Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
44 ervaringen (1 maand geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
50 ervaringen (1 maand geleden)
6 vestigingen
1471 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
143 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
160 ervaringen (2 weken geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
488 ervaringen (1 week geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
114 ervaringen (5 dagen geleden)
6,4

Gerwens Kuechen

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49256281630 | Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland
Gebruikerservaringen
Er zijn 12 gebruikerservaringen over Gerwens Kuechen. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Slechte sevice”
Door Guijt op donderdag 24 apr 2014 '14
Hebben een keuken bij hun gekocht, maar nu laat de toplaag van twee kastdeurtjes los. Heb gemaild maar krijg alsmaar de zelfde vragen wie de verkoper was. We hebben zijn naam al 7 keer gemaild maar horen niets van ze. Zeer slechte service ,zal binnenkort ze vereren met een bezoekje met de deurtjes onder mijn arm.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Zeer goede service”
Door GB op vrijdag 17 okt 2014 '14
In 2006 en in onze nieuwe woning in 2011 een keuken gekocht. Beide keren zeer tevreden. Vriendelijk personeel, komen langs voor inmeten, denken mee en raden aantal zaken aan of af. Hebben verscheidene opties qua opstelling en materialen doorgenomen. Hebben recentelijk nog extra kasten bijbesteld. Monteur kijkt meteen hele keuken na. Betrouwbare en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 488 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1471 ervaringen
“Fantastisch geholpen”
Door RBO op zaterdag 25 jul 2015 '15
Vandaag op aanraden van een collega bij Gerwens Keukens geweest. Fantastisch geholpen, eindelijk eens echt advies in plaata van verkooppraatjes, mooie showroom en uitstekende prijs. Wij kijken uit naar de levering!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aankoop zeer goed, afronding en service matig”
Door Michiel op donderdag 12 jun 2014 '14
Ik herken de wisselende verhalen.

Het aankoopproces gaat erg soepel. In NL offerte en tekeningen opvragen en de eerste onderhandeling doen, dan alles naar Gerwens mailen en de volgende dag heb je een veel scherpere prijs en betere apparatuur. Als je er dan heen gaat om het af te ronden wordt je getrakteerd op een lunch.

Dat heb ik nu 2 keer gedaan. De eerste keer (2005) was alles goed, ook de montage en service. De 2e keer ging het mis met de communicatie en service. Onze verkoper en contactpersoon was LH. Die moet je niet hebben... Die moet nodig met pensioen...Uiteindelijk zijn we wel erg tevreden over de keuken en de apparatuur zelf.

Obv mijn eerste keuken zou ik score 'uitstekend' geven (daarom kwamen we ook terug), obv de 2e keuken geef ik score 'matig'. Omdat deze ervaring overheerst, valt onze score dus lager uit voor Gerwens.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een goede start maar uiteindelijk teleurstellend”
Door CW op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij hebben in 2010 onze keuken bij Gerwens gekocht. Tijdens de aanschaf en de montage is het heel prettig en is er goed contact maar na de installatie van de keuken laten ze het afweten. Ze negeren gewoon je vragen. Vlak na de installatie bleek dat ons natuurstenen blad niet goed geïmpregneerd was, want bij ieder contact met etenswaren zat er een vlek. Wij geïnformeerd naar welk middel was gebruikt, zodat we het dan zelf nog een keer konden impregneren. Ze verwezen ons naar de leverancier van het blad maar we zijn er nooit achter gekomen wat er gebruikt was. We hebben toen zelf maar iets gekocht. Nu twee en een half jaar later sluit de ijskastdeur niet meer goed. Verschillende mails gestuurd met de vraag of dit nog onder de garantie valt. We krijgen geen antwoord. Ik ben dus wel klaar met Gerwens. Het is wat mij betreft service tot de voordeur en dan mag je het zelf uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Alles is oplosbaar”
Door Jan Koop op dinsdag 17 dec 2013 '13
Na veel zoeken ook in NL hebben we een keuken gekocht in D omwille van de prijs. Vriendelijke verkoper, maar zag ook wel eens dingen over het hoofd. Op de montage was het eea aan te merken, maar de fouten werden wel zonder lange discussies hersteld. Tot nog toe bevalt de keuken prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met keuken”
Door Lies op vrijdag 12 okt 2012 '12
Na een half jaar orienteren uiteindelijk bij Gerwens uitgekomen. Zeer prettig geholpen door eigenaar zelf. Niet opdringerig, wel meedenken en ons openstellen voor wijzigingen, waar we achteraf heel blij mee zijn. De installatie ging in etappes en iets was niet helemaal naar wens, dat is later na wat aandringen van ons uitstekend hersteld. De afwerking is zeer professioneel en echt netjes. Quooker kraan hadden ze niet helemaal goed geleverd en dat hebben we met Quooker zelf uitstekend geregeld.
Nu na anderhalf jaar zijn we nog erg tevreden over kwaliteit. Wij hebben er lang over gedaan, om uit te zoeken hoe precies en bij wie, maar als we het opnieuw zouden doen zouden we weer met Gerwens in zee gaan en dezelfde keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“goed keukenbedrijf”
Door Nellie op dinsdag 20 dec 2011 '11
Prima bedrijf. Vriendelijke monteurs en kritisch met betrekking tot plaaten. Monteur zeg een foutje welke wij waarschijnlijk nooit hadden gevonden. Werd ook prompt een nieuwe front voor besteld. Zou waarschijnlijk na de Kerst klaar zijn, maar het werd voor de Kerst al geregeld.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
8,8
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Prima” score uit 16 ervaringen
8,9
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 114 ervaringen
“Prima zaak”
Door Robert op donderdag 3 feb 2011 '11
prima keuken zaak wordt rustig geholpen geen opdringerige types met verkeerde pakken aan.
goed advies.
Offerte kreeg je zo mee
verkoper Ingo kwam zelf inmeten prima monteurs zijn totaal 3x langs geweest binnen 1 week keuken blad geplaatst werd pas in gemeten nadat keuken geplaatst was zo hoort het ook.
Zeer positieve ervaring.
keuken is geplaatst november 2009
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prima”
Door erik op zondag 26 feb 2012 '12
Twee maal een keuken hier gekocht. Goede en scherpe prijs en beide keren prima gemonteerd. Tuurlijk altijd een paar dingetjes (waar heb je dat niet) en je moet zelf scherp blijven, dan is het prima opgelost. En als je dan nog even 15% achterhoudt voordat alles klaar is, komt het zeker goed. Kortom: aanbevolen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Slechte service”
Door Erwin op vrijdag 20 jan 2012 '12
Drie en een half jaar geleden een keuken gekocht bij deze zaak. Na ongeveer een jaar liet de lak op bepaalde deuren al los. Ze zijn twee maal geweest met nieuwe deuren met een hele andere kleur. Daarna hebben we ze nooit weer gezien. Ook niet na herhaaldelijk bellen. Ze doen net of ze gek zijn. We zitten nu nog met kapotte deuren. Als je een keuken koopt zijn ze heel vriendelijk maar als je klachten hebt dan geven ze niet thuis. Ze kunnen de keuken dan wel goedkoop leveren maar het weegt niet op tegen alle ellende die je er mee hebt als er iets niet goed is.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Hoezo Profi?”
Door M. Stolk op zaterdag 29 jan 2011 '11
De prijs was wel ok, maar dat ben je snel weer vergeten, wat overblijft is een slecht gevoel.
Monteurs die naar de drank ruikend de keuken monteren en ondertussen afgeven op het merk dat je hebt gekocht. Wantrouwen toen we aangaven dat een kastfront was beschadigd; "dat hebben fremdmonteure gedaan". Een oplossing voor een dubbele deur verkocht, die niet te leveren bleek, kraan foutief gemonteerd. Niet luisteren naar de klant. Waardeloos
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
Vestiging Gerwens Kuechen
aGronau Westfalen, Otto-Hahn-Str. 10, 48599 Gronau Westfalen, Duitsland, tel +49 25 62 81 63 0
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland