Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
410 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (eergisteren)
Kesteren (Gelderland)
290 ervaringen (3 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
453 ervaringen (1 week geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
235 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1717 ervaringen (3 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
273 ervaringen (1 maand geleden)
Poortvliet (Zeeland)
109 ervaringen (1 week geleden)
6,8

Keuken Kampioen

Score uit 569 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
46 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto
1 / 76
76 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Ervaringen
Er zijn 569 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren243 ervaringen
4 sterren148 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren22 ervaringen
1 ster117 ervaringen

Per vestiging:
“Rapportcijfer”
Door Otto peterse op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Den Bosch
We liepen zomaar binnen niet met de bedoeling om een keuken te kopen. Maar kwamen naar buiten met een koopovereenkomst. We kunnen niet anders zeggen alles klopte van aankoop tot oplevering keuken alles binnen de afgesprokken tijd. Voor ons krijgt de keuken kampioen een dikke 10 als raport cijfer.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 109 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Alie louwsma op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Ik heb in keuken gekocht. Werd met mij meegedacht waardoor we kwamen tot in goed resultaat binnen het budget. Alles werd op tijd en op de afgesproken tijd geleverd. Ben goed geholpen en alles is naar tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ervaring”
Door G.Weber op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Den Bosch
Op een tweetal punten minder dan goed , De rest een goede voldoende
Betreft het niet juist specificeren van het stuckwerk.
En het niet noteren En attenderen van nummers apparatuur ivm garantie.
Verder heel goede ervaring met het meerwerkbedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vallen geen afspraken te maken”
Door Hendrik op donderdag 26 okt 2017 '17 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Wat een baggertent is dit, valt geen afspraak mee te maken, keuken is opzich prima maar met het inmeten grote fouten gemaakt, nu nog steeds aan het wachten op de onderdelen. Er valt geen enkele afspraak met hen te maken, verwachten dat jij na een paar keer langs geweest te zijn nog leuk even een halve dag thuis gaat zitten wachten op een keuken. Wat een enorme bagger is dit! Nooit doen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Redelijk goede ervaring”
Door John Warners op maandag 11 apr 2016 '16 | vestiging Groningen
goed geholpen, redelijk meegedacht. We hebben 2 keukens gekocht. 1e keuken was een onderschikte keuken maar daar hadden we toch graag wat meer aandacht voor willen hebben gehad. We hebben nooit geen goede terugkoppeling gehad over keuzes (handgrepen en kranen) Dit kwam wel weer ten goed voor de 2e keuken...al had hier ook wel wat zaken voorgesteld kunnen worden. Al met al wel een goed gevoel over deze vestiging
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door J.Heus op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Purmerend
Helaas echt een slechte ervaring, bij de aankoop gaat alles super vriendelijk en denk je dat zit wel goed, maar echter bij aflevering leveren ze een hoekkast af van 100cm in plaats van de bestelde kast van 125cm. Ik heb dit nog specifiek aangegeven dat ik een ruime hoekkast wil nou dat was geen probleem werd mij verteld. Dus toen de keuen kwam was de verbazing groot, na een telefoontje naar de keukenkampioen werd mij doodleuk verteld dat ze geen hoekkasten leveren van 125cm, dat is raar op de factuur en afleveringsbon staat toch echt een kast van 125 cm. Dus nu heb ik betaald voor een loze ruimte achter mijn kast, dat noem ik het verkopen van lucht. En met de klacht doen ze niks tja je hebt betaald dus voor hun is de kous af. Dit is naar mijn mening diefstal.
FOTO VAN J.HEUS
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Heus, bedankt voor uw bericht. Ik begrijp uw verwarring betreft de hoekonderkast en het is vervelend dat dit niet goed met u gecommuniceerd is. Ik ga ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om de situatie te bespreken. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Zo'n slechte service”
Door Herman Groenewegen op dinsdag 22 aug 2017 '17 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Op 10 aug. is bij mij de bestelde keuken afgeleverd. Op 11 aug. is de monteur gekomen, maar deze bleek niet aan de slag te kunnen omdat de leidingen niet goed zaten. Nu heb ik van de verkoper alleen een tekening van de keuken gekregen zoals deze in de showroom te zien was. Wij hebben toen een nieuwe opstelling gemaakt, maar de tekening is mij niet toegezonden. Ook toen de monteur ging bellen, kreeg hij de opstelling van de showrooomkeuken. Voor deze keuken heb ik ook betaald voor een nieuw werkblad dat speciaal gemaakt is maar veel te klein is. Nu wist ik wel waar stopcontacten moesten komen, maar de afvoer voor het water, kan ik niet zo maar verplaatsen, zonder het hele appartementencomplex te moeten verbouwen. Wat mij het meest verbaast,, is dat er niemand komt kijken om e.e.a. op te meten. Een keuken is een complex geheel. Dat kan je niet op afstand intekenen, de spullen sturen en dan je handen ervan aftrekken.. De monteur zei dat het hoofdkantoor Waalwijk even zou moeten komen kijken. Het filiaal in R'dam (heb ik 2 x gebeld) zegt dat ik het hoofdkantoor moest bellen. Het Hoofdkantoor zegt dat ik bij het filiaal moet zijn. Dit is toch niet serieus te nemen, of vergis ik me? Ik betaal een hoop geld, verheug me op de installatie, maar KK onderneemt geen enkele actie. De vakantieperiode is geen excuus. Je kan niet een klant 2 weken lang met 15 pakken in zijn huis laten zitten zonder enig contact te leggen of een voorstel te doen. Ik moet er zelf achterheen, bij het hoofdkantoor wist niemand van het geval af. Niemand komt kijken, er gebeurt helemaal niets. Geen woord van excuus. Op deze manier kan ik ook een keukenwinkel beginnen, snel geld verdienen. Wel werd er steeds van te voren nerveus gebeld of het geld al betaald was. Ja, ik had mijn zaakjes braaf op orde. KK heeft mijn geld gelukkig, dan is de kous voor hen af. Geloof me, in die 57 jaar dat ik op deze wereld rond loop, heb ik nog nooit zo'n slechte service gezien. Jammer, want het was mijn eerste bezoek aan de KK, werd heel goed geholpen door de verkoper, Mahmoud, en had een goede indruk en was blij met de koop. Een dooie mus is het gebleken. Ik heb er geen vertrouwen in dat dit nog goed komt, dus ik ga zelf een mannetje zoeken. Zonde van het werkblad dat de schredder in kan, maar ik richt me liever op de toekomst dan een achterhoedegevecht te moeten voeren dat nergens toe gaat leiden en een hoop stress en negatieve gevoelens met zich meebrengt. Ja, mensen, dit soort praktijken gebeurt nog steeds, anno 2017!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,2
Roukens en van Gaalen Keukens
Dodewaard (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 39 ervaringen
8,9
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 550 ervaringen
“Kan het aanraden”
Door Michel Loenen op donderdag 7 mei 2015 '15 | vestiging Woerden
Van het begin tot het eind prima geholpen. Heb een lastige keuken qua indeling en hier is goed in meegedacht. De keuken staat nu 2 weken en ben er meer dan tevreden over. Prima contact met de vestiging en ook met de persoon die de keuken heeft geplaatst was netjes en correct. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. En Bart... Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken niet af”
Door Joos op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen, Niet doen. Zijn niet eens in staat een postadres te wijzigen. Op brieven met beschrijving van de klachten wordt niet gereageerd. Na twee maanden nog geen aktie. Zal ook niet komen. Dus.......keukenkampioen NIET doen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door van Zitteren op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Cruquius
We zijn heel erg tevreden. De advisering bij de aanschaf, maar ook de levering, montage en installatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk genieten wij nu van een hele mooie keuken, die helemaal aan onze wensen voldoet. Super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkoopbenadering”
Door R.de B op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Nijmegen
Ik ben niet zo van het klagen, maar ik wil bij deze iedereen die ook maar overweegt bij de keukenkampioen naar binnen te gaan waarschuwen: niet doen! Keukenkampioen hanteert zeer agressieve verkooptechnieken met meer dan dubieuze prijzen. Wij zijn eind juli meerdere keukenzaken af gegaan op zoek naar een nieuwe keuken. De ontvangst was heel netjes, er werd ruim de tijd genomen en de verkopers waren aardig. Totdat er over de prijs van de offerte gesproken moest worden. Alle prijzen waren bruto prijzen ,dat heeft bij de keukenkampioen niks met BTW te maken, maar met het fenomeen korting. De hoogste korting krijg je als je dezelfde dag in het zelfde gesprek nog tekent. Wij hadden duidelijk aangegeven niet te willen tekenen, maar juist offertes van verschillende bedrijven te willen vergelijken. Hier was keukenkampioen niet van gediend. Toen we hierop wegliepen kwam de verkoper ineens met een 'bijzonder' en natuurlijk eenmalig aanbod: 50% van de hele keuken af incl montage. We hadden natuurlijk geluk, een ander stel had een lootje getrokken met 50% korting en hadden net voordat wij besloten weg te lopen opgebeld dat ze toch niet in zee wilden met keukenkampioen. Goed besluit van dit stel! Wij hebben het aanbod afgeslagen en zijn uiteindelijk tot volle tevredenheid in zee gegaan met een ander bedrijf. Maar toen begon het stalken. We hebben netjes per email laten weten dat we niet met keukenkampioen in zee wilden gaan. Echter, hier hebben we nooit atnwoord op gehad. We zijn in de weken hierna bijna dagelijks gebeld door keukenkampioen. Eerst door het hoofdkantoor, hier telefonisch aangegeven weer hetzelfde aangegeven. na een week begon Keukenkampioen Nijmegen te bellen en te mailen. Dat er nog een offerte open stond en dan er nog een geweldige aanbieding voor ons was. Inmiddels zijn we 5 weken verder en werd ik vandaag WEER gebeld. Deze verkooppraktijken tezamen met de reviews van andere gebruikers van qasa.nl doen me toch besluiten deze review te plaatsen en iedereen te waarschuwen om hun keuken elders te halen dan bij de keukenkampioen. Wij hebben er een bijzonder slecht gevoel aan over gehouden en zetten NOOIT meer een stap daar binnen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg goed”
Door Versluis op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen heeft ons vanaf het begin tot einde perfect bij gestaan Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Advies was deskundig en eerlijk. Bezorging was perfect op tijd en alle materialen waren in orde. Montage super afgerond binnen 1 dag. Ik zag aanrader.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend verlopen”
Door Seinen op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Tot en met de aankoop en aflevering verliep werkelijk alles uitstekend! Ondanks pech met het blad, daar zat een barst in en ook al hadden we bij levering er voor getekend dat het in prima staat was ontvangen, werd dit zonder moeilijk te doen binnen een redelijk termijn opgelost. De service is werkelijk uitstekend! En de keuken zelf? Nu ruim jaar later, voldoet hij nog steeds aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Begon positief”
Door Tiny van de Pol op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Son
Onze ervaring met de keukenkampioen op zich begon positief. Nog voordat we samen binnenstapten zagen we een CBW sticker, een garantie voor koper en verkoper dat het dik in orde is en netjes geregeld bij deze winkel. Na binnenkomst werd er geluisterd, geadviseerd en bijgesteld. Op het eind van het gesprek begon het grote en zeer irritante aandringen om toch maar even de offerte te ondertekenen. We hebben herhaaldelijk aangegeven om e.e.a. te willen overdenken. Hier begon feitelijk al een ergernis. Uiteindelijk is de tekening aangepast, de offerte ondertekend, de keuken besteld en ingemeten. Wat vrij snel opviel was het aanbetalen van de keuken, hetgeen in de CBW voorwaarden duidelijk wordt uitgelegd. Men drong aan op een aanbetaling van 50%, niet conform de CBW voorwaarden die 15% aangeeft. Uitermate kwalijk is het gegeven dat ik als klant voor akkoord onderteken voor deze voorwaarden en vervolgens de Keukenkampioen dit compleet aan zijn laars lapt. Na over en weer gediscussieer is aanbetaald conform de voorwaarden. Voordat de keuken uiteindelijk geleverd werd was het de bedoeling dat het volledige bedrag betaald werd, weer totaal niet conform de CBW regels die 55% aangeeft. We hebben de keuze gemaakt te stoppen met deze discussie en het bedrag te betalen, helaas. Na aflevering bleek de maatvoering regelmatig af te wijken en heeft de monteur diverse malen e.e.a. pas moeten maken. De bovenlijst was door de inmeter gebombardeerd als zijnde een koof, hetgeen een foute bewoording bleek te zijn. Er was simpelweg geen koof maar een opstaande plank boven op de oude kastjes van de oorspronkelijke keuken, deze is meeverhuisd tijdens het afbreken van de oude keuken. De nieuwe bovenlijst is veel te smal ingemeten, daardoor niet geplaatst, waardoor we tegen lelijke afvoerbuizen aankijken. We zijn daarna in een discussie beland met de verkoper die iedere vorm van verantwoording bij ons blijft neerleggen en feitelijk niet voor de kosten op wil draaien. Vooropgesteld dat we niet de professionals zijn, niet hebben ingemeten en dus ook niet deze fout hebben gemaakt. Tijdens een van de eerste gesprekken hebben we samen heel duidelijk aangegeven dat de nieuwe bovenlijst van bovenkast tot aan plafond moet komen. Had een of andere koof er nog gezeten, dan nog had het aangeleverde materiaal niet gepast! Enkele malen zijn we inmiddels in de discussie terecht gekomen of we bij willen betalen voor het nieuw te bestellen materiaal! Wij hebben besloten om geen enkele Euro nog aan de Keukenkampioen te besteden op basis van ons vertrouwen dat inmiddels nihil is. De komende weken krijgen we diverse kennissen, vrienden, familie en collega's op bezoek. Er worden waarschijnlijk diverse foto's gemaakt en via de social media gedeeld. In deze mag de Keukenkampioen zich realiseren dat een positieve prestatie of wanprestatie heel snel landelijk is gedeeld en verspreid. Ook de discussie over het niet naleven van de CBW voorwaarde ga ik neerleggen bij de media. Al met al, hebben we ons de vraag gesteld of we iemand zouden adviseren om een keuken te kopen bij de Keukenkampioen? Wij hebben de keuze gemaakt om iedereen te adviseren om dit absoluut niet te doen.
FOTO VAN TINY VAN DE POL
Aanzicht boven de keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldíg”
Door JB Boonman op zondag 17 nov 2013 '13 | vestiging Utrecht
Op zoek naar een nieuwe keuken, kwamen we, na een afspraak gemaakt te hebben, bij de Keukenkampioen in Utrecht terecht. De verkoper , wat tevens de manager van de zaak bleek te zijn, stond al op ons te wachten en het was geen probleem dat wij een half uur te laat kwamen. Deze verkoper, Leroy genaamd, heeft ons geweldig geholpen. Hij stelde voor om eerst zelf wat rond te kijken om daarna met hem onze wensen te bespreken. We gingen, na verschillende keukens te hebben bekeken zitten en wat schetste onze verbazing, na een poosje gepraat te hebben en onze voorkeuren voor een keuken kenbaar hadden gemaakt, pakte Leroy een vel papier en een tekenmal en een kwartier later stond in grote lijnen, de keuze van onze nieuwe keuken al vast. Maar dit was pas het begin van de samenstelling van de keuken, want Leroy had zoveel tijd en aandacht voor onze wensen, dat er een tweede afspraak moest komen, dan zou hij ook de tijd hebben om de prijs van twee voorkeurskeukens te kunnen berekenen. De volgende dag weer op pad, Leroy was nog even bezig en wij werden uitgenodigd om even plaats te nemen om te genieten van een consumptie . Toen de verkoper bij ons kwam zitten en de offertes liet zien, wilden wij toch nog íets anders bekijken. Geen probleem, ook nu weer alle aandacht voor onze wensen en samen hebben wij na een kleine drie uur zoeken en heel gezellig babbelen onder het genot van koffie en cola, een geweldig mooie keuken samengesteld. Na de koop gesloten te hebben en Leroy Steeouder met zijn team bedankt te hebben voor het zeer professionele advies en de heerlijke koffie en thee, gingen wij zeer voldaan naar huis. Als de plaatsing van de keuken net zo goed verloopt als de aankoop, zijn wij zeer tevreden. Wordt vervolgd (na plaatsing).
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
5,6
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 74 ervaringen
9,6
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
“Naar wens verlopen”
Door Fam. van der Vee n op zondag 20 dec 2015 '15 | vestiging Zwolle
Ik heb een Keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Zwolle, na alle negatieve berichten over de Keukenkampioen, kan ik meedelen dat alles naar wens is verlopen, alles op tijd en correct is geleverd. Prima!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeker aanrader”
Door gerrit op vrijdag 3 jul 2015 '15 | vestiging Duiven
Wij zijn zeer goed geholpen . Bij het genot van (diverse) kopjes koffie, samen met de adviseur een keuken samen gesteld helemaal naar onze wens. Ook in de weken voor de plaatsing, konden wij bij hem terecht met vragen . Ook het plaatsen ging perfect als goed geregeld Door keuken kampioen . Zeker een aanrader .
FOTO VAN GERRIT
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend geholpen in Woerden + niet tevreden over centrale service”
Door Coos starreveld op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Woerden
Complete nieuwe keuken gekocht uitstekend geholpen en keurig afgeleverd en gemonteerd. Echter de inbouwdiepvriezer maakt veel te veel herrie. Gemeld aan KK maar die verschuilen zich en verwijzen mij door naar de leverancier van de diepvriezer. Pardon daar heb ik niets mee te maken. U bent mijn leverancier dus u los het het op!
De herrie is nog steeds niet opgelost! De hele dag hoor je de diepvriezer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer Starreveld, Fijn te horen dat u positief bent over onze showroom in Woerden. Echter spijtig te lezen dat het probleem met de vriezer niet is opgelost. Deze week zullen wij hierover contact met u opnemen. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door W Rozeboom op donderdag 12 nov 2015 '15 | vestiging Duiven
Super goed geholpen in de winkel bij het maken van een nieuw ontwerp van onze keuken, met uiteindelijk een goede prijs en binnen ons budget. Bezorging en montage is erg soepel en netjes verlopen. We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super geregeld met minpuntje”
Door A.Koot op vrijdag 19 jun 2015 '15 | vestiging Utrecht
Alles echt super geregeld, 1 minpuntje vinden wij dat als je na de aankoop in de winkel nog eens terug komt, je het gevoel krijgt dat je een nummer bent, afspraak maken etc. al is het maar om een vraag of nog iets te bekijken, echt jammer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Koot, Bedankt voor uw compliment. Echter vervelend dat u het gevoel kreeg een nummertje te zijn. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Excuses hiervoor. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen reactie bij kleine defecten”
Door peter Willemze op zondag 10 apr 2016 '16 | vestiging Utrecht
Tot en met plaatsing prima. Afhandeling kleine defecten verschrikkelijk. Geen enkele reactie meer gehad. Grootse stilte na er was toegezegd dat er een monteur zou langskomen. Mochten mensen vragen naar mijn ervaring zal ik dat ook aangeven.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfekte service”
Door Kees op zondag 10 aug 2014 '14 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht bij keukenkampioen, Middelburg in 2011. netjes afgehandeld, voor een prima prijs, echter het chroom van de handvaten liet los, tot 4 keer toe vervangen door de keukenkampioen, alles onder garantie, nu andere hangrepen (aluminium) deze zijn ook gratis gemonteerd, de service en afhandeling en communicatie was bij ons perfect,, de volgende keuken kopen we zeker bij de keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken slecht advies”
Door Foekema op vrijdag 7 feb 2014 '14 | vestiging Drachten
We hebben een mooie keuken gekregen kwaliteit is goed. Alles past perfect. Maar het zwarte aanrecht van composiet is een ramp! Het valt niet schoon te houden,ik moet, het steeds nadrogen en men geeft ons tegenstrijdige adviezen. Wasbenzine, groene zeep, jif, niks doen. Al met al erger ik me kapot aan het aanrecht en de kastjes hadden na het plaatsen met Polish gewreven moet worden om uit te harden. Hier is ons niks over gezegd en ook de Polish hebben we niet gekregen met als gevolg dat er lelijke krassen zijn ontstaan op de kastjes. Voor service moet je dus niet bij de Keukenenkampioen zijn!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1717 ervaringen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 228 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit en Marga van de Glind op dinsdag 29 dec 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden over Keukenkampioen Almere. Een heel aardige verkoper Omar met verstand van zaken. En aardig personeel, hebben op vrijdagavond meegegeten toen we er met zijn drietjes rond 18.00 uur nog zaten. Mijn grootste angst was of alles wel in orden zou komen met plaatsen. Omar verzekerde dat alles goed zou komen en inderdaad alles was in 1 x goed. Bij plaatsing bleek er een deukje in de afzuigkap te zitten. Er werd gebeld naar Waalwijk en in de middag kwam er een busje om de afzuigkap om te wisselen, goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“100 procent naar wens”
Door Robert van Asseldonk op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Son
we zijn zomaar binnengelopen ter oriëntatie. De bijzonder prettige manier van adviseren van de verkoper zorgde ervoor dat we terplekke een keuken kochten. Nog geen moment het gevoel gehad dat het te glad was oid. Goed gevoel over! De uiteindelijke keuken, levering en plaatsing zijn allemaal 100% naar wens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door J. Teubel op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
uitstekende begeleiding en service van de tekening tot het plaatsen. Het hele team verdiend een pluim Galil is mijn eerste contact geweest en die zat pas 3 weken in het vak, zijn enthousiasme was aanstekelijk en uiteindelijk heb ik hem persoonlijk de deal gegund.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Direct tekenen of anders niet interessant”
Door Robert op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
De Keukenkampioen maakt de slechte ervaringen van andere mensen waar. Drie weken geleden bij de Keuken Kampioen in Zaandam geweest. In eerste instantie waren wij er 's ochtends zonder afspraak binnengelopen. De adviseurs waren begrijpelijk in gesprek met andere potentiele klanten. Toen we de deur uit wilde lopen werden we bijna gegijzeld door een medewerker die bleef aandringen om een afspraak later die dag te maken. Toch maar afgesproken dat we vrijblijvend aan het einde van de dag nog langs zouden komen wat we ook gedaan hebben. Aan de ontvangst ligt het niet, hapje, drankje, ect, ect, maar toen begon het gedoe. Wij hadden ons goed voorbereid met een eigengemaakte tekening van de opstelling van onze nieuwe keuken, compleet met apparatuur. De verkoopadviseur begon gelijk te op een vervelende manier te vissen of we nog bij andere keukenleveranciers waren langs geweest en omdat dat het geval was bleef hij net zo lang drammen totdat wij vertelde bij wie. Daarna hield het niet op. Op zijn vraag gaven wij ons budget voor de keuken op waarop hij zonder dat het adviesgesprek was gestart aangaf dat als hij binnen dat bedrag bleef hij ook vond dat we dan ook maar direct hem opdracht moeten geven. Alle wijzigingen nadien konden dat wel later verrekend worden. Want zo stelde hij als hij er energie in stak en binnen het budget bleef hij dan ook het verdiende om opdracht te krijgen. Aangegeven dat wij daar toch anders over dachten. Het adviesgesprek liep ook niet soepel. Wij hadden duidelijke wensen, die steeds werden geprobeerd om te buigen naar "goedkopere" oplossingen. Uiteindelijk na ruim een uur gediscussieer toch een potlootschets opgesteld volgens onze wensen met de afspraak dat hij het ging uitweken in een offerte met gedetailleerde tekening en dat hij deze ons zou mailen en maakte dat hij weg kwam ons midden in de winkel achterlatend. Nadat we na een week nog steeds geen offerte hadden ontvangen even gebeld. De verkoper in kwestie was er niet maar we zouden teruggebeld worden, wat niet gebeurde. Enkele dagen later toch maar de winkel maar weer ingestapt. De verkoper was er niet, maar een van zijn collega's zou hem erop aanspreken en ervoor zorgen dat we de offerte zo snel mogelijk zouden krijgen. De offerte moeten we na drie weken nog krijgen of anders gezegd, we krijgen geen offerte. Bij de Keuken Kampioen werkt het waarschijnlijk zo "direct tekenen voor opdracht of anders niet interessant". Al met al zonde van onze tijd!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Puntsgewijze review”
Door Buurman op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Rotterdam Watermanweg
Keuken uitgezocht in Alexandrium, prima geholpen echt de tijd genomen en alles uitgezocht naar onze smaak. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht en getekend voor de opdracht. Ik hoefde alleen de oude keuken te verwijderen, de rest zou allemaal geregeld worden, aangezien ik er geen verstand van heb. Meneer maak u zich geen zorgen wij regelen alles. "Oude keuken eruit, nieuwe erin en klaar meneer"
Ik zal puntsgewijs aangeven hoe het gegaan is:
1. Keuken ingemeten, goed verlopen. 2 maal belletje dat apparatuur niet paste > meegedacht met de oplossing, prima, moest het via de mail bevestigen. Nu komt het, op de dag van levering wordt gezegd dat de gasleiding niet op de goede plek zit. (ene dag is leveren de volgende dag is plaatsing) Ik zeg: Nou dat doen ze morgen toch. Nou zo werkt het niet meneer. Ik zeg oké hoe dan verder? Nou nu is het 13 december, dan plaatsen we hem halverwege januari, want de feestdagen komen eraan he. Ik zeg wat is dit?? Schijnt een leidingschema gemailed te zijn > gevonden 18 pagina's met van alles en nog wat en idd een tekening met cijfertjes waar de leidingen moeten komen. Let op deze mail heb ik dan weer niet moeten bevestigen, dus over het hoofd gezien. (had het even gezegd) Uiteindelijk zelf een loodgieter geregeld in de avond > is 2 uur bezig geweest. * Maar het heeft me en hele dag stress gekost.
2. Installateur komt alleen de volgende dag. We hebben een composieten blad en wasbak van 3 meter > je raad het al, mijn vrouw heeft mee moeten klussen, nou ja zeg!!
3. De bovenkasten zijn groter dan de vorige > Nou dan kunnen ze niet geplaatst worden zegt ie. Ja daag, oplossen die handel. Mijn vrouw naar karwei voor multiplex platen en een stekker die er niet bij zat, ook maar doen dan > hup 30 euro
4. Uiteindelijk geplaatst, Oh ja de ruimte boven de koelkast moet u zelf doen, 1 groot gat. Hij laat planken achter. Zelf de volgende dag een koof moeten maken.
5. Het gehele blad niet afgekit, het water loopt achter de keuken, ook maar gekit dan.
6. De kartonnen dozen wil hij niet meenemen, terwijl voor het afvoeren betaald is. Er wordt een collega gebeld om het alsnog na gezeur af te voeren dat kostte me 75 euro en nog niet willen.
7. Formulier getekend dat hij geplaatst is, geen woord gesproken ove het formulier. Bij klagen bij de klantenservice zegt ze: U heeft getekend dat de keuken naar volle tevredenheid geïnstalleerd is > wat een onzinverhaal zeg.
8. De betaling > bij het kopen zei de verkoper, als hij geïnstalleerd is en u bent tevreden betaald u as. Geen probleem.
Bij aflevering zegt de chauffeur >> eerst betalen anders zetten we hem niet binnen. Ik zeg ja als hij staat. Zegt ie nou dan geen we weer. Terwijl ik me oude keuken net eruit gesloopt had. Nou dan maar eerst betalen he, het volle bedrag. Nou uiteindelijk staat ie > wel tevreden, maar met een hoop gedoe. Beloven gouden bergen, maar het geeft een hoop stress. Wat wij niet verwacht hadden. Maar het moet toch een stuk beter hoor!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken zijn nagekomen”
Door Ahmet Ergisi op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Ontvangst en nazorg was prima gemaakte afspraken zijn nagekomen buiten een paar dingen na prima monteurs die terplekke voor goede oplossingen hebben gezorgd al met al heel tevreden. Dit is de tweede keuken die ik bij keukenkampioen heb gekocht en in de familie ook vele
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nooit meer”
Door alberink op dinsdag 11 feb 2014 '14 | vestiging Almelo
Keukenapparatuur gekocht 5 stuks (Siemens) plus kraan. Na 3x bellen waar de apparatuur bleef zonder terug gebeld te worden de 4e keer wel en paar dagen later levering zonder kraan, na bellen zou deze met spoed per ptt post verzonden worden na 4 dgn geen kraan bellen duurt even maar dan blijkt deze niet te zijn verzonden Dame aan de telefoon aardig en behulpzaam maar moet de kraan ophalen als ik deze snel wil,dealer heeft geen tijd jammer maar dan maar geen kraan en nooit meer Keukenkampioen!!!!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Heer en Mevr. van Bolderen op maandag 10 aug 2015 '15 | vestiging Weert
Wij hebben op 12 december 2014 een keuken gekocht. Deze is op 15 april bij ons geplaatst. Hierbij zijn wij uitstekend geholpen door Karin en Rob? Zij hebben ons uitstekend geadviseerd en ons van waardevolle adviezen voorzien. Wij zijn uitermate tevreden over de gekochte keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,6
Evindie onderhouds- en montagebedrijf
Nieuwegein (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 24 ervaringen
7,5
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Redelijk” score uit 14 ervaringen
“Prettig”
Door W. Rietveld op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Purmerend
Prettig ontvangen, goed geholpen, een verkoper die met je meedenkt en handige tips heeft gegeven. De gekochte keuken (13.000,-) had geen standaardmaat maar alles is ter plekke op de juiste maat gemaakt en geplaatst in slecht 1 dag! Van te voren waren wij sceptisch omdat je vaak slechte verhalen hoort over de keukenbranche, maar dis is ongelooflijk, alles was aanwezig en alles werkte zoals het hoort te werken, kortom: alles klopt! Wij zijn super tevreden en raden deze keukenzaak aan iedereen aan.
FOTO VAN W. RIETVELD
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Superslechte service ofwel gluiperige klantvriendelijkheid”
Door Anna B. op dinsdag 15 apr 2014 '14 | vestiging Middelburg
Een inbouwapparaat bleek vanaf begin kapot en dan begint de ellende van kopen bij de Keukenkampioen, filiaal Middelburg. Overal zelf achteraan, en maar bellen en bellen, geen vervanging met ander nieuw apparaat, zoals het hoort. Europees consumentenrecht geldt niet voor Keukenkampioen Nederland. 'Bel even terug als het niet lukt bij Bauknecht', was de laatste handreiking. Die zeggen 'U moet toch echt bij de verkoper zijn". Als je dat daarna doet, terug bellen, krijg je in Middelburg continu 'alle lijnen zijn in bezet'. Nummerherkenning, want daarna met mobieltje zonder nummerherkenning gebeld en meteen wordt de telefoon opgenomen. Bah, bah, bah. Mijn advies: Geen risico nemen? Dan zeker geen Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Mooie keuken”
Door W.K op zondag 8 dec 2013 '13 | vestiging Breda
Wij zijn prima geadviseerd bij de winkel in Breda door Said. Onderhandelen over de prijs vind ik persoonlijk erg vervelend, maar blijkbaar hoort dat in Nederland bij een keuken aanschaffen. Buiten dat is alles prima verlopen. Er werd een digitaal dossier aangemaakt en uitstekend gecommuniceerd. Op de afgesproken dag werd de keuken geleverd en de dag erna geplaatst. Wij zijn erg blij met deze gang van zaken en met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima keuken”
Door R. Pool op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben nu ongeveer 1 maand onze keuken in gebruik en hij bevalt prima. Alles werkt en sluit heerlijk. Wij zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij geholpen door Tim,hij gaf goede adviezen en dacht goed mee. Wij wilde namelijk de bovenkant van onze oude keuken in tact houden. Alles is ook prima op schrift en mondeling duidelijk meegegeven. Ook de inmeting en bezorgen van de onderdelen verliep vlekkeloos. Helaas is er 1 werkdag voor levering ons een andere koelkast toegezegd omdat degene die wij gekozen hadden er niet meer was. Dit alternatief heeft een vervelende en onhandige indeling.Wij hadden bewust juist een koelkast gelijk onze vorige gekozen. Ik heb daar over gebeld en kreeg een aantal dagen "wen-tijd" , dat was jammer want hij valt echt tegen, zeker het vriesgedeelte. Volgens mijn man bromt hij ook behoorlijk - als hij in de nacht thuis komt van zijn werk. Maar verders is ook de nazorg heel zorgvuldig geweest. Wij hadden een plint die los was gekomen en niet terug wilde. Daar kwam ook volgens afspraak een monteur en verhielp dit euvel. Al met al, prima keuken, prima geholpen, prima resultaat in gebruik!!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geen problemen of bezwaren”
Door Stoffele Frank op donderdag 5 feb 2015 '15 | vestiging Ede
Goede voorlichting gehad, snel een keuze kunnen maken. Het plaatsen van de keuken verliep prima, er waren alleen een paar kleine onderdelen niet aanwezig , waardoor er 1 deurtje niet gemonteerd kon worden. Dit heeft wel 4 weken geduurd, vindt ik eigenlijk wel te lang. Er zat wel kerst tussen, maar de spullen waren ruim voor kerst al binnen om te monteren. Maar verder geen problemen of bezwaren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima advies, onbeschoft einde”
Door PTK op zondag 30 nov 2014 '14 | vestiging Son
Vorige week zijn mijn vrouw en ik prima geholpen in het filiaal Ekkersrijt (Eindhoven) en is er een offerte opgemaakt voor een eenvoudige keuken. Vandaag zijn we teruggekomen bij het filiaal om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten en tot een eindbedrag te komen. Bij het bedrag van € 5.200,- schudden we elkaar de handen. Even later kwam de verkoper zich excuseren dat het minimale bedrag € 5.300,- bedroeg. Mijn voorstel om elkaar in het midden te treffen gaf geen gehoor. Omdat het ons allemaal iets te snel ging besloten we om er thuis even over na te denken. Al snel werd de bedrijfsleider ingeschakeld die op indringende aangaf dat bij het verlaten van het pand, de prijs onmiddellijk steeg naar € 5.500,- en hij de keuken eigenlijk helemaal niet wilde verkopen. We waren echt verbaasd over zijn wat agressieve toonzetting en hebben beleefd aangegeven dat hiermee onze wegen scheiden.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Kemperman, We zijn onaangenaam verrast door uw bericht. Onze regiomanager wil deze situatie graag met u bespreken. Wilt u zo vriendelijk zijn uw tel. nr. te mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Dan nemen we z.s.m. contact met u op.Mvg
Reactie of foto toevoegen +41 bedankjes
“Excellent cooking”
Door Familie Barré op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Delft
Wij zijn zeer tevreden over de verkopers Aruna en Alex van Keukenkampioen Delft. We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt waar al onze wensen in mee werden genomen,Alex gaf ook nog een aantal goede tips waar we zelf niet aan hadden gedacht. Alles is keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Een klein foutje in de maatvoering van de plinten werd meteen hersteld. We genieten nog elke dag van onze mooie overzichtelijke en gebruiksvriendelijke keuken. Alex en Aruna, jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Cadeau”
Door Thijs op vrijdag 28 aug 2015 '15 | vestiging Den Bosch
Bij keuken kampioen Den Bosch langs geweest voor een nieuwe keuken. Na aardig wat strubbelingen eindelijk een juist ontwerp met ook eindelijk een passende (afgesproken) prijs gekregen. Worden we na twee dag gebeld! Jullie keuken ontwerp is uitgekozen als ontwerp/offerte van de week, u ontvangt een cadeau van ons! Ik kom langs in de winkel voor het cadeau...........word mij verteld dat het cadeau natuurlijk alleen gegeven word als ik nu mijn handtekening zet!

Reactie ontvangen op 1 september 2015: Afgelopen vrijdag een klacht/ervaring bij jullie ingediend over KeukenKampioen, zie onderstaande mail. Deze klacht heb ik ook op andere sites gezet. KeukenKampioen Nederland heeft daardoor al met mij persoonlijk contact opgenomen en ze hebben nogmaals hun excuses aangeboden en mij belooft dat ze het cadeau/presentje zouden opsturen. Voor zover is dat voor mij voldoende en is het hoofdstuk KeukenKampioen voor mij afgesloten. Kijk maar of jullie deze reactie toevoegen aan mijn klacht/ervaring.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste Thijs, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels is er telefonisch contact met u opgenomen en is de situatie besproken. Er is samen met u gekeken naar een oplossing. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dat graag! Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 290 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Prima”
Door Marja van Vlijmen. op donderdag 3 sep 2015 '15 | vestiging Rotterdam Vierhavenstraat
Prima, alleen de plaatsing en afwerking had wat voeten in de aarde. De loodgieter kwam pas 1 dag later. De keuken is prachtig, nu alles klaar is. Ik ben door Emrah zeer goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“wie is er expert”
Door Robert op woensdag 29 mei 2013 '13
Nieuwe keuken besteld omdat het qua maat spannend was of de keuken zou passen hebben we tijdens de koop hier veel aandacht aan besteed. Na de koop kwam iemand de bestaande keuken opmeten. deze maten waren niet de maten van de nieuwe keuken omdat er 2 lagen tegels afgingen en alles netjes gestuct zou worden. Dit ook tegen de inmeter gezegd maar die zei ik meet de bestaande situatie.Vervolgens hebben we de definitieve tekeningen gekregen en hierop stonden de maten zoals besteld netjes haaks. bij montage bleek dat het granieten aanrechtblad onder een hoek gezaagd was omdat de bestaande muur niet haaks was. De monteur had ook een andere tekening dat die wij gekregen hadden. bij hem stond het omcirkeld dat het blad onder een hoek stond. Er was geen enkele opmerking dat het blad onder een hoek gemaakt zou worden aangezien wij ook gezegd hadden dat alles netjes nieuw en haaks gemaakt zou worden. Ik zit dus nu met een blad wat scheef tegen de muur staat met een grote spleet ertussen. De reactie van kk. u heeft getekend bij het inmeten en wij kunnen niets voor u betekenen. Ja ja de kreet alles komt goed is dus niet van toepassing hier, wat een waardeloze service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hele grote pluim”
Door Ben Rep op woensdag 5 jul 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht bij de vestiging in Heerhugowaard. Hier werden wij heel goed geholpen en goed geadviseerd. Eerst is de keuken volledig verbouwt door de firma Zaantech, die de verbouwing tot in de puntjes had geregeld. Nadat de keuken was binnen gekomen en hij was gecontroleerd door de monteurs bleek er een paar onderdelen niet waren geleverd. Monteurs waren heel kundig en hebben onze keuken dan ook naar behoren geplaatst. De onderdelen die er niet waren, kwamen snel na montage binnen en werden door het service team goed afgewerkt. Al met al een hele grote pluim voor de keuken kampioen Heerhugowaard, voor de goede service en begeleiding.
FOTO VAN BEN REP
Keuken kundig gemonteerd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klasse”
Door A.Nieuwland op maandag 20 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel goed geholpen door de verkoper , vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd, op zoek gegaan voor ons naar de website waar apparatuur het goedkoopst is aan geprijsd, alles is naar wens bij ons geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Review”
Door W E Viezee-Scheer op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
13 dagen zonder keuken gezeten wat ik wel erg lang vond heb ik nu een prachtige keuken,met nog wel een scheur in de muur maar dat heb ik gemeld en ik hoop dat dat nog goed komt. Verder ben ik prima geholpen Het waren ervaren mensen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Cancellation fee”
Door Sushil op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
My horrific experience with Keuken kampioen: Me and my wife went to keuken kampioen at Mijdrecht to look for a kitchen for our new house which we planned to buy but still not bought then. Marshal from keuken kampioen showed us the kitchen and finally created an offer for us. As we still did not buy the house then, so we didn't want to sign any paper. They fooled us by giving an offer. They gave us appliances worth 250 euros and told us to sign the offer and pay 250 euros. They mentioned that in case we don't buy the house or do not want to buy kitchen they will keep 250 euros with them and we will keep the appliances. But if we decide to buy, then we will get the appliances for free. Later we realized it's an overpriced kitchen and we told them we do not want the kitchen. Then the manager at the shop who is very arrogant and ill mannered person told us that we have signed the order and now we need to pay 30% fine if we cancel. By then even the design of kitchen was not finalized and no measurements were taken. Also as all the papers were in Dutch and we cannot read Dutch, we trusted their words and got fooled. They talked so rudely to me and my wife that finally we got pissed off like hell and we paid the fine to get out of their shackles. It was a nightmare experience for us and we lost thousands of euros as fine. I would suggest people never to trust their words and there are other shops who offer better kitchen for much less price. These guys are just bunch of liars !! They took advantage of us being expats. #shameonkeukenkampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hele slechte service”
Door Mark op vrijdag 1 mei 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Een maand geleden is onze keuken geplaatst. Hier zijn verkeerde apparaten bij geleverd. Inmiddels 8 telefoontjes verder en pogingen tot toenadering via oa twitter nog geen enkele intentie tot vervanging. Enkel elle lange telefoongesprekken, terugbel beloftes die niet worden nagekomen en keer op keer hetzelfde verhaal voorleggen, doorverbonden worden en hetzelfde antwoord krijgen (we zijn bezig, u wordt terug gebeld of sorry dit is ons beleid ik kan niets voor u doen). Werkelijk verbazingwekkend slechte service. De keuken is prima, maar indien er wat mis is, dan is er geen beginnen aan. Omdat deze ogenschijnlijk gemakkelijke service voor velen veel waard is, adviseer ik om geen keuken te kopen bij keukenkampioen.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan. Ik wil u laten weten dat we uw bericht hebben gezien. Mocht u nog vragen hebben hoor ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed meegedacht bij bouw”
Door L Graumans op woensdag 17 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Ik heb een volledig nieuwe keuken aangeschaft voor in mijn nieuwbouw appartement. Dit heb ik gedaan voor aanvang van de bouw, waardoor het leidingwerk direct tijdens de bouw goed is gelegd. Door de Keuken Kampioen ben ik erg goed geholpen. ze hebben meegedacht, vragen gesteld, suggesties voor verbeteringen gedaan (zowel in kwaliteit als in praktische overwegingen) en goed geluisterd naar wat ik graag wil. Uiteindelijk heb ik daardoor nu een uitstekende keuken in m'n huis!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 273 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 238 ervaringen
“Leuk en goed geholpen”
Door A.van overbeek op woensdag 5 aug 2015 '15 | vestiging Son
We zijn goed en leuk geholpen in de vestiging in Son. Onze extra vragen zijn heel goed opgelost. De keuken straalt kwaliteit uit en ook de levering is zonder meer goed verlopen. Kortom , een geslaagd project!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“slecht”
Door I. Hoefsloot op dinsdag 17 jun 2014 '14 | vestiging Cruquius
Klantvriendelijk zolang u nog geen keuken koopt. Dwingt u tot tekenen van de aankoop, na een stap over de drempel geldt de afgesproken prijs niet meer. Een prachtige grootbeeld 3D LED tv gratis bij aankoop op 6 september 2013 omdat wij VIP klant zijn (waren). Wel op die datum een keuken gekocht maar geen TV gekregen. Keuken niet volgens afspraak geplaatst/geleverd. Na 5 maanden nog niet volgens afspraak geplaatst. Erg veel spijt van aankoop. Keuken Kampioen, niet doen. Je wordt bedrogen.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Goede expertise”
Door a. buikes/gershon op dinsdag 19 mei 2015 '15 | vestiging Beverwijk
De keukens van Edmon leek ons wel wat, naar binnen en rustig rond gekeken zonder lastig gevallen te worden. Hierna Johan aan gesproken en met hem overlegt wat evt voor ons het beste zou zijn, hij heeft direct een tekening gemaakt en we hebben wat over onderdelen van de keuken onderhandeld. Thuis uitgebreid beken en wij zijn tot de conclusie gekomen dat Edmon keukens voor ons wat zou kunnen betekenen,nieuwe afspraak gemaakt waarin alles werd vast gelegd,wat uiteraard tot stevige onderhandelingen leide ,bij Johan geen probleem. De keuken bevestigd en een datum vast gelegd wanneer! Door omstandigheden moesten wij de keuken verschillende malen naar voren plaatsen en er werden modificaties in de keuken aangebracht, dit alles werd door Edmon keukens goed opgelost. Eindelijk de levering, de keuken kwam binnen de des betreffende heren waren niet echt bereid om de loodzware keuken blad naar boven te brengen en hebben een lift wagen besteld! Plaatsing ,de monteurs kwamen iets later(gebeld) en hebben gelijktijdig het keukenblad naar boven meegenomen(het kon dus wel)deze monteurs gingen direct aan de slag en hebben keihard gewerkt binnen 6 uur stond de keuken te pronken. Geen enkel probleem gehad. Wij willen Edmon Keukens en de monteurs hartelijk danken voor hun inzet,apart willen wij dank zeggen aan Johan voor zijn inzet,wij hebben het hem niet makkelijk gemaakt. Conclusie goede expertise,inzet en coulance en een scherpe prijs geven als resultaat een schitterende keuken.

Naschrift Qasa: Edmon Keukens Beverwijk is opgegaan in Keuken Kampioen Beverwijk.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete keukenaankoop”
Door van der Linden op maandag 2 nov 2015 '15 | vestiging Son
Prima Service, Compleet nieuwe keuken gekocht in sept. '2015. Alleen kwaliteit van het gasfornuis is nog steeds niet naar wens. Dit is meerdere malen gecommuniceerd bij klantenservice en filiale. Nog maar een keer melden dan...
REACTIE VAN WEBCARE KEUKENKAMPIOEN
Beste meneer / mevrouw van der Linden, hartelijk dank voor uw bericht. Graag ontvang ik via webcare@keukenkampioen uw ordergegevens zodat ik ervoor kan zorgen dat uw melding wordt opgepakt. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geplaatste keuken”
Door Berkouwer op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Reeuwijk
Alles ging eigenlijk perfect tot het allerlaatste anders was het super geweest! We hebben een keuken gekocht en laten plaatsen. Er waren dingen (3 stuks) niet goed gegaan, maar 2 werden perfect verholpen en voor de derde zou de service monteur iets opsturen. De afdicht ring van de gootsteenbak stopper (als die zo heet) sluit niet goed af, waardoor het water langzaam wegloopt in de afvoer. Er belde toen een juffrouw op en die zei, dat ik geen nieuwe zou krijgen, maar een nieuwe ring. Die sluit nog niet af, maar geen follow up. Ik ga een dezer dagen wel naar de verkoop terug!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Berkouwer, Bedankt voor uw bericht. Fijn te horen dat alles is goed gegaan. Betreft het onderdeel wat u mist wil ik graag weten wat de status daarvan is. Kunt u mij via webcare@keukenkampioen.nl uw ordernummer doorsturen? Alvast bedankt! Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken verkeerd geleverd”
Door Cicek op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik ooit bij keuken kampioen zal wezen... Ik had doorgegeven dat ik de kleur wit wilt maar krijg een kleur van gebroken wit.. Ja, en dan zeggen ze dat we een handtekening hebben gezet... Klopt naar een wit
kleur wel ja op de papier stond geen gebroken wit maar wit .. Wat er begrepen wordt onder wit dat weet ik dus ook niet.. De afmetingen die keuken kampioen zelf had gemeten komen niet overeen met de keuken die we hebben gekregen. We bellen en krijgen te horen dat we hem zelf moeten zagen...wat is dit ? Wauw met zo veel vestigingen ((zo veel klantvriendelijkheid)). Het was echt laatste keer nooooit meer.. En komen ze nog ook zeggen klantvriendelijkheid dat zijn jullie zeker niet... En geen 1 ster waard !!!!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“mooie keuken”
Door EvG op maandag 1 sep 2014 '14 | vestiging Den Haag
vorige week woensdag is onze keuken geplaatst. Heel erg mooi, op een paar kleine beschadigingen na.Inmiddels contact gehad met de serviceafdeling en ga er dan ook vanuit dat dit snel zal worden opgelost. Bezorgen en plaatsen allemaal volgens afspraak.
FOTO VAN EVG
bijna klaar!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 '17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
9,4
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
8,5
I-Kook
19 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 237 ervaringen
“Anders geleverd”
Door Jw op donderdag 17 aug 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Niet gekregen wat we gevraagd hadden. Expliciet om Wide body kasten gevraagd. Gewone kasten gekregen. Gevraagd om een combi oven. Samen met adviseur uitgezocht. Bleek na installatie een oven zonder magnetron functie te zijn. Bij retour naar winkel kregen we te horen dat we een nieuwe keuken konden bestellen, maar dan zelf de geleverde keuken via marktplaats moesten verkopen. Nooit weer.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dik tevreden”
Door Fam. K. op woensdag 10 sep 2014 '14
Over onze nieuwe keuken van de Keukenkampioen kan ik kort zijn, we zijn dik tevreden over alles. In de showroom word je prettig geholpen, de service is goed, de materialen en de prijs kloppen en de levering was probleemloos. Kortom alles was dik in orde en we kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Onze grootste fout”
Door Bappi op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Almere
Biggest mistake we made buying the kitchen from KeukenKampioen. I will never go back to this shop and will recommend people not to go there. Specially Keuken Kampioen Almere. And the sales person Jeffery. He messed up with the whole design, Incorrect sizes of the plank. And many more.

First of all the design: The design we asked for was changed with out informing us. When we found out they started giving us various excuses and pushed us to go with the design he made. We felt like its not our kitchen.

Secondly we the installation. It took them 3 months to complete the installation. Supposed to be installed by 7/11/2015. But completed the installation on 27/01/2016. The mechanic they sent first time, made a complete mess of the kitchen. Damaged all the worktops. Oven and afzuger was not installed properly. When we open the door of the oven, the whole oven was coming out from the cabinet. Putting us is a dangerous situation. Thanks to Vincent (one of the very good mechanic of KeukenKampioen) who found 16 installation issue made by previous mechanic and corrected those.

One advise to all other people thinking of buying a kitchen from KeukenKampioen, if possible avoid going to KeukenKampioen Almere. If u have no other choice, atleast avoid Jeffry. Ask for Stacy or Omar. And for installation ask for Vincent. These three guys able to give the kitchen a better shape. And triple check what they have written in the paper. Every piece of it. Take the measurement tape with you to make sure the sizes are correct. Otherwise you will get 25 CM wide plank instead of 40 cm wide plank.
FOTO VAN BAPPI
Niet gekregen wat we wilden ...
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Catastrofe”
Door Saban Gumus op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Zwolle
vanaf dag 1 veel dingen belooft niets waar kunnen maken. Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Verkeerde delen van de keuken geleverd. Keuken gekocht en de volgende dag actie 1 euro montage waarvan ik geen gebruik kon maken etc etc. Zou nog een geschenk krijgen voor aanschaf keuken ook niets meer vernomen... Kortom: CATASTROFE!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen! Kunt u uw ordergegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl? Wellicht kan ik u nog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Tryntsje Gerritsma op woensdag 4 nov 2015 '15 | vestiging Drachten
Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van een mooie (en toch betaalbare) keuken. De plaatsing ging niet in één keer goed, maar de service van Keuken Kampioen was erg goed, waardoor wij nu heel blij zijn met onze mooie keuken. Vrienden en familie vinden de keuken ook erg mooi. De mensen die wij 'over de vloer' kregen waren allemaal erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede vestiging”
Door Gerben en Marieke op vrijdag 3 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
We zijn ontzettend goed en leuk geholpen bij deze vestiging van Keukenkampioen. De verkoper nam ruim de tijd voor ons, en gaf ons hele goede tips en adviezen. Ook kwam hij echt met hele goede ideeen waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Er werd echt goed met ons meegedacht. We liepen zeer tevreden de winkel uit en hebben nu een super mooie keuken uitgezocht voor een eerlijke prijs. Wij zijn allebei zeer kritisch maar kunnen deze vestiging van Keukenkampioen echt iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima volgens afspraak”
Door h groen op woensdag 4 feb 2015 '15 | vestiging Purmerend
Keuken besteld in Purmerend. Zeer vriendelijke en professionele ontvangst. Zeer tevreden met de keuken. De aflevering is prima volgens afspraak gegaan. Ook over het inbouwen zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken wel extra montagekosten”
Door keukenprinses op dinsdag 14 jul 2015 '15 | vestiging Breda
Vorig jaar november keuken gekocht en in juni is hij geplaatst. Bij het inmeten van de keuken kwamen we voor een verrassing te staan dat er montagekosten € 400,-bij kwamen. Dat viel ons wel tegen omdat dat niet was verteld bij de aankoop. Toen we een paar maanden na de aankoop in de winkel waren, en een andere verkoper ons hielp, kwamen we er achter dat er geen schouwpijp op de bestellijst stond.Maar het resultaat van de keuken is prachtig.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht! Fijn dat u tevreden bent met uw nieuwe keuken. Echter spijt het ons dat u niet goed bent geïnformeerd over de extra gemaakte kosten. Excuses hiervoor. Geniet van uw nieuwe keuken. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 200 ervaringen
“7 keukenbladen”
Door de Vries op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Ruim twee jaar bezig geweest met een keukenblad, totaal 7 keukenbladen gekregen. Zij kunnen hun eigen facturen niet meer raadslagen. Tot op heden nog steeds geen keurig aanrechtblad. Keukenkampioen kampioen in keukens maar NIET IN AANRECHTBLADEN.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima tevreden”
Door Paul Mansvelt op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Almere
Na een wat twijfelachtige ervaring bij een andere keukenverkoper in het midden van het land, toch maar eens bij de Keuken Kampioen binnengelopen. Uitstekend geadviseerd en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Prima bezorging en montage. Kleine fabrikagefout werd in no-time hersteld en we zijn dan ook prima tevreden. Ga zo door.
FOTO VAN PAUL MANSVELT
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Oppassen”
Door Ben Abdellah op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Cruquius
Naar aanleiding van een aantal ongedateerde brieven die ik van keukenkampioen heb mogen ontvangen, wil ik het volgende verhaal vertellen. Hiermee wil ik een waarschuwing geven aan diegenen die van plan zijn een keukenwinkel binnen te lopen om informatie in te winnen. Niets tekenen voordat je 200% zeker weet dat je een aankoop wilt doen. Vooral bij de winkelketen KEUKEN KAMPIOEN. Een goede raad is goud waard

Op 14 november 2015 ben ik met mijn vrouw naar winkelcentrum CRUQUIUS geweest om een kijkje te nemen in een aantal winkels. Zo zijn wij ook bij keukenkampioen terecht gekomen. Wij zijn door een vriendelijke mevrouw, met een blad vol koekjes in de hand ontvangen en naar een tafel begeleidt zonder te vragen of wij iets nodig hadden. Aan tafel komt een andere vriendelijke mevrouw ons koffie aanbieden en verwelkomt ons in de winkel die volgens haar vele aanbiedingen en voordelen heeft. Na 10 minuten komt de filiaalmanager, de heer D.W, die ons vraagt of wij opzoek zijn naar een keuken. Wij hebben geantwoord van: dat wij geen keuken willen kopen, wij hebben een hele mooie keuken, maar wij zijn wel opzoek naar een inbouw koelvriezer. De vriendelijke man (ze zijn daar allemaal vriendelijk) begon meteen van 'ja, wij hebben deze week meer dan 50% korting, omdat (volgens zijn zeggen) keukenkampioen jarig is' (maar volgens mij zijn ze daar ook altijd jarig). Nadat hij de tekening van onze keuken had gezien, begon hij ongevraagd handmatig tekeningen te maken en uitleg te geven over de beste kwaliteit die ze leveren en die niemand anders zou hebben. Na afloop van het gesprek hebben wij gezegd dat wij geen keuken gaan kopen, maar wel een koel/diepvriescombinatie voor ons huidige keuken.

De notitie die hij bij de uitleg heeft gemaakt, bleek een offerte te zijn waar hij een handtekening voor wilde hebben. Samen met zijn leidinggevende, die bij binnenkomst als een vriendelijke koffie mevrouw diende, hebben ze bij ons aangedrongen om te tekenen omdat ze in die week volgens hen zeggen spot goedkoop zouden zijn (keuken van zogenaamd 15.500 euro werd voor 7.000 euro aangeboden). Toen wij permanent weigerden te tekenen en weg wilden lopen, begonnen ze over de koel/diepvriescombinatie te praten. Zij boden ons een koelvriezer aan voor een bedrag van 520, - Euro. Na vele aarzelingen omdat wij geen vertrouwen meer hadden, heb ik toch voor de vriezer getekend, niet wetende, dat deze aardige mensen op een onverantwoorde wijze voor de zaak geld proberen te verdienen. Op 17 november 2015 heb ik een email gestuurd en gevraagd naar een kopie van de door mij getekende formulier, omdat mijn kopie onleesbaar was. De viltstift waar de heer D.W. mee schreef drukt niet door op de achterliggende kopieën!! De heer D.W. heeft niet gereageerd op mijn e-mail. Op 20 november 2015 heb ik nog een email gestuurd, dat ik zonder koelkast zit en dat ik graag de koelkast zo spoedig mogelijk wil vervangen. Hier kwam ook geen reactie op.

Keuken Kampioen is doof en stom geworden. Alle reacties op onze e-mailen en belletje blijven uit.

Na 4 weken te hebben gewacht op een reactie, hebben wij besloten de koelkast ergens anders te gaan kopen. Keuken Kampioen was daarvoor gewaarschuwd en omdat helmaal niet reageren, dachten wij dat keukenkampioen het niet de moeite waard vond om een koelkast voor het afgesproken bedrag in Amsterdam te komen leveren en te plaatsen (520, - euro). Achteraf zijn wij tot de conclusie gekomen dat de heer D.W. en de regio manager (koffie mevrouw) uit waren op het afdwingen van een compleet keuken en daarom hebben ze niet op de oproep van koelkast/diepvries gereageerd.

Na een aantal maanden kwam een ongedateerde brief van keuken kampioen waarin stond dat ik een keuken heb besteld en dat de levering gepland is voor week 50 - 2016. Sindsdien liep de zaak via juristen. De details laat ik achterwege voor het volgende stuk. Het probleem is opgelost met een bedrag van 156, - euro, die tegen mijn zin is betaald. Dat zijn de annuleringskosten (30%) voor de koelkast/diepvries, maar de werkelijkheid is anders. Dat waren kosten voor de koekjes en de koffie die door de regiomanager zijn geserveerd. Dure koffie! Maar ja, nu weet ik hoe de vork in de steel zit. Daarom deze waarschuwing.

Eerdere ervaring van 25 maart 2016: Je wordt zowat gedwongen een offerte te tekenen ongeacht je persoonlijke en financiële situatie omdat je naar iets informeert. De heer Wijker probeert nu ons een keuken te leveren die wij niet hebben besteld. Aparte meneer van verkopen.
Reactie of foto toevoegen +43 bedankjes
“Goed geholpen”
Door T Bouwens-Laumann op woensdag 23 dec 2015 '15 | vestiging Heerlen
heel goed geholpen ,super goed van kwalliteit van de keuken is super
en een snelle service bij beschadiggingen (word meteen een nieuw onderdeel geleverd).Ze begrijpen prima wat iemand wil en leveren precies die opstelling ook al is het niet conventioneel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Jetty op zaterdag 9 mrt 2013 '13 | vestiging Cruquius
Prachtige keuken besteld in Cruquius. Uitstekende hulp hierbij gehad van een goede verkoper, die uitgebreid de tijd nam voor onze wensen op keukengebied. Wat een verademing na de klantonvriendelijkheid bij bruynzeel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed”
Door Frank Moll op zaterdag 11 okt 2014 '14 | vestiging Cruquius
De geleverde kwaliteit van de keuken is zeer goed en doet zeker niet onder van keukens uit het zogenaamde "hoge segment". Ook de kwalietit van levering en inbouw is zeer goed. Alles netjes en op tijd. Wel alles goed controleren en contact hierover houden met de vestiging. Dit voorkomt een hoop problemen en alles wordt netjes opgelost, zonder enig probleem.
FOTO VAN FRANK MOLL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“De beste leedbesparing”
Door Floor op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Delft
Doe in deze winkel inspiratie op maar koop hier geen keuken. De KK heeft een waardeloze service na verkoop met zielige afloop. Wij hebben 6 maanden met een onafgewerkte keuken gezeten en 10 service afspraken gehad. Constant overal moeten achteraanzitten, van het kastje naar de muur gestuurd. Dit chronisch falen wil de KK na veel aandringen "goedmaken" met een dinercheque van 0,92% van het aankoopbedrag. Bespaar uzelf veel leed: koop hier geen keuken.
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“Super service vd keuken kampioen”
Door Bob op dinsdag 1 jul 2014 '14 | vestiging Breda
Onlangs een keuken aangeschaft bij de Keuken Kampioen te Breda: uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen, een scherpe prijs uitonderhandeld en in korte tijd uiterst netjes en zorgvuldig bij mij thuis geïnstalleerd. De Keuken Kampioen maakt wat mij betreft haar naam meer dan waard. 100 punten en een aanrader voor eenieder.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
8,9
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 139 ervaringen
9,6
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 28 ervaringen
“Super keuken geworden”
Door Fam D. Visser op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Sneek
afgelopen zomer hebben wij een keuken gekocht bij Keuken kampioen Sneek, samen hebben wij een keuken ontworpen die, hij is inmiddels geplaatst, helemaal is zoals wij hem wilden. Kortom een super keuken, en zeker een aanrader!
FOTO VAN FAM D. VISSER
Keuken zoals wij hem wilden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Visitekaartje”
Door Zieltjens op zondag 31 jan 2016 '16 | vestiging Cruquius
September 2015 hebben wij een huis gekocht en zijn op aanraden van fam. naarde Keuken Kampioen Cruqius gegaan. Wij hadden wel een idee maar daar was alles mee gezegd. Piet Kok was zeer enthousiast en heeft ons door de showroom geleid en had het over kleuren en materialen. Daarna de schets en invulling van apparatuur en kasten. Verbluffend. Een paar weken later hebben wij onze wijnkoeler samen met collega Robert nog ingetekend en wat kleine aanpassingen. 21 jan. 2016 is hij geplaatst. Fantastisch. Piet, Robert en de monteurs zijn een visitekaartje voor het bedrijf. Wij zullen zeker reclame maken. Met vriendelijke groet. Henk en Ria Zieltjens.
FOTO VAN ZIELTJENS
Contrast wit keukeneiland en zwarte wand
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aardig”
Door E. de Fijter op woensdag 16 dec 2015 '15 | vestiging Rotterdam Vierhavenstraat
Aardige verkoper. Wel af moeten dingen om tot een redelijke prijs te kopen. Wijzigingen werden goed en snel opgelost. Supergoede en secure monteur. Tijdens het plaatsen bleken er een paar onderdelen niet aanwezig/ verkeerd te zijn. Dit werd goed opgenomen en opgelost. Keuken is prima naar ons zin.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken schildknaap”
Door Laming op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Delft
Keuken kampioen? Eerder keuken schildknaap! De service van keukenkampioen is echt om te huilen. Afgesproken met de verkoper dat mijn oude keukenblad ook gedemonteerd zou worden. Maar drie weken later krijg ik telefonisch te horen dat ik het toch zelf moet doen. Maar dat is nog niet het ergste. Vandaag, 30-11-2017, komt de monteur niet alleen te laat, maar ook zonder keukenblad. Want die zou al geleverd zijn. Na een uur heen en weer bellen komen we erachter dat keukenkampioen het blad is kwijtgeraakt. Nog een uur later komen we er achter dat dat komt omdat de bezorger deze over het hoofd heeft gezien (we hebben het over een werkblad van 3 meter). Het antwoord van de keukenkampioen woordvoerster, die overigens graag door je verhaal heen blijft praten om te zeggen dat het gewoon kan gebeuren dat er 'een dingetje' mis gaat: "Ik ga even kijken wanneer iemand het blad kan komen monteren, maar daar krijgt u sowieso vandaag geen antwoord meer op want ik werk maar tot 15.00 uur." en "Er komt niet zomaar een vergoeding tegenover te staan, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal". Ik moet nu ten minste tot maandag wachten tot er een nieuw keukenblad komt maar waarschijnlijk wordt dat langer. In de tussentijd zit ik in een koud huis, zonder water. Update: vandaag drie keer gebeld met keukenkampioen. De eerste twee keer werd mij verteld dat ik vandaag toch echt meer te horen kreeg. De derde keer werd mij medegedeeld dat: "sorry, mijn collega is al naar huis." Hoe moeilijk is het om een nieuwe afspraak te plannen, nadat je al zulle enorme fouten hebt gemaakt? Dit is echt om te huilen. Ik zou willen dat ik 0 sterren kon geven, want de service is enorm ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Review over Keuken Kampioen”
Door T. Weerman op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Ede
Ik heb een complete exclusieve keuken gekocht die afgelopen maandag is gemonteerd. Waren nog wat probleempjes maar Achiel en Jos zullen dit doorgeven en zorgen dat het opgelost wordt. Prima service van de 2 heren. Ook de monteur Rienus uit Zwolle krijgt van mij de complimenten. Hij heeft een aantal problemen heel goed opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Patrick op woensdag 20 mei 2015 '15 | vestiging Groningen
Vriendelijk personeel, geen opdringerige verkooppraatjes. Keuken binnen een dag geïnstalleerd door vriendelijke monteur. Een aantal vragen die wij hadden werden snel beantwoord. Goede uitleg over de verschillende (on)mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verkeerd inmeten”
Door Dennis Van Rouendal op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Purmerend
Ik heb zeer slechte ervaring helaas, moet erbij zeggen dat wij in de winkel in Purmerend heel goed zijn geholpen maar met probleempjes helaas steeds werden Door verwezen naar klantenservice. het verhaal gaat als volgt, de keuken is Door de inmeten verkeert ingemeten, de tegels op de muur erbij gerekend en niet eraf. Nee meneer meetapparatuur liegt niet, nee ik heb me muur 2 cm verzet antwoord ik, mijn granieten aanrecht (l keuken) is aan beiderzijds 2 cm te lang. maar meneer u heeft zelf uw handtekening gezet. . alsof ik alles ga nameten, dat is niet mijn beroep. ik heb 2 kleine kinderen rondlopen van 1 en bijna 4, ik kan niet zonder keuken. oké eind volgende maand kan er iemand komen kijken..... maar dat kan niet want het is niet mijn fout en me kinderen moeten gewoon eten en niet elke dag buiten de deur. word ik later terug gebeld over 2 weken dan, ben heter niet mee eens en ga 2 dagen later naar de winkel waar ik de keuken gekocht heb. . Zij komen meteen mee en zien ook dat het een inmeet fout is. maandag word u gebeld en wat ik al dacht ik word niet gebeld dus ik bel hun maar weer, blauw blauw blauw over 2 weken komt er iemand meneer, nee antwoord ik het is jullie fout en ik heb 2 kleintjes die moeten eten. Maar als jullie dat voor ons betalen het eten voor 2 weken... volgende dag , meneer goed nieuws zij komen er aan ( ik zit op me werk) oooooooooke.. mensen het blad opgemeten en me bovenkastje gemaakt want ging wel open maar niet dicht en het aanrechtblad gezaagd, volgende dag proberen en wat denk je het blad nog steeds 1 cm te lang nou boos natuurlijk maarja doorgaan en dus muur inhakken want keuken moet af voor ons en de Kids, bijna klaar nu het inductie kookplaat erin, g.v.d uitsparing 3 cm te klein... terug naar winkel, ooo meneer dit is het nummer van de klantenservice. .. Dus kan me keuken nog stands niet afmaken maar hoop na koning dag want dan kan ik klantenservice pas bereiken. . Dus zal mij benieuwen wat zij dan zeggen, word zeker vervolg. .....hou jullie op de hoogte.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer van Rouendal, Wat vervelend om te lezen dat er niet goed is ingemeten. Excuses hiervoor. Ik ben erg benieuwd naar de status. Zou u kunnen mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door AWJ Daanen Wilhelminalaan 44 Beuningen Gld op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Son
Fantastisch geholpen. Keuken netjes geplaatst. Vriendelijke verkopers. Alles netjes afgerond. Zouden dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Geen enkel probleem gehad met bezorgen en plaatsen. Ook telefonisch goed contact gehad over levering van de keuken en afspraken over het zetten. Helemaal super ....dank je wel Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 410 ervaringen
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“slecht”
Door MJ R op woensdag 12 feb 2014 '14 | vestiging Goes
Klantvriendelijk zijn ze wel, tenminste bij verkoop. De koeien handel zouden ze zich beter niet voor lenen. Een keuken voor 20 duizend euro waar je uiteindelijk voor 14 duizend mee naar buiten gaat is bij hun maar heel gewoon. Bij klachten zal het minder worden met vriendelijk en behulpzaam zijn. Dan zul je worden doorverwezen naar de leverancier van apparaten of iets waar zij in ieder geval niets aan moeten doen. Ook de apparaten die ze leveren, op hun aanraden laat veel te wensen over. Op het moment dat ze verkopen is er niets beters ze zweren er bij. Whirlpool is hun stokpaard nou bij mij nooit meer slechtere apparaten zijn er niet. Om over de garantie bij Whirlpool maar te zwijgen en dit is toch eigenlijk de keuken kampioen die dit op moet lossen. Maar nee niet dus.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prettig gevoel aan over gehouden”
Door Ron van Wandelen op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg prettig geholpen door Leroy en deze was meerdere malen per telefoon bereikbaar voor positief meedenken/meewerken.
Wij houden op dit moment een uiterst prettig gevoel over van onze ervaring met de keukenkampioen. Iets om ook anderen te motiveren ;-)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede raad gehad”
Door Anneke Woelders op donderdag 21 jan 2016 '16 | vestiging Heerlen
Goede raad gehad er is meegedacht voor de keukenindeling. Inmeting was super op tijd en en echt een vakman. De aflevering en montage zijn super geweest; de levering was keurig op tijd en de monteurs waren vriendelijk en duidelijk vakmensen die in no time de keuken hebben geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ik was een van de tien gelukkigen”
Door Arie & Tineke Ramkema op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Houten
Gebeld ''s avonds om ca 20.00 uur door de Keukenkampioen waarvan ik een folder reeds had verkregen. Ik was een van de tien gelukkigen die via de computer was uitgeloot en zou 50% korting krijgen op de keuken en apparatuur prijzen. Vroeg of dit van toepassing was op de prijzen in de folder. Ja dat was volgens de beller/verkoper het geval. Was in filiaal te Houten en werd erg vriendelijk ontvangen door Kevin, en na het zien van onze gekozen keuken uit de folder die als prijs had €11.750,00 had, gingen we in gesprek met de verkoper Kevin. Nadat we nagenoeg dezelfde keuken hadden uitgezocht die in de folder stond met als meerprijs een stenen blad bleek deze keuken nu i.p.v. € 11.750,00 die als prijs op de keuken stond nu ca €28.500,00 te kosten en daarop kregen we dan de 50% korting! Keuken kostte nu ca € 14.250,00. M.a.w je wordt belazerd waar je bij staat. Voor de deur stond een bord met nu tot 24.00 uur een korting tot 40% en 1 euro voor de kosten van plaatsing/monteren. De uitleg van de verkoper was dat in de folder en op de keukens de prijzen staan met de 40% korting. We hebben de verkoper duidelijk gemaakt dat we ons behoorlijk bedonderd vonden en zeker geen zaken willen doen met een keukenbedrijf die dergelijke verkoopmethoden hanteert. In de folder staat niets over de zogenaamde korting van 40% die al in de prijs is verwerkt. Ook staat dit niet op het prijskaartje bij de keuken.
FOTO VAN ARIE & TINEKE RAMKEMA
Zogenaamd 50% korting op de keuken
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Goed”
Door AHK op dinsdag 10 mrt 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Vriendelijke beginnende verkoper. Goede service om het verkoopproces heen. Levering en montage ook kundig. Goede klantenservice. Het zijn wel verkopers als u begrijpt wat ik bedoel Hierdoor lijkt het enigszins of je een houten beeldje in een toeristisch oord koopt maar als je hier tegen kunt dan kun je hier een goede keuken krijgen voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Anne-Marie van Breukelen op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van de keukenkampioen. Het enige min puntje vonden wij dat al tijdens ons eerste bezoek om een handtekening werd gevraagd, dit hebben wij niet gedaan omdat dat gewoon tegen ons principe was. Daarna alles goed verlopen fijn advies in de winkel, afspraken zijn nagekomen en keuken is geheel naar onze zin geplaatst. Er waren een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, klantenservice reageerde zeer adequaat. Alles naar onze zin en volgens duidelijke afspraken opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat tot nu toe alles zeer prettig is verlopen en hoop de komende jaren fijn te genieten van onze mooie keuken, en mocht er iets met de keuken zijn dan vertrouw ik erop dat ook dat op een goede manier zal worden opgelost.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Eigen gereide verkoper”
Door B.Altena op zaterdag 3 jan 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij boven genoemde vestiging .Hadden van te voren we alles geweten .waren we een deur verder gegaan [Keuken concurrent] De verkoper had maar 1 ding voor ogen, hoe snel kan ik deze mensen een keuken aansmeren. Gezien onze de tijdsdruk is hem dat ook gelukt. De verkoper kan niet luisteren naar de klant maar dramt zijn eigen ideeën door. Deze man moet ijs gaan verkopen. Vanuit Waalwijk zijn we prima begeleid, daar werd geluisterd, men komt afspraken na. Dit heeft veel goed gemaakt. Ons advies ga naar een andere vesting in de omgeving. Over Keuken Kampioen als geheel zijn we wel tevreden.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste B. Altena, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u tijdens de aankoop van uw keuken een slechte ervaring heeft opgedaan. Fijn om te horen dat alles toch netjes is verlopen.Veel plezier met uw nieuwe keuken. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed verlopen”
Door A.H. van Marwijk op maandag 2 nov 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Mooi en goed ingerichte en overzichtelijke showroom. Een zeer goede keukenadviseur, deskundig. De voorwerkzaamheden, zoals oriëntatie op verwijdering en planning op het aanbrengen van leidingen enz. en de werkwijze van het verwijderen van de vorige keuken waren absoluut goed te noemen. Het advies en de deskundigheid was gewoon heel goed. De stukadoor heeft zijn werk perfect gedaan en gaf tevens goed advies over de afwerking, zoals waterafstotende muurverf aanbrengen. Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. Bij het afleveren van de nieuwe keuken werd alles gecontroleerd. Het aanbrengen van de nieuwe keuken is goed verlopen en op tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
7,3
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
8,9
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 30 ervaringen
“Uiteindelijk positief”
Door M. de Wit op maandag 21 dec 2015 '15 | vestiging Utrecht
Na aanvankelijk geconfronteerd te zijn met problemen bij met name de plaatsing van een keuken, is de negatieve indruk door de bereidwilligheid en doortastendheid van de vestigingsmanager omgezet in een positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Slecht service”
Door DELL op vrijdag 12 jun 2015 '15 | vestiging Almere
geen jaar geleden heb ik een keuken bij hun gekocht ter waarde van 12000 euro.in de winkel zijn we heel netjes geholpen maar toen er probleem ontstond hebben ze ons in steek gelaten. bij de achterwand is bubbels ontstaan en monteur beweert dat het ons schuld is omdat er zogenaamd teveel water bij zou gekomen zijn. ik vind het verschrikkelijk dat zo'n groot bedrijf een schade van 1000 euro niet als service wil geven voor een keuken niet eens een jaar oud is. klantenservice heeft geprobeerd te helpen naar zijn zeggen maar na een week aan de lijn te zijn gehangen hebben ze toch niets voor me gedaan. natuurlijk ligt de zaak nu bij mijn rechtsbijstand maar heel spijtig dat het zo moet zijn.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er problemen zijn ontstaan betreft uw achterwand. Ik ontvang graag uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u verder kan helpen. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Corn'Tamarinof op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Zwolle
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Geen moeite is te veel.
De keuken is compleet (er miste dus niks) opgeleverd. Kennelijk was de keuken goed ingemeten want de plaatsing was direct prima. Alle vragen werden correct en snel beantwoord. Prima ervaring!

Eerdere ervaring van 11 juni 2015: Juist vanwege de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel hebben we besloten onze keuken te kopen bij deze vestiging van Keukenkampioen. Inmiddels is de keuken vakkundig geïnstalleerd. Alles werd op tijd en compleet (!) uitgeleverd. De contacten waren altijd op tijd en helder. Ook wijzigingen van onze kant op de oorspronkelijke bestelling waen nooit een probleem.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professioneel”
Door Aryan en Els op dinsdag 7 apr 2015 '15 | vestiging Cruquius
fantastisch , zeer tevreden over de keuken . Zeer provisioneel ! Zo wel in de vestiging ,ook het plaatsen van de keuken.
serves na plaatsing een tien. Nog bedankt voor de strakke begeleiding en advies aan Niels van Eldijk.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Los aanrechtblad en spoelbak”
Door MrH2old op vrijdag 10 nov 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
aanrechtblad en spoelbak gekocht omdat we een nieuw kookplaat wilden
5 weken wachten en blijkt na montage dat we een verkeerde kookplaat kregen, dus een hoop heisa en we hebben na het betalen nog niet wat we wilden,van te voor betalen aan monteur want ze vertrouwen je niet,normaal eerst leveren en dan betalen lijkt ons, maar inderdaad we hebben het verkeerde, wij fooi gegeven, koffie en monteur een verveelde persoon die zijn knecht de les gaf, knecht die ons nog dacht de les te moeten lezen over taal, roje i p v rode, je kan zelfs als je betaald geen goede service krijgen als je spullen koopt voor veel meer dan ergens anders(IKEA) zit jij met de stres.

Aanvulling ontvangen 11 november 2017: Wij willen onze ervaring veranderen in neutraal. na persoonlijk te zijn gaan klagen hebben we de volgende dag de juiste pannenrekjes gekregen van een showroom model. Het wokring hebben we er niet bij maar dat hoeft ook niet echt. We hadden het liever meteen goed gehad , advies kijk na opmaken van bestelling nog de model nummers na in hun boek.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken”
Door Fam. van Haperen op zaterdag 18 apr 2015 '15 | vestiging Breda
Gehele nieuwe keuken met apparatuur. Uitstekend geholpen met alles, zeer prettige samenwerking, uiterst professioneel. Van begin tot eind goed en gezellig begeleid, niet haastig, niet overrompeld en geen druk van tijdsbestek. We hebben in alle rust onze droomkeuken kunnen kiezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel lof”
Door Anny Berkelmans op zondag 7 jun 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Van het begin tot het eind heel veel lof, ook de montage heel erg goed, monteur wist waar hij mee bezig was. Ook bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen. En van elke stap op de hoogte gehouden. Dus zullen zeker reclame voor jullie maken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prijs”
Door Sonja van den Bogaard op zondag 22 nov 2015 '15 | vestiging Cruquius
Vorige week gebeld door de Keukenkampioen. Ik was de duizendste bezoeker en had een prijs gewonnen. Die moest ik ophalen in de showroom. Afspraak gemaakt voor vandaag 12.00 uur. Op tijd vertrokken voor de rit van 80 km. Bij aankomst vroeg men mij even te wachten met een kopje koffie. Toen er na een half uur nog niemand kwam heb ik gevraagd wat er zo moeilijk was om mij de prijs te overhandigen. Toen kwam de aap uit de mouw. De prijs bestond uit extra? Korting bij aankoop van een keuken. Maar er was niemand beschikbaar om mij te woord te staan. Hoe zo afspraak? Met Keukenkampioen valt geen afspraak te maken en ze maken je blij met een dooie mus!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw van den Bogaard, bedankt voor het delen van uw ervaring. We betreuren het dat u deze ervaring heeft opgedaan. Excuses hiervoor, dit is absoluut niet netjes gegaan. Nogmaals excuses voor deze ongemakken, mocht ik u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 235 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 453 ervaringen
“Deurtjes”
Door Fam. Baas op zondag 3 mei 2015 '15 | vestiging Breda
Het kopen en plaatsen ging, niks bijzonders of uitzonderlijk. Echter Na 5 jaar begonnen de deurtjes blazen te vertonen, en bleek de folie los te laten. Dit is nu in zijn 6de jaar al bij 4 deurtjes. Volgens keuken kampioen valt dit buiten garantie deze is maar 5 jaar, moet dus alles zelf betalen. Echter nu blijkt ook dat de kleur van de panelen niet meer leverbaar is, alternatieven lijkt er op maar is het niet. Lijkt er op dat na 6 jaar alle deurtjes of vernieuwd of gereviseerd moeten worden. Keuken Kampioen wil dit graag doen. Beste mensen ga aan dit bedrijf voorbij, koop niets bij een bedrijf van de DMG groep, lijkt heel wat, maar is alleen maar gebakken lucht
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste fam. Baas, Bedankt voor uw review. Vervelend te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. We hebben u een aanbod gedaan en horen graag of u hiermee akkoord gaat. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden met advies”
Door Vroemen op zaterdag 27 jun 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Alles was perfect verlopen, zeer goed advies gehad. 1minpuntje was dat we bij het aanmelden van de garantie bij Bosch de codes door moesten geven en deze waren niet meer zichtbaar. Een tip, aan de klant vragen of ze de codes op schrijven voordat het apparatuur geplaatst wordt. Verder zijn we erg blij met onze keuken.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Vroemen, Bedankt voor uw feedback, we zullen dit meenemen in ons verbetertraject! Ik wens u veel kookplezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Froukje op donderdag 28 apr 2016 '16 | vestiging Groningen
We hebben een keuken gekocht waarbij we heel goed geadviseerd zijn, er goed en helder gecommuniceerd is, de (ingewikkelde) montage perfect uitgevoerd is en de kleine onvolkomenheden vlot en correct opgelost zijn.
FOTO VAN FROUKJE
Grote greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nooit meer terug”
Door Eva L op donderdag 28 apr 2016 '16 | vestiging Duiven
Slecht. Wij gaan hierna nooit meer terug. Hoge waardering komt omdat ze na de 3D tekening meteen vragen een score te geven. Wacht daarmee totdat je het hele traject hebt doorlopen, want zo soepel zal het verder misschien niet meer gaan. Onze verkoper werkt er niet meer, daarna met een aantal andere verkopers hebben moeten afstemmen. Ging totaal niet. Helaas. Ons betonnen aanrecht is een stuk kleiner geworden in overleg, de prijs is daarin niks aangepast. Als we een kastje willen bijbestellen moeten we daarentegen wel de volle pond betalen. Nadat je je handtekening hebt gezet valt er niks meer te overleggen. Ook was van het begin af aan onze aflever datum erg strikt. In de bevestigingsbrief staat een andere dag, moeten we weer met iemand anders regelen dat dat weer goed komt. Erg vermoeiend. Nare bijsmaak aan onze hele aankoop bij de KeukenKampioen. Let op: Na de 40% korting is nog een heel stuk onderhandeling mogelijk!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (8 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (13 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (15 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (3 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
hBreda (29 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
iCruquius (29 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
jDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
kDen Bosch (7 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
lDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
mDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
nDrachten (10 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
oDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
pEde (7 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
qEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
rEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
sGeleen (4 ervaringen), Hofdwarsweg 71, 6161 DE Geleen, tel 046 - 423 30 49
tGoes (5 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (17 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (18 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (6 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (18 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (10 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Rotterdam Vierhavenstraat (3 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
i1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
j1Rotterdam Watermanweg (17 ervaringen), Watermanweg 227, Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
k1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
l1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
m1Spijkenisse (17 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
n1Tiel (7 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
o1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
p1Weert (7 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
q1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
r1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
s1Zwaag (0 ervaringen), De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
t1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.