Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1636 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
173 ervaringen (gisteren)
Rijssen (Overijssel)
223 ervaringen (1 week geleden)
Genemuiden (Overijssel)
26 ervaringen (gisteren)
Staphorst (Overijssel)
126 ervaringen (1 week geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
181 ervaringen (3 dagen geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
22 ervaringen (2 maanden geleden)
8,1

Gerard Heerkes Keukens en Badkamers

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0572-394240 | L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
Meer dan 30 jaar ervaring geeft u de garantie op een passend ontwerp, gebaseerd op uw wensen en de vakkennis van de mensen bij Gerard Heerkes
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Gerard Heerkes Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Jan Hultink op woensdag 25 nov 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Gerard Heerkes en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met Gerard over de koop van de keuken (eind augustus) tot het moment dat de keuken was geplaatst (eind oktober) zijn wij erg goed geholpen en voelde het meteen al vertrouwd. Niets dan lof over dit bedrijf. Ze denken ook goed met je mee. De keuken is in twee dagen geplaatst door medewerker Gert. Wat een vakman is dat en ook nog eens erg prettig in de omgang. Wij hebben ook een Quooker genomen. Na de installatie ervan bleek dat deze niet op de warmwaterleiding was aangesloten die we er wel hadden liggen. Wij waren er ook vanuit gegaan dat wij een Quooker Combi plus E hadden besteld, maar er bleek een Quooker Combi E aangesloten te zijn (alleen voor koudwater aansluiting). Hierover gebeld met medewerker Niek (tevens keukenverkoper, terzake kundig en hij doet wat hij beloofd). Was na ruggespraak te hebben gehad met Gerard geen enkel probleem. Onze Quooker werd kosteloos middels een ander mengventiel omgebouwd, waardoor hij nu ook is aangesloten op de warmwaterleiding. Voordeel is dat je altijd warm water hebt. Is het warme water in de Quooker op dan wordt het water verwarmd via de CV. Ander voordeel is dat we nu ook geen last krijgen van Legionella besmetting. Tot slot ook nog een complimentje voor receptioniste Erna, over de manier waarop zij ons telefonisch te woord stond en de snelheid waarop zij op mailtjes reageerde en uitvoering gaf aan verzoeken om formulieren op te sturen cq te mailen. Erna haar vader (hij was inmiddels al gepensioneerd) heeft de keuken bezorgd en heeft op de tweede dag ook al het verpakkingsmateriaal opgehaald (en dat was heel wat). Grote klasse. Ook een compliment voor hem. Beste lezers van deze review; jullie kunnen met een gerust hart een keuken kopen bij Gerard Heerkes. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is ook nog eens een erg mooie zaak waar ze ook badkamers verkopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Maatvoering tegels”
Door L. op zaterdag 2 apr 2016 '16
Eenmaal de buit binnen, is de service ver te zoeken. Tegels leveren van b kwaliteit (niet maat vast) vervolgens de klant de schuld geven. Probeer maar eens tegels op de voeg te krijgen die 3mm afwijken. Beide soorten tegels gekocht en aanbevolen op 45 cm. Als het geld eenmaal binnen is geeft heerkens niet meer thuis. Wasbakken en kranen niet geleverd zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 181 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 22 ervaringen
“Blij met de service”
Door Marco op vrijdag 14 apr 2017 '17
Eind 2016 besloten we tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Diverse showrooms afgelopen. Bij één bedrijf vonden we exact wat we wilden hebben en een tekening en offerte laten opmaken. Een mooie keuken. Helaas kwam de totaalprijs fors boven ons budget uit. Dat werd hem dus niet. Op advies van de buren een afspraak met Gerard Heerkes gemaakt. Zij hadden in de zomer van 2016 een keuken laten plaatsen en waren dik tevreden. Dus met de tekening onder de arm naar Gerard toe. Die tekening werd grondig bekeken. De indeling vond hij niet optimaal en kwam meteen met diverse voorstellen. Dat waren inderdaad verbeteringen waar wij niet bij hadden stilgestaan. Tja, hoe vaak koop je een keuken.... Na een bezoek bij ons thuis kwam hij nog met meerdere veranderingen waar wij niets tegenin konden brengen. Dit waren inderdaad nog meer verbeteringen. Dus een offerte laten opmaken. Deze kwam behoorlijk lager uit dan de 1ste en viel mooi binnen ons budget. En de keuken werd nog mooier ook! Volgens afspraak werd eind februari gestart met de montage. In 4 dagen tijd werd de volledige keuken gemonteerd door Gert. Wat een vakman! Een betere kun je niet wensen. Dus al met al zijn wij 100% tevreden. Zoals het bij ons is gegaan zou ik iedereen willen toewensen. Gerard, Erna en Gert. Nogmaals bedankt. Wij zijn heel blij met de keuken en met jullie service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kijken er met goed gevoel op terug”
Door H.E. Haverink op zondag 4 jun 2017 '17
Eind 2015 besloten we onze badkamer toekomstbestendig te maken: bad eruit en meer loopruimte, ruimere wastafel en onderhoudsarm. Door mond-tot-mondreclame bij Gerards Heerkes in Heino uit gekomen. Eigen ervaring: goed advies en meedenken, ook op locatie. Ook bij een ander zeer goed aangeschreven bedrijf ontwerp en offerte laten opmaken; zag er heel goed uit maar we kwamen daar 2500 duurder uit. Dus knoop doorgehakt en verder met Gerard Heerkes. Het was een hele klus die in 2 weken tijd is geklaard. Van begin tot eind werd alles geregeld en naar wens. Voor elke klus hebben ze een of 2 mannetjes die precies daarin heel vakkundig zijn. We hebben er wel 10 over de vloer gehad, allemaal vaklui en prettige mensen. Zelfs het afkitten van alle hoeknaden werd gedaan door een man die zich hierop toegelegd had, perfect. Al met al, we waren en zijn nog steeds heel tevreden met het resultaat. Nu een jaar later kijken we er nog steeds met een goed gevoel op terug. Een paar maanden geleden hebben we een waterontharder laten plaatsen door een ander bedrijf. Later bleek dat daardoor een lekkage in de afvoer achter de toiletruimte op de gegane grond was ontstaan. Eigenlijk had de aansluiting van de badkamerafvoer destijds gelijk anders uitgevoerd moeten worden maar dat is in eerste instantie onderschat. Uiteindelijk heeft Heerkens het probleem kosteloos, zonder schade aan de toiletruimte (vooral met geduld), alsnog naar volle tevredenheid opgelost. Kortom, we zijn na een jaar nog steeds zeer tevreden met onze installatie door Gerard Heerkes en gunnen dit iedereen, vandaar nu deze review.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Fam De Muyt - Pleiter op zaterdag 30 sep 2017 '17
Prima service, mooie keuken met goed advies en vakman Gert heeft alles tot in de puntjes geplaatst nu na 2 jaar nog steeds tevreden ieder probleem word gelijk opgelost
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door MJ uit Zwolle op vrijdag 4 sep 2015 '15
Een aantal maanden geleden naar volle tevredenheid een nieuwe keuken gekocht bij Heerkes. Enkele weken geleden is de keuken conform de gemaakte afspraken geplaatst. Dit gebeurde uiterst vakkundig door een zeer ervaren installateur en nam bijna 2 dagen inbeslag. Zelfs de kartonnen verpakking van de keuken(apparatuur) werd niet achtergelaten maar keurig opgeruimd. Na plaatsing kwam de verkoper zelf nog even kijken hoe de keuken er uit zag. Al met al zijn wij meer dan tevreden over Heerkes. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie Timmerman op dinsdag 9 aug 2016 '16
Prima service! We hebben een prachtige keuken en badkamer bij Heerkes gekocht; prima gemonteerd. Badkamer zelf gedaan, en alle adviezen meegekregen. Een doucheafvoerputje strip wat iets los liet werd kosteloos vervangen, en ook de koffiemachine die haperde werd zonder pardon vervangen door een nieuwe! Veel adviezen gekregen over mogelijkheden. Goed mee te overleggen en onderhandelen. Wij zijn erg tevreden over de service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door R. Wouters op woensdag 10 jun 2015 '15
Wij hebben zowel een keuken en badkamer aangeschaft. Prima geholpen en goede voorlichting gehad. Alles is netjes gemonteerd zoals besproken in de winkel. Doordat er wat extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden is de planning iets aangepast, maar het resultaat mag er zijn. Naar volle tevredenheid zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 223 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 173 ervaringen
“Slechte service”
Door I.Bokhove op zondag 22 jun 2014 '14
Kwaliteit van de producten is prima, maar deze firma kan absoluut niet met klanten overweg. Ze komen hun afspraken nooit na, ze bellen je nooit terug. Als je ze dan zelf belt krijg je een snauwende dame aan de telefoon die alleen maar zichzelf en het bedrijf gelijk wil geven en absoluut niet kan luisteren. Ze hebben vooraf verkeerde informatie gegeven en leggen uiteindelijk de schuld bij mij als klant. Ben nog noot zo onbeschoft behandeld dan bij deze zaak. Ook heeft Gerard zelf niet veel kennis over de mogelijkheden van een oven in een keuken. Ook slechts 1 merk in het assortiment. Zelf belt Gerard al ├╝berhaupt nooit terug en als hij dat doet spreekt hij een kwade voicemail in. Dus de producten en de levering ervan is prima, maar als klant ga je voor een totaal gevoel. Ze willen vooral zelf gelijk hebben. Ik werk zelf bij een groot bedrijf waar het klantbelang centraal staat. Ook al heeft de klant niet altijd voor 100% gelijk! dan probeer je daar als leverancier boven te staan. Het enige wat dit bedrijf doet is zoveel mogelijk hun eigen gelijk aantonen. Mijn klacht oplossen heeft minstens 3 maanden geduurd en ik moest overal zelf achteraan. Kortom, ik raad iedereen af ook maar iets te kopen bij deze keuken meneer. Betaal liever iets meer en ga voor service.
Reactie of foto toevoegen +52 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Marc van den Broek op woensdag 4 dec 2013 '13
We hebben 4 jaar geleden een keuken , badkamer en nieuwe cv bij Gerard Heerkens in Heino laten plaatsen. Laatst hadden we een probleem met de cv waarbij na een onderhoudsbeurt bleek dat deze was aangesloten op de oude afvoer. Heerkens heeft toen het bedrijf BB&L Hardenberg die de cv had geplaatst aangesproken maar die gaven niet thuis. Heerkens heeft toen een ander bedrijf, geheel kosteloos, de zaak laten opknappen. Wij vinden dit echt een super service. Echt onze gemeende complimenten ook voor de communicatie omtrent het probleem. Klasse!
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
Vestiging Gerard Heerkes Keukens en Badkamers
aHeino, L.J. Costerstraat 21, 8141 GN Heino, tel 0572 - 39 42 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel