Feedback
9,8

Arma Keukens en Sanitair

Website: www.armakeukensensanitair.nl "Fantastisch" score uit 435 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.armakeukensensanitair.nl | tel: 0341-261174 | Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet
1 / 131
131 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 435 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren374 ervaringen
4 sterren45 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed”
Door Fam.H.J.Aarnoudse op dinsdag 9 mei 2017 '17
Heel goede voorlichting bij aankoop en goede montage en uitleg bij het gereed zijn van de keuken. De drie D tekening kwam goed overeen met de werkelijkheid. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor. Zeker zouden we arma keukens aanbevelen aan anderen

Eerdere ervaring van 25 juli 2015: Wij hebben een badkamer gekocht ,we zijn heel fijn geholpen ,de mogelijkheden van alle kanten bekeken ,en wellicht de goede beslissing genomen. Ik zou iedereen willen adviseren om daar te kijken en te kopen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klant is koning”
Door A.L van der Zwaag op zondag 2 apr 2017 '17
Vanaf het eerste gesprek en definitieve aankkop en plaatsing is goed geluisterd naar onze wensen. De plaatsing van de keuken is deskundig gedaan, alles was compleet.
Merkbaar is , vanaf de eerste afspraak, de klant echt koning is.
FOTO VAN A.L VAN DER ZWAAG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader”
Door Henk van Renselaar op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken! Geen opdringerige verkooppraat, maar een goed advies gehad bij de aankoop. Goede en heldere communicatie en plaatsing op de afgesproken tijd. Montageteam werkte ook bijzonder netjes! Aanrader dit bedrijf.
FOTO VAN HENK VAN RENSELAAR
Keuken met U vorm
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed bedrijf”
Door Dhr en Mw Braakman Epe op zondag 8 jan 2017 '17
Arma is een goed bedrijf, zeer klant gericht en een geweldig leuke en correcte verkoopster die ons met onze nieuwe keuken heeft geadviseerd (Marieke) met goede,secure en prettige monteurs ( Karel en Reinier ). Wij zullen zonder enige twijfel Arma keukens aanbevelen bij wie het maar horen wil..!
FOTO VAN ERIK BRAAKMAN
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goud waard”
Door Gerrit en Willemien Karsten op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij genieten nog dagelijks van onze nieuwe Arma keuken.Er gaat bijna geen dag voorbij, of we ervaren (na 42 jaar afwassen in een gezin van 7 kinderen) het gemak van een vaatwasser. De keuken uitzoeken was niet zo moeilijk. we vonden de kleuren van vloer, en muur nog het lastigst. Het uitzoeken van de apparatuur hebben we bijna volledig overgelaten aan de verkoper. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het enige waar we erg aan wennen moeten is de 1 knop`s kraan.
Het monteren van de keuken is buiten gewoon goed uitgevoerd door de ZZP `er Jan K
Beste mensen, een goed advies is goud waard.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden bij schade”
Door Mast op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer laten verbouwen dit werd door zeer vriendelijke en zeer bekwame monteurs gedaan hiervoor nog onze hartelijke dank Barend en Jan. Het was geen simpel gebeuren maar alles is perfect gedaan. Helaas sloeg afgelopen juni de bliksem in en deed de vloerverwarming het niet meer. Na telefonisch contact kwamen ze met een nieuw regelpaneel ( GRATIS ) doch dat bleek niet te helpen . Daarna is het helemaal doorgemeten en bleek dat de vloermatten zelf stuk waren. De verzekering betaalde gelukkig en nu hebben ze de complete vloer er uit gehakt nieuwe matten geplaatst en opnieuw de vloer betegeld . Dit alles naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Fam. Combee op dinsdag 18 okt 2016 '16
Door een eerdere ervaring met Arma , was de keuze gauw gemaakt en zijn we eigenlijk rechtstreeks naar Arma gegaan. Het uitzoeken en samenstellen van de keuken, met hulp van Hermen, was al een feestje op zich. Aangezien de kok ook aanwezig was werden we regelmatig verrast met een hapje en een sapje. Ook in de tijd tussen het bestellen en de aflevering zijn we nog een paar keer langs geweest omdat we toch nog wat dingen anders wilden. Ook dat was geen enkel probleem. De donderdag voor de week dat de keuken geplaatst zou worden kwam de vrachtwagen. En in een mum van tijd stond de hele garage vol met "keuken". Waarop menigeen die langs kwam zich afvroeg of dat allemaal wel in de keuken zou passen. Maandag om klokslag half acht stond monteur Dirk Jan op de stoep en ging hij aan de gang met de maten uitzetten en begon de bouw, op dinsdag en donderdag met hulp van collega Henk. En om een lang verhaal kort te maken stond vrijdagmiddag de keuken helemaal compleet en alles werkend. Petje af voor de manier hoe ze met hun werk bezig waren en overal weer een oplossing voor wisten te vinden, aangezien er hier en daar nogal "uitdagingen" te nemen waren. Ze zijn echt vol enthousiasme en passie bezig om alles tot in de puntjes voor elkaar te krijgen. En dat is ze gelukt, het zit ze zoals het in het logo staat echt "in de Genen". Bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima verlopen van begin tot einde”
Door Wim en Hetty op woensdag 28 sep 2016 '16
Onze ervaring is van het begin tot het eind prima verlopen. We hebben een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd. Tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Ik kan dan ook dit bedrijf zeker aanraden. Het is niet goedkoop maar dat verdien je terug door de kwaliteit en de wijze van oplevering.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. Looij op vrijdag 26 feb 2016 '16
Fantastisch geholpen bij de aankoop van onze keuken, alle tijd genomen, het werd zaterdagmiddag half zes. Verkoper Hendrik heeft kosten nog moeite gespaard om ons god te helpen. Keuken keurig en netjes afgeleverd gekregen op afgesproken tijdstip. Op maandag en dinsdag monteurs geweest. Zeer prettig deze twee mannen. Dachten echt mee, en veranderde ter plekke ook nog iets. Vanmorgen nog de wasemkap opgehangen omdat de stucadoor nog wat moest doen. Al met al een zeer goede ervaring en zeer positief over Arma keukens. Zal jullie zeker aanbevelen. Ondanks de afstand Santpoort Nunspeet. Klasse en bedankt
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Komt haar woord na”
Door WvO te Harderwijk op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij hadden uit een tweetal bronnen vernomen dat ARMA haar woord ook nakomt. En dat doet deze firma dan ook. Na het plaatsen van de keuken waren er een paar punten maar die zijn besproken en in een afzienbare periode opgelost. Die vijf sterren is de firma echt wel waard. Voorlopig hebben we veel plezier van de keuken en als de badkamer moet worden gedaan, dan gaan we weer richting Nunspeet, naar ARMA Keukens en Sanitair.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kosteloze service”
Door Fam Cornelissen Harderwijk op maandag 25 jan 2016 '16
Keukenblad en app. gekocht en keurig gemonteerd. Na ruim 2 jaar een klacht over het blad : oplossing van Arma = kostenloos nieuw blad met spoelbak geplaatst. Een stukje service waarvan je dacht dat zoiets niet meer bestond . Klasse! Keuken nodig ? Zou hier beslist gaan kijken .
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Maatwerk”
Door Andre Pouw op woensdag 13 jan 2016 '16
Voor onze vakantiebungalow in een lastige ruimte echt maatwerk geleverd met gewoon een standaardkeuken. Goede adviezen voor de indeling en schuin doorgezaagd kastje ivm schuine kap perfect afgewerkt Ook leuk om op een soort placemat formaat een impressie van de keuken mee te krijgen en zeer goede loodgieter/ electricien geadviseerd die leidingenwerk etc. voor een zeer redelijke prijs heeft uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert Nijhoff op woensdag 9 dec 2015 '15
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee, laten mensen niet in de kou staan, zoeken naar oplossing. Vanaf het moment van aankoop tot het monteren in de woning zijn wij zeer tevreden over ARMA!
FOTO VAN BERT NIJHOFF
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie Bostelaar op zaterdag 10 okt 2015 '15
Onze keuken van de firma Arma is net in gebruik genomen. Wij zijn erg tevreden over hoe alles is gegaan. Van het eerste gesprek tot aan het plaatsen van de keuken. Een bijzondere klantvriendelijke en fijne ervaring. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE BOSTELAAR
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keurig”
Door Kwakkel op woensdag 16 sep 2015 '15
De vorige keuken hadden we gekocht bij een kleine keukenzaak. Na de aanbetaling hoorden we geruchten van faillissement... Daarom wilden we deze keer een betrouwbare partner met een goede naam. Dat is Arma geworden met een goed advies, duidelijke offerte en heldere afspraken. Ook de tekeningen voor de voorbereiding van elektra, waterleiding en luchtafvoer werden keurig aangeleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, met een prachtige keuken als resultaat waarmee we weer jaren vooruit kunnen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert Berends op maandag 13 jul 2015 '15
Ik ben zeer tevreden over mijn Arma keuken. Mijn ouders en zus hadden al een keuken bij Arma gekocht en door hun goede ervaringen ben ik ook bij hen terecht gekomen. Bij het uitzoeken had de adviseur alle tijd om te helpen, en kwam met goede tips. De monteurs hebben de keuken keurig geïnstalleerd en afgewerkt. Hun leus afspraak is afspraak maken ze waar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden over hele proces”
Door Fam A Brendeke Epe op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben bij Arma Keukens in Nunspeet een complete keuken gekocht. Tijdens het uitzoeken zijn wij uitstekend geholpen en na drie keer (bijna halve dagen) hebben wij de knoop doorgehakt en de keuken besteld. Tijdens de productie nog een wijziging zonder probleem laten opnemen. Een datum voor levering afgesproken en Arma heeft zich daar keurig aangehouden en was inderdaad de keuken op de afgesproken datum gereed voor gebruik. Slechts één plank was volgens de monteur niet goed (kan gebeuren) en die is na een paar weken netjes vervangen zonder gezeur. Nogmaals wij zijn zeer tevreden over aankoop, afspraken, levering en montage van onze keuken. Hartelijk dank hiervoor.
FOTO VAN FAM A BRENDEKE EPE
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling dubbel en dwars verdiend”
Door Bert en Mila Kluin op zaterdag 13 jun 2015 '15
Wij lieten onze badkamer vernieuwen door Arma. De eerste adviesgesprekken met Gert-Jan waren heel zorgvuldig. We kregen een duidelijk offerte. Er werd een juiste planning afgesproken. Daarn kwamen twee zeer harde werkers (Wim en Arjan) bij ons die in 2,5 week de klus klaarden. Kortom: een super aanbeveling meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer professioneel bedrijf!”
Door Anne B op woensdag 9 jul 2014 '14
Na het bezoeken van drie andere keukenzaken kwamen we via Qasa bij Arma terecht. Wat een verademing! Geen gezeur over blokkorting, prachtige aanbieding of 'u moet snel beslissen'. Gewoon: de prijs die wij geven is eerlijk en daar gaat niets af, punt! We werden deskundig geholpen bij het uitzoeken vd keuken. Ook na het eerste bezoek nog wat heen en weer gemaild over apparatuur, uiteindelijk zeer tevreden over samenstelling. Late mailtjes lieten wel lang op antwoord wachten.
