Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
49 ervaringen (6 dagen geleden)
6 vestigingen
1567 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
162 ervaringen (3 dagen geleden)
Woudenberg (Utrecht)
24 ervaringen (2 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
25 ervaringen (1 maand geleden)
Staphorst (Overijssel)
116 ervaringen (5 dagen geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
21 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
172 ervaringen (3 weken geleden)
4,5

Keukenstudio Tubbergen

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0546-623729 | Reutummerweg 22, 7651 KL Tubbergen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Tubbergen
Eerlijk over keukens
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Keukenstudio Tubbergen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte service met afzuigkap”
Door Kim op zaterdag 25 jun 2016 '16
Wauw wat een super slechte service. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Garantie tot waar zijn leverancier betaald, maar als je problemen hebt die hem zelf mogelijk geld gaan kosten dan laat Rob Lubbers je vallen als een baksteen. Bovendien wordt hij dan erg agressief naar de klant. Ga hier nooit kopen.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Offerte niet uitgebracht”
Door Joris op vrijdag 11 dec 2015 '15
Geen aanrader. Vol enthousiame verteld de eigenaar hoe hij te werk gaat, wat hij belangrijk vind en waar hij voor staat (voor wat het waard is...). Hij komt zijn afspraken zelfs in het begin al niet na. De offerte moet na 2 maanden nog steeds binnenkomen, terwijl hij na 3 weken heeft toegezegd dat de offerte zou komen. 1 week geleden nog een e-mail gestuurd en eveneens geen reactie gehad. Na in totaal 3x te hebben gemaild geef ik het op. Voor mij dus geen keuken van Keukenstudio Tubbergen.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
8,4
I-Kook
18 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 200 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 172 ervaringen
“Afzuiger”
Door Thijs op dinsdag 26 apr 2016 '16
Aanvankelijk zeer tevreden over verkoop en levering trajectl mooie keuken voor redelijke prijs. Echter blijkt in plaats van een plafond-afzuiger een schouw-afzuiger te zijn geleverd en ingebouwd. Keukenstudie Tubbergen geeft alles en iedereen de schuld, terwijl de monteur en de fabrikant hebben vastgesteld dat de afzuiger niet geschikt is voor plafond gebruik. Terwijl wij degene zijn die gedupeerd zijn, ratelt Rob Lubbers maar dat het aan ons ligt en schelt me over de telefoon zelfs uit. Kan het slechter? Nu rest ons blijkbaar alleen nog maar de rechtsbijstand, want aangesloten bij een branchevereniging of geschillencommissie zijn ze niet.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Geeft niet thuis”
Door Ivar op dinsdag 28 feb 2017 '17
Hele dure keuken gekocht bij Rob Lubbers. De omtimmering van de keukenkast is niet volgens afspraak opgeleverd. De verf blijft maar scheuren vertonen over de naden in de planken. Hij heeft 1 keer meegedacht over een oplossing. Deze blijkt niet te werken. Nu geeft meneer niet meer thuis. Geeft vervolgens de schuld aan de onderaannemer. Als ik de onderaannemer bel, heeft hij de samenwerking met hen opgezegd. Met ander woorden hij laat je zitten en vallen als een baksteen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Slechte service”
Door P. Lenaerts op zaterdag 12 jul 2014 '14
Het is een prachtige keuken, maar wij hadden hem achteraf graag ergens anders gekocht. Het begon allemaal prima met veel beloften over ouderwetse service, maar de ervaring is anders. Na het monteren van de keuken en de als extra aangeschafte heetwaterketel boiler, is er een enorme lekkage ontstaan. De fabrikant van de boiler die een nieuwe boiler kwam plaatsen constateerde dat de boiler compleet verkeerd was aangesloten en dat daardoor de boiler is stuk gegaan en de waterschade is ontstaan. Nadat ik Keukenstudio Tubbergen heb gebeld, geeft de de heer Rob Lubbers aan dat zij het apparaat wel goed hadden aangesloten en dat het kwam door dat wij hem verkeerd hadden gebruikt. Ik heb een rapport van de leverancier en foto's waaruit blijkt dat er bij de montage grote fouten zijn gemaakt. Ook is mij door de monteur van de fabriek verteld dat wij uitleg over het systeem hadden moeten krijgen, omdat er kokend water uit het apparaat komt. Tevens was onze afvoer niet goed aangesloten, het afschot liep richting de wasbak in plaats van richting het riool. Beide problemen worden door de heer Lubbers ontkend en zonder dat hij erbij is geweest of naderhand is wezen kijken. Het is jammer dat dat wij bijna 13.000 euro uitgeven bij een bedrijf dat service naar zijn klanten niet zo belangrijk vind.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Stef op vrijdag 22 jan 2016 '16
Allereerst verbaas ik me nogal over de negatieve reacties van een ieder voor me. Ik heb rond oktober 2015 een keuken gekocht bij dit bedrijf. Er werd heel goed meegedacht met onze ideeën en plannen, wat ik erg waardeer bij dit soort keuzes voor onze woning. Ook was de service en communicatie met Dhr. perfect. Voorbeeld: vorige week knapte er een stukje van ons aanrechtblad. Ook dit werd na 1 telefoontje meteen omgezet naar service van de fabrikant. DUS: tevreden klant !
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Top bedrijf”
Door nashwan op zaterdag 24 jan 2015 '15
Wij hebben ongeveer sinds jaar een keuken van Keukenstudio Tubbergen
-begeleiden bij het kiezen van de keuken en de apparaten: Prachtige keuken 5/5
-oplevering service: op tijd en netjes 5/5
-service na de oplevering: snel en kostenloos 5/5
Zij zijn niet de goedkoopste, maar leveren een heel goede product met top service. Wij zijn heel erg blij met de keuken en met de service van Keukenstudio Tubbergen. Nashwan en Poupak, Hengelo
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Beloftes niet waargemaakt”
Door M.Proost op zaterdag 11 jul 2015 '15
Wij hebben ook slechte ervaringen met de service van Keukenstudio Tubbergen en met name de houding van bepaalde personen. Onze keuken is door een medewerker verkeerd ingemeten. Aanrechtblad met verkeerde hoek en 30cm te lang waardoor de gehele indeling niet was zoals afgesproken. Omdat wij de keuken in hadden laten meten kregen wij de schuld van deze fout! Helaas waren ze niet in staat schuld te erkennen of excuses aan te bieden. Wel heeft hij het gepresteerd om ons 12 (!!) weken te laten wachten op een nieuw aanrechtblad. Hetgeen dus betekende geen aanrecht, maar ook geen gootsteen en kraan! Wij hebben dus uiteindelijk maar zelf een aanrechtblad, gootsteen en kraan bij Ikea gekocht zodat we in ieder geval water hadden in de keuken! Wanneer wij niet na 10 weken een mail hadden gestuurd hadden we waarschijnlijk nog langer moeten wachten. Kortom voor een keuken van een flink bedrag een erg slechte service terwijl er op de site van alles wordt beloofd!
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
Vestiging Keukenstudio Tubbergen
aTubbergen, Reutummerweg 22, 7651 KL Tubbergen, tel 0546 - 62 37 29
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel