Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Website: www.ardikeukens.nl "Fantastisch" score uit 242 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.ardikeukens.nl | tel: 0166-653448 | Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 242 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren199 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Echte vakmensen”
Door fam. van Alphen op donderdag 5 jan 2017 '17
Na 2 x een keuken bij Ardi uitgekozen te hebben, besloten ook Ardi weer te raadplegen voor een badkamer. We werden prima geholpen met het uitzoeken van de spullen voor de badkamer. De levering verliep ook uitstekend en het plaatsen van alles was weer boven verwachting goed! Echte vakmensen ; echt aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Bram Stoutjesdijk op donderdag 26 nov 2015 '15
We hadden al vele keukenzaken gehad in Rotterdam en omgeving, maar niet echt gevonden wat we zochten en ook niet het goede gevoel er bij gehad. Daarom op internet maar eens zoeken naar een keukenzaak met goede beoordelingen en zo zijn we afgelopen september via Qasa.nl bij Ardi terecht gekomen. Wij troffen niet de stereotype keukenverkoper met een te strak pak en cognac schoenen maar een adviseur (op zijn kaartje staat trouwens ten onrechte verkoper) die samen met de klant er alles voor doet om je wenskeuken te realiseren. Karel van Dijke is echt een hele fijne, rustige en weloverwogen adviseur en samen met hem hebben we onze droomkeuken inderdaad gerealiseerd. Vorige week donderdag is onze keuken bezorgd en de montage heeft afgelopen maandag en dinsdag (23 & 24 november) plaatsgevonden. Ook de montage is prima verlopen, op de eerste dag zelfs 3 monteurs, op de 2e dag heeft Johan Stelwagen de keuken verder afgemaakt en dinsdagmiddag om een uur of 5 stond onze keuken die ook helemaal is geworden zoals we die in gedachten hadden.
We zijn dus echt heel erg tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken nog niet af, maar uiteindelijk 5 sterren”
Door Carlo Weijts op woensdag 19 okt 2016 '16
Complete keuken gekocht bij ardi tholen.Laten plaatsen door hun,maar er is veel mis gegaan. keuken geplaatst in februari 2016 en nu eind oktober is hij nog niet af.kleine lijst: bovenkasten in verkeerde kleur geleverd kromme deur spoelkast verkeerd paneel tafelmontage verkeerde grepen op 2 deuren. er gaat daar veel mis met de communicatie tussen verkopers en de bestelafdeling en de fabrikant. we zijn nu 8 maanden verder en de keuken is nog steeds niet af! Wel een pluim voor de monteurs die de keuken netjes en vakkundig plaatsen.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Ondertussen zijn wij benaderd door Marinus van der Maas verkoopmanager bij Ardi keukens. Ardi betreurd de gang van zaken en geeft aan dat dit zeker niet de normale werkwijze is. Men heeft ons een geweldig aanbod gedaan om onze keuken praktischer te maken en zo het leed te verzachten.
Ondertussen is deze aanpassing aan de keuken toegevoegd en hebben wij onze droomkeuken! Onze gedachtegang over Ardi is hierdoor wel helemaal omgeslagen en kunnen deze zaak weer bij iedereen aanbevelen! Dus onze beoordeling gaat naar het max aantal sterren namelijk 5.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aftersales dik in orde”
Door Familie van den Hil uit Dinteloord op woensdag 15 jun 2016 '16
Verkopers, top! Monteurs met kennis van zaken die meedenken, niets is een probleem. Onze stoomoven was een paar keer stuk geweest, prima geholpen, we mochten zelfs na een half jaar een ander merk uitkiezen en alleen de meerwaarde bijbetalen! Ook aftersales dus dik in orde! De keuken is van vorig jaar juli.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Visser op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken, en zeer tevreden op de manier waarop ik ben geholpen. Ik vind hem heel erg mooi en overzichtelijk en wilde dit graag even aan jullie doorgeven. Ook ben ik heel erg blij met de monteur, ik vond het ook zo gezellig dat hij een bakje koffie meedeed. Hij is volgens mij de meest schappelijke monteur. Ik geef jullie een 10, en ga lekker van mijn keuken genieten!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met ardi”
Door Hoogerheide op dinsdag 9 sep 2014 '14
Het was een feestje om een nieuwe keuken uit te zoeken. Personeel dacht goed mee, ze komen zelfs aan huis om het beste advies te geven. Toen de keuken geplaatst was, waren er een aantal dingen niet goed. Maar dat werd netjes en kosteloos opgelost. Monteurs waren erg vriendelijk en deden alles in overleg. Kortom elke dag weer plezier van het werk van Ardi.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“geweldig”
Door maria van den heuvel op donderdag 8 mei 2014 '14
Fantastisch vakwerk. Prettige monteurs en alle lof voor met name siegfried. Hij verdient een grote pluim. Zeker aan te bevelen voor nieuwe klanten. We hebben keuken en bijkeuken helemaal opnieuw laten plaatsen. Het betreft Duitse keuken Excellentic met multiplex werkblad. Perfecte service door Ardi.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Fam.R op vrijdag 31 jan 2014 '14
Wij waren op zoek naar een nieuwe bijkeuken en kwamen al snel bij Ardi Keukens uit vanwege de goede ervaringen die we van mensen hoorden. We zijn netjes geholpen en het eindresultaat is heel mooi geworden! De montage deden we zelf, maar toen we er niet helemaal uit kwamen, kwam er een dag later al een monteur langs om te helpen, klasse! We zijn dan ook erg tevreden met de nieuwe bijkeuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“zeer goed geadviseerd en geholpen”
Door Frank van der Salm op maandag 18 nov 2013 '13
De ontvangst is erg hartelijk en vrijblijvend. Ook over de manier waarop we werden geholpen en geadviseerd zij we zeer te spreken, geduldig en ook meedenken over een zo praktisch mogelijke inrichting. ook de levering en plaatsing zijn goed verlopen. kortom uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Topzaak”
Door Joanne Plugge op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij hebben nu onze tweede keuken aangeschaft bij Ardi keukens. Verkoper denkt goed mee en is creatief. Onze eerste keuken is goed bevallen. Service is top! Bij verhuizing (na 8 jaar) moest er een deurtje vervangen worden, ook dat is geen probleem! Onze nieuwe keuken wordt echt fantastisch! Binnenkort wordt deze geplaats, we kijken er naar uit!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Snelle service”
Door Fam. M. Aarnoudse op vrijdag 23 sep 2016 '16
Onze vaatwasser was kapot. Eerst een ander bedrijf opgebeld maar die hadden een vrij lange levertijd. Daarna ardi keukens gebeld. Smiddags om 13.00 gebeld. Aan het einde van de middag stond de bus voor de deur met een nieuwe vaatwasser. Super. Goed advies over de vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel verlopen”
Door Philip Vermaas op maandag 13 apr 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint-Annaland en zijn uitermate tevreden vanaf de aankopen tot en met het plaatsen wat heel gladjes en snel is verlopen. De inbouw apparaten die wij uit gekozen hebben is ook perfect. Top van Ardi keukens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eenvoudig maar van alle gemakken voorzien!”
Door Lisette copal op zaterdag 22 dec 2012 '12
Via mijn familie is Ardi aanbevolen, wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Vriendelijk geholpen om een keuken uit te zoeken met ons budget en kwaliteit. De afspraken volgens tijdsplanning verliepen perfect. De keuken is medio september 2012 geplaatst en het zag er nog mooier uit dan op papier. Wij zijn ontzettend tevreden over Ardi en zouden het iedereen aanraden. Service en kwaliteit zijn de beste ingrediënten bij Ardi!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“geweldig team”
Door gerard elst op zaterdag 13 dec 2014 '14
we hebben van de verkoop tot het plaatsen een heel goede service gehad. het maakte niet uit aan wie je iets vroeg iedereen kan je een goed antwoord geven. het personeel is goed opgeleid en zijn heel erg gemotiveerd. de nazorg is ook erg goed. ardi keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“tevreden met Ardi”
Door herman heijstek op donderdag 24 apr 2014 '14
Bij Ardi-Keukens wordt de tijd genomen om een keuken samen te stellen, ook bij concurrenten wezen kijken maar daar gaat het heel anders aan toe we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, leveren en plaatsen is ook prima gegaan,het sloop en installatiewerk is gedaan door Z.A.G (een aanrader)alles gegaan zoals afgesproken nu nog een paar weken wachten op de smetplint, die is naderhand bijbesteld, dat kwam mooier uit met de tegels al met al tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi eindresultaat”
Door O.de pender op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Landelijke keuken met een heel mooi eind resultaat. Bij Ardi zijn wij heel correct en professioneel geholpen door Bart in 't Veld. Van begin tot einde goede communicatie. Er is alle tijd genomen om ons rustig van advies te voorzien. De jongens die de keuken hebben geplaatst ook voor hun een compliment.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J. Kreeft op dinsdag 8 okt 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit? Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Goed
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
* Is de levering goed verlopen? Ja
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er is goed gereageerd
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Geen tips
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja. Veel keus tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plaatsing nieuwe keuken”
Door Cor op vrijdag 14 jun 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens omdat je vakkundig wordt geholpen, ze zeer klantvriendelijk waren en alles naar wens is geplaatst door leuke en ervaren monteurs. Er waren geen klachten. en ik zou deze firma zeker bij andere aanbevelen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima service”
Door Fam de wolf op maandag 13 mei 2013 '13
Prima ervaring bij ardi keukens . Goed geholpen in de showroom er wordt goed met je mee gedacht , alles op schema qua levering en de plaatsing was top , zeer vakkundige monteurs . Oude keuken verwijderd tijdelijk noodblokje gezet voor het weekend. En binnen 2 dagen volledige keuken gezet . Prima vaklui met verstand van zaken . Kookworkshop bij miele kado gekregen en dat was ook een experience op zich . Heel leuk !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“service na brandschade”
Door Dirk op woensdag 1 mei 2013 '13
Al ruim 23 jaar genieten wij nog elke dag van onze door Ardi -keukens geleverde keuken. Nooit wat aan de hand...totdat wij brandschade kregen op het Corian werkblad. Natuurlijk wil de verzekering een factuur, jammer, die hadden wij niet meer. Echter...bij Ardi keukens bleek alles nog paraat te zijn, en konden ze ons alle gegevens aanleveren! Kwaliteit behoeft geen krans. maar dit mag niet onvermeld blijven!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vervanging koelkast”
Door M. Schillemans op donderdag 27 aug 2015 '15
Na 2 jaar hadden we een kapotte koelkast. Ardi zorgde ervoor dat er op korte termijn een nieuwe werd gebracht. Deze werd keurig omgeruild en netjes op zijn plaats gezet. Goed geregeld door Ardi keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzondere service”
Door theo jansen op zaterdag 19 nov 2016 '16
we zijn super goed geholpen .we waren helemaal geen klant. maar een handgreepje, en het vergiet bakje waren stuk van onze keuken, tot onze ver bazing was het service,we hoefde niets te betalen,, ze hadden het nog in voorraad ,onze keuken is ogv 15 jaar oud super,
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend blij”
Door fam. Ibrahim op maandag 9 feb 2015 '15
Eind januari is onze keuken door Ardi geleverd en gemonteerd. We zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ardi in het gehele traject, van aankoop tot levering. Bart heeft alle tijd genomen om te komen tot een ontwerp die volledig voldoet aan aan onze wensen. De prijs werd altijd goed meegenomen bij alle beslissingen, zodat we niet voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep zonder problemen. De monteur nam goed de tijd om alles netjes en opgeruimd af te leveren. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 '14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 '17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Matig”
Door P.P. de Jong op dinsdag 15 jan 2013 '13
Kwaliteit is matig. Het is inmiddels 3,5 maand geleden dat de keuken is geplaatst en de keuken is nog steeds niet af (installatie smetplint). Bij de installatie zijn fouten gemaakt waardoor wij lekkage hebben gehad in een keukenkastje. Daarnaast zijn in eerste instantie de bovenkasten scheef opgehangen. Dit is allemaal later wel hersteld maar geeft ons een slecht gevoel. Ik zou Ardi keukens dan ook niet aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +42 bedankjes
“sevice”
Door Ad Jansen op donderdag 15 mei 2014 '14
Na bijna 6 jaar ging de folie aan één keukendeurtje "kreukelen". Één belletje en na een paar weken (bestelperiode) zijn alle kastdeurtjes kosteloos vervangen. Wat een service! Super!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen bij Ardi keukens!”
Door Carolien van der Meer op maandag 13 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen bij het uitzoeken van een keuken! Er werd uitgebreid tijd genomen om ons zo goed mogelijk te helpen en daarnaast mochten we ook nog blijven eten! De prijs in verhouding tot de kwaliteit is ook heel goed! Wij raden u allen dit bedrijf aan als u op zoek bent naar een keuken en garanderen u dat u DE keuken van uw dromen zult vinden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 '15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 '17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
Keuken met composiet blad
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima ervaring”
Door LK op zaterdag 5 okt 2013 '13
Prima geholpen tijdens de aankoop en tegen een goede prijs de keuken gekocht. Vakkundig gemonteerd en schitterend resultaat, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bestelling”
Door M G uit Rotterdam op zondag 22 nov 2015 '15
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht voor onze nieuwbouw woning in park 16hoven, kwamen we bij Ardi keukens terecht. Dit kwam mede door de goede recenties op Qasa. Het was de eerste keer dat we een keuken gingen kopen en waren eerst bij de project keukenleverancier langs geweest. Daar hebben wij een keuken laten samenstellen waar we in eerste instantie tevreden over waren. Na 2 uur stonden we al buiten met een ontwerp in ons hand. We dachten dit wordt het dan. Maar nadat we bij Ardi waren langs geweest, kregen we een veel betere uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn en besloten met onze nieuwe inzichten een ander ontwerp te laten maken. Wat wij opvallend vonden was dat het eerste ontwerp met potlood werd getekend. Daarbij werd er rekening gehouden met symmetrie. Ook werd aandacht besteed aan ergonomie in de keuken. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een aanrader dus. Wij kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst in 2017 wanneer de woning wordt opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Fam. Sonneveld op dinsdag 5 apr 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het begin was er duidelijkheid over de prijs en de offerte. Er wordt goed meegedacht met de klant. De plaatsing van de keuken was eveneens prima verlopen. Een hele rustige monteur die alles keurig netjes heeft achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uiterste tevredenheid”
Door Familie Verschoor op maandag 4 apr 2016 '16
Wij hebben een keuken laten plaatsen, Ardi Keukens is zeer klantvriendelijk, ze nemen alle tijd voor je om het beste uit te zoeken, proberen voor alles een oplossing te vinden, de keuken is naar tevredenheid geplaatst, Wij zijn uiterst tevreden over Ardi keukens, we kunnen het iedereen aanraden, een bedrijf die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen in aankooptraject levering volgt nog”
Door Maureen Nieuwpoort Hellevoetsluis op vrijdag 9 dec 2016 '16
Gisteren hebben wij dan eindelijk onze keuken gekocht. Wij zijn 3 keer bij Ardi keukens geweest voordat wij een beslissing hebben genomen. Wij zijn personen die wikken en wegen en erg kritish zijn en ook weleens de plannen veranderen. Verkoper Karel van Dijke heeft ons zeer goed geholpen. Hij denkt mee en is ook kritsch en wat een geduld heeft hij met ons gehad. De inwendige mens wordt ook goed verzorgd. Ardi keukens is een aanrader. In april wordt onze keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
afwerking is geweldig
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door J. Visser op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na plaatsing van de keuken 5 jaar geleden deed zich een probleem voor in ons gas fornuis na telefonisch contact werd er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen de monteur had niet het goede onderdeel bij hem maar heeft dit op een goede manier afgehandeld en kwam na ontvangst van het onderdeel weer snel terug om het als nog te verhelpen ook heeft hij gelijk het probleem opgelost van onze afwas bak (afvoer) geheel gratis en op een goede manier. nette en beleefde monteurs staan ook voor kleine probleempjes gelijk voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“na de keuken, nu de badkamer ook bij Ardi!”
Door K.van Huijstee op donderdag 28 aug 2014 '14
Ik woon in Zeeland en wordt door Pieter van Dijke van Ardi Sanitair (Tholen)uiterst bekwaam en vriendelijk geholpen bij het realiseren van een badkamer, nadat ik het verleden hele goede ervaringen had opgedaan bij Ardi Keukens, bij de aanleg van de keuken en nog steeds als er wat is met de keuken kan ik rekenen op hun hulp.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op zondag 9 jul 2017 '17
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht en zijn in de showroom erg goed geholpen. Problemen werden gelijk opgelost en ze kwamen met ontzettend goede tips en ideeen. De afspraken die gemaakt zijn,zijn perfect op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen tot de afwerking zijn wij keurig op de hoogte gehouden.Ook tijdens de werkzaamheden, hebben we weinig problemen gehad.Er wordt netjes gewerkt en de troep wordt keurig opgeruimd.Al met al,de keuken stond in een week tijd en we zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig”
Door Andre op zaterdag 28 jun 2014 '14
Na 10 jaar is er een scharnier van draaicarrousel stuk gegaan. Met de deur naar Ardi gegaan, waar ze het direct kosteloos hebben gerepareerd. Ardi BEDANKT voor de uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door J v d Wegen op vrijdag 8 nov 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Zeer tevreden.
Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Is goed.
Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
Is de levering goed verlopen? Ja
Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er werd direct gereageerd en de klacht werd opgelost.
Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Niet direct.
Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja, alles is naar wens verlopen en correct geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“helemaal naar onze zin”
Door J. Tulp op zaterdag 28 sep 2013 '13
Wij hebben voor Ardi-keukens gekozen naar aanleiding van een advertentie in de krant. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en konden snel tot een goede keus voor een nieuwe keuken komen. Er werd ons niets opgedrongen en alles gaf een vertrouwenwekkende indruk. We konden gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Een keuken uitzoeken is één, de plaatsing is twee. Over het laatste zijn we ook zeer tevreden. Het voorbereidende werk wat betreft afbreken en leidingwerk hebben we zelf gedaan. De tekening voor de leidingen was niet helemaal duidelijk, maar na overleg zijn we er goed uitgekomen. Eenmaal geplaatst was er een kleine lekkage van de kraanaansluiting die snel verholpen kon worden. Na een half jaar werden we door Ardi gebeld voor een klanttevredenheidsonderzoek. We gaven hierop aan dat de gaskookplaat in het gebruik niet zo handig was. We werden vervolgens uitgenodigd om een andere uit te zoeken en wel kostenloos. Dat noemen we nog eens 100% tevredenheid. Al met al kunnen we Ardi-keukens bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door A.H. ten Hoopen op maandag 20 jul 2015 '15
Bij mijn dubbele project van zowel keuken als badkamer ben ik vanaf mijn eerste bezoek aan Ardi tot en met de afronding van de verbouwing zeer tevreden over de wijze waarop iedereen, van verkoper tot installateurs, alle moeite deden om de klant een gevoel te geven van betrouwbaarheid, efficientie en vakbekwaamheid met als gevolg een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“inbouw nieuwe keuken”
Door Marianne maliepaard op vrijdag 14 jun 2013 '13
Fijne ervaring zowel in de showroom als bij het plaatsen van de keuken !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“uiterst tevreden”
Door Jannet op maandag 10 jun 2013 '13
Wat de doorslag gaf tot kopen: direkt de laagste prijs, geen gewik en geweeg, meteen weten waar je aan toe bent. De montage van de keuken was ook heel netjes en tot in de puntjes goed geregeld. Ik zou iedereen Ardi-keukens aanraden, omdat je dan weet dat het goed zit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tweede keer”
Door Anja en Jan Muskens op woensdag 15 apr 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken besteld bij Ardi keukens, wat een vriendelijke mensen en goede service, zijn bij meerdere concurrenten gaan kijken, maar prijs /kwaliteitsverhouding zit je bij Ardi het beste. Ook met plaatsen weet ik uit ervaring dat dit perfect word gedaan. Dus kunnen wij iedereen aanraden ga voor een nieuwe keuken beslist eens eerst bij Ardi keukens kijken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goed bedrijf”
Door frank op zaterdag 22 dec 2012 '12
bij ardi is afspraak ook echt afspraak. zijn meedenkend en zoeken altijd een oplossing. een min puntje maar dat geld niet voor ardi: ons fornuis heb wat problemen en de servicemonteur van het fornuis merk vond ik niet klantvriendelijk en heeft het probleem niet opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe ervaring schrijven”
Door C.J.M.van der Poel op dinsdag 31 dec 2013 '13
Tot nu toe ben ik bijzonder tevreden op de manier waar op ik te woord ben gestaan en geholpen werd, ik heb ook een mooie 3-D tekening ontvangen waar op ik kan zien hoe mijn keuken er uit komt te zien, complimenten hier voor. Ik zal ARDI keukens zonder twijfel verder promoten, nogmaals, tot nu toe dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service/goede kwaliteit”
Door Fam. de Gast op maandag 18 nov 2013 '13
Na even rondkijken in keukenland hebben we met overtuiging gekozen voor Ardi keukens. We zijn heel erg goed voorgelicht over alle mogelijke keukenmogelijken en onze wensen zijn prima vertaald in een mooie keuken met goede prijs-kwaliteitverhouding. Het plaatsen van de keuken is met veel zorg en netjes uitgevoerd en de restpuntjes zijn goed opgepakt. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Gerrit op zondag 23 dec 2012 '12
Tevreden over kwaliteit behalve gascomfoor. Prijs ons inziens goed in verhouding tot de kwaliteit. Tevreden over klantvriendelijkheid en service. Levering is goed verlopen. Klachten zijn naar tevredenheid opgelost. Tip: Rechterknop aan gascomfoor staat te kort bij rechter branderpit waardoor de knop door de vlam wordt beschadigd indien een wat grotere pan op deze brander staat en minimum stand van branderpitten mag iets lager. Bedrijf is aan te raden om goede verstandhouding tussen afd. verkoop en medewerkers welke de keuken geplaatst hebben.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“zeer goed”
Door Fam. de Crom op dinsdag 1 okt 2013 '13
De kwaliteit van het geleverde zowel wat betreft de materialen als het werk is goed. De service en de klantvriendelijkheid zowel in de winkel als van de monteurs zijn ook zeer goed. De levering is verlopen zoals afgesproken en de klachten cq. gebreken werden adequaat opgelost. Ik zou Ardi kunnen aanraden bij vrienden en kennissen en heb dat ondertussen ook al gedan en deze mensen hebben reeds een keuken besteld bij Ardi. Ook wij hebben Ardi keukens gevonden doordat mensen dit bedrijf bij ons aanraadden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door Koos en Anja op maandag 9 sep 2013 '13
We zijn uiterst tevreden over onze nieuwe keuken en zijn blij dat we naar Ardi zijn gegaan. Dit bedrijf werd ons aanbevolen door diverse mensen en terecht. De klantvriendelijkheid en de service is helemaal top, vanaf de verwelkoming in de showroom, het verkoopgesprek en de professionele hulp bij het samenstellen van de keuken, tot aan de zeer vriendelijke en vakkundige monteurs! De levering ging goed, bij plaatsing waren er enkele kleine dingetjes die nog moesten worden rechtgetrokken en dat is voor 100% perfect verlopen. Ook het telefoon- en mailverkeer met de desbetreffende mensen is ongekend. We willen dit bedrijf aanraden aan iedereen, omdat dit bedrijf keukens heeft voor elk budget en de service, klantvriendelijkheid en after sales hoog in het vaandel heeft staan! Ardi keukens onderscheidt zich in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afzuigkap”
Door L. V. op vrijdag 27 nov 2015 '15
De installateur kwam keurig op tijd, en was heel vriendelijk. Hij stelde zich netjes voor. Het installeren (van de afzuigkap) duurde een uurtje, alles nauwkeurig gemeten en geplaatst, en zorgvuldig uitgevoerd!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Kees van Eekelen op vrijdag 10 jun 2016 '16
ARDi heeft als slogan: afspraak is afspraak! Dat maken ze meer dan waar. Bart in 't Veld heeft perfect onze wensen geïnventariseerd en vertaald naar een prachtige keuken. Deze is door vakmensen met zorg geplaatst. Complimenten voor alle afdelingen van ARDI. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid: een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 '15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 '16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader waard”
Door Annie op zaterdag 22 dec 2012 '12
Bij Ardi keukens zijn we heel goed geholpen, ook hadden we inspraak bij hoe we het wilde hebben en zagen we dat er iets niet klopte konden we er erg goed over praten. Je moet zelf ook een inbreng hebben onze ervaring is dat je die bij hun heel goed kwijt kunt. Plaatsing en afwerking is uitstekend verlopen, onze komplimenten voor het personeel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 '16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
Keuken met rode fronten
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“groot compliment”
Door Marianne de Hoogh op donderdag 12 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Ardi in St. Annaland. Hij is volgens afspraak keurig geplaatst. Afspraak is afspraak is daar het motto. Er ging een klein dingetje fout, maar dit is snel en keurig verholpen. Als er iets is, dan bel je even en wordt het verholpen is onze ervaring. Alle rommeltjes, bv. de verpakkingsdozen werden mee genomen. Ze lieten alles keurig opgeruimd achter. Een groot compliment voor Ardi! Wij zijn erg blij met onze droom keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 '17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
Keuken met afzuigkap
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“tevreden”
Door ad op donderdag 24 jan 2013 '13
geen klachten alles goed gegaan. goede kwaliteit zal de tijd uitwijzen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 '16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Simone steehouwer op dinsdag 25 apr 2017 '17
We hebben een keuken en badkamer bij ardi keuken gekocht we zijn vanaf het binnen komen in de zaak tot de laatste dingetjes in huis nog corrigeren super goed gehoord en geholpen. Netjes binnen ons buddet en alles wat we willen. Echt een aanrader voor iedereen
Keuken via Ardi
Keuken via Ardi
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super service van Ardi Keukens”
Door Cor Ridderhof op maandag 9 feb 2015 '15
Op vrijdagmorgen bleek dat onze vaatwasser het begeven had en ik heb altijd geroepen als de VW stuk gaat is er dezelfde dag nog een nieuwe. Om elf uur die morgen Ardi Keuekens gebeld en probleem uitgelegd. Via de telefoon een nieuwe besteld en werkelijk zij kregen het voor elkaar om dezelfde dag (vrijdagmiddag!) te leveren en te monteren. Om vier uur die middag hadden wij weer een Vaatwasser en nog geplaatst ook. De oude werd keurig afgevoerd samen met al het verpakkingsmateriaal. Alles keurig opgeruimd door de monteur die ook super vriendelijk en correct was. Al met al de SUPER SERVICE die ze beloven komen ze ook daadwerkelijk na. Team Ardi Hartelijk bedankt!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“prima”
Door CJR op woensdag 19 mrt 2014 '14
De keuken en badkamer zijn door Ardi geleverd. Dit is prima verlopen. Ook zijn alle servicepunten keurig opgelost. Ik zou Ardi zeker aanbevelen als keuken en badkamerleverancier.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“moeders droomkeuken”
Door smit op zaterdag 11 jan 2014 '14
Woorden schieten te kort. De kwaliteit van de keuken was formidabel. Wel was de prijs wat aan de hoge kant.
De monteurtjes waren reuze ventjes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed voorstel”
Door Dekker-Giljam op maandag 29 sep 2014 '14
19 jaar geleden kochten wij bij Ardi een nieuwe keuken. Maar na zoveel jaar komt er onderhoud aan. We kregen een goed voorstel om te renoveren. een geheel nieuw voorfront, kookplaat, koelkast en dit alles voor een redelijke prijs en alles volgens afspraak geïnstalleerd. Wat wij een leuke bijkomstigheid vinden is dat ze alle gegevens nog bewaard hadden.want de tekening was nog met de hand getekend door Arjan en nu zijn we door zoon Pieter keurig behandeld. Dus niet allen voor nieuw, ook voor onderhoud kunnen wij u dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig bedrijf!”
Door W. Buuron op donderdag 7 nov 2013 '13
Nadat we bij diverse keukenzaken geweest waren, werden wij door onze schoonzus getipt op ardi keukens, uit haar eigen ervaring. Van binnenkomst tot aankoop kan ik maar 1 ding kwijt, geweldig! Bij de aankoop werd er goed geluisterd. Wat ikzelf al als bijzonder prettig ervaarde, was dat er echt gekeken werd naar het te besteden budget, en hier ook aan gehouden werd. Bij veel keukenzaken had je bijv een budget van 10000 euro en kwam men met een keuken van 20000 euro. Bij Ardi werden wij geholpen door Arie. Arie heeft ons tot in de puntjes geholpen, wij stonden centraal bij hem. Om een voorbeeld te geven kwamen wij op vrijdagavond binnen bij Ardi Keukens omstreeks 19.15. De zaak was tot 21.00u geopend, maar wij kwamen pas om 23.00u buiten, zonder enig probleem hiervan te ervaren bij Arie. Natuurlijk hebben wij dan ook dezelfde avond nog onze keuken gekocht. Alles werd super verzorgd, het contact omtrent de levering en plaatsing van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken gebeurde uiterst netjes, geen beschadigingen etc aan keuken en glad gestuukte wanden bijv. De keuken werd netjes opgeleverd en alles werd nog even nagelopen op evt manco's. Één van de monteurs die de keuken deed plaatsen had een mooie opmerking, de prijs is de prijs, maar de service is super. Dat klopt ook, dan durf ik te beamen. We hadden namelijk een keukenkast deurtje waar een klein lak tikje in zat, op zich niet storend, maar er werd gelijk een nieuw deurtje besteld en geplaatst, super! Ik Ardi warm aanbevelen! Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt Ardi St.- Annaland”
Door A.P.Hamelink op donderdag 5 jun 2014 '14
Wij vonden het contact met Ardi heel plezierig omdat we niet hoefden te onderhandelen over de prijs van de keuken, alles was van het begin af aan duidelijk. Bovendien zijn we uitstekend geadviseerd zodat de keuken precies geworden is zoals we wensten. De sloop van onze oude keuken, het plaatsen van de nieuwe en alle werkzaamheden daaromheen zijn gedaan in prettige samenwerking met de Zeeuwse Afbouwgroep, fijne mensen met hart voor hun wer en onze keuken! We willen daarom hierbij verkoopadviseur Karel van Dijke, Jan-Kees, timmerman Wielco, Arthur en Arie, tegelzetter Pieter van Eck en de stukadoors hartelijk bedanken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“keuken”
Door M Jaspers op zaterdag 10 mei 2014 '14
In maart heeft ARDI een keuken bij ons geplaatst, nadat wij zeer vriendelijk zijn ontvangen in hun zaak. Niets was te veel om te laten zien, ook voor een natje en droogje werd gezorgd. Er werd ook goed meegedacht. We zijn zeer tevreden.
landelijke keuken
landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voortreffelijke service”
Door Louis Nooijen. op woensdag 23 mrt 2016 '16
Omdat van een kast deurtje 2 scharnieren defect waren heb ik een bezoek gebracht bij Ardi in St Annaland. Het was op zaterdag. Bij mijn vraag of ik deze scharnieren kon kopen, ging een medewerkster van Ardi gelijk in het magazijn kijken, ondanks het feit dat het magazijn op zaterdag gesloten is. Omdat er zoveel verschillende scharnieren zijn , heb ik de oude bij Ardi gelaten. De medewerkster zou maandag aan de service dienst vragen om passende scharnieren te zoeken. Reeds op dinsdag kreeg ik een enveloppe met de nieuwe scharnieren thuisgestuurd. Er waren geen kosten aan verbonden. ook als dat wel zo was geweest vindt ik dat ik voortreffelijk en snel geholpen ben. Ook al is mijn keuken al 20 jaar oud, men wist bij Ardi toch de juiste onderdelen te kunnen leveren. Een terechte luim voor de manier waarop ik te woord ben gestaan en de zaak is afgehandeld. Louis.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie Landelijke keuken!”
Door A. Oostrum op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Keuken uitgezocht bij Ardi Keukens. Zeer goed en deskundig advies van de verkoper. Deze hielden goed rekening met onze wensen. Er werden laden geadviseerd, waar we heel blij mee zijn hoeveel ruimte er in zit. Lekker drinken en hapjes uit de friet pan gekregen. Dat troffen we wel op de zaterdag middag. We raden ardi aan iedereen aan omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 '16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alleen keukenapparatuur”
Door B. uit Bruinisse op woensdag 23 jan 2013 '13
Zelfs alleen voor keukenapparatuur zijn we uitstekend geholpen. En een correcte aflevering.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service mevrouw”
Door Sandra Vos op zaterdag 5 sep 2015 '15
Keuken 10 jaar geleden elders gekocht. nu is onze granieten spoelbak naar beneden komen vallen. Ardi gebeld en na 2 uur stonden ze al op de stoep. een zeer aangename, nette jongeman die alles keurig netjes heeft afgehandeld. Zelfs de volgende ochtend om 7uur nog even terug kwam. Toen ik vroeg wat de kosten waren, zei hij me : Service mevrouw !!! Ik weet wel dat wij onze volgende keuken zeker DAAR gaan kopen. Ardi keukens super bedankt voor deze perfecte afhandeling, waar zie je dit nog.. Vriendelijke groet Fam Vos
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Traject naar wens”
Door Rob en Iris, Tholen op zondag 10 jul 2016 '16
In april een keuken besteld die afgelopen week, juli, is geplaatst. Het hele traject van de eerste ideeën tot en met de uiteindelijke plaatsing zijn we professioneel, vriendelijk en adequaat geholpen.Last minute wijzigingen correct meegenomen en de uiteindelijke keuken is geheel naar wens geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“aan te raden keukenleverancier!”
Door Pieter op donderdag 3 jan 2013 '13
Als u een keuken zoekt, bent u bij Ardi Keukens aan het goede adres. Goed advies en eerlijke prijzen. Geen gedoe met eerst hoge prijzen om vervolgens veel 'korting'te geven. Plaatsing is goed verlopen. Prima monteurs en ook goede 'nazorg'. Eventuele klachten of restpunten worden goed opgepakt en vlot verholpen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Je kan alles vragen”
Door M. Hanse op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We zagen ertegen op om een nieuwe keuken uit te zoeken omdat we er niet veel kijk op hebben en er een hoop moest gebeuren. Maar uitstekend geholpen en mee gedacht. Ook toen we later nog vragen had. Hun motto afspraak is afspraak komen ze echt na. Het monteren van de keuken ging heel prettig. Als er daarna nog iets is met de keuken kun je de service heel makkelijk bellen en staan ze binnen 2 dagen op de stoep om te helpen, bv omdat een deurtje wat scheef hing. Je kunt ze werkelijk alles vragen en ze doen het en denken mee. Ze willen het perfect hebben voor de klant, dat merk je. De monteurs zijn stuk voor stuk aardig. En dat alles binnen ons budget wat wel in gedachten hadden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“zeer tevreden klanten”
Door Hans van Ginneken op donderdag 18 dec 2014 '14
In juli een keuken gekocht na veel aandacht door adviseur Bart. Hij nam alle tijd om goed te luisteren naar onze wensen. Hij heeft ook heel goed aangegeven wat handig en aan te raden zou zijn binnen ons wensenpakket om het naar een hoger plan te lichten. Ook werd het financiële plaatje niet uit het oog verloren, zodat we niet voor onverwachte verrassingen kwamen te staan. Wat ons ook erg aansprak was het feit dat de monteurs in dienst van Ardi zijn. Ze staan voor hun werk. Bijna alles is geheel naar wens geleverd en gemonteerd, en op de afgesproken data. Een passtuk wordt nog aangepast en voor de afzuigkap komt nog iemand omdat indicatielampje niet werkt. Voor de rest niets dan lof. We genieten iedere dag van onze nieuwe keuken en zullen Ardi ook aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Nu zelf nog de finishing touch zorgen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 '14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
Een deel van het eindresultaat.
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“sluiting keuken laden”
Door wim hopstaken op vrijdag 31 okt 2014 '14
Ik heb +-15jaar geleden een keuken gekocht bij ardiekeukens in sint annaland door een ongelukje (is daar een kindje op de open laden gevallen en daar door deze afgebroken )ik met het voor frontje naar hen toe en kreeg tot mijn verbazing twee nieuwen ophang puntjes gratis dus, dat is pas service ,mijn dank voor deze aan de verkoper die mij heeft geholpen (bij radar zou dit een warme douche zijn).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden over keuken”
Door Krijn op maandag 28 jan 2013 '13
Betreft levering keuken nieuwbouw
Kwaliteit product: 9
Prijs/kwaliteit verhouding: 9
Service: 7
Levering: 9
Klachten: geen klachten
Tips: Neem bij ontwerp ook details mee, zoals plaatsing wcd's en schakelaars verwarming/ventilatie en verlichtingsplan. Na afronding bestelprocedure valt dit een beetje in het water.
Aanraden: ja, de mensen doen erg hun best en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super geholpen”
Door M.P. Muller op woensdag 28 dec 2016 '16
Van begin tot eind super geholpen. Prachtige keuken getekend en geplaatst. Na plaatsing waren er nog wat kleine dingetjes niet in orde, maar die zijn heel snel en heel correct in orde gemaakt. Hele mooie zaak met zeer klantvriendelijk personeel. Monteurs werken heel netjes en heel schoon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Franken Halsteren op vrijdag 18 sep 2015 '15
Onze keuken was aan een up date toe en kregen hierover prima advies bij Ardi door Peter Hout. Hij dacht mee en het resultaat mag er zijn. Levering ging zonder manco,s (je hoort wel eens andere geluiden) en ook de plaatsing is geheel volgens onze wensen gegaan.De monteur dacht hierin ook goed mee zodat er nog wat kleine veranderingen kwamen die keurig uitpakte. Ook werd er door de monteur keurig en precies gewerkt. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Reparatie”
Door Anke Witte op dinsdag 22 dec 2015 '15
Onze keuken toentertijd bij Ardi gekocht, helaas bij het uitnemen van een lade brak er een stukje van de geleider af. Gebeld met de service-afdeling en kosten nog moeite werden er gespaard. Wij hebben nu nieuwe geleiders en alles werkt weer perfect!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Subliem”
Door fam. uit geldermalsen op dinsdag 8 nov 2016 '16
Henry en zijn tem hebben ons boven verwachting geholpen. Zowel in keuze, prijs en uitvoering hebben ons bijzonder verrast. Tevens de servicepunten hebben zij perfect opgelost. Subliem! Je snapt niet dat dit voor het gevraagde bedrag allemaal kan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goede ervaringen”
Door Arno en Marinda op woensdag 29 jun 2011 '11
We zijn geslaagd bij Ardi keukens in St. Annaland. Onze vorige keuken hebben we daar 2 jaar geleden ook gekocht en vanwege de goede ervaringen hebben we opnieuw hier de keuken gekocht. Mocht iemand nog een fijne keukenzaak zoeken, het is zeker de moeite waard er eens te gaan kijken. We zijn heel goed geholpen en het is helemaal geworden wat we graag wilden.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Zoals altijd bij keukens”
Door GCJ Bogers op maandag 28 jan 2013 '13
Duurde ruim 2 maanden voordat de keuken echt werd afgewerkt i.v.m. tot 4 x toe leveren van foutieve onderdelen.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Klasse”
Door Fam. A. Pieper op donderdag 10 okt 2013 '13
5 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en toilet bij Ardi gekocht en zijn nog steeds heel tevreden. Prijs is prijs en de behandeling en service is ook uitstekend en nog steeds als er iets is wordt er een passende oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. Proficiat Ardi! Ik zou zeggen ga zo door, dan kunnen jullie het nog wel een poosje volhouden.!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima keus”
Door Pierre Slootmans op maandag 30 sep 2013 '13
Na enkele slechte ervaringen bij andere winkels reden we medio mei 2013 naar Ardi Keukens in St. Annaland. Daar werden we met open armen ontvangen, kregen koffie met een appelflap, kregen ruimschoots de tijd om de showroom rond te lopen en toen wij er om vroegen kwam een verkoper ons te woord staan. Wij hadden inmiddels een keuken gezien die ons aanstond. Samen met de verkoper zijn we toen gaan kijken, tekenen, materialen en apparatuur uitzoeken. Tijdens de lunch (die kregen we ook van Ardi aangeboden) heeft de verkoper alles op een rijtje gezet en daarvan een mooie aanbieding gemaakt. Na enige discussies hebben we de aanbieding ondertekend, een lever- en installatiedatum afgesproken en konden we tevreden terug naar huis. De afgesproken leverdatum is nagekomen en ook de installatie begon op de afgesproken dag. Na 2 dagen installeren door kundige, vriendelijke en zeer servicegerichte installateurs konden we gaan genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Dit is nu 1,5 week geleden en, behalve een nabestelling van een deurtje, hebben we tot op heden geen enkel mankement kunnen ontdekken. Resumerend: als wij nog eens een keuken gaan kopen rijden we meteen naar Ardi en wij kunnen eenieder aanbevelen hetzelfde te doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overwegend positief”
Door Fam. van Wetten op vrijdag 10 jan 2014 '14
Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde keuken, ook in verhouding tot de prijs. Wat ons aansprak is dat er niet over de prijs onderhandeld hoeft te worden, prijs is prijs. We konden profiteren van een aantal aanbiedingen van verschillende apparatuur, waaronder de Quooker. Wel valt het ons tegen dat de afzuigkap luidruchtiger is dan we verwacht hadden. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd fijn met ons meegedacht in bedenken van mogelijke oplossingen. Fijn was ook dat onze kinderen bezig gehouden werden in de speelhoek. De levering is grotendeels goed verlopen, alleen de bestekbak voor in de lade werd niet meegeleverd. Wij hebben de keuken zelf laten zetten door kennissen dus kunnen geen uitspraken doen over de montage door Ardi. Ons onbezorgde gevoel werd helaas wel getemperd toen bleek dat de beschikbare keukenruimte toch niet volledig werd benut doordat er een te kleine hoekkast was geleverd. Ook was een verkeerd reservoir van de Quooker geleverd. Dit zorgde jammer genoeg voor een discussie over de juistheid van de tekening en het al dan niet goed voorgelicht zijn over de verschillende mogelijkheden van een Quooker. Wij zouden Ardi keukens op zich wel aanbevelen aan anderen maar wel met de kanttekening dat je jezelf ook goed moet verdiepen in de mogelijkheden enz. zodat je zelf ook de nodige kennis hebt opgedaan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“mijn droomkeuken”
Door Johan Heikamp op dinsdag 23 sep 2014 '14
Vanaf de dag dat wij bij Ardi keukens in St Philipsland binnen kwamen, tot de dag dat de keuken geleverd werd: alles prima georganiseerd!! Wat bij ons de grote angst was (dat er nooit iets goed is ,als je een nieuwe keuken geleverd krijgt),werd gelukkig geen realiteit. Alles prima in orde!! Wij vinden het een topzaak. Vriendelijk personeel, dat geld voor zowel de verkoper (Johan Krijger),als voor de chauffeurs die de keuken keurig hebben afgeleverd op de afgesproken tijd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kunstenaars op hun vakgebied”
Door René Jongmans op woensdag 4 mrt 2015 '15
De ligging van de winkel, ruimte en rust sprak mij aan om hier eens een kijkje tew nemen voor een nieuwe keuken. Na een aantal gesprekken en een boek bij ons thuis door de verkoper, kwamen wij tot overeenkomst. Afgesproken werd dat zij ook voor de bijbehorende werkzaamheden zou zorgen. Daar hebben wij geen spijt van gehad. Alle mensen die bij ons hebben gewerkt zijn kunstenaars op hun vakgebied. De loodgieter/electricien Jan-Kees de stucadoor/tegelzetter Hein en de eigen keukenmonteurs. Prettige mensen om in huis te krijgen, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Alles verliep volgens plan. Natuurlijk geven werkzaamheden rommel en moet alles zijn tijd hebben. De kleinigheden die bij de levering niet correct waren werden door de monteur zelf opgemerkt en doorgegeven. Wij kunnen met recht zeggen dat je ARDI een keuken koopt zonder kopzorgen en dat was ook onze bedoeling.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland, Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland