Feedback
8,7

Keukenloods

Website: www.keukenloods.nl "Prima" score uit 217 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenloods.nl | 12 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 12 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Gebruikerservaringen
Er zijn 217 gebruikerservaringen over Keukenloods. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren115 ervaringen
4 sterren78 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster10 ervaringen

Per vestiging:
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
Keuken via Keukenloods
Keuken via Keukenloods
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Binnen budget”
Door fam Donk op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Hoewel wij aanvankelijk voor een gedeeltelijke renovatie gingen bleek door het goede advies een complete keuken een betere optie. De begeleiding was erg meedenkend en praktisch. Door samen te werken werd de keuken in een keer compleet afgeleverd en klopte alles. Het lukte zelfs om de keuken in een dag te monteren, maar het werd wel een lange dag. Bovendien bleven we keurig binnen ons budget en dat vonden we ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen met ontwerp”
Door R. WALRECHT op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Zwaag
Onze verkoper heet Jeffrey van keukenloods zwaag. Vanaf de eerste contact was hij super meedenkend en behulpzaam over hoe we onze nieuwe keuken konden ontwerpen. Hij had zelf ook een voorstel gedaan, vanwege de ruimte en raam partij. We waren ook zeer benieuwd naar zijn ontwerp, deze is het ook geworden. We werden zeer goed geholpen en konden altijd terecht als we vragen hadden. Toen de keuken geleverd was bleek ervaren achterlaten verkeerd geleverd te zijn, een belletje en het werd gelijk geregeld, geen gedoe. Echter service !!!!
REACTIE VAN R. WALRECHT
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Koop keuken”
Door A. Bruijsten op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Bij binnenkomst bleek al gauw dat de prijs/kwaliteit verhouding met concurrenten waar ik ook ben wezen informeren, hier veruit de beste was. De verkoper heeft meegedacht over de nieuwe indeling van mijn keuken en heeft een plaatje gecreëerd waar ik aangenaam door werd verrast. Om het helemaal naar wens te maken ging ik wel over mijn budget, maar hier zijn wij in overleg naar wens uit gekomen. Aan de voorbereidingen voordat de keuken werd geplaatst werden wel hoge eisen gesteld. Ik heb de verbouwing van de keuken namelijk zelf gedaan. Tijdens deze verbouwing liep ik natuurlijk af en toe tegen problemen aan. Gelukkig kreeg ik van de mensen van de keukenloods telkens nuttig advies. De eigenaar is wel zeer duidelijk in sommige gevallen. "Zo moet het en anders gaat het niet." Achteraf blijkt dat dit maar goed was. Hij doet gewoonweg geen concessies als er een kans bestaat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eindproduct. Achteraf was ik hier erg blij mee. De keuken zelf heb ik laten plaatsen door mensen van de keukenloods. Deze mensen hebben een prachtig stukje vakwerk afgeleverd. Er is echt geen detail te vinden waarvan ik kan zeggen dat dit beter had gekund. Ook niet als je heel kritisch gaat kijken.
Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden. Vooral als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed advies in de keuze. In de voorbereiding. In de begeleiding en in de afwerking.
Keuken had niet beter gekund
Keuken had niet beter gekund
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blji met het eindresultaat”
Door Rogier Voors op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Snel tot een goed ontwerp gekomen zonder eindeloos te hoeven onderhandelen over de prijs. Wegens uitstel van de opleverdatum van mijn appartement, was er eerst sprake van het in rekening brengen van opslagkosten van €50 per week (!). Keukenloods zag echter later in dat dit wat overdreven was en heeft deze kosten geschrapt. Levering en montage volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Blij met het eindresultaat en zeker een goede ervaring met Keukenloods!
Appartementkeuken
Appartementkeuken
Beste Rogier, Wat een prachtige keuken! Goed dat je een foto hebt geplaatst. Het is altijd leuk om te zien hoe het eindresultaat is geworden! Veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door S.J. de Veth op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken gekocht bestaande uit grote ladeblokken en hoekkastjes. Inclusief plaatsen. Alles werd op tijd geleverd en de monteur heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. Inclusief verleggen waterleiding. Top. En de keuken bevalt super
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ad Domenie op maandag 14 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
ik ben zeer tevreden met de keuken alles is perfect. ik heb al anderen mensen gestuurd naar jullie zaak ik was tevreden en mijn kookplaat is prevekt en, ik heb ook een goed woord voor de verkooper die gaf mijn een goed gevoel . ik heb ook de raat van de verkooper opgevolgt van mijn quooker zeer te vreden mee kan er weer 5 jaar techen.
Hoekkeuken met quooker
Hoekkeuken met quooker
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Linda Rijpkema / Bakker op dinsdag 16 feb 2016 '16 | vestiging Amsterdam
We zijn bij Keukenloods terecht gekomen, omdat we aanpassingen wilde op de keuken welke de vorige bewoners bij Keukenloods hebben gekocht. Wauw, nog nooit ben ik zo goed geholpen als door Wendy van Kranen bij Keukenloods Amsterdam. In alles dacht ze met ons mee en kwam ze met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hebben. Het eindresultaat is dan ook fantastisch met de minst gemaakte kosten. Heel erg blij mee! Ook met het hoofkantoor in Opmeer heb ik goed telefonisch contact gehad.
Keuken op visgraat motief
Keuken op visgraat motief
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super meegeholpen”
Door Remco Mir Candela op maandag 18 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Super meegeholpen aan de indeling van de keuken. Dingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht kwam de verkoper zelf mee. Ook een uitstekende prijs ontvangen. Pakte nog een stuk lager uit dan we hadden gebudgetteerd en verwacht. Wij raden keukenloods zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tijdige plaatsing”
Door B. Hoog Stoevenbeld op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Keukenloods nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. De levering was op de geplande week gearriveerd zodat er een mooie keuken op tijd werd geplaatst.
Onze mooie keuken
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service gehad”
Door Johann op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Goede service in de zaak. Verkoper nam ruim de tijd voor ons om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Samen met de verkoper tot een mooie oplossing gekomen. Communicatie was duidelijk en snel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal goed. Zelfde keuken voor een minder geld dan bij de concurrenten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“vaatwaasser”
Door jan op vrijdag 2 jan 2015 '15 | vestiging Gaanderen
We hadden al een goede ervaring met keukenloods bij aanschaf van koel/vriescomb.Onze vaatwasser liet ons in de steek en vonden bij kknlds een die naar onze zin was.Deze bestelt maar kregen bericht dat deze niet meer geleverd kon worden.Wij kregen een zeer goed aanbod voor een andere vaatwasser en tegen dezelfde prijs.De leverings tijd was snel geregeld en conform de afspraak uitgevoerd.de lijnen naar kknlds waren zeer kort en zeer vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betonnen blad niet gecoat”
Door Karen op zaterdag 19 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Kookeiland bij ons geleverd. Maar er was geen coating onder het eiland aangebracht. Dat was de leverancier vergeten. Dat zorgde ervoor dat wij continu alles konden schoonmaken en de kasten niet konden gebruiken. In eerste instantie werd de klacht niet serieus genomen. Inmiddels is er alsnog coating aangebracht, maar omdat het blad al gemonteerd is, kunnen ze niet meer overal bij. Bovendien is het nog steeds goor en ligt er continu stof in de kasten. Tijdens het aanbrengen van de coating is spul gelekt op onze kasten (buitenkant). Om ons tegemoet te komen, hebben we twee waardebonnen gekregen, maar we kopen er toch nooit meer, dus daar hebben we niets aan. Onze klachten zijn niet op de juiste manier afgehandeld en we zijn het zo zat, dat we het nu zelf oplossen.
Beste Karen, Wat vervelend om te lezen dat het mis is gegaan bij de coating van het betonnen blad. Wat ik begrijp is dat u contact heeft gehad met de winkel en dat zij nogmaals hebben aangeboden om het probleem op te laten lossen door een monteur. Het is jammer dat u hier geen gebruik van wenst te maken, want Keukenloods wil net zo graag als u dat alles in orde komt. REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Mocht u nog van gedachten veranderen en toch gebruik willen maken van onze diensten dan hoor ik, of mijn collega in de winkel, dat graag. Verder hoop ik toch dat u veel plezier kunt beleven aan het kookeiland. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Emma, weet je wat ik vervelend vind om te horen? Jullie hebben onze klacht in eerste instantie helemaal niet serieus genomen. Pas na dik 3 weken kwam er iemand langs die direct vertelde dat er een fout was gemaakt. Vervolgens wordt die fout helemaal niet adequaat opgelost en ook nog eens schade en vlekken veroorzaakt. Wij bellen om dat door te geven. Wordt er weer moeilijk gedaan! 1/2 REACTIE VAN KAREN
en dat noemen jullie service? Ik vind het schandalig. Wij waren jullie zo zat, dat we het zelf hebben opgelost. Wij sturen jullie graag de factuur van de schoonmaakkosten en de timmerman. Wij hebben maanden overlast gehad van jullie falen. Schandalig is het! REACTIE VAN KAREN
Beste Karen, We begrijpen uw punt. Morgen wordt u gebeld door de vestigingsmanager van Keukenloods.nl Amsterdam Zuid-Oost om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Bijna foutloos”
Door Coen Hupkes, Anke Stekelenburg op maandag 7 apr 2014 '14 | vestiging Waddinxveen
Onze eerste indruk bracht ons er toe om met de keukenloods in zee te willen gaan. De formule van "lage prijs/geen korting" sprak ons aan. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Alle bestellingen en maten klopten. De door de keukenloods aanbevolen installateur leverde goed werk en bleef binnen zijn offerte, zelfs werd er nog e.e.a. extra gedaan. Helaas bleek achteraf dat er in het granieten aanrechtblad vlekken/kringen zaten. De Keukenloods heeft er voor gezorgd dat alles werd vervangen, zonder enige vorm van discussie over kosten e.d. Samenvattend geeft het hele proces van sales tot en met aftersales ons een prima gevoel en wij bevelen De Keukenloods Waddinxveen dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Gaanderen”
Door M&H op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Combimagnetron gekocht bij Keukenloods in Gaanderen. Goed geholpen door Jort. We hadden dit type 2 dagen eerder reeds uitgezocht op interneten toen was deze €117,- goedkoper. Toen we dit melden, werd de prijs voor ons direct aangepast en hebben we de combimagnetron gekocht. Aflevering was netjes en de oude is ook meegenomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte nakoming van afspraken”
Door H. Schwantje op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Geweldige voorlichting Komen de afspraken perfect na . En de plaatsing gebeurde met groot vakmanschap . Wij zijn dus, meer dan tevreden en bevelen de Keukenloods aan. Ook de bezorging gebeurde met zorg en met leuke mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Angelina hoetelmans op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Roosendaal
We zijn netjes en snel geholpen, er werd goed meegedacht met de opstelling. De communicatie en levering liep zeer naar wens en de keuken is prima in orde. Er zat 1 verkeerd artikel bij maar dat is keurig opgelost.
Witte keuken met brede deurgrepen en zwart fornuis
Witte keuken met brede deurgrepen en zwart fornuis
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanraden”
Door Carol Bon op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken met 5 apparaten gekocht. Goede service, snel geleverd, snel te bereiken met vragen. Er moet nog 1 deurtje worden omgewisseld, die niet goed was, als deze ook nog vlot komt, dan ben ik helemaal tevreden. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige resultaat”
Door Fam. Ottenga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Zowel de verkoper als de monteur hebben voor een prachtige resultaat gezorgd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. En ook nog eens praktisch ingericht met de opbergruimte in de apparatenkast en overige grote lades. Top gedaan Keukenloods Veendam!
Eindresultaat keukenwand
Eindresultaat keukenwand
Beste Fam. Ottenga, Wat ontzettend mooi! Veel plezier met de nieuwe keuken, maar dat moet vast goed gaan komen! Bedankt voor het plaatsen van de foto! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
+ Toon extra foto van Fam. Ottenga
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geregeld en bereikbaar”
Door Matthijs Wolkenfelt op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel erg blij met de nieuwe keuken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Van verkoop tot plaatsing en nazorg was het allemaal zeer goed geregeld. Jullie zijn goed bereikbaar en anwoorden snel en hebben de paar punten die ik had snel en goed opgelost. Bedankt keukenloods
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Supersnel”
Door j dinkla op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zwaag
super snelle levering van een werkeiland voor ons opleidingscentrum. Wie verwacht dat nou, iemand komt binnen vraagt naar de maximale maat van een werkblad van 120 cm breed, die super snel leverbaar is. krijgt te horen 400 cm. en roept; doe daar maar kastjes onder en lever maar.
Beste J. Dinkla, Bedankt voor het plaatsen van de foto! Ziet er super uit! Veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door michel boer op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Veendam
Vriedelijke medewerkers met kennis van zaken en naar mijn beleving is er voor iedere wens een oplossing. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles in een keer aanwezig geen geneuzel met dingen wat niet compleet is. En mocht je vragen hebben kun je altijd bellen en word je netjes te woord gestaan.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed”
Door J.Schurink op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Zwaag
Goede voorlichting, deskundig advies. Rustige insteek, eerst globale info die op je in kan werken, dan pas afspraken en tekenen. Geen gevoel dat je een keuken " door de strot geduwd" krijgt. Hulde! Jammer dat er bij de bestelling wat zaken mis zijn gegaan, maar alles is goed opgelost, maar daardoor duurde het allemaal wat langer, jammer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Beloftes niet waarmaken”
Door Johan Sstam op maandag 21 okt 2013 '13
Vandaag besteld morgen bezorgd maken ze niet waar. "het was vanochtend druk, dus de chauffeurs zijn al weg.". Verder inflexibel in de communicatie met de klant. Met name een van de medewerkers heeft totaal geen idee hoe je met je klant mee moet denken. Hij gaat er bij voorbaat vanuit dat de klant hem besodemiedert. Ik had al betaald, maar hij vond het een goed idee dat ik nog een keer betaalde, omdat zij hun systeem nog niet hadden "bijgewerkt". "en anders rijdt de chauffeur gewoon door". Mijn ervaring is dat ze helemaal niet zijn ingericht om snel te leveren.
Reactie of foto toevoegen +64 bedankjes
“Ervaring met keukenloods”
Door Irre Charles-Graber op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
De eerste afspraak met Edwin (of Erwin?) verliep troef, hij liet ons lang (bijna n uur!) wachten zonder n update te geven hoe of wat. Toen wij weg liepen omdat we er genoeg van hadden ving Marcus' ons op. Hij heeft ons heel goed geholpen. Dank Marcus'! Anders hadden we onze keuken ergens anders gekocht. De keuken is inmiddels geplaatst, ik ben er erg blij mee! De monteur, Peter was erg vriendelijk. Echter tot nu toe lekt de spoelbak. Heb Peter al gecontact, maar geen reactie. Dat vind ik jammer. Overall vond k de service (van Marcus en t personeel van d planning) goed en n fijne showroom. Ik kook dagelijks met plezier!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Bexkens op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Nederweert
Alles is naar volle tevredenheid van ons ingevuld ,wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.Met het uitzoeken werden we goed geholpen.De levering was op de afgesproken tijd. Het plaatsen is goed verlopen .Het is ook allemaal zeer mooi geworden. Dus wij zijn uiterst tevreden over De Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Duidelijke informatie per mail”
Door Nelleke op woensdag 25 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Wij werden zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Yoella. Na de bestelling ontvingen wij alle gegevens per e-mail. Van bestelling tot plaatsing werden wij steeds duidelijk per e-mail geïnformeerd. Toen bleek dat er na het monteren van de keuken een lekkage ontstond, kwam de monteur direct en heeft een nieuw onderdeel besteld. Ook hierover werden wij per mail geïnformeerd. Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door G.Reininga op woensdag 19 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en service in de zaak.De prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Er is goed met ons meegedacht qua prijs en wensen. Afspraken nagekomen, keuken geleverd volgens afspraak. We misten alleen de montagetekening/instructies.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede zaak met schappelijke prijs”
Door Kees Fictoor op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Zeer fijne zaak. Tijdens het overleg met de installateur moest ik kortdag de installatietekeningen hebben, keukenloods.nl heeft hem toen binnen één uur verstuurd. Al met al een zeer goede zaak met keukens voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keukenkast”
Door C Smulders op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenkast gekocht wilde de kast zelf in elkaar zetten er zat niet eens een beschrijving bij! Gebeld met de verkoper die vertelde dat we een monteur moeten laten komen,voor een paar €100 euro zetten die zo,n kast inelkaar en hoefde wij dat bel gesprek niet te voeren!
Beste C. Smulders, Wat jammer dat je een minder goede ervaring met ons hebt gehad. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik nog even kijken of ik iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Hallo, Het ordner nummer is r0021361 Gr c smulders REACTIE VAN C SMULDERS
We zijn benaderd door keuken loods en het is opgelost. REACTIE VAN C SMULDERS
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Netjes gegaan”
Door Andre Heijne op maandag 5 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Gekocht: Keuken met recht werkblad 3 meter + 3 hoge kasten, inclusief 5 stuks inbouw apparatuur. Mooie grote showroom. drietal gesprekjes nodig om alles rond te breien. Inbouwapparatuur is bij Keukenloods heel scherp geprijsd. Vaak de laagste internetprijs. Andere keukenboeren beginnen met de adviesprijs en dan denk je als consument dat je lekker hebt afgedongen. Keuken is in zijn geheel netjes geleverd. Ik had 2 kleine transportschades. Die warden na melding keurig via garantie nagestuurd. Service is erg netjes. Ik wilde graag nog 3 greepjes extra voor andere kasten en die werden kosteloos nagestuurd. Super! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super begeleiding”
Door Ko Koenis op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenloods Alkmaar. Nadat wij verschillende keukens hebben wegens verhuizingen hadden wij besloten om een goedkope keuken te kopen. Wij hebben namelijk alleen negatieve ervaringen met keukenleveranciers. De verkoopster wist ons te overtuigen en besloten hier dan ook de keuken aan te schaffen. De begeleiding en adviezen waren super. de levering was super, en het mooie was dan ook dat alles compleet was en helemaal niets geen onderdelen misten of beschadigd waren. We zijn dan ook superblij met de keuken die we nu hebben staan.
veek keuken in de breedte
veek keuken in de breedte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer vakkundig”
Door Stephan Behrens op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Wij zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door de heer M. de Hamer. Dat is dus wel even een reactie waard. De keuken is precies zoals ik in gedachten had en ik zou het iedereen aanraden om bij keukenloods Zaandam te kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ontzettend tevreden”
Door Nina op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Zaandam
Ontzettend tevreden over de kennis, service, aanpassingsvermogen en het snelle schakelen van de Keukenloods. Ze hebben in onze kleine ruimte heel snel een super slim ingedeelde keuken met alles erop en eraan weten te monteren. Voor een volgend project zou ik ze weer inschakelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed advies gehad”
Door Lieke Timmerman op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Bij jullie is er: Goed advies. Tijd nemen. Meedenken. Heel fijn
Een mooie keuken is het resultaat. Ook de installateur had alle geduld.
Medewerkers staan klaar om te helpen. En r is heerlijke koffie!
Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Behulpzaam personeel”
Door Angela kain op dinsdag 5 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken uitgezocht en er werd te plaatse heel goed met ons meegedacht. Ook na bestelling hebben we ervaren dat we telefonisch goed terecht konden met onze vragen. Heel fijn dus dat het personeel zo behulpzaam was.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitgebreid de tijd genomen”
Door E. Groenenboom op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Watergang
Bij het uitzoeken van de nieuwe keuken werd uitgebreid de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen en werden veel tips gegeven. De keuken is nu geplaatst en hij is prachtig geworden en hoogwaardig van kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
Wat een mooie keuken.Ik ben meteen weg van je keuken.wat heeft het plusminus gekost? REACTIE VAN CARLA
Ga naar keukenloods en vraag naar Kees en je krijgt een goede prijs want iedere keuken is anders REACTIE VAN J.ARENDS
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede ervaring”
Door N.B.Busking op dinsdag 15 sep 2015 '15 | vestiging Zaandam
onze ervaring met de keukenloods is goed.27 juli 2015 is de keuken geplaatst spatranden zouden twee weken later geplaatst worden vanmiddag gebeld volgende week worden de randen geleverd .afspraak staat voor 8 oktober .een beetje aan de late kant .verder vindt ik de service prima .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door J. Huttinga op dinsdag 16 sep 2014 '14 | vestiging Gaanderen
We kunnen terugzien op een prima ervaring met de Keukenloods in Gaanderen. Dankzij Patrick en zijn geduld zijn wij nu in het bezit van een prachtige keuken. Doordat de Keukenloods dichtbij onze woonplaats is was het een peulenschil om vragen die we hadden persoonlijk te stellen. Ook tijdens die momenten zijn we prima geholpen. Er komt nogal wat bij kijken als je een keuken plaatst. Zeker als je hier geen ervaring mee hebt, zoals wij. We sturen bij deze feedback geen foto's mee. Dit hebben we namelijk al gedaan. We willen de medewerkers van de Keukenloods en speciaal Patrick bedanken voor een prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Inge Teerink op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Onlangs hebben we bij Keukenloods een nieuwe keuken uitgezocht. We zijn hierbij goed geadviseerd. Gemaakte afspraken worden nageleefd. We kunnen iedereen aanraden om bij Keukenloods een keuken aan te schaffen, het zal u niet tegenvallen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig en vriendelijk”
Door Sme van Den hoek op dinsdag 19 jul 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Prettig en vriendelijk geholpen en advies gekregen. Alternatieven aangeboden gekregen. Alle afspraken prima nagekomen en dubbel gecheckt. Wij kwamen om de apparatuur te kunnen bekijken die wij via webshop wilde bestellen en op een andere wijze de keuken zelf te regelen. Uiteindelijk is het een complete keuken geworden. Onze keuken is geleverd. Dit is goed bevallen. We vonden een vd monteurs wat amicaal. De heren hebben overigens enorm hard gewerkt op tijd alles klaar te hebben. De keuken is heel mooi geworden maar willen langs deze weg luc tolboom bedanken voor zijn adviezen en hulp.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Sophie Hoijng op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Zaandam
Wij zijn zeer goed en prettig geholpen door Fredy Lute.
De keuken hebben wij gekocht voor ons nieuwbouwhuis, tussen de aanschaf en oplevering van ons huis was Keukenloods goed bereikbaar voor de planning en vragen. Levering en installatie is ook vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professioneel en kundig personeel”
Door vera cox op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Nederweert
Vanaf de showroom tot het plaatsen duidelijk zeer profesioneel en kundig personeel. Er is alles mogelijk en niets is teveel. Als je zelf ook weet wat je wilt kan het binnen een uurtje gerealiseerd worden. Ook de prijs is het meer dan waard. Zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zelf geplaatst”
Door R. Joosten op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Wij zijn door Fredy van Keukenloods geholpen. Supergoed meegedacht over de meer praktische zaken van een keuken. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service van de Keukenloods. Wij zouden iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Begin goed, uitwerking slecht”
Door Wouter op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
In het begin goed en duidelijk geholpen, veel keuze uit materieel en materiaal. De uitwerking/details na het inmeten is slecht verlopen, waar uiteindelijk wel tot een oplossing is gekomen dankzij enkele medewerkers.
Keuken met inbouwspots boven deel aanrechtblad
Keuken met inbouwspots boven deel aanrechtblad
Beste Wouter, Jammer dat een deel van de levering van de keuken niet naar tevredenheid is verlopen. Als ik nog iets kan betekenen, ontvang ik graag het ordernummer via emma@keukenloods.nl, zodat ik de gegevens erbij kan pakken. Alvast dank en met groet, Emma van Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Showroomkeuken”
Door A. Menheer op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Waddinxveen
Ik heb een showroomkeuken gekocht. Ben goed geholpen. zelfs het omwisselen van de combi-oven voor een groter model was geen probleem. Het ophalen ging voorspoedig. Geen afwijking in de gemaakte afspraken. Ik wist precies waar ik aan toe was. En dat is fijn. Ik zeg met trots dat de keuken bij de keukenloods is gekocht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima tevreden”
Door J.P. Evenhuis op zaterdag 24 sep 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en begeleiding bij aankoop. Ook na aankoop werden we telkens geïnformeerd hoe lang het nog duurde voor de keuken geplaatst zou worden. Alles kwam zoals afgesproken. Goede montage. Prima tevreden!
Geplaatste keuken
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Frank de Waal op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht. Super goed geholpen door Gerwin. Ook na de aankoop goede opvolging. Wel een foutje met een te groot blad en een vensterbank die in de weg zit voor de kraan. Nieuwe vensterbank moet nog worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie complete keuken”
Door Christel van den Eijnden op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik heb een heel mooie complete, onderhoudsvriendelijke keuken voor een betaalbare prijs. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van de apparaten. De levertijd was maar 6 weken en de service en helpdesk van dit bedrijf zijn goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Pascal van heumen op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Ze hebben mij heel goed geholpen in de winkel denken heel goed met je mee .heel netjes en helpen je overal mee en denken egt met je mee super bedankt voor de keuken alles goed voor elkaar alles paste precies kon niet beter
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door Jeroen op woensdag 31 aug 2016 '16 | vestiging Zaandam
Complete keuken met inbouwapparatuur gekocht. De medewerkers hebben een advies op maat gegeven en goed ingespeeld op onze wensen. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed! Zeer mooi resultaat uiteindelijk!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Gerard & Karin op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Prima geadviseerd door Gerwin van Keukenloods Roosendaal met de aankoop en indeling van onze nieuwe keuken. Keuken is compleet geleverd op afgesproken tijdstip. Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit van de Beda keuken.
Beda keuken
Beda keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service”
Door E. Westerneng Beheer BV op maandag 13 jun 2016 '16 | vestiging Watergang
Perfecte Service van Norbert van Keukenloods Watergang en perfecte keukenmonteur. Montage in 1 dag is zoals afgesproken gebeurd. Montage en nalevering van de onderdelen is super gegaan. 100% tevreden
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“3e keuken”
Door Pascal de Haan op maandag 4 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Inmiddels al mijn 3e keuken bij keukenloods Zaandam. Wederom perfect verlopen van afspraak in de winkel waarin echt is meegedacht in oplossingen tot een perfecte levering waarin alle onderdelen aanwezig zijn en er geen gebreken zijn. Top prestatie!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Supergoed geholpen”
Door Kevin geven op donderdag 19 mei 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Beste keukenloods Gaanderen. Ik wou even zeggen dat ik super goed ben geholpen en dat ik zeer tevreden ben met mijn keuken. Ik ben bij verschillende keuken zaken geweest maar werd hier goed geholpen en heb een mooie keuken voor een mooie prijs gekregen. Ik zou mensen zeer aanraden om ook naar de keukenloods te gaan om een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Sytse op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij zijn erg goed geholpen. De medewerker heeft meegedacht en haar mening gegeven over het ontwerp. De Monteur heeft alles geïnstalleerd zonder dat er tegenvallers waren. Prijstechnisch is de keukenloods erg aantrekkelijk. Vooral met de apparatuur is in vergelijking tot andere keukenzaken veel verschil te merken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Ron Roest op dinsdag 3 nov 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goede service, er wordt goed mee gedacht met de wensen en goede alternatieven oplossingen geboden. Vooral Erik en Marcus zijn 2 goede mannen die altijd snel klaar staan. Wij kopen geregeld keukens voor onze klanten en die zijn ook erg tevreden. Er gaat zelden iets mis met de maatvoering en ook de kwaliteit van de keukens is goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer duidelijk”
Door J.de Kroon op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Zeer duidelijke adviezen. Geen opdringerigheid. Het voelde gelijk goed. Ook de montage ging vlekkeloos. Top! Zonder gestunt was het uiteindelijk toch een hele schappelijke prijs na mijn idee. De uitstraling van de showroom sprak me wel aan. Zakelijk en niet te veel show.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“tevreden”
Door B. Hagendoorn op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Pascal en Patrick weten goed wat er in de markt speelt en maken goed gebruik van die kennis. Zij anticiperen op de vraag van mij als klant en weten mij keer op keer tevreden te stellen. Alles binnen budget en volgens afspraak. Toen er tijdens transport een schade was ontstaan hebben ze laten zien dat zij ook bijzonder servicegericht werken. Binnen no-time was het probleem opgelost!
Kortom, 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Getipt”
Door Guido op dinsdag 29 dec 2015 '15 | vestiging Nederweert
Na een tip van mijn schoonvader naar Keukenloods in Nederweert gegaan. Wij zijn daar uitermate vriendelijk maar zeer gemeend ontvangen. Geen gladde praatjes en slijmverhalen, gewoon goed advies en perfect geholpen. Wij hebben Keukenloods al bij diverse mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles keurig conform afspraak”
Door M. Gerritsen op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Prima service (goed ontvangen bij binnenkomst, medewerkers nemen de tijd voor je) Medewerkers denken mee met de mogelijkheden n.a.v. jouw wensen en geven hierbij meerdere opties weer. Daarnaast krijg je hier een goede tekening van. Inmeten + levering keurig conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Inmeting goed hersteld”
Door Jose op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb bij aanvang een eiland keuken gekocht, helaas paste deze niet na een foutieve inmeting. De service van Keukenloods na hun fout was echter TOP. Nadat we de fout ontdekten is de keuken gelijk opnieuw ingemeten en hebben we meteen een ander model keuken uit kunnen kiezen waardoor deze zelfs nog op de afgesproken datum geleverd is!
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Beste Jose, Wat ene prachtige keuken hebben jullie laten installeren! En fijn dat het toch allemaal nog goed is gekomen! Heel veel kookplezier in de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door Senioren Woongroep Anand Jyoti op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
De producten zijn van goede kwaliteit. Met de levering waren er enkele problemen. Een afdekplaat werd niet bezorgd. De nalevering duurde bijkans 2 weken, waardoor de keuken na 3 weken opgeleverd kon worden. De afzuigwazemkap doet nog niet. De monteur heeft gemeld volgende week dinsdag te zullen komen. Ik vind dit allemaal wat te lang duren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Matthijs op dinsdag 29 sep 2015 '15 | vestiging Zaandam
In de winkel prima geholpen bij het samenstellen van een keuken voor mijn nieuwe woning. De verkoper denkt goed mee over de mogelijkheden en geeft tips over hoe de ruimte het best ingevuld kan worden. Levering was ook prima en netjes, montage zelf gedaan en omdat alles kant en klaar geleverd word in een weekend in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Sander Ris op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Goed geholpen en servicegerichte dienstverlening. Veel service voor een kleine keuken. Goede communicatie, zowel in het offerte stadium als in het traject tussen de geplaatste order en levering en daarna een zeer snelle levering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Laura de wit op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen met hele goede ideeën. Mijnouders hebben hun keuken een jaar geleden gekocht, dus zodoende ben ik daar ook naar toe gegaan. Zij waren ook heel tevreden dus tot nu toe ik ook. Super goed geplaatst dus heb alleen maar goede berichten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“slechte service”
Door H.Velzen op zondag 15 jun 2014 '14
Ook wij zijn zo stom geweest door voor dit flutbedrijf te kiezen. Verkeerd advies waardoor onze vrij nieuwe boiler niet meer paste, en uiteindelijk op een rotplek geplaatst moest. Verkeerde bladen geleverd: spaanplaat i.p.v. triplex,Hierdoor zaten we ruim 2 maanden (ook met kerst) met een rommelige halve keuken. pannendragers binnen 4 weken al roesten en krom waardoor de pannen wiebelen, groentelade loopt tegen deurrubber die nu al stuk gaat. Het enige dat de Keukenloods doet is jou klacht doormelden aan de fabrikant en verder per mail bevestigen. Ook daar liep e.e.a niet vlekkeloos en het ik zelf telefonisch moeten regelen. De koelkastproblemen staan nog open! Gevraagd per mail of de directeur even contact op wilde nemen. Ook bovengenoemde heeft geen tijd of vind aftersales niet belangrijk. Lieve mensen, laat je niet verleiden door mooie praat of zg scherpe prijs of bedrijven die onechte reviews plaatsten. Zonde van uw geld en inzet. Een "adviseur" daar kan geen eens communiceren! Erg trieste bedoeling. Ik zou kiezen ga bij een echte zaak kopen.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Super geregeld”
Door Vasterman op donderdag 1 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
Alles super geregeld. Snel en professioneel. En de vakmensen die de keukenloods in zwaag inhuren werken netjes en snel en proberen mee te denken met de klant. We hebben nu een super mooie keuken voor een zeer scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden klant!”
Door Fam. Van der Bruggen op maandag 15 sep 2014 '14 | vestiging Nederweert
Wij hebben een positieve ervaring met onze aankoop die we gedaan hebben bij Keukenloods te Nederweert. Het personeel was deskundig en klantvriendelijk. Er werd goed met ons meegedacht over de opstelling en inrichting van onze keuken. Ook de levering aan plaatsing is helemaal naar wens verlopen!
Praktische, ruime keuken met kookeiland.
Praktische, ruime keuken met kookeiland.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken staat er mooi bij”
Door R Hennik op dinsdag 20 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
We gingen kijken bij hornbach voor een keuken moesten een afspraak maken duurde 2 weken kwamen bij zaandam binnen legde uit wat we wilde werden ook gelijk geholpen onder een lekker bakkie koffie zou zeker aanraaden aan andere mijn zoon gaat ook straks bij zaandam kijken fijne feestdagen en ga zo door gr Rene Hennik fleostraat Purmerend
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service is achteraf uitstekend”
Door Henk Lukken op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht bij Keukenloods. Ik ben prima geholpen. Er werd goed met ons meegedacht. De levering was volgens afspraak. Niets ontbrak. Plaatsing geschiedde door een vakman. Service achteraf was uitstekend. Aanschaf van een keuken bij Keukenloods kan ik iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Spijt ervan”
Door René op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Spijt dat ik hier een keuken gekocht heb. Algemene score 1,0 .

In Augustus 2015 hebben wij een keuken gekocht bij de keukenloods, en na wat onaangekondigde veranderingen in het ontwerp die wij weer ongedaan hebben laten maken, is de keuken geplaatst op 4 en 5 November. Tijdens het installeren bleek dat de bovenste deurtjes van de wasmachinekast greeploos waren, terwijl ze dat niet behoorden te zijn, de deurtjes van de hoekkast waren niet greeploos terwijl ze dat wel behoorden te zijn. De deur van de koelkast was in de verkeerde kleur geleverd, de bovenplint was te kort, transformator van de verlichting was stuk en de besteklade was te klein. Tijdens het installeren van de afzuigkap kast is er een schroef door de plaat gegaan die ook vervangen moest worden, en de oven kan door een ontwerpfout niet vastgezet worden op de manier zoals de fabrikant het aanraad. Kan gebeuren.

Vervolgens hebben wij een aantal weken moeten wachten op de nieuwe onderdelen, en toen uiteindelijk de afspraak was gemaakt en de monteur op de stoep stond bleek dat de bovenste deurtjes van de afzuigkap wéér greeploos waren, de hoekdeurtjes wéér niet greeploos waren, de nieuwe verlichting niet werkte en de plaat voor de afzuigkapkast vergeten was. Kan gebeuren, maar is niet echt leuk omdat er weer een aantal weken gewacht moest worden voordat de keuken eindelijk helemaal af zou zijn.

Toen de monteur vervolgens weer op de stoep stond begin Januari waren de deurtjes van de bovenkast wéér greeploos geleverd, de deurtjes van de hoekkast waren dit keer wel goed, 1 van de lampjes was nog steeds stuk en de plaat voor de afzuigkap was weer vergeten. Kan gebeuren.

Afgelopen week stond de monteur voor de 3e keer voor de deur, en tot mijn blijdschap bleken de deurtjes eindelijk niet greeploos te zijn geleverd, helaas waren ze 5 cm te lang, de afzuigkap plaat bleek 3mm te kort en had geen uitsparingen voor de scharnieren, de verlichting is nu wel werkend. Dit mag toch niet zo gebeuren, wij moeten nu weer een paar weken wachten, en weer tijd vrijmaken om een afspraak te maken, hopende dat dit echt de laatste keer is.

Ondertussen weer een nieuwe afspraak gemaakt, en tot mijn grote verbazing waren dit keer de deurtjes wel in de goede maat geleverd ! Helaas bleken er dit keer de verkeerde scharnieren bij te zitten! De deurtjes konden dus weer niet geplaatst worden. Ook is er door de monteur de afzuigkap beschadigd tijdens het vervangen van een afdekplaatje, deze moet dus ook weer opnieuw besteld worden.

Na weken wachten hebben wij nu weer een orderbevestiging binnengekregen. De hoop dat alles nu definitief opgelost gaat worden heb ik allang laten varen en ben benieuwd wat er de volgende keer weer fout gaat. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf verloren en adviseer dan ook iedereen 2x na te denken om hier een keuken te kopen en als je het dan toch bij de keukenloods koopt spreek dan af dat je eerst een deel betaald en de rest pas als de keuken geheel klaar is. Wij zijn nu ruim een jaar verder na aankoop en nog steeds is niet alles goed. Vandaag is er voor de derde keer een monteur gekomen met de verkeerde scharnieren voor een paar van onze keukendeurtjes, ongelovelijk. Dit bedrijf moet zich diep schamen !!!
Beste René, Wat vervelend dat het keer op keer niet in orde was. Volgens de vestigingsmanager van Keukenloods Zaandam is het volgende besproken: De juiste onderdelen zijn nu besteld en zodra het bij ons binnen is, wordt het nogmaals grondig gecontroleerd. Als alles in orde is, wordt er met u een montage afspraak gemaakt om uw keuken compleet te maken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Hallo, bedankt voor je reaktie. Ik hoop dat je begrijpt dat wij ondertussen alle hoop hebben laten varen dat het dit jaar nog goed gaat komen. Ik ben erg benieuwd of jullie na de 5e keer nu eindelijk de juiste scharnieren kunnen plaatsen. Ik geloof het pas als ik het zie. REACTIE VAN RENÉ
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Nikola op woensdag 15 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van Keukenloods Zaandam. In totaal hebben we binnen korte tijd een besluit kunnen nemen over de keuken die we wouden en ze dachten goed mee met onze wensen. Wat ik ook indrukwekkend vond was de breedte van het assortiment (alles van Palgrim tot Boretti) en mate van kwaliteit. De service en snelheid van het offerteproces was goed, de keuken is op schema geleverd en montage liep goed. Paar kleine minpuntjes waren het feit dat er besteklade is geleverd waar geen standaard bak voor te vinden is. Daarnaast vonden we de kwaliteit van het bevestigingssysteem van de wandplank niet voldoende om spullen te dragen. We hebben dit allemaal zelf opgelost en de extra kosten vielen in het niet vergeleken met de besparing die we hebben gerealiseerd door bij Keukenloods te kopen versus concurrent (die allemaal echt stuk duurder waren). We zijn dus erg tevreden en zouden iedereen het van harte aanraden om hier te kopen en ook montage te laten doen.
Onze keuken
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prijzen apparatuur ongeëvenaard”
Door Dhr. Stegeman op maandag 12 okt 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Communicatie ten aanzien van aansluitpunten was niet goed, ten dele reden waardoor de keukeninstallatie niet meteen kon plaats vinden. Wasmachine trilt dusdanig dat we er niet zeker van zijn dat de keuken hierop is ingesteld. Keuken ziet er verder wel prachtig uit. Heb het idee dat de prijzen voor de apparatuur ongeëvenaard zijn.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hier voel je je op je gemak”
Door ferry op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een mooie keuken daar gekocht en zijn super netjes behandeld. Alles wat naar wens kwa service het personeel en de juiste prijs voor ons uitgekozen keuken. Het gevoel dat je bij de meeste keukenboeren heb dat je belazerd word hadden we hier totaal niet .
Hier voel je je echt op je gemak. Wij raden zelf iedereen de keuken loods ook aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Heleen Bos op dinsdag 26 apr 2016 '16 | vestiging Amsterdam
We hebben een eenvoudige keuken gekocht voor onze zoon. Ik vond de hulp in de winkel goed, en de service daarna accuraat. Ik hoefde nooit ergens achteraan te bellen, meldingen kwamen vanzelf van de kant van Keukenloods, en kleine problemen werden snel opgelost. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Showroomkeuken”
Door Carina op maandag 4 apr 2016 '16 | vestiging Veendam
Ik heb bij Keukenloods in Veendam een showroomkeuken gekocht. De medewerkers waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Ook nadat de keuken al was opgehaald en ik nog vragen en verzoeken had was alles mogelijk! Top vestiging in Veendam!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door J. van der Heijden op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
We werden vriendelijk te woord gestaan en konden snel een afspraak maken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget en we konden naderhand nog een aanpassing doen. We willen dit bedrijf zeker aanraden ook de montage was heel goed.
Keuken (nog niet in gebruik)
Keuken (nog niet in gebruik)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meedenken”
Door ted hollander op zondag 24 jan 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Mee denken voor het juiste balans in de fronten verdeling , goede afspaken en juiste aflevering ,nemen genoeg tijd voor de wensen van onze zijden.de keuzen va ons werkblad was niet gemakkelijk omdat wij 4200 mm aan werkblad hebben en zonder een naad wilde hebben
Keuken met doorlopend werkblad uit een stuk
Keuken met doorlopend werkblad uit een stuk
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima zaak”
Door E.Vinckhof op donderdag 21 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Onlangs hebben we een volledig nieuwe keuken gekocht bij Keukenloods. Vooraf hadden wij een bepaald idee over de inrichting van onze keuken, maar de adviseur van Keukenloods kwam met een verrassend ontwerp. Dat is het uiteindelijk ook geworden! We werden heel goed geholpen, de adviseur voelde precies aan hoe wij onze keuken wilden hebben en dacht goed mee. De klantgerichtheid van Keukenloods beperkte zich niet tot de periode tot aan het zetten van de handtekening onder de order, maar was juist ook merkbaar in de periode daarna. De vaatwasser die wij oorspronkelijk besteld hadden kon uiteindelijk niet tijdig geleverd worden door de leverancier, waarna Keukenloods ons terstond een prima en niet te weigeren alternatief bood zodat de keuken alsnog tijdig uitgeleverd kon worden. Kortom, een prima zaak waar wij onze volgende keuken (mocht dat tezijnertijd weer nodig zijn) wederom zullen aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aflevering op 2e verdieping”
Door GJ Hidding op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede adviezen betreffende de keuken en inbouwapparatuur. Goede kennis van zaken en persoonlijke benadering. Simpel om order na bestelling aan te passen. Levering uitstekend en keuken werdt zonder problemen op de 2e verdieping afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierige aankoop”
Door J cavalini op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Almere
Het kopen van de keuken ging op een plezierige niet opdringen manier. De aflevering ging goed.wel waren er wat verkeerde onderdelen mee gegeven maar dat is snel opgelost.Daarna waren er nog wat kleine mankementen maar ook deze zijn snel opgelost zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nette installatie”
Door E. Griek op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik liep binnen zonder afspraak. Het was erg druk en eigenlijk was er niemand beschikbaar maar na ongeveer 10 minuten kon ik toch worden geholpen. Ik heb met een medewerker door mijn wenslijst doorgesproken en hij liet me alle opties zien. Twee uur later had ik een keuken uitgezocht. Ik ben goed geholpen en er werd goed met me meegedacht. De keuken is geleverd en prima en netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Ossenblok Waterbehandeling op donderdag 5 mei 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles is super goed geregeld ! De keuken is precies geleverd zoals we besteld hebben . Weinig van de collega leveranciers (ook duurdere) leveren dit zo af ! Zeer aan te raden bij andere klanten Mvg Ossenblok Waterbehandeling en klusbedrijf
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door T. Boon op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na 2 van mijn dochters hebben we zelf ook een prachtige keuken gekocht , zijn in de winkel perfect geholpen.Het afleveren door de chauffeur ging ook beheerst en netjes.Alles werd nogmaals gecontroleerd of het compleet was .Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Ronald Bakker op zaterdag 22 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goed bedrijf en zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel. Wat beter kan is dat de sparring van de kookplaat in het blad beter qua maatvoering gecontroleerd moet worden, de sparring was veels te ruim, bijna geen oplegging.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitbreiding”
Door Bruno Staal op maandag 17 aug 2015 '15 | vestiging Watergang
In een bestaande keuken heeft de Keukenloods een prima uitbreiding kunnen realiseren met dezelfde deurtjes en handvatten. De nieuwe inductieplaat en koelkast voldoen volledig aan de verwachtingen. Rondom de inductieplaat is ter opvulling van het betonnen blad een zeer fraai natuurstenen blad gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaring”
Door Peter Haslinghuis op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
We zijn erg goed door Ferry geholpen in de winkel. Omdat er bijna een jaar tussen de koop en uiteindelijke levering zat waren een aantal producten niet langer leverbaar (of vernieuwd) Keukenloods heeft dit uitstekend opgelost! De montage door Guusing verliep ook erg goed! Zeer kundige vakmensen die hun werk goed doen tot onze tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nette aflevering”
Door Temminck op maandag 21 mrt 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Keuken is netjes afgeleverd (zelf geplaatst), chauffeurs waren keurig op tijd en alles is netjes in overleg binnen gezet. Keukenloods is zeker aan te raden voor een nieuwe keuken, goede prijs/kwaliteits verhouding.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Herbert Bos op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Veendam
Onlangs een keuken gekocht bij de vestiging in Veendam. Goed advies, heldere prijzen. Scherpe prijzen voor apparatuur. Ze hebben de beschikking over een goede monteur. Heeft bij ons ook de leidingen verlegd. Zeer tevreden over eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Tako Rem op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wat een fantastische hulp hebben we gehad met het uitzoeken vd keuken. Jeffrie is een vakman, die alles tot in de puntjes heeft begeleidt. Wat ik belangrijk vind, is aandacht en service. Er werd ruim de tijd genomen, en omdat het voor het eerst in mn leven was, dat we een keuken kochten, was het heel prettig om 3 of 4 langs te kunnen, en er alle keren goed de tijd werd genomen. Wij zijn heel erg tevreden over de algehele gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door J. van Gelderen/Limmen op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Uitstekend advies en goede service. Er werd goed meegedacht en ook later is er prima communicatie geweest met deze vestiging. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de service van Keukenloods. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Maureen Weijzig op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Watergang
We zijn goed geholpen met het samenstellen van onze keuken. Alle spullen werden op tijd en compleet geleverd. We hebben geen keuken uit de showroom gekocht maar helemaal zelf met behulp van de verkoper samengesteld. Nadat het gasfonuis niet meer in voorraad was werden we keurig opgebeld en kregen we tegen dezelfde prijs een nieuwere versie. De keuken werd op tijd geleverd en de bezorger nam voor vertrek eerst de hele lijst door om te zien of alles wel aanwezig was. Geen aanmerkingen, prima service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
Keuken van Keukenloods
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Loslatend folie”
Door H van Dijk op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Verkoop was prima. Maar garantie zeer slecht. Slechte keukens na 6 jaar laat het folie van de deuren al los. Oplossing die geboden werd helft nieuwe deuren zelf betalen met risico kleur verschil. Wees gewaarschuwd zeer slechte kwaliteit keukens. 5 jaar garantie is wel heel kort. Je gaat niet iedere 5 jaar nieuwe keuken kopen. Dus keukenloods nooit meer.

Aanvulling ontvangen op 30 september 2016: Wil graag het vervolg bij klacht toevoegen. Keukenloods heeft het alsnog goed opgepakt. Is monteur langs geweest blijkt een strip bij oven te ontbreken. Hierdoor laat folie los. Word een strip opgestuurd.

Aanvulling ontvangen op 18 oktober 2016: Nog een vervolg van oplossing loslaten folie. Ter aanvulling de combi oven is later door ons geplaatst. Dus top service dat het door Keukenloods opgelost is. Tevens worden nieuwe deurtjes geleverd. Top service. Kan niet beter.

Aanvulling ontvangen op 3 februari 2017: Keukenloods krijgt van ons een cijfer TIEN! Bij ons liet de folie los op twee deuren van de vriezer en koelkast. Keukenloods is wezen kijken en hebben kosteloos twee nieuwe deuren geleverd, wij zijn er heel blij mee. Nogmaals de service is wat ons betreft geweldig. Hartelijke groet, Fam van Dijk
Beste H. Van Dijk, Bedankt voor uw bericht en goed om te lezen dat het goed is opgelost. Tot ziens bij Keukenloods.nl Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (14 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (6 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (17 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dGaanderen (32 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
eNederweert (9 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
fRoosendaal (23 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
gUtrecht (0 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
hVeendam (12 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
iWaddinxveen (15 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
jWatergang (7 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
kZaandam (61 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
lZwaag (13 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens