Feedback
8,9

Bemmel & Kroon

Website: www.bemmelenkroon.nl "Prima" score uit 553 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bemmelenkroon.nl | 3 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 553 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren310 ervaringen
4 sterren197 ervaringen
3 sterren14 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster11 ervaringen

Per vestiging:
“Vol lof”
Door Verbakel op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken is volgens planning geleverd en geplaatst lof voor de medewerkers. Keuken voldoet aan onze wensen en gemak.
FOTO VAN VERBAKEL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Koos Westerwaal op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
prima hulp bij het ontwerpen van de keuken, levering als gepland en perfecte installatie.
FOTO VAN KOOS WESTERWAAL
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Lynda Voorhout op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een dikke 10 voor de service,nakomen van de afspraken de deadlines, de prijs de logistieke planning, kortom alles vanaf begin bij Yorin-Verkoop, via Nathalie- planning tot plaatsing keuken via Herman is super goed gegaan. Via mond tot mond reclame ben ik door de goede ervaringen bij Bemmel en Kroon terechtgekomen zonder uberhaupt bij een andere keukenwinkel te zijn geweest. Ik raad dan ook in mijn familie en vriendenkring zeker dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend bedrijf”
Door G.j.zwaan op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen ,ruime keuze en een top monteur Herman die onze keuken heeft gemonteerd en geplaatst en ons zeer vriendelijk te woord heeft gestaan.
FOTO VAN G.J.ZWAAN
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed werk”
Door A.M. Veer op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
De verkoopmedewerker dacht goed met ons mee. De keuken werd in 2,5 dag geplaatst, inclusief sloop van de oude keuken en afwerking van de muren (tegels en stucwerk). Tot op heden geen mankementen (je hoort nog weleens horrorverhalen)! B&K heeft goed werk afgeleverd, en de monteurs niet minder.
FOTO VAN A.M. VEER
Keuken in 2,5 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima keuken maar kleurverschil bij kastjes”
Door G.Waanders op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Prima keuken plaatsing en ahandeling, alleen 4 kastdeurtjes waren niet goed bij levering,normaal geen punt ze werden keurig na verloop van tijd geleverd, MAAR!! na verloop van tijd gingen de nageleverd deurtjes behoorlijk kleur verschil te vertonen en toen ik daar bij Bemmel &Kroon over ging klagen had ik dat eerder moeten doen en moest ik verder niet zeuren. PS. Het kleurverschil word stede erger en zal het er mee moeten doen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Fy op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Kitchen is beautiful. 4 weeks after planned date is still not completely finished, but is in working condition since day 1.
FOTO VAN FY
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Fam. R. Blok op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een goede service bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. Tevens zijn de monteurs netjes, snel en hebben ze alle verpakkingsmateriaal weer opgehaald.
FOTO VAN FAM. R. BLOK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Weinig servicegericht”
Door Marcel op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik snap dat er veel positieve berichten staan want als de keuken geplaatst is krijg je en mail met de vraag of u tevreden bent en mag je reageren op een link zodat die voor ieder inzichtelijk is incl foto en bij niet tevreden dan graag rechtstreeks mailen naar klanten service. Onze ervaring met Bemmel en Kroon is helaas minder positief. Op moment van uitzoeken en samen stellen van de keuken zijn de verkopers perfect en behulpzaam. Maar zodra de keuken is geplaatst en zoals in mijn geval de afzuigkap kapot gaat dan zijn ze niet meer zo service gericht. Dan krijg je een telefoonnummer van de leverancier van het betreffende merk en mag je alles zelf regelen! Reactie is dan " we zijn niet product aansprakelijk " terwijl je de keuken aanschaft bij Bemmel en Kroon. Ook daarna geen telefoontje of berichtje of het nog is goed gekomen, niets. Drie weken zonder afzuigkap gezeten. Dus ja mooie winkel en behulpzame verkopers maar zodra die geleverd is en er mankeerde iets aan dan zijn ze niet thuis en wijzen ze naar een ander. Neem dit mee in uw beslissing!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Flexibel bij de planning”
Door kyl op maandag 15 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Zeer deskundig en geduldig geholpen door Raymond v.d. Vet. Hij heeft de tekortkomingen (en onmogelijkheden!) in het ontwerp van een concurrent aangewezen en een correct ontwerp gemaakt. En waar de concurrent "absoluut de laagste prijs" heeft, kon Bemmel En Kroon toch nog wat extra korting geven en een hogere model van de apparatuur leveren. Ook was Bemmel En Kroon zeer flexibel wat betreft de planning. Bepaalde apparatuur eerder leveren was ook geen probleem (zodat we deze gelijk konden installeren tijdens de verbouwing). De installateur Michael Bauman werkte netjes en bleef tot laat in de avond om de klus te klaren. Het verpakkingsmateriaal werd de volgende dag na installatie opgehaald. Hierbij wou de medewerker echter de zakken met plastic in eerste instantie niet meenemen. Pas na enig overtuiging dat het echt bij de keuken hoorde heeft hij het meegenomen. Dit was wel een minpuntje in de ervaring. Bij de levering waren er wel wat accesoires niet geleverd (omdat deze niet aangevinkt stonden in de order). Het was geen probleem voor B&K om deze kostenloos te bestellen en na te leveren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Lyanne van Dijk op dinsdag 9 jan 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Stonden meerdere keren klaar voor een afspraak, altijd alle informatie beschikbaar via het online account en het plaatsen was top! Ondanks dat het december was kon de keuken toch nog later geplaatst worden. Kortom: goede ervaring!
FOTO VAN LYANNE VAN DIJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken maar niet tevreden met plaatsing”
Door Lucie Tahaparij op zaterdag 6 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Mooie keuken aangeschaft echter het plaatsen ervan heeft een zeer negatieve indruk achter gelaten. Eerst was een verkeerde inbouw koelkast geleverd en nu was men 'vergeten' om een deel van het keukenblad voor te bereiden om gekoppeld te worden. De communicatie laat ook te wensen over omdat geheel niet gereageerd wordt op berichten hierover. Zit nog steeds te wachten op de plaatsing van het laatste deel van het keukenblad. Dus tot nu toe slechte ervaringen opgedaan van de geboden service van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Hele goede begeleiding”
Door Cees van der Bent op zaterdag 6 jan 2018 '18 | vestiging Den Haag
Hele goede begeleiding door de zeer ervaren verkoper cq adviseur P. Voster. Daarnaast soepel afhandeling van de order en plaatsing van de keuken. Geen verassingen of ontbreken van onderdelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door A.c. van der Deijl op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Superblij met onze nieuwe keuken.Na uitgelegd te hebben aan de vakkundige verkoper R.Buvelot wat onze wensen waren rolde er al snel het eerste ontwerp uit.Precies wat wij in gedachten hadden keuken besteld en zelfs nog voor de feestdagen geleverd .! De hele planning te volgen via de persoonlijke site . keurig op tijd geleverd , geplaatst en verpakkingsmateriaal afgevoerd ..wat een luxe! Topverkoper en pluim voor de keukenmonteur . Bemmel en Kroon dus zeer aan te raden!
FOTO VAN A.C. VAN DER DEIJL
Keuken zoals gedacht
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door M.H. Kraaijeveld-Burghardt op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Heb goed advies gekregen bij het ontwerpen van de keuken. Afspraken, levering en plaatsing volledig volgens afspraak en het resultaat is helemaal naar m'n zin. Kortom: prima.
FOTO VAN M.H. KRAAIJEVELD-BURGHARDT
Keuken met witte fronten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Jeroen op zondag 24 dec 2017 '17 | vestiging Cruquius
Prima service; prachtige keuken, professioneel geplaatst. Bemmel & Kroon zeker aan te bevelen!
FOTO VAN JEROEN
Professioneel geplaatste keuken
REACTIE VAN LAURA
Wat een leuke grepen! Is dit in het front gefreesd? Weet jij welk model dit is?
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verhuislift”
Door H. Jacobs op maandag 18 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
De keuken bevalt goed. Bij de levering was de verhuislift "vergeten", wel voor betaald. Maar uiteindelijk goed opgelost!
FOTO VAN H. JACOBS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Peter van Dijk op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Buitengewoon kundige en relaxte verkoper. Niet opdringerig na het opmaken van de offerte, maar slechts de vraag of hij na een week of zes contact met ons mocht opnemen. Keuken verder netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Top

Aanvulling ontvangen 6 december 2017: Ben eigenlijk vergeten om de naam van de verkoper te vermelden. Zou ik nog graag toegevoegd willen zien aan mijn review.
Het gaat om Raymond van der Vet. Verder mag ook de montage door de kundige monteur Michel Bauman eigenlijk niet onvermeld blijven.
FOTO VAN PETER VAN DIJK
Keuken netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door Pronk op zaterdag 2 dec 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We zijn super goed geholpen, er werd heel erg goed meegedacht en deze jongeman kwam met goede ideeën. We hebben duidelijk aangegeven wat we wilden hebben. Er kwam een eindbedrag uit, het zou absoluut niet hoger worden, ook niet het montagebedrag. Uiteindelijk kwam er nog een fors bedrag bij. Daar haalden we van. Kortom keuken super, monteur netjes gedaan maar het bedrag had het afgesproken bedrag moeten blijven.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Z.Q. Hu op zaterdag 2 dec 2017 '17 | vestiging Cruquius
Zeer tevreden met de keuken en de goede service van Bemmel en Kroon. Wij waren vaak terug geweest voor wijzigingen aan onze keuken, maar onze keukenadviseur was heel geduldig met ons. Hij dacht mee , gaf goede tips en hield ook goed contact over de email. De plaatsing van de keuken ging ook prima, er was een klein probleempje dat er een onderdeel van de vaatwasser niet mee besteld was (afvoer verlengbuis), maar dit was gelukkig snel opgelost.
FOTO VAN Z.Q. HU
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Montage en verkoop prima”
Door Willem van Aalst op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Montage van de keuken super gedaan door Unibehr. Jammer dat er een deurtje van een kast ontbrak. De verkoper Mike Reijntjes verdient ook een pluim.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Moeite waard”
Door Rita van Egmond Alphen aan den Rijn op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Alles is nu geplaatst,de koelkast heeft even op zich laten wachten,maar het was de moeite waard.De keuken ziet er precies uit zoals wij hem wilde.En de monteur,Erwin Welbergen mag ook wel eens genoemd worden.Deze heeft keurig en schoon werk geleverd.En ter plekke oplossingen bedacht.Top instelateur.Bedankt Yoran en bedankt Erwin.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Conform afspraak”
Door Ivan Abdoellakhan op maandag 27 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Keuken in nieuwbouwappartement in alphen aan den rijn conform afspraak geleverd. Zeer deskundige en nette keukenmonteurs. Bij montage bleek het aanrechtblad te kort ... zeer goed opgelost dmv een spoedbestelling. Komen gemaakte afspraken keurig na.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Ivo Grondman op zaterdag 25 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mooie winkel met vriendelijk personeel. Er wordt geduldig overlegd over de juiste keuzes voor een keuken, zonder je snel te dwingen tot koop. Zodra ik getekend had voor een keuken werden alle afspraken keurig nagekomen. Levering van de keuken was op tijd en B&K geeft altijd een belletje vooraf als ze onderweg zijn. Montage ook laten doen door een door B&K aangewezen monteur en ook op hem was helemaal niets aan te merken. Het oordeel is daarom 5 sterren!
FOTO VAN IVO GRONDMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel keuze”
Door Silvia op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super blij zijn met de keuken en de wijze waarop deze geplaatst is! Nooit geweten dat er zoveel te kiezen valt bij een nieuwe keuken.Het was fijn dat we in de grote showroom van alles meteen konden bekijken, zodat we een goed beeld kregen van wat er mogelijk was én wat we kochten. De verkoper liet alles zien en nam de tijd. Tijdens het laatste gesprek hebben we de handgrepen nog gewijzigd, deze maken de keuken voor ons echt af! Top!
FOTO VAN SILVIA
Blij met plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met keuken”
Door Willeke op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Erg blij met onze nieuwe keuken van Bemmel en Kroon. Zowel de deskundige service als de nette en professionele monteur zijn ons zeer goed bevallen! Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Han Warning op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Cruquius
In de zomer 2017 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Als eerste kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon in Cruquius. Wicor Wiegman had gelijk tijd voor ons en pas drie uur later stonden wij weer buiten met een tekening, 3d animatie en een eerste offerte. Een plezierig gesprek dat vooral over onze wensen ging en waarin geen enkele druk werd gelegd om snel en keuze te maken. Na nog drie keukenzaken bezocht te hebben met heel wisselende, maar vooral slechtere, ervaringen zijn we met nieuwe ideeën weer in gesprek gegaan met Wicor Wiegman en hebben samen met hem in een tweetal gesprekken een keuken samengesteld die helemaal voldeed aan onze wensen. Het is erg handig dat Bemmel en Kroon in de winkel ook een breed assortiment inbouwapparatuur heeft staan in verschillende prijsklassen. Via internet kun je via een persoonlijke pagina het hele proces volgen en ook alle tekeningen, offertes en correspondentie bekijken. Uiteindelijk is de keuken eind oktober 2017 geplaatst door Montagebedrijf Polder. Ook alle lof voor dit bedrijf dat zijn afspraken nakomt, erg netjes werkt en op alle gebieden vakmensen in dienst heeft. En bij de montage waren alle onderdelen er en er was geen enkele beschadiging! Kortom wij zijn erg tevreden.
FOTO VAN HAN WARNING
Keuken voldoet helemaal aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Annette op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Enige tijd geleden heb ik mijn keuken bij Bemmel&Kroon gekocht en nog steeds super tevreden! Ik ben er vriendelijk en deskundig geholpen met de keuze voor mijn mooie en praktische keuken en is daarna vakkundig geplaatst door een monteur die ook nog het een en ander aan meerwerk heeft verricht. Kortom een aanrader!
FOTO VAN ANNETTE
Mooi en praktisch
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Neuteboom op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Super geholpen door verkoper yorin en heel netjes geplaatst door hans echt heel tevreden mee. En de service van Bemmel en kroon Is uitstekend!
FOTO VAN NEUTEBOOM
Nieuwe keuken met bar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Johan op maandag 13 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Prettig geholpen tijdens de verkoopfase en netjes geplaatst door een vakkundige monteur.
FOTO VAN JOHAN
Netjes geplaatste keuken
REACTIE VAN PERVIN
Mooie keuken wat zijn de afmetingen hiervan? En de kleur?
REACTIE VAN JOHAN
Gasfornuiskant 3000
Wasbakkant 3500
Hogekastkant 4000
Kleur is Antreciet met satijnlak
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door A.van Vliet op dinsdag 31 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Alle afspraken worden stipt nagekomen. Het plaatsen van de keuken is bij hun in goede handen.
FOTO VAN A.VAN VLIET
Keuken in goede handen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voorbeeldig”
Door I. en A. Voorhorst op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Het advies van de heer Voster was uitstekend. De levering en montage zijn voorbeeldig verlopen. Op de afgesproken datum is geleverd en gemonteerd. De keuken voldoet aan onze verwachting.
FOTO VAN I. EN A. VOORHORST
Keuken voldoet aan de verwachtingen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Snelle oplossingen”
Door A. de Boer op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na bijna een jaar de keuken met veel plezier te hebben gebruikt, liepen we tegen twee mankementjes aan. De ovendeur sloot niet meer en de verlichting onder de bovenkastjes werd instabiel. Binnen twee dagen na het neerleggen van onze klacht werden we gebeld door de leveranciers. We kregen een nieuwe dimmer toegestuurd met duidelijke installatiebeschrijving en namens Bosch kwam een monteur de oven repareren. Alles zeer snel en binnen de garantie opgelost. Heel erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Doen waar ze voor staan”
Door Louis de Vries op maandag 16 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
In het najaar 2016 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na een aantal oriëntaties bij verschillende keukenleveranciers kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon in Qruquius. Wij werden in deze zaak netjes te woord gestaan. De adviseur Wicor Wiegman stond ons te woord en heeft ons perfect geadviseerd met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd door de verkoper totaal geen druk op je gelegd zodat je in alle vrijheid je keuzes kon maken. Ook nadat Wicor een keuken had samengesteld en er uiteindelijk een offerte uitrolde was er nog steeds geen druk en konden we rustig nadenken of de offerte aan onze wensen voldeed. Het enige juiste wat ons werd gevraagd was "indien wij er vanaf zagen of we dat dan konden doorgeven, zodat Wicor de offerte uit het systeem kon halen". Het hele proces tot aan de levering liep soepeltjes. Je kon alles goed volgen via je je persoonlijke pagina mbt je keuken. Uiteindelijk is 1 mei j.l. de keuken geplaatst door Montagebedrijf Polder. Ook dit bedrijf heeft een puik stukje werk afgeleverd waar wij zeer blij mee zijn. De medewerkers van dit bedrijf waren zeer correct en werkten erg netjes. Jammer genoeg misten we een paneel van de koelkast en was het paneel van de vaatwasser licht beschadig. Deze twee manco's zijn gelijk doorgegeven door de montagemonteurs aan Bemmel en Kroon. Vervolgens stonden deze opmerken weer op je persoonlijke pagina zodat je dit proces ook weer kon volgen. Eind juni waren alle panelen binnen en zijn de vakkundig geplaatst door montagebedrijf Hennie Polder en is onze keuken helemaal af. Kortom ik zou de volgende keer weer gelijk met deze twee bedrijven in zee gaan. Het is dus niet alleen kommer en kwel in keuken- en montageland er zijn ook bedrijven die doen waarvoor ze staan.
FOTO VAN LOUIS DE VRIES
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Ginny van Leeuwen op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Kwam binnen om gewoon even naar keukens te kijken en ja hoor de keuken die ik graag wilde zoals ik m bedacht had stond er dus een afspraak gemaakt met yorin blokker om een tekening te maken. Ik had alle maten van de keuken doorgegeven en de kastjes konden geplaatst worden. Ik zei alles hoe ik t wilde en de ervaring van yorin gaf mij af en toe een tip hoe je iets beter tot zijn recht kon laten komen. Nadat we de grove details hadden besproken kwam er een plaatje uit en ik zag t dit was mijn keuken helemaal naar wens dus alle details besproken van een kraan en kleur en apparatuur en ik kon niet wachten tot die geleverd en geplaatst kon worden. Door eerdere ervaringen hebben we om Henny polder gevraagd die heeft bij mijn ouders ook de keuken geplaatst en die kon dat ook bij mij doen! Netjes data afgesproken die mij uit kwamen en Henny kwam met zijn jongens de keuken plaatsen tot ik detail netjes afgewerkt ook weer naar wens en daar staat die dan mijn keuken helemaal blij mee. Van a tot z netjes verlopen en als er iets is kon ik altijd bellen ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan!
FOTO VAN GINNY VAN LEEUWEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima advies”
Door José Wassenaar op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Wij kregen prima advies en er is goed geluisterd naar onze wensen. Van opmeten tot plaatsen en afvoeren van de verpakking is alles tot tevredenheid verlopen.
FOTO VAN JOSÉ WASSENAAR
Keukenkast
+ Toon extra foto van José Wassenaar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door M. Duijster op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima hulp bij uitzoeken keuken, duidelijkheid over de prijs, er werd tijd gegeven om er over na te denken, geen druk om direct te beslissen. Goed online systeem om het hele proces te volgen.
FOTO VAN M. DUIJSTER
Nieuwe keuken via B&K
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Duidelijk”
Door Tom Heemskerk op maandag 2 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Is gewoon goed geen nonsense, maar duidelijk.
FOTO VAN TOM HEEMSKERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Review Bemmel & Kroon”
Door C. Sebugwawo op zondag 1 okt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze koopwoning hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Bij het maken van de afspraak werden wij verzocht eerst een rondje door de showroom te lopen en daarbij een frontje en een werkblad uit te zoeken. Gelukkig wisten wij al heel goed wat voor soort keuken het zou moeten worden. Een strakke witte keuken met een groot eiland en een betonnen werkblad. Na ons rondje door de showroom maakten wij kennis met onze verkoper, Bram Kijzers. Het viel ons op dat er hier anders gewerkt werd dan in andere keukenzaken. Er werd niet naar ons budget gevraagd, wel naar onze wensen. Ook werd er goed gekeken naar de beschikbare ruimte en de mogelijkheden daarbinnen. Bram dacht op een prettige manier met ons mee en tekende de keuken direct voor ons in middels een 3D-programma. Wij konden meekijken op het grote scherm dat achter hem ging. Zo krijg je gelijk een beeld van hoe de keuken er in de ruimte uit komt te zien. Na deze 2,5 uur durende afspraak gingen we naar huis met de tekeningen en een indicatieve offerte. Bemmel en Kroon neemt vervolgens geen contact op, wanneer je geïnteresseerd bent neem je zelf weer contact op. Erg prettig, want we worden tot op de dag van vandaag nóg gebeld door keukenzaken die niet lijken te snappen dat we niet langer geïnteresseerd zijn...

Ongeveer 2 weken later vond onze tweede afspraak plaats. Inmiddels hadden we de tekeningen diverse malen bekeken en ook de apparatuur op de website opgezocht. We hadden een heel pakket aan wijzigen. Toch een ander blad (kunsstof betonlook werkblad 'Moonscape' van Dekker), spoelbak op een andere plek, toch binnenlades in de lades en een andere afzuigkap. Over niks werd moeilijk gedaan, ook niet toen we na het tekenen van de offerte onze kookplaat wilden. Ook kregen we de mogelijkheid de apparatuur in het echt te bekijken en 'uit te proberen'. Omdat wij allebei vrij klein zijn werd er ook meegedacht naar oplossingen om de oven / combimagnetron lager te plaatsen, zodat het kastje erboven nog goed toegankelijk zou zijn voor ons. Aan het einde van deze afspraak hebben we het gehad over de prijs. Die viel ons niet tegen, maar toch hebben we onderhandeld omdat het toch boven ons budget lag. Dit is gelukt en zeer blij en tevreden gingen wij naar huis.

In de weken daarna zijn we via een persoonlijke website op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuken kan pas worden besteld na het inmeten en gelukkig wilden de toenmalige bewoners van ons huis daar aan meewerken. Zo kon de keuken al besteld worden voordat wij de sleutel hadden.

Na een aantal weken te hebben geklust in onze nieuwe woning werd de keuken geleverd. Dit gebeurt een dag voor plaatsing. Keurig op tijd werd de keuken bezorgd, je wordt middels een sms op de hoogte gehouden. De volgende dag is de keuken zeer vakkundig geplaatst door keukenmonteur Niels Freund. Ook hij dacht met ons mee en niets was hem teveel. Al voordat onze keuken geplaatst werd hadden wij contact en konden wij met onze vragen bij hem terecht. Een aantal onvoorziene / voorbereidende zaken moest op de dag zelf nog gebeuren en hier draaide Niels zijn hand niet voor om. Wij zijn ontzettend tevreden over zijn manier van werken en het contact dat wij met hem hebben gehad in de aanloop naar de plaatsing van onze keuken. Al met al willen wij met deze uitgebreide review aangeven heel tevreden te zijn met onze prachtige nieuwe keuken. Wij hebben de keuken nu zo'n twee maanden in gebruik en zijn er ontzettend blij mee. Bemmel en Kroon én Freund Montage, heel hartelijk dank!
FOTO VAN C. SEBUGWAWO
Vakkundig geplaatste keuken
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
+ Toon extra foto van C. Sebugwawo
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super tevreden”
Door K.bregman op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen en voorgelicht door een erg vakbekwame verkoper! Deze week is de keuken geplaatst en wij zijn super tevreden!! Nog mooier dan wij ons hadden voor gesteld
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer blij ermee”
Door A. den Heijer op dinsdag 19 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na een aantal winkels te hebben bezocht met belachelijke prijzen, een afspraak gemaakt met een verkoper (Mike), deze aan de hand van onze wensen alles doorlopen en een mooi ontwerp gemaakt. Prijs zijn we netjes uitgekomen. Na 7 weken (bouwvakantie) is de keuken een dag voor montage geleverd. De monteur (Jacco)heeft de keuken op een professionele wijze de keuken geplaatst zonder problemen. De venterbank (zelfde als blad) en de keukenplint is hierna ingemeten en 2 weken is de alles netjes afgemaakt. Zeer blij met de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN A. DEN HEIJER
Keurige montage
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen communicatie”
Door Britt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Onze ervaring met Bemmel en kroon is niet fantastisch. Ze lieten weten dat ze zouden ontzorgen maar dat is niet helemaal geval geweest. In januari is onze keuken opgemeten door iemand van hun en pas in juni vlak voor onze vakantie, hoorden we dat de maten niet klopten. Daarnaast kregen we het nummer van een monteur die we moesten bellen, maar die bleek het te druk te hebben en de opdracht weer terug te hebben gegeven aan bemmel en kroon maar die hadden het niet met ons gecommuniceerd. Toen kregen we het nummer van een tweede monteur, weer hetzelfde verhaal. En eindelijk na een klacht van onze kant kregen we het nummer van een derde monteur. Bij levering van de keuken miste 3 deuren. Een kast met een raampje dat we hebben besteld zat aan de verkeerde kant op het verkeerde kastje. Dat kastje was verkeerd besteld. Een 50cm ipv 40 cm. Dus nu wordt er een 40cm kastje nageleverd maar die heeft geen raampje. Omdat die op de muur aansluit. Maar we hebben wel met een raampje besteld.

Toen de monteur kwam, hebben we samen op de luidspeaker met bemmel en kroon gebeld en gevraagd of de tijdelijke aanrechtblad meegeleverd zou worden. De persoon van Bemmel en Kroon zelf ( dus niet de monteur) zei dat het aanrechtblad meegeleverd zou worden. Toen de levering kwam, zeiden die jongens:"nee hoor, dat moet de monteur zelf voorschieten." Dus weer een slecht communicatie puntje.
Daarna zou het vuil opgehaald worden, waarvoor we dus een extra vrije dag hadden opgenomen, maar het vuil werd niet opgehaald. Ondanks dat we nog extra hadden nagevraagd bij Bemmel en ze zeiden:"ja het vuil wordt op die datum opgehaald." Niet dus. Dus we moesten er weer een extra vrije dag voor opnemen. Dus wij belden Cruquius op om weer een klacht in te dienen. Het antwoord:" Ja, een keuken verbouwen levert nu eenmaal veel stress op." We hebben gekozen voor Bemmel en Kroon omdat de reviews op internet zo goed waren, maar ze hebben ons voor ons gevoel niet goed geholpen. De communicatie is ook niet goed tussen hun, de klant, de monteur en de leverancier. Ik heb eerder een review gezet met 1 ster en dit is mijn aanpassing. Ik vind het spijtig dat ze proberen de schuld bij de monteur of aannemer proberen te leggen terwijl het bij hun communicatie ligt. Dit is echt een leermoment voor het bedrijf. Ik geef 1 ster erbij omdat ze het proberen op te lossen.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Een heel geslaagd project”
Door Ad Roovers op woensdag 13 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Onze eerste keuken van Bemmel en Kroon was na twintig jaar aan een vervanging toe. Vanwege onze goede ervaring bij de eerste aanschaf zijn we weer gaan kijken in de showroom in Den Haag. Na de eerste indrukken hebben we een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Na afloop hadden we een eerste indicatie van de mogelijkheden en de kosten. Enkele weken later, na verdere oriëntatie en wat aanpassingen in het keukenconcept hebben we uiteindelijk "ja" gezegd tegen de laatste offerte. De gesprekken verliepen gemoedelijk in een sfeervolle showroom (met goede koffie!). Er was geen druk om snel een beslissing te nemen. Dat hebben we als erg prettig ervaren. Enkele maanden later is keuken vakkundig gemonteerd door Mark Asselman. De keuken is in één keer compleet en zonder beschadigingen geleverd. Mark heeft ook de demontage en leidingaanpassingen verzorgd. Het is een erg prettige monteur: fijn in de omgang, flexibel, denkt mee en werkt netjes. Een echte vakman. Kortom: een heel geslaagd project.
FOTO VAN AD ROOVERS
Keuken vakkundig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Karel Honselaar op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na jaren geleden een keuken gekocht te hebben en te laten installeren door en van Bemmel & Kroon voor onze zoon, zijn wij eind 2016 door de goede ervaring destijds weer gaan kijken bij Bemmel & Kroon. De ontvangst en klantvriendelijkheid vielen direct op. Ach, dachten wij toch eerst maar eens ook bij anderen kijken. Jammer voor die zaken, maar die haalden het niet bij de voorgespiegelde kwaliteit van Bemmel & Kroon. Dus wij weer terug en werden zeer goed geholpen door Arjan Kuiten, die met de nodige vakkennis ons nog meer overtuigde. Sceptisch als we waren dachten we; weer zo'n geslepen verkoper. Maar na nog een aantal gesprekken, je gaat tenslotte niet over 1 nacht ijs met zo'n dure keuken, raakten we meer en meer onder de indruk van zijn vakkennis en hulpvaardigheid om een mooie en efficiënte keuken te realiseren. De moeilijkheid hierbij was dat we nog ons appartement, gebouwd in 1972 op zicht hadden gekocht. We hadden alleen een bouwtekening uit die tijd. Er moest nog heel wat verbouwd en gesloopt worden voordat we de keuken naar onze zin konden laten installeren. Maar door goede communicatie met echt alle medewerkers van de afdelingen van Bemmel en Kroon is het ons gelukt een prachtig resultaat neer te zetten. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en blij met onze mooie keuken. Bemmel en Kroon bijzonder bedankt voor jullie goede, vriendelijk blijvende en toch zakelijk blijvende begeleiding.
FOTO VAN KAREL HONSELAAR
Keuken voor appartement
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Duurt (te) lang maar naar tevredenheid afgemaakt”
Door Dhr. S.R. Fontein op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Cruquius
Vandaag is het precies 11 maanden geleden dat Bemmel & Kroon onze keuken heeft geplaatst. Helaas ontbreken er nog steeds twee greep lijsten. Zojuist is de monteur voor de 7e keer bij ons thuis geweest, voor de 7e keer ook met de verkeerde onderdelen. Ongekend talent. Inmiddels staat de teller op 7 ochtenden thuiswerken. De keuken is overigens wel naar wens en werkt naar tevredenheid, echter is de te verwachten service ver te zoeken.
REACTIE VAN SJOERD FONTEIN
Inmiddels heeft B&K de keuken naar tevredenheid afgemaakt en derhalve nog (net) binnen het jaar afgemaakt. Onze ervaringen waren over het algemeen niet negatief. Goed advies en opzich kundige en betrouwbare medewerkers. Alleen het uiteindelijke 'afmaken' duurde veel te lang. Ik zou B&K nog steeds aanbevelen en hoop dat B&K leert van deze fouten. Het had voorkomen kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Goed”
Door Fam de Graaff op zaterdag 2 sep 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We werden er goed geholpen.geen problemen en op de afgesproken week geplaatst
FOTO VAN FAM DE GRAAFF
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer professioneel gedaan”
Door John den Dulk op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Granieten keukenblad, Inductie kookplaat en Quooker op een zeer professionele wijze door Bemmel & Kroon geplaatst en afgemonteerd op een reeds bestaande keuken van Bemmel. Alles geheel naar wens en zoals afgesproken.
FOTO VAN JOHN DEN DULK
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Cilon op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden, alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN CILON
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Alice van der plas op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Werd telkens netjes gebeld als medewerkers onderweg zijn of werkzaamheden gaan verrichten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken geannuleerd”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wat na de eerste gesprekken een bedrijf lijkt die de wensen van de klant vooropsteld blijkt vlak voor de oplevering van ons nieuwbouw huis toch niet de kennis en kunde in handen te hebben om deze te vervullen. Jammer dat Bemmel en Kroon nooit oprecht is geweest tijdens het maken van de afspraken. Aldus Bemmel en Kroon was wat de klant vroeg echt onmogelijk maar het tegendeel is bewezen bij een andere keukenleverancier.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Vervanging keuken”
Door van Oosten op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na eerdere goede ervaringen met Bemmel & Kroon bij de aanschaf van o.a. oven en vaatwasser was het voor ons logisch om voor de vervanging van onze keuken ook bij Bemmel& Kroon te gaan shoppen. Na een oriënterend gesprek een nieuwe afspraak met een adviseur (Satish Chatterpal) in Den Haag om een concrete opzet en offerte te verkrijgen. Nadat we akkoord zijn gegaan met de prijsopgave zijn we door Bemmel & Kroon goed op de hoogte gehouden over de levertijd, ook de account die wordt aangemaakt op mijnkeuken.info is handig want daar zijn alle documenten en tekeningen in te zien en te downloaden. Vervolgens een afspraak gemaakt met monteur (Jaco Lobee) om de te verrichten extra werkzaamheden door te spreken. Wij hebben onze oude keuken laten afbreken en aansluitingen laten verplaatsen, de nieuwe keuken is geplaatst, en de achterwand (opnieuw) betegeld. Dit alles is in 3 werkdagen gerealiseerd. De keuken is op de afgesproken tijd geleverd en het plaatsen en aansluiten is helemaal naar onze wens uitgevoerd. Complimenten aan Bemmel & Kroon en Jaco voor de uitmuntende service en hoge kwaliteit van het geleverde!
FOTO VAN VAN OOSTEN
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Creativiteit”
Door Leo Roksnoer op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Bijna direkt na de koop van ons , nog te bouwen appartement zijn we een keuken gaan uitkiezen bij Bemmel&Kroon. Het samenstellen van de keuken verliep heel soepeltjes. We werden geholpen door Sander Kalshoven. Na een jaar wisten we de exacte maten die 5 cm afweken van de bouwtekening! Geen probleem de keuken werd aangepast met wat creativiteit van Sander lukte dat prima. Ook de montage verliep voorspoedig en vakkundig in EEN dag!
FOTO VAN LEO ROKSNOER
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Richard Hietveld op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prettig contact tijdens de voorbereiding en koop. Vakmanschap bij montage.
FOTO VAN RICHARD HIETVELD
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door N.C. Albers op woensdag 26 jul 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken bij Bemmel en Kroon gekocht. Hier wordt je super geholpen en ben zeer te spreken over de bezorging en montage. Echt een aanrader om hier je keuken te bestellen.
FOTO VAN N.C. ALBERS
Onze U keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door Natasja op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goed geadviseerd in de winkel en vakkundig geplaatst door de monteur. Ook erg fijn dat al het verpakkingsmateriaal gescheiden werd en de volgende dag afgevoerd werd. Nog een paar weken en dan hopen we te gaan genieten van onze mooie nieuwe keuken.
FOTO VAN NATASJA
Keuken goed geplaatst
REACTIE VAN BARBARA
Kunt U mij een prijsindicatie geven van deze keuken ? Tussen de 15.000-20.00 of juist meer of minder ? Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen +90 bedankjes
“Goede service”
Door J.Pieters- van der Graaff op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service en heel vriendelijk geholpen. Het brengen van de keuken was 2 dagen later maar gelukkig voor ons was de planning voor het plaatsen geen probleem. Wij zijn super tevreden met de keuken.
FOTO VAN J.PIETERS- VAN DER GRAAFF
Super tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kort en krachtig”
Door Sven van de. Hoek op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
Goede service, goede prijs, montage is keurig gedaan. Ik ben erg te spreken over het totaalplaatje en zeer tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN SVEN VAN DE. HOEK
Totaalplaatje van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door B. van der Roest op dinsdag 11 jul 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mooie keuken, vriendelijke verkoper die meedenkt. Levering vlekkeloos en goede monteurs. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sebina Mulder op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
wij zijn zeer tevreden over de keuken, hij is prachtig! Martin bedankt voor het mooie ontwerp en Hans voor de montage. En wij zouden Bemmel & Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Denken mee”
Door T.M.M.H. de By op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Prima service bij het samenstellen van de leuke en de keuze van de materialen. Er wordt écht meegedacht met de klant. Selectie van apparatuur idem. Communicatieve Relatie tussen verkoop, klant en installateur behoeft een kleine verbetering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Moderne communicatie”
Door Tristan Brouwer op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Aankoper: man, 26. Eerste woning. Ik kan niet anders zeggen dat Bemmel & Kroon doet wat het heeft beloofd. Van begin tot het einde een fantastische service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Werken tegen internetprijzen en niet dat ellendige onderhandelen aan tafel, waar niemand zin in heeft. De ontvangst in de winkel was vriendelijk en persoonlijk, gastvrij vanaf moment 1. Geen gehaaste cultuur of het gevoel: binnenhalen en snel-snel. Het doorspreken van de keuken was ook gewoonweg plezierig met de adviseur (Martin Honsbeek). Mijn droom waarmaken samen met iemand die met je meedacht (en dan ook portemonnee-technisch). Iemand de tijd gunnen en enorm pro-actief qua houding, fijn, nu je niet elke dag een keuken koopt. En daarbij oprecht overkomen is helemaal tof om te zien, duidelijk plezier in het werk. Het plaatsen gebeurde door een vriendelijke en kundige monteur (Age Boersma) met oog voor detail, iets wat je graag wilt zien. Eigenlijk weer a la Bemmel & Kroon: niet gehaast, maar echt zorg aan het product besteden; kwaliteit boven kwantiteit. Uiteindelijk bleken twee kastjes ietwat beschadigd en ook na ondertekenen werd hierover niet moeilijk gedaan, de boodschap was: je hebt ervoor betaald en wij zullen zorgen dat u tevreden bent. Heel fijn! Extra puntje: wat mij gedurende het hele looptraject opviel is dat zowel het winkelpersoneel, de keukenbezorgers, de monteur als de afvalophaler enorm positief over het bedrijf spraken. Dat geeft een goed gevoel als klant, nu het over behoorlijk wat geld gaat. Ook modern in communiceren: berichtjes/sms'jes en e-mails met heldere taal. Even kort bellen van tevoren, zodat je naar het huis toe kan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Reinier op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij bemmel en kroon. Rustig rond kunnen kijken en alle medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden. Na het maken van een tekening waarbij alle kortingsacties meteen worden doorgevoerd in de prijs, dus geen onderhandelingen maar gewoon meteen goede prijzen, kregen wij alle tijd om er rustig over na te denken. Daarna goed contact met de verkoper via mail en telefoon. Installatie in meerwerk gedaan door de vakmannen van Montagebedrijf Polder. Werken snel en erg netjes. Denken goed mee en alle problemen worden verholpen waar je bij staat. Al met al een hele fijne ervaring en geen enkel probleem tegen gekomen dat niet kon worden opgelost!
FOTO VAN REINIER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect”
Door Ellen de Ruiter op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
We zijn heel goed geadviseerd door Raymond en hij is perfect geplaatst door Michael. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ELLEN DE RUITER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima adviezen”
Door Mw. P. Teekens op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Prima adviezen, goede inleving in onze wensen. Alles en op tijd bezorgd. Montage perfect. Enig minpuntje: mondeling gegeven info komt niet overeen met schriftelijke info.
FOTO VAN MW. P. TEEKENS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Ellen de Ruiter
+ Toon extra foto van Ellen de Ruiter
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door R. Huijssoon op maandag 5 jun 2017 '17 | vestiging Cruquius
Tijdens het selectieproces voor het vervangen van onze keuken hebben we ook een bezoek gebracht aan Bemmel en Kroon in Cruquius. Wij kenden dit bedrijf al door enkele online aankopen van wat witgoed-apparatuur in de afgelopen jaren. Het was een verademing om daar, na diverse bezoeken aan andere keuken showrooms te hebben gebracht, met Wicor het ontwerp en de opties voor onze nieuwe keuken door te spreken. Tijdens dat gesprek geen enkele vorm van druk om snel te beslissen en geen zogenaamde korting acties om je in die week snel over de streep te trekken. Alleen een aardig onderbouwde richtprijs wat e.e.a. ons zou gaan kosten. Wicor verzekerde ons zelfs dat hij geen contact met ons op zou nemen, maar dat als wij nog aanvullende informatie of een vervolggesprek wilden hebben, zelf contact moesten opnemen. Hij gaf nog de waardevolle tip om voor de apparatuur een bezoekje te brengen aan het Inspiratiehuis in Hoofddorp waar veel apparatuur van verschillende merken getoond wordt. In de weken daarna alles op ons in laten werken, nog een enkel bezoek aan een andere showroom gebracht en ons online wat verder verdiept in de merken en eigenschappen van de apparatuur. En inderdaad hebben we zelf contact met Bemmel en Kroon opgenomen voor een definitieve offerte op basis van onze laatste inzichten. Weer heeft Wicor daar met ons uitgebreid de tijd voor genomen en met zijn ervaring nog de laatste puntjes op de i gezet. Mede door dit prettige contact hebben wij daar onze handtekening gezet. Het voelt goed dat je geen aanbetaling hoeft te doen en het is handig dat je tijdens het offerte- en bestelproces online je offerte kunt raadplegen en de status ziet.
Levering van de nieuwe keuken en de apparatuur was helemaal compleet alleen was een paslat af fabriek al beschadigd en moest opnieuw besteld worden. De installatie is verzorgd door Remond van REH-montage en we kunnen niet anders zeggen dat dit tot onze volle tevredenheid is uitgevoerd. We hebben met deze review een paar weken gewacht totdat de nieuwe paslat beschikbaar en door hem aangebracht was. Alles keurig voor elkaar en binnen acceptabele tijd. Het zal duidelijk zijn dat wij een zeer positieve ervaring hebben met Bemmel en Kroon. En een prettig verkoopproces is één ding, maar de goede nazorg zeker ook niet onbelangrijk.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Fam vd Pol op maandag 5 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zeer tevreden over deze keukenzaak en over het eindresultaat. Erg prettig dat je geen handjeklap hoeft te gaan doen. Er wordt direct een schappelijke prijs geboden. We zijn in diverse keukenzaken geweest, hier geen opdringerige verkoop. Ook de montage en het meerwerk via Bemmel en Kroon laten doen, ook hier erg tevreden over. Duidelijk vakmensen met veel ervaring. Aannemer, elektricien en stucadoor werken al jarenlang samen en hebben plezier in hun vak. Echte aanrader!
FOTO VAN FAM VD POL
Tevreden met eindresultaat
+ Toon extra foto van Fam vd Pol
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zoals we voor ogen hadden”
Door Stefan Dubbeldeman op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Onze keuken is vandaag opgeleverd. Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Tijdens de ontwerpfase zijn we uitstekend geholpen door Romano van dijk. Mede door zijn creatieve aanpak hebben we de keuken gekregen die perfect bij onze wensen aansluit. Bemmel en Kroon is een top zaak met eerlijke en normale prijzen. De verkopers zijn niet opdringerig, dit in tegenstelling tot een hoop andere winkels. Montage van de keuken werd uitstekend verzorgd door Herman van Unibehr keukenmontage. Kortom, een heel tevreden klant ! Ik kan Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan iedereen; klantvriendelijkheid, service, prijs en kwaliteit, het klopt gewoon ! Bedankt !
FOTO VAN STEFAN DUBBELDEMAN
Bedankt voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prettige manier van zaken doen”
Door Sara Vledder op zondag 21 mei 2017 '17 | vestiging Den Haag
Onze keuken is erg mooi geworden. de bestelling bij B&K verliep soepel en we werden goed geholpen. Er waren genoeg keuzes en we werden daarin vrij gelaten; in ieder geval geen pusherig verkoop gedrag! De prijs die wordt berekend is schappelijk. Je begint niet met € 25k en eindigt op € 15k, alsof het lijkt dat je heel veel korting krijgt. Dit is een prettige manier van zaken doen. De levering ging verder prima en in de tussentijd wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij hadden het verzoek om de tekeningen eerder op te leveren wat verder geen probleem was!
FOTO VAN SARA VLEDDER
Keuken erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goede service”
Door J.G. Hoes op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Den Haag
Service in de winkel erg goed, goed advies gekregen ivm een aanta andere partijen.
Plaatsen van de keuken wordt uitbesteed aan andere partij, daar iets mindere ervaring mee, werken een tikkeltje slorig (afkitten werd niet overal gedaan, potloodstrepen worden niet verwijderd). Met het eindresultaat erg tevreden!
FOTO VAN J.G. HOES
De keuken
REACTIE VAN ROB
U geeft aan dat u een mindere ervaring heeft met de installatie van de keuken. Kunt u mij aangeven met welk montagebedrijf u de slechte ervaring heeft. Alvast bedankt.
REACTIE VAN J. HOES
Beste Rob, Sorry ik heb geen idee welk bedrijf dit was. Lijkt me dat jullie dit toch gewoon in jullie systeem in kunnen zien?!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Deurtjes gaan vanaf links open”
Door G.Parlevliet op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Cruquius
Bemmel en Kroon heeft heel mooie keukens en zijn niet al te duur. We zijn goed geholpen in de winkel en de verdere begeleiding via het internet is prima in orde.
Voor de montage maakt B&K gebruik van ZZP'ers. Onze montage is perfect gedaan door Arnoldus, die ons ook nog een paar goede adviezen heeft gegeven. Het enige wat jammer is dat alle drie de bovenkastjes vanaf links opengaan. Misschien hadden we hier zelf beter op moeten letten, maar B&K zou 5 sterren hebben gekregen als ze ons daar op hadden geattendeerd. Er wordt op gewezen dat jezelf de offerte goed moet nakijken, maar daar is niet in te lezen dat de deuren links openen. Alleen in de artikelomschrijving staat een L ( van kennelijk links). Dat is dan jammer, maar verder is het een prachtige keuken.
FOTO VAN G.PARLEVLIET
+ Toon extra foto van G.Parlevliet
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Elbers op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
We werden prima geholpen. Een heel vriendelijke verkoper (niet opdringerig) doorloopt de planmatig de opzet en inrichting van de keuken. Via een simulatie krijg je een indruk hoe de keuken eruit zal zien. Vervolgens is de keuken geleverd en geplaatst geheel volgens verwachting. Het ziet er prachtig uit en er is een juweel aan ons huis toegevoegd. We zijn er heel erg blij mee. Service van Bemmel en Kroon is uitstekend.
FOTO VAN ELBERS
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Showroom goed daarna slechte service”
Door Ben op donderdag 4 mei 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Goede service in de showroom. Echter alle service hierna slecht. Bij keukeninstallatie een zeer onaardige niet meedenkende monteur die slordige fouten achterlaat. Wanneer de verpakking wordt opgehaald kan er geen hallo of doei vanaf. Wanneer wij de fouten van de keuken willen laten corrigeren verloopt het proces opnieuw erg slordig. Er is contact met meerdere medewerkers waarbij duidelijk is dat er niet in het bedrijf met elkaar gecommuniceerd wordt. Daarna worden afspraken niet nagekomen en moeten medewerkers meerdere keren gecorrigeerd worden. Ik kan dit bedrijf vanwege de slordige afhandeling niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Kijk ernaar uit”
Door Johan op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
We hebben een mooie keuken staan. De verkoper praat met alle winden mee. Maar wij hebben de keuken die wij nu graag willen hebben. Bijvoorbeeld een verhoogde vaatwasser was eigenlijk maar gek, maar wij zijn er blij mee. De keuken is nog niet in gebruik, nog even de rest van het huis klaar krijgen, maar ik kijk er naar uit om erin te koken.
FOTO VAN JOHAN
De keuken die we graag wilden hebben
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door E. Polat op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na diverse zaken bezocht te hebben in zowel Nederland als in Duitsland en hebben uiteindelijk onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon in Zoeterwoude. Voor ons was het onze eerste keuken die wij kochten. We hebben uren achter de computer doorgebracht om de beste adressen te vinden en ook uren in de auto doorgebracht om al deze keukenzaken te bezoeken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Bemmel & Kroon. De reden hiervoor was:

- Prijs kwaliteitverhouding: De merk en uitvoering van de keuken hadden we bij diverse keukenzaken vergeleken en Bemmel en Kroon kwam hier het beste uit.
- Levertijd: Een levertijd van 8 weken (incl. installatie). Wij hebben keukenzaken bezocht waar de levertijd varieerde van 12-20 weken!
- Betalingsvoorwaarden: Keuken betalen bij levering en installatie betalen na installatie. De meeste keukenzaken vragen minimaal 90% bij aankoop.
- De ''klik'': Misschien wel de belangrijkste punt, een klik hebben met de verkoper (het gunnen van de opdracht). Bemmel & Kroon (Ricardo van Buvelot) nam de tijd voor ons om alles in detail te bespreken. Ondanks al het research en bezoek van diverse keukenzaken, had Ricardo toch goede tips voor ons. Wij hebben meerdere goede gesprekken gehad en gunden Ricardo de opdracht. Geen gladde keukenverkoper strategieën, zoals ''alleen vandaag 60% korting!''.

Uiteindelijk de levering! Er was een leveringsweek opgegeven en de donderdag ervoor werd ik al gebeld of de keuken maandag al geleverd worden. Ook de monteur (Unibehr keukenmontage) belde ons voor een afspraak en de dag dat de keuken werd geleverd ging de monteur beginnen met het monteren van de keuken.

De keuken werd compleet geleverd door Bemmel en Kroon zelf en geïnstalleerd in 2 dagen. Wij hadden een kleine beschadiging op een keukenpaneel, maar dit werd zonder morren binnen 4 weken opnieuw geleverd en gemonteerd naar tevredenheid. Wij willen Bemmel & Kroon en Unibehr zeer bedanken voor hun service en dat doen we graag met een kleine review. Zeker een aanrader voor ieder die gewoon een goede keuken voor een goede prijs wilt.
FOTO VAN E. POLAT
Uiteindelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kwant op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Voor de eerste keer bij Bemmel en Kroon waren wij verbaasd door het aanbod. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de bestelling van een mooie keuken. Met zowel de levering als de installatie van de keuken zijn wij zeer tevreden. Extra prettig was dat al het verpakkingsmateriaal door Bemmel en Kroon werd afgevoerd.
FOTO VAN FAM. KWANT
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goede prijs-kwaliteit verhouding”
Door Sandra Raaphorst op woensdag 12 apr 2017 '17 | vestiging Cruquius
Goede service bij verkoop maar ook bij plaatsen! Alles netjes optijd en goed geleverd en heel metjes geplaatst! We zijn heel tevreden en raden jullie aan bij vrienden en fam! Goede prijs en kwaliteit verhouding
FOTO VAN SANDRA RAAPHORST
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van a tot z super geholpen”
Door Richard van der Wal op dinsdag 11 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben een complete keuken gekocht en zijn letterlijk van A t/m Z super geholpen.
Van het oriënteren, samenstellen, plannen en monteren. In één woord geweldig.
Bemmel en Kroon raden we zeker iedereen aan die op zoek is naar of advies wilt hebben over keuken apparatuur.
FOTO VAN RICHARD VAN DER WAL
Complete keuken
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
REACTIE VAN RICHARD VAN DER WAL
Extra foto bij de recensie.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer mooie showroom”
Door Fam Vermeulen op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na de nodige keukenzaken te hebben bezocht was het bezoek aan Bemmel en Kroon een verademing. Zeer mooie showroom waar je zonder opdringerige verkopers rustig inspiratie kan opdoen. Eenmaal gezeten met een verkoper (in ons geval de heer PV, zeer prettig in de omgang) valt voor de klant op een groot scherm goed te volgen wat hoe de keuken in detail wordt opgebouwd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen/behoeften, en er wordt oprecht advies gegeven. Wil je er nog even over nadenken, dan krijg je "gewoon" de offerte mee en wordt niet geprobeerd onder hoge druk met een "superaanbieding" een overeenkomst te forceren.
De communicatie hierna per email/telefoon verliep eveneens vlot, waarbij wij enkele varianten van B&K en onszelf uitwisselden en er wederom meegedacht werd.
Toen we met een tweede bezoek uiteindelijk een bestelling deden, werden we hierna goed op de hoogte gehouden, en werd er een laatste afspraak dichter op de levering gemaakt om eea definitief te maken. Mochten we nog wijzigingen hebben willen doorvoeren, dan was daarvoor ruimte. Last but not least, de vakkundigheid van de keukenmonteur is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat, en dat was wederom perfect (Prinsenland montage). Kortom, de hoge verwachtingen die wij op basis van de eerdere Qasa scores hadden zijn volledig waargemaakt. We raden Bemmel en Kroon ten zeerste aan en wensen nieuwe klanten een soortgelijke ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overdreven blij met de uitkomst”
Door Ashwin op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
In de orientatiefase van onze keuken hebben wij eerst de website van qasa geraadpleegd. Op qasa stond/staat bemmel en kroon goed aangeschreven, wat voor ons reden was om een afspraak te maken. We zijn door Raymond van de vestiging langs de A4 heel goed geholpen. Wij waren al bij een aantal keukenboeren geweest en wisten eigenlijk al precies hoe wij onze keuken wilde. Raymond heeft ons toen toch nog een aantal goede tips gegeven, waar je eigenlijk zelf niet aan denkt. Dit is uiteindelijk echt de kers op de taart gebleken. De plaatsing van de keuken is meer dan goed verlopen. Veel beter dan verwacht. Je hoort zo vaak dat er fouten worden gemaak! Er was niks aan de hand, alles stond er in 1 keer in. Het enige verbeterpuntje is onze vaatwasser van siemens. Wij hebben speciaal voor dit model gekozen, omdat dit model een grondprojectie van de tijdsduur bevat. Door de inbouw van de apparatuur is deze niet goed zichtbaar en wordt de tijdsduur geprojecteerd op de plint. De mogelijkheid dat dit kan gebeuren, hadden ze van mij best mogen vermelden. Zeker bij de keuze voor wat duurder apparatuur. Verder is het apparatuur fantastisch mooi! Verder ben ik overdreven blij met de uitkomst van onze keuken! Prachtig!
FOTO VAN ASHWIN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door pellicaan op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
goed geholpen in de showroom, we zijn verschillende keren terug geweest om de keuzes aan te passen aan onze wensen. wijzigingen waren geen enkel probleem.
Veel keuze mogelijkheden qua kleur en apparatuur. keuken volgens afspraak geleverd. montage is netjes zonder gebreken uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hulde”
Door Carl de Koning op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een keuken gekocht. Vanaf binnenkomst zijn we prima op weg geholpen voor het maken van de juiste keuzes: materialisering, kleurstelling, keukenindeling en apparatuur. Het heeft eind maart 2017 geresulteerd in de plaatsing van deze prachtige en moderne keuken. Binnen 2 dagen was de keuken perfect geplaatst en gemonteerd. Hulde voor het team van Bemmel en Kroon!
FOTO VAN CARL DE KONING
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Deskundig”
Door A Tibben op donderdag 30 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
De deskundige en geduldige begeleiding bij onze keuze voor een keuken, de wijze waarop werd meegedacht met ons beschikbaar budget, de goede ondersteuning via de website en persoonlijke account 'mijnkeuken', en de zorgvuldige installatie door firma Arnoldus heeft ons zeer tevreden gestemd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen trucjes”
Door Esther op woensdag 29 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Ik heb bij Bemmel&Kroon een keuken gekocht. Geen verkooppraatjes of andere vervelende verkooptruukjes. Er wordt echt met je meegedacht en tind genomen om te vinden wat je zoekt en bij je past en daarom heb ik nu mijn droomkeuken binnen mijn budget!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam. Arkesteijn op maandag 27 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Vier weken staat onze keuken nu, super tevreden ermee! Wij zij ook enorm goed geholpen door Raymond van der Vet. Mark Asselman heeft de keuken geplaatst en tevens het meerwerk op zich genomen. Dit tot volle tevredenheid! Kortom, onze ervaring met Bemmel en Kroon is zeer positief, echt een aanrader!!
FOTO VAN FAM. ARKESTEIJN
Keuken naar tevredenheid geplaatst
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keukenblad”
Door Michelle Lie Kim Chong op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Na aanleiding van mijn vorige review nam Bemmel en Kroon contact met mij op. Er werd een afspraak gemaakt om te kijken of het probleem opgelost kon worden. Ik heb dikke lagen opvulmateriaal bij de zijkanten van het keukenblad omdat ze meer van het keukenblad afgehaald hebben dan afgesproken was. Na het opmeten hoorde ik niks meer en moest ik zelf weer contact opnemen wat ik na ruim 2 weken deed. Vervolgens werd er aangegeven dat er nog een afspraak gemaakt moest worden om het te laten opmeten omdat niet alles opgemeten was bij de vorige afspraak. Ik gaf aan dat ik hoogzwanger was en dat als ze iets met de keuken wilden doen, dit snel moet gebeuren. We maakten een afspraak en er werd weer van alles opgemeten. De meneer was vriendelijk maar kon mij alleen vertellen dat zijn leidinggevende die de keuzes hierna moest nemen op vakantie was voor nog 2 weken. 3 weken later belde ik weer zelf en kreeg ik te horen dat er nog niet naar gekeken was. Ik heb nog 1 keer gemaild maar ook toen was er nog niks bekend. Ondertussen is mijn kind ruim 6 maanden oud en heb ik nooit meer wat gehoord! Slechte service wat betreft de problemen nadien!
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam de kan op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Ook wij zijn super goed geholpen door Martin honsbeek.wij hebben nu voor de 2de keer een keuken gekocht, en zweer erg blij mee.montage door T. Tetteroo was ook super goed.hopen hier weer jaren plezier van te hebben.kan andere mensen BEMMEL EN KROON zeker aanbevelen.
FOTO VAN DE KAN
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes gedaan”
Door M. De Jong op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Wij hebben goed advies gekregen bij het uitzoeken van onze keuken. Het was duidelijk te merken dat de verkoper kennis van zaken had. De keuken is netjes en onbeschadigd geplaatst en is nog mooier geworden dan wij hadden verwacht.
FOTO VAN M. DE JONG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden over keuken en service”
Door Albert Huisman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Begin dit jaar kwam ik naar de winkel in Zoeterwoude, eigenlijk alleen om me te oriënteren op een nieuwe keuken. In de showroom bleek veel mogelijk te zijn, maar gelukkig hielpen de medewerkers met duidelijke adviezen over kleur, materiaal, apparatuur etc. Twee uur later stond ik met een tekening van een prachtige keuken en een afspraak om de keuken op te meten weer buiten. Niet omdat ik daartoe gepusht werd, maar omdat het een prachtig ontwerp tegen een goede prijs was en Bemmel & Kroon bovendien kon helpen om alle technische aanpassingen, die nodig zouden zijn in mijn huis, te realiseren. Het demonteren van de oude keuken en vervolgens het aanpassen van elektra, leidingen, de wanden en het tegelen, stuken en monteren van de nieuwe keuken is uiteindelijk in twee dagen gebeurd.
Het eindresultaat is een prachtige, lichte en strakke en keuken met een groot werkblad, voldoende kastruimte en moderne apparatuur. Ik ben erg tevreden met de keuken én de service van Bemmel & Kroon en het klusteam.
FOTO VAN ALBERT HUISMAN
Prachtige, lichte en strakke en keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Miranda de Bruin op donderdag 16 mrt 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Erg goed geholpen door Arjan Kuiten van Bemmel en Kroon. Mijn droomkeuken gekregen en enorm blij mee!! Ik kan iedereen Bemmel en Kroon aanbevelen, wij hebben er nu voor de tweede keer onze keuken gekocht en wederom is het fijn verlopen.
FOTO VAN MIRANDA DE BRUIN
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker een aanrader”
Door Annemieke op zaterdag 11 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Heel tevreden zijn wij over onze nieuwe keuken. Verkoper Mike hield bij het uitzoeken van onze keuken goed rekening met onze wensen en probeerde niet om, zoals veel andere keukenverkopers ons een duurdere keuken aan te smeren. Sidney Huisman heeft naar volle tevredenheid de keuken geplaatst en nam daarbij rustig de tijd om alles netjes in orde te maken. Door enkele beschadigingen en naleveringen moest hij een aantal keren terugkomen, maar keer op keer bleef hij vriendelijk en nam hij de tijd om de gebreken op te lossen. Zeker een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer vakkundig”
Door Mark van Steenis op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Zeer vakkundige verkoopadviseur zeer goede bezorgdienst en keukenmonteur. Goed georganiseerd bedrijf waar ik iedereen aanraad om een keuken te kopen. Zeer vriendelijk personeel en een mooie en proffesionele showroom met volop keuze.
FOTO VAN MARK VAN STEENIS
Keuken net klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele goede tip”
Door Mia en Joop Kardijk op zondag 26 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
De tip om eens bij Bemmel en Kroon te gaan kijken is een hele goede gebleken. Bij binnenkomst springt niet meteen een verkoper in je nek maar krijg je de gelegenheid om alles rustig te bekijken en ideeen op te doen. De verkopers, in ons geval Pascal, zijn deskundig en creatief, denken mee én verder waardoor de optimale keuken ontstaat. De prijs - kwaliteit verhouding en service is goed. Vestiging Cruquius is altijd bereikbaar en problemen worden direct aangepakt en opgelost. Bij Bemmel en Kroon is de klant echt koning!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Dick wessendorp op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Nu sinds 4 weken onze keuken van Bemmel en kroon, super blij mee!! Enorm goed geholpen door de verkoper en goed meegedacht. Aftersales is ook super. Keuken is precies zoals we hem in gedachte hadden, dus onze droomkeuken is gerealiseerd!
FOTO VAN DICK WESSENDORP
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken met parallel opstelling”
Door M.J. d 'Anjou op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We wilden een parallel opstelling. We wisten precies wat we wilden en de verkoper heeft ons daarbij geweldig geholpen. Alles wat we wilden werd ingepast. De verkoper kwam zelf ook met leuke ideeën. Er was constant contact, zelfs met de fabricant van de keuken. De oplevering was volgens schema en op tijd. Al het inpakmateriaal werd de dag na plaatsing opgehaald. De monteur heeft meegedacht met de plaatsing. De keuken is nu bijna klaar, er moet alleen nog getegeld worden.

Eerdere ervaring van 27 november 2016: Wij zijn heel enthousiast over Bemmel en Kroon. Wij hebben daar een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen, allerlei alternatieven qua opstelling naast elkaar gelegd. Kundig advies over de apparatuur.
FOTO VAN M.J. D 'ANJOU
Keuken bijna klaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Tom van Alst op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Ik ben heel erg blij met mijn keuken aankoop bij Bemmel en Kroon. De service is persoonlijk en accuraat en de kwaliteit van plaatsen is hoog. Bemmel en Kroon denkt daarbij ook erg mee in het ontwerp van keuken. Kortom mijn ervaring met Bemmel en Kroon is zeer positief en ik kan het iedereen aanraden!
FOTO VAN TOM VAN ALST
Keuken van hoge kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Slechte nazorg”
Door patrick op donderdag 16 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Echt super slechte nazorg, na onvolledige en foutieve plaatsing zit ik nu al 12 weken te wachten tot ze onze keuken komen afmaken. moet er continue achterna bellen en ondertussen gebeurt er niks. slecht bereikbaar, slechtre communicatie, zou zeker niet nogmaals hier een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Zeer goede service”
Door J. Velthuizen op woensdag 15 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op onze zoektocht naar een keuken zijn wij op aanraden van onze zoon naar Bemmel en Kroon gegaan waarmee een einde kwam aan onze zoektocht. Yvonne Harmsen en Marcel Leenman boden een luisterend oor, dachten met ons mee en gaven ons goed advies. Voor een gesprek wordt ruimschoots de tijd genomen: je voelt je niet 'gedwongen' tot overhaaste beslissingen. Aanpassen/beantwoorden vragen na eerste gesprek geen enkel probleem. Fijn is dat je stalen van deurtjes en blad kan lenen en het (digitaal) beschikbaar stellen van de benodigde tekeningen etc. Via een eigen account is het proces van aankoop tot levering en service achteraf goed te volgen. Goede prijs/kwalititeit verhouding en zeer goede service tijdens plaatsen (zelf geplaatst maar hadden een vraag) en achteraf. Stonden ook open voor positieve feedback. Wij bevelen Bemmel en Kroon van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden met nieuwe keuken”
Door J Bergman op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een eerste oriëntatie in de winkel in Zoeterwoude en de goede referenties besloten wij bij Bemmel en Kroon onze keuken te kopen. De verkoper viel in eerste instantie erg tegen. Geen goede ideeën en hij luisterde nauwelijks naar onze wensen. Nadat we dat aangegeven hadden kregen we een andere verkoper die ons verder goed hielp en goede ideeën aanreikte wat wij heel belangrijk vinden. Ook werd er ruimte gegeven aan onze eigen ideeën. Alles werd prima afgehandeld en er kwam een goede monteur die alles perfect regelde en monteerde. Nadat wij een kleine beschadiging aan een plank ontdekten werd er direct een nieuwe plank besteld, complimenten. Ons werd bij de aanschaf een gratis pannenset beloofd, die bij de levering van de keuken er helaas niet bij zat. Later bleek de actie afgelopen te zijn maar we kregen het pannenset uiteindelijk toch. Wij zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN J BERGMAN
U keuken van Bemmel & Kroon
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg content”
Door A.G. van der Voorden op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Zoeterwoude
Na een moeilijke start van een verkeerd geplaatste stopcontact voor de afzuigkap en een afvoerpijp die in de weg stond voor de vaatwasser ging de herkansing uitstekend en professioneel De montage door Michael van Deuren is erg nauwkeurig uitgevoerd met professioneel gereedschap. Wij zijn hiermee erg content. Wij vinden de keuken erg mooi.
FOTO VAN A.G. VAN DER VOORDEN
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door Tom op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Den Haag
We hadden al goed in gedachten wat voor keuken we wilden hebben, en met de hulp van Yvonne en Marcel hebben we een perfecte indeling bedacht. Niets overhaast, we hadden alle tijd voor onze vragen en ieder detail werd besproken. De levering en montage ging vervolgens vlekkeloos en met grote precisie, en het resultaat mag er nu zijn! Kortom, we kunnen Bemmel en Kroon aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN TOM
Het keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (88 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (194 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (244 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.