Het plaatsen vd keuken gebeurde door twee keurige vakmannen. Op mijn vraag of ze ook een radio aan wilden, was het antwoord 'nee liever niet mevrouw, we willen ons graag goed concentreren!' Afhandeling van probleempjes en de laatste puntjes op de i liepen perfect.
FOTO VAN ANNE B
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vernieuwen vaatwasserdeur”
Door Dineke van Olst op maandag 7 jul 2014 '14
Door vocht is vaatwasserdeur aangetast. Na tel. overleg met echt vriendelijke medewerkster gelijk mail met info ontvangen aangaande vernieuwing. Ook in het verleden altijd meedenken en helpen. Keuken 6 jaar geleden geplaatst en nog steeds goede en snelle service. Een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kosteloos herstel”
Door G.H. van de Ham op donderdag 6 apr 2017 '17
5 à 6 jaar geleden een douche gekocht bij Arma en deze ook door dit bedrijf laten aanleggen. Nu waren onlangs de kitranden verschimmeld/aangetast. Dit is door Arma geheel kosteloos herstelt, dat is nog een service!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert op zaterdag 28 dec 2013 '13
Badkamer verbouwen? Ok, maar door wie? Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Arma Keukens, Nunspeet. En die keuze is goed uitgepakt. Deskundig, professioneel, klantgericht en betrokken zowel bij verkoop als – minstens zo belangrijk! – bij de verbouwing. En dat is ook de extra kracht van Arma: verkoop en aanleg/installatie in één hand. Arma is niet de goedkoopste. Maar als je kwaliteit wil en geen gedoe…. Speciale complimenten voor de monteurs, echte vakmensen! En als er iets fout gaat (wij kregen een badkamerkast met rechtsdraaiende i.p.v. linksdraaiende deur) dan wordt het goed opgelost. Toegegeven, ons is gevraagd een recensie te willen schrijven. Het is ook de eerste keer dat wij zoiets doen. Maar we doen het wel van harte omdat wij tevreden zijn en het volkomen terecht is.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Hulshof op dinsdag 24 nov 2015 '15
Wij zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Het plaatsen verliep soepel en zeer secuur. De monteurs brachten ter plekke en in overleg kleine veranderingen aan om de keuken perfect te laten passen. Fantastisch! Wij zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst positief”
Door GW Zernitz-Eigenhuis op vrijdag 16 okt 2015 '15
Onze ervaring met Arma is uiterst positief. Na een goed en duidelijk overleg zijn we tot een oplossing gekomen waar beide partijen tevreden over zijn. Wij zullen Arma keukens dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden! Dikke pluim en een warm bad voor jullie
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed gewerkt”
Door Mark van 't Kloooster op donderdag 23 nov 2017 '17
Beide monteurs (Joost en Ronald) zijn zeer vakkundig en netjes geweest bij het monteren van de keuken. Vooral het feit dat ze netjes hun spullen opruimen en er geen bende van maken doet hij deugd. Ze haalde mij erbij als ze wat wilde vragen of uitleggen, dit vond ik ook fijn. Goed gewerkt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekende service”
Door Susan op maandag 20 jul 2015 '15
Onze keuken is 5,5,jaar geleden geplaatst. Ook na het verstrijken van de garantie met ruim een half jaar is de service uitstekend! Ik had niet verwacht dat buiten de garantie periode de klacht opgepakt zou worden en zeker naar alle tevredenheid (gratis) zou worden opgelost. Bedankt hiervoor!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“uitmuntende services”
Door Henny en Ammy Driessen op woensdag 20 feb 2013 '13
In 2007 hebben wij een nieuw huis laten bouwen, twee badkamers, twee toiletten, een bijkeuken, en een grote woonkeuken zijn door Arma geleverd en gemonteerd. Tot alle tevredenheid perfect afgewerkt en een leuke samenwerking. Na 6 jaar gebeurt er door eigen schuld een ongelukje waardoor er een lade wordt beschadigd. Geschrokken nemen wij contact op met Arma of de keuken nog leverbaar was, en voordat wij konden vragen van wat de kosten waren kregen wij te horen we bestellen het voor U en het is een gratis services. Dat is nou ouderwetse goede services, ARMA Perfect geregeld. Fam AJM Driessen Oostvoorne

Nagekomen op 18 april 2014: Wij hebben voor Arma een warme douche aanvraag ingediend bij de redactie van Tros Radar. De reden is dat Arma keukens en sanitair tot twee maal toe ons uitmuntende service heeft verleend ruim buiten de garantie periode. Ruim 7 jaar geleden heeft Arma in ons huis een keuken en badkamer geleverd en geplaatst toen waren wij al bijzonder tevreden. De eerste maal was er een keukenfront beschadigd door een ongelukje 5 jaar na plaatsing van de keuken en heeft Arma het keuken onderdeel geheel kosteloos vervangen. Nu 7 jaar na het installeren van de badkamer kregen wij problemen met een deurtje van het badkamer meubel, na een telefoontje kregen wij te horen van Arma. voor de zekerheid vervangen we alle 7 deurtjes en fronten van het meubel geheel kosteloos. Van deze uitmuntende super service daar worden de klanten vrolijk van en is de aanvraag voor de warme douche meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service en kwaliteit”
Door Irma de wolf op vrijdag 30 jan 2015 '15
Arma heeft bij ons een keuken en badkamer geplaatst. Van begin tot eind perfect geregeld. Vanaf het uitzoeken tot met het afsluiten van het project, verliep alles vlekkeloos. Elk detail is super uitgevoerd. De monteurs werkte zeer 'schoon', alles werd elke dag opgeruimd. Wat ons betreft krijgt iedereen die eraan mee heeft gewerkt een dikke tien. Bedankt allemaal.
FOTO VAN IRMA DE WOLF
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door R. Foppen op vrijdag 23 sep 2016 '16
Goed geholpen bij arma, ze nemen de tijd en denken goed mee. Oplevering van ons huis was eerder dan verwacht, gelukkig kon de keuken ook eerder geleverd worden. Keuken is vakkundig geplaatst! Spuitwerk van 3 frontjes was niet perfect, zonder probleem werden er nieuwe besteld.
FOTO VAN R. FOPPEN
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beloofd = beloofd”
Door Fam. Bol uit Bunschoten op donderdag 24 jul 2014 '14
Prima service. Men had ruim voldoende tijd voor ons ingepland tijdens het bespreken van de keuken. Kinderen van andere kopers werden op een enorm leuke manier bezig gehouden. Wat overeengekomen was is men ook nagekomen. Met 2,5 dag was alles geplaatst en konden we gaan genieten van deze aanwinst.
FOTO VAN FAM. BOL UIT BUNSCHOTEN
Genieten van de extra ruimte
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door L. Hakvoort op donderdag 1 jun 2017 '17
Ik heb een aantal jaren terug een budget keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Een paar dagen terug brak mijn deurknop van de koelkast spontaan af. Ik kon bij de bouwmarkten deze knop niet vinden, na gemaild te hebben met Arma kreeg ik zeer snel reactie en hebben ze mij kosteloos een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“goed”
Door M.A.Droppert op donderdag 3 jan 2013 '13
Goed geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen. Klein verschil over vaatwasser, Is opgelost maar niet helemaal zoals ik wilde, Er was geen andere mogelijkheid. Keuken is heel netjes gemonteerd. Vriendelijk en net personeel. Heb de keuken nog niet in gebruik, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zou een ander deze zaak ook zeker adviseren.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“zeer goede service”
Door H.A. van der Spek op zaterdag 5 okt 2013 '13
In de goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft Arma een mooie keuken geleverd. Men is zeer klantvriendelijk en professioneel en men komt afspraken goed na. Zeer tevreden over de nazorg bij een ontstane klacht welke er toe heeft geleid dat Arma kennelijk niet stopt met de service nadat er is geïnstalleerd. Prima!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden met nieuwe koelkast!”
Door M. Timmerman op dinsdag 21 mei 2013 '13
Nadat onze koelkast het had begeven, hebben we bij Arma een nieuwe koelkast gekocht. Nadat onze koelkast jaren gelekt heeft weten we niet wat is om weer een goede koelkast te hebben. Door het lekken was de bodemplaat onder koelkast ook niet meer goed, de monteur heeft ook direct de kast weer helemaal goed gemaakt. Arma, bedankt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Peter en Inge op vrijdag 20 dec 2013 '13
In juli 2013 heeft de firma Arma bij ons een prachtige keuken geplaatst. We zijn zeer goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We hebben ruim de tijd genomen en gekregen om tot een zo goed mogelijk keukenplan te komen. Er is goed met ons meegedacht. De levering en de montage verliepen voorspoedig. Alles was aanwezig en na twee dagen hard werken, was het voor elkaar. Geweldig! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze droom een inloop douche”
Door Chris en Erika Groeneveld op donderdag 11 sep 2014 '14
Ooit een ervaring met Arma gehad, dan blijf je bij dit bedrijf. Bij een kleine renovatie van onze keuken waren we onder de indruk van dit bedrijf. En vooral het vakmanschap en de lol die men erin heeft het werk zo goed mogelijk uit te voeren.Wij werden dan ook niet teleurgesteld toen we voor een badkamer gingen kijken, men heeft alle tijd, leeft zich in in jouw situatie en de afspraken worden prompt nagekomen. Alles helder op papier en de tijd die men dacht nodig te hebben heeft men nog verkort door gewoon door te werken als het even beter uit kwam. Ze keken niet op een uurtje meer of minder.Geen enkele klacht hebben wij en wij zullen iedereen dit bedrijf aanraden. Met twee geweldige ervaringen achter de rug kan je dat met een gerust hart doen. Chapeau voor alle medewerkers van Arma. En de badkamer?? Een beauty, prachtig getegeld, met gevoel voor stijl alles gedaan inclusief de montage van de diverse accessoires. Wij laten dan ook met gepaste trots onze badkamer zien aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Leveren keuken”
Door Alex op woensdag 2 jan 2013 '13
Goede kwaliteit, nette levering volgens afspraak, wel veel fouten (te lang blad, kasten niet de juiste maat schappen verkeerde kleur, schroeven verkeerde maat, kapotte plint) Kortom veel problemen maar wel wel altijd bereid om vragen te beantwoorden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Wij zijn super tevreden!”
Door Fam. Hooijman op maandag 18 nov 2013 '13
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Arma. Na her en der rond gekeken te hebben, kwamen we bij Arma terecht. Onze ervaring met Arma begon in de showroom. Alles is buitengewoon verzorgd, netjes en schoon, een goed begin. Hendrik Koffeman (vertegenwoordiger badkamers) heeft ons netjes te woord gestaan, goed geluisterd naar wat onze wensen waren en daar een passende offerte van gemaakt. Wij hebben twee buitengewoon vakbekwame en netjes werkende (Jan en Barend) installateurs bij ons thuis gehad. Jammer was, dat per ongeluk de verkeerde tegels waren geleverd voor de vloer. Nadat ze er al in zaten kwamen wij daar achter. Na wat uitzoekwerk bleek wel de juiste tegels te zijn besteld, maar verkeerd geleverd. Hier kon niemand van Arma wat aan doen. Ze hebben het direct opgelost, de verkeerde tegels verwijderd en de juiste geplaatst. Alles is zeer netjes door Arma opgelost, zonder wanklank van hun zijde. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de medewerkers van Arma. Wij willen Arma graag aan iedereen aanbevelen, want ze zijn een keurig bedrijf die hun afspraken nakomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle geduld en tijd”
Door Fam. P. van der Steen op donderdag 30 mrt 2017 '17
Een geweldige service ze blijven alles doen tot je helemaal tevreden bent. Of het om inbouwen van een oven gaat of helpen het juiste apparaat te kiezen, ze hebben alle geduld en tijd en dat komt in deze tijd niet vaak meer voor. Het is overal snel snel snel maar niet bij Arma een aanrader gewoon.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken gekocht en plaatsen”
Door van den Berg op zondag 20 okt 2013 '13
Een half jaar geleden een keuken gekocht bij Arma netjes geholpen,goed meegedacht en een goede prijs kunnen krijgen. Plaatsen is prima gegaan, monteurs werken zeer netjes en komen zelf met ideeen en oplossingen. Ook geen enkel probleem om wat meer te doen. We hadden een klacht met de vriezer maar die is/wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Knap werk!”
Door Teunie op zaterdag 20 jul 2013 '13
Goed geholpen bij Arma!! Hier kun je echt mooie spullen uitzoeken, het assortiment is echt groot. Eerst nog wat getwijfeld aan de kleur van de vloertegels. Maar de verkoper heeft 2 tegels aan huis gebracht zodat ik thuis rustig kon bekijken welke ik wilde. Ook fijn dat het hele montagetraject van A tot Z uitgevoerd is door 2 Arma monteurs. (fijne en klantvriendelijke mensen) Ze hebben een eigen montageploeg waardoor de communicatie echt soepel verloopt! Bijvoorbeeld een extra spotje in de toilet erbij wordt zo geregeld, en een beter passende handdoekhaak werd ook zo geregeld. Het eindresultaat is boven verwachting! Klasse Arma, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“tevreden, over kwaliteit, prijs,deskundigheid en montage door mederwer”
Door h op maandag 1 jul 2013 '13
eerste gesprek thuis: Prima verzorgt qua uitleg, mogelijkheden in pers gesprek, showroombezoek idem, Goed advies en uitleg, offerte deskundig, degelijk en compleet, prijs-kwaliteit goed/ actieweek viel erin. Levertijd prima montage deskundig, alles aanwezig, inmeter Henk heeft zijn best gedaan. Alles klopte. nazorg direct en zorgvuldig. aan te bevelen aan derden. dank.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aan te raden!”
Door Marnix op donderdag 20 jun 2013 '13
Voor onze nieuwbouwwoning in Hattem zochten wij een keuken met een landelijke uitstraling. Via familie werden wij getipt om bij Arma keukens in Nunspeet te gaan kijken. Daar vonden wij de keuken zoals wij die in gedachte hadden. Door medewerker Freek is de keuken vervolgens netjes geplaatst. Geen haastwerk maar zorgvuldig en met oog voor detail. Ook de service na oplevering is prima. Na telefonische melding werd een aantal punten naderhand zonder verdere kosten in orde gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer netjes, vriendelijk en professioneel”
Door Fam. Swinkels op zaterdag 4 feb 2017 '17
Na lang zoeken op het net zijn wij een kijkje gaan nemen bij Arma keukens Nunspeet. De winkel ziet er netjes uit en we werden vriendelijk ontvangen. Na even rond te hebben gekeken zijn wij in gesprek gegaan en zijn onze wensen doorgenomen. Er werd goed met ons meegedacht over de indeling. Na de exacte maten te hebben opgenomen kon het echte werk beginnen. Met handige tips van Arma keuken kreeg de keuken steeds meer vorm. Omdat wij een bepaald soort aanrechtblad wilden die Arma niet had hebben Arma en het andere bedrijf, waar wij het aanrechtblad hebben besteld, samen gewerkt om alles goed op elkaar aan te laten sluiten qua afmetingen en plaatsen. Dit is zonder problemen verlopen. Het plaatsen van de keuken ging erg goed, het personeel van Arma is erg vriendelijk en professioneel. De nazorg gaat goed. Wij zijn erg blij dat wij voor Arma keukens hebben gekozen. Wij kunnen daarom ook iedereen aanraden om hier een kijkje te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekende service”
Door Bea op maandag 18 feb 2013 '13
Ik was geïnteresseerd in een Galley keukenkraan. Per mail en telefoon heb ik contact gehad. Zo heb ik gecheckt of deze kraan geen achterzwaai had, omdat de kraan met de achterkant bijna tegen de achterwand zou komen te staan. Mij werd bevestigd dat de kraan die ik wilde geen achterzwaai heeft. Ook wilde ik 'm snel geleverd hebben aangezien ik twee dagen over een eigen monteur beschikte en deze de kraan dan gelijk kon installeren (aangezien wij de juiste middelen en mogelijkheden niet hadden deze zelf te vervangen). Ik betaalde de kraan, maar kreeg deze later geleverd dan afgesproken was. Bovendien was het een kraan MET achterzwaai... Na contact over en weer hierover werd me aangeboden dat het nieuwe type van deze kraan (zonder achterzwaai) me alsnog zou worden toegestuurd en dat een Arma monteur de 'verkeerde' kraan op zou komen halen als hij in de buurt was. Maar ik had geen beschikking meer over de eigen monteur. Toen heb ik gevraagd of de monteur van Arma, die de kraan zou komen ophalen, ook gelijk de nieuwe kraan zou kunnen installeren. Daar is mee ingestemd en daardoor hebben we nu een kraan zonder achterzwaai die gratis is geïnstalleerd door Arma. De problemen zijn dus prima hersteld en er is een uitstekende service geboden. Arma vind ik dus zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken vernieuwen”
Door familie van Moorselaar op vrijdag 23 dec 2016 '16
Nadat we een lekkage in de keuken hebben gehad en de vloer een flink aantal weken moest drogen, zijn we verder gaan nadenken over onze keuken. Al langer speelden we met de gedachten: opknappen of vernieuwen. Uiteindelijk werd het vernieuwen. Nu we toch bezig waren...dan maar gelijk goed. En we hebben er geen spijt van. We hebben een prachtige keuken. Alles werkt weer goed en het geheel ziet er heel mooi uit. Benhard bedankt voor je hulp en adviezen bij het uitzoeken van de keuken. Ook de monteurs, Klaas en Seine, voor het plaatsen van de keuken maar ook voor de waardevolle adviezen voor de afwerking. Samen nadenken om een mooi eindproduct te krijgen. En natuurlijk ook de monteurs die nog langs zijn geweest voor de laatste afwerkingen bedanken we voor de service. Alles werd na elk bezoek netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel veel lof”
Door Han & Lia op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben alleen maar heel veel lof voor de (medewerkers van) deze zaak, waarbij wij een grote keuken gekocht hebben, compleet met kookeiland. Verkoper Gert Jan van Veldhuizen heeft ons vele uren op meerdere dagen uitstekend geadviseerd om tot het beste keukenontwerp te komen. Daarnaast heeft met name monteur Henk de keuken met zijn collega's tot in de puntjes geplaatst. Ze hadden bij het inmeten eerst berekend dat het grote stenen eilandblad wel in de lift zou kunnen, maar bij plaatsing bleek dat toch te riskant. Vervolgens kwam er een hoogwerker aan te pas om het blad door een verhuisraam naar binnen te krijgen, de extra kosten namen ze zonder meer voor hun eigen rekening 'foutje van ons en niet van tevoren aan u berekend'. Ook de 'nazorg' werd vanuit een uitstekende service geregeld.
Wij hebben een schitterende keuken met volledige apparatuur en zijn in het gebruik nog nergens tegen aangelopen. Dus alleen maar lof voor deze zaak en zijn medewerkers, zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete keuken”
Door Arjan Koelewijn op woensdag 7 sep 2016 '16
Het was even zweten, maar Gert van Arma keukens is onze held. Met kachelpijp een afzuigkap aansluiten om bovenliggende koof slank te houden. Op papier een geweldig idee, in de praktijk ietsje minder. Alles voor het resultaat. Superrrrrrrr!
FOTO VAN ARJAN KOELEWIJN
Gemonteerde kachelpijp
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Henry & Erna op vrijdag 6 okt 2017 '17
We werden prettig geadviseerd door Gert Jan en nog dezelfde middag al het sanitair besteld. We wisten dat door drukte we tot eind oktober zouden moeten wachten, maar 2 dagen na de bestelling kregen we door dat ze tegelijk met de keuken zouden starten op 18 september! Jacco en Teus hebben prima werk geleverd en ons zelfs extra voortgeholpen. Elke dag werd er netjes schoongemaakt en afgevoerd. We zijn erg blij met onze badkamer en toilet!

Eerdere ervaring van 26 september 2017: Onze keuken hebben we bij Arma gekocht. We hadden weinig voorbereidingstijd, maar kregen prettig advies en zijn zo snel tot een keuze gekomen. De informatie vooraf de levering was goed en de keuken is in twee dagen vakkundig en vlot geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Arma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer positief”
Door Eibert Bosch op dinsdag 29 mrt 2016 '16
Een zeer positieve indruk gelijk al bij het kopen, netjes behandeld door de verkoper. Bij het weghalen van de oude keuken en de montage va de nieuwe keuken alleen maar top gasten die er goed verstand van hebben. En de service is echt goed, gaat de laatste monteur weg dan is de keuken ook compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door R. van Dijk op vrijdag 23 okt 2015 '15
Alles volgens afspraak , op tijd en keurig gemonteerd ! Vaak moet je zelf nog overal achteraan maar dat was gelukkig niet nodig. Aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Altijd aanraden”
Door Glenn van Brakel op dinsdag 20 okt 2015 '15
Wij hebben bij Arma keukens & Sanitair in Nunspeet het toilet, keuken & badkamer laten installeren in ons nieuwe huis.
Wij zijn zeer tevreden over alles. We zijn prettig ontvangen, vanaf het begin werd er rekening gehouden met onze wensen, wat wij belangrijk vonden, en ook met ons budget. Afspraken werden nagekomen, de installateurs allemaal even vriendelijk maar ook zeer kundig in hun vak. Regelmatig werden details en onze wensen met de installateurs besproken, en ze gaven ook nuttige adviezen. Ook was het zeer prettig dat we een korte lijn hadden met de zaak zelf. We konden altijd bellen met Gert-jan, er werd meteen opgenomen, of snel teruggebeld. Onzekerheden of vragen zijn er altijd, die werden meteen opgelost en beantwoord. Wij zullen in de toekomst dit bedrijf altijd aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect”
Door Els Wegerifq op vrijdag 25 sep 2015 '15
Perfecte service. Alle medewerkers denken heel goed mee met het ontwerpen van de keukens. Met aandacht en veel zorg ontwerpen ze sámen met de klanten gewerkt naar het gewenste resultaat. De wensen van de klant worden erg hoog opgenomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Joke Kersbergen op vrijdag 17 jul 2015 '15
Goed advies, prettige service, afspraken worden op tijd nagekomen. De keuken is geplaatst door een kundige monteur die meedenkt om handige oplossingen te vinden. Erg tevreden over het resultaat. Kortom van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen verdere uitleg: aanrader”
Door W.A. van Ree op donderdag 16 jul 2015 '15
zeer goede en bekwame uitleg wij zouden Arma keukens zeer aanbevelen zeer bekwame monteurs die zeer netjes werken al met al super ruime keus in keukens en sanitair zeer aan te bevelen verder geen uitleg nodig perfect!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hart voor het vak”
Door Fam Plantinga op zaterdag 11 jul 2015 '15
We hebben in januari een nieuwe keuken gekocht bij Arma we zijn er vriendelijk en vrijblijvend geholpen de verkoper maakte ons erop attent dat de btw op 1 juli weer naar 21 % zou gaan. Dat was voor ons de reden om een afspraak te maken bij de badkamerspecialist ook hier zijn we deskundig geholpen. Inmiddels is alles geplaatst netjes op de afgesproken dag. Door echte vakmensen, die hart hebben voor hun vak. Afgelopen week is de badkamer opgeleverd echt super. Veel aandacht voor details, met name het tegel en voegwerk. Wij zijn erg tevreden over het advies, levering en de oplevering een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goede service”
Door B.Ton op zaterdag 30 mei 2015 '15
Begin dit jaar ben ik bij Arma geweest omdat de klossen van onze schouw voor de tweede keer nadat de keuken geplaatst was (nu 10 jaar geleden) beschadigd/aangetast waren door de hitte en de stoom van het koken. Omdat dit niet mag voorkomen hebben ze een medewerker gestuurd om te komen kijken. Vorige week werden we verrast door een monteur die de klossen van onze schouw kwam vervangen. De klossen zijn keurig vervangen en onze keuken ziet er zo weer zoals het hoort netjes uit. Super bedankt voor de goede service! En ook wil ik mijn complimenten geven aan de monteurs die bij het eerste en tweede bezoek zijn geweest. Super klantvriendelijke, vakbekwame mensen! Ik hoop er nog lang niet aan toe te zijn, maar mochten we ooit een nieuwe keuken willen kopen komen we zeker weer bij Arma langs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top bedrijf”
Door S. vd Bogaard op vrijdag 22 mei 2015 '15
Arma heeft bij ons een nieuwe keuken en toilet geplaatst. Alles ging netjes volgens afspraak. Jongens zijn beleefd en niet te beroerd om iets extra's te doen. Ze kwamen met goede ideeën toen we de keuken uitzochten en toen bleek dat de vaatwasser niet meer leverbaar was kregen we een upgrade. Dus al met al een prima ervaring bij een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
REACTIE VAN ROB BAKKER
Kleine impressie
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam. Velema, van Dijken uit Amersfoort op dinsdag 7 apr 2015 '15
Via internet deze zaak gevonden en ivm de goede recenties een afspraak gemaakt. Geholpen door Jaap, die ons in alle rust en in goed overleg met elkaar onze "droomkeuken" samenstelde. Onze keuken is eind maart 2015 geplaatst. De keuken en de koof met led verlichting zijn zeer netjes geplaatst. Petje af voor de timmerman die mbt de koof alles in verstek heeft gezaagd. Vakwerk dus. Enige minpuntje is de plaatsing van de kraan van de quooker. Deze staat nu in het midden van de wasbak in tegenstelling tot het advies in de handleiding. Nu moet je de kraan wegdraaien want anders spettert het kokende water via het afvoerputje tegen je aan. Maar dat is dus een kleinigheid. Al met al zijn we erg tevreden over het resultaat. Arma is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Arma betrouwbaar”
Door Gerard van Weeghel op vrijdag 6 mrt 2015 '15
In oktober 2014 heeft Arma een nieuwe keuken geplaatst bij ons. Wij waren al bij enkele andere bedrijven geweest. Daar hadden wij een offerte laten maken. In eerste instantie – zonder kennis van de offerte van het andere bedrijf – zat Arma boven de prijs. Maar toen hebben wij Arma "uitgedaagd" om een vergelijkbare offerte te maken en daarbij was de afspraak dat er meteen een reële prijs zou worden genoemd en niet dat wij elkaar niet probeerden met de prijs de loef af te steken (open communicatie). Het resultaat was dat Arma met een vergelijkbare prijs (iets duurder) kwam. Voor mijn vrouw en mij was dit de aanleiding om door te gaan met Arma. Ook vanwege de deskundigheid van de verkoper, het goede luisteren, het goede meedenken van hem, zijn geduld en het komen met alternatieven. Last but not least de goede reviews over dit bedrijf speelden hierbij ook een grote rol. Hierbij viel het ons op dat wanneer er problemen waren dit tot tevredenheid werd opgelost. Kortom: zeer positief.

Ook na het kopen van de keuken viel ons op dat:
1.de uitstekende correspondentie tussen Arma en ons waarbij afspraken werden nagekomen;
2.de duidelijke leidingschema;
3.de aandacht dat alles in de offerte nog eens werd nagelopen of het daadwerkelijk klopte om vergissingen te voorkomen;
4.het geduld van Arma als ons weer iets niet duidelijk was;
5.de uitstekende planning wanneer de keuken geleverd en gemonteerd zou worden;
6.de netheid van de mensen die de spullen kwamen brengen (zonder iets hoeven te zeggen, werd er voorgesteld om papier op ons laminaat te leggen ter voorkoming van beschadigingen);
7.de keurige montage en het ons betrekken bij hoe wij het willen hebben (bv. kitten of niet)
8.de gemotiveerde en deskundige mensen van Arma, niemand uitgezonderd‼

Kortom: wij zijn zeer tevreden met Arma en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Van ons krijgt Arma een cijfer tussen de 9,5 en 10. Vandaar dat wij dan ook met plezier een review plaatsen. dit gemotiveerde bedrijf heeft dat dik verdiend!!

Gerard en Kora
Wezep, maart 2015
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“nieuwe keuken”
Door T.v.d. Wösten op vrijdag 30 jan 2015 '15
Veel keukenspecialisten bezocht en bij Arma uitgekomen. Prima en uitgebreide voorlichting. Goede hulp bij de vele mogelijkheden. Uiteindelijk voor een heel andere opstelling gekozen door prima ideeën van de verkoper. Twee maal uren zitten praten, vergelijken, aanpassen. Perfecte service en montage. Er was niets te veel voor de monteurs en alles keurig opgeruimd. Een aanrader! Arma is niet de goedkoopste, maar de kwaliteit en service vergoeden alles.
FOTO VAN T.V.D. WÖSTEN
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“zeer positieve ervaring”
Door Rob op dinsdag 13 jan 2015 '15
Zeer positieve ervaring. Uitstekend geholpen, goede service, afspraken zijn goed nagekomen. Plaatsing keuken ging uitstekend en zonder problemen. Duidelijke prijsafspraken. Harold is een zeer vriendelijke en vakbekwame verkoper.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfecte Service Arma!”
Door G en J Timmer op donderdag 20 nov 2014 '14
Inmiddels hebben we naast de keuken in onze hoofdkeuken ook de keuken in onze bijkeuken bij Arma gekocht. Via de enthousiaste verhalen van familie en kennissen zijn we beland bij Arma. Zij hebben geen woord teveel gezegd: vriendelijke verkopers, direct een eerlijke en duidelijke offerte en nauwkeurige monteurs. Het allerbelangrijkste waar ook geen woord teveel over is gezegd is de service vóór, tijdens en met name ook na het plaatsen van de keukens. Als er zich een probleem voor doet, wordt dit zo spoedig mogelijk naar tevredenheid opgelost. Wij raden u daarom zeker aan om naar Arma te gaan. Dan weet u tenminste waar u aan toe bent!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service van de bovenste plank bij Arma !”
Door Martijn van Leeuwen op woensdag 19 nov 2014 '14
Voor een uitstekende keuken kun je een reis naar Nordhorn besparen door een keuken te kopen bij Arma . Ik denk dat er geen keukenbedrijf bestaat die na 6 jaar na 2006 en nu zelfs na 8 jaar in 2014 nog een keukenkastdeur kosteloos na een mankement vervangt. Zij zijn er voor de klant en dat betaalt zich terug ! Chapeau ! Zeer correcte mensen .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Fam. Bremmer op maandag 4 dec 2017 '17
Vorige week is bij ons de keuken gemonteerd door Freek en Wilmer. Beiden erg klantvriendelijk. Wat ons opviel is het hoge afwerkingsniveau bij Arma. Alles werd bij oplevering nauwkeurig langsgelopen. Het resultaat is een geweldige keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed ontvangen”
Door van den Berg op zondag 24 apr 2016 '16
Wij zijn zeer goed ontvangen in de winkel en er werd goed naar onze wens geluisterd! Het plaatsen en de afwerking waren super netjes. Het personeel was zeer klantvriendelijk. Wij raden bij deze ook iedereen aan om naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bestellen keuken en inmeten”
Door L. van Schalkwijk op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij verschillende bedrijven geweest om ons voor te laten lichten om een nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk bij Arma in Nunspeet terecht gekomen vanwege de goede recensies op internet. Hier hebben we onze droomkeuken gevonden. Zeer vriendelijk geholpen en men kwam ook zelf met tips en ideeën. Inmiddels is de monteur geweest voor het inmeten van de keuken en dat ging ook prima. Ook hij had weer een aantal tips waar we over na kunnen denken, bv voor wat betreft het plaatsen van lampen straks. Nu nog even wachten tot de keuken daadwerkelijk geplaatst wordt. We zijn bij Arma terecht gekomen, niet omdat ze de goedkoopste zijn, maar wel omdat ze reeële prijzen hanteren en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel hebben staan. We gaan ervan uit dat het plaatsen van de keuken ook naar volle tevredenheid zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekende Service”
Door Berghuis op vrijdag 4 jul 2014 '14
Op basis van de ervaringen op Qasa naar Arma in Nunspeet gegaan. Afspraak is afspraak is ook bij onze keuken wederom waargemaakt. Prima service, transparante offerte en meedenkende verkoopadviseur!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken gekocht”
Door Ronald Dekema op woensdag 29 nov 2017 '17
Keuken gekocht. Prima geholpen. Alles naar wens geplaatst. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door Wijnand en Jeannette op donderdag 23 jan 2014 '14
Sinds 14 dagen staat onze nieuwe keuken. En wat is hij mooi! We waren al tijden op zoek naar een andere keuken en zijn bij diverse zaken wezen kijken en praten. Via een folder kwamen we bij Arma in Nunspeet terecht. Wat gelijk opviel was dat er niet direct een opdringerige verkoper op je af kwam. Er werd, nadat je al even op je gemak had kunnen kijken, gevraagd of iemand moest helpen. We hebben een tekening laten maken. De andere week was ons idee van de keuken toch helemaal veranderd. Geen enkel probleem, de tekening werd overgedaan en er werd echt meegedacht om de kosten binnen ons budget te houden. Zo wilden we zelf de keuken plaatsen. Geen enkel probleem. Er werd zelfs aangeboden dat we eventueel gebruik mochten maken van de gereedschappen van Arma. De keuken werd keurig afgeleverd. De heren die hem kwamen brengen legden zelfs nog stucloper op onze houten vloer. Mijn zwager, die hielp met de keuken zetten sprak heel waarderend over de afwerking en de kwaliteit van de keuken. Alles klopte, was er en alles paste. Dat had hij nog nooit gezien. Met vragen konden we steeds terecht bij Arma. We kregen keurig uitleg en antwoord. Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Arma zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet, Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland