Feedback
8,7

Keukenloods

Website: www.keukenloods.nl "Prima" score uit 219 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenloods.nl | 12 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 12 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 219 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren117 ervaringen
4 sterren78 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Prachtige resultaat”
Door Fam. Ottenga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Zowel de verkoper als de monteur hebben voor een prachtige resultaat gezorgd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. En ook nog eens praktisch ingericht met de opbergruimte in de apparatenkast en overige grote lades. Top gedaan Keukenloods Veendam!
Eindresultaat keukenwand
Eindresultaat keukenwand
Beste Fam. Ottenga, Wat ontzettend mooi! Veel plezier met de nieuwe keuken, maar dat moet vast goed gaan komen! Bedankt voor het plaatsen van de foto! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
+ Toon extra foto van Fam. Ottenga
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Veel welverdiende complimenten”
Door Mira op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn door Fredy in Zaandam geholpen bij het kopen van een nieuwe keuken. Prachtige keuken voor een mooie prijs (zeker ook in vergelijking met offertes van andere zaken). Er is rustig de tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht. Zeker niet alleen maar op het verkopen van een zo duur mogelijk product gericht, hij vindt het vooral belangrijk dat er een goed product komt wat goed op de wensen van de klant aansluit. En daar had Fredy met zijn vakkennis soms meer zicht op dan wijzelf. Ons werd bijvoorbeeld afgeraden om nog een extra inbouwapparaat aan te schaffen en hij heeft daarbij goed uitgelegd wat de nadelen waren t.o.v. praktische en visuele indeling van de keuken. Achteraf zijn we heel blij met dit advies. Offerte werd rustig doorgelopen en nergens het gevoel dat er druk werd uitgeoefend om te tekenen. Ook de service ná de verkoop m.b.t. levering, montage en het oplossen van onvoorziene omstandigheden is boven verwachting. Een keuken is vrij complex maatwerk met vele onderdelen en mede afhankelijk van de omstandigheden in de te plaatsen ruimte. Op dat soort momenten is de meerwaarde van een keukenzaak die service hoog in het vaandel heeft staan en ook bij de aftersales blijft meedenken naar creatieve oplossingen zeer groot. De laatste puntjes m.b.t. de afzuigkap worden bij ons nog op de i gezet, maar daar hebben we alle vertrouwen in een goede afloop. Daarom nu alvast heel veel welverdiende complimenten! Groeten, Mira en Henri
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Laura de wit op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen met hele goede ideeën. Mijnouders hebben hun keuken een jaar geleden gekocht, dus zodoende ben ik daar ook naar toe gegaan. Zij waren ook heel tevreden dus tot nu toe ik ook. Super goed geplaatst dus heb alleen maar goede berichten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super geregeld”
Door Vasterman op donderdag 1 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
Alles super geregeld. Snel en professioneel. En de vakmensen die de keukenloods in zwaag inhuren werken netjes en snel en proberen mee te denken met de klant. We hebben nu een super mooie keuken voor een zeer scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima tevreden”
Door J.P. Evenhuis op zaterdag 24 sep 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en begeleiding bij aankoop. Ook na aankoop werden we telkens geïnformeerd hoe lang het nog duurde voor de keuken geplaatst zou worden. Alles kwam zoals afgesproken. Goede montage. Prima tevreden!
Geplaatste keuken
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Annelies op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Keukenloods Waddinxveen. Na een vrijblijvend gesprek met uitgebreide uitleg kregen wij de tijd om nadenken over de keuken. De werknemers van het filiaal in Waddinxveen nemen rustig de tijd voor je en laten veel voorbeelden zien in de showroom. De apparatuur is bij Keukenloods het goedkoopst. Dit kun je ook online checken, ze zijn hier namelijk open over. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Keukenconcurrent waar we zomaar en snel een apparaat uit een boekje moesten kiezen. De keuken staat inmiddels. We zijn heel tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Suzanne op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Nederweert
Goed geholpen in de winkel! We hebben een witte softglans keuken gekocht met 5 apparaten. De keuken staat inmiddels en is prachtig. We zijn er erg blij mee. We raden keukenloods dan ook zeker aan! Mooie keukens voor een goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Bexkens op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Nederweert
Alles is naar volle tevredenheid van ons ingevuld ,wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.Met het uitzoeken werden we goed geholpen.De levering was op de afgesproken tijd. Het plaatsen is goed verlopen .Het is ook allemaal zeer mooi geworden. Dus wij zijn uiterst tevreden over De Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Droomcombinatie”
Door Familie Has op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Onlangs hebben we een keuken uit het duurdere segment ontworpen en gekocht en zelf bijna alle keukenapparatuur geregeld. De keuken (beda) met Boretti apparatuur is een droom combinatie en een geweldige aanvulling op ons verbouwde huis.
Keuken met spoeleiland
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Getipt”
Door Guido op dinsdag 29 dec 2015 '15 | vestiging Nederweert
Na een tip van mijn schoonvader naar Keukenloods in Nederweert gegaan. Wij zijn daar uitermate vriendelijk maar zeer gemeend ontvangen. Geen gladde praatjes en slijmverhalen, gewoon goed advies en perfect geholpen. Wij hebben Keukenloods al bij diverse mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Plezierige aankoop”
Door J cavalini op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Almere
Het kopen van de keuken ging op een plezierige niet opdringen manier. De aflevering ging goed.wel waren er wat verkeerde onderdelen mee gegeven maar dat is snel opgelost.Daarna waren er nog wat kleine mankementen maar ook deze zijn snel opgelost zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Erik Broeders op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Helaas was er een kast in verkeerde maat geleverd. Maar dit is adequaat opgelost. We werden snel geïnformeerd over e levering van de goede kast. Volgende keer zullen we zeker terug komen bij keukenloods Roosendaal. Gert-Jan, bedankt weer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden klant!”
Door Fam. Van der Bruggen op maandag 15 sep 2014 '14 | vestiging Nederweert
Wij hebben een positieve ervaring met onze aankoop die we gedaan hebben bij Keukenloods te Nederweert. Het personeel was deskundig en klantvriendelijk. Er werd goed met ons meegedacht over de opstelling en inrichting van onze keuken. Ook de levering aan plaatsing is helemaal naar wens verlopen!
Praktische, ruime keuken met kookeiland.
Praktische, ruime keuken met kookeiland.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfecte nakoming van afspraken”
Door H. Schwantje op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Geweldige voorlichting Komen de afspraken perfect na . En de plaatsing gebeurde met groot vakmanschap . Wij zijn dus, meer dan tevreden en bevelen de Keukenloods aan. Ook de bezorging gebeurde met zorg en met leuke mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hier voel je je op je gemak”
Door ferry op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een mooie keuken daar gekocht en zijn super netjes behandeld. Alles wat naar wens kwa service het personeel en de juiste prijs voor ons uitgekozen keuken. Het gevoel dat je bij de meeste keukenboeren heb dat je belazerd word hadden we hier totaal niet .
Hier voel je je echt op je gemak. Wij raden zelf iedereen de keuken loods ook aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“No nonsense”
Door K. op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
No nonsense en vooral niet het idee dat je opgelicht wordt door eerst een dubbele prijs te vragen. Via de offertecheck bij keukenloods terecht gekomen en ze kwamen direct met een scherpe prijs. Hiervoor moest ik bij andere bedrijven eerst onderhandelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Begin goed, uitwerking slecht”
Door Wouter op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
In het begin goed en duidelijk geholpen, veel keuze uit materieel en materiaal. De uitwerking/details na het inmeten is slecht verlopen, waar uiteindelijk wel tot een oplossing is gekomen dankzij enkele medewerkers.
Keuken met inbouwspots boven deel aanrechtblad
Keuken met inbouwspots boven deel aanrechtblad
Beste Wouter, Jammer dat een deel van de levering van de keuken niet naar tevredenheid is verlopen. Als ik nog iets kan betekenen, ontvang ik graag het ordernummer via emma@keukenloods.nl, zodat ik de gegevens erbij kan pakken. Alvast dank en met groet, Emma van Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door T. Boon op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na 2 van mijn dochters hebben we zelf ook een prachtige keuken gekocht , zijn in de winkel perfect geholpen.Het afleveren door de chauffeur ging ook beheerst en netjes.Alles werd nogmaals gecontroleerd of het compleet was .Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanraden”
Door Carol Bon op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken met 5 apparaten gekocht. Goede service, snel geleverd, snel te bereiken met vragen. Er moet nog 1 deurtje worden omgewisseld, die niet goed was, als deze ook nog vlot komt, dan ben ik helemaal tevreden. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Precies wat we wilden”
Door Hope Rikkelman op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht bij fredy in Zaandam. Wij zijn ontzettend blij met de gehele ervaring bij keukenloods! Contact en advies is goed verlopen en de keuken zelf is allemaal fantastisch en precies wat wij wilde!
keuken met amerikaanse koelkast
keuken met amerikaanse koelkast
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“3e keuken”
Door Pascal de Haan op maandag 4 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Inmiddels al mijn 3e keuken bij keukenloods Zaandam. Wederom perfect verlopen van afspraak in de winkel waarin echt is meegedacht in oplossingen tot een perfecte levering waarin alle onderdelen aanwezig zijn en er geen gebreken zijn. Top prestatie!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Inge Teerink op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Onlangs hebben we bij Keukenloods een nieuwe keuken uitgezocht. We zijn hierbij goed geadviseerd. Gemaakte afspraken worden nageleefd. We kunnen iedereen aanraden om bij Keukenloods een keuken aan te schaffen, het zal u niet tegenvallen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Ron Roest op dinsdag 3 nov 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goede service, er wordt goed mee gedacht met de wensen en goede alternatieven oplossingen geboden. Vooral Erik en Marcus zijn 2 goede mannen die altijd snel klaar staan. Wij kopen geregeld keukens voor onze klanten en die zijn ook erg tevreden. Er gaat zelden iets mis met de maatvoering en ook de kwaliteit van de keukens is goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Lars en Denise op maandag 12 okt 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Wij hebben hier in eerste instantie een keuken gekocht en waren hier zó tevreden over dat we nog een openhaard en extra keukenelement hebben besteld. Complimenten voor de gastvrijheid, het meedenken tijdens het ontwerpen en de klantvriendelijkheid, klasse!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
Wat een mooie keuken.Ik ben meteen weg van je keuken.wat heeft het plusminus gekost? REACTIE VAN CARLA
Ga naar keukenloods en vraag naar Kees en je krijgt een goede prijs want iedere keuken is anders REACTIE VAN J.ARENDS
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Over het algemeen goed”
Door Jack Heuts, Daelenbroekweg 39 6075 ES Herkenbosch. op vrijdag 28 aug 2015 '15 | vestiging Nederweert
Probleem betaling zakelijk, privé is dit normaal echter zakelijk is dit niet gebruikelijk! Advies aan de klant is OK. Afspraken worden nagekomen. Kwaliteit akkoord. Monteur akkoord.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door michel boer op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Veendam
Vriedelijke medewerkers met kennis van zaken en naar mijn beleving is er voor iedere wens een oplossing. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles in een keer aanwezig geen geneuzel met dingen wat niet compleet is. En mocht je vragen hebben kun je altijd bellen en word je netjes te woord gestaan.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Professioneel en kundig personeel”
Door vera cox op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Nederweert
Vanaf de showroom tot het plaatsen duidelijk zeer profesioneel en kundig personeel. Er is alles mogelijk en niets is teveel. Als je zelf ook weet wat je wilt kan het binnen een uurtje gerealiseerd worden. Ook de prijs is het meer dan waard. Zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Sander Maurits op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Bij de vestiging in Alkmaar een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Erg goed en vakkundig geholpen door Ber. Alles is mogelijk en er is zeer veel kennis in huis! Levering helemaal compleet en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou iedereen keukenloods Alkmaar kunnen aanraden. Erg tevreden!
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Bedankt voor het plaatsen van de foto. Wat een prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super”
Door S.J. de Veth op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken gekocht bestaande uit grote ladeblokken en hoekkastjes. Inclusief plaatsen. Alles werd op tijd geleverd en de monteur heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. Inclusief verleggen waterleiding. Top. En de keuken bevalt super
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Graciëlla Ligeon op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Almere
Top team! Erg vriendelijk, goede service! En bij problemen, word er direct meegedacht. En worden deze professioneel afgehandeld. De aankoop is geleverd en geïnstalleerd.
En naar alle tevredenheid geplaatst!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door h.verhey op donderdag 14 jul 2016 '16 | vestiging Gaanderen
we zijn heel netjes geholpen,de jongens die de keuken geplaats hebben,hebben goed werk afgeleverd,na oplevering alles prima opgeruimd.we zijn heel tevreden.prima werk.ik kan het jullie allemaal aanraden.keukenloods gaanderen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Ludo en Angela Musters op vrijdag 1 jul 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ontzettend blij met onze BEDA keuken.Na verschillende bedrijven bezocht te hebben sprong keukenloods er wel uit, niet opdringerig,namen de tijd voor je,kortom goed geholpen door Dave en ook de keukenmontage door Marcel v Gils en zijn team was professioneel en netjes.
Keukenloods zullen wij zeker aanbevelen bij andere.
Beda keuken
Beda keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Duidelijke informatie per mail”
Door Nelleke op woensdag 25 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Wij werden zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Yoella. Na de bestelling ontvingen wij alle gegevens per e-mail. Van bestelling tot plaatsing werden wij steeds duidelijk per e-mail geïnformeerd. Toen bleek dat er na het monteren van de keuken een lekkage ontstond, kwam de monteur direct en heeft een nieuw onderdeel besteld. Ook hierover werden wij per mail geïnformeerd. Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede levering”
Door Mevr Spooren Boersma op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
Twee geleverde keuken super en de service gewoon super. De keukens zijn van goede materialen gemaakt en keurig netjes afgewerkt en van alle gemakken voor zien. Ook bij de levering van de keukens werd de nodige aandacht besteed om beschadigingen te voor komen. gewoon perfect.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes gegaan”
Door Andre Heijne op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Gekocht: Keuken met recht werkblad 3 meter + 3 hoge kasten, inclusief 5 stuks inbouw apparatuur. Mooie grote showroom. drietal gesprekjes nodig om alles rond te breien. Inbouwapparatuur is bij Keukenloods heel scherp geprijsd. Vaak de laagste internetprijs. Andere keukenboeren beginnen met de adviesprijs en dan denk je als consument dat je lekker hebt afgedongen. Keuken is in zijn geheel netjes geleverd. Ik had 2 kleine transportschades. Die warden na melding keurig via garantie nagestuurd. Service is erg netjes. Ik wilde graag nog 3 greepjes extra voor andere kasten en die werden kosteloos nagestuurd. Super! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keukenkast”
Door C Smulders op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenkast gekocht wilde de kast zelf in elkaar zetten er zat niet eens een beschrijving bij! Gebeld met de verkoper die vertelde dat we een monteur moeten laten komen,voor een paar €100 euro zetten die zo,n kast inelkaar en hoefde wij dat bel gesprek niet te voeren!
Beste C. Smulders, Wat jammer dat je een minder goede ervaring met ons hebt gehad. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik nog even kijken of ik iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Hallo, Het ordner nummer is r0021361 Gr c smulders REACTIE VAN C SMULDERS
We zijn benaderd door keuken loods en het is opgelost. REACTIE VAN C SMULDERS
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Super begeleiding”
Door Ko Koenis op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenloods Alkmaar. Nadat wij verschillende keukens hebben wegens verhuizingen hadden wij besloten om een goedkope keuken te kopen. Wij hebben namelijk alleen negatieve ervaringen met keukenleveranciers. De verkoopster wist ons te overtuigen en besloten hier dan ook de keuken aan te schaffen. De begeleiding en adviezen waren super. de levering was super, en het mooie was dan ook dat alles compleet was en helemaal niets geen onderdelen misten of beschadigd waren. We zijn dan ook superblij met de keuken die we nu hebben staan.
veek keuken in de breedte
veek keuken in de breedte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles aan gedaan”
Door I.Groeneveld op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Amsterdam
In verband met het verhuren van ons appartement, hadden we veel haast met het plaatsen van een nieuwe keuken. Binnen 2 weken is er een nieuwe keuken geplaatst, geheel naar onze wens. Het team Keukenloods Amsterdam heeft fantastisch meegedacht, meegewerkt en er alles aan gedaan om de keuken op tijd klaar te krijgen! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Landelijke keuken”
Door fam.vermaas op woensdag 18 nov 2015 '15 | vestiging Zwaag
We hebben een landelijke keuken gekocht in zwaag.wordt goed geluistert wat wij zoekten en ons wens aan de keuken. en als er wat is, wordt er snel actie onder nomen.zijn erg vriendelijk TOP.Ik zal iedereen keukenloods aanraden.goede aflevering,goede keuken monteur,goede verkoper en een goede telenonniste.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen”
Door TFM. Webster op dinsdag 27 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Prima geholpen bij de aankoop. Goed advies bij de aankoop van de apparatuur. Alles optijd geleverd en volgens afspraak. De montage was super, prima vaklui 2 man sterk en achter elkaar doorgewerkt. Heb de keukenloods ook aanbevolen bij familie.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klantgericht”
Door E.Weijland op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Klantgericht advies, kijkend naar mogelijkheden binnen het profiel van de klant (gebruik wensen en budget), oplossend meedenken. Wij zijn heel blij met de super mooie keuken vol met de nodige apparatuur voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer vakkundig”
Door Stephan Behrens op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Wij zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door de heer M. de Hamer. Dat is dus wel even een reactie waard. De keuken is precies zoals ik in gedachten had en ik zou het iedereen aanraden om bij keukenloods Zaandam te kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden”
Door Molleman op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukenloods Amsterdam z-o. We zijn heel tevreden over de service en de kundigheid. Onze ideeën werden van goed commentaar voorzien. Ook als ons idee uiteindelijk niet handig was, werd dit eerlijk gezegd.daarbij is de prijs in vergelijking met andere keukenwinkels zeer scherp.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door Kamiel van Ginneken op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Goeie begeleiding bij de aankoop van de nieuwe keuken zonder ons verplicht te voelen te "moeten" tekenen voor de offerte. Prettige afwikkeling van de order en levering op tijd, en uiteindelijke plaatsing in een dag zonder noemenswaardige problemen. Prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tijdige plaatsing”
Door B. Hoog Stoevenbeld op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Keukenloods nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. De levering was op de geplande week gearriveerd zodat er een mooie keuken op tijd werd geplaatst.
Onze mooie keuken
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Inmeting goed hersteld”
Door Jose op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb bij aanvang een eiland keuken gekocht, helaas paste deze niet na een foutieve inmeting. De service van Keukenloods na hun fout was echter TOP. Nadat we de fout ontdekten is de keuken gelijk opnieuw ingemeten en hebben we meteen een ander model keuken uit kunnen kiezen waardoor deze zelfs nog op de afgesproken datum geleverd is!
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Beste Jose, Wat ene prachtige keuken hebben jullie laten installeren! En fijn dat het toch allemaal nog goed is gekomen! Heel veel kookplezier in de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken is goed”
Door Hendriks op dinsdag 8 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
De keuken is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. De afhandeling was efficient. Ook dat je het proces kan volgen via de website is fijn. Alleen jammer dat de plankjes die besteld waren heel amateuristisch eruit zien en dat de lichten geleverd niet onder de planken passen. Hier moet ik nog overleg over plegen. Er zit kleurverschil in de planken. Dan kan men beter zeggen dat deze niet geleverd kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Pastoor op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Goed geholpen ook met de alternatieven ivm ons besteedbare bedrag wat ook goed was dat we de schets meekregen naar huis en natuurlijk de gratis installatieprodukten op tijd geleverd. Veel mail contact.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service gehad”
Door Johann op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Goede service in de zaak. Verkoper nam ruim de tijd voor ons om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Samen met de verkoper tot een mooie oplossing gekomen. Communicatie was duidelijk en snel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal goed. Zelfde keuken voor een minder geld dan bij de concurrenten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Showroomkeuken gekocht”
Door desiree kerpentier op woensdag 16 dec 2015 '15 | vestiging Almere
Mooie showroomkeuken gekocht! Correcte hulp en vriendelijk personeel. Hulpvaardig bij het demonteren en inladen van de keuken. Ontbrekende scharnieren besteld en verzonden met de post, hetgeen ons een lange rit bespaarde.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door J. Groen op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Prima service, het heeft even geduurd voor ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen, en daar heeft men veel geduld mee gehad. Ben verder heel tevreden met mijn keuken, ziet er mooi uit en is ook heel functioneel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Michiel Jansen op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Erg goed geholpen door Dennis Rep en alles netjes op tijd geleverd. Wel is het niet altijd mogelijk om de order op de site te volgen. Deze geeft dan aan dat het bestelnummer niet bestaat. De plinten klopte niet helemaal, maar deze werden snel na geleverd. Erg tevreden dus!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
Keuken via Keukenloods
Keuken via Keukenloods
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zelf geplaatst”
Door R. Joosten op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Wij zijn door Fredy van Keukenloods geholpen. Supergoed meegedacht over de meer praktische zaken van een keuken. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service van de Keukenloods. Wij zouden iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tip top”
Door Jeroen Wassenaar op maandag 9 jan 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Geholpen door Ellen. Zij is ter zake kundig en denkt goed mee. Informatietraject voor plaatsing keuken verliep goed. Plaatsing in één dag. Alles was er en aan het eind (20.00 uur) was alles tiptop.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Alles top”
Door Dhr C.Gerritsen op maandag 19 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Wij zijn super geholpen bij keukenloods, keuken gekocht en laten wat geweizigd maar dit was geen probleem, alles ook weer bevestigd via de mails. Prima geregeld!! Werden steeds op de hoogten gehouden over de levering van de keuken. De dag van plaatsen, s' morgen 2 monteur om 08:00 uur , ikzelf moest werken die dag mijn vrouw was thuis. Bij thuis komst rond 15:00 uur was de keuken bijna klaar. Ik keek mijn ogen uit!!! Wat mooi, het was al lang geleden dat wij het besteld hadden dus dit was het. Maar ook wat een top monteurs,perfect afgewerkt alles, ben zelf ook handig in klussen dus even goed kijken naar de afwerking, perfect alles afgewerkt. Het is een woon eet keuken, mijn vrouw en ik genieten elke dag weer van deze keuken.Bedankt keukenloods en de monteurs van deze mooie keuken. ( echt een aanrader keukenloods!!!!!) Fam. Gerritsen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Binnen budget”
Door fam Donk op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Hoewel wij aanvankelijk voor een gedeeltelijke renovatie gingen bleek door het goede advies een complete keuken een betere optie. De begeleiding was erg meedenkend en praktisch. Door samen te werken werd de keuken in een keer compleet afgeleverd en klopte alles. Het lukte zelfs om de keuken in een dag te monteren, maar het werd wel een lange dag. Bovendien bleven we keurig binnen ons budget en dat vonden we ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle lof”
Door J.G.W van Lent op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Na onze zoekactie op internet voor een nieuwe keuken, en bezoeken aan de verschillende keukenboeren, kwamen wij uit bij de keukenloods in Gaanderen, de manier waarop wij geholpen zijn en er meegedacht werd, hadden wij bij de anderen niet meegemaakt, en daar stond de keuken zo als wij hem wilde hebben, dus wij waren helemaal Happy, dus keuken besteld, de manier waarop de medewerkers van de keukenloods alles voor ons regelden wat het plaatsen en inmeten betrof, was voortreffelijk, dus wij kunnen alleen maar heel positief zijn over de keukenloods in Gaanderen, het plaatsen was ook geweldig, ze hebben goede ZZP's in hun bestand die de plaatsing verzorgen, alle lof voor de KEUKENLOODS Fam. van Lent Druten
Keuken van keukenloods
Keuken van keukenloods
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door A. Menheer op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Waddinxveen
Ik heb een showroomkeuken gekocht. Ben goed geholpen. zelfs het omwisselen van de combi-oven voor een groter model was geen probleem. Het ophalen ging voorspoedig. Geen afwijking in de gemaakte afspraken. Ik wist precies waar ik aan toe was. En dat is fijn. Ik zeg met trots dat de keuken bij de keukenloods is gekocht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door C.A.A. Bende op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Voor de aanschaf van een keuken ben ik zeer deskundig geholpen door een enthousiaste medewerker met kennis van zaken. Hij verkocht mij niet het duurste maar wel het beste voor mijn situatie. Hartelijk dank. De keuken is reeds geleverd en geplaatst en functioneert prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Zwen bertelsen op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Watergang
Mijn ervaring met keukenloods is goed, klantvriendelijk geholpen door norbert torsing. Uitstekend geadviseerd. Snel met de prijsopgave. En de aftersale (er mankeerd altijd wel wat) ook prima, zijn achter een nieuw deurtje aan voor de koelkast (is een steigerbuis op gevallen)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ervaring met keukenloods”
Door Irre Charles-Graber op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
De eerste afspraak met Edwin (of Erwin?) verliep troef, hij liet ons lang (bijna n uur!) wachten zonder n update te geven hoe of wat. Toen wij weg liepen omdat we er genoeg van hadden ving Marcus' ons op. Hij heeft ons heel goed geholpen. Dank Marcus'! Anders hadden we onze keuken ergens anders gekocht. De keuken is inmiddels geplaatst, ik ben er erg blij mee! De monteur, Peter was erg vriendelijk. Echter tot nu toe lekt de spoelbak. Heb Peter al gecontact, maar geen reactie. Dat vind ik jammer. Overall vond k de service (van Marcus en t personeel van d planning) goed en n fijne showroom. Ik kook dagelijks met plezier!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Peter Haslinghuis op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
We zijn erg goed door Ferry geholpen in de winkel. Omdat er bijna een jaar tussen de koop en uiteindelijke levering zat waren een aantal producten niet langer leverbaar (of vernieuwd) Keukenloods heeft dit uitstekend opgelost! De montage door Guusing verliep ook erg goed! Zeer kundige vakmensen die hun werk goed doen tot onze tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door Carina op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Veendam
Ik heb bij Keukenloods in Veendam een showroomkeuken gekocht. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Ook nadat de keuken al was opgehaald en ik nog vragen en verzoeken had was alles mogelijk! Top vestiging in Veendam!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meedenken”
Door ted hollander op zondag 24 jan 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Mee denken voor het juiste balans in de fronten verdeling , goede afspaken en juiste aflevering ,nemen genoeg tijd voor de wensen van onze zijden.de keuzen va ons werkblad was niet gemakkelijk omdat wij 4200 mm aan werkblad hebben en zonder een naad wilde hebben
Keuken met doorlopend werkblad uit een stuk
Keuken met doorlopend werkblad uit een stuk
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed”
Door Jan Willem van Stralen op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Zaandam
-Goede service en professioneel advies; wordt tijd aan je geschonken en diverse ideeën uitgewerkt
-Ruime keuze en overzichtelijke winkel
-Wachttijd valt mee en kwaliteit is top
-heldere communicatie en goede nazorg
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door r pietersen op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
We zijn erg vriendelijk en netjes geholpen en na levering van de keuken alles naar wens na een beschadigde kast een nieuwe kast gekregen alles ging echt zonder moeite en we werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken via de website van de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“slechte service”
Door H.Velzen op zondag 15 jun 2014 '14
Ook wij zijn zo stom geweest door voor dit flutbedrijf te kiezen. Verkeerd advies waardoor onze vrij nieuwe boiler niet meer paste, en uiteindelijk op een rotplek geplaatst moest. Verkeerde bladen geleverd: spaanplaat i.p.v. triplex,Hierdoor zaten we ruim 2 maanden (ook met kerst) met een rommelige halve keuken. pannendragers binnen 4 weken al roesten en krom waardoor de pannen wiebelen, groentelade loopt tegen deurrubber die nu al stuk gaat. Het enige dat de Keukenloods doet is jou klacht doormelden aan de fabrikant en verder per mail bevestigen. Ook daar liep e.e.a niet vlekkeloos en het ik zelf telefonisch moeten regelen. De koelkastproblemen staan nog open! Gevraagd per mail of de directeur even contact op wilde nemen. Ook bovengenoemde heeft geen tijd of vind aftersales niet belangrijk. Lieve mensen, laat je niet verleiden door mooie praat of zg scherpe prijs of bedrijven die onechte reviews plaatsten. Zonde van uw geld en inzet. Een "adviseur" daar kan geen eens communiceren! Erg trieste bedoeling. Ik zou kiezen ga bij een echte zaak kopen.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Review”
Door Eduard op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke mensen, geduldig en behulpzaam voor de order maar ook daarna! Flexibel ten aanzien van wijzigingen achteraf. Breed assortiment, scherpe prijzen. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. De keuken is geleverd en bevalt prima,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zo goed verlopen”
Door Maarten op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een nieuwe keuken in een nieuwbouw huis gekocht via keukenloods. Vanwege de nodige spoed is er geen show gemaakt van de onderhandelingen over prijs. Dat vond ik super fijn! Ik kreeg van Dave (Roosendaal) een slimme tekening, apparatuur naar eigen keuze (is lang niet overal mogelijk) en een scherpe prijs. Vanzelfsprekend heb ik geprobeerd om ergens anders hetzelfde voor minder te krijgen. Dat is me niet gelukt. Complimenten! De installatie werd verzorgd door Marcel van Gils en zijn compaan Vincent. Aardige mannen die nauwkeurig, volgens afspraak en vlot werken. Ik had van tevoren niet gedacht dat alles zo goed zou verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg fijne keuken”
Door Etienne op dinsdag 29 sep 2015 '15 | vestiging Veendam
Verkoper heeft aandacht voor je wensen en houdt hiermee steeds rekening. Zo let hij ook continu op het budget en adviseert hij over keuzes en alternatieven om de keuken binne budget zo goed mogelijk op je wense af te stemmen. Erg prettig. Aflevering is vervolgens foutloos en geheel conform afspraak. De keuken is door een vakman geplaatst die erg netjes en secuur werkt. Resultaat is een erg fijne keuken die veel werkruimte en comfort biedt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Frank de Waal op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht. Super goed geholpen door Gerwin. Ook na de aankoop goede opvolging. Wel een foutje met een te groot blad en een vensterbank die in de weg zit voor de kraan. Nieuwe vensterbank moet nog worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Betonnen blad niet gecoat”
Door Karen op zaterdag 19 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Kookeiland bij ons geleverd. Maar er was geen coating onder het eiland aangebracht. Dat was de leverancier vergeten. Dat zorgde ervoor dat wij continu alles konden schoonmaken en de kasten niet konden gebruiken. In eerste instantie werd de klacht niet serieus genomen. Inmiddels is er alsnog coating aangebracht, maar omdat het blad al gemonteerd is, kunnen ze niet meer overal bij. Bovendien is het nog steeds goor en ligt er continu stof in de kasten. Tijdens het aanbrengen van de coating is spul gelekt op onze kasten (buitenkant). Om ons tegemoet te komen, hebben we twee waardebonnen gekregen, maar we kopen er toch nooit meer, dus daar hebben we niets aan. Onze klachten zijn niet op de juiste manier afgehandeld en we zijn het zo zat, dat we het nu zelf oplossen.
Beste Karen, Wat vervelend om te lezen dat het mis is gegaan bij de coating van het betonnen blad. Wat ik begrijp is dat u contact heeft gehad met de winkel en dat zij nogmaals hebben aangeboden om het probleem op te laten lossen door een monteur. Het is jammer dat u hier geen gebruik van wenst te maken, want Keukenloods wil net zo graag als u dat alles in orde komt. REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Mocht u nog van gedachten veranderen en toch gebruik willen maken van onze diensten dan hoor ik, of mijn collega in de winkel, dat graag. Verder hoop ik toch dat u veel plezier kunt beleven aan het kookeiland. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Emma, weet je wat ik vervelend vind om te horen? Jullie hebben onze klacht in eerste instantie helemaal niet serieus genomen. Pas na dik 3 weken kwam er iemand langs die direct vertelde dat er een fout was gemaakt. Vervolgens wordt die fout helemaal niet adequaat opgelost en ook nog eens schade en vlekken veroorzaakt. Wij bellen om dat door te geven. Wordt er weer moeilijk gedaan! 1/2 REACTIE VAN KAREN
en dat noemen jullie service? Ik vind het schandalig. Wij waren jullie zo zat, dat we het zelf hebben opgelost. Wij sturen jullie graag de factuur van de schoonmaakkosten en de timmerman. Wij hebben maanden overlast gehad van jullie falen. Schandalig is het! REACTIE VAN KAREN
Beste Karen, We begrijpen uw punt. Morgen wordt u gebeld door de vestigingsmanager van Keukenloods.nl Amsterdam Zuid-Oost om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Prima service en prijzen”
Door Milan op dinsdag 11 aug 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Ik heb hier een grijze keuken mee een wit blad gekocht. Deze heb ik zelf geïnstalleerd. De service en de prijs zijn prima. Naderhand nog even terug geweest voor wat vragen en ben ik ook goed geholpen. Al met al dus een aanrader voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door J.Schurink op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Zwaag
Goede voorlichting, deskundig advies. Rustige insteek, eerst globale info die op je in kan werken, dan pas afspraken en tekenen. Geen gevoel dat je een keuken " door de strot geduwd" krijgt. Hulde! Jammer dat er bij de bestelling wat zaken mis zijn gegaan, maar alles is goed opgelost, maar daardoor duurde het allemaal wat langer, jammer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vriendelijk en servicegericht”
Door Cesere Bisecco op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
De Service welk ik heb ervaren is top, de medewerkers Jeffrey en Ronald weten waar ze het over hebben. Komen zeer vriendelijk en ervaren over. Nemen de tijd ook wanneer je nog een keer langs gaat om iets te vragen staan ze je altijd vriendelijk te woord.
Witte greeploze keuken
Witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door G.Reininga op woensdag 19 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en service in de zaak.De prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Er is goed met ons meegedacht qua prijs en wensen. Afspraken nagekomen, keuken geleverd volgens afspraak. We misten alleen de montagetekening/instructies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede zaak met schappelijke prijs”
Door Kees Fictoor op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Zeer fijne zaak. Tijdens het overleg met de installateur moest ik kortdag de installatietekeningen hebben, keukenloods.nl heeft hem toen binnen één uur verstuurd. Al met al een zeer goede zaak met keukens voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keuken met Siemens apparatuur”
Door Frijters op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
In mijn eerste eigen huis is er een super mooie hoekkeuken met top apparatuur van Siemens geplaatst afgelopen maand. Bij het ontbreken van koolstoffilters is de monteur nog terug gekomen om deze te monteren. Zeer fijn geholpen. Keukenloods bleek een perfect aanbod voor ons te hebben. Volledig naar eigen smaak en wensen kunnen maken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg blij ermee”
Door Fred kapper op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wij hebben bij Jeffriein Zwaag een keuken gekocht. Hij geeft goede adviezen over materiaal, lak, grepen, etc.etc. Daarbij denkt ie ook goed mee over eventuele bijzonderheden en echt maatwerk. Nadat er een scherpe prijs is neergezet werd de koop beklonken met een leuke attentie. Het uiteindelijk leveren en plaatsen van de keuken is ook helemaal 100% goed verlopen. Wij zijn er erg blij mee.
Keuken met eiland
Keuken met eiland
Beste Fred, Wat een prachtige keuken hebben jullie aangeschaft bij Keukenloods.nl zeg! Goed om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Heel veel kookplezier! Groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Opperman op woensdag 6 jan 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Het is goed zaken doen met dit bedrijf, je wordt netjes te woord gestaan en snel en goed geholpen. Er wordt meegedacht en geadviseerd over de indeling van de keuken. Ook vond er een snelle afhandeling/bestelling plaats van een nieuw kastje ten gevolge van transportschade. Het bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door Ilse Géron op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Vorige keukens ook bij Fredy van Keukenloods gekocht. Dit keer weer op zoek naar hem, want bij hem hebben wij een goed gevoel dat hij ons goed helpt en de service die je krijgt. De goede prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods is ook mooi meegenomen! We ontvingen snel de tekeningen, levering was snel, alles was volgens afspraak en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Ook waren ze heel flexibel toen onze wensen iets veranderden. Wij zijn erg tevreden met Keukenloods, en in het bijzonder de hulp van Fredy Lute. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Supersnel”
Door j dinkla op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zwaag
super snelle levering van een werkeiland voor ons opleidingscentrum. Wie verwacht dat nou, iemand komt binnen vraagt naar de maximale maat van een werkblad van 120 cm breed, die super snel leverbaar is. krijgt te horen 400 cm. en roept; doe daar maar kastjes onder en lever maar.
Beste J. Dinkla, Bedankt voor het plaatsen van de foto! Ziet er super uit! Veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aflevering op 2e verdieping”
Door GJ Hidding op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede adviezen betreffende de keuken en inbouwapparatuur. Goede kennis van zaken en persoonlijke benadering. Simpel om order na bestelling aan te passen. Levering uitstekend en keuken werdt zonder problemen op de 2e verdieping afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door h dijks op woensdag 2 sep 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Mooie showroom met veel keuze mogelijkheden ruim opgesteld.
vriendelijk personeel geeft duidelijke uitleg en goede adviezen
veranderingen na eerste keer kijken geen bezwaar geen meer kosten aan verbonden. kortom wij zijn erg tevreden
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klantvriendelijk”
Door Ronald Bakker op zaterdag 22 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goed bedrijf en zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel. Wat beter kan is dat de sparring van de kookplaat in het blad beter qua maatvoering gecontroleerd moet worden, de sparring was veels te ruim, bijna geen oplegging.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gekochte keuken”
Door Wilfried van Trijp op vrijdag 29 apr 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Goede service bij breuk. Netjes behandeld in de winkel de nalevering van de kapotte onderdelen zijn ook netjes nageleverd. jammer van de strip naast de koelkast die niet bij de koelkast zat en ook nooit geleverd is verder een aanrader om een keuken te kopen met vriendelijke groet Wilfried
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bedankt”
Door Stephan R. op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben eerder dit jaar een keuken besteld bij Marco van Keukenloods Zaandam. Zijn deskundigheid en perfectionisme heeft er voor gezorgd dat de keuken compleet en zonder klachten door ons is ontvangen. Ook de monteurs die met Keukenloods samen werken waren erg bekwaam in hun vak. Keukenloods bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Pascal van heumen op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Ze hebben mij heel goed geholpen in de winkel denken heel goed met je mee .heel netjes en helpen je overal mee en denken egt met je mee super bedankt voor de keuken alles goed voor elkaar alles paste precies kon niet beter
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Al met al goede ervaring”
Door Kevin ter Beeke op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Meedenkende medewerkers waarbij klantvriendelijkheid zichtbaar aanwezig bleek te zijn onder alle medewerkers. Tijdens het gesprek met de verkoper werd er goed en creatief meegedacht over de samenstelling van de keuken. Tevens werd alles duidelijk vermeld op de papieren die ik nadien mee kreeg. Tijdens de bezorging waren de medewerkers klantvriendelijk aanwezig en werden de producten allemaal gecontroleerd op juistheid. Al met al een goed ervaring, waarbij ik zeker personen in mijn netwerk Keukenloods prijs op kwaliteit, klantvriendelijkheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Kim Bleijendaal op woensdag 4 nov 2015 '15 | vestiging Zaandam
Dit bedrijf raad ik ten zeerste aan, in de winkel goed geholpen, verkoper dacht goed mee. De planning, levering en montage is uitstekend verlopen, ook de juiste communicatie hierover. Er was na montage een klein puntje waar nog naar gekeken moest worden, dat werd razendsnel opgepakt, ze kwamen gelijk diezelfde dag nog.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Tako Rem op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wat een fantastische hulp hebben we gehad met het uitzoeken vd keuken. Jeffrie is een vakman, die alles tot in de puntjes heeft begeleidt. Wat ik belangrijk vind, is aandacht en service. Er werd ruim de tijd genomen, en omdat het voor het eerst in mn leven was, dat we een keuken kochten, was het heel prettig om 3 of 4 langs te kunnen, en er alle keren goed de tijd werd genomen. Wij zijn heel erg tevreden over de algehele gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Maureen Weijzig op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Watergang
We zijn goed geholpen met het samenstellen van onze keuken. Alle spullen werden op tijd en compleet geleverd. We hebben geen keuken uit de showroom gekocht maar helemaal zelf met behulp van de verkoper samengesteld. Nadat het gasfonuis niet meer in voorraad was werden we keurig opgebeld en kregen we tegen dezelfde prijs een nieuwere versie. De keuken werd op tijd geleverd en de bezorger nam voor vertrek eerst de hele lijst door om te zien of alles wel aanwezig was. Geen aanmerkingen, prima service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niet tevreden”
Door E. Blokker op donderdag 16 jul 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Ook wij hebben een keuken besteld bij de Keukenloods. Ons werd verteld dat indien we alle apparatuur op dezelfde plek hielden we niets, maar dan ook echt niets aan het leidingwerk hoefde te doen. Dit heeft de verkoper heel vaak herhaalt. Uiteindelijk bleek dit natuurlijk niet waar te zijn... De keuken werd geplaatst en de monteur heeft van 06.45 uur tot 16.45 uur aan een stuk door geklaagd, ook kon je deze man niet 5 minuten alleen laten omdat hij alleen maar vragen had en dingen wou vertellen. We hadden voor achter het gasfornuis een RVS geborstelde plaat besteld, tot mijn grote verbazing werd een stuk werkblad achter het fornuis geplaatst. Ook hadden wij een tafelmodel koelkast besteld zonder vriesvak. maar er zat toch echt een vriesvak in de koelkast. Al met al niet tevreden. Ik heb onze verkoper gebeld, toen ik vertelde waar ik niet tevreden over was liet hij mij niet eens uitpraten. Ik kreeg opmerkingen als: dat is veeel duurder, dat zou ik nooit gezegd hebben.. Na enkele minuten aangegeven dat ik het op deze manier geen prettig gesprek vond en het gesprek liever wou beeindigen. Dat was dan ook weer niet de bedoeling.. Hij zou het gaan nakijken en ik zou teruggebeld worden.
De volgende dag werd ik gebeld op welke naam de keuken ook al weer besteld was... Later teruggebeld: aan de achterwand kon hij niets meer doen... De koelkast kon geruild worden maar had volgens hem toch geen haast (volgens mij bepalen wij dat zelf). Hij hoopte dat ik dan toch blij was met de keuken, ik heb aangegeven er toch een nare nasmaak aan over heb gehouden. Dat was dan maar zo...
Beste E. Blokker, Ik heb met de vestiging Alkmaar gesproken. Zij hebben contact met u gehad en zorgen dat de koelkast omgeruild wordt. Ik begreep dat alles verder naar tevredenheid opgelost is. Met vriendelijke groet, W. Wekker Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Raar dat is vermeld dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Ik heb duidelijk aangegeven nog steeds niet tevreden te zijn. Deze reactie bevreemd mij. REACTIE VAN E. BLOKKER
Beste E. Blokker, Bedankt voor uw opmerking wij koppelen dit terug aan ons filiaal in Alkmaar en zorgen ervoor dat u wordt gebeld om de eventuele problemen op te lossen! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet J. Langenberg Keukenloods.nl REACTIE VAN JEROEN LANGENBERG KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (15 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (6 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (17 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dGaanderen (32 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
eNederweert (9 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
fRoosendaal (23 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
gUtrecht (0 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
hVeendam (12 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
iWaddinxveen (15 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
jWatergang (7 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
kZaandam (62 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
lZwaag (13 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens