Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Website: www.ardikeukens.nl "Fantastisch" score uit 265 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.ardikeukens.nl | tel: 0166-653448 | Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 265 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren216 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 '17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 '17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 '17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een aanrader”
Door G van Dongen op zaterdag 25 nov 2017 '17
Bij ardi geweldig geholpen om onze droom keuken samen te stellen! En vakkundig geplaatst door geweldige monteur. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 '17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 '17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 '17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 '17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden over de service”
Door Theo denOuden op vrijdag 3 nov 2017 '17
Anderhalf jaar geleden heeft Ardi in mijn nieuwe woning een keuken en een badkamer geplaatst en in de hele woning de tegels gelegd. Het hele proces van offerte tot levering verliep soepel en tot mijn volle tevredenheid. Een probleem met de achterwand van de keuken werd netjes opgelost. Met de tegels in de badkamer was iets niet in orde. Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze vervangen. Het heeft wat tijd gekost, maar Ardi heeft altijd initiatief genomen en het probleem op een prima manier opgelost. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service die Ardi verleend heeft.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vervanging badkamer”
Door W. Suurland op donderdag 2 nov 2017 '17
In oktober heeft Ardi de badkamer bij ons vervangen. Er kwamen twee monteurs om de klus te klaren. Vanaf het begin liep alles naar wens. Vragen werden beantwoord en verzoeken ingewilligd. Het resultaat is dan ook een badkamer die volledig aan onze wensen voldoet. Dit komt ook door de manier waarop we geholpen zijn bij de aanschaf. We kregen goed advies ook wat betreft de indeling. Een echte aanrader.
FOTO VAN W. SUURLAND
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima”
Door Anja en Jos van den Berg op vrijdag 20 okt 2017 '17
Wij zijn door Ardi prima geadviseerd bij het kopen van een nieuwe keuken. Ook het inmeten en plaatsen is prima verlopen. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Huisman op dinsdag 17 okt 2017 '17
Op aanraden van John van den Heuvel ( Jetstone) zijn wij terecht gekomen bij ARDI keukens. Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van de keuken. De verkoper nam alle tijd voor ons om de keuken samen te stellen. Ook de complimenten aan de keukenmonteur.(die oplossingsgericht is). Hij heeft een stukje vakwerk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Al met al zeer tevreden”
Door Van Iersel op woensdag 4 okt 2017 '17
Fijn geholpen, geen opdringerige verkoper. Hij nam de tijd en zorgde dat we tevreden de deur uit gingen. Het zetten van de keuken verliep ook goed. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en goed aangesloten. Alle "rommel" zoals papier en piepschuim namen ze mee. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super mooie keuken”
Door elly wierckx op dinsdag 19 sep 2017 '17
Super mooie keuken, netjes geholpen dit is een pluim waard
FOTO VAN ELLY WIERCKX
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 '17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“9+ is verdiend”
Door Gerard van de Klundert op maandag 11 sep 2017 '17
Begin 2017 een nieuwe keuken uitgezocht en hierbij zeer goed bijgestaan door de medewerkers van Ardi St. Annaland. Deskundig advies, meerdere opties aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met wensen en financien. Goed gevoel wat ook na het tekenen van de koopovereenkomst steeds zo is gebleven. De levering en installatie van de keuken is zonder meer professioneel uitgevoerd (met liefde voor het vak). Dat Ardi ook belang hecht aan het traject na het leveren/plaatsen van de keuken, hebben zij reeds bewezen. De 9+ is zonder meer verdiend. Dus: aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voorbeeldige service”
Door Danny Vroegop op dinsdag 1 aug 2017 '17
Voor onze keuken die mijn vrouw en ik in 2001 bij Ardi-Keukens hebben gekocht (zelf begin 2002 geplaatst) heb ik onlangs een service-aanvraag ingediend. Het zou gaan om een aantal nieuwe scharnieren en 2 nieuwe kunststof ladestrippen om het ladefront weer goed vast te kunnen zetten. Na een hartelijke ontvangst op vrijdagmorgen 28 juli 2017 jl. had ik naast de meegebrachte lade ook een voorbeeldscharnier meegenomen. Ter plekke kwam ik op het idee dat een nieuwe bestekcassette voor in dezelfde lade ook geen overbodige luxe zou zijn. De bestaande was op verschillende plekken gescheurd. De service-medewerkers gingen er direct mee aan de slag! Ze zijn er zeker een halfuur aan bezig geweest; de gastvrouw kwam er mee aanlopen en de lade incl. nieuwe bestekcassette zag er als nieuw uit. Ook kreeg ik 4 nieuwe scharnieren mee naar huis. Uiteraard heb ik gevraagd wat de kosten waren. Die waren er niet voor mij, ik hoefde er niet voor te betalen. Dit noem ik een TOP service die je niet overal meer krijgt. Bij Ardi-Keukens dus wel. Een geboden service die ik meeneem en die zeker in de toekomst van invloed zal zijn op de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op zondag 9 jul 2017 '17
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht en zijn in de showroom erg goed geholpen. Problemen werden gelijk opgelost en ze kwamen met ontzettend goede tips en ideeen. De afspraken die gemaakt zijn,zijn perfect op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen tot de afwerking zijn wij keurig op de hoogte gehouden.Ook tijdens de werkzaamheden, hebben we weinig problemen gehad.Er wordt netjes gewerkt en de troep wordt keurig opgeruimd.Al met al,de keuken stond in een week tijd en we zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 '17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
FOTO VAN LEON PLOMPEN
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg netjes geholpen”
Door de Wit op donderdag 22 jun 2017 '17
Tijdens de aankoop van de keuken erg netjes geholpen. Er werd goed meegedacht, en we konden het goed eens worden over de prijs. Ook voor de voorbereidingen voor de montage werden we goed geholpen met vragen. De montage is erg goed en netjes gedaan. Ze werkten ook heel geordend. Er was wel iets mis met wat plankjes, maar dit wordt goed opgelost. Het enige minpunt wat ik kan noemen is, we hebben een smetplint bij het aanrechtblad besteld langs de muur. Nu zit deze er aan de rechtse kant bij de muur niet bij, en het antwoord was dat dit niet gebruikelijk is.......het is 20 cm naast de kookplaat? We hebben deze zelf moeten aanschaffen en betalen, eigenlijk vond ik, dat hij er bij moest zitten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 '17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door familie Gusinac op maandag 22 mei 2017 '17
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door Bart in 't Veld. Werkelijk alles verliep naar wens. De begeleiding in de showroom, meerwerk, de levering en de montage. Wij zijn heel blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN FAMILIE GUSINAC
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 '17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel schakelen”
Door Slingerland Vastgoed beheer op maandag 15 mei 2017 '17
Ardi keukens heeft met een zeer korte levertijd een prachtige keuken afgeleverd in onze verhuurde woning. Aangezien de woning opnieuw de verhuur in ging was het noodzakelijk dat er snel geschakeld werd. Dit heeft Ardi uitstekend geregeld door zowel een snelle offerte te maken en de keuken binnen 6 weken te plaatsen! Ook het verwijderen van de oude keuken, het verplaatsen van de het leidingwerk en de stopcontacten is door Ardi geregeld! Het ontzorgen rond het plaatsen van een keuken is uitstekend geregeld!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Simone steehouwer op dinsdag 25 apr 2017 '17
We hebben een keuken en badkamer bij ardi keuken gekocht we zijn vanaf het binnen komen in de zaak tot de laatste dingetjes in huis nog corrigeren super goed gehoord en geholpen. Netjes binnen ons buddet en alles wat we willen. Echt een aanrader voor iedereen
FOTO VAN SIMONE STEEHOUWER
Keuken via Ardi
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. van de Velde op vrijdag 7 apr 2017 '17
Wij zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben en over de goede service. Er werd ruim de tijd genomen bij het uitzoeken met goede adviezen en ook het plaatsen is netjes gedaan. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel!! Top!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Visser op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe keuken, en zeer tevreden op de manier waarop ik ben geholpen. Ik vind hem heel erg mooi en overzichtelijk en wilde dit graag even aan jullie doorgeven. Ook ben ik heel erg blij met de monteur, ik vond het ook zo gezellig dat hij een bakje koffie meedeed. Hij is volgens mij de meest schappelijke monteur. Ik geef jullie een 10, en ga lekker van mijn keuken genieten!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 '17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede service gehad”
Door H snepvangers op dinsdag 21 feb 2017 '17
IK had vier stelpootjes van onder een keukenkastje nodig. Ik heb deze gratis mee gekregen. Dit vind ik een zeer goede service. Dit was bij ARDI keukens in St Annaland (zeeland). Ook hebben we een aantal jaren geleden nieuwe kast deurtjes en inbouw apparatuur gekocht. Ook toen was de service zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 '17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
FOTO VAN FAM.VAN ALPHEN
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echte vakmensen”
Door fam. van Alphen op donderdag 5 jan 2017 '17
Na 2 x een keuken bij Ardi uitgekozen te hebben, besloten ook Ardi weer te raadplegen voor een badkamer. We werden prima geholpen met het uitzoeken van de spullen voor de badkamer. De levering verliep ook uitstekend en het plaatsen van alles was weer boven verwachting goed! Echte vakmensen ; echt aan te bevelen!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. Moerland op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij zijn super tevreden over Ardi keukens! We zijn heel goed geholpen door verkoper Frans, hij gaf heel goed advies. Ook het leveren en plaatsen is prima verlopen. Ook telefonisch werden vragen helder uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen. Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bij Ardi keukens worden wensen begrepen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super geholpen”
Door M.P. Muller op woensdag 28 dec 2016 '16
Van begin tot eind super geholpen. Prachtige keuken getekend en geplaatst. Na plaatsing waren er nog wat kleine dingetjes niet in orde, maar die zijn heel snel en heel correct in orde gemaakt. Hele mooie zaak met zeer klantvriendelijk personeel. Monteurs werken heel netjes en heel schoon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service een 10+”
Door L Heijnen De Heen op woensdag 28 dec 2016 '16
Gekocht een keuken.We zijn prima voorgelicht en vriendelijk geholpen.We hebben de keuken nu zes jaar ,we hebben in die zes jaar enkele kleine mankementjes gehad je hoefde maar te bellen en het werd gerepareerd.Zonder kosten in rekening te brengen.Zelfs nu nog na zes jaar. Voor de service een 10+.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen in aankooptraject levering volgt nog”
Door Maureen Nieuwpoort Hellevoetsluis op vrijdag 9 dec 2016 '16
Gisteren hebben wij dan eindelijk onze keuken gekocht. Wij zijn 3 keer bij Ardi keukens geweest voordat wij een beslissing hebben genomen. Wij zijn personen die wikken en wegen en erg kritish zijn en ook weleens de plannen veranderen. Verkoper Karel van Dijke heeft ons zeer goed geholpen. Hij denkt mee en is ook kritsch en wat een geduld heeft hij met ons gehad. De inwendige mens wordt ook goed verzorgd. Ardi keukens is een aanrader. In april wordt onze keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Annulering afspraken”
Door M.C. de Jong op vrijdag 9 dec 2016 '16
Mooi bedrijf maar de slogan "afspraak is af spraak" klopt niet. Reeds 2x geprobeerd afspraak te maken voor de aankoop van een keuken en telkens 1 dag vooraf geannuleerd. Wij werken beiden en moesten vrij nemen voor deze afspraken. Deze situatie heeft voor ons het vertrouwen in dit bedrijf geen goed gedaan. Voor een grote aankoop die een nieuwe keuken is mag men beter verwachten.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bijzondere service”
Door theo jansen op zaterdag 19 nov 2016 '16
we zijn super goed geholpen .we waren helemaal geen klant. maar een handgreepje, en het vergiet bakje waren stuk van onze keuken, tot onze ver bazing was het service,we hoefde niets te betalen,, ze hadden het nog in voorraad ,onze keuken is ogv 15 jaar oud super,
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 '16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
FOTO VAN MIEKE HORNMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door D.Breen-Paluch op woensdag 9 nov 2016 '16
zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Ook de manier van zaken doen naar de klant toe is ons erg bevallen. Correcte manier worden dingen afgehandeld. Denken mee met de klant. Van de verkoper tot aan de monteur kunnen wij alleen maar lof uitspreken. Wij vinden het een aanrader voor iedereen .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Subliem”
Door fam. uit geldermalsen op dinsdag 8 nov 2016 '16
Henry en zijn tem hebben ons boven verwachting geholpen. Zowel in keuze, prijs en uitvoering hebben ons bijzonder verrast. Tevens de servicepunten hebben zij perfect opgelost. Subliem! Je snapt niet dat dit voor het gevraagde bedrag allemaal kan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 '16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 '16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken nog niet af, maar uiteindelijk 5 sterren”
Door Carlo Weijts op woensdag 19 okt 2016 '16
Complete keuken gekocht bij ardi tholen.Laten plaatsen door hun,maar er is veel mis gegaan. keuken geplaatst in februari 2016 en nu eind oktober is hij nog niet af.kleine lijst: bovenkasten in verkeerde kleur geleverd kromme deur spoelkast verkeerd paneel tafelmontage verkeerde grepen op 2 deuren. er gaat daar veel mis met de communicatie tussen verkopers en de bestelafdeling en de fabrikant. we zijn nu 8 maanden verder en de keuken is nog steeds niet af! Wel een pluim voor de monteurs die de keuken netjes en vakkundig plaatsen.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Ondertussen zijn wij benaderd door Marinus van der Maas verkoopmanager bij Ardi keukens. Ardi betreurd de gang van zaken en geeft aan dat dit zeker niet de normale werkwijze is. Men heeft ons een geweldig aanbod gedaan om onze keuken praktischer te maken en zo het leed te verzachten.
Ondertussen is deze aanpassing aan de keuken toegevoegd en hebben wij onze droomkeuken! Onze gedachtegang over Ardi is hierdoor wel helemaal omgeslagen en kunnen deze zaak weer bij iedereen aanbevelen! Dus onze beoordeling gaat naar het max aantal sterren namelijk 5.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Snelle service”
Door Fam. M. Aarnoudse op vrijdag 23 sep 2016 '16
Onze vaatwasser was kapot. Eerst een ander bedrijf opgebeld maar die hadden een vrij lange levertijd. Daarna ardi keukens gebeld. Smiddags om 13.00 gebeld. Aan het einde van de middag stond de bus voor de deur met een nieuwe vaatwasser. Super. Goed advies over de vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Fam van Erve op dinsdag 2 aug 2016 '16
Aanvulling augustus 2016: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geleverd.

Eerdere ervaring van 5 maart 2016: Afgelopen donderdag een mooie strakke keuken gekocht bij Ardi. Perfect geholpen door Peter H. Afspraak gemaakt voor 09:30 uur en om 14:00 uur stonden we weer buiten (geen pauze). De koffie en de broodjes tussen de middag waren trouwens erg lekker. Geen moment het gevoel gehad dat er iets gekocht moest worden. Geen gepush of gedoe met onduidelijke prijzen. Eindelijk een verkoper die weet wat er mogelijk is en eerst eens naar onze wensen luisterde, alle mogelijkheden in de zaak liet zien en toen ging schetsen. Daarna ging hij pas met de computer aan de slag. Het viel ons ook op dat in de zaak een hoek was ingeruimd om de monteurs te presenteren. Wat duidelijk maakte dat men trots is op het eind resultaat bij de klant. Keuken moet nog worden ingemeten enz. en wordt in juli geplaatst....We zijn erg benieuwd!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Fam. Ngo op dinsdag 26 jul 2016 '16
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed en komen alle afspraken na
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Aanraden: ja

*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ik helemaal tevreden met dit bedrijf ben. Bedankt de heer Hout (verkoper) voor bestelling t/m levering. Ook bedankt de heer de Vos en de heer Theunisse (monteurs) voor de montage van de keuken. Ardi keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 '16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Traject naar wens”
Door Rob en Iris, Tholen op zondag 10 jul 2016 '16
In april een keuken besteld die afgelopen week, juli, is geplaatst. Het hele traject van de eerste ideeën tot en met de uiteindelijke plaatsing zijn we professioneel, vriendelijk en adequaat geholpen.Last minute wijzigingen correct meegenomen en de uiteindelijke keuken is geheel naar wens geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aftersales dik in orde”
Door Familie van den Hil uit Dinteloord op woensdag 15 jun 2016 '16
Verkopers, top! Monteurs met kennis van zaken die meedenken, niets is een probleem. Onze stoomoven was een paar keer stuk geweest, prima geholpen, we mochten zelfs na een half jaar een ander merk uitkiezen en alleen de meerwaarde bijbetalen! Ook aftersales dus dik in orde! De keuken is van vorig jaar juli.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door André op vrijdag 10 jun 2016 '16
Vriendelijke verkoper. Maar kennis van zaken (bleek achteraf) was matig. Vaak zelf moeten bellen voor juiste tekening. Ging te vaak verkeerd. Montage goed en professioneel. Opleverpunten bleven lang zitten. Werden na klacht hierover wel meteen opgelost!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Kees van Eekelen op vrijdag 10 jun 2016 '16
ARDi heeft als slogan: afspraak is afspraak! Dat maken ze meer dan waar. Bart in 't Veld heeft perfect onze wensen geïnventariseerd en vertaald naar een prachtige keuken. Deze is door vakmensen met zorg geplaatst. Complimenten voor alle afdelingen van ARDI. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid: een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtig geheel”
Door Rachel de Meijer op maandag 30 mei 2016 '16
Prachtig en betaalbaar eindresultaat. Goede service en vriendelijk geholpen. Zeker toen we twijfelde over de juiste kleurstelling kwamen ze met een goed advies met als resultaat dat kastjes en werkblad een prachtig geheel zijn geworden.
FOTO VAN RACHEL DE MEIJER
Beige/grijs/wit kastjes met kunststofblad
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Je kan alles vragen”
Door M. Hanse op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We zagen ertegen op om een nieuwe keuken uit te zoeken omdat we er niet veel kijk op hebben en er een hoop moest gebeuren. Maar uitstekend geholpen en mee gedacht. Ook toen we later nog vragen had. Hun motto afspraak is afspraak komen ze echt na. Het monteren van de keuken ging heel prettig. Als er daarna nog iets is met de keuken kun je de service heel makkelijk bellen en staan ze binnen 2 dagen op de stoep om te helpen, bv omdat een deurtje wat scheef hing. Je kunt ze werkelijk alles vragen en ze doen het en denken mee. Ze willen het perfect hebben voor de klant, dat merk je. De monteurs zijn stuk voor stuk aardig. En dat alles binnen ons budget wat wel in gedachten hadden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Fam van Gaans op dinsdag 26 apr 2016 '16
Door goede voorbereiding en goede adviezen kwamen we tot een keuken die goed bij ons past en voldoet aan hetgeen wij voor ogen hadden. De levering, montage en afwerking waren zeer goed. Zodat we nu een keuken hebben waar we zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Als eerste op de lijst”
Door S.Beerthuizen-Sibbald op woensdag 6 apr 2016 '16
Het is 15 jaar geleden dat onze keuken door ARDI/St. Annaland geplaatst werd en wat wij nu opmerken dat de nazorg voortreffelijk goed is. De medewerkers zijn attent en hulpvaardig en komen meestal met een goede oplossing. Bij onze volgende aankoop voor een ''nieuwe'' keuken zal ARDI als eerste op onze lijst staan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Fam. Sonneveld op dinsdag 5 apr 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het begin was er duidelijkheid over de prijs en de offerte. Er wordt goed meegedacht met de klant. De plaatsing van de keuken was eveneens prima verlopen. Een hele rustige monteur die alles keurig netjes heeft achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uiterste tevredenheid”
Door Familie Verschoor op maandag 4 apr 2016 '16
Wij hebben een keuken laten plaatsen, Ardi Keukens is zeer klantvriendelijk, ze nemen alle tijd voor je om het beste uit te zoeken, proberen voor alles een oplossing te vinden, de keuken is naar tevredenheid geplaatst, Wij zijn uiterst tevreden over Ardi keukens, we kunnen het iedereen aanraden, een bedrijf die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hartelijk bedankt”
Door Fam. van Dijk op zaterdag 2 apr 2016 '16
Eind vorig jaar gingen wij op aanraden van onze zoon een bezoekje brengen aan Ardi keukens om een nieuwe keuken uit te zoeken. We zijn op een zeer prettige manier geholpen. Er werd meegedacht en rekening gehouden met onze wensen. Tijdens dit bezoek werden wij voorzien van heerlijke hapjes. Het plaatsen van de keuken werd in overleg gepland. De monteur heeft de prachtige keuken keurig gemonteerd. Wij zijn bijzonder blij met het prachtige resultaat en kijken terug op een zeer goede afhandeling vanaf het begin tot het eind. Hartelijk bedankt!
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Rechte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voortreffelijke service”
Door Louis Nooijen. op woensdag 23 mrt 2016 '16
Omdat van een kast deurtje 2 scharnieren defect waren heb ik een bezoek gebracht bij Ardi in St Annaland. Het was op zaterdag. Bij mijn vraag of ik deze scharnieren kon kopen, ging een medewerkster van Ardi gelijk in het magazijn kijken, ondanks het feit dat het magazijn op zaterdag gesloten is. Omdat er zoveel verschillende scharnieren zijn , heb ik de oude bij Ardi gelaten. De medewerkster zou maandag aan de service dienst vragen om passende scharnieren te zoeken. Reeds op dinsdag kreeg ik een enveloppe met de nieuwe scharnieren thuisgestuurd. Er waren geen kosten aan verbonden. ook als dat wel zo was geweest vindt ik dat ik voortreffelijk en snel geholpen ben. Ook al is mijn keuken al 20 jaar oud, men wist bij Ardi toch de juiste onderdelen te kunnen leveren. Een terechte luim voor de manier waarop ik te woord ben gestaan en de zaak is afgehandeld. Louis.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Meer dan tevreden klanten”
Door Fam.J.Sonius-Hellevoetsluis(woontoren Centerpoint) op donderdag 17 mrt 2016 '16
Uitstekende ervaring ondervonden/goed advies van prima jonge verkoper ELIZA(waar inwendige mens ook verwend werd)/tevreden prijsniveau/vriendelijk personeel/goede logistiek met prima afspraken/twee uitstekende keukenmonteurs met grote ervaring die een mooie keuken met goed werkende apparatuur hebben neergezet in recordtijd(0730/1830 uur in een dag)-kortom twee meer dan tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed werk”
Door Fam. Kooman op woensdag 16 mrt 2016 '16
Wij zijn supertevreden over de manier waarop samen met ons is gekeken naar de mogelijkheden voor de nieuwe keuken binnen ons beoogd budget. Ook het plaatsen van de keuken is heel precies en netjes gedaan door medewerkers die het duidelijk heel belangrijk vonden dat er goed werk werd geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi eindresultaat”
Door O.de pender op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Landelijke keuken met een heel mooi eind resultaat. Bij Ardi zijn wij heel correct en professioneel geholpen door Bart in 't Veld. Van begin tot einde goede communicatie. Er is alle tijd genomen om ons rustig van advies te voorzien. De jongens die de keuken hebben geplaatst ook voor hun een compliment.
FOTO VAN O.DE PENDER
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede voorlichting”
Door J P Verhage v d Berg op woensdag 24 feb 2016 '16
Wij hebben in mei 2014 een nieuwe keuken gekocht bij Ardi, en zijn zeer goed voorgelicht door de heer P Hout, alles is keurig geplaatst, en de afwerking is ook echt mooi!! Wij zijn dan ook super tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hoekkeuken”
Door D.A. van Gorsel op zaterdag 23 jan 2016 '16
Bij Ardi hebben wij onze hoekkeuken gekocht. En ik moet zeggen dat ze waar maken waar ze voor staan. Nette monteurs en een degelijke keuken, vriendelijke en hulpvaardige verkopers en ook de afhandeling van de service is een pluspunt. Daarom een super waardering!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Reparatie”
Door Anke Witte op dinsdag 22 dec 2015 '15
Onze keuken toentertijd bij Ardi gekocht, helaas bij het uitnemen van een lade brak er een stukje van de geleider af. Gebeld met de service-afdeling en kosten nog moeite werden er gespaard. Wij hebben nu nieuwe geleiders en alles werkt weer perfect!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Composiet blad”
Door V.bommel op dinsdag 15 dec 2015 '15
Composiet aanrechtblad gekocht bij Ardi en bij aflevering bleek er nogal wat niet goed te zijn zoals geen 8mm gat geboord in het blad, spoelbak beschadigd,geen smetranden en de afmetingen van het blad anders wat overigens voor de totale lengte niet uit te maken. Ardi heeft dit bewonderingswaardig en snel opgelost. Op zaterdag ochtend heeft de monteur Johan op zéér efficiënte wijze de zaken aangepakt.de montage kosten heeft Ardi voor zijn rekening genomen wat wij zéér fideel vinden.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede afwikkeling met vooral een super Johan. Fam.v.bommel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 '15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
FOTO VAN REMKO
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedrijf om iedereen aan te raden”
Door Sonja van Loon op zondag 29 nov 2015 '15
Na prima ervaring met Ardi keukens 11 jaar geleden nu voor mijn nieuwe woning terug gegaan voor keuken en badkamer. Mn bij de keukenafdeling erg goed geholpen door Arjanne, er wordt goed geluisterd, meegedacht, getekend, veranderd. Afspraken worden nagekomen, mails/telefoontjes worden beantwoord en "klachten" vlot en keurig opgelost. Prijs/kwaliteitverhouding is prima, voor ieder budget volop keus zonder dat dit afdoet aan de klantvriendelijkheid en service. Een bedrijf om iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afzuigkap”
Door L. V. op vrijdag 27 nov 2015 '15
De installateur kwam keurig op tijd, en was heel vriendelijk. Hij stelde zich netjes voor. Het installeren (van de afzuigkap) duurde een uurtje, alles nauwkeurig gemeten en geplaatst, en zorgvuldig uitgevoerd!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Bram Stoutjesdijk op donderdag 26 nov 2015 '15
We hadden al vele keukenzaken gehad in Rotterdam en omgeving, maar niet echt gevonden wat we zochten en ook niet het goede gevoel er bij gehad. Daarom op internet maar eens zoeken naar een keukenzaak met goede beoordelingen en zo zijn we afgelopen september via Qasa.nl bij Ardi terecht gekomen. Wij troffen niet de stereotype keukenverkoper met een te strak pak en cognac schoenen maar een adviseur (op zijn kaartje staat trouwens ten onrechte verkoper) die samen met de klant er alles voor doet om je wenskeuken te realiseren. Karel van Dijke is echt een hele fijne, rustige en weloverwogen adviseur en samen met hem hebben we onze droomkeuken inderdaad gerealiseerd. Vorige week donderdag is onze keuken bezorgd en de montage heeft afgelopen maandag en dinsdag (23 & 24 november) plaatsgevonden. Ook de montage is prima verlopen, op de eerste dag zelfs 3 monteurs, op de 2e dag heeft Johan Stelwagen de keuken verder afgemaakt en dinsdagmiddag om een uur of 5 stond onze keuken die ook helemaal is geworden zoals we die in gedachten hadden.
We zijn dus echt heel erg tevreden met onze keuken.
FOTO VAN BRAM STOUTJESDIJK
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede montage”
Door Laurens Dorst op dinsdag 24 nov 2015 '15
De monteur van Ardi keukens heeft vanmorgen bij ons gewerkt
een goede monteur ,beleefd ,vriendelijk en zijn werk met goede en zorg kwaliteiten voor ons gedaan Wij zijn er zeer over tevreden. Hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bestelling”
Door M G uit Rotterdam op zondag 22 nov 2015 '15
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht voor onze nieuwbouw woning in park 16hoven, kwamen we bij Ardi keukens terecht. Dit kwam mede door de goede recenties op Qasa. Het was de eerste keer dat we een keuken gingen kopen en waren eerst bij de project keukenleverancier langs geweest. Daar hebben wij een keuken laten samenstellen waar we in eerste instantie tevreden over waren. Na 2 uur stonden we al buiten met een ontwerp in ons hand. We dachten dit wordt het dan. Maar nadat we bij Ardi waren langs geweest, kregen we een veel betere uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn en besloten met onze nieuwe inzichten een ander ontwerp te laten maken. Wat wij opvallend vonden was dat het eerste ontwerp met potlood werd getekend. Daarbij werd er rekening gehouden met symmetrie. Ook werd aandacht besteed aan ergonomie in de keuken. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een aanrader dus. Wij kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst in 2017 wanneer de woning wordt opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Hanny Potappel op woensdag 4 nov 2015 '15
Ik heb pas een huis gekocht waar ongeveer 6 jaar een keuken van Ardi in staat. Maar wat bleek, de koelkastdeur was niet helemaal in orde. ik hoorde van de bure (Petra) dat daar s'morgens een monteur van jullie moest zijn. De monteur is toen ook gelijk even bij mij komen kijken. Hij had het erg druk, maar liet dat absoluut niet merken, was erg aardig en heeft geprobeerd het probleem te verhelpen. maar wat bleek... de deur was krom getrokken... omdat deze keuken 6 jaar geleden door de eigenaars zelf geplaatst is, vertelde de monteur dat als er een nieuwe deur geleverd zou worden, ik waarschijnlijk wel de montage moest betalen. Maar.... alle lof voor Siegfried de monteur en Pieter-Jan van de service afdeling, die er nu voor gaan zorgen dat er een nieuwe deur op hun kosten geleverd word! Dat noem ik nog eens service.! ik beveel Ardi bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Scharnieren”
Door I.D.vdM op dinsdag 3 nov 2015 '15
Omdat de tand des tijds aan onze keuken ging knagen en er wat scharnieren kapot gingen hebben we contact opgenomen met de leverancier waar de keuken vandaan kwam. Helaas was onze keuken te oud om nog een paar scharnieren te kunnen leveren. We zijn naar Ardi keukens in Sint Annaland gereden met de vraag of zij ons konden helpen. Het was daar, onder genot van een bakje verse koffie, klaar terwijl u wacht. Een van de medewerkers ging gelijk in het magazijn op zoek en.. ja hoor, ze hadden nog een paar oude scharnieren voor ons liggen. Onze keuken kan nu nog even mee, maar het is nu wel zeker dat we onze volgende keuken bij Ardi gaan halen. Mensen: Een dikke pluim
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader voor iedereen”
Door Marja Maris op maandag 19 okt 2015 '15
Ik vond het tijdens de bouw een weldaad om voor de keuken terecht te komen bij Ardi en zijn medewerker. Stapje voor stapje hielp hij mij rustig en geduldig om de keuken op te bouwen. Er werd serieus geluisterd naar mijn wensen en eisen. Er werd duidelijk aangegeven wat mogelijk of niet mogelijk was. Ook de na service van DB keukens was super. Met veel zorg en aandacht werden de restpuntjes nagekeken. Een aanrader voor iedereen. Ook de prijs vond ik niet buitensporig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch”
Door L j giljam op zaterdag 10 okt 2015 '15
Eerst zit je te denken aan vernieuwing of nieuwe kleur ,maar dan kom je bij Ardi in de nieuwe showroom en ben je gelijk om.Het begint al met de ontvangst, je hebt gelijk het idee dat je nergens anders heen gaat voor een nieuwe keuken. maar dan begint het uitzoeken ,want de keuze is reuze..toch kom je daar wel uit ,vooral door de deskundige begeleiding van de verkoper..je hebt altijd wel een budget in je hoofd en daar blijf je dan rondom..in een woord Fantastisch...en dan als de keuken eenmaal staat, dan is het elke dag genieten...
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service gehad”
Door W.W. Jumelet op woensdag 7 okt 2015 '15
In 2008 een keuken gekocht waarvan helaas de lak los liet . fabrikant en Ardi hebben een prima voorstel gedaan waardoor de voorzien is van nieuwe fronten. Ook is de keuken weer gelijk netjes afgesteld. Een prima service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Is aanrader”
Door K van Zuidland op woensdag 30 sep 2015 '15
We hebben het kunststof werkblad, opstaande plinten, kraan en vaatwasser voor onze bestaande keuken laten vervangen. Er is heel goed meegedacht en de monteurs hebben alles keurig gemonteerd. Ardi is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ook jaren later uitstekend geholpen”
Door K Arensman op maandag 28 sep 2015 '15
Uitstekend geholpen ook jaren later . Keuken is inmiddels al 14 jaar oud en men weet ons precies te helpen bij dingen die verslijten na al die jaren . En binnen een dag antwoord en ook de oplossing. De materialen worden opgestuurd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Fam. Franken Halsteren op vrijdag 18 sep 2015 '15
Onze keuken was aan een up date toe en kregen hierover prima advies bij Ardi door Peter Hout. Hij dacht mee en het resultaat mag er zijn. Levering ging zonder manco,s (je hoort wel eens andere geluiden) en ook de plaatsing is geheel volgens onze wensen gegaan.De monteur dacht hierin ook goed mee zodat er nog wat kleine veranderingen kwamen die keurig uitpakte. Ook werd er door de monteur keurig en precies gewerkt. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede oplossing gehad”
Door Familie Aret op woensdag 16 sep 2015 '15
We zijn 8 jaar klant van Ardi keukens. Onze combi-oven heeft het begeven. Dit is best wel snel, maar na contact gehad te hebben met Ardi-keukens, hebben we een hele mooie aanbieding gekregen. Wij zijn erg tevreden hoe e.e.a. nu opgelost is en raden dit bedrijf zeker aan. Ze nemen de vragen serieus, en komen er ook op terug. Bedankt voor uw coulance hierin.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden”
Door Familie J.Kik op zaterdag 12 sep 2015 '15
We zijn super tevreden over Ardi-Keukens. We zij nog 2x terug geweest voor wijzigingen, omdat wij toch twijfelden over iets wat we uitgezocht hadden Het was allemaal geen probleem! Het eindresultaat mag dan ook gezien worden! Bij levering was er een kleine beschadiging maar dat is prima en snel opgelost door levering van een nieuw onderdeel.
FOTO VAN FAMILIE J.KIK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kosteloos deuren vervangen”
Door J.Dost op vrijdag 11 sep 2015 '15
Wij hebben ruim 6 jaar geleden onze keuken bij Ardi gekocht. Wij zijn toen erg leuk en zeer professioneel geholpen. De klik was er eigenlijk direct, het bedrijf straalt eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Toen de keuken geleverd is was ook alles goed, het was fijn om de keukenzetters in huis te hebben. De after sales van Ardi is ook echt perfect. Is er iets, je hoeft maar te bellen en het wordt gewoon geregeld. Het is niet voor niets dat Ardi het nog zo druk heeft ! Nu hebben we problemen met de deuren. Adri komt kosteloos AL onze deuren vervangen. Als dat geen goede service is. De keukenzetters zijn erg vakbekwaam en vriendelijk, de verkoop idem. Adri krijgt van ons geen 10 maar een dikke 11.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland, Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland