Feedback
9,6

Glasvezelbehangers

Website: www.glasvezelbehangers.nl "Fantastisch" score uit 33 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.glasvezelbehangers.nl | tel: 0548-789928 | Laan Oud-Indiegangers 90, 7463 CD Rijssen
1 / 12
12 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.glasvezelbehangers.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Glasvezelbehangers
Glasvezelbehangers is gespecialiseerd in glasweefselbehang, glasvliesbehang, renovlies en glasvezelbehang

Glasvezelbehangers.nl is een organisatie van behangers gespecialiseerd in glasweefselbehang, glasvliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. Werkzaam in en vanuit heel Nederland, staan wij snel, professioneel en goedkoop voor u klaar. Onze glasvezelbehangers zijn allemaal professionele behangers of schilders. Dit is heel belangrijk met glasvezelbehang, omdat het zeer nauwkeurig gekit en gesausd moet worden. Hier is een ervaren strakke hand een vereiste.

Wij werken met glasweefselmachines, waar het weefselbehang door heen gaat om de lijm op het behang aan te brengen. Hierdoor wordt er minder lijm in de muur weggezogen terwijl de goede aantrekkingskracht/zuigkracht blijft en er een goede hechting ontstaat. De lijm droogt gelijkmatig op, met als resultaat een optimaal drogingsproces en een strakke structuur. Ook de latex die wij gebruiken is speciaal geschikt voor glasvezelbehang, glasweefsel of glasvlies en is ook afwasbaar.

Glasvezelbehang eigenschappen: scheuroverbruggend, energiebesparend, hygiënisch, stootvast, goed reinigbaar, waterdampdoorlatend, geluidsdempend, vlamwerend, brandveilig, vochtregulerend, milieuvriendelijk, verstevigend voor de muren, egaliserend, onderhoudsvrij, stofvrij.

Wij maken uw wanden strak en glad vanaf € 15,- per m2. Dit is inclusief:
• Glasvezelbehang
• Glasvezellijm
• Verlijmen met lijmmachine (perfect glad resultaat)
• Aanbrengen door gespecialiseerde glasvezelbehangers
• Eénmalig sausen met een dekkende, professionele latex
• Geen voorrijkosten
• Aanbieding is inclusief BTW!
• Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras
Gebruikerservaringen
Er zijn 33 gebruikerservaringen over Glasvezelbehangers. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren25 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 32 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: aanbieding, kwaliteit, offerte, prijs, service
“Heel strak”
Door Yun op maandag 20 mrt 2017 '17
We hebben Raymond en Paul in huis gehad; een grote 2 onder 1 kap woning die ze moesten behangen met glasvliesbehang en sauzen (nieuwbouw). Ze hebben de wanden grondig opgeschuurd, hier en daar stucwerk bijgewerkt en zijn aan het behangen geslagen. Na 1 dag was al anderhalve verdieping behangen (met 3 man) en na 5 dagen was alles klaar. Iedereen die binnen komt denkt dat de wanden gestuct zijn, zo strak! Raymond reageert snel op vragen en verzoeken, alles ging in goed overleg. Paul is een geweldige schilder en gaf ons goede tips. Ik beveel Glasvezelbehangers zeker aan.
Strakke wanden
Strakke wanden
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Martijn & Jenny op dinsdag 20 dec 2016 '16
De behangers van Glasvezelbehangers.nl zijn woensdagochtend begonnen. Vrijdagmiddag waren de behangers al klaar met het sausen en behangen. Naast het snelle werken, is de kwaliteit van werken ook zeer hoog. Wij zijn zeer te spreken over het strakke resultaat!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Netjes”
Door Gert op dinsdag 6 dec 2016 '16
Beste Gerlof, Jullie hebben fantastisch werk afgeleverd. Snel, strak en vooral erg klantvriendelijk. Een tevreden klant en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden, collega's en bekenden. Alles netjes conform afspraak. Groet, Gert
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel netjes gegaan”
Door Renee en Iris op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben onze woning laten behangen en sauzen, 180 m2 in twee dagen. Het contact vooraf met Gerlof verliep prima, zowel via de mail als per telefoon. Zijn zelfs ook nog persoonlijk langs geweest voor wat meer toelichting. We waren meer dan welkom! Alles is goed geregeld en het is heel erg netjes afgewerkt, het ziet er strak uit. Heel mooi gedaan en supergoede service! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Top gegaan”
Door fam Munsterman op zondag 9 okt 2016 '16
Onze gehele nieuwe nieuwbouwwoning in Meppel is voorzien van glasvliesbehang. 280 m2 in nog geen 3 dagen, erg indrukwekkend. We zijn supertevreden over het eindresultaat, het ziet er erg netjes uit! Leuke, vriendelijke mannen en alles top geregeld!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Succesverhaal”
Door Barbara op maandag 22 aug 2016 '16
We are super happy with the work done by glasvezelbehangers, they did the walls of the ground floor and the staricase and they worked very efficiently and the result was perfect. Albert and his colleague came on time as agreed and were really professional in their work. I would totally recommend this company. Everything was smooth, offer, invoice and payment can be done all electronic in a very efficient and transparent way. I considered also their offer was competitive. All in all it was a success story!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Helemaal tevreden”
Door jessica op zondag 24 jul 2016 '16
Contact via mail uitstekend.Snel geregeld en flexibel. We hebben ons gehele huis laten doen incl 2 fotowanden laten plaatsen. In 2 dagen keurig vakmanschap , Harde werkers , nette werkers. Wij zijn zeer tevreden en kunnen het ieder aanraden. Nogmaals bedankt Roy en Marion !
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima en snel”
Door marjolein op vrijdag 22 jul 2016 '16
Communicatie via de mail verliep prima en vooral snel! Het hele huis is binnen vijf werkdagen behangen en geverfd. Het werk ziet er mooi en netjes uit. Ook het eigen gekochte sierbehang heeft Kris met veel precisie op de muur gekregen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Online bestelling”
Door Joram op zondag 20 mrt 2016 '16
We hadden een bestelling gedaan voor 8 rollen glasvezelbehang, inclusief lijm en voorstrijk, voor een wel heel uitstekende prijs. 't Berichtje met een tijdvak voor levering hebben we niet ontvangen, maar alles kwam compleet, goed verpakt en op tijd aan... en de kwaliteit van het behang ziet er boven verwachting goed uit. Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen, met goede spullen en aantrekkelijke prijzen. Ik werd zelfs nagebeld omdat we op het afleveradres niet thuis zouden zijn, waardoor het afleveradres en -datum netjes in overleg is gewijzigd. Top service dus!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Marco en Anne Marie van der Heijden op dinsdag 26 jan 2016 '16
Gisteren en vandaag heeft Albert van glasvezelbehang.nl onze muren onder handen genomen ! En WOW wat is het mooi geworden. We vonden het geel spannend, maar het is boven verwachting mooi geworden. Bedankt voor je goeie werk. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Jacco & Monique op vrijdag 18 dec 2015 '15
De behangers van Glasvezelbehangers hebben ons huis in 2 dagen in zijn geheel behangen inclusief afwerking en schilderen. De kwaliteit van het afgeleverde werk was meer dan uitstekend. We kunnen iedereen die overweegt om glasvlies of glasvezel behang te laten plaatsen de diensten van Glasvezelbehangers aanraden. Bij deze: Gerlof, bedankt! Jacco en Monique
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Goed resultaat”
Door Frank Leemkuil op maandag 16 nov 2015 '15
De service en ontzorging van het team van glasvezelbehangers is zeer goed. Ze denken mee met de klant en het resultaat is perfect. Wij hadden Roy en Richard aan het werk deze twee harde werkers hebben 328m2 in 2 dagen tijd aangebracht inclusief afwerken. Wij kunnen deze vakmensen meer dan ook aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Enthousiast”
Door Els van Dam op maandag 9 nov 2015 '15
Wij zijn super enthousiast over het aangebrachte glasvezelbehang van de Glasvezelbehangers. Prachtig, zonder naden aangebracht op de muren en keurig laagje erop geverfd. De heren waren erg vriendelijk en hebben het huis heel netjes achter gelaten. In een woord: TOP! Bij iedere volgende klus bel ik deze club weer.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer aanbeveling is niet nodig”
Door Gerard op zondag 14 jun 2015 '15
Een hele woning (235 m2) in 4 dagen tijd van behangklaar naar super strak. Geweldig werk door behanger Andre voor glasvezelbehangers in Dorst bij Breda. Bedankt ! Meer aanbeveling niet nodig maar qasa wil 200 tekens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Wat we voor ogen hadden”
Door Niels Analbers op maandag 2 feb 2015 '15
Gerlof heeft bij ons het huis behangen en gesaust in ongeveer 3,5 dag, nadat we alle muren opnieuw hadden laten stucen. Behang zit er strak in en het is keurig gesausd. Precies het resultaat wat we voor ogen hadden; superstrakke muren. Alle afspraken worden keurig nagekomen en communicatie via website is perfect!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“hele mooie opgeleverde muren”
Door R Oudwater op zaterdag 15 nov 2014 '14
Behanger van Gerlof Janssen glasvezelbehangers heeft onze woning(345 m2 behang) in een record tijd van vijf dagen voorzien van glasvlies behang en drie muren in kleur geschilderd garage geschilderd en fotobehang aangebracht. alle elektra opbouw is verwijderd trappen en daarna behangen op een zo danige wijze dat het gestucte muren lijken, bv een muur van 11.50 meter lang 2.77 hoog ZONDER enige naad op geleverd , alle hoekjes gekit, het hele huis is een aaneensluitende muur geworden.Echt noemenswaardig! echt een uitkomst Gerlof Janssen Glasvezel behangers! Bedankt voor het ontzettend gave huis! Bedankt
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Strak en mooi werk”
Door Fred Bakker op woensdag 22 okt 2014 '14
Glasvezelbehangers heeft echt mooi werk afgeleverd. Ik ben erg blij dat ik ze heb laten komen! Hij werkt netjes en vlot en je houdt geen bende over. Man wat ziet dat er netjes uit zeg..... we zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Snel en vakkundig”
Door Marion op dinsdag 29 jul 2014 '14
Via internet de Glasvezelbehangers.nl gevonden. Vooral het totaalconcept sprak mij aan. Dus een prijs waar alles is inbegrepen, je weet precies waar je aan toe bent. De aanbieding van Gerlof was zeer duidelijk. Albert en zijn collega waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. De eerste dag waren alle muren al voorzien van behang, nadat de muren eerst geschuurd waren (nieuwbouw appartement). De tweede dag werd het behang gesausd. Het resultaat is prachtig. Het zit er superstrak in en het behang is bij het plafond keurig afgekit. De behangers hebben alles keurig achtergelaten, zelfs nog wat verf mocht er nog wat aangetipt worden. Kortom, ik ben zeer tevreden. Dit resultaat kun je zelf niet bereiken en zeker niet in zo'n kort tijdsbestek. Ik zal de Glasvezelbehangers in de toekomst zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super behangers”
Door Albert en Lia van der Fange op zondag 5 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestatie van de Glasvliesbehangers en de schilders. De prijs was niet hoger dan dat wij vooraf per M2 hadden afgesproken. De beide behangers waren hardwerkende, kundige en vriendelijke mensen. De oplevering en kwaliteit in 2 werkdagen was supersnel en goed. Nu wij al 3 maanden genieten van he resultaat zijn er nog altijd geen klachten. We kregen veel tips zoals het vernissen van het lage gedeelte van de gang i.v.m. onze hond. Dit is prima gelukt. Familie, kennissen en bezoekers vinden het resultaat heel mooi. Het resultaat beveelt zich zelf aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Gewoon goed”
Door Ed op zondag 24 nov 2013 '13
Via Google bij glasvezelbehang.nl terecht gekomen. Wij konden al zeer snel Richard Arendse verwelkomen en hij hij in 2 dagen onze gehele bovenetage voorzien van glasvezelbehang. Richard heeft in die twee dagen geheel zelfstandig in onze woning en stuk vakwerk afgeleverd. Hij is het vertrouwen meer dan waard en is bovendien een keiharde werker. Niets dan lof over dit bedrijf. Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima werk!”
Door Fam. HJL op zaterdag 26 okt 2013 '13
De slaapkamers in onze vakantiewoning op Landalpark De Elsgraven # 162 waren hard toe aan een opknapbeurt: het behang liet her en der los en had opgelapte delen. Aanvankelijk dachten we: we kunnen misschien zelf wel het een en ander. Al zoekend op internet kwamen we op de site van Gerlof Jansen uit.
Conclusie: ons geploeter zal waarschijnlijk niet opwegen tegen het vakwerk dat je van deze professional mag verwachten. Dat is ook gebleken: onze slaapkamers liggen er weer mooi en strak bij. Verder vroegen we of het mogelijk was de plafonds te latexen. Geen probleem. Ook hiervoor ontvingen we een concurrerende offerte. Bovendien werden we tijdens het behangen tijdig ingelicht dat er wat meerwerk zou zijn, met opgaaf van redenen. Dat maakte dat de rekening geen verrassingen bood. Het zou goed zijn als de site aanwijzingen bood voor het berekenen van het te behangen oppervlak, bijv. dat bij het opmeten van schuine gedeelten er in gedachten een rechthoek van gemaakt moet worden. Ten slotte willen we onze waardering uitspreken voor degene die het uiteindelijke werk bij ons deed: hij deed dat accuraat en met een vrolijke noot.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“glasweefsel in nieuwbouwwoning”
Door Michael op zondag 13 okt 2013 '13
Ervaren en vakkundige specialisten die net werk afleveren, en in een goed tempo. Vriendelijk in de omgang en ben zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitstekend resultaat”
Door Daniel op zondag 6 okt 2013 '13
Via via bij glasvezelbehangers.nl terecht gekomen. Vanwege de afstand vooraf alleen telefonisch en via email contact gehad. Je krijgt deskundig advies over methode en materialen. Vervolgens een afspraak gemaakt om ons hele huis te laten behangen en sausen. Richard Arends is namens glasvezelbehangers.nl langsgekomen en heeft een uitstekend resultaat achtergelaten. Behang zit heel strak tegen de muren, je ziet nauwelijks de naadjes. Schilderwerk ook prima. Bovendien is Richard een prettig persoon om over de vloer te hebben, luistert hij goed naar de wensen van de klant en denkt hij goed mee. Dik in orde!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“naadloze afwerking”
Door Dennis en Karen op maandag 23 sep 2013 '13
Graag wil ik Gerlof bedanken voor de professionele (en werkelijk!) naadloze afwerking van onze muren. Kwaliteit, degelijk advies en tijdige oplevering staan centraal bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed werk”
Door yolanda op dinsdag 6 aug 2013 '13
Zeer tevreden wat deze mensen in een korte tijd zo goed werk afleveren. Nou ik vond de prijs best wel pittig maar het is zeer goede kwaliteit en als je dat zelf moet doen allemaal dan ben je zeker een volle week bezig Heel vriendelijk uitleg gehad wat ze gingen doen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij andere mensen als ik hoor dat ze een behanger nodig hebben. Ja ik heb wel vantevoren even gekeken hoe andere mensen een reaktie hebben neergezet en allemaal even doorgelezen. Klachten heb ik niet en ik weet zeker als ik die na een tijdje zou hebben dat ze een oplossing zoeken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima uitvoering!”
Door sjoerd op maandag 24 jun 2013 '13
Gerlof en zijn team hebben snel en vakkundig een uitstekend resultaat neergezet. Binnen een week een strakke wand voor een scherpe prijs. Dank!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door Cobi op maandag 15 apr 2013 '13
Gerlof, Mijn complimenten! Het ziet er super uit. En nog bedankt voor de snelle service. Je staat in mijn bestand voor de volgende klus en ik kan iedereen aanbevelen een beroep op jou te doen. Cobi de Rijke, Rotterdam.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed werk!”
Door Arjen op zondag 14 apr 2013 '13
Via het internet terecht gekomen bij Glasvezelbehangers. Uiteindelijk is het werk snel en netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Aan te bevelen vanwege goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Behangen gipswanden”
Door Frank op dinsdag 2 apr 2013 '13
Gerlof Jansen heeft bij ons keurig werk verleend. Hij heeft dit volgens afspraak gedaan en heeft alles netjes achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klasse werk”
Door Ria op zaterdag 23 mrt 2013 '13
Via internet bij toeval bij Gerlof terecht gekomen. Nog geen moment spijt van gehad. Vakwerk geleverd. Volmaakt gladde wanden, geen naad te zien en strak in de verf. Ook plafond weer hagelwit. Bij iedereen aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Qua prijs-kwaliteit vinden wij het een aanrader”
Door Marije op woensdag 4 jul 2012 '12
Na veel wikken en wegen gekozen voor glasvlies in plaats van glad stucwerk. Afgereisd naar de showroom in Rijssen waar Gerlof Janssen vertelde over zijn product en na alle informatie hebben we gekozen voor renovlies (meest glad en strak) met zijdematte afwerking. Twee behangers voorzagen onze gehele tweekapper in 1 dag van behang. Dat zag er al mooi uit. Op zoek naar naadjes moest je op ongeveer 30cm van de muur afstaan. Door verkeerde informatie over kleurnummer van het plafond vanuit de aannemer (spuitwerk plafond is géén RAL 9010, die is gelig) hebben we helaas de eerste ronde schilderwerk afgekeurd en hebben we 's avonds kunnen overleggen met Gerlof. Hij is vervolgens een dag extra gekomen om de juiste spierwitte kleur er op te zetten. Niet zijn fout, maar bereidwillig om op korte termijn een dag extra te komen.
Het resultaat: strakke wanden! Vooral de prefab betonwanden (die we wel allemaal zelf vooraf hadden nagelopen met spacmes en schuurpapiertje) zijn superstrak. Eén klein minpuntje misschien: op de tussenmuren zie je door het renovlies wel de giboblokken enigszins, maar wij zijn pietjes precies.
Verder heeft Gerlof een innovatie toegepast in ons huis: een magneetfolie onder het renovlies. Dat wandje bij de keuken wordt dé plek voor tekeningen, afspraakkaartjes etc. Kan zo in een woonblad! Vrienden zijn allemaal positief verrast over het 'behang'. Qua prijs-kwaliteit vinden wij het een aanrader. Gehele huis laten doen (tweekapper, incl magneetwand en 2 x sauzen) voor € 6000,-
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Vakantiehuisje”
Door Sylvia op dinsdag 7 feb 2012 '12
Op goed geluk hebben we Gerlof gevraagd om ons vakantiehuisje in Friesland te komen behangen en sausen. We hebben elkaar alleen via de telefoon en via de mail gesproken. Dus eigenlijk hartstikke eng om zomaar iemand in je huis te laten. Maar....het ziet er echt allemaal goed en netjes uit. Gerlof je hebt prima werk afgeleverd...bedankt!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Vertrouwen”
Door Shau&Kit&Tara&Mila&Laura op woensdag 16 jun 2010 '10
We gaan onze wanden laten behangen met glasvezelbehang via glasvezelbehangers.nl kost het 14 m2 . Dat is inclusief sauzen.... ik heb wel vertrouwen in glasvezelbehangers.nl.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
Adresgegevens Glasvezelbehangers
aRijssen, Laan Oud-Indiegangers 90, 7463 CD Rijssen, tel 0548 - 78 99 28
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor wandafwerking in Overijssel