Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl "Fantastisch" score uit 1660 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1660 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1401 ervaringen
4 sterren204 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 '17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van harte aanbevolen”
Door Netty op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ons bad ging eruit! Samen met de verkoper hebben we een aanpassing ontworpen voor de badkamer. Het is helemaal geworden zoals we hadden gewenst. Onze monteur was vriendelijk en heeft super netjes gewerkt. Aan het eind van de dag werd het afval meegenomen en was alles weer aan kant. Kortom: Arma wordt van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Fam. Bremmer op maandag 4 dec 2017 '17
Vorige week is bij ons de keuken gemonteerd door Freek en Wilmer. Beiden erg klantvriendelijk. Wat ons opviel is het hoge afwerkingsniveau bij Arma. Alles werd bij oplevering nauwkeurig langsgelopen. Het resultaat is een geweldige keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig”
Door J.H.jansen op zaterdag 2 dec 2017 '17
Geweldige service door vakbekwame monteurs
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Professioneel”
Door Petra Luijer op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer prettige verkoper, die ons heel goed geadviseerd heeft. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Zeer professionele medwerkers, die in alle rust werken. Eén deurtje was anders dan wij verwacht hadden, maar dit is zonder problemen door Arma alsnog gratis vervangen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 '17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken gekocht”
Door Ronald Dekema op woensdag 29 nov 2017 '17
Keuken gekocht. Prima geholpen. Alles naar wens geplaatst. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 '17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een aanrader”
Door G van Dongen op zaterdag 25 nov 2017 '17
Bij ardi geweldig geholpen om onze droom keuken samen te stellen! En vakkundig geplaatst door geweldige monteur. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima bedrijf”
Door R. van Rijn op vrijdag 24 nov 2017 '17
zeer vriendelijk en deskundig personeel. iedere keer erg goed geholpen tijdens de bestelperiode. het plaatsen van de keuken ging volledig zoals afgesproken en op wat kleine dingen na was het in 1 x goed. Dat wat niet goed was werd kort daarna alsnog keurig verholpen. Ook achteraf konden en kunnen wij nog steeds terecht bij degene
die ons destijds geholpen heeft. Prima bedrijf
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 '17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gewerkt”
Door Mark van 't Kloooster op donderdag 23 nov 2017 '17
Beide monteurs (Joost en Ronald) zijn zeer vakkundig en netjes geweest bij het monteren van de keuken. Vooral het feit dat ze netjes hun spullen opruimen en er geen bende van maken doet hij deugd. Ze haalde mij erbij als ze wat wilde vragen of uitleggen, dit vond ik ook fijn. Goed gewerkt!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 '17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Subliem”
Door C.D. Hoogendijk op maandag 20 nov 2017 '17
Nou, vandaag komt er weer een hele goeie review bij. Er waren wat probleempjes met onze paar jaar oude keuken, maar die zijn toch subliem opgelost!!! Monteur Berger heeft het allemaal zo perfect opgelost, ongekend vakkundig en vriendelijk. Niets teveel. Kijk, dat is Avanti. Waar je ook woont: kies Avanti!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Ik ben in de review het beste paard van de Avanti-stal nog vergeten: Jaap Bremmer, die de afspraak voor ons regelde. Met zulke mensen krijg je een band...

Eerdere review van 16 oktober 2015: De heer Bremmer van Avanti in Kesteren heeft ons perfect geholpen met het kiezen van de keuken. Hij weet waarover hij het heeft en begrijpt super snel wat de klant wil. Bij de beste keuken zijn er wel eens kleinigheidjes die verholpen moeten worden, maar dat is allemaal piekfijn in orde gekomen. En nu de keuken helemaal klaar is, zijn we ook dik tevreden.Ook na de plaatsing hebben de werknemers op hoffelijke, vriendelijke wijze nog wat 'nawerk' gedaan. Een pluim!!! Bremmer belde ons regelmatig hoe het ermee stond en tenslotte wil hij tevreden klanten. Nu, die heeft hij in ons. Ons advies daarom: Ga voor een keuken naar Avanti en vraag naar Jaap Bremmer!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles in het werk voor een tevreden klant”
Door C. Piets op maandag 20 nov 2017 '17
Voordat we binnen stapten bij dit keukenbedrijf in Haarlem hadden we op internet gezocht naar beoordelingen door klanten op vergelijkingssites. Omdat Keurkeukens er als beste bedrijf in Nederland uitkwam hebben we hier onze keuken gekocht. De medewerker die ons hielp met het ontwerp (Jochem) nam veel tijd voor ons en probeerde al onze wensen in te passen. In de afgesproken week werd de keuken geplaatst en was het resultaat schitterend. Er waren wel een paar kleine tekortkomingen, maar deze werden binnen afzienbare tijd verholpen. Na verloop van tijd kwamen er in het kunststof werkblad van het kookeiland een aantal vlekken te zitten. We konden de oorzaak niet achterhalen en wat we ook probeerden, we kregen de vlekken er niet meer uit. Toen ik via de mail Jochem op de hoogte bracht hiervan nam hij telefonisch met me op. Hij verzekerde me dat hij het hoe dan ook voor ons op ging lossen. Uiteindelijk bood hij aan het blad te vervangen en alle kosten die daarmee samen hingen kwamen voor rekening van Keurkeukens. Dat vonden wij een prachtige oplossing. We kozen nu voor een blad van graniet en wij hoefden slechts de meerprijs van het materiaal te betalen. Afgelopen week kwamen er twee monteurs het oude werkblad demonteren en het granieten blad monteren. Toen bleek zelfs nog dat er een nieuwe spoelbak in het blad werd gezet omdat de oude vermoedelijk niet onbeschadigd overgezet kon worden. In het werkblad zit een verhoogde houten balk (lessenaar) waar we aan kunnen eten. Deze raakte licht beschadigd bij het loshalen van het oude blad. Daar is onmiddellijk kosteloos een nieuwe voor besteld door de monteurs. Ik heb geen idee wat de winstmarge is op een keuken als de onze en eigenlijk wil ik dat ook liever niet weten. Maar als ik zie wat er nu allemaal aan kosten zijn gemaakt om ons helemaal tevreden te stellen dan denk ik dat er weinig winst overblijft voor Keurkeukens. Zonder getouwtrek wordt alles in het werk gesteld om ons tevreden te stellen. En dat vind ik toch wel heel bijzonder. Bij deze dus een groot compliment voor en veel dank aan alle medewerkers van dit vriendelijke bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuw toilet”
Door M.H Lodder op zaterdag 18 nov 2017 '17
Na een bezoek aan Arma In Nunspeet hebben we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan ,het voelde als een warm nest.We kregen alle ruimte om onze toilet uit te zoeken en kwamen een datum overeen voor het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe toilet.Een aardige ,netjes en schoon werkende medewerker van Arma heeft er voor gezorgd dat we nu een mooie nieuwe toilet hebben waar we erg tevreden over zijn.
FOTO VAN M.H LODDER
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Karin Wieringa op donderdag 16 nov 2017 '17
Vanaf het begin proces om een keuken uit te zoeken tot aan het eind van het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Alles is in goed overleg gegaan, soms kwamen hun zelf ook met goeie ideeën over hoe je het beter zo kunt doen of niet. Ze werken zeer nauwkeurig, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN KARIN WIERINGA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bijzonder goed”
Door Arianne Menken op woensdag 15 nov 2017 '17
Wij zijn bijzonder goed geholpen. Uitstekende adviezen en het plaatsen van de keuken ging zeer deskundig. Ondanks de overlast die zoiets met zich meebrengt, zijn wij toch volledig ontzorgd. Precies wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles naar wens”
Door Bovendorp op maandag 13 nov 2017 '17
Tevreden met onze nieuwe keuken!goed geholpen tijdens onze afspraak in de winkel en deskundig advies gekregen. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN BOVENDORP
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dank voor de keuken”
Door Simon en Berta Zeeman op zaterdag 11 nov 2017 '17
Nieuwe keuken gekocht bij Keur Keuken in Haarlem. Het heeft even wat langer geduurd, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Met dank aan Cornelis van Dalfsen en Dirk Jan Pitlo. Deze 2 mensen die wij hebben leren kennen, hebben echt een hart voor de zaak. Afspraak is afspraak, en alles is perfect opgelost en tot in de puntjes uitgevoerd. Mede door hun inzet hebben wij een prachtige keuken gekregen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Arma keukens”
Door Alize Mulder op donderdag 9 nov 2017 '17
Bij Arma keukens zijn we op een fijne manier geholpen bij de aankoop van onze keuken. Er was alle tijd voor ons. En er werd goed ingespeeld op onze wensen en mogelijkheden. De monteurs hebben de keuken netjes geplaatst en lieten alles ook netjes achter. We zijn zeer tevreden en raden andere zeker aan om eens naar Arma keukens te gaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer positief”
Door Irma Sipman op woensdag 8 nov 2017 '17
Mijn ervaring met Keur Keukens is zeer positief, de keukeninstallateurs zijn vakkundig en oplossingsgericht, Mijn keuken is prachtig geworden en ik ben er heel blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden wanneer men denkt een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super blij met onze keuken”
Door Van den Noort op maandag 6 nov 2017 '17
We zijn prettig geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 '17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 '17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Tjeerd op zaterdag 4 nov 2017 '17
Keur Keukens heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schitterende keuken. In de showroom nemen ze tijd voor je en ze demonstreren duidelijk in de showroom wat er beschikbaar is. Een keuken installeren is een groot project en als zodra je keuken hebt verwijderd komen er soms onvoorziene verrassingen. Maar ook hier werden we goed geholpen. Keur Keukens dacht tijdens het gehele proces proactief met ons mee in oplossingen, zodat we nu uiteindelijk een mooie keuken hebben staan.
FOTO VAN TJEERD
Voor en na
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden over de service”
Door Theo denOuden op vrijdag 3 nov 2017 '17
Anderhalf jaar geleden heeft Ardi in mijn nieuwe woning een keuken en een badkamer geplaatst en in de hele woning de tegels gelegd. Het hele proces van offerte tot levering verliep soepel en tot mijn volle tevredenheid. Een probleem met de achterwand van de keuken werd netjes opgelost. Met de tegels in de badkamer was iets niet in orde. Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze vervangen. Het heeft wat tijd gekost, maar Ardi heeft altijd initiatief genomen en het probleem op een prima manier opgelost. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service die Ardi verleend heeft.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Deskundig”
Door C. Tromp op donderdag 2 nov 2017 '17
Deskundige, vriendelijke monteur ! Medewerkers denken met je mee voor opties en oplossingen. Keuken is geheel naar onze zin en met veel precisie geplaatst. Adee Keukens is een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vervanging badkamer”
Door W. Suurland op donderdag 2 nov 2017 '17
In oktober heeft Ardi de badkamer bij ons vervangen. Er kwamen twee monteurs om de klus te klaren. Vanaf het begin liep alles naar wens. Vragen werden beantwoord en verzoeken ingewilligd. Het resultaat is dan ook een badkamer die volledig aan onze wensen voldoet. Dit komt ook door de manier waarop we geholpen zijn bij de aanschaf. We kregen goed advies ook wat betreft de indeling. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer prettig”
Door Paul van Dam op woensdag 1 nov 2017 '17
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met KEUR-keukens met zowel als de verkoopmedewerkers als de installatie monteurs, ook kleine aanpassing aan de keuken en/of mankementen werden goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Richard en Joyce op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met de service die Keur Keukens geboden heeft en natuurlijk met onze uiteindelijke keuken! Joanne heeft ons tijdens het proces van het kiezen van de keuken, erg goed geholpen en erg goed geadviseerd..zonder opdringerig te zijn! We kregen ook alle tijd om na te denken en de communicatie verliep ook erg vlot. Monteur Jos heeft onze keuken geplaatst en heeft dit super nauwkeurig gedaan, complimenten! Al met al zijn wij erg tevreden over Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Bas op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn van begin tot eind heel goed geholpen door Keur Keukens. Ze zijn erg kundig en ook de nazorg was heel goed. Zeker een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Deskundig geholpen”
Door Bertje en Rinus Doeser op woensdag 25 okt 2017 '17
Wat zijn we deskundig geholpen met de keuze voor onze keuken. We profiteren iedere dag van de inzichten en praktische adviezen van onze adviseur Joanne. De opstelling van de keuken is nogal veranderd. We kregen echter volop tijd aan de nieuwe ideeën te wennen. Stap voor stap kwamen tot een prachtig ontwerp dat paste in ons budget.
Ook over de werkvoorbereiding en uitvoering niets dan lof. Als er al eens een tegenslag was, dan werd samen met de klant naar een bevredigende oplossing gezocht. Bij de eindcontrole werden de laatste puntjes op de ingezet. De uitstekende nazorg heeft ons aangenaam verrast.
FOTO VAN BERTJE EN RINUS DOESER
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele goede ervaring”
Door van Pagée op woensdag 25 okt 2017 '17
Super service van alle medewerkers. Hangt een enorm goede sfeer, gastvrij en vriendelijk. Ook toen iets niet klopte , ze lossen alles zo keurig en netjes op. Ik heb al vaak reclame gemaakt omdat ik het in alle opzichten een topbedrijf vind.Soms koop je iets en zijn ze niet thuis wanneer je klachten hebt. Bij Keur willen ze dat je echt blij bent met de aankoop en doen ze er alles aan eventuele problemen te verhelpen. Iedereen die er werkt is zeer klantvriendelijk en gastvrij. Een tien krijgen ze van mij.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede keuze”
Door Petra Spaan op dinsdag 24 okt 2017 '17
In eerste instantie zijn we naar Kuchenland Ekelhoff gegaan in Nordholm Duitsland. De heer Ginten van Ekelhoff was een verademing en we zijn later gewoon vanwege de voorpret nog twee keer bij hem langs geweest. Gewoon uitstekende adviezen zonder enig gedram. Onze verbouwing was helaas ietwat ingewikkeld en duurde erg veel langer dan verwacht. We zijn op advies van een relatie naar Keur Keukens gegaan in Haarlem, voor ons om de hoek. Het is een goede keus gebleken, de indeling van het huis is niet echt eenvoudig maar de keuken is uitstekend geplaatst. De service is grandioos gebleken. De heren die de keuken geplaatst hebben maar zeker ook de heer die later voor ons een aantal technische zaken heeft aangepast krijgt van ons een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 '17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Overal werd aan gedacht”
Door Immy Nieuwland op zondag 22 okt 2017 '17
Uitstekend advies en uitstekende service bij het uitzoeken en laten plaatsen van een keuken door Keur uit Haarlem. Overal werd aan gedacht en alles is tot in de puntjes opgenomen in de offerte en perfect geplaatst.
FOTO VAN IMMY NIEUWLAND
Bovenkastjes
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Anja en Jos van den Berg op vrijdag 20 okt 2017 '17
Wij zijn door Ardi prima geadviseerd bij het kopen van een nieuwe keuken. Ook het inmeten en plaatsen is prima verlopen. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Supergoed geholpen”
Door Betty van den Hoorn op donderdag 19 okt 2017 '17
Wij werden supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. Er wordt de tijd genomen en mee gedacht over wat de mogelijkheden zijn. En ook bij het plaatsen van de badkamer alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. Klasse Arma!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Huisman op dinsdag 17 okt 2017 '17
Op aanraden van John van den Heuvel ( Jetstone) zijn wij terecht gekomen bij ARDI keukens. Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van de keuken. De verkoper nam alle tijd voor ons om de keuken samen te stellen. Ook de complimenten aan de keukenmonteur.(die oplossingsgericht is). Hij heeft een stukje vakwerk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer correct”
Door R.P. ter Horst op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zeer correcte hulp en behandeling; vakkundige monteurs die alles schoon achterlaten en pas vertrekken als alle werkt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“DB Keukens”
Door Henry & Erna op vrijdag 6 okt 2017 '17
We werden prettig geadviseerd door Gert Jan en nog dezelfde middag al het sanitair besteld. We wisten dat door drukte we tot eind oktober zouden moeten wachten, maar 2 dagen na de bestelling kregen we door dat ze tegelijk met de keuken zouden starten op 18 september! Jacco en Teus hebben prima werk geleverd en ons zelfs extra voortgeholpen. Elke dag werd er netjes schoongemaakt en afgevoerd. We zijn erg blij met onze badkamer en toilet!

Eerdere ervaring van 26 september 2017: Onze keuken hebben we bij Arma gekocht. We hadden weinig voorbereidingstijd, maar kregen prettig advies en zijn zo snel tot een keuze gekomen. De informatie vooraf de levering was goed en de keuken is in twee dagen vakkundig en vlot geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Arma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Hellen van Manen op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij zijn na een jaar nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken. Onze keuken is vrij klein en toch zit er alles in wat we willen. Zonder dat het er volgebouwd uit ziet. Prima advies dus en vlotte plaatsing. Ook de nazorg is prima. Heel attent vind ik dat we een jaar later nog gebeld worden om te horen of we nog steeds tevreden zijn. Dit is een zaak die echt gaat voor tevreden klanten, niet alleen voor veel keukens verkopen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Al met al zeer tevreden”
Door Van Iersel op woensdag 4 okt 2017 '17
Fijn geholpen, geen opdringerige verkoper. Hij nam de tijd en zorgde dat we tevreden de deur uit gingen. Het zetten van de keuken verliep ook goed. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en goed aangesloten. Alle "rommel" zoals papier en piepschuim namen ze mee. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super mooie keuken”
Door elly wierckx op dinsdag 19 sep 2017 '17
Super mooie keuken, netjes geholpen dit is een pluim waard
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle lof”
Door Monique en Freek D. op maandag 18 sep 2017 '17
We hebben een volledig nieuwe keuken laten installeren door KeurKeukens. Vanaf ons eerste bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen bedacht voor inrichting, indeling en afwerking. Zelfs de kleurkeuze kon afwijken van het aanwezige assortiment. Ook de installatie verliep goed en kon ter plekke nog aangepast worden aan onze wens. Alle lof!
FOTO VAN MONIQUE EN FREEK D.
Keuken met bijzondere kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens DB Keukens
Website: www.dbkeukens.nl
Website