Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
47 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1547 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
157 ervaringen (vandaag)
Nieuwegein (Utrecht)
20 ervaringen (3 weken geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
168 ervaringen (3 dagen geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
507 ervaringen (1 week geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
126 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
15 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8,1

Enka Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2468205 | St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht
Gebruikersfoto: Droomkeuken
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Enka Keukens
Al meer dan 23 jaar geven wij onze klanten een goed gevoel bij een aankoop bij ENKA – Keukens. Wij zijn bekend met onze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. En daar zijn wij trots op. Dit succes hebben wij te danken aan onze tevreden klanten.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Enka Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Teleurgesteld”
Door Coby kros op vrijdag 19 mei 2017 '17
Ben erg teleurgesteld wacht nog steeds op de rest van mijn keuken ik hoor niks zien niks. Moet er steeds zelf achter aan dat is geen survis jammer hoop echt dat het goed komt en ze mij tegemoet komen met een flinke korting !
Geachte heer/mevrouw Kros, Wij vinden het erg vervelend dat u dit teleurstellend heeft ervaren. Uw keuken is op afgesproken tijd geplaatst en de nabestelling van de keukenwand duurt wat langer omdat het in dit geval om een nabestelling gaat. Wij verwachten binnen 2 weken de nabestelling bij u geleverd en gemonteerd te hebben. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Enka Keukens REACTIE VAN ENKA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Hebben hun best gedaan”
Door M. Huisman op dinsdag 6 jun 2017 '17
Een keuken kopen blijft altijd zeer spannend. En je hoort van iedereen, het gaat nooit goed. En inderdaad dat gebeurde bij ons ook niet. Na plaatsen van de keuken, was de keuken niet geheel zoals ik verwacht had. Maar waarin Enka keukens zich echt onderscheid is de aftersales. Je moet soms even geduld hebben, maar het komt uiteindelijk goed! Het is fijn dat ze je niet laten zitten!
Droomkeuken
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,4
Evindie onderhouds- en montagebedrijf
Nieuwegein (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
8,8
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Prima” score uit 15 ervaringen
“Nieuwe winkel”
Door C. Kuiper op donderdag 18 mei 2017 '17
Mooie nieuwe winkel, aardig en net personeel, geen opdringerige verkopers. Alles wordt netjes op tekening gezet en doorgesproken. Eventueel aangepast als de prijs boven budget is. Er wordt thuis nog een keer ingemeten en nog tips gegeven, voor de voorbereiding van de keuken. Zoals waterleidingen in laten vrezen en een grotere buis voor de afzuigkap, dat de afzuigkwaliteit beter is. Alles mooi op tijd bezorgd en gemonteerd. Monteur gaat s'avonds pas weg als alles klaar is. Mooie Duitse keuken!
Duitse keuken
Duitse keuken
Geachte heer/mevrouw Kuiper, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn zeer blij dat u tevreden bent met uw keuken. Wij wensen u heel veel kookplezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Enka Keukens REACTIE VAN ENKA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk”
Door Tugba Donmez op donderdag 18 mei 2017 '17
De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Snelle leveren en goed gemonteerd. Wij zijn goed geholpen! Er is veel keus en er is een ontzettend breed assortiment. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Top”
Door Z.B. op dinsdag 18 jul 2017 '17
Ik heb een prachtige nieuwe keuken bij Enka keukens gekocht. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers en een hele goede service. Ik zou dit bedrijf zeker iedereen aanraden, helemaal top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Enka Keukens
Website: enkakeukens.nl
aUtrecht, St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht, tel 030 - 246 82 05
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht