Feedback
8,3

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 715 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 34 vestigingen (heel nederland)
1 / 132
132 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Gebruikerservaringen
Er zijn 715 gebruikerservaringen over Grando Keukens & Bad. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren326 ervaringen
4 sterren283 ervaringen
3 sterren24 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster50 ervaringen

Per vestiging:
“Super geholpen”
Door Jan op maandag 22 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Na 25 jaar nieuwe keuken gekocht. Zeer goed en duidelijk geholpen en onze eigen ideeen kunnen geven. Deze werden ook netjes verwerkt in de nieuwe keuken. Na installatie hadden we kleine gebreken die snel en netjes zijn verholpen door eigen deskundige monteurs. Alles bij alles super geholpen en blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel fijn geholpen”
Door simone van der meer op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Heel fijn geholpen door de adviseur Hans van Staaten die een mooi ontwerp heeft gemaakten die zelf ook ideeen aangaf welke we dan weer in de showroom hebben bekeken ik hen de hele showroom geloof ik gehad ben erg tevreden met het resultaat. de indeling is praktisch en het is erg mooi geworden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij”
Door Carin op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Super blij met mn nieuwe keuken en badkamermeubel. Van A tot Z goed overleg en flexibiliteit. Bij een nieuw huis kopen moet je aan zoveel dingen denken en regelen, ze hebben echt een klus uit handen genomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Aart en Janneke van Amersfoort op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Epe
Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Alles verliep volgens schema en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Al het bouwafval werd regelmatig afgevoerd. Wij hebben dus een goede ervaring met Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door Overdevest Lelijveld op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Doormiddel van twee intensieve gesprekken met de ondernemer zijn we gekomen tot een prachtig resultaat. Al gauw was het vertrouwen daar.Uit zijn ervaring kon hij ons veel praktische ideeen geven. Er was ook veel aandacht voor details. Prettig om via het beeldscherm ook de sfeer vd keuken in te schatten en alsnog veranderingen aan te kunnen brengen. Ook na de aankoop is er via de mail nog meerdere keren duidelijkheid gegeven en overleg geweest.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie showroom”
Door J. van Hoorn op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg goed geholpen”
Door Steven van Norden op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg goed geholpen. Dhr. van der Laan was ons contactpersoon en heeft goed geluisterd naar onze wensen en speelde hier erg goed op in. Tevens kwam hij met goede ideeën, waar wij zelf op voorhand niet aan hadden gedacht. Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig”
Door D. van 't Ende op zondag 14 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Keurig werk geleverd en alle afspraken nagekomen. Het afvoeren van de oude keuken is zeer goed verlopen. De onderaannemers, zoals stucadoor, electricien en schilder hebben keurig werk verricht. Niets op het gehele werk aan te merken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige functionele keuken”
Door Edith Vissers op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Bij Grando Uden kregen wij een goed advies, er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden aan het denken gezet over functionaliteit en uiterlijk. Met een prachtige en functionele keuken als resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door H Bos op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Emmen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Richard Robben, die tevens de keuken heeft ingemeten. De keuken is keurig afgemonteerd door Raymend. Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Harde werkers”
Door J,J, van der Poel op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Linda Rensen op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Op internet gezocht naar een bedrijf om mijn keuken te renoveren dit werd grando keukens in Naaldwijk. Goed geholpen door verkoopster Angie met het uitzoeken van nieuwe inbouwapparatuur,werkblad,achterwand en groepjes.Het inmeten werd gedaan door eigenaar Johan. Na montering nog een aanpassing gedaan,werd nog gebeld door Johan of ik tevreden was.Goede service,ik ben erg blij met het eindresultaat .
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Dorith von Hegedus op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wat Grando Bergambacht kenmerkt is de goede personlijke sfeer en aandacht die de klant krijgt bij het uitzoeken van badkamer of keuken. Een dikke pluim voor Fred Kreukniet. Wij zijn erg tevreden over onze badkamer. Modern en strakke vormgeving waar we elke dag veel plezier aan beleven. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed werk”
Door E. Ardon op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede begeleiding”
Door Jan Jongedijk op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Goede begeleiding bij keuze van stijl, materialen, indeling, kleuren en apparatuur. Goede support tijdens bouw van keuken. Afspraken goed nagekomen. Communicatie soms te passief, planning uitgelopen door fout tijdens bestelling. Noodoplossingen naar tevredenheid ingezet. Deskundigheid van monteurs is goed.

Eerdere ervaring van 17 februari 2017: Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Onderdeel keuken
Onderdeel keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitermate tevreden”
Door A.J. Braam op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Wij zijn uitermate tevreden over Grando bij het kopen van zowel een keuken als een badkamer. De voorlichting, meedenken, begeleiding bij de aankoop en de service na de aankoop waren uitstekend. Alles werd in één keer goed en op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door W. Leijenhorst op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Plezierig geholpen door Jack. Deskundig advies gekregen. Je hebt veel eigen inbreng en hij denkt met je mee en neemt hier alle tijd voor, onder het genot van koffie werd steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren. Monteur Johan verstaat zijn vak ook uitstekend. Werkt netjes, geeft ook extra adviezen. Ruimt na afloop alles netjes op. Gaf in ons geval advies 2 extra spotjes aan te brengen in de douchecabine. Raadde tevens een afzuiginstallatie aan, waar we erg blij mee zijn. Kortom zeer goed geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een aanrader”
Door kampschoer op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Wij hebben onlangs wederom bij Grando een keuken gekocht en zijn daarbij goed geadviseerd door o.a. Ivo. Tuurlijk werd er bij het monteren van de keuken een plankje niet goed in verstek gezaagd maar er werd keurig een nieuwe afspraak gemaakt en alles is super correct naar onze tevredenheid uitgevoerd. een aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Luisteren goed”
Door Simone kroes op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen”
Door Gert van der Linden op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Prima geholpen en voorlichting ontvangen tevens een goede vakman toegewezen gekregen voor de betegeling. De kwaliteit van het afgesproken concept kwam overeen met de afspraak. Wel moest ik zelf e.e.a. zelf doen dat was zwaar en toch onderschat door mijzelf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Oven kookplaat en afzuigkap”
Door Fam.v.d.Bergh op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze aanschaf bestond uit een oven, kookplaat en afzuigkap. De verkoopadviseur heeft ons enthousiast en vakkundig geholpen om de juiste keuze te maken, aansluitend op onze wensen. Zowel de levering als de installatie zijn correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door R.J.Musch. op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Goed geholpen.goed geplaatst,keuken is mooi ,jammer dat als er bij het plaatsen van de keuken een grote beschadiging op de wand onder kastjes wordt gemaakt door de montage tekening daar te plakken en bij het verwijderen van de tekening een grote vlek zichtbaar blijft op de muur,dit heb ik gemeld. antwoord schilder het maar even over. Dit vin een slechte service.erg jammer.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geluisterd”
Door Mieke op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Uden
Er werd geluisterd naar onze wensen en ideeen, welke vervolgens in een goed uitgedacht keukenontwerp werden verwerkt. De communicatie liep soepel en efficient. Bij bezoek aan het filiaal was er altijd uitgebreid de tijd. Plaatsing van de keuken verliep snel en netjes. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk”
Door F van Huis op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ron Hagen op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft bij Grando en deze vakkundig door hun eigen personeel laten installeren! Loodgieterswerk, tegelwerk en het stucadoren met beton cire zijn met zorg en vakmanschap uitgevoerd! Al het meubilair en sanitair is naar tevredenheid geplaatst, wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door T.Jong op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Zoals ik al eerder heb gemaild, heb ik 10000% complimenten gegeven,m.b.t. verkoop,levering, en zeker de montage. Hierbij de complimenten aan: Robin Klaver, Bob ?(inmeter),Jos Kors. En zeker deze laatste, want hij heeft deze keuken zeer, zeer vakkundig en precies gemonteerd.
Zeer netjes gemonteerde keuken
Zeer netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed advies”
Door C. van Deel op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed advies met ruimte voor eigen wensen. En ondanks dat de levering pas 1 jaar later was vanwege de nieuwbouw, raakten wij niet uit beeld. Bij het leveren van de onderdelen ontbrak de vaatwasser maar hierin nam de monteur zelf het op zich om dit in orde te maken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Grand(i)o(os)”
Door J.A. Buitendijk op zondag 7 mei 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
Keuken met granieten blad
Keuken met granieten blad
+ Toon extra foto van J.A. Buitendijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Review”
Door Bastiaan op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Gesprekken in de showroom verliepen prima. Alleen de aflevering en montage waren een drama. Korte opsomming van de issues: - snij-eiland instabiel (kantelt bij openen alle laden) - hoge kasten afgeleverd in verkeerde kleur - draairichting koelkast en vriezer niet correct - te weinig elektriciteitsgroepen aangelegd - waterleiding voor Quooker niet juist afgedopt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer kundig”
Door kees van steenis op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Zeer kundig en vriendelijk personeel/verkoper. Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte t.a.v levering. Hebben voldoende aandacht voor klant en service is goed. Montage en kwaliteit van onze keuken, toilet en badkamer uitstekend. Geen seconde spijt van onze keuze voor Grando Breda.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettige ervaring”
Door M. van Ameyde op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Son
Wij hebben een keuken door Grando Son in Gouda laten plaatsen. De gesprekken met de verkoper, mede door de heldere communicatie, het maken van tijd voor de klant en het nakomen van gemaakte afspraken hebben wij als prettig ervaren. Vragen worden beantwoord en 'problemen' worden opgelost. Na plaatsing met verschillende mensen te maken gehad. Jammer, maar begrijpelijk. De apparaten komen bij verschillende leveranciers vandaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie badkamer”
Door Brigitte op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Er is een mooie badkamer gerealiseerd door Grando. We zijn bij de aankoop goed begeleid door de adviseur. En de monteurs hebben prima werk geleverd. Bij levering van de materialen waren een artikel en tegels beschadigd. Dat is netjes door Grando opgelost en nageleverd binnen een acceptabele termijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bijzondere keuken geworden”
Door Dinant C.M.M. Fase op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij waren bekend met de heer Groenendijk door de aankoop van onze vorige keuken.
Ook deze keer prima geadviseerd door de heren Groenendijk en Hoek. Het is een prachtige en bijzondere opstelling geworden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Haas op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
Onze keuken is prima geleverd en gemonteerd. Het personeel, zowel in de showroom als tijdens montage, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten goed mee. Het resultaat is erg mooi geworden. We zijn er heel erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Huzarenstukje”
Door M. Roggeband op donderdag 4 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Badkamer vandaag opgeleverd. Top verkoper bij Grando met reele adviezen. En het Habes team was geweldig. Vakmanschap, netjes werken, en keiharde werkers! Prima hoor... Na de keuken 15 jaar geleden bij Grando, hebben jullie weer een huzarenstukje geleverd!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door ligtenbarg op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Erg goed advies gekregen en later tijdens het inmeten kwam de eigenaar zelf en heeft nog wat aanpassingen gedaan wat geleidt heeft tot een prachtige keuken!! De montage was ook super de monteur en zn zoon wisten precies waar ze over hadden. Top!!!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Ursem op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Uitstekend geholpen en goede adviezen,meedenkend,proberen goede reële oplossingen te vinden. Prima geplaatst en opgeleverd. Oplossing gezocht en geregeld voor extra rooster boven de koelkast. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“100% tevreden”
Door Bert en Sylvia op zondag 30 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Grando stond bovenaan ons lijstje van 3 keukenzaken die wij zouden gaan bezoeken. Wij zijn bij Grando Hoogvliet gebleven en hebben niet meer verder gezocht. Ons ontvangst door dhr. Jan Blom was zoals iedere klant ontvangen wil worden. Flexibel in tijd, zeer creatief, heel geduldig en zeer klantgericht bezig. Wij hebben alle tijd en ruimte gekregen om onze pracht keuken te bestellen. De service, levering en plaatsen van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Deze GRANDO zaak kan ik iedereen aanbevelen voor zijn aankoop van de keuken. Je wordt heel goed geadviseerd en geen druk op de aankoop. Bij het plaatsen van de keuken wordt ook alles netjes gedaan, van levering van de keuken tot het laatste schroefje. Wij zijn een zeer tevreden klant en zeer gelukkig met onze mooie keuken. Dankjewel Jan voor al je geduld en vriendelijkheid naar ons toe. Dankjewel Gerrit en collega voor het mooie plaatsen van de keuken. Onze volgende bestelling wordt de toilet en badkamer en uiteraard gaan wij hiervoor naar GRANDO HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door Fam. Van der wegen op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Breda
Ankie dacht echt mee en kwam met goede ideeen. De oven van lancelotti hadden ze niet staan maar door doorvragen kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat dit onze oven zou zijn. Keuken perfect oprijd geleverd. De montage service ook als aannemer gebruikt voor de rest van het werk. Het resultaat mag er zeker zijn! Top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Anette van Bovene op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Son
Wij zijn uitstekend geholpen in de vestiging Son. De keuken is van zeer goede kwaliteit. Het plaatsen verliep uitstekend, de monteur was zeer kundig en vriendelijk. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Grando van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtige keuken”
Door Hans Pierse op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen door verkoper met deskundige inbreng en creativiteit. Stond open voor onze ideeën en onze inbreng. Voldoende keus aan aanrechtbladen, kasten en inbouwapparatuur. Prachtige keuken geworden. Installatie van de keuken is snel en vakkundig verlopen. Verbeterpuntje is communicatie.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Kassel op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van de nieuwe keuken. Wij zullen Grando Hoogvliet aan iedereen die een nieuwe keuken wil aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door Marjolein op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alles prima volgens afspraak geleverd. Zelfs een missende handgreep is in no time nageleverd. Alles past en er hoefe niks te worden aangepast. Keukenapparatuur is ook prima. De verkoopster dacht goed mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Marcel Schipper op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij hadden Michel als verkoop adviseur, hij heeft ons zeer goed geholpen! Super goed advies en creatieve ideeën. Hij neemt de tijd voor je. Het monteren is ook erg goed gedaan. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooi resultaat”
Door Richard op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Prettig geholpen bij uitzoeken keuken. Nieuwe keuken is erg netjes afgeleverd. Afzuigkap ontbrak helaas. Sympathieke installateur met veel ervaring die keuken bijzonder netjes heeft geplaatst. Mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Plezierig”
Door Arie Vervenne op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken is goed”
Door Rick Blom op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Bij nabestelling van twee kasten en een plank hout, heb ik de hoofdprijs moeten betalen omdat ik het toch nodig had. De keuken is mooi, maar toch een beetje een nare bijsmaak. De keuken is goed geplaatst en van goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ging gelijk goed”
Door Kees Prins op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Al in de showroom ging het goed. Wij wilde op de zolder een nieuwe badkamer. Goed advies en heldere uitleg. Ook de prijs voor het gevraagde werk was scherp t.o.v. andere offertes. En dan het uiteindelijke resultaat: een werkelijk prachtige badkamer! Sjoerd en Mark, de uitvoerders van dit project zijn vakmensen van de bovenste plank. We hebben het echt getroffen met dit bedrijf.
Prachtige badkamer
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk”
Door Jarno Panman op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Eerlijke vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, helaas is onze keuken verkeerd opgemeten met de daarbij bij behorende problemen. Samen naar een oplossing gezocht, een lang energie vragend proces maar een realistisch eerlijk en open gesprek met de gezamenlijke doelstelling tot een oplossing te komen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankt”
Door Tholenaar op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel heeft ons prima geholpen onze wensen te verwezenlijken. Geen opdringerige vragen of aanzetten tot overhaaste beslissingen. Alert op details en vriendelijk. Ook monteur Joost van Belzen heeft goed werk geleverd. Alles naar wens, we genieten van onze prachtige keuken! Bedankt. Fam Tholenaar
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Grando Utrecht”
Door Ron op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Utrecht
Prima geholpen en te woord gestaan. Montage badkamer was een ramp, zeer vervelend en onnauwkeurig werkende monteur die af en toe kwam en vervolgens ook weer niet. Liet zich moeilijk aanspreken. Veel zaken in de badkamer waren niet op orde. Grando heeft het echter wel goed opgelost. De keuken is netjes en zonder problemen geplaatst door een monteur van Grando Utrecht. Al met al positief.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer deskundig”
Door Fam van Leiden op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Zeer deskundige keuken adviseur (Hans). Komt afspraken na en is gemakkelijk via mail te bereiken... en geeft antwoord binnen 2 dagen. Monteur (Michael) was zeer makkelijk in omgang en ook die kwam afspraken na en gaf zeer snel gehoor aan een klein mankementje, welke hij zeer snel en deskundig opgelost heeft. Zeer prettige ervaring. We zijn heel trots op onze keuken. Tot de volgende keuken!
Trots op de keuken
Trots op de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Moet overal achteraan bellen”
Door Fam. Daemen op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Het begon met een leuk gesprek met een nogal pusherig einde. Levering op tijd maar al gelijk schade zichtbaar. Wasbak aan 2 kanten gedeukt. Nog nooit gebeurd natuurlijk. Tijdens plaatsen bleek er nog veel meer beschadigd te zijn. Nu al 2 keer monteur terug omdat afzuigkap het niet deed. Volgende week (na 5 weken wachten) hopenlijk alle kapotte deuren/wandjes vervangen. Bovenkastje niet gelijk met aanrecht, lelijk! Geen oplossing. Achterwand met 2 naden die niet gelijk zijn, lelijk! Overal achteraan bellen. Niks tegemoetkoming of excuses. Wij gaan nooit meer naar Grando..
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Snelle service”
Door Judith op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Son
Snelle service. En je wordt altijd welkom geheten. We zijn nog bezig met de montage van het gekocht spul maar verwacht een mooi eind resultaat. Dus ben benieuwd hoe het wordt. De tekening die je krijgt zijn ook duidelijk
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gevoel”
Door Robert op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Hilversum
Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. We kopen dan ook graag bij bedrijven die uit de regio komen. Dit heeft voor ons dan ook de doorslag gegeven om bij Grando in Hilversum de keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zelf ontworpen keuken”
Door Karin Kastelein op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
Keuken naar onze wensen
Keuken naar onze wensen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super goed geholpen”
Door Fam. Veen op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Een keuken gekocht. Super goed geholpen. Ik zou Grando zeker aanraden. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Verkoopster heeft ons goed geholpen met goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Dit alles is nu verwerkt in onze nieuwe keuken waar we superblij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door Henriette Smulders op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies en precies volgens afspraak. De monteur was erg vakkundig en alles klopte. In de showroom was alle tijd en de 3 D tekening gaf een goed beeld van de keuken. We Ijn superblij met onze mooie keuken en krijgen alleen maar complimenten over de keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door BA lindeboom op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door legend op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Heerenveen
we zijn goed en deskundig geholpen in de winkel. er waren mooie showroommodellen zodat het uitkiezen vlot is gelukt. tot slot zijn de afspraken goed nagekomen en zijn we superblij met onze nieuwe keuken !!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“We kunnen het iedereen aanraden”
Door Boekestijn op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn heel fijn en vakkundig geholpen. De verkoper had heel veel kennis van zaken en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de service aan ons verleend. Wij kunnen het iedereen aanraden om bij Grando Naaldwijk een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Leuke winkel”
Door Erica van Breugel op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Leuke winkel, Goede uitleg gekregen, wij hadden een showroom keuken gekocht, moesten deze wel zelf ophalen, maar dat was voor ons geen probleem. Konden eerst rustig rondkijken, kwam wel een verkoper naar ons toe als we vragen hadden dat we een beroep op hen konden doen. Toen we zover waren dat we vragen hadden werden we meteen geholpen en werden onze vragen ook netjes beantwoord.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Montage netjes maar mis communicatie”
Door B Bakker op donderdag 30 mrt 2017 '17 | vestiging Son
personeel van winkel vriendelijk ,niet alle afspraken worden nagekomen,zouden 1 contact persoon hebben,nalevering van spullen die defect waren duren lang,worden door winkel ook niet terug gebeld. Bouwpersoneel wel erg vriendelijk.

Aanvulling ontvangen op 5 april 2017: Goede middag Graag als extra info dat de montage verder door bouwbedrijf goed is uitgevoerd. De comunicatie met het bouwbedrijf liep ook goed,en die hebben ook goed geschakeld,waren zelfs in het weekeind beschikbaar
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door Dennis op zondag 26 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service is uitstekend”
Door Smit op zaterdag 25 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Laagdrempelig”
Door Looman op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Son
fijne medewerkers, laagdrempelig gewoon en goed luisteren en tijd. Gastvrije ontvangst met lekkere worstenbroodjes tijdens lunchtijd omdat ons bezoek wat langer duurde. We zijn er deskundig geholpen en de aflevering wasi orde, we werden steeds op de hoogte gehouden door de chauffeur over veranderingen in de aflevering.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden over geleverde keuken”
Door Peter Harteveld op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door SC van der Lelie op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Prima verkoper getroffen bij Grando Hoofddorp met geduld. Vriendelijke man met kennis van alle mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Renee Regenspurg-Gasille op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren zeer tevreden over de verkoper Mario van Grando Middelburg.Was duidelijk had goede ideeen ,maar bovenal gastvrij en vriendelijk.Er was veel keus,dus het was niet moeilijk een mooie badkamer uit te kiezen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Professioneel”
Door Nicky Ooms op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Een goed, duidelijk en helder advies, goede en vooral open communicatie, nakomen van de gemaakte afspraken, een zeer degelijke en mooie keuken voor een zeer nette prijs en een professioneel bedrijf dat de keuken netjes geplaatst heeft. Wat wil je nog meer? Zeer zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken/badkamer!
Degelijke en mooie keuken
Degelijke en mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Garantie goed opgelost”
Door Marcel Bruin op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hadden net voor de garantie verliep, problemen met onze toillet brillen. De fabrikant van de brillen lukte het maar niet om de juiste onderdelen te leveren. Grando Keuken en badkamer centrum Waddinxveen heeft daarna zelf de garantie op zich genomen en ons netjes zonder moeilijk te doen twee nieuwe brillen geleverd. Ik moet zeggen trouwen nu ik toch een revieuw plaats dat wij indertijd gewoon goed en niet opdringerig geholpen zijn. Hebben wij weer een badkamer nodig of een keuken dan gaan we er zeker weer langs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Bert van der Hoek op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door fam. de Boer op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
we hebben een keuken gekocht bij grando in hoorn en zijn daar erg tevreden over. Alles is volgens afspraak verlopen en anders werden we o de hoogte gehouden. Prima service een aanrader voor ieder ander
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niet tevreden met gang van zaken bij de keuken”
Door Familie Stooker op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Verkoopster was niet klantvriendelijk. Vooraf wel. Zodra onze handtekening was gezet. Ontkende ze allerlei afspraken. Er waren veel foutieve leveringen. Uiteindelijk wel opgelost, maar dat duurde 4 (!) maanden!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne service”
Door Marisa op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een Fijne service, vooral goed en duidelijk advies gekregen en uiteindelijk alles naar wens samengesteld. Wij veranderden nog wel eens van gedachte en daar werd goed naar geluisterd. Ook heel blij met de monteur die ons heeft geholpen met het voorbereiden, plaatsen van de keuken. Zelf extraatjes waren voor hem geen probleem. Super tevreden met het eindresultaat!
Keuken aan twee kanten
Keuken aan twee kanten
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling waard”
Door Hein Kranendonk op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Nadat wij eerder erg goed waren geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer een aantal jaar geleden hebben wij recent een nieuwe en erg mooie keuken uitgekozen en geleverd gekregen door Grando Hazerswoude. We hebben leuke gesprekken gehad en zijn goed geholpen. Mochten we ooit nog een nieuwe badkamer of keuken zoeken gaan we zeker terug. Kortom zeker aan te bevelen als u een nieuwe keuken/badkamer zoekt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische keuken”
Door Yumé Ramos op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Deze week is onze fantastische keuken gekomen van Grando keukens te Groningen. We zijn erg blij met het resultaat, het goede montagewerk en de uitstekende serivice. Dank is groot! Ik kan het mensen zeker aanraden een keuken bij Grando keukens Groningen te kopen!! Groet Yumé en Lidia
Eindresultaat keuken via Grando
Eindresultaat keuken via Grando
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hier starten”
Door R. op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Emmen
Vriendelijk en meedenkend. Zeer ruime keuze in een grote en keurige showroom. Alles is geleverd zoals overeengekomen en keurig geplaatst. Hier is de klant nog koning !
Kortom, keuken of badkamer nodig ? Begin hier met zoeken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kundig creatief en meedenkend”
Door Tjarda Senf op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Heel erg kundige, creatieve en meedenkende adviseur ook toen alles even tegen zat. Een kritische en perfectionistische klant is helemaal op de juiste plek bij Grando Son
Daarnaast ook een groot compliment voor Lion Stone te Tilburg die mij hebben geholpen met een verkeerde spoelbak en vakwerk hebben afgeleverd!
Keukenfoto vanaf de vloer
Keukenfoto vanaf de vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door Smaardijk op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
verkoop goed, installatie prima, communicatie slecht. Offerte jammer te duur, niet alles behoefde uitgevoerd, scheelt opgeteld veel geld. Eerst inmeten/situatie bekijken dan pas kun je offerte juist invullen. Hier vooraf ingevuld zo werken ze met vaste prijzen, bijvoorbeeld afdekken 170 euro, bleek alleen een stukloper in de gang? Wel tevoren betalen dus dan kun je ook weinig meer en dat is jammer, wij als leek wisten ook niet beter. Installateurs prima die kunnen daar niets aan doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door R. Coumans op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Onlangs keuken gekocht bij Grando in Groningen. Ben heel blij met het resultaat van de keuken. Service en kennis in winkel is uitstekend. Afstemming tussen verkoop en monteurs kan beter maar goed dat heeft uiteindelijk geen effect gehad op de keuken waar ik heel tevreden over ben
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes”
Door van Lanen op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Uden
Goed advies tijdens de afspraak in de showroom. Nemen de tijd om tot een mooi en functioneel ontwerp te komen. De keuken is netjes gemonteerd.De monteur overlegd tussendoor waar nodig en geeft advies. We zijn super tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Herman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Goed voorgelicht en alles kunnen bespreken wat betreft onze wensen. De verkoper was vlot en vriendelijk en had snel door wat wij wilden. De monteur die de montage deed van de keuken was goed onderlegd. We zijn heel tevreden over levering en plaatsing. Tevens ook de telefonische vragen werden goed en rustig behandeld.
Hoek van de keuken
Hoek van de keuken
+ Toon extra foto van Herman
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door M. Meilof op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het team van Grando Hazerswoude-Dorp maakt er van begin tot eind een feest van, wat toch hoort bij een aanschaf van een nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het gehele project, zowel bij het uitzoeken van de keuken, alle communicatie tussentijds en het plaatsen van de keuken door een echte vakman!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ruime keuze”
Door Aluy op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Grando luistert goed naar onze wensen en denken creatief mee. Ze hebben ook een ruime keuze, waar voor iedereen wat leuks tussen zit. Keuken die wij in ons hoofd hadden, is nog veel mooier geworden in het echt. Monteur die zeer nauwkeurig werkt en meedacht tijdens onverwachte obstakels. Wij zijn zeer blij met onze keuken en genieten er elke dag van. Koken is nog veel leuker geworden! En onze familie en vrienden genieten mee, iedereen wil onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundig en vriendelijk”
Door Hoogstraate op dinsdag 14 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
Deskundig en vriendelijk personeel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Er werd voorafgaand aan de koop alle tijd genomen. Tussentijds ook op de hoogte gehouden v.w.b. levering . Geen gehaast, geen gepush en geen commerciële praatjes. De badkamer, keuken en keramische parketvloer zien er fantastisch uit.
Grando Keuken
Grando Keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door A Flentge op dinsdag 14 mrt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Uitstekend geholpen door Nick van der Laan. Hij nam rustig de tijd en heeft alles prima uitgelegd en in de showroom laten zien. Goede adviezen (ook van details die ik nog niet bij andere zaken gehoord had). Netjes gedetailleerde offerte met tekening mee naar huis. Een maand later besloot ik dat ik het anders wilde, een nieuwe offerte met tekening maken was geen probleem. Nick is vriendelijk en niet opdringerig. Belde steeds netjes terug wanneer dat afgesproken was.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“100 procent tevreden”
Door Elbert V V op maandag 13 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Begin dit jaar hebben wij een keuken geleverd gekregen en zijn daar echt 100% tevreden mee. Alle afspraken werden netjes nagekomen zelfs toen wij moesten uitstellen met de voorbereidende werkzaamheden omdat we de sleutel toch een week later pas zouden krijgen. Toch hebben ze alles omgegooid om deze koof met spotjes op tijd af te hebben. (deze moest ook nog door hun gestuct worden). De keuken zelf stond er binnen twee dagen in en was ook gelijk helemaal af!! Super kwaliteit genoeg keuze en duidelijk uitleg gehad. Echt top bedankt!!
Keuken met koof
Keuken met koof
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken ziet er prima uit”
Door Patricia van Item op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
wij hebben onze keuken besteld in Tilburg bij grando. alles is netjes geregeld. een maand voor levering nog een inductiekookplaat besteld ipv. een gas kookstel. bij levering toch een gasstel gekregen maar na contact met peter werd deze een dag later, op de dag van montage omgeruild. alles is gezet door de klein keukenbouwers en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben. alles was netjes geregeld. zeer tevreden over zowel grando Tilburg en de klein.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Christian Visch op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Heel goed geholpen en geadviseerd in de keuze van onze keuken en de apparatuur. Er werd veel tijd besteed aan de keuze van de opbouw van de keuken. De wensen die we voor de keuken en apparatuur hadden pasten allemaal binnen het budget. Alles werd op de afgesproken tijd geleverd. De plaatsing van de keuken is ook helemaal goed gegaan. Ik ben super blij met de nieuwe keuken. Ik zou iedereen aanraden om de keuken bij Grando Groningen te kopen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuken geplaatst”
Door Britt Gibney op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Mooi bedrijf. Goede kwaliteit en betaalbaar. Zeer klantvriendelijk. Denken mee over oplossingen en goede ideeen. Als je zelf met een idee komt, wordt daarop ingespeeld ipv het af te kraken (hadden we nl bij andere zaken wel). Inmeting ging niet helemaal goed en wordt nog gewerkt aan een oplossing maar al bij al tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service blijft”
Door Dieny op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met dit filiaal. Is alweer aantal jaar geleden maar nu nog steeds is de service perfect. Tijdens het plaatsen wel een paar tegenvallers( hoor je vaker met plaatsen nieuwe keuken) maar dit wordt uitstekend opgelost. Voor een nieuwe keuken/ badkamer zal ik weer hier naartoe gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet zoals gewenst”
Door P.Nederlof op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Niet de keuken zoals ik heb gekocht. Door verkeerde meting van Grando monteur heb ik nu niet de keuken zoals ik zou willen. Ik hoop dat het nog opgelost gaat worden. De keuken zelf is mooi hoor alleen niet helemaal zoals ik wilde. Ik wilde deze tot plafon en nu heb ik een opening van een centimeter.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend geholpen”
Door H. Heijnen op dinsdag 7 mrt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij zijn uitstekend geholpen en er werd goed meegedacht over de inrichting van de nieuwe badkamer en ook goed voorgelicht over de materialen die we nodig hadden. Het montage bedrijf was ook super, alles werd netjes overlegd en eventuele aanpassingen was ook geen probleem, konden met al onze vragen tijdens de montage bij hen terecht, Super mooie badkamer gekregen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geen aanrader”
Door Jolanda op dinsdag 7 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Absoluut geen aanrader! Het heeft 9 maanden geduurd voordat de keuken uiteindelijk geplaatst is. Helaas ook nog niet geheel naar wens. Slechte advisering, onprofessioneel, als klant voelde ik me totaal niet serieus genomen. Communicatie naar de klant toe is ronduit slecht. Dus Grando Keukens Groningen: NEE.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (20 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (4 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (14 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBergambacht (15 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
eBreda (32 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
fDelft (21 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
gDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
hDoetinchem (6 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
iEmmen (12 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
jEnschede (2 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
kEpe (12 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
lGroningen (9 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
mHazerswoude-Dorp (58 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
nHeerenveen (9 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
oHeerhugowaard (6 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
pHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
qHengelo OV (22 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
rHilversum (22 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
sHoofddorp (42 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
tHoogvliet Rotterdam (44 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
uHoorn NH (47 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
vLelystad (6 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
wMiddelburg (37 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
xMijdrecht (7 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
yNaaldwijk (35 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
zPurmerend (1 ervaring), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
a1Rotterdam (29 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
b1Son (53 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
c1Tilburg (22 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
d1Uden (25 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
e1Utrecht (8 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
f1Wormerveer (11 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
g1Zaandam (28 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
h1Zevenbergen (37 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven