Feedback
Alle Stucadoors en behangers Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rijssen (Overijssel)
32 ervaringen (3 maanden geleden)
7,8

All In Stuc

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038-3311030 | Handelsstraat 11, 8263 BE Kampen
Stucadoors en behangers beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van All In Stuc
"Met muren en balken bouw je een huis, met liefde en dromen bouw je een thuis."
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over All In Stuc. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, offerte, prijs, service
“Aanrader”
Door Sloog op vrijdag 17 feb 2017 '17
Bij all in stuc kan je er op vertrouwen dat afspraken werkelijk nagekomen worden. Daarbij vakkundig en net werk en ook de communicatie verloopt perfect. De werknemers zijn allen vriendelijk en zeer bereidwillig. Henk hoenderdaal neemt tijdens het werk regelmatig contact op om te horen of het naar tevredenheid verloopt. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Spack”
Door Brans op woensdag 16 sep 2015 '15
Helemaal goed. Een paar wanden waren in eerste instantie niet helemaal dekkend (roze blokwanden). Heel netjes opgelost en een nieuwe laag op gespoten. Zeer tevreden met het resultaat en de service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“slechte communicatie”
Door Kessel op dinsdag 2 jul 2013 '13
De eigenaar Henk Hoenderdaal is langsgeweest. Heeft geen offerte uitgebracht, geeft aleen telefonisch een prijs af. Henk komt nog al dwingend over ( gevoel subjectief). Offerte op papier nooit ontvangen, ook niet na aandringen. NIet klantvriendelijk
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“matig”
Door Rigastraat op woensdag 1 mei 2013 '13
Matig, spuitwerk niet van beste kwaliteit en verkleurt erg snel. Ze komen we woning binnen en zijn zo spuiten alles onder en hup weer weg! Tevens kitten ze naden niet waardoor je snel scheuren krijgt. Kan netter en beter.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Gezamenlijke actie”
Door eseolover op maandag 19 jul 2010 '10
Spuiten van muren kun je samen laten doen. Voor een dergelijke gezamenlijk actie heb je geen kopersvereniging nodig. Veel projecten in Vathorst hebben All in Stuc uit Kampen hiervoor ingeschakeld. Zij houden zelf bij hoeveel mensen binnen een project bij hun kopen en aan de hand daarvan geven ze een bepaald kortingspercentage voor iedereen. Op andere fora kun je hier ook informatie over vinden, heb hun eerder ingeschakeld en dat is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Michiel en Tessa op dinsdag 29 jun 2010 '10
Heb 2 collega's met ervaringen met All In Stuc en die waren beide zeer te spreken over ze. Zeer vakkundig werk, advies en goede prijzen. Ook de after sales was prima te noemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ze werken vrij netjes en snel”
Door Eseo-49 op dinsdag 20 jul 2010 '10
Op dit moment wonen wij nog in Vathorst, wij hebben daar met ongeveer 20 huishoudens ons huis laten spuiten door All-in-Stuc. Wij betaalden voor ons hele huis ongeveer 2500 euro, waarbij wij voor de benedenverdieping toentertijd (2,5 jaar geleden) gekozen hebben voor het fijnere spuitwerk. De tweede verdieping en derde verdieping (zolderkamer) is gespoten met het standaard spuitwerk. Ze werken vrij netjes en snel. We moeten wel zeggen dat er hier en daar wat scheuren zijn gekomen zeker in de hoeken, daar moeten ze secuurder met het gaaswerk omgaan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“heel erg goed”
Door Tonny op zaterdag 17 dec 2011 '11
Alle vragen hierboven zijn allemaal goed. Wij hebben na lekkage in de muur (lopen afvoerpijpen doorheen van de regenafvoer) een hele muur opnieuw moeten laten spuiten en dat is voortreffelijk opgelost, alles werd afgeplakt, de vloer helemaal afgedekt, en toen een soort tentje gemaakt, en dan gaan ze pas aan het spuiten, rommel wordt ook weer netjes opgeruimd, dus al met al een hele dikke pluim voor de firma All In Stuc. Bij een volgende eventuele verhuizing mogen ze bij ons weer alles doen. Met vriendelijke groet, Tonny en Gijs van Holland Pretoriadreef 125.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Handig”
Door Aysegul & Seref op woensdag 30 jun 2010 '10
Een tip, al je naar allinstuc.nl gaat, dan kan je offerte aanvragen waarin je kan aangeven dat het om nieuwbouw gaat. Dan vragen ze ook de brochure van het project. Dus duidelijk aangeven dat het om type A gaat, dan weten ze genoeg om een berekening te maken. Inmiddels hebben veel mensen zich aangemeld bij allinstuc waardoor ze project ook redelijk goed kennen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“wandafwerking”
Door Henriette op donderdag 6 okt 2011 '11
Drie jaar geleden heb ik via All In Stuc mijn nieuwbouwwoning laten afwerken. Toen heb ik gekozen voor Spachtel. Ik ben nu weer in hun showroom geweest en zag daar mooie strakke wanden in een soort betonlook met de naam Frescolori. Zo mooi, dat ik deze door hun laat aanbrengen in mijn badkamer en keuken. De andere wanden laat ik nu glad maken en kleuren in warm wit. Ik ben gaan kijken in een woning waar ze aan het werk waren en daar was ook het plafond glad gemaakt, daar denk ik nu ook nog over om dit te doen. Zag er zo mooi uit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“muren en wanden stucken”
Door Joop op woensdag 8 feb 2012 '12
In mijn woning heeft de firma de muren en de wanden gestuct. Daarna met tex nog helemaal gespoten in grijze tinten. Het ziet er erg mooi uit, ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen omkijken naar”
Door Gijs en Tonny van Holland Bouw Nr C 6.07 op zondag 27 mrt 2011 '11
Onze wanden worden gespoten door de firma All-in-Stuc uit Kampen en die doen dat voor een redelijke prijs en dus hebben wij daar verder geen omkijken naar.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Altijd tevreden”
Door eseolover op zaterdag 30 okt 2010 '10
Ik heb hier al eerder gesproken over All in Stuc, die gaan mijn huis spuiten. Ik ben altijd tevreden over hun geweest en zij hanteren zeer scherpe prijzen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ervaringen zijn ok”
Door Eseo op woensdag 10 nov 2010 '10
Ervaringen met All in Stuc zijn ok, ook wat prijs betreft. Deze keer gaan we echter met iemand anders in zee (en dat is niet omdat we slechte ervaringen met All in Stuc hadden).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Vestiging All In Stuc
Website: www.allinstuc.nl
aKampen, Handelsstraat 11, 8263 BE Kampen, tel 038 - 331 10 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor wandafwerking in Overijssel