Feedback
7,8

Haardenexpert

Website: www.haardenexpert.nl "Redelijk" score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.haardenexpert.nl | tel: 055-8200222 | Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.haardenexpert.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardenexpert
haardenexpert.nl: De grootste haardenzaak van Nederland!

Scherpe prijs garantie. Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Landelijke installatie. Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

5 dagen per week geopend. De deuren van Haardenexpert zijn 5 dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag. Onze medewerkers staan op deze dagen paraat om u van een passend advies te voorzien. Plan als u doordeweeks wilt komen wel een afspraak in, zodat we alle tijd voor u hebben.

Grote luxe showroom. Met een grootte van 800 m3 heeft Haardenexpert een van de grootste showrooms van heel Nederland. Dit betekent talloze opstellingen van prachtige haarden en kachels, van houthaarden tot gashaarden. Loop gerust een rondje in onze sfeervolle showroom en doe inspiratie op voor uw woning. En onder het genot van een kopje koffie luisteren we aandachtig naar al uw wensen. Samen met één van onze deskundige medewerkers wordt uw droomhaard gerealiseerd. Wilt u melk en suiker in uw koffie?
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Haardenexpert. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: montage, offerte
“Superservice”
Door Bregje op zaterdag 6 mei 2017 '17
Wat een superservice van Coen van de Craats van Haardenexpert. Hij heeft ons uitgebreid geholpen bij het maken van een keuze voor onze haarden en ondersteund bij het hele proces. Altijd was er tijd voor vragen. Een zeer persoonlijke, professionele en vriendelijke benadering. Ook zelfs contact gehad in de avonduren (we werken allebei overdag). We zijn heel blij met het eindresultaat en bevelen haardenexpert van harte aan! Dank voor alles Coen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel lof”
Door Fam. Roelofs op zaterdag 28 jan 2017 '17
Uitermate klantvriendelijk. Wij zijn door dit bedrijf in Apeldoorn op een uitstekende, professionele manier geholpen en geadviseerd door Coen van der Craats, TOP! Ook over het plaatsen van de haard door Houtspot haarden (Charly van der Gronden) niets dan lof.
Hartelijk dank voor de uw beoordeling. Veel stook plezier!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voordelig en Professioneel”
Door Pieter en Jenneke Guijt op zondag 5 feb 2017 '17
Wij hebben de Wanders Square 60 Front gekozen, omdat deze gashaard er strak en modern uitziet. Via internet hebben wij de Haardenexpert om een offerte gevraagd. Binnen enkele dagen was er een reactie en volgde er een passende offerte. De levering en montage is op voortreffelijke wijze en op zeer korte termijn voor ons geregeld.
Wij genieten elke dag van onze haard en kunnen iedereen de Haardenexpert aanbevelen!
Wanders Square 60 Front
Wanders Square 60 Front
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Montage niet goed”
Door J. op zondag 16 apr 2017 '17
Bij de aankoop werden we geholpen door een leerling, dit resulteerde in een verkeerde offerte. De uiteindelijke offerte kwam flink duurder uit, toch deal gesloten voor aankoop en plaatsing van houtkachel. tijdens de plaatsing is er een fout gemaakt, het gat in de betonnen plafond is op foutieve plaats geboord. dit werd tot 3 maal toe verzwegen, de kachel stond niet op de afgesproken plaats en de pijpen zakte hierdoor scheef. We zijn beland in een discussie met de haardenexpert over de oplossing, ze zijn nooit komen kijken naar de schade die is ontstaan van de foutieve boring en het scheef zakken van de pijpen. De een wist de oplossing nog beter dan de ander maar allemaal vanachter het bureau. Zelfs tijdens het bezoek van het expertisebureau was de haardenexpert de grote afwezige. Later wist men wel te vertellen wat de oplossing moest zijn, deze stond haaks op de oplossing van de expert. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, als er dan een goede oplossing gezorgd wordt geeft aan dat men er is voor de klant, dit is bij de haardenexpert ver te zoeken. Dit heeft een jaar geduurd en was alleen d.m.v. schikking via een advocaat. Wij zouden het bedrijf NIET aanraden, beloftes en verkooppraatjes genoeg maar nazorg en oplossingen zijn ver te zoeken.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons van feedback te voorzien. We betreuren het te lezen dat u problemen heeft gehad met de aankoop en de installatie van uw houtkachel. Ondanks dat wij van mening zijn dat wij er alles aan gedaan hebben om deze kwestie tot een goed einde te laten komen, willen wij toch onze excuses aanbieden voor het ongemak. Vriendelijke groet, Peter van Haardenexpert REACTIE VAN PETER
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veel fout gegaan maar uiteindelijk super oplossing”
Door Claire op woensdag 12 apr 2017 '17
Alles wat fout kon gaan ging fout waardoor ik veel tijd in het managen van de bestelling heb moeten steken, wat de nodige kopzorgen heeft bezorgd. Haardenexpert heeft wel alles in orde gemaakt en het ziet er uiteindelijk super uit, dus daar ben ik absoluut tevreden over.
Beste Claire, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat er veel is misgegaan, waardoor u extra tijd heeft moeten steken in het beheren van uw bestelling. Onze welgemeende excuses hiervoor. We zijn verheugd dat alles uiteindelijk goed is gekomen en hopen dat u nu in alle rust kunt gaan genieten van uw aankoop :-) Vriendelijke groet, Peter van Haardenexpert REACTIE VAN PETER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Jolanda op maandag 27 mrt 2017 '17
Voor wat betreft het plaatsen van de gashaard is vakmanschap geleverd. Het meubel wat daarvoor op maat is gemaakt is prachtig en mooi passend. Ook vakmanschap dus.
Met enthousiasme, meedenken en niet onbelangrijk het goed luisteren naar de wensen is dit alles telefonisch tot stand gekomen. Tevens is alles netjes afgeleverd! De complimenten voor Jan, Mark en zijn team, voor de makers van het meubel en de transporteur.
Op maat gemaakte haard
Op maat gemaakte haard
Wat heeft u in totaal betaald hiervoor? T ziet er prachtig uit REACTIE VAN VIJAYTA
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ging prima”
Door Martje Noordeloos op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben bij de Haardenexpert een gashaard gekocht, merk Wanders type Balsa 100. Uitgebreide voorlichting in de showroom gekregen en goed geholpen door Jan. Zeker een aanrader om een haard uit te zoeken. Het plaatsen van de haard regelde het bedrijf en ging ook prima. Erg blij met de haard.
Gashaard van Wanders
Gashaard van Wanders
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer flexibel”
Door Rick op dinsdag 7 feb 2017 '17
Zeer flexibel en klantgericht! Houtkachel gekocht, zeer snelle levering en deskundige montage. Ook after sales erg goed. Snelle levering van bestelde onderdelen (trekkap tbv schoorsteen) en extra spuitbus voor kachel.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Veel plezier ervan gehad”
Door Anne-Mette op woensdag 25 jan 2017 '17
Wat hebben wij veel plezier van onze Jacobus Beton! Elke dag genieten we van de heerlijke warmte die de kachel geeft. En dat allemaal dankzij de topservice van Haardenexpert. Netjes geholpen, goed en eerlijk geadviseerd en daarna perfecte installatie. Daarbij hield iedereen zich keurig aan de afspraken. Complimenten Haardenexpert!
Bedankt voor het vertrouwen en veel stookplezier gewenst!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanraden”
Door M v amersfoort op woensdag 25 jan 2017 '17
Vriendelijk, alles kan in overleg, fijne winkel Veel keuze, mooi geplaatst binnen een dag
Op afstandsbediening is super ik zou deze winkel zeker aanraden voor andere mensen die een haard willen kopen"...................................
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met de haard!
REACTIE VAN HAARDENEXPERT
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede informatie gehad”
Door eric van mil op woensdag 1 feb 2017 '17
Goede informatie in winkel en zeer behulpzaam. Monteur thuis bekeken of de gekozen gashaard in onze oude schouw te plaatsen was. Helaas niet door teveel bouwtechnische ingrepen. Heeft terplekke alternatief voorgesteld. Haard is conform afspraak geleverd en zeer netjes geïnstalleerd. Een paar dagen na installatie telefoontje gekregen of alles naar tevredenheid werkt en of er nog behoefte is aan uitleg afstandsbediening: goede aftersales!
Hartelijk dank voor de opdracht en het vertrouwen. Een sfeervol plaatje is het geworden!
REACTIE VAN VENEBERG
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet goed gegaan”
Door Rotmans op vrijdag 6 mei 2016 '16
Zeer slechte oplevevering en dienstverlening gehad. Haardenexpert levert niet wat ze beloven! Wij hebben voor ruim 8000 euro een haard en meubel gekocht, veel problemen gehad. Het heeft ons veel tijd, moeite en frustratie gekost en uiteindelijk hebben we niet gekregen wat we hebben besteld:

- een meubel zonder plint (waren ze vergeten) waardoor de lades niet open kunnen als de vloer is gelegd;
- een gasleiding die zeer onveilig is gelegd!. Ik heb 2 andere erkende haardenbedrijven de situatie laten bekijken en die waren sprakeloos hoe het was geleverd). Een gasleiding moet in de kruipruimte of onder het zand worden gelegd, of tegen de muur worden genageld. Bij ons lag hij los op de grond, waardoor als er iemand op stapt je een grote kans op een gaslek hebt (Haardenexpert is dan ook niet aangesloten bij een branchevereniging zoals SVG, zegt genoeg lijkt me)
- in plaats van de mooie lades uit de showroom zijn er hele goedkope IKEA lades geleverd.
- de diepte van de meubel is 5cm minder diep! Reactie van Haardenexpert is dat ik de tekening(zat niet bij de offerte en heb ik zelf veel later na akkoord moeten opvragen) beter had moeten controleren. Je zou zeggen dat je toch er vanuit mag gaan dat als je dezelfde wilt als in de showroom, dat ze dan dezelfde diepte nemen.
- zeer slordige afwerking van alle leidingen.
- enz, enz.

Het enige wat Haardenexpert heeft gedaan is de schuld afschuiven op de meubelmaker (Wij zijn ook genaaid, aldus Haardenexpert). Maar hun eigen fouten herstellen, dat doen ze niet! Als we alsnog de diepte van de meubel wilde hebben die we hadden besteld, dan moesten we nog even €500,- bijbetalen! (Hoe durf je dit te vragen! Als je voor ruim 8000 euro een haard besteld en zo een slechte dienst geleverd krijgt!). Ik zou zeggen: Als je de fouten erkent, dan neem je als goed bedrijf toch de 500 euro kosten voor je rekening in plaats van dit aan de klant te vragen? Wel hebben we 12x excuses gekregen, maar daar heb ik niks aan. We lossen toch bijna alles weer op? Bijna alles ja, maar de diepte die ik heb besteld, die krijg ik niet!

Kortom: wil je een goede haard bij een eerlijke zaak, ga niet naar Haardenexpert, maar naar een bedrijf wat wel is aangesloten bij een branchevereniging zoals SVG
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Adresgegevens Haardenexpert
aApeldoorn, Sleutelbloemstraat 44, 7322 AK Apeldoorn, tel 055 - 820 02 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Gelderland