Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
405 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 week geleden)
Volendam (Noord-Holland)
33 ervaringen (2 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
56 ervaringen (1 week geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
231 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1690 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (1 maand geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
272 ervaringen (1 week geleden)
5,3

Barletti

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Gebruikersfoto
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Barletti
Barletti keukens zijn design keukens pur sang met klasse en exclusiviteit vertaald naar keukenarchitectuur.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Barletti. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Mooie keukens slechte service”
Door Hanna op donderdag 28 mei 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Prachtige keukens bij Barletti. Mooie designs. Voor keukens waar je echter zo veel voor betaald is de service erg slecht. Wij hebben in 2013 een keukenblad geleverd gekregen, die na enkele weken slijtageplekken (kringen) begon te vertonen op plekken waar er water (!!) op het blad had gelegen. Na bezoek van de monteur werd schuld aan ons toegedaan met de woorden: 'Jullie zullen misschien chemische middelen op het blad gebruikt hebben'. (wat echter niet het geval was). Na 1,5 jaar ziet het blad er volledig gehavend uit, en is er geen verdere hulp of tegemoetkoming geboden vanuit Barletti. De kookplaat werd geleverd waarbij een stukje van het frame van de gaspitten afgebroken was. Na herhaaldelijk contacten en bellen, werd uiteindelijk toegezegd dat we een nieuw onderdeel zouden ontvangen. Deze is tot op heden echter nooit binnengekomen. Ook is 1 van de knoppen van de kookplaat beschadigd, doordat de lijm heeft losgelaten. Dat een keuken niet perfect geleverd wordt kan gebeuren, maar dat alles vervolgens geweten wordt aan 'gebruikerssporen' is ronduit absurd!
FOTO VAN HANNA
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Een ramp!”
Door De Jong op woensdag 22 okt 2014 '14 | vestiging Amsterdam
Een prachtige keuken bij Barletti gekocht niet wetende wat een waardeloos bedrijf het is. Verkeerde communicatie over afmetingen, verkeerde communicatie over leveringen, lekkage na montage, niet bereikbaar, alles afschuiven en afwijzen waardoor wij met kromme kastjes en een lekkage zitten. herhaaldelijk de klantenservice gebeld en aangeschreven maar bagataliseren alles en wijzen hun verantwoordelijkheid af. Kortom: een mooie naam maar daar is alles mee gezegd.
Reactie of foto toevoegen +43 bedankjes
7,4
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 174 ervaringen
“Uitstekende service”
Door Stegers op zondag 29 dec 2013 '13 | vestiging Rotterdam
Beste lezer, Wij waren ons aan het oriƫnteren om een nieuwe keuken aan te schaffen. Hierbij zijn wij uitgekomen bij Barletti Alexandrium. In ons derde gesprek hebben wij besloten de keuken bij deze zaak te kopen. De keuze om onze keuken door deze zaak te leveren is uitstekende dienstverlening. Wij werden tijdens ons eerste gesprek hartelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn in het tweede gesprek concreter geworden. Hierbij werd rekening gehouden met de wensen van ons als consument, budget en technische (on)mogelijkheden. Dit aspect, kundigheid, onderscheid een Barletti zaak van prijsvechters. In het derde gesprek werd ons een voorstel gepresteerd. Wij besloten alsnog voor een Gaggenau oven te kiezen waarbij het voorstel direct kon worden aangepast. Wij zijn akkoord gegaan met het voorstel omdat wij als consument een goed gevoel hadden over de prijs/kwaliteit verhouding. De prijsopbouw is helder en men geeft transparantie over de kortingsmogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
Vestigingen Barletti
Website: www.barletti.nl
aAmsterdam (2 ervaringen), Arena Boulevard 216, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 363 00 63
bRotterdam (1 ervaring), Watermanweg 213, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 40 03
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens