Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Website: www.ardikeukens.nl "Fantastisch" score uit 251 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.ardikeukens.nl | tel: 0166-653448 | Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 251 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren205 ervaringen
4 sterren30 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 '17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte vakmensen”
Door fam. van Alphen op donderdag 5 jan 2017 '17
Na 2 x een keuken bij Ardi uitgekozen te hebben, besloten ook Ardi weer te raadplegen voor een badkamer. We werden prima geholpen met het uitzoeken van de spullen voor de badkamer. De levering verliep ook uitstekend en het plaatsen van alles was weer boven verwachting goed! Echte vakmensen ; echt aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 '17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Traject naar wens”
Door Rob en Iris, Tholen op zondag 10 jul 2016 '16
In april een keuken besteld die afgelopen week, juli, is geplaatst. Het hele traject van de eerste ideeën tot en met de uiteindelijke plaatsing zijn we professioneel, vriendelijk en adequaat geholpen.Last minute wijzigingen correct meegenomen en de uiteindelijke keuken is geheel naar wens geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Je kan alles vragen”
Door M. Hanse op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We zagen ertegen op om een nieuwe keuken uit te zoeken omdat we er niet veel kijk op hebben en er een hoop moest gebeuren. Maar uitstekend geholpen en mee gedacht. Ook toen we later nog vragen had. Hun motto afspraak is afspraak komen ze echt na. Het monteren van de keuken ging heel prettig. Als er daarna nog iets is met de keuken kun je de service heel makkelijk bellen en staan ze binnen 2 dagen op de stoep om te helpen, bv omdat een deurtje wat scheef hing. Je kunt ze werkelijk alles vragen en ze doen het en denken mee. Ze willen het perfect hebben voor de klant, dat merk je. De monteurs zijn stuk voor stuk aardig. En dat alles binnen ons budget wat wel in gedachten hadden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 '16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
FOTO VAN MIEKE HORNMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Huisman op dinsdag 17 okt 2017 '17
Op aanraden van John van den Heuvel ( Jetstone) zijn wij terecht gekomen bij ARDI keukens. Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van de keuken. De verkoper nam alle tijd voor ons om de keuken samen te stellen. Ook de complimenten aan de keukenmonteur.(die oplossingsgericht is). Hij heeft een stukje vakwerk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“tien en griffel”
Door J Deurloo op donderdag 29 jan 2015 '15
Al ruim acht jaar genieten wij van een Ardi-keuken, nu helaas de vaatwasser kapot. 's avonds de bedrijfsleider gebeld, die de volgende morgen belde dat hij nog enkele machines op voorraad had. Dezelfde morgen om 11 uur was de vaatwasser geplaatst. Helemaal geweldig!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Stok op maandag 22 dec 2014 '14
Hallo luitjes van Adri keukens, Ik spreek hier echt mijn verwondering uit voor die genene die ons geholpen heeft, als ik het goed heb ene Mariëlle.. kan dat, maar we werden zo fijn, respect vol geholpen, rustig de tijd genomen om iets te kunnen uitzoeken. we hebben een schitterende keuken....
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super ervaring bij Ardi!”
Door S. Konings op woensdag 29 okt 2014 '14
We hebben vorig jaar november een gesprek gehad bij Ardi over een keuken voor een huis dat we toen op het oog hadden. Op dat moment hadden we het huis nog niet eens gekocht, maar werden op basis van de plattegrond die we hadden meegenomen meteen perfect geholpen. Er werd meegedacht door de verkoper en uiteindelijk hebben we besloten om hier de keuken door Ardi te laten plaatsen. Afspraak is afspraak. Onze vaatwasser was geleverd met een deukje. Deze werd direct weer meegenomen en kregen wij heel snel een andere vaatwasser. De service van Ardi is prima. Wij zijn zeer te vreden.
FOTO VAN S. KONINGS
Onze Ardi Keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“keukens”
Door van oers op donderdag 1 mei 2014 '14
We kunnen alleen maar een zeer positieve reactie geven voor Ardi keukens bij de aanschaf van onze nieuwe keuken in alle opzichten. Bij de keuzebepaling wordt er vakkundig met je wensen meegedacht. De plaatsing is door een zeer vakkundige medewerker uitgevoerd. Kort samengevat alleen maar LOF voor jullie bedrijf. Ga zo door !!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Al met al zeer tevreden”
Door Van Iersel op woensdag 4 okt 2017 '17
Fijn geholpen, geen opdringerige verkoper. Hij nam de tijd en zorgde dat we tevreden de deur uit gingen. Het zetten van de keuken verliep ook goed. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en goed aangesloten. Alle "rommel" zoals papier en piepschuim namen ze mee. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 '14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
FOTO VAN D. AARDEN
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door I.Lotterman op vrijdag 18 jul 2014 '14
Wij kwamen aan bij de showroom om te oriënteren. Uiteindelijk liepen we met een offerte opzak naar buiten. We werden erg vriendelijk geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Ondertussen werden we voorzien van een lekker broodje, er werd zelfs voor mij nog even naar de supermarkt gegaan omdat ik geen witbroodje mag. Het personeel wist waar ze het over hadden.

Toen de keuken gezet werd werd er erg netjes en schoon gewerkt. Ook weer heel klantvriendelijk en mee denkend.

We hebben een erg fijne ervaring met ardi keukens en zullen andere ook aanraden om hier mee in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goede ervaringen”
Door Arno en Marinda op woensdag 29 jun 2011 '11
We zijn geslaagd bij Ardi keukens in St. Annaland. Onze vorige keuken hebben we daar 2 jaar geleden ook gekocht en vanwege de goede ervaringen hebben we opnieuw hier de keuken gekocht. Mocht iemand nog een fijne keukenzaak zoeken, het is zeker de moeite waard er eens te gaan kijken. We zijn heel goed geholpen en het is helemaal geworden wat we graag wilden.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Zo kan het ook!!”
Door Fam. Noordermeer op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hadden al van verschillende kanten gehoord over zeer goede ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland, en ook bij ons hebben zij vakwerk afgeleverd! Goede communicatie, perfecte service en klantvriendelijkheid staan heel hoog in het vaandel, zelfs als de keuken al twee jaar in gebruik is: een telefoontje is genoeg om een losse handgreep weer netjes vast te zetten, natuurlijk zonder kosten. Hun motto is: "Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen" en dat maken ze ook waar, dat hebben we verschillende malen ondervonden. Wij zijn dik tevreden klanten, wat een verademing, zo kan het ook!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Marco op donderdag 24 jan 2013 '13
Is onze twee keuken binnen 4 jaar van Ardi. Kwaliteit is prima hoewel er nog een paar puntjes opstaan die opgelost moeten worden. Klantvriendelijkheid is super, de service verloopt momenteel wat traag maar word meestal wel opgelost. Levering was prima, op tijd en netjes, alles was compleet. Klachten lopen dus nog, niet vlot maar er zit vooruitgang in. Aanrader, betrouwbaar en kwaliteit goed tegen een scherpe prijs (na onderhandeling)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Klasse”
Door Fam. A. Pieper op donderdag 10 okt 2013 '13
5 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en toilet bij Ardi gekocht en zijn nog steeds heel tevreden. Prijs is prijs en de behandeling en service is ook uitstekend en nog steeds als er iets is wordt er een passende oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. Proficiat Ardi! Ik zou zeggen ga zo door, dan kunnen jullie het nog wel een poosje volhouden.!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J. Kreeft op dinsdag 8 okt 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit? Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Goed
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
* Is de levering goed verlopen? Ja
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er is goed gereageerd
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Geen tips
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja. Veel keus tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“zeer goed”
Door Fam. de Crom op dinsdag 1 okt 2013 '13
De kwaliteit van het geleverde zowel wat betreft de materialen als het werk is goed. De service en de klantvriendelijkheid zowel in de winkel als van de monteurs zijn ook zeer goed. De levering is verlopen zoals afgesproken en de klachten cq. gebreken werden adequaat opgelost. Ik zou Ardi kunnen aanraden bij vrienden en kennissen en heb dat ondertussen ook al gedan en deze mensen hebben reeds een keuken besteld bij Ardi. Ook wij hebben Ardi keukens gevonden doordat mensen dit bedrijf bij ons aanraadden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door Koos en Anja op maandag 9 sep 2013 '13
We zijn uiterst tevreden over onze nieuwe keuken en zijn blij dat we naar Ardi zijn gegaan. Dit bedrijf werd ons aanbevolen door diverse mensen en terecht. De klantvriendelijkheid en de service is helemaal top, vanaf de verwelkoming in de showroom, het verkoopgesprek en de professionele hulp bij het samenstellen van de keuken, tot aan de zeer vriendelijke en vakkundige monteurs! De levering ging goed, bij plaatsing waren er enkele kleine dingetjes die nog moesten worden rechtgetrokken en dat is voor 100% perfect verlopen. Ook het telefoon- en mailverkeer met de desbetreffende mensen is ongekend. We willen dit bedrijf aanraden aan iedereen, omdat dit bedrijf keukens heeft voor elk budget en de service, klantvriendelijkheid en after sales hoog in het vaandel heeft staan! Ardi keukens onderscheidt zich in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“service na brandschade”
Door Dirk op woensdag 1 mei 2013 '13
Al ruim 23 jaar genieten wij nog elke dag van onze door Ardi -keukens geleverde keuken. Nooit wat aan de hand...totdat wij brandschade kregen op het Corian werkblad. Natuurlijk wil de verzekering een factuur, jammer, die hadden wij niet meer. Echter...bij Ardi keukens bleek alles nog paraat te zijn, en konden ze ons alle gegevens aanleveren! Kwaliteit behoeft geen krans. maar dit mag niet onvermeld blijven!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“serviceoplossing”
Door J G op zaterdag 9 nov 2013 '13
Wij hebben redelijk wat probleempjes gehad met onze keuken. deze zijn echter bijna allemaal opgelost. Eén probleem kan niet worden verholpen. Dit omdat het blijkbaar acceptabel is dat als je de koelkast dichtdoet, de vriezer opengaat en vice versa. Voor de rest moet ik enkele personeelsleden bijzonder complimenteren.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vervanging koelkast”
Door M. Schillemans op donderdag 27 aug 2015 '15
Na 2 jaar hadden we een kapotte koelkast. Ardi zorgde ervoor dat er op korte termijn een nieuwe werd gebracht. Deze werd keurig omgeruild en netjes op zijn plaats gezet. Goed geregeld door Ardi keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect meedenken!”
Door Fam. van der Steen op maandag 29 dec 2014 '14
Zaterdag bij Ardi geweest. We waren vorige week al even langsgeweest zonder afspraak en werden hartelijk ontvangen. We hebben een super gesprek gehad met kok Mark die onze ogen geopend heeft met betrekking tot apparatuur. Daarop besloten afgelopen zaterdag weer terug te komen (dit keer met afspraak) Adviseur Peter heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en heeft perfect meegedacht. We kwamen net boven budget uit met de offerte en door meedenken en een fantastisch alternatief voor de afzuigkap hebben We nu echt onze droomkeuken uitgezocht!! Helemaal geweldig. We zijn heel erg benieuwd naar de plaatsing begin april. We kunnen niet wachten!

Naschrift 29 april 2015: Alles is keurig opgeleverd en het is heel netjes gegaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed”
Door J, Meijer op vrijdag 30 mei 2014 '14
Zonder verwachtingen gingen we langs. We hadden wel een afspraak gemaakt, maar niet verwacht dat we een aantal uur later met aanschaf van een keuken de deur uit zouden gaan. We werden vriendelijk ontvangen en werden van een hapje en een drankje voorzien. Stap voor stap werden onze wensen doorgenomen en in beeld gebracht. Alle mogelijke opties werden besproken. De klantvriendelijkheid krijgt wat dit betreft zeker een 10. Uiteindelijk hebben we een keuken die 100% naar wens is en precies binnen ons budget valt. Ook werd duidelijk verteld dat soms de goedkopere merken zeker niet van mindere kwaliteit zijn. Deze keuken zal mooi tot z'n recht gaan komen in ons nieuwe huisje op het Oosterpark te Ouddorp!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima ervaring”
Door LK op zaterdag 5 okt 2013 '13
Prima geholpen tijdens de aankoop en tegen een goede prijs de keuken gekocht. Vakkundig gemonteerd en schitterend resultaat, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bestelling”
Door M G uit Rotterdam op zondag 22 nov 2015 '15
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht voor onze nieuwbouw woning in park 16hoven, kwamen we bij Ardi keukens terecht. Dit kwam mede door de goede recenties op Qasa. Het was de eerste keer dat we een keuken gingen kopen en waren eerst bij de project keukenleverancier langs geweest. Daar hebben wij een keuken laten samenstellen waar we in eerste instantie tevreden over waren. Na 2 uur stonden we al buiten met een ontwerp in ons hand. We dachten dit wordt het dan. Maar nadat we bij Ardi waren langs geweest, kregen we een veel betere uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn en besloten met onze nieuwe inzichten een ander ontwerp te laten maken. Wat wij opvallend vonden was dat het eerste ontwerp met potlood werd getekend. Daarbij werd er rekening gehouden met symmetrie. Ook werd aandacht besteed aan ergonomie in de keuken. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een aanrader dus. Wij kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst in 2017 wanneer de woning wordt opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. Moerland op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij zijn super tevreden over Ardi keukens! We zijn heel goed geholpen door verkoper Frans, hij gaf heel goed advies. Ook het leveren en plaatsen is prima verlopen. Ook telefonisch werden vragen helder uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen. Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bij Ardi keukens worden wensen begrepen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“keuken kopen, plaatsen en afwerken”
Door Kees Suijkerbuijk op dinsdag 2 sep 2014 '14
Wij hebben een hoekkeuken gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is een 3D tekening gemaakt hoe het eruit zou komen te zien. We wilde heel graag een deurtje voor de wasmachine zodat dat ook weggewerkt zou zijn. Door verschillende methodes te bedenken door beide partijen is er door ardi aangegeven dat het werkblad wat dieper zou moeten zijn.
We hebben door heel goed email contact verschillende aanpassingen gedaan. Er wordt heel goed mee gedacht. De levering en montage was op de afgesproken tijd. Er waren hele goeie deskundige monteurs. Niet alles was oke, maar dat is zonder problemen opnieuw besteld. De prijs kwaliteit verhouding is prima,en zeker een aanrader voor een ander. Prima contact zowel met verkoper als afdeling planning.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken nog niet af, maar uiteindelijk 5 sterren”
Door Carlo Weijts op woensdag 19 okt 2016 '16
Complete keuken gekocht bij ardi tholen.Laten plaatsen door hun,maar er is veel mis gegaan. keuken geplaatst in februari 2016 en nu eind oktober is hij nog niet af.kleine lijst: bovenkasten in verkeerde kleur geleverd kromme deur spoelkast verkeerd paneel tafelmontage verkeerde grepen op 2 deuren. er gaat daar veel mis met de communicatie tussen verkopers en de bestelafdeling en de fabrikant. we zijn nu 8 maanden verder en de keuken is nog steeds niet af! Wel een pluim voor de monteurs die de keuken netjes en vakkundig plaatsen.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Ondertussen zijn wij benaderd door Marinus van der Maas verkoopmanager bij Ardi keukens. Ardi betreurd de gang van zaken en geeft aan dat dit zeker niet de normale werkwijze is. Men heeft ons een geweldig aanbod gedaan om onze keuken praktischer te maken en zo het leed te verzachten.
Ondertussen is deze aanpassing aan de keuken toegevoegd en hebben wij onze droomkeuken! Onze gedachtegang over Ardi is hierdoor wel helemaal omgeslagen en kunnen deze zaak weer bij iedereen aanbevelen! Dus onze beoordeling gaat naar het max aantal sterren namelijk 5.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Visser op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken, en zeer tevreden op de manier waarop ik ben geholpen. Ik vind hem heel erg mooi en overzichtelijk en wilde dit graag even aan jullie doorgeven. Ook ben ik heel erg blij met de monteur, ik vond het ook zo gezellig dat hij een bakje koffie meedeed. Hij is volgens mij de meest schappelijke monteur. Ik geef jullie een 10, en ga lekker van mijn keuken genieten!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“nieuwe keuken”
Door Peter op donderdag 24 jan 2013 '13
Bij inventarisatie van onze wensen bleek in eerste instantie een foutief produkt aangeboden te zijn.
Tip; Kijk of de apparatuur aansluit bij uw wensen. Bij de bestelling was een verkeerde kast besteld. Beide zaken zijn heel professioneel en klantvriendelijk opgelost. Tijdens plaatsen bleek het blad te zijn beschadigd. Uiteindelijk werd vrij snel een nieuw blad geleverd. Plaatsen gebeurd door vakkundig en zeer klantvriendelijk personeel. Resultaat; Een mooie keuken helemaal naar onze wens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 '17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen in aankooptraject levering volgt nog”
Door Maureen Nieuwpoort Hellevoetsluis op vrijdag 9 dec 2016 '16
Gisteren hebben wij dan eindelijk onze keuken gekocht. Wij zijn 3 keer bij Ardi keukens geweest voordat wij een beslissing hebben genomen. Wij zijn personen die wikken en wegen en erg kritish zijn en ook weleens de plannen veranderen. Verkoper Karel van Dijke heeft ons zeer goed geholpen. Hij denkt mee en is ook kritsch en wat een geduld heeft hij met ons gehad. De inwendige mens wordt ook goed verzorgd. Ardi keukens is een aanrader. In april wordt onze keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super service van Ardi Keukens”
Door Cor Ridderhof op maandag 9 feb 2015 '15
Op vrijdagmorgen bleek dat onze vaatwasser het begeven had en ik heb altijd geroepen als de VW stuk gaat is er dezelfde dag nog een nieuwe. Om elf uur die morgen Ardi Keuekens gebeld en probleem uitgelegd. Via de telefoon een nieuwe besteld en werkelijk zij kregen het voor elkaar om dezelfde dag (vrijdagmiddag!) te leveren en te monteren. Om vier uur die middag hadden wij weer een Vaatwasser en nog geplaatst ook. De oude werd keurig afgevoerd samen met al het verpakkingsmateriaal. Alles keurig opgeruimd door de monteur die ook super vriendelijk en correct was. Al met al de SUPER SERVICE die ze beloven komen ze ook daadwerkelijk na. Team Ardi Hartelijk bedankt!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Werkblad geplaatst”
Door J.P. op woensdag 17 dec 2014 '14
Gisteren heeft een monteur van Ardi keukens naar volle tevredenheid een werkblad geplaatst. Zo heeft hij ook de gaskookplaat en de spoelbak perfect erin gezet. Ik kan dan ook niets anders zeggen dan hulde! Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden. In mijn kennissenkring ga ik dat zeker doen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg netjes geholpen”
Door de Wit op donderdag 22 jun 2017 '17
Tijdens de aankoop van de keuken erg netjes geholpen. Er werd goed meegedacht, en we konden het goed eens worden over de prijs. Ook voor de voorbereidingen voor de montage werden we goed geholpen met vragen. De montage is erg goed en netjes gedaan. Ze werkten ook heel geordend. Er was wel iets mis met wat plankjes, maar dit wordt goed opgelost. Het enige minpunt wat ik kan noemen is, we hebben een smetplint bij het aanrechtblad besteld langs de muur. Nu zit deze er aan de rechtse kant bij de muur niet bij, en het antwoord was dat dit niet gebruikelijk is.......het is 20 cm naast de kookplaat? We hebben deze zelf moeten aanschaffen en betalen, eigenlijk vond ik, dat hij er bij moest zitten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een nieuwe keuken geplaatst”
Door van der Jagt op maandag 12 mei 2014 '14
Ardi keukens vinden wij een goed bedrijf om voor te kiezen als je een goede keuken van kwaliteit wil. We zijn tevreden over de manier waarop wensen werden omgezet in onze droomkeuken. Er wordt goed geluisterd en daarop doorgezet in de uitvoering van de keuken. Er werd ook geluisterd naar ons budget en er kwamen allerlei tips om binnen dit budget te blijven. De levering was prima. Wij hadden er voor gekozen om de keuken zelf te zetten en dat was geen enkel probleem. Er werd op een ontspannen manier, maar met motivatie samen naar onze keuken gezocht
FOTO VAN VAN DER JAGT
Onze prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super service en garantie na 6 jaar!”
Door Frans Lodder op vrijdag 4 apr 2014 '14
Onze keuken, waar we nog steeds zeer tevreden over zijn, staat nu 6 jaar. Vorige maand ging plotseling de koelkast kapot. En met een gezin met 3 kinderen is dat erg lastig. Na een telefoontje met Ardi-Keukens stond er diezelfde dag nog een grote leenkoelkast! Zolang onze koelkast niet gemaakt was, mochten we die gebruiken. Vervolgens werden de onderdelen besteld voor onze eigen koelkast en werd deze gemaakt. Wat schetste onze verbazing: Voor de leenkoelkast en de service daaromheen hebben niets hoeven te betalen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooie Landelijke keuken!”
Door A. Oostrum op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Keuken uitgezocht bij Ardi Keukens. Zeer goed en deskundig advies van de verkoper. Deze hielden goed rekening met onze wensen. Er werden laden geadviseerd, waar we heel blij mee zijn hoeveel ruimte er in zit. Lekker drinken en hapjes uit de friet pan gekregen. Dat troffen we wel op de zaterdag middag. We raden ardi aan iedereen aan omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voor de vierde keer bij ardi”
Door J.J. de Jonge op woensdag 19 mrt 2014 '14
Vandaag voor de vierde maal een keuken uitgezocht bij Ardi keukens. Wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens. Je wordt er uitstekend geholpen en netjes te woord gestaan, en heel erg belangrijk de verkoper denkt met je mee, helemaal super, wij zijn voor de vierde maal erg blij met Ardi keukens. Ook de service van Ardi daar zijn we zeer tevreden over. Bent U op zoek naar een nieuwe keuken ga dan zeker eerst langs Ardi keukens. Ardi bedankt weer voor de prettige samenwerking, we kijken uit naar de dag dat de keuken wordt geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede montage”
Door Laurens Dorst op dinsdag 24 nov 2015 '15
De monteur van Ardi keukens heeft vanmorgen bij ons gewerkt
een goede monteur ,beleefd ,vriendelijk en zijn werk met goede en zorg kwaliteiten voor ons gedaan Wij zijn er zeer over tevreden. Hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Fam.R op vrijdag 31 jan 2014 '14
Wij waren op zoek naar een nieuwe bijkeuken en kwamen al snel bij Ardi Keukens uit vanwege de goede ervaringen die we van mensen hoorden. We zijn netjes geholpen en het eindresultaat is heel mooi geworden! De montage deden we zelf, maar toen we er niet helemaal uit kwamen, kwam er een dag later al een monteur langs om te helpen, klasse! We zijn dan ook erg tevreden met de nieuwe bijkeuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekende service & klantvriendelijkheid”
Door Bjorn op dinsdag 19 nov 2013 '13
Half jaar geleden als onderdeel van een grote verbouwing van ons huis een keuken uitgezocht bij Ardi in St. Annaland (op basis van goede recenties op Qasa). We zochten expliciet naar een klantvriendelijke partij nadat we extreem slechte ervaringen hadden opgedaan bij Brugman keukens in Capelle aan den IJssel. We werden bij Ardi keukens in St. Annaland uistekend geholpen en hebben een prima, niet te dure keuken uitgzocht. Tijdens de montage bleek dat een RVS onderdeel enigszins beschadigd was door transport en daar zijn ze per ommegaande speciaal voor teruggekomen om te vervangen, zonder te zeuren (en het is toch een hele trip van Zeeland naar ons!). Ook prettig dat ze onlangs nog even opbelden om te vragen of we toch wel 100% tevreden waren en of er nog dingen waren die ze voor ons konden doen. Toppie. Zo hoort het jongens!
Ik kan Ardi St. Annaland voor de volle 100% aan iedereen aanraden!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“prima tevreden”
Door G.A. van Tuyl op maandag 30 sep 2013 '13
Er is bij mij een nieuwe keuken geplaatst door Ardi Keukens. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en afwerking. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen indien u een nieuwe keuken wilt. Ik kan geen enkele klacht bedenken, alles is goed verlopen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit eveneens goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“In 1 woord geweldig”
Door fam de Brie op dinsdag 18 aug 2015 '15
Service geweldig ✔️ advies geweldig ✔️ persoonlijk contact geweldig ✔️ bezorging geweldig ✔️ planning geweldig ✔️ plaatsing geweldig ✔️ en het eindresultaat is helemaal geweldig!!✔️
FOTO VAN FAM DE BRIE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Topzaak”
Door Joanne Plugge op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij hebben nu onze tweede keuken aangeschaft bij Ardi keukens. Verkoper denkt goed mee en is creatief. Onze eerste keuken is goed bevallen. Service is top! Bij verhuizing (na 8 jaar) moest er een deurtje vervangen worden, ook dat is geen probleem! Onze nieuwe keuken wordt echt fantastisch! Binnenkort wordt deze geplaats, we kijken er naar uit!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“geweldig”
Door Jan op dinsdag 5 mrt 2013 '13
Ik mag met 110% zekerheid zeggen dat Ardi keukens doet wat ze zeggen. Kwaliteit personeel perfect.
Zeer oplossings gericht. Service 100%.Durft bij fout te zeggen dat het hun eigen schuld is en dat ze dit nog oplossen ook. Monteur installatie geen gehaast, doch precies werken staat bovenaan. Klant is koning staat bij hun hoog in het vaandel. Ik heb een ontspannen en goed gevoel bij de handelswijze van dit bedrijf. keuken is ook wat wij verwacht hadden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“goede begeleiding en adviezen bij aankoop keuken.”
Door Gerard Goedegebuure op zondag 27 jan 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden. De kwaliteit van de bijgeleverde apparaten is minder dan we gedacht hadden. We zijn heel klantvriendelijk geholpen en de levering is volgens schema verlopen.
Onze klachten zijn snel en goed verholpen. Wij kunnen deze zaak aanraden bij een ieder die een goede keuken wil kopen tegen een aannemelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 '17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
FOTO VAN FAM.VAN ALPHEN
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“2014 Yes !”
Door Cees Otte op zaterdag 11 okt 2014 '14
Wij zijn uiteindelijk geslaagd bij het Ardi team. (Sint Annaland). Wij hebben hier een (Nederland gemaakte) Residentic keuken gekocht. Bij Ardi omdat:
Op een e-mail vraag werd serieus gereageerd.+
Alleskunner Jos is geen verkoop praatjesmaker en dat was gelijk al een klik.+
Het voelt als een goed gemotiveerd familie bedrijf+
Die motivatie draagt bij aan een praktische meedenkt team, dat resulteert in gebruiksvriendelijke keukens als uitkomst.+
Wat daarna bewaarheid werd: Ook na het betalen van de keuken bleef de motivatie om het allemaal zo goed mogelijk voor de klant te doen. Goed meekijken met de keuken monteurs , bij het plaatsen en ingrijpen waar nodig. Als klap op de vuurpijl is de demochef langs geweest dat was genieten en gezellig en nog wat tips gekregen.
FOTO VAN CEES OTTE
Residentic schoterzeil eikenfront met noesten
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een échte aanrader!”
Door L.I. Bruijnzeel op donderdag 20 mrt 2014 '14
Goede kwaliteit voor een redelijk lage prijs. We zijn super geholpen en dik tevreden en hebben geen gebruik hoeven te maken van de beloofde nazorg. Het was in één keer allemaal goed. Afspraak is afspraak is het motto van Ardi keukens en dat is méér dan waar!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima service”
Door Mike op donderdag 24 jan 2013 '13
Wij hebben onze keukens bij Ardi keukens besteld. Stapten om 09:30 binnen en liepen om 15:00 naar buiten met een prima deal! In de tussentijd hebben we de tekening 2 x laten wijzigen wat geen probleem was en ondertussen werden we de hele dag door voorzien van broodjes, warme appelflappen, koffie en frisdrank. Drie maanden later werd de keuken geplaatst zonder problemen. In Oktober besloten we nog een extra kast bij te bestellen in dezelfde stijl en kleur, wat geen probleem was. Wederom een prima deal gemaakt. De levering liep hierbij helaas niet zo vloeiend als de eerste keer en ook het plaatsen van de kast bracht wat problemen mee. Gelukkig heb ik met Ardi keukens een prima deal kunnen maken over de servicekosten waardoor wij onszelf alsnog als zeer tevreden klant beschouwen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service/goede kwaliteit”
Door Fam. de Gast op maandag 18 nov 2013 '13
Na even rondkijken in keukenland hebben we met overtuiging gekozen voor Ardi keukens. We zijn heel erg goed voorgelicht over alle mogelijke keukenmogelijken en onze wensen zijn prima vertaald in een mooie keuken met goede prijs-kwaliteitverhouding. Het plaatsen van de keuken is met veel zorg en netjes uitgevoerd en de restpuntjes zijn goed opgepakt. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Kees van Eekelen op vrijdag 10 jun 2016 '16
ARDi heeft als slogan: afspraak is afspraak! Dat maken ze meer dan waar. Bart in 't Veld heeft perfect onze wensen geïnventariseerd en vertaald naar een prachtige keuken. Deze is door vakmensen met zorg geplaatst. Complimenten voor alle afdelingen van ARDI. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid: een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Composiet blad”
Door V.bommel op dinsdag 15 dec 2015 '15
Composiet aanrechtblad gekocht bij Ardi en bij aflevering bleek er nogal wat niet goed te zijn zoals geen 8mm gat geboord in het blad, spoelbak beschadigd,geen smetranden en de afmetingen van het blad anders wat overigens voor de totale lengte niet uit te maken. Ardi heeft dit bewonderingswaardig en snel opgelost. Op zaterdag ochtend heeft de monteur Johan op zéér efficiënte wijze de zaken aangepakt.de montage kosten heeft Ardi voor zijn rekening genomen wat wij zéér fideel vinden.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede afwikkeling met vooral een super Johan. Fam.v.bommel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Fam. Sonneveld op dinsdag 5 apr 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het begin was er duidelijkheid over de prijs en de offerte. Er wordt goed meegedacht met de klant. De plaatsing van de keuken was eveneens prima verlopen. Een hele rustige monteur die alles keurig netjes heeft achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op zondag 9 jul 2017 '17
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht en zijn in de showroom erg goed geholpen. Problemen werden gelijk opgelost en ze kwamen met ontzettend goede tips en ideeen. De afspraken die gemaakt zijn,zijn perfect op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen tot de afwerking zijn wij keurig op de hoogte gehouden.Ook tijdens de werkzaamheden, hebben we weinig problemen gehad.Er wordt netjes gewerkt en de troep wordt keurig opgeruimd.Al met al,de keuken stond in een week tijd en we zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ontzettend blij”
Door fam. Ibrahim op maandag 9 feb 2015 '15
Eind januari is onze keuken door Ardi geleverd en gemonteerd. We zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ardi in het gehele traject, van aankoop tot levering. Bart heeft alle tijd genomen om te komen tot een ontwerp die volledig voldoet aan aan onze wensen. De prijs werd altijd goed meegenomen bij alle beslissingen, zodat we niet voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep zonder problemen. De monteur nam goed de tijd om alles netjes en opgeruimd af te leveren. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Familie J.Kik op zaterdag 12 sep 2015 '15
We zijn super tevreden over Ardi-Keukens. We zij nog 2x terug geweest voor wijzigingen, omdat wij toch twijfelden over iets wat we uitgezocht hadden Het was allemaal geen probleem! Het eindresultaat mag dan ook gezien worden! Bij levering was er een kleine beschadiging maar dat is prima en snel opgelost door levering van een nieuw onderdeel.
FOTO VAN FAMILIE J.KIK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super blij met mijn keuken”
Door M. Noorthoek op maandag 15 dec 2014 '14
Van de zomer een mooie keuken uitgezocht bij ardi. Hierbij zijn we goed geholpen. Ze denken super met je mee en hadden een leuke aanbieding. 2weken terug is de keuken geplaatst. Netjes en vakkundig. Beschadigde fronten worden direct doorgegeven zodat er een vervangende voor besteld word. Helemaal tevreden.
FOTO VAN M. NOORTHOEK
bijna klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wow!”
Door Fam. van Bragt op maandag 2 feb 2015 '15
Dat was onze reactie toen de keuken eenmaal was geplaatst. Nog mooier dan gehoopt en prima afgeleverd. In overleg met Ardi hebben we keuken uitgezocht van massief eikenhout en een 10 cm dik betonnen werkblad. Geen compromis of veilige keuze, maar op gevoel, waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de expertise van het team bij Ardi. Ardi nam alle tijd, ook in de avonduren, om in enkele sessies ons te helpen de juiste keuzes te maken. Zonder poespas of druk, maar aangeven wat de alternatieven zijn met alle voor- en nadelen. De uiteindelijke offerte was duidelijk en alle kosten waren zeer transparant. Het plaatsen van de keuken verliep voorspoedig en werd netjes en secuur uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl werd met 4 man het betonnen werkblad op z'n plek getild. Na twee dagen was de keuken opgeleverd. Toen we even later een klein probleem ontdekten bij de aansluiting van de boiler werd dit de volgende dag al opgelost. Prima service! En het eindresultaat, daar zijn we erg blij mee. Een praktische, degelijke keuken - met een groot "wow" gehalte. Met dank aan het Ardi team.
FOTO VAN FAM. VAN BRAGT
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aftersales dik in orde”
Door Familie van den Hil uit Dinteloord op woensdag 15 jun 2016 '16
Verkopers, top! Monteurs met kennis van zaken die meedenken, niets is een probleem. Onze stoomoven was een paar keer stuk geweest, prima geholpen, we mochten zelfs na een half jaar een ander merk uitkiezen en alleen de meerwaarde bijbetalen! Ook aftersales dus dik in orde! De keuken is van vorig jaar juli.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel schakelen”
Door Slingerland Vastgoed beheer op maandag 15 mei 2017 '17
Ardi keukens heeft met een zeer korte levertijd een prachtige keuken afgeleverd in onze verhuurde woning. Aangezien de woning opnieuw de verhuur in ging was het noodzakelijk dat er snel geschakeld werd. Dit heeft Ardi uitstekend geregeld door zowel een snelle offerte te maken en de keuken binnen 6 weken te plaatsen! Ook het verwijderen van de oude keuken, het verplaatsen van de het leidingwerk en de stopcontacten is door Ardi geregeld! Het ontzorgen rond het plaatsen van een keuken is uitstekend geregeld!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 '15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Franken Halsteren op vrijdag 18 sep 2015 '15
Onze keuken was aan een up date toe en kregen hierover prima advies bij Ardi door Peter Hout. Hij dacht mee en het resultaat mag er zijn. Levering ging zonder manco,s (je hoort wel eens andere geluiden) en ook de plaatsing is geheel volgens onze wensen gegaan.De monteur dacht hierin ook goed mee zodat er nog wat kleine veranderingen kwamen die keurig uitpakte. Ook werd er door de monteur keurig en precies gewerkt. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede voorlichting”
Door J P Verhage v d Berg op woensdag 24 feb 2016 '16
Wij hebben in mei 2014 een nieuwe keuken gekocht bij Ardi, en zijn zeer goed voorgelicht door de heer P Hout, alles is keurig geplaatst, en de afwerking is ook echt mooi!! Wij zijn dan ook super tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“keuken”
Door M Jaspers op zaterdag 10 mei 2014 '14
In maart heeft ARDI een keuken bij ons geplaatst, nadat wij zeer vriendelijk zijn ontvangen in hun zaak. Niets was te veel om te laten zien, ook voor een natje en droogje werd gezorgd. Er werd ook goed meegedacht. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN M JASPERS
landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service een 10+”
Door L Heijnen De Heen op woensdag 28 dec 2016 '16
Gekocht een keuken.We zijn prima voorgelicht en vriendelijk geholpen.We hebben de keuken nu zes jaar ,we hebben in die zes jaar enkele kleine mankementjes gehad je hoefde maar te bellen en het werd gerepareerd.Zonder kosten in rekening te brengen.Zelfs nu nog na zes jaar. Voor de service een 10+.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aftersale”
Door Ron op dinsdag 19 mrt 2013 '13
Na 3,5 jaar gebruik klein probleempje met vaatwasserdeur. Fabrikant wenste het niet onder garantie te verhelpen. Ardi heeft het gewoon direct (dus dezelfde dag binnen 2 uur na bezoek monteur) opgelost door de kosten voor haar rekening te nemen. Hetgeen beloofd is bij de verkoop blijkt ook daadwerkelijk in de praktijk; afspraak is afspraak. Juist in deze onzekere tijden is het prettig om te weten, dat wij 4 jaar geleden de juiste keuze hebben gemaakt met Ardi Keukens. Ardi; dat is zeker! Hulde.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 '14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 '16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 '17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A.H. ten Hoopen op maandag 20 jul 2015 '15
Bij mijn dubbele project van zowel keuken als badkamer ben ik vanaf mijn eerste bezoek aan Ardi tot en met de afronding van de verbouwing zeer tevreden over de wijze waarop iedereen, van verkoper tot installateurs, alle moeite deden om de klant een gevoel te geven van betrouwbaarheid, efficientie en vakbekwaamheid met als gevolg een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Jan op donderdag 24 jan 2013 '13
We wisten precies hoe onze keuken er uit moest komen te zien, en zijn met woonbladen vol voorbeelden naar Ardi keukens gegaan. Daar werd alle tijd voor ons genomen en konden we echt alles vinden wat we zochten. de klantvriendelijkheid vonden wij erg prettig. De prijs viel ons mee. De levering verliep volgens afspraak, en een paar foutjes werden heel snel opgelost. Het was onze derde keuken die we bij Ardi kochten en we kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 '16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super mooie keuken”
Door elly wierckx op dinsdag 19 sep 2017 '17
Super mooie keuken, netjes geholpen dit is een pluim waard
FOTO VAN ELLY WIERCKX
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden over keuken”
Door Krijn op maandag 28 jan 2013 '13
Betreft levering keuken nieuwbouw
Kwaliteit product: 9
Prijs/kwaliteit verhouding: 9
Service: 7
Levering: 9
Klachten: geen klachten
Tips: Neem bij ontwerp ook details mee, zoals plaatsing wcd's en schakelaars verwarming/ventilatie en verlichtingsplan. Na afronding bestelprocedure valt dit een beetje in het water.
Aanraden: ja, de mensen doen erg hun best en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“zeer tevreden klant”
Door Bert M. op zaterdag 23 aug 2014 '14
Vijf jaar geleden hebben wij bij Ardi Keukens een aantal keukens gekocht voor onze vakantiebungalows op Schouwen-Duiveland. Op vrijdag is het altijd "wisseldag", de oude huurders vertrekken om 10.00 uur en de nieuwe huurders arriveren weer om 15.00 uur. 's Morgens werd er geconstateerd dat in 2 vakantiehuizen de vaatwassers niet meer werkten. Ze werden niet meer warm, en waarschijnlijk door onoordeelkundig gebruik, was het wasresultaat bedroevend. Alle vaat bleef vuil !
Daarop contact opgenomen met Henry Bogaaard, de bedrijfsleider van Ardi Keukens in St. Annaland. Door snel te schakelen heeft hij en zijn team het voor elkaar gekregen om dezelfde dag nog voor drie uur, voordat de nieuwe huurders kwamen, de oude machines te vervangen door 2 nieuwe vaatwassers! Geweldige service! Hartelijk dank, Bert.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan tevreden klanten”
Door Fam.J.Sonius-Hellevoetsluis(woontoren Centerpoint) op donderdag 17 mrt 2016 '16
Uitstekende ervaring ondervonden/goed advies van prima jonge verkoper ELIZA(waar inwendige mens ook verwend werd)/tevreden prijsniveau/vriendelijk personeel/goede logistiek met prima afspraken/twee uitstekende keukenmonteurs met grote ervaring die een mooie keuken met goed werkende apparatuur hebben neergezet in recordtijd(0730/1830 uur in een dag)-kortom twee meer dan tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Fam. Looijen op maandag 27 jul 2015 '15
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht, na veel winkels uiteindelijk bij Ardi keukens terecht gekomen (mede dankzij de goede recensies op deze site)We zijn daar keurig en uitstekend geholpen en ook het hele verdere traject tot en met de plaatsing was uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service!”
Door Van Der Reest op vrijdag 14 mrt 2014 '14
4 jaar geleden hebben wij de keuken bij Ardi gekocht en deze is naar volle tevredenheid geplaatst. 1 manco werd binnen een week opgelost. Ook nu (na 4 jaar) weer even terug naar Ardi voor nieuwe bevestiging van de plint. En deze word na even zoeken in het magazijn direct meegegeven. Dat is nog eens een vlotte service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. van de Velde op vrijdag 7 apr 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben en over de goede service. Er werd ruim de tijd genomen bij het uitzoeken met goede adviezen en ook het plaatsen is netjes gedaan. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel!! Top!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooi eindresultaat”
Door O.de pender op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Landelijke keuken met een heel mooi eind resultaat. Bij Ardi zijn wij heel correct en professioneel geholpen door Bart in 't Veld. Van begin tot einde goede communicatie. Er is alle tijd genomen om ons rustig van advies te voorzien. De jongens die de keuken hebben geplaatst ook voor hun een compliment.
FOTO VAN O.DE PENDER
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door Fam de wolf op maandag 13 mei 2013 '13
Prima ervaring bij ardi keukens . Goed geholpen in de showroom er wordt goed met je mee gedacht , alles op schema qua levering en de plaatsing was top , zeer vakkundige monteurs . Oude keuken verwijderd tijdelijk noodblokje gezet voor het weekend. En binnen 2 dagen volledige keuken gezet . Prima vaklui met verstand van zaken . Kookworkshop bij miele kado gekregen en dat was ook een experience op zich . Heel leuk !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 '15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
FOTO VAN REMKO
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klasse werk”
Door DJ Klok op vrijdag 3 apr 2015 '15
Niet heel lang geleden nieuwe inbouwapparatuur gekocht. Hierin zijn we goed geholpen en naar onze wensen bediend. ook de snelle en vakkundige plaatsing is prima verlopen. Na een week was er een probleem met de vaatwasser. Na een mailtje is dit bewonderingswaardig opgepakt, zonder probleem is de vaatwasser binnen korte tijd vervangen. Klasse werk van de serviceafdeling!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland, Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland