Feedback
8,9

Keukencentrum de Vries

www.keukencentrumdevries.nl | tel: 038–3377584 | Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden
1 / 15
15 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukencentrumdevries.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum de Vries
Keukencentrum de Vries, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.

Wat maakt ons nou zo bijzonder?
• Ongeacht je vraag, krijg je bij ons altijd passend en persoonlijk advies.
Afspraak = afspraak, zo heeft u altijd maximale duidelijkheid over uw nieuwe keuken.
• Wilt u een nieuwe keuken bestellen? Wij vragen bij een nieuwe keuken géén aanbetaling!
Eén aanspreekpunt dat precies weet wat uw wensen zijn.
• Wij proberen altijd met u mee te denken en gaan voor een 100% servicegerichte aanpak.
Gebruikerservaringen
Er zijn 15 gebruikerservaringen over Keukencentrum de Vries. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 12 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Snel gegaan”
Door C. van Ommeren op vrijdag 26 mei 2017 '17
In korte tijd heb ik een hele fijne en mooie keuken geplaatst gekregen. Er was een ruime keus, en het is goed afgehandeld. Ik kon zeggen hoe ik het graag wilde, en dan werd gekeken of dat ook kon. Het is goed naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Jan Dollen op vrijdag 26 mei 2017 '17
Onze ervaring met Keukencentrum de Vries is positief. De informatie was duidelijk, het resultaat is naar alle tevredenheid. Afspraken werden goed nagekomen, ook door installatiebedrijf Jopsen uit Urk. Wij kunnen het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect geholpen”
Door Brouwer op donderdag 6 apr 2017 '17
Perfect geholpen! Eerste keuken gekocht, en ook eerste keuken verkocht door Keukencentrum de Vries! Je kunt absoluut zeggen dat ze goed zijn begonnen, service, prijs / kwaliteit tot aan plaatsing! Keuken centrum de Vries is aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel prettige samenwerking”
Door C.den Harder op donderdag 6 apr 2017 '17
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad met Keukencentrum de Vries. Niets dan lof. Niets was teveel als wij met vragen kwamen. We hebben de keuken; badkamer en vloer bij dit bedrijf gekocht en alles werd volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Kaslander op donderdag 6 apr 2017 '17
Onze ervaring is dat wij bij Keukencentrum de vries goed geholpen zijn!Prijs kwaliteit verhouding is goed!Dit is een rede om even bij Keukencentrum de vries binnen te lopen. U word vriendelijk te woord gestaan.Wat wilt u nog meer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig en klantvriendelijk”
Door Fam ten Cate op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. De Neff oven wordt intensief gebruikt, voldoet met als de overige apparatuur aan onze verwachtingen. Prettige en klantvriendelijk benadering, zelfs tijdens de vakantie van de verkoper werd er gereageerd op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk advies”
Door Hervormde Gemeente Zwartsluis op maandag 27 feb 2017 '17
Een eerlijk advies, een snelle levering, een nauwkeurige plaatsing en een goede prijs-kwaliteit verhouding, daarom een absolute aanrader voor iemand die een keuken zoekt ! Daarnaast een showroom met ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg flexibel”
Door G.J. Timmerman op donderdag 2 feb 2017 '17
Prachtige keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries! Eind 2016 in contact gekomen met Albert van Asselt. Tekeningen waren snel uitgewerkt en het vertrouwen was er vanaf het begin. Duidelijk advies en samen uitgekomen op een prachtige keuken met eiland. Levering van de keuken ook goed verlopen, erg flexibel en meedenken met de wensen van klant. De keuken zal binnenkort worden gebruikt en wij hopen op jaren plezier van deze keuken. Wij gaan ervan uit dat de after-service ook van hetzelfde niveau zal zijn wanneer dit nodig is. Succes met de verdere groei en bedankt Albert!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig tevreden”
Door G.Kouwen op donderdag 2 feb 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht, de ervaring was geweldig en we zijn fantastisch geholpen. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, bleek hier alles mogelijk te zijn en we hoefde geen consessies te doen, wat bij andere zaken wel moest. En dat voor een zeer voordelige prijs... Ze kwamen ook met leuke ideeën. Wij kunnen Keukenbedrijf de Vries van harte aanbevelen. De levering en montage en afwerking zijn geweldig
Keuken met leuke ideeen
Keuken met leuke ideeen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Gerieke Meuleman op maandag 9 jan 2017 '17
Onze combi-magnetron had het helaas begeven. Door Keukencentrum De Vries zijn we goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden voor de nieuwe wel bepaalde wensen. Daar hebben ze op geselecteerd en ons een prima en mooie magnetron geleverd. Erg goede service, ook na de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne service”
Door Thijs-Jan op zaterdag 7 jan 2017 '17
Een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij Delta keukens (zat op lokatie van keukencentrum de Vries). Nu was een scharnier van een keukenkastje kapot. Keukencentrum de vries, kende mijn merk keuken en het type scharnier. Deze werd aan huis gebracht tegen een coulance-tarief. Door ervaring tot het juiste scharnier gekomen en een tevreden (toekomstige) klant door deze super service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Thijs op vrijdag 6 jan 2017 '17
Ik ben geweldig geholpen, had problemen met recirculatiekap en zij hebben de service opgenomen voor mij (vorige bedrijf is failliet) helemaal top. Geweldig bedankt. Ga zo door en de klanten blijven komen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door B. Bracht op donderdag 29 dec 2016 '16
Van het begin tot het eind geweldige service. Bij de aanschaf goed en origineel advies, er werd goed op onze wensen ingespeeld. Montage in één dag helemaal af. Geen derden nodig voor het aansluiten van gas ed. Ik raad Keukencentrum de Vries echt voor iedereen aan ! Top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Anita op donderdag 29 dec 2016 '16
Mijn keuken gekocht bij keuken centrum de Vries. Hele goede Service. Er is prima oplossingsgericht meegeholpen met de indeling van de keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook achteraf prima Service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door J. van Dijk op donderdag 29 dec 2016 '16
Wij zijn tevreden met de service van Keukencentrum de vries! Wij konden met al onze vragen bij jullie terecht. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Wij hadden direct vertrouwen in de verkoper. Ook belangrijk.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Keukencentrum de Vries
aGenemuiden, Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel