Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl "Fantastisch" score uit 1583 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1583 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1333 ervaringen
4 sterren195 ervaringen
3 sterren14 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Zeer correct”
Door R.P. ter Horst op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zeer correcte hulp en behandeling; vakkundige monteurs die alles schoon achterlaten en pas vertrekken als alle werkt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Hellen van Manen op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij zijn na een jaar nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken. Onze keuken is vrij klein en toch zit er alles in wat we willen. Zonder dat het er volgebouwd uit ziet. Prima advies dus en vlotte plaatsing. Ook de nazorg is prima. Heel attent vind ik dat we een jaar later nog gebeld worden om te horen of we nog steeds tevreden zijn. Dit is een zaak die echt gaat voor tevreden klanten, niet alleen voor veel keukens verkopen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Al met al zeer tevreden”
Door Van Iersel op woensdag 4 okt 2017 '17
Fijn geholpen, geen opdringerige verkoper. Hij nam de tijd en zorgde dat we tevreden de deur uit gingen. Het zetten van de keuken verliep ook goed. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en goed aangesloten. Alle "rommel" zoals papier en piepschuim namen ze mee. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Henry & Erna Kieskamp op dinsdag 26 sep 2017 '17
Onze keuken hebben we bij Arma gekocht. We hadden weinig voorbereidingstijd, maar kregen prettig advies en zijn zo snel tot een keuze gekomen. De informatie vooraf de levering was goed en de keuken is in twee dagen vakkundig en vlot geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Arma zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super mooie keuken”
Door elly wierckx op dinsdag 19 sep 2017 '17
Super mooie keuken, netjes geholpen dit is een pluim waard
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle lof”
Door Monique en Freek D. op maandag 18 sep 2017 '17
We hebben een volledig nieuwe keuken laten installeren door KeurKeukens. Vanaf ons eerste bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en creatieve oplossingen bedacht voor inrichting, indeling en afwerking. Zelfs de kleurkeuze kon afwijken van het aanwezige assortiment. Ook de installatie verliep goed en kon ter plekke nog aangepast worden aan onze wens. Alle lof!
FOTO VAN MONIQUE EN FREEK D.
Keuken met bijzondere kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 '17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“9+ is verdiend”
Door Gerard van de Klundert op maandag 11 sep 2017 '17
Begin 2017 een nieuwe keuken uitgezocht en hierbij zeer goed bijgestaan door de medewerkers van Ardi St. Annaland. Deskundig advies, meerdere opties aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met wensen en financien. Goed gevoel wat ook na het tekenen van de koopovereenkomst steeds zo is gebleven. De levering en installatie van de keuken is zonder meer professioneel uitgevoerd (met liefde voor het vak). Dat Ardi ook belang hecht aan het traject na het leveren/plaatsen van de keuken, hebben zij reeds bewezen. De 9+ is zonder meer verdiend. Dus: aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keukenrijm”
Door Fam. Karman op donderdag 7 sep 2017 '17
Keukens kijken daar en hier
Deden wij met veel plezier.
Kwamen terecht bij Adee
Wat viel dat ons reuze mee.
Geholpen door een meedenkend man
Hadden wij al snel een heel goed plan.
De plaatsing keurig net
In een dag de keuken gezet.
Iets vergeten, de service perfect
Bij ons hebben zij vertrouwen gewekt.
FOTO VAN FAM. KARMAN
Witte keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door M. Duteweert op donderdag 7 sep 2017 '17
Onlangs een keuken gekocht bij ADEE in Rijssen. Als zeer positief ervaren. Er was veel tijd bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. Toen we later nog aanpassingen wilden, werd dat zonder problemen geaccepteerd. Het plaatsen van de keuken gebeurde bijzonder zorgvuldig. We zijn helemaal tevreden met onze kwalitatief goede en mooie keuken. We kunnen ADEE in Rijssen iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel netjes”
Door fam.Arbman op maandag 4 sep 2017 '17
Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“De 10 met een griffel”
Door Albert Schreuder op dinsdag 22 aug 2017 '17
Vanaf de ontwikkeling tot de realisatie heeft Armakeukens alles geregeld. Ook het feit dat ze alles op alles hebben gezet om de keuken nog voor de bevalling geïnstalleerd te hebben was top! Tussentijds (tussen het bestellen en leveren) was er regelmatig contact om te controleren of alles nog op schema liep. Dit ging uit van Arma keukens. Tenslotte de installatie: precies op de afgesproken tijd waren de monteurs aanwezig. Op het laatste moment kwam er van ons als klant een kink in de kabel wat betreft de levering. Geen enkel probleem: er werd wat geschoven en alles kwam op zn pootjes terecht. Het werk dat de monteurs deden was hartstikke goed. Ter plekke werd alles grondig gecontroleerd en aangesloten. Continu werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en was er overleg over kleine puntjes, wat onze voorkeur zou hebben. Wat ons betreft een 10 met een griffel en mochten we ooit nog een keuken nodig hebben: wij weten waar we naartoe moeten!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super”
Door M.Bakker op vrijdag 18 aug 2017 '17
Vorige maand zijn mijn badkamer en mijn toilet gerenoveerd. Complimenten voor het werk wat geleverd is. Het is prachtig geworden. Overleg was altijd mogelijk als het toch wat anders liep dan gepland. Keurig alles afgewerkt. Iedere dag werd alles netjes aangeveegd. Topwerk geleverd. Ook de hulp voor het uitzoeken van de benodigdheden voor de badkamer en toilet was super!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dik tevreden”
Door Mia Grootjans op donderdag 17 aug 2017 '17
Ik heb een keuken gekocht bij Pelma keukens,ben erg tevreden over de keuken.
Daar ik zelf niet in de gelegenheid was de oude keuken te verwijderen heb ik daar via het bedrijf die ze aanbevolen hebben zaken mee gedaan ook dat is prima verlopen.
Ik ben dik tevreden en hoop nog vele lekkere gerechten te bereiden de komende tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Drie verbouwingen”
Door Henk op zaterdag 12 aug 2017 '17
Wij waren net verhuisd en moesten de bijkeuken stevig aanpassen, de badkamer een totale make-over geven en dat laatste gold ook voor onze toiletruimte. De mensen van Arma waren deskundig, vriendelijk een zeer klantgericht. Niets dan tevredenheid over hun werk en de wijze waarop ze zich aan ons manifesteerden. Minpunt vinden we wel dat we de totale kosten van de drie verbouwingen in volledigheid tevoren moesten betalen. In een goede klant-leverancier-relatie ligt dat evenwicht anders, zoals ons gebleken is bij de vele andere leveranciers.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Wat een gave keuken...”
Door Vincent Blokker op vrijdag 11 aug 2017 '17
Onze keuken is staat nu ruim 3 maanden. Maar laat ik bij het begin beginnen. Voor we bij Keur Keukens in Haarlem kwamen zijn we eerst bij Brugman keukens, Grando en Eigenhuis Keukens de laatste was de projectleverancier van ons huis in het Tudorpark. Brugman keukens, wauw wat een nare ervaring, met de mes op de keel. Gelukkig wijs genoeg geweest om negens een handtekening te zetten. Grando, heel leuk en gezellig, totdat we aangaven zijn offerte boven ons budget zat en over was de vriendelijkheid. Eigenhuis Keukens, die meneer had er geen zin in. Niets kon wat wij wilde, het bestond niet of het was niet te realiseren. Terwijl bij Brugman en Grando het geen probleem was.

Met de wanhoop nabij hebben we toch nog een afspraak gemaakt bij Keur Keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews hier op Qasa. De iets wat (te) amicale verkoper, die er net een week werkte, deed echt zijn best om onze wensen aan te horen en dat te vertalen naar onze droomkeuken. Die ook nog eens netjes binnen ons budget bleek te kunnen. Aan het einde van ons gesprek kregen we een gespecificeerde offerte mee. De we een dag later getekend hebben.

Door uitloop van het bouwproject zijn we een jaar laten teruggekomen om de wensen definitief te maken. Tot dat ogenbink hadden we niet niets hoeven te betalen. Door nieuwe bevindingen hadden we toch wat andere wensen. Waardoor de keuken toch een stuk duurder werd, maar ja dat wisten we zelf van te voren ook al. We wilde luxere inbouwapparatuur en plintboiler.

Na weer een fijn gesprek kregen we nu de definitieve opdracht bevestiging. Maar dit ging fout en goed ook. Verkeerde kleuren, handgrepen, boiler. Uiteindelijk zijn we er met een vergrootglas doorheen gegaan om alles glad te strijken. En toch hadden we nog wat gemist die 3 maanden laten bij de definitieve 3d tekening(render) naar voren kwam.

De dag van de levering was de volgende schok voor ons. Het aanrechtblad zat vol met grote vlekken die niet op de samples zaten in de showroom. Het punt voor electra in het blad zat er niet in(bleek ook niet te kunnen). Na een kleine discussie met de vriendelijke installateurs van Keur is het aanrechtblad weer terug naar de auto gegaan. Meteen gaan bellen met Keur en die wilde ons doorverbinden met de verkoopadviseur. Maar daar hadden we niet zo een vertrouwen meer in. Totaal niet eigenlijk, amicaal is niet erg als je je werk goed doet! Na dit relaas over de telefoon met de telefoniste, hebben we contact gekregen met iemand anders die echt zijn best is gaan doen voor ons. Het bleek dat inderdaad in de samples geen vlekken zatten, niet in de showroom maar ook niet op het hoofdkantoor.

Intern waren ze bij Keur zo geschrokken dat we opgebeld werden door de bedrijfsleider en die was geschrokken van de situatie. Met het verzoek of naar kantoor wilde komen. Alles is toen zo netjes opgelost en snel ook. We hebben een ander blad uitgezocht en stroom aansluitpunt wat wel kon. Voor we gingen verhuizen was de keuken toch nog klaar gekomen. En voor ik het vergeet de installateurs... wauw daar kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten omgaat.

Dus ja met ups en downs. Had ik 3 maanden geleden 5 sterren gegeven nee 2, maar alles is echt zo goed opgepakt dat ik het nu wel geef! 5 sterren als we de verkoper er buiten laten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Liep op rolletjes”
Door J.Bode op zaterdag 5 aug 2017 '17
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Eerst is er een nieuwe keuken geplaatst. Alles liep op rolletjes. De keuken is zo mooi geworden, dit grotendeels door de inzet van Niels en natuurlijk de materialen die jullie bieden zijn prima. Maar ook de badkamer waar een kleine renovatie moest gebeuren is mede door Gert Jan ook prima verlopen. En niet te vergeten de mensen die alles hebben geplaatst. Subliem! Ik raad iedereen aan om, en deed ik ook al, naar Arma te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voorbeeldige service”
Door Danny Vroegop op dinsdag 1 aug 2017 '17
Voor onze keuken die mijn vrouw en ik in 2001 bij Ardi-Keukens hebben gekocht (zelf begin 2002 geplaatst) heb ik onlangs een service-aanvraag ingediend. Het zou gaan om een aantal nieuwe scharnieren en 2 nieuwe kunststof ladestrippen om het ladefront weer goed vast te kunnen zetten. Na een hartelijke ontvangst op vrijdagmorgen 28 juli 2017 jl. had ik naast de meegebrachte lade ook een voorbeeldscharnier meegenomen. Ter plekke kwam ik op het idee dat een nieuwe bestekcassette voor in dezelfde lade ook geen overbodige luxe zou zijn. De bestaande was op verschillende plekken gescheurd. De service-medewerkers gingen er direct mee aan de slag! Ze zijn er zeker een halfuur aan bezig geweest; de gastvrouw kwam er mee aanlopen en de lade incl. nieuwe bestekcassette zag er als nieuw uit. Ook kreeg ik 4 nieuwe scharnieren mee naar huis. Uiteraard heb ik gevraagd wat de kosten waren. Die waren er niet voor mij, ik hoefde er niet voor te betalen. Dit noem ik een TOP service die je niet overal meer krijgt. Bij Ardi-Keukens dus wel. Een geboden service die ik meeneem en die zeker in de toekomst van invloed zal zijn op de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Fam. E. van Zundert op maandag 31 jul 2017 '17
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Arma gekocht. Van de showroom tot de levering en daarna zijn we uitstekend geholpen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijne werkers”
Door Mrv vd Kerff op donderdag 27 jul 2017 '17
Mijn ervaring met armakeukens in Nunspeet is super zijn zeer tevreden met onze keuken zeker een 10 wat een fijne werkers netjes en precies werken zij,we zijn heel blij met onze keuken bedankt Dirk Jan en Cor en zullen er nog lang van genieten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Derde keuken”
Door Bart en Corina van Kleef, Ochten op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben inmiddels de derde keuken bij ADEE keukens gekocht en zijn We zijn erg tevreden over het deskundige advies en de persoonlijke benadering. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst. Een kleine beschadiging van een van de kastdeurtjes - die tijdens het transport is opgelopen - werd zonder problemen opgelost. Wij raden iedereen ADEE- keukens aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
FOTO VAN FAM. M. GUICHARD
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geadviseerd”
Door Fam Haase op dinsdag 18 jul 2017 '17
We hebben goed advies gehad bij het uitzoeken van onze keuken. De keuken is perfect afgeleverd. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect gegaan”
Door Henri op zaterdag 15 jul 2017 '17
Perfect alles was aanwezig 1 ding van de wasbak er niet maar die had ik binnen een aanzienbare tijd binnen gewoon super de volgende keuken ga ik zeker weer naar adee
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Naar onze zin”
Door Fam van de Maat op vrijdag 14 jul 2017 '17
De keuken die we gekocht hebben is helemaal naar onze zin. We zijn er erg blij mee. En hij bevalt ons heel goed. We zijn goed geholpen en zouden Adee keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijne mensen”
Door Rorije op donderdag 13 jul 2017 '17
Prachtig eindresultaat, fijne mensen om mee te werken en super monteurs!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zaak om langs te gaan”
Door Niels op donderdag 13 jul 2017 '17
Zeer goede ervaring met Adee keukens. Adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en komen met goede oplossingen en adviesen. Geen opdringende verkopers, maar zulk vrijblijvend advies dat je er ook vertrouwen in krijgt en graag daar een keuken afneemt. Opstelling in de showroom (Rijssen) is uitgebreid en overzichtelijk en bied genoeg inspiratie. Aflevering was netjes en correct. Bij ons ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen en Adee mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen. Kortom zeker een zaak om eens langs te gaan en te ervaren
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijn bedrijf”
Door GJ Harbers op donderdag 13 jul 2017 '17
Fijn bedrijf, tweede keer in 6 jaar dat we hier heel goed slagen. Er wordt praktisch meegedacht, geen verassingen achteraf en een scherpe prijs. Mocht er na de levering wat aan de hand zijn, dat wordt dat heel goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig geplaatst”
Door J.H. Verboom op donderdag 13 jul 2017 '17
Goede begeleiding in het gehele proces. Keurige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helaas andere ervaring”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op zondag 9 jul 2017 '17
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht en zijn in de showroom erg goed geholpen. Problemen werden gelijk opgelost en ze kwamen met ontzettend goede tips en ideeen. De afspraken die gemaakt zijn,zijn perfect op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen tot de afwerking zijn wij keurig op de hoogte gehouden.Ook tijdens de werkzaamheden, hebben we weinig problemen gehad.Er wordt netjes gewerkt en de troep wordt keurig opgeruimd.Al met al,de keuken stond in een week tijd en we zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer positief”
Door WN en ER op zaterdag 8 jul 2017 '17
Zeer positief, prettige verkoper (Coen van Manen) die goed adviseerde en meedacht, en uitstekende montage door de heren Van Ark.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 '17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
FOTO VAN LEON PLOMPEN
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Precies zoals gedacht”
Door Fam. Schooten op donderdag 6 jul 2017 '17
Beste mensen van AD Keukens, Het is geworden zoals wij het in gedachten hadden. Bedankt voor de correcte levering (100%) en de goede service. Ook dit mag gezegd worden, meestal hoor je niets als het goed is. Ga zo door.
FOTO VAN FAM. SCHOOTEN
Keuken in drie delen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken gekocht”
Door fam. Donkersteeg op donderdag 29 jun 2017 '17
Bij Arma hebben wij onze keuken gekocht. De verkoper hielp ons op een prettige manier bij het samenstellen van een mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geoliede machine”
Door Jan en Carla Scholten op dinsdag 27 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij ARMA in Nunspeet gekocht. Eerste keer zonder afspraak gaan kijken en wat je dan opvalt is dat je rustig de keukens kan bekijken zonder dat er meteen een verkoper op je nek springt. Dat voelde goed. Meteen een afspraak met Benhard van Moorselaar voor een tweede bezoek. Deze verkoper heeft ons zeer goed geholpen, denkt met je mee, neemt alle tijd voor de klant. Bij het brengen van de keuken wordt alles netjes gerangschikt (op een stucloper) neergezet, zodat de montage daarna ook vlot kan verlopen. De monteur die onze keuken heeft geplaatst (Alwin Vierhuizen) heeft het helemaal in de vingers, gaat rustig zijn gang en heeft de keuken super geplaatst. Dit bedrijf is een geoliede machine, waarbij de klant van begin tot na het plaatsen van de keuken tevreden moet zijn. Iedereen die op zoek is naar een keuken, ga naar ARMA in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden klant”
Door J.Rijkhoff op dinsdag 27 jun 2017 '17
Ook wij hebben bij Keur Haarlem een keuken aangeschaft. Vanaf het eerste orienterend gesprek tot en met de oplevering in een woord fantastisch geregeld. Planning,levering,betalingsschema,inmeten,voorbereiding en eindmontage allemaal keurig en volgens afspraak verlopen. Ook even en pluim voor Fred Bune welke voor de bouwbegeleiding zorgde en goede vakmensen op ons afstuurde als Stanley (loodgieters en elektra werk) en de stucadoors van fa J. Ording. Van Arma kregen wij Werner toebedeeld voor de eindmontage en ook hij leverde keurig werk af. Alles bij elkaar een bedankje van een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Duidelijk en transparant”
Door Jantine Kooij op vrijdag 23 jun 2017 '17
Na slechte ervaringen tijdens verkoopproces voor onze nieuwe badkamer bij een ander bedrijf het internet afgestruind en vanwege hoge waarderingen op arma uitgekomen. We konden meteen op vrijdagavond terecht en hebben geen moment spijt gehad van de ruim 2 uur die we moesten rijden. Erg prettige adviseur. Duidelijkheid, transparantie en meedenken kenmerken de aanpak. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend (voorbeeld: drempel waar we zelf per ongeluk tijdens drogen van cement op zijn gaan staan is binnen een week kosteloos vervangen). Monteurs zijn vriendelijk en netjes en niet te vergeten de badkamer is prachtig! Erg blij dat we door reviews op arma terecht kwamen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettige en betrouwbare zaak / medewerkers”
Door Jan en Annette Scholtens op vrijdag 23 jun 2017 '17
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht. Na ook keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, uiteindelijk toch gekozen voor Arma Keukens. Wel wat duurder uit dan in Duitsland (al is het ook niet echt 1 op 1 te vergelijken), maar bij Arma Keukens hadden wij het gevoel dat zij waarmaken wat zij zeggen, namelijk dat zij enkel tevreden klanten willen en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben dit ook echt ervaren. Door een miscommunicatie is er in eerste instantie iets geplaatst bij ons (ombouw) waar wij niet helemaal tevreden over waren. Wij hebben dit aangegeven bij Arma Keukens en men heeft zonder moeilijk te doen een nieuwe ombouw geplaatst. Was toch een dag werk extra voor Arma. Met dit resultaat zijn wij erg blij!

De verkoopadviseur Benhard van Moorselaar kan ik ook zeker aanbevelen. Een geduldig en kundig adviseur, wij zijn erg prettig door hem geholpen. Ook over de monteurs zijn wij erg tevreden. Prettige, beleefde mensen die vakkundig werk hebben geleverd. En het uiteindelijke resultaat, de keuken, is erg mooi geworden. Kortom: wij raden Arma Keukens in Nunspeet zéker aan!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg netjes geholpen”
Door de Wit op donderdag 22 jun 2017 '17
Tijdens de aankoop van de keuken erg netjes geholpen. Er werd goed meegedacht, en we konden het goed eens worden over de prijs. Ook voor de voorbereidingen voor de montage werden we goed geholpen met vragen. De montage is erg goed en netjes gedaan. Ze werkten ook heel geordend. Er was wel iets mis met wat plankjes, maar dit wordt goed opgelost. Het enige minpunt wat ik kan noemen is, we hebben een smetplint bij het aanrechtblad besteld langs de muur. Nu zit deze er aan de rechtse kant bij de muur niet bij, en het antwoord was dat dit niet gebruikelijk is.......het is 20 cm naast de kookplaat? We hebben deze zelf moeten aanschaffen en betalen, eigenlijk vond ik, dat hij er bij moest zitten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken is mooi geworden”
Door Henni & Martin op woensdag 21 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie (december 2016) tot het opleveren (half maart 2017), is alles volgens afspraak verlopen. Ook na de aankoopdatum hebben we nog wijzigen waar ze niet moeilijk over deden en ze dachten heel goed mee. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg door zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ook de service is uitstekend! De keuken is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima bedrijf met kundig personeel”
Door Fam Haas op zondag 18 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en die is door Arma geplaatst. Keurig werk geleverd door 2 monteurs ze werkten netjes en alle rommel is opgeruimd en meegenomen. Het enige minpunt er was een verkeerde kleur plint bij en dat duurde meer als 2 maanden eer hij is geleverd en ook dit is verder prima afgeleverd. Wij dachten dat onze inductiekookplaat bepaalde funkties niet had en daar werden we nog dezelfde dag over gebeld en kregen wij een beschrijving via de mail. Prima bedrijf met kundig personeel
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door fam. Schutmaat op zaterdag 17 jun 2017 '17
We zijn heel hartelijk en warm ontvangen. De eerste keer hadden we geen afspraak, maar er is wel tijd voor ons ingeruimd. Steeds kwamen we een stapje verder en kregen we onze droomkeuken in beeld. Uiteindelijk hebben we de keuken naar onze wensen besteld. Na afloop is er een paar keer gevraagd hoe de ervaringen waren. Heel klantvriendelijk en meedenkend!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfect”
Door Harry van de Plas op maandag 12 jun 2017 '17
Badkamer perfect geïnstalleerd door ARMA. Van verkoop tot oplevering prima geholpen door vakbekwame verkoper en monteurs. En inderdaad "afspraak is afspraak". Ook de service na oplevering is uitstekend. Komen zeker hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zoals verwacht”
Door Patrick krabbe op zaterdag 10 jun 2017 '17
Gewoon zoals verwacht net als de vorige keuken super goed geregeld! Als we nu weer een keuken moesten kopen dan gingen we weer rechtstreeks naar adee keukens in rijssen! Goede verkopers en hij word ook goed afgeleverd door topmonteurs!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Wim en Elly Lankamp op zaterdag 10 jun 2017 '17
Zeer tevreden! Wij werden hartelijk ontvangen met lekkere koffie, verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en ook de service was top, nadat er een klein dingetje was misgegaan. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken, dankzij Adee Keukens!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Gonnie Nuijten op vrijdag 9 jun 2017 '17
In Januarie 2015 onze eerste keuken gekocht bij Avanti in kesteren.Nu twee jaar later hebben wij een nieuw huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in, Wij een afspraak gemaakt met Jaap van Avanti om twee jaar later weer een keuken uit te kiezen.Het was alsof we thuis kwamen, de mensen die de eerste keer bij onze keuken betrokken waren kwamen even gedag zeggen, en een praatje maken,het zijn fijne vriendelijke mensen, wij komen daar graag.Zoals eerder in 2015 weer een goed gesprek gehad en de keuken uit gezocht naar onze wens.zowel bij de eerste als de tweede keuken is alles naar wens verlopen, Wij vroegen om dezelfde monteurs die bij ons de eerste keuken hebben geplaatst en ook aan die wens is voldaan.Wij vinden het een top bedrijf met aandacht en tijd voor je wensen, en met een stel fijne monteurs die met je meedenken als de keuken geplaats wordt.Dit is onze tweede revieuw en zowel bij onze eerste als de tweede keuken geen op of aanmerkingen.Sjapoo
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 '17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens DB Keukens
Website: www.dbkeukens.nl
Website