Feedback
9,5

Bakker Tegels & Badkamers

Website: www.bakkervlaardingen.nl "Fantastisch" score uit 67 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bakkervlaardingen.nl | tel: 010-4342058 | Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Een bron van inspiratie sinds 1963.

Bakker is tegelspecialist bij uitstek. Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 500 m2, hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegels, vloertegels, mozaiƫktegels, cementtegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten.

In onze badkamer showroom treft u meer dan 40 verschillende badkamer opstellingen. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze badkamershowroom rekening gehouden met realistische badkamer afmetingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

Bakker heeft een lange historie. Waar het ooit is begonnen met de levering van huisstookolie en schoorsteenvegen, is Bakker na 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. De lange termijnvisie en persoonlijke aanpak resulteren in een ongekende service.

Bakker levert tegels en badkamers door heel Nederland en ook verder.
Ervaringen
Er zijn 67 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren53 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Goed geholpen”
Door J.P. Korpershoek op maandag 17 jul 2017 '17
Wij zijn correct geholpen en goed geadviseerd bij de aanschaf van onze vloeren. Er wordt goed meegedacht met de klant.Wij zullen het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Koert op vrijdag 30 jun 2017 '17
Zowel in het ontwerpproces, als tijdens de uitvoerende werkzaamheden, stonden onze wensen (badkamer) centraal. De deskundige adviezen waren altijd verbeteringen en er is zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. En het was niet makkelijk werken in een oud huis, waar de muren en vloeren schots en scheef staan. Wij zijn over het hele traject erg tevreden en genieten dagelijks van de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door M. Noij op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met zowel het aankoopproces als het uiteindelijke leggen van de tegelvloer. Vertegenwoordiger van Bakker luistert goed en geeft nuttig advies zonder perse snel te willen verkopen/ door te drukken. Erg prettig in de omgang, klantbelang staat voorop. Het uiteindelijke leggen van de tegelvloer is gedaan door een kundige vakman die echt passie voor zijn vak heeft. Goed gedaan, snel gelegd en een prachtig eindresultaat. Achteraf kunnen wij volmondig zeggen dat het een goede keuze is geweest om met Bakker in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Vijfhuizen op vrijdag 2 jun 2017 '17
Ik ben zeer tevreden met Bakker Tegels & Badkamers. De materialen zijn allemaal keurig op tijd geleverd en de tekening klopte helemaal, geen verrassingen tegengekomen toen de aannemer er was. De aannemer heeft keurig gewerkt, zelfs de buren maakten een opmerking dat er vergeleken met de andere badkamer verbouwingen, zo weinig overlast was. En super dat alles uit handen wordt genomen, van begin tot oplevering. Enige tegenvaller was dat er pas 8 maanden na het eerste bezoek gestart kon worden (wegens drukte). Uiteindelijk kwam er ergens een gaatje vrij, waardoor het alsnog eerder kon.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geslaagd bij Bakker”
Door Netty op woensdag 24 mei 2017 '17
Op zoek naar een grote tegel 90 x 90, geslaagd bij Bakker Vlaardingen. Wat een uitgebreide keuze. Super! Fijne begeleiding, advies en begrip van Noël Koolen. Er werd meegedacht. Ook toen de uitgezochte tegel in het oude huis tegenviel. Kreeg gewoon meer proeftegels om het in een groter geheel te bekijken. De vloer in het nieuwe huis ligt er fantastisch bij, gelegd door Paul. Krijg steeds weer een compliment over de vloer. Bakker Vlaardingen, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een aanrader”
Door Fam Stoopman op donderdag 18 mei 2017 '17
In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer kwamen wij uit bij Bakker Vlaardingen. De showroom is prachtig en er is deskundige expertise aanwezig om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hadden een zeer positieve ervaring. Kernwoorden voor dit bedrijf: Deskundigheid, flexibiliteit en kwaliteit. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Renovatie badkamer en toilet”
Door Peter en Marjolijn den Bakker op zondag 14 mei 2017 '17
Tijdens de verkoop zijn we goed voorgelicht en werd er goed ingespeeld op onze wensen en deze werden vertaald in een overzichtelijke offerte. Over de uitvoering kan ik kort zijn, de installateurs waren mensen die hun vak verstonden. Waar overleg nodig was werd er tijd genomen om samen een juiste beslissing te bewerkstelligen. Wij zijn zeer positief over de uitgevoerde werkzaamheden en raden de firma Bakker zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Maakt het af”
Door A.Opdam op donderdag 4 mei 2017 '17
Na een eerdere positieve ervaring bij de Warmtebron weer terug voor een nieuwe badkamer. Enkele strubbelingen in de communicatie zijn naar tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het advies en de kwaliteit van de materialen. De echte topper was Dusan die de badkamer geinstalleerd heeft en uitstekende tips had. Kortom: vraag naar Dusan als je een badkamer laat aanleggen. Hij maakt het helemaal af!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer positief”
Door Mw. G.J. Hooplot op maandag 27 mrt 2017 '17
Zeer positieve ervaring met Bakker Tegels & Badkamers, al direct vanaf het begin. Er wordt goed naar de klant geluisterd en vlot gehandeld. Het keramisch parket dat ik had besteld, is professioneel en vakkundig gelegd, met een zeer hoog afwerkingsniveau. Mensen die mijn vloer zien, zijn steeds weer verrast en onder de indruk van de vloer. Vooral is er bewondering voor de vloerstructuur zelf (de vloer fascineert !), maar ook voor de gedetailleerde en zorgvuldige afwerking van de vloerlegging. Kortom, ik ben helemaal blij met mijn vloer en Bakker Tegels & Badkamer is dan ook een échte aanrader !
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Kwaliteit”
Door Fam. Kenens te Wassenaar op donderdag 23 mrt 2017 '17
Het begon al bij de advisering en het meedenken door adviseur Karel Boltjes.De plaatsing door door zzp'er Driss is van zeer hoge kwaliteit. Wat een vakman.Een echte Kanjer!! Bakker is niet goedkoop maar heeft in alles kwaliteit geleverd. Wij bevelen iedereen Bakker aan!!
Deze foto hebben wij gemaakt naar aanleiding van de oplevering die wij gedaan hebben.
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super tevreden over de behandeling”
Door Michel aan de Wiel op zondag 19 mrt 2017 '17
Wij zijn bijzonder fijn geholpen. In een prettig gesprek werden wij geholpen de materialen voor vervanging van douche en twee toiletten. We ontvingen na aankoop een gedetailleerd boek met beschrijving van alle materialen en montage instructies tbv de montage. Eigen monteurs volgeboekt maar adviseerden ons Martin van Wingerden. Samen met Bart van Schie, twee fantastische kerels, maken ze er een plaatje van. Ik ben super tevreden over de behandeling bij en service van Bakker Tegels. Ga zo door met kopers blij maken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kwaliteitszaak”
Door J.F. van de Linde op woensdag 8 mrt 2017 '17
Na diverse (sanisdumps) zaken te hebben bezocht bij bakker Vlaardingen terecht gekomen. Mooie showroom, Uitstekend geholpen, geen verkoopdruk , prima plattegrondplan ontvangen. After sales ook goed doucheslang lekte een beetje gelijk nieuwe gehad. Voor mij een kwaliteitszaak.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Pascal op vrijdag 3 mrt 2017 '17
Na veel winkels te hebben bezocht, hebben we uiteindelijk gekozen voor Bakker om ons nieuwbouwhuis van een tegelvloer te voorzien. De goede en open advisering door Noël Koolen was voor ons doorslaggevend. De vloer is gelegd door Paul Schouten - een echte vakman. Onvoorziene problemen werden uitstekend opgelost en er werd goed gecommuniceerd over alternatieven. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Hannelore, Rotterdam op woensdag 15 feb 2017 '17
vriendelijke en vakkundige service; Sjoerd Bakker helpt rustig beslissingen nemen in de veelheid aan mooie tegels. Tegels worden prima geplaatst. let wel op restmateriaal.
ik zou als ik weer tegels nodig heb beslist naar dit bedrijf gaan
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J van gog op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met het advies en uitvoering van onze renovatie van onze badkamer! Heel goede communicatie met de zaak tijdens de uitvoering en zeer goede deskundige monteur. In zijn geheel zeer tevreden .
Gerenoveerde douche
Gerenoveerde douche
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Danielle de Groot op zondag 15 jan 2017 '17
Fijne ervaring bij Bakker voor vloer en badkamer. Vakmensen, zowel in de winkel/showroom als de installateurs. Wij hebben nu een prachtige keramische vloer liggen en een hele mooie toilet en badkamer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super service”
Door C.huijser op dinsdag 10 jan 2017 '17
Super service nette afhandeling niks op aan te merken er wordt met je meegedacht over hoe accessoires moeten komen en ook als er iets anders moet gedaan worden wordt dit gelijk geregeld ik zou deze firma zeker aanraden bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R. van der Hoek op zaterdag 7 jan 2017 '17
Heel fijn geholpen en geadviseerd, er werd ook alle tijd voor ons genomen Het plaatsen van de badkamer en toilet zijn zeer vakkundig uitgevoerd en ook onze "houtlook" vloer ligt er prachtig bij. Wij zijn zeer tevreden.
Houtlook vloer
Houtlook vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig eindresultaat”
Door K. van der Straaten op donderdag 29 dec 2016 '16
Ruime keus aan vloertegels in verschillende prijsklasses. Wij zijn prima geholpen bij het maken van een keuze en Bakker was flexibel toen de oplevering van ons huis op het laatste moment werd uitgesteld. De communicatie over de inmeetdatum had iets proactiever gemogen, maar het prachtige eindresultaat maakt dit meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede hulp”
Door Protestantse Gemeente te Monster op donderdag 29 dec 2016 '16
Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste tegel. Ze nemen zelfs de tijd om langs te komen op het project. Denken mee met klant. Levering van de tegels in delen gedaan, zodat de tegels op het project niet in de weg stonden. Prima service!
Tegels voor gemeenteruimte
Tegels voor gemeenteruimte
+ Toon extra foto van Protestantse Gemeente te Monster
+ Toon extra foto van Protestantse Gemeente te Monster
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door M.M. op woensdag 28 dec 2016 '16
Prima advies, goed meegedacht. Ontwerp werd anders dan wij oorspronkelijk voor ogen hadden. Uitvoering verliep volgens planning door kundige monteurs. Tijdens de verbouwing was er weinig overlast. Tevreden met eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Robert op maandag 12 dec 2016 '16
Wij waren op zoek naar een houtlook tegelvloer in het grijs. Grijs is niet veel te vinden en kwamen uiteindelijk bij Bakker de perfecte tegel tegen. De tegelzetter is werkelijk een vakman. De vloer ligt er super strak in. Wij zijn erg vriendelijk geholpen door de vakkundige medewerkers. Wij raden Bakker Vlaardingen dan ook zeker aan!
Houten tegellook vloer
Houten tegellook vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Veel stress opgeleverd”
Door J.W. Faasen op zaterdag 10 dec 2016 '16
- Verkoopvoorwaarden zijn v.w.b. de aanbetalingen sterk afwijkend van die van het CBW. Veel te hoge aanbetaling geëist, met alle risico's van dien. Met veel moeite een betere regeling bedongen.
- De aanbevolen sloper voor het uithalen van de oude tegels bleek bijzonder grof te werken.
- Ondanks acceptatie van het sloopresultaat door Bakker moest nog extra betaald worden voor het stofvrij maken van de vloer. Bakker stelt vooraf ook geen eisen de vloer voor het tegelen moet voldoen.
- Na het voltooien van het tegelwerk geen nacontrole door Bakker.
- Advies van de tegelzetter m.b.t. het schoonmaken van de vloer bleek onjuist. Achteraf kwam Bakker met een schriftelijke instructie voor het schoonmaken. Mosterd na de maaltijd!
- Het tegelwerk is niet goed opgeleverd. De voegen langs deurposten, dorpels en de raam- en deurframes zijn niet afgekit. Werk voor de doe het zelver?
-Het is verbazend dat Bakker niet het werk allemaal in eigen beheer houdt en de klant zelf laat zorgen voor het uithakken van de vloer. Van enige ondersteuning door Bakker bij het geschil met de sloper is geen sprake. Reactie: "Daar gaan wij niet tussen zitten"!

Wat een positieve gebeurtenis had kunnen zijn bleek vooral heel veel stress op te leveren. Dus: niet bedankt Fa. Bakker. Wij komen NOOIT meer terug.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Behulpzaam en goed”
Door Eline Hoogendijk op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning 2 nieuwe badkamers en 2 aparte toiletruimtes geheel door Bakker in laten richten. Tevens de betegeling van wanden en vloeren hebben zij verzorgd. Voorafgaand hebben we intensieve gesprekken gehad m.b.t. de indeling/ ontwerp en de keuze van materialen. Dit verliep allemaal prima. Bakker heeft perfect ingespeeld op onze planning na oplevering van onze woning. Hierdoor is alles ruim op tijd gereed gekomen. Ook de mensen van de uitvoering hebben prima werk afgeleverd en daar waar nodig de laatste punten met ons afgestemd. Al met al, goede service en behulpzaamheid met een mooi eindresultaat.
Betegelde badkamer
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complete badkamerrenovatie”
Door C.Conijn op woensdag 30 nov 2016 '16
Er is door het bedrijf meegedacht bij de aanschaf van de meubelen en indeling badkamer. Fa. Bakker zorgde ervoor dat de uitvoerder, die onze wc ruim een jaar geleden had geplaatst, werd ingepland. Er wordt door het bedrijf duidelijk en op tijd gecommuniceerd. Al met al ben ik een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ronald Klasens op maandag 14 nov 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Bakker. Dit bedrijf uitgezocht (uiteindelijk), nav de hoge score op klanttevredenheid. Onze klus was niet simpel: op de gehele begane grond de oude vloerverwarming eruit, wat restanten van muurtjes wegslopen, nieuwe vloer erin en uiteindelijk tegelen. Wat het voor Bakker extra moeilijk maakte om het werk in te schatten, waren de meer dan 30 scheuren die in de oude vloer waren opgekomen. Daarbij nog de gaten die de eerdere aannemer in de onderliggende betonvloer had achtergelaten. Aanvankelijke keuze om weer een losse vloer met krimpnet te aan te brengen gaf na nadere inspectie toch teveel twijfel of dan het fenomeen van scheuren wel voldoende ondervangen zou zijn. Noel Koolen heeft daarop voorgesteld een nieuwe vloer aan te brengen en sleuven te freezen voor de verwarmingsslangen. En dat is ook zo uitgevoerd.

Onze keuze voor tegels was een tegel met houtstructuur. Maar na een aantal bezoeken aan de winkel in Vlaardingen werden we door Noel geholpen om eens een andere tegel te bekijken. Dat bleek een schot in de roos. Die ligt er nu in en we vinden het prachtig. Bij deze een groot compliment aan Noel voor de rustige, ik mag wel zeggen bijna onthaaste wijze waarop wij bij ieder bezoek weer geholpen werden. Goed luisteren, zinnige adviezen en een thuisbezoek om de situatie ter plekke te bekijken.

Toen begon de klus. Uitbreken, afvoeren, repareren en tenslotten nieuwe vloer. Dat alles binnen een week. En wonend op een woonerf waren de logistieke problemen soms niet gering. Maar de mensen waren fantastisch. Wat bij mij de grootste indruk heeft gemaakt was hoe met een foutje werd omgesprongen: het werd me gemeld, met hoe en waarom en vervolgens de actie om het weer in orde te brengen verteld. Dat geeft rust en vertrouwen in de klus en het bedrijf. Na twee weken droogtijd het freezen en het tegelen. Tegelen werd gedaan door Mike en Raymond. Mike is een echte vakman, heeft liefde voor zijn vak. Is daarnaast nog een buitengewoon aardige vent om in huis te hebben. We zitten nu met een mooie vloer en, na 6 weken, met een lekker warme kamer. Voor mij bij dit soort klussen geen ander meer dan Bakker uit Vlaardingen. Foto's volgen later
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Super”
Door G.R. op zondag 13 nov 2016 '16
Onlangs is bij ons een badkamer totaal verbouwd en geinstalleerd door de Fa. Bakker Tegels & Badkamers. Wij hebben de samenwerking met de Fa. Bakker als erg prettig ervaren. Bakker werkt met zeer ervaren en kundige monteurs waar wij uiterst tevreden over zijn. Netjes gewerkt, zeer prettig in omgang en meedenkend. Eindresultaat, een schitterende badkamer en apart toilet, waar wij heel erg blij mee zijn. Kortom combinatie van het geheel, samenwerking, spullen en installatie:Super!!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top resultaat”
Door F.K. van der Weijde op zondag 13 nov 2016 '16
Goede uitleg bij keuze badkamer (opstelling / materiaal keuze). Duidelijke offerte met juiste specificaties. Goede communicatie over startdatum en uitstekende medewerker die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Werkte netjes en probeert overlast zoveel als mogelijk te beperken. Overall top resultaat.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Huijgen op vrijdag 11 nov 2016 '16
Op aanraden van vrienden bij Bakker in Vlaardingen uitgekomen. Wij waren op zoek naar een gehele nieuwe badkamer en we werden hier zeer hartelijk te woord gestaan door dhr. Boltjes, maar niet opdringerig zoals soms in andere zaken wel het geval was. Ze nemen ook alle tijd voor je en niets was teveel gevraagd. Grote complimenten ook voor de mannen van de montage (Willem en Marco). Zij werken super netjes, van sloop tot afwerking en lieten het elke dag ook weer netjes achter! We zijn dus zeer tevreden en kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen! Kleine probleempjes na de oplevering werden snel en vakkundig opgelost!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“10 voor de service”
Door Conny Jansen op dinsdag 25 okt 2016 '16
Enkele jaren geleden, hebben wij een badkamer en een wc laten installeren, door Bakker. We zijn zeer tevreden, over de materialen en de plaatsing door de vakman. Echter we hebben al een tijdje problenen met de thermostatische kraan van de regendouche. Dit probleem heeft Bakker zeer netjes opgelost, door de kraan om te ruilen. Daarom krijgt Bakker van ons een 10 voor service!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Hugo en Kelly op donderdag 20 okt 2016 '16
Oktober 2016 hebben we een nieuw huis gekocht. Onze prioriteit lag bij het vervangen van de badkamer. Medio juli zijn we ons gaan oriënteren bij enkele speciaalzaken. Bij Bakker hadden we direct een prettig gevoel. Waar bij andere zaken alles mogelijk was (inloopdouche, glasplaat e.d.) werden bij Bakker de (on)mogelijkheden verteld; je weet waar je aan toe bent. Er wordt geluisterd naar je wensen. Ze proberen dat indien mogelijk ook te verwerken en toe te passen.

Na een eerste gesprek -waarin globaal de badkamer getekend werd- zijn we nog eenmaal teruggekomen. Tijdens het tweede gesprek werden punten op de i gezet en de offerte besproken. Het is prettig dat je in een overzicht kunt zien waar je voor betaald. Bij andere winkels kregen wij een totaalprijs. Hier werd aangegeven wat de tegels kosten, de kraan etc. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Door de prettige ervaring besloten we uiteindelijk ook een toilet aan te schaffen.

Alle materialen werden vervolgens volgens afspraak afgeleverd en binnen in huis gebracht. De aannemers kwamen de maandag erop en hebben hard en netjes doorgewerkt. Resultaat: binnen 5 werkdagen waren de oude badkamer en wc gesloopt en stonden er een splinternieuwe badkamer en wc klaar! De afwerking was netjes, alles functioneerde prima en van de aannemers hebben we nog wat tekst en uitleg gekregen. Ook de nazorg en interesse van Bakker achteraf was top. Kortom: zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wonderschoon”
Door T. de Graaf-Lamers Schiedam op vrijdag 30 sep 2016 '16
Het is allemaal prima verlopen. De badkamer en het toilet zijn gedaan. Ik ben uiterst tevreden. Het is wel prijzig maar dan heb je ook wat. De twee mensen die de werkzaamheden uitgevoerd hebben zijn prima mensen kan ik geen kwaad woord over vertellen. Ze bezorgden ook de andere mensen op gene oevrlast. werkelijk top.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Professioneel advies”
Door Maya Mooldijk op dinsdag 27 sep 2016 '16
We zijn bezig met nieuw bouw project en we moesten tegels gaan uitzoeken voor BG, 2 badkamers en 3 wc's. Ik ben heel goed geholpen door Noel Koolen en we hebben samen 2 volle dagen in de zaak doorgebracht, zoekend naar de juiste tegels, specificatie, stijl en kleur pallet! Gelukkig is de keuze aan tegels erg goed bij Bakker en uiteindelijk konden we de juiste materiaal vinden! Ik heb heel professionele advies gekregen en petje af voor Noel die heel veel geduld had met mijn zoektocht :)! We hebben bestelling geplaatst maar zelfs dan is de zaak bereid om evt wijzigingen in te brengen omdat de hoeveelheid tegels kan nog afwijken nav advies van onze architect. Met andere woorden, tot nu toe een heel professionele en prettige aanpak, super goede begeleiding en flexibiliteit! ik ben ook heel blij met onze adviseur Noel!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een aanrader”
Door N. Niehot op vrijdag 23 sep 2016 '16
Op zoek naar een geheel nieuwe badkamer kwamen we bij Bakker terecht. Na ontvangst met koffie, werd ons gevraagd wat onze wensen waren, we gaven aan de badkamer geheel te willen renoveren en gelet op de toekomst te voorzien van een inloopdouche, zonder obstakels en veel loopruimte, waarop kwaliteit voorop moest staan, uiteraard binnen ons budget. Zonder opdringend te zijn vroeg verkoper of hij onze wensen op papier mocht zetten , uiteraard vrijblijvend. Gaandeweg werden we enthousiast, mede gelet op de diverse voorbeelden in de mooie showroom, de goede adviezen, kregen we een goede indruk van hoe de badkamer er uit ging zien, toen er ook nog een niet voorziene verlaagd plafond met spotjes werd ingetekend, waren we bijna om. Na een bedenkperiode van enige dagen, en een nader gesprek over de financiën waren we er uit. Bakker werd de opdracht gegund, overigens was de wachttijd van aanvang renovatie toch nog enige maanden. Onder ontvangst van een mooie fles wijn werden de handtekeningen geplaatst. De renovatie zou 10 dagen in beslag nemen en worden gedaan door Dusan Bosnjak. Op 2 september begon Dusan met na het aanbrengen van een beschermingslaag op mijn parketvloer, met het strippen van de badkamer, de door mij gevreesde overlast viel eigenlijk wel mee, binnen 1 dag was de badkamer leeg en na einde werkzaamheden werd het meeste puin al afgevoerd. Dusan werkt rustig, weloverwogen, schoon, betrekt je bij het werk, geeft adviezen, kortom hier was een vakman bezig die ook nog liefde voor zijn vak heeft dat merk je. Hij beloofde dat we na de tiende werkdag konden douchen, ondanks enige vertraging bij het aanbrengen van het plafond, was de badkamer geheel opgebouwd en geschikt om te douchen, na montage plafond en als laatste de glazen afscheidingswand, was de badkamer geheel klaar.
Het resultaat een plaatje, een schitterende badkamer, prachtig aangelegd door Dusan, het is niet alleen volgens onze verwachting, het is mooier geworden. Bakker zal wellicht niet de goedkoopste zijn, toch bleven ze in de buurt van ons budget, maar alles wordt door hun geregeld, je hebt nergens omkijken naar, ze houden contact met je en ze leveren vakmensen. Voor aanvang krijg je een mooie brochure met tekeningen 3D foto's adviezen over gebruik en onderhoud. Ben je van plan voor een renovatie in je woning dan is Bakker een vertrouwd adres en neem Dusan maar als de uitvoerder, dat weet ik zeker.
Badkamer met glazen douchewand
Badkamer met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Betroken”
Door C.Janse op zondag 4 sep 2016 '16
Als VvE hebben wij de tegelvloer in de entreehal laten vervangen. Het ziet er superstrak uit , moet nog wel worden afgekit. Ook het leggen is door een vakman gedaan , perfect. Contacten met Bakker zijn zeer prettig verlopen, flexibel en betrokken. Wij zijn zeer tevreden.
Tegelvloer voor entreehal
Tegelvloer voor entreehal
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een echte aanrader”
Door Familie van den Heuvel op zondag 4 sep 2016 '16
Na een prettige ontvangst in de showroom van de firma Bakker, hebben we in goed overleg een mooie complete toiletruimte besteld. Het advies en tips kwamen goed van pas. Deze zomer is e.e.a. keurig geïnstalleerd door een bekwame installateur. Voor ons een reden om ook de aanschaf van de badkamer te overwegen. Een echte aanrader!
Nieuwe toiletruimte
Nieuwe toiletruimte
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ligt er schitterend bij”
Door Krijn de Graaf op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij gingen vrijblijvend kijken voor een tegelvloer over de gehele benedenverdieping. Heel vriendelijk ontvangen, begreep direct waar wij naar op zoek waren en gaf goede tips wat wel en niet verstandig was. Zodanig geholpen, dat wij de vloer direct gekocht hebben. Bakker bleef voor alles aanspreekpunt, ook toen er wat irritatie ontstond tussen onze aannemer van de dekvloer en de tegelzetter van Bakker. Probleem werd direct en praktisch opgelost, waardoor de vloer er schitterend bij ligt. Goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door C.Venema op zondag 28 aug 2016 '16
Bij Bakker heel goed geholpen in de keuze van inrichting van de badkamer met enorm veel mogelijkheden en vrijheden. Tevens is sloop en zetten zeer goed uitegevoerd en bleef Bakker het aanspreekpunt, hetgeen zeer prettig werkt.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Derde keer zaken gedaan”
Door Fred Zillig op donderdag 25 aug 2016 '16
Inmiddels voor de derde maal zaken gedaan met de firma Bakker. Dit keer een compleet nieuwe badkamer en toilet. Zowel de ontwerpfase, de uitvoerfase en de nazorg zijn uitstekend verlopen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, meegedacht en geadviseerd. De aannemer die wij hadden is een 'must have', bij de firma Bakker weten ze vast wel wie ik bedoel. Een profi, doet alles in overleg en ruimt aan het einde van de dag alles keurig op. Een topper! Kortom nieuwe badkamer kopen, beslist bij Bakker binnenlopen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Blij met het resultaat”
Door Lieke op donderdag 21 jul 2016 '16
Wij kwamen binnen bij Bakker Tegels & Badkamers om naar een keramische tegelvloer te kijken. Wij werden snel geholpen en hadden ook snel een tegelvloer uitgezocht. Daarna hebben wij ook nog gekeken naar tegels voor de badkamer. De stijl die wij in ons hoofd werd goed begrepen waar vervolgens vloertegels en muurtegels uitgezocht werden. De hulp was zeer prettig en (gepast) persoonlijk, ook als je wat langer over het uitzoeken of beslissen doet was dit geen probleem (ook niet bij drukte). Bedankt voor de kleine attentie & wij zijn erg blij met het resultaat!
keramische tegelvloer
keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfect meegdacht”
Door Ruud Bindels op donderdag 21 jul 2016 '16
Meedenken, goed advies en prachtige producten. Wij hebben, na de aankoop van onze woning, de bestaande badkamer een opknapbeurt laten geven, zonder meteen onnodig veel te gaan verbouwen en veranderen. Hierin werd perfect met ons meegedacht. Prachtige tekening, al moet ik bekennen dat het uiteindelijke resultaat mooier is! Betrouwbaar en integer advies. Bedankt team Bakker Tegels & Badkamers!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door L de Niet op vrijdag 8 jul 2016 '16
Na enig zoeken naar plavuizen en vloerverwarming ben ik uiteindelijk bij Bakker terecht gekomen.Daar ben ik zeer en goed en prettig geholpen dat niet alleen, bv het fresen (door JK) egaliseren en plavuizen leggen (door tegelzetbedrijf schouten)is zeer goed gedaan .Kortom een aanrader ik ben dan ook zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geen minpunt te vinden”
Door Paul Heijndijk op zaterdag 11 jun 2016 '16
De tegelzetter was een zeer ervaren vakman die keihard en secuur werkte en de afspraken nakwam. De vloer is heel erg mooi geworden. Geen enkele minpuntjes te verzinnen. Ook zijn we door de verkoper zeer professioneel en goed geholpen. Bakker krijgt van ons een 10+
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Waren er maar meer van zulke bedrijven”
Door Astrid en Pieter op vrijdag 27 mei 2016 '16
AL in de winkel is er een prettige sfeer. Er wordt je niets opgedrongen, de verkoper neemt de tijd voor je. Wij hebben een vloer laten leggen, die uitstekend is gelegd. Fijne en correcte tegelzetters. Wat de verkoper betreft, hij was voor ons een reclameplaatje voor de zaak. Waren er maar meer van zulke bedrijven.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top”
Door Jeroen op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer fijn bedrijf. Hier wordt je als klant nog echt netjes geholpen. Inmiddels voor de 3e keer een aankoop gedaan. (5 jaar geleden een complete badkamer gekocht. En 1 jaar geleden een nieuwe tegelvloer. En momenteel staat er een nieuw badmeubel in bestelling.) Ondanks de afstand naar vlaardingen komen wij hier bijzonder graag. Top personeel met top service.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Zeer prettig geholpen”
Door Henk blok op dinsdag 17 mei 2016 '16
Wij hebben een vloer gekocht met keramiek tegels en vloerverwarming. Wij werden zeer prettig geholpen en kregen goed advies. De tegelzetter was een vakman en een heel plezierig iemand die van zijn vak hield. De vloer ligt er dan ook mooi in binnen de afgesproken tijd.
Gelegde keramiek tegels
Gelegde keramiek tegels
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Grote vriendelijkheijd”
Door P. van de Weerd op zaterdag 23 apr 2016 '16
Onze ervaring met Bakker; wat een ontzettende vriendelijke adviseurs! Er wordt meegedacht, ideeën aangedragen, geen opdringerigheid. De vloer is ontzettend mooi gelegd, met dank aan Paul Schouten! Prijs-kwaliteit is prima. We raden iedereen aan hier een kijkje te nemen. Echt een hele fijne zaak.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Annemarie op woensdag 20 apr 2016 '16
Pas een tegelvloer van 85 m2 en een badkamer gekocht. Beide zijn via Bakker gelegd/geplaatst. Zeer tevreden over hoe er met ons meegedacht is om van ons heel mooi en naar onze wens te maken. Geen opdringerige verkooptechnieken, wat heel fijn is en veel kennis van zaken. Met name in de badkamer zaten nogal wat uitdagingen, hierin in goed meegedacht en word de ruimte optimaal benut. De tegelvloer lag er snel, maar nog belangrijker super strak in. De badkamer is wat meer puzzelboek geweest, maar ook daar zeer tevreden over de installatie. Wat mij betreft kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan hun nemen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tegel steenstrips”
Door Wouter op woensdag 20 apr 2016 '16
Al enige tijd op zoek naar vuurvaste steenstrips voor achter de kachel, na diverse adressen bezocht te hebben uitgekomen bij Bakker. We zijn hier geholpen door Vriendelijk en deskundig personeel, de kwaliteit van de tegels is zeer goed. Kortom zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen.
Vuurvaste steenstrips
Vuurvaste steenstrips
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel goede ervaring”
Door Lennard Burggraaf op maandag 18 apr 2016 '16
Wederom een fantastische ervaring. Kwaliteit en service zijn gewoon top! Reeds woonkamer plavuizen, vloerverwarming en dekvloer gedaan en nu onlangs onze keukentegels. Voor de badkamer komen wij weer terug voor de vloer, muren en badkamermeubels.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super ervaring”
Door Ernest op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hebben vloertegels gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is voor ons super. We zijn perfect geholpen. We raden dit bedrijf dan ook op zeker aan. De tegelzetter werd, toen hij bij ons de vloer zou leggen ziek, maar ze hebben een keurig nette oplossing gezocht, zodat de vloer alsnog gelegd is.
Onze nieuwe vloer
Onze nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Herhaalaankoop”
Door M. van der Meijs op zaterdag 16 apr 2016 '16
Reeds 2 tegelvloeren via Bakker afgenomen. Prettige verkopers en zeer goede vakmensen die de vloeren leggen. Dit keer waren wij op zoek naar maar 1 vloertegel ter verwerking in een aanrechtblad van een buitenkuiken. Tegels worden in principe per 5 a 6 verkocht. De verkoper dacht met ons mee en vond voor ons een passende oplossing met maar 1 tegel. Super service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service en kwaliteit”
Door Ronald de Jonge op maandag 11 apr 2016 '16
Afspraken zijn keurig nagekomen. We warden goed op d ehoogte gehoeueden van de status van leveringen. Op een gegeven moment hadden we met spoed andere kranen nodig, Bakker regelde dat deze dezelfde dag nog per koerier werden afgeleverd. Goede service en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Houtlook plavuizen”
Door Paul Buurman op zondag 27 mrt 2016 '16
We hebben via internet gezocht naar bedrijven die houtlook plavuizen konden leveren. We zijn uiteindelijk bij Bakker terecht gekomen en op vriendelijke en professionele wijze geholpen. Alle werkzaamheden werden door Bakker gecoördineerd, inclusief het plaatsen van een toilet en het betegelen hiervan, het frezen voor de vloerverwarming en het leggen van de vloer. Bij het demonteren van de oude tegels bleek dat de vloer zo beschadigd was, dat deze geëgaliseerd moest worden. Ook deze extra activiteit is door Bakker vakkundig uitgevoerd. Tot overmaat van ramp bleek dat de geleverde tegels niet overeen kwamen met de bestelde (fout in de productie in Italië). Hier is met name door Noel met extra inspanning op gereageerd door de zending om te ruilen voor de correcte tegels en dat binnen de geplande tijd!. Dit is gewoon super. Geen discussies maar actie!
Houtlkleurige plavuizen vloer
Houtlkleurige plavuizen vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Fam. Koppejan op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Op internet gezocht naar een mooie tegelzaak en bij dit mooie bedrijf uitgekomen. Het is een prachtige zaak en wij zijn erg goed geholpen door Dhr S. Bakker. Wij zijn goed geslaagd voor vloer- en wandtegels voor onze badkamer. Kan ook niet anders met zo veel keuze! Voor elk wat wils. Top zaak!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanrader”
Door Gerard en Paula Bontenbal - van Genderen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Eerst wezen kijken om een indruk te krijgen van de zaak en werknemers. We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor nadere uitwerking van onze wensen. We werden op professionele en deskundige wijze geholpen door een van de vertegenwoordigers. Voordeel: de regie blijft in handen van Bakker. Niet zelf gaan lopen zoeken voor een aannemer, loodgieter, elektricien en stukadoor. Prijstechnisch bleven we zelfs binnen het budget. Over de uitvoering en plaatsing zijn we zeer tevreden. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Specialist”
Door Fam Halverhout op zondag 6 mrt 2016 '16
November 2015 op zoek gegaan naar een nieuwe badkamer. Diverse sanitair zaken bezocht maar bij Bakker kregen we pas echt een heel goed gevoel. Samen met Miranda een ontwerp gemaakt van onze droom badkamer. Februari 2016 volgens afspraak perfect geplaatst door Goedvliet. Voor ons geen twijfel , Bakker Tegels & Badkamers de specialist in deze regio .
Onze droom badkamer
Onze droom badkamer
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door fam. Blokland op maandag 29 feb 2016 '16
Correct en vakkundig geholpen. Komen afspraken na. Alles netjes geregeld. Werkuitvoering uitstekend, zowel de vloerverwarming (geen stof!) als het leggen. Niets op aan te merken. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Erg blij met de vloer, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door v meerten op maandag 29 feb 2016 '16
fijn geholpen goed advies en alles op tijd gelegd door bakker en zijn tegelleggers was heel spannend of hij het ging halen maar het is gelukt het ligt er erg mooi bij ben er ook heel blij mee super bedankt
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Deskundig”
Door J.A. Neefjes op zaterdag 27 feb 2016 '16
groot sortiment tegels en relatief veel daarvan ruim uitgestald op wand en vloer, zodat je makkelijk een beeld kan vormen. Vriendelijke, deskundige bediening. Niet opdringerig. Lichte, schone en moderne showroom.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voelde goed”
Door Croowijckers op vrijdag 26 feb 2016 '16
Na de rondleiding direct onze keuze gemaakt voor een keramische tegelvloer. Duidelijk voorstel zonder poespas. Omdat het goed voelde (en de prijs ook) niet verder geshopt. Het hele proces verliep vlekkeloos en niets was te veel voor onze contactpersoon. Altijd vriendelijk en goed geadviseerd. Sjoerd & Noel bedankt.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zonder meer aanbevelen”
Door Geert van der Zwan op dinsdag 9 feb 2016 '16
Voor de vernieuwing van ons toilet kozen wij voor dit zeer klant-vriendelijke familiebedrijf. De keuze is ruim voldoende, maar je blijft door de bomen wel het bos zien. De installatie werd gedaan door een door hen geselecteerde vakman, die prima werk heeft geleverd. Wij durven dit bedrijf zonder meer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door J. Rosendaal op woensdag 23 dec 2015 '15
Goed geholpen met het uitkiezen. Vriendelijk en bekwaam. Al kom je 100 keer met een vraag, geen enkel probleem. We worden elke keer weer vriendelijk te woord gestaan. Al jaren zeer tevreden met al onze aankopen. Dit keer plavuizen voor ons nieuwe huis en een douchewand met deur. En nu ook onze zoon en schoondochter enthousiast gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede keuze”
Door Adriana op maandag 21 dec 2015 '15
Onlangs hebben wij bij Bakker Tegels en Badkamers Vlaardingen een nieuwe badkamer gekocht. Uitstekend advies gekregen van Sjoerd Bakker, hij heeft respect voor eigen inbreng van de koper zonder opdringerig te worden. De installatie is zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd door echte vakmensen . Wij zijn echt blij dat we voor Bakker B.V. hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend nazorg”
Door leo van der Ende op woensdag 16 dec 2015 '15
De nazorg van Bakker Tegels & Badkamers is uitstekend te noemen.
Ook na 3 jaar leveren van onze complete badkamer / toilet blijft de service van Sjoerd Bakker super. Deze firma heeft service / nazorg hoog in het vaandel staan. Toppie Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfect”
Door simone op dinsdag 25 jun 2013 '13
Voor onze nieuwe woning moesten we eigenlijk wel een tegelvloer omdat er een vloerverwarmingsen gelijk ook koelingsijsteem in zit. Wij hadden al wat tegelzaken bezocht maar of je zit in een hal op een industrieterrein of je zit met mensen die je alleen maar stroop om de mond smeren. We hadden op de website gekeken en zijn naar Vlaardingen gereden. We hadden niet gedacht dat ze zoveel keuze hadden van zo veel bijzondere tegels. Wij hebben een hele mooie tegel met hout look gekozen. (want eigenlijk wilden we hout maar dat gaat niet met de vloerverwarming) Ze hebben hem perfect gelegd en als er bezoek komt gelooft niemand dat het tegels zijn.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Wat een heerlijke verbouwing”
Door Rob op donderdag 13 jun 2013 '13
De eerste bezoeken aan badkamerbedrijven waren te glad en slecht. Bij Brugman leek het goed totdat de man zijn eigen collega's zwart zat te maken. Bij Eteb Hoofdweg wilde de man niet echt verkopen leek het en na 10 minuten na een minimale medewerking (of was het tegenwerking) de zaak teleurgesteld verlaten van deze specialist (?). Daarna eigenlijk even niets totdat we via via hoorden over Warmte Bron en jeetje. Marco de adviseur luisterde en dacht goed mee. Niet meteen het duurste maar waardevol advies. Mooi badkamer uitgekozen en de montage ging geweldig. Kleine problemen werden opgelost en het enige wat op te merken is dat je zelf soms even na moet bellen maar dan wordt het ook opgelost. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen, Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland