Feedback
9,2

Kachelspecialist van Walsem

Website: www.kachelspecialist.nl "Uitstekend" score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.kachelspecialist.nl | tel: 0317-612528 | Groeneweg 15b, 3911 PD Rhenen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kachelspecialist.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kachelspecialist van Walsem
Wij onderscheiden ons door de volgende speerpunten:

Ruim 80 jaar ervaring
Wij hebben onze expertise opgebouwd door zowel praktische als theoretische ervaringen in de afgelopen 84 jaar.

Eigen service & montageteam
Wij hebben een eigen service & montage team omdat wij streven naar vakkundige installaties en goed kwalitatieve service.

Familiebedrijf
Op dit moment zit de 4e generatie in het bedrijf. Omdat wij een familiebedrijf zijn, is er een hoge motivatie en een hart voor de zaak.

Persoonlijk
Wij streven naar een geringe omvang van het bedrijf zodat wij persoonlijk kunnen blijven naar u.

Vakkundig
Erkend installateur sfeerverwarming voor alle soorten toestellen. Lid van het sfeerwarmingsgilde.DE erkend bedrijf (Duurzame Energie).

Korte communicatielijnen
U heeft één contactpersoon.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over Kachelspecialist van Walsem. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, service
“Ga hier langs bij aankoopbeslissing”
Door Jaap van Lith op woensdag 12 jul 2017 '17
Wij hebben gekocht een Bellfires gashaard. Wij zijn bij Van Walsem uitgekomen vanwege kwaliteit, ervaring, goede service en flexibeliteit. Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Ik durf te stellen: Ga altijd ook bij Van Walsem langs alvorens u een aankoopbeslissing gaat nemen.
Hartelijk dank voor uw recensie!
REACTIE VAN KACHELSPECIALIST VAN WALSEM
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Plaatsing van onze houtkachel”
Door Fam. Hartman op dinsdag 6 jun 2017 '17
Goede begeleiding, fijne service, goed advies en keurig geplaatst door de monteurs.
Voor de keren dat de haard gebruikt is, zijn we erg tevreden. We kunnen vanaf meerdere plekken genieten van het haardvuur doordat de haard driezijdig is.
REACTIE VAN FAM. HARTMAN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Houtkachel”
Door Wim van Arkel en Willeke op zondag 9 apr 2017 '17
Wij hebben een houtkachel gekocht en laten installeren, naar onze volle tevredenheid! Er is keurig werk geleverd en wij zijn ook dik tevreden. We kunnen iedereen aanraden hier een kachel te kopen en aan te laten sluiten. Zeer deskundige mensen doen uitstekend hun werk!
Een prachtig plaatje, de Reny Oslo!
REACTIE VAN KACHELSPECIALIST VAN WALSEM
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Dick op dinsdag 4 apr 2017 '17
Zoek je een degelijke en betrouwbare partij voor de aankoop en plaatsing van een (hout)kachel? Dan is Van Walsum degene die je zoekt. Wij zijn uitstekend geholpen door de mensen van Van Walsum en genieten inmiddels al geruime tijd van onze kachel. De hulp in de winkel en de plaatsing thuis waren uitstekend. Het advies was goed, dhr van Walsum nam er de tijd voor, gaf eerlijk advies en de installatie verliep ook netjes. Ook fijn dat er teruggekoppeld wordt of alles naar tevredenheid is. Kortom, een aanrader in de kachelbranche!
Houtkachel
Houtkachel
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekende onderneming”
Door Harmen Pietersma op zondag 2 apr 2017 '17
De medewerkers van kachelspecialist van Walsum hebben prima werk geleverd. Het contact tussen de firma en ons verliep uitstekend. We werden zeer deskundig geholpen. Op alle vragen werd serieus geantwoord. Afspraken werden nagekomen. Het plaatsen van de speksteenkachel verliep prettig. De medewerkers werkten vakkundig en geordend. Rekening was conform alle afspraken. Uitleg over de kachel was helder. Kortom... Uitstekende onderneming met oog voor de klant en een zeer hoog servicegehalte.
Speksteenkachel
Speksteenkachel
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Je weet dat het goed komt”
Door Petra diederiks op vrijdag 1 jul 2016 '16
Dit voorjaar heb ik een pelletkachel gekocht en laten plaatsen. Daarvoor moest een rookkanaal worden aangelegd. Een ingrijpende klus in een ingericht huis. Ik ben heel tevreden over de manier waarop de monteurs van van Walsem en het boorbedrijf dat in opdracht het boorwerk deed deze klus geklaard hebben. Natuurlijk was er de tegenvaller van de elektriciteitsleiding in de vloer maar ook dat ik goed opgelost. Alles is met oog voor detail en grote nauwkeurigheid geplaatst: de kap op het dak, de koof en de kachel. ik kan dit bedrijf daarom van harte aanbevelen. Wellicht niet het goedkoopste, maar met dit bedrijf weet je wel dat het , ook bij tegenslagen, goed komt!
Rookkanaal
Rookkanaal
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Persoonlijke betrokkenheid”
Door Van Ravenswaaij op maandag 9 nov 2015 '15
Wij hebben bij kachelspecialist van Walsem in Rhenen een derby small bell fire gashaard gekocht. Door het vakkundige advies zijn we tot aankoop overgegaan. Dhr van Walsem is bij ons thuis geweest om de situatie te beoordelen, dat geeft zijn persoonlijke betrokkenheid weer. Dat is tevens de meerwaarde die je niet vindt bij een internet prijsvechter. Wij zijn ook zeer te spreken over de servicemonteurs die bij ons de haard hebben geplaatst, zeer vakkundig en uitermate netjes, voor wie geen moeite teveel was. Het resultaat is prachtig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door peter en leontien hasper op zondag 29 mrt 2015 '15
Een pellet kachel gekocht en geplaatst voor ons chalet. Zeer tevreden over het resultaat, maar ook bijzonder tevreden over de werkelijk nette en zorgvuldige plaatsing, afwerking en installatie van de kachel. Een pluim voor de medewerkers van het bedrijf. Je merkt van doen te hebben met een familiebedrijf die weet waar het om draait na meer dan 80 jaar ervaring.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“maatwerk!”
Door René en Tineke op maandag 19 mei 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze gashaard zoals hij er nu bij staat! Mede met dank aan Jan Pieter voor het ontwerp en de medewerkers die hem geplaatst hebben. Zeer zorgvuldig en netjes. Ook de service na plaatsing is uitstekend! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“netjes en professioneel”
Door Mevr. I.R. op maandag 10 mrt 2014 '14
Een vriend maakte ons attent op Kachelspecialist van Walsem en via de website hadden we al een goed idee van de mogelijkheden. De heer van Walsum is ’s avonds bij ons thuis geweest en heeft op zijn I-pad ter plekke een schets gemaakt, zodat we een voorstelling hadden van hoe het zou kunnen worden. Alles is prima verlopen, we waren zelf niet bij de levering en de installatie, maar onze aannemer liet ons weten dat hij nog nooit eerder werknemers had gezien die zo netjes en professioneel een kachel hebben geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede dienstverlening”
Door Familie Hendriks op vrijdag 27 sep 2013 '13
Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit, dienstverlening en de vakmanschap waarmee de hoekhaard is geplaatst. Ook de nazorg bij vragen nadien met en de daarbij behorende dienstverlening is van uitstekende kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Wim en Ans op maandag 26 aug 2013 '13
Het is echt allemaal heel mooi geworden. Wij zijn er erg blij mee. Nogmaals, bedankt voor de prettige samenwerkingen en het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bevelen van Walsem van harte aan”
Door Willem op donderdag 23 mei 2013 '13
Wij zijn erg tevreden over onze sfeerhaard die geleverd is door Kachelspecialist van Walsem. Vanaf het bezoek aan de showroom tot en met de levering is alles keurig verlopen. Het resultaat mag er zijn! De haard met schouw past uitstekend in onze woonkamer. Het is een aanwinst voor onze woning! Van Walsem is alle afspraken keurig nagekomen. Wij bevelen Kachelspecialist van Walsem van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Electrische kachel”
Door Van Lar op dinsdag 21 mei 2013 '13
Mannen hebben keurig werk geleverd! Hartelijk dank Gr. E. van Lar
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijn”
Door Simone en Marcel op donderdag 25 apr 2013 '13
De kachel is geplaatst. Fijne medewerkers en prachtig afgewerkt. Heel hartelijk dank. Hartelijke groeten, Simone en Marcel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer naar tevredenheid”
Door Ad Eijkemans op maandag 22 apr 2013 '13
Alles is zeer naar tevredenheid. De jongens hebben precies gedaan wat wij ook hadden afgesproken en alles weer keurig opgeruimd en schoon achter gelaten. Ik zal bij gelegenheid u en uw bedrijf promoten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitmuntend”
Door harry22 op zaterdag 13 apr 2013 '13
Onlangs is onze prachtige sfeerhaard ingebouwd, die wij hebben aangeschaft bij Kachelspecialist dhr. Rijk van Walsem. Door zijn goede kennis en ervaring op het gebied van gashaarden, heeft hij ons uitstekend kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. De inbouw verliep keurig en voorspoedig. Prijstechnisch was het niet de meest voordelige keuze maar na een heldere uitleg en een duidelijk inzicht in de verschillen met de andere aanbieders zijn we ervan overtuigd de juiste keuze te hebben gemaakt. Wij genieten elke dag van de behaaglijke warmte en de gezellige sfeer in huis.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Kachelspecialist van Walsem
aRhenen, Groeneweg 15b, 3911 PD Rhenen , tel 0317 - 61 25 28
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Utrecht