Feedback
Alle Tegelwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
75 ervaringen (2 weken geleden)
Waddinxveen (Zuid-Holland)
62 ervaringen (6 dagen geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
63 ervaringen (vandaag)
5,6

Jan Groen Tegels

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5215055 | Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Jan Groen Tegels
De grootste collectie wandtegels en vloertegels van heel Nederland vind je bij Jan Groen. Grote merken uit binnen- en buitenland, maar ook unieke kleinere merken zijn vertegenwoordigd. Tegels voor binnen, tegels voor buiten. Voor de wand en voor de vloer. Voor woonkamers, badkamers, keukens, tuinen. Maar ook tegels voor kantoren, wellnesscentra of openbare gelegenheden.
Gebruikerservaringen
Er zijn 18 gebruikerservaringen over Jan Groen Tegels. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Dure tegels en slechte service”
Door Victor op vrijdag 25 mrt 2016 '16
Kort gezegd; dure tegels en slechte service. Bij de afrekening heeft Jan Groen een fout gemaakt. De week erop ontvangen we een notificatie van de fout en zonder reactie op onze vraag hierop wordt de betaling meteen overgedragen aan het incassobureau. Het besef dat de fout bij Jan Groen zit, ontbreekt en als je belt of mailt kan niemand je verder helpen.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Aflevering tegels”
Door Anne op zondag 19 mrt 2017 '17
vloer en wand tegels besteld. Met afspraak ze in voorraad te houden en op telefonische verzoek met 2 a 3 werkdagen te leveren. Na aantal weken gebeld op vrijdag 3 febr om de tegels donderdag de 9e te leveren. Zaterdag de 4e werden we gebeld dat de vloertegels niet meer in voorraad waren. Wel besteld bij de fabriek waarbij datum van 15e werd genoemd. Op die dag werd echter gezegd dat de tegels eerst in de week van de 27e verwacht werden. Zou ook pas 3/3 kunnen zijn. Uiteindelijke hebben we de tegels op de 23e zelf kunnen ophalen. Maar een excuus kon er niet af. zelfs geen antwoord op onze klacht ontvangen. Dus.....zo gauw mogelijk de tegels laten bezorgen en niet in voorraad laten houden. Personeel bij aankoop was wel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 62 ervaringen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 63 ervaringen
“Goed geregeld”
Door Michiel op donderdag 28 jul 2016 '16
Ik had teveel tegels besteld. Goede tegels overigens. Die tegels kon ik terugbrengen zonder gezeur. Geen tegoedbon of andere onzin. Ze maken het retourbedrag gewoon op mijn bankrekening over. Perfect geregeld en ook nog vriendelijke service.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service”
Door Ronald H. op zaterdag 4 jul 2015 '15
Mijn ervaring samengevat: Relatief duur, voldoende kwaliteit tegels, zeer slechte service. Ik zal in de toekomst geen zaken meer doen met Jan Groen tegels. Ik adviseer u om verder te zoeken naar een bedrijf waar men wel weet wat service betekent.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Ruime keus en goede hulp”
Door Michiel op donderdag 24 apr 2014 '14
Uitgebreide keus in de showroom, natuursteen/ keramiek, verschillende stijlen en prijsklassen. We werden geholpen door een rustige en deskundige adviseur die uitgebreid de tijd nam om ons te adviseren. Adviseur was eerlijk. We hebben hier een vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden over het vloer totaal concept, waarbij leverancier ook zorg nam voor het aanleggen van vloerverwarming (het infrazen van een vloerverwarming was aanzienlijk goedkoper dan het alternatief van de aannemer). Afspraken worden nagekomen. Afwerking van de vloer is uitstekend. Kleine restpunten bij oplevering werden binnen een paar dagen opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“tegels”
Door karel op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij hebben voor onze keuken leisteen gekocht bij Jan groen 40m2 maar na alles getegeld te hebben blijft er 12m2 over terwijl hun het hebben uitgerekend vanaf tekening want het is nieuwbouw heb daarover gebeld maar er is niets mogelijk meneer werd gewoon onbeschoft hij begon er over dat wij misschien wel in tussen tijd de tekening hadden gewijzigd gewoon voor 500 euro aan tegels over ik vindt dit geen stijl terwijl wij daar toch tegels voor badkamer wc bijkeuken en keuken daar uitgezocht hebben kan er niks geregeld worden heb ook nog voor gesteld dat ze 75% van het bedrag geven is allemaal niet mogelijk jammer raadt het niemand aan om daar heen te gaan
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Gezellig en niet opdringerig”
Door Laura op zaterdag 3 dec 2011 '11
Vandaag bij Jan Groen Tegels geweest voor onze woonkamervloer. Prima geadviseerd zowel technisch als op het gebied van het maken van combinaties en stijlen. Eerst rondkijken zonder "op je huid " te worden gezeten door een verkoper. De sfeer is prettig en niet opdringerig als het op verkopen aan komt. In de meeste winkels is dat wel anders ....
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Fijne zaak, onwijze keuze en goed geholpen”
Door Conny van der Steen op zondag 4 sep 2011 '11
3 winkels waar je lekker kunt shoppen, overal goed advies voor keuken en badkamertegels. De prijs bepaal je voor een deel zelf omdat dat afhankelijk is in welke winkel je koopt. Positief zijn de keuze, de prijs, en advies. Negatief was dat het soms niet duidelijk was waar je moet zijn om tegels af te halen.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 63 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 75 ervaringen
“Prima advies, perfect resultaat”
Door Jacqueline op maandag 7 nov 2011 '11
Onze nieuwe woning is inmiddels opgeleverd en wij genieten enorm van het resultaat. Alles zat zeker niet mee en er zijn door verschillende leveranciers behoorlijke blunders gemaakt. Behalve met het tegelwerk!
Na diverse tegelzaken te hebben bezocht zijn wij ook bij Jan Groen terecht gekomen. (dit ook op aanraden van familie en kennissen). Een prachtige zaak met een enorme collectie, de prijs/kwaliteit verhouding klopt gewoon. Een mooie winkel met een prachtige tegels en een enorme tegelhal. In de winkel zijn we geslaagd voor onze badkamers en woonkamer. In de tegel hal zijn we geslaagd voor andere ruimtes in ons nieuwe huis. Het advies in beide winkels was prima, niet opdringerig maar degelijk en goed. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd gecorrigeerd daar waar nodig. Echt top! Helaas ging niet alles goed want voor de badkamer waren er te weinig tegels geleverd en voor de de woonkamer had we een paar dozen met gebroken tegels. Binnen 2 dagen werden, na een telefoontje van de klantenservice, de extra tegels voor de badkamer keurig nageleverd en de tegels voor onze woonkamer omgeruild. Jan Groen Tegels en medewerkers ga zo door en bedankt voor de prima service !!! Jacqueline en Bert.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Keuze zat”
Door L. op vrijdag 13 aug 2010 '10
Wij zijn al in Bleiswijk wezen kijken bij Jan Groen voor de tegels. Keuze zat. Er waren alleen toen nog geen tegels geselecteerd speciaal voor deze bouw. Dus die keuze weet ik niet maar je kunt in principe alle tegels kiezen alleen de prijs wordt dan anders denk ik.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door Eugène en Anneke op donderdag 15 dec 2011 '11
Onze benedenverdieping was aan een grondige opknabeurt toe. Nieuwe vloer, nieuwe keuken.
Kiezen was moeilijk. Laminaat of tegels met vloerverwarming? Diverse malen bij Groen gekeken. Goed, maar zeker niet opdringerig geholpen en de optie laminaat werd ons niet uit het hoofd gepraat. Er waren letterlijk nog al wat hobbels te nemen, zoals bv. hoogteverschillen. We hadden geluk dat er juist een actie was, waarbij gratis vloerverwarming werd aangeboden. Het werd dus "vloer compleet" bij Jan Groen.
We maakten ons af en toe zorgen of alles wel in orde zou komen. Daar werd begripvol mee omgegaan. Totaal is men 3x komen kijken hoe een en ander op te lossen zou zijn en werden we steeds gerustgesteld dat het allemaal goed zou komen. En zo gebeurde het. Onder 3 oude lagen vloerbedekking kwam nogal wat ellende tevoorschijn. En nu: Er ligt een prachtige strakke tegelvloer over de hele parterre. Alle mensen die we gesproken hebben en die in huis hebben gewerkt, waren beleefd, vriendelijk, en zeer serieus met hun vak bezig. Dat maakte het tot "prettige" dagen. De vloerverwarming mag pas in het nieuwe jaar aan. Dat wordt nog even spannend. De firma Jan Groen heeft ons het vertrouwen gegeven dat, mochten zich in de toekomst problemen voordoen, wij ook dan op de garantieregeling kunnen rekenen. Tot op dit moment kunnen wij niet anders constateren dan dat de firma Jan Groen een zeer goede keuze is geweest. Alle hulde!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“oke”
Door Shaan44 op vrijdag 23 dec 2011 '11
Kwaliteit-prijsverhouding is oke. Ik heb de tegels zelf meegenomen. Koop er alleen niet teveel. Ik had tegels over (als nieuw en ik kartonnen doos) maar je krijgt maar 75% van het aankoopbedrag terug!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“kromme tegels”
Door theo van der zalm op maandag 6 jun 2011 '11
Hierbij uitleg van de gang van zaken betreffende onze tegelvloer. De aankoop ging goed, maar we zijn niet gewezen op kromme tegels. De reden om over te gaan op een tegelvloer, was omdat de houten vloer bleef werken en een aantal nare hobbels veroorzaakte in onze woonkamer. Volgens de verkoper waren tegels de ideale oplossing voor een mooie vlakke vloer. We hebben gevraagd of de vloer in februari tijdens onze vakantie geplaatst kon worden, maar dit ging niet omdat er altijd iemand aanwezig moet zijn. Afgesproken voor de eerste week in januari. Ik heb me hiervoor vrij gepland, houten vloer verwijderd en de huiskamer leeg gemaakt. Door zeer slechte communicatie is de vloer tot twee keer toe verzet waar ik achter ben gekomen door zelf contact op te nemen met dhr. Vonk. Op een gegeven moment op het punt gestaan om de tegelvloer te annuleren, maar de verkoper heeft dit opgelost door middel van een goed gesprek en dat alles goed zou komen. We hebben tijdelijk een stukje vloerbedekking neergelegd en ik heb mezelf voor de derde keer vrij gepland. Mensen op de werkvloer ging goed. In zo verre, dat ik voor de tegelzetter twee keer spullen ben wezen ruilen, omdat deze verkeerd waren meegeleverd. De tegelzetter heeft mij na 1/3 van het leggen van de tegels in de huiskamer erop gewezen dat er wel iets in de tegel zou zitten en deze niet geheel vlak was. Nu zijn wij van de regen in de drup gekomen. Een hobbelige vloer waarvan de meubels en bijzet tafels wiebelen. Direct de volgende dag hebben wij het tevredenheid formulier terug gestuurd met daarin de klachten. Dit formulier is nooit aangekomen. Tot onze verbazing kregen wij enkelen weken later een aanmaning voor de laatste termijn betaling. Als er dan ook nog de direkteur zegt dat wij traag zijn met betalen en dat diegene omdat wij zeven dagen per week werken en hij dan maar negen dagen per week werkt, dan moet u van mijn kant kunnen begrijpen dat gezien de voorgeschiedenis dit een hele nare opmerking is. Ze zijn wezen kijken en gezegd dat het normaal is dat de meubels wiebelen en dat ze in de showroom niet anders zijn, alleen zijn deze niet gevoegd en staan er geen meubels op.De tweede termijn betaling is terug gevonden in hun zeer slordige administratie door een kopie van de storting te mailen maar ze zullen nooit toegeven dat er bij Groen talloze fouten worden gemaakt en sorry komt in woordenboek al helemaal niet voor.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Hoge prijzen”
Door W.de Boer op zaterdag 10 sep 2011 '11
Even een tip voor mensen die een nieuw huis laten bouwen: mocht je gestuurd worden door de bouwondernemer of door de aannemer naar Jan Groen tegels te Bleiswijk, denk dan 10x na. Er zijn namelijk prijsafspraken tussen Groen en bouwondernemers waar je als klant voor betaalt. Het loont te shoppen langs diverse tegelzaken omdat elders de prijs een stuk goedkoper kan zijn voor dezelfde tegel. Kijkend naar andere reviews waarin gesteld wordt dat de kwaliteit ook nog eens onder de maat is zit er maar 1 ding op: niet naar Jan Groen gaan!
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Geen deskundig advies”
Door Marcus van Dunschoten op zaterdag 25 jun 2011 '11
Hoe kan je poreuze tegels voor een badkamer verkopen. Een tegel waar alles in blijft zitten indien je niet gelijk de tandpasta hebt verwijderd. Er wordt erg laconiek met het probleem omgegaan, langs komen en de klant helpen komt niet voor in het woordenboek van de familie J. Groen en co. Ik heb zelden zo'n passieve houding gezien voor een zo'n groot tegelbedrijf wat toch zijn naam dient hoog te houden. Zeer slecht.
Reactie of foto toevoegen +40 bedankjes
“goede zaak !”
Door Mevrouw de boer op donderdag 21 jul 2011 '11
Jan Groen is een uitstekende zaak, ik ben hier geweest voor mijn badkamer en keuken tegels. Ik kon uit veel soorten tegels kiezen. Je hebt allemaal tegels in verschillende prijzen. De outlet heeft zeer veel keus en ook goedkoper als de showroom. Hier heb ik ook mijn tegels vandaan gehaald. Ik had mijn tegels op een zaterdag gehaald, dat is af te raden want toen was het wel heel erg druk, dus ik zou dan adviseren door de weeks te gaan. Het personeel daar heeft mij goed geholpen, ze wisten precies wat ik nodig had!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Absolute desinteresse”
Door karel op dinsdag 1 nov 2011 '11
Eerst op zaterdag langs geweest, maar door de enorme drukte besloten op dinsdag opnieuw even langs te gaan voor advies en wat specifieke vragen. Ik was op 1 ander persoon de enige klant in de winkel. Toch stond ik zeker 5 minuten aan de balie wachten voordat iemand van de rij personeel achter de balie de moeite nam mij te melden dat er 'zo iemand komt om te helpen' . En inderdaad na nog 5 minuten stond een verkoper vanachter zijn bureau op en gaf op mijn vragen antwoord waar de desinteresse vanaf droop. Na de derde vraag zei hij stomweg: "u vindt het verder wel zeker"? Ongehoord. Dat in combinatie met de torenhoge prijzen (de tegels (leisteen muurstrips) van mijn keuze zijn op internet voor bijna de helft te vinden)betekent wat mij betreft een absolute afrader.
Reactie of foto toevoegen +44 bedankjes
“Vlekken op uw badkamer tegel”
Door R.W. van der Hulst op dinsdag 1 feb 2011 '11
Voor de helft van mijn badkamer is een uiterst slecht advies gegeven. De Ariostea vlt PS 3293 betreft een poreuze tegel, blijkt vlekgevoelig te zijn. Simpele dingen als tandpasta krijg je er niet meer uit. J. Groen heeft me 2-tal reinigingsmiddelen gegeven welke niet tot succes leiden. Ik heb voorgesteld om toch echt te komen kijken maar dat deed men niet. Het werd stil aan de telefoon. Het voorval vond plaats in febr/maart/april 2008 maar ik ben er nog steeds ziek van. Het waren tevens tegels uit de duurdere klasse. Aannemersbedrijf ziet eveneens af van verdere samenwerking daar dit niet het 1e voorval betrof. Spijtig, het had ook anders kunnen worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestiging Jan Groen Tegels
aBleiswijk, Hoefweg 95, 2665 CC Bleiswijk, tel 010 - 521 50 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland