Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (6 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (5 dagen geleden)
Kesteren (Gelderland)
290 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1721 ervaringen (vandaag)
Poortvliet (Zeeland)
109 ervaringen (2 weken geleden)
Nieuwegein (Utrecht)
24 ervaringen (1 week geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
58 ervaringen (1 week geleden)
Dodewaard (Gelderland)
39 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8,7

Enka Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2468205 | St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht
Gebruikersfoto: Keuken met complete verbouwing
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Enka Keukens
Al meer dan 23 jaar geven wij onze klanten een goed gevoel bij een aankoop bij ENKA – Keukens. Wij zijn bekend met onze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. En daar zijn wij trots op. Dit succes hebben wij te danken aan onze tevreden klanten.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Enka Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, prijs, service
“Ontzettend tevreden”
Door Leen en Ellie van Luijn op zaterdag 21 okt 2017 '17
Wij hebben verleden jaar een keuken uitgekozen en zijn daarbij uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen. Van het moment van uitkiezen tot en met de plaatsing zijn wij ontzettend tevreden. Met vragen konden wij bij ze terecht. We werden prima op de hoogte gehouden voor wat betreft datum en tijd van levering en de komst van de monteur. De monteur heeft ook prima werk geleverd. Wij zijn heel erg tevreden en zeggen: Ga eens kijken bij Enka Keukens. Prima zaak. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie zaak”
Door Martin op dinsdag 19 sep 2017 '17
Fijn bedrijf! Mooie zaak. De mensen met wie Enka samenwerkt zijn allemaal heel netjes en zijn trots op wat ze doen. Hebben bij ons complete verbouwing gedaan. Alles binnen de afgesproken tijd wat niet makkelijk was door de bouwvakantie. Vanaf het eerste contact was het prettig. Wij gaan genieten van keuken, badkamer en de rest.
FOTO VAN MARTIN
Keuken met complete verbouwing
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
8,9
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 551 ervaringen
“Vriendelijk”
Door Stephan Obdam op woensdag 30 aug 2017 '17
We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door het team van Enka keukens en heel tevreden met de kwaliteit van de keuken. Ziet er ook super uit!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een aanrader”
Door Gilles op dinsdag 22 aug 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs.Niets werd opgedrongen,maar wel goed geadviseerd. Bij aflevering was de keuken kompleet.Niets ontbrak.Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gegaan”
Door Akpinar op zaterdag 19 aug 2017 '17
İk heb een keuken gekocht bij Enka. Enka is voor ons een topper vanaf het begin (orientatie) tot einde (paatsing). De verkoper nam de tijd, dacht met ons mee. Nette levering en uitstekende plaatsing. 100% tevreden en raad het iedereen aan!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Z.B. op dinsdag 18 jul 2017 '17
Ik heb een prachtige nieuwe keuken bij Enka keukens gekocht. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers en een hele goede service. Ik zou dit bedrijf zeker iedereen aanraden, helemaal top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hebben hun best gedaan”
Door M. Huisman op dinsdag 6 jun 2017 '17
Een keuken kopen blijft altijd zeer spannend. En je hoort van iedereen, het gaat nooit goed. En inderdaad dat gebeurde bij ons ook niet. Na plaatsen van de keuken, was de keuken niet geheel zoals ik verwacht had. Maar waarin Enka keukens zich echt onderscheid is de aftersales. Je moet soms even geduld hebben, maar het komt uiteindelijk goed! Het is fijn dat ze je niet laten zitten!
FOTO VAN M. HUISMAN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Coby kros op vrijdag 19 mei 2017 '17
Ben erg teleurgesteld wacht nog steeds op de rest van mijn keuken ik hoor niks zien niks. Moet er steeds zelf achter aan dat is geen survis jammer hoop echt dat het goed komt en ze mij tegemoet komen met een flinke korting !
REACTIE VAN ENKA KEUKENS
Geachte heer/mevrouw Kros, Wij vinden het erg vervelend dat u dit teleurstellend heeft ervaren. Uw keuken is op afgesproken tijd geplaatst en de nabestelling van de keukenwand duurt wat langer omdat het in dit geval om een nabestelling gaat. Wij verwachten binnen 2 weken de nabestelling bij u geleverd en gemonteerd te hebben. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Enka Keukens
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 290 ervaringen
9,6
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
“Nieuwe winkel”
Door C. Kuiper op donderdag 18 mei 2017 '17
Mooie nieuwe winkel, aardig en net personeel, geen opdringerige verkopers. Alles wordt netjes op tekening gezet en doorgesproken. Eventueel aangepast als de prijs boven budget is. Er wordt thuis nog een keer ingemeten en nog tips gegeven, voor de voorbereiding van de keuken. Zoals waterleidingen in laten vrezen en een grotere buis voor de afzuigkap, dat de afzuigkwaliteit beter is. Alles mooi op tijd bezorgd en gemonteerd. Monteur gaat s'avonds pas weg als alles klaar is. Mooie Duitse keuken!
FOTO VAN C. KUIPER
Duitse keuken
REACTIE VAN ENKA KEUKENS
Geachte heer/mevrouw Kuiper, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn zeer blij dat u tevreden bent met uw keuken. Wij wensen u heel veel kookplezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Enka Keukens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk”
Door Tugba Donmez op donderdag 18 mei 2017 '17
De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Snelle leveren en goed gemonteerd. Wij zijn goed geholpen! Er is veel keus en er is een ontzettend breed assortiment. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Vestiging Enka Keukens
Website: enkakeukens.nl
aUtrecht, St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht, tel 030 - 246 82 05
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.