Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
29 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
229 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1660 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
Poortvliet (Zeeland)
106 ervaringen (2 weken geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
265 ervaringen (eergisteren)
Goes (Zeeland)
230 ervaringen (3 dagen geleden)
8,8

Keukenstudio Maassluis

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5920200 | Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis
Gebruikersfoto: Gerenoveerde keuken
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Bekijk de mooiste keukens in onze grote showroom in Maassluis. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor het opknappen van een bestaande keuken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 11 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, planning, prijs, service
“Uitmuntend”
Door Wil en Louis Vermeulen op donderdag 13 jul 2017 '17
Onze ervaring met "Keukenstudio Maassluis" is uitmuntend. Zelfs bij een Keukenrenovatie als in ons geval. De adviezen, mee denken, afspraken nakomen dat was om blij van te worden ook bij levering en plaatsing van de bestelde onderdelen en apparaten. Alsmede het werk van de deskundige monteurs perfect volgens afspraak. Wij danken adviseur Raymond Mosselman, voor zijn adviezen, raadgevingen en perfect nagekomen afspraken. Inmiddels hebben wij "Keukenstudio Maassluis" al bij menigeen aanbevolen.
FOTO VAN WIL EN LOUIS VERMEULEN
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerste keuken paar jaar oud, nu nieuwe aankoop”
Door H & E op maandag 27 nov 2017 '17
Na een aantal keuken zaken bezocht te hebben terecht gekomen bij "Keukenstudio Maassluis". Nu voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Dit omdat nog wij nog altijd tevreden zijn met onze huidige keuken en de kwaliteit en prijs verhouding.
Net zoals de eerste keer wederom uitstekend geholpen door Coen van Gilst bij het ontwerpen en uitdenken van onze toekomstige keuken. Wat ons weer opviel was het geduld en het "out of the box" meedenken om zo tot een prachtig resultaat te komen qua ontwerp. Meerdere keren een afspraak gehad om ons ontwerp bij te stellen en te fine-tunen. Dit allemaal zonder druk tot aankoop van een keuken in tegenstelling tot andere keukenzaken. Uiteindelijk keurig binnen ons budget kunnen blijven. De keuken moet nog geplaatst gaan worden in ons toekomstige nieuwbouwhuis in "Wilgenrijk" maar we zijn er van overtuigd dat dit wederom keurig zal gebeuren. Keukenstudio Maassluis werkt namelijk met eigen monteurs zodat je er van overtuigd kan zijn dat de kwaliteit van plaatsen en de voorzichtigheid waarmee dit gebeurt gewaarborgd is. Dit in tegenstelling tot andere keukenzaken waar men externe monteurs gebruikt met als gevolg dat je van te voren niet weet wie er komen gaat en wat zijn vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen keukenstudio Maassluis aan, geen druk, houden zich aan hun woord, gewoon een prima zaak om een prachtige keuken te kopen voor een keurige eerlijke prijs!

Aanvulling ontvangen 27 november 2017: Wij spreken over een plaatsing van de eerste keuken en de aankoop van de tweede keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 174 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 537 ervaringen
“Genieten elke dag”
Door Suzan Nout en Pim Kerklaan op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken in onze jaren-dertig woning helemaal opnieuw laten inrichten door Keukenstudio Maassluis. Het samen maken van een ontwerp, een nieuwe indeling van de ruimte en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden vonden wij heel belangrijk. De vakmensen hebben uitstekend hun werk gedaan. Wij genieten elke dag van onze prachtige nieuwe keuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keller keuken”
Door Corrie en Gerard Sleeuwenhoek op donderdag 7 dec 2017 '17
Na een riool vervanging was ook de keuken aan vervanging toe. Na wat rond gekeken te hebben bij div keuken zaken kwamen we niet tot zaken.zodoende kwamen wij in Maassluis terecht. We werden ontvangen door Reymond Mosselman waarbij wij onze wensen kenbaar maakten. We hadden een budget en daar wilden we niet overheen.
Zodoende kwamen we uit op een mooie Keller keuken. De verdere afhandeling en het inmeten verliep heel soepel. Ook na plaatsing hebben wij nog contact gehad met Raymond Mosselman wat wij als zeer prettig hebben ervaren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan Bijl op donderdag 23 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Keukenstudio Maassluis. Coen heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze Smart design keuken en elke verandering die wij wilden werd door hem op een prettige manier uitgevoerd en hij kwam soms met nog betere oplossingen. Het plaatsen door de monteurs was echt vakwerk, helemaal top!
FOTO VAN JAN BIJL
Plaatsing goed
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Goede service met oven”
Door Fam. A.B van der Kleij uit Krimpen aan den IJssel op vrijdag 8 dec 2017 '17
November 2001 hebben wij naar volle tevredenheid een prachtige Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Een aantal weken geleden ging onze oven stuk. Voor advies voor nieuw apparatuur hebben we contact opgenomen met de keukenstudio. Na overleg en een bezoek aan onze keuken hebben wij nieuw keukenapparatuur gekocht. Een week geleden is is dit geïnstalleerd. De monteurs hebben de hele keuken nagelopen en een aantal dingen vervangen en gerepareerd. Na nu 16 jaar is onze keuken nog steeds als nieuw! Grote complimenten voor de service van Keukenstudio Maassluis
FOTO VAN FAM. A.B VAN DER KLEIJ UIT KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1660 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 265 ervaringen
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“goeie service”
Door René van den Berg op maandag 15 okt 2012 '12
In de zomer werd door Keukenstudio Maassluis onze keuken geplaatst. Natuurlijk was niet alles gelijk in orde maar er werd wel op korte termijn een oplossing gezocht. Al met al waren wij met het hele pakket, het uitzoeken, de begeleiding, een technisch medewerker, een stukadoor heel tevreden.
Een volgende keer zal ik daar weer een keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
Vestiging Keukenstudio Maassluis
aMaassluis, Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland