Feedback
8,8

Keukenvision

Website: www.keukenvision.nl "Prima" score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenvision.nl | 3 vestigingen (Zuid-Holland & Utrecht)
1 / 20
20 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenvision.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenvision
KeukenVision: passie voor ontwerp, oog voor élk detail.

De aankoop van een nieuwe keuken vraagt een grote investering. Bij KeukenVision zijn we van mening dat u in ruil daarvoor dan ook alleen het allerbeste mag verwachten. Het beste advies, mooiste design en de allerbeste service.

In de ruim 40 jaar dat wij keukens voor consumenten ontwerpen, hebben we geleerd dat vooral de afstemming op uw persoonlijke wensen, onze keukens nét iets bijzonderder maakt. Die manier van werken en de wijze waarop we uw smaak en stijl, eisen en wensen samenbrengen in uw eigen droomkeuken, laten we u graag persoonlijk zien in één van de KeukenVision keukenshowrooms; in Bunnik, Dordrecht of Naaldwijk.

Wat we u daarbij direct laten zien: een bijzondere en persoonlijke keuken hoeft geen euro meer te kosten en is altijd in te richten naar uw persoonlijke budget.
Gebruikerservaringen
Er zijn 16 gebruikerservaringen over Keukenvision. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Keukenvision”
Door Babette & Dennis op zondag 13 jun 2010 '10 | vestiging Dordrecht
Wij hebben gisteren een keuken gekocht, uiteindelijk bij Keukenvision in Dordrecht. We hebben daar 1 op 1 dezelfde keuken genomen als die we bij Tieleman hadden laten uittekenen. Echter scheelde het ruim € 5.500,- in de prijs. Bij Tieleman rekende ze € 20.000,- en bij Keukenvision € 14.500,- dat scheelt ruim 25% Tip voor de mensen die nog druk aan het shoppen zijn. Als je je droomkeuken gevonden heb, de offerte opvragen die laten zien bij een keukenzaak die het zelfde merk verkopen! Dan gaan ze direct naar de juiste prijs.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door B.J. van Pelt op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Mooie luxe complete keuken gekocht bij Keukenvision. Wat ons opviel is dat de medewerkers van Keukenvision goed op de hoogte zijn van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Ook is de keuken volgens planning geleverd en een zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst.
Kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn !
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Keuken niet af”
Door Schoneveld op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Vreselijk! Doe nooit meer zaken met deze partij. Komen niet opdagen tijdens afspraken en wacht nog op onderdelen, daarnaast plaatsen ze een slecht gepolijst aanrechtblad en kitten dit slordig af. Ook stopcontacten meten ze verkeerd in. Manager doet de zaak af als ons probleem, niet het zijne etc. Vreselijke service!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“uitermate tevreden!”
Door Marco en Silvia op dinsdag 16 sep 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Ruim 4 jaar geleden kochten we onze eerste keuken bij keukenvision op aanraden van mijn zus en zwager. Wat een enorm vriendelijke medewerkers werken daar! We voelden ons meteen thuis en ondanks dat we zonder afspraak op de bonnefooi binnen kwamen nam 1 van de verkopers alle tijd voor ons en een paar uur later ( een uur na de officiële sluitingstijd, waar totaal niet moeilijk over gedaan werd) liepen we met de 3D tekeningen van de gekochte keuken de deur uit! Er wordt heel goed met je mee gedacht en je hebt absoluut niet het gevoel dat de keuken je opgedrongen wordt, echt super! Ook kan je leuk onderhandelen over de prijs :) De levering en plaatsing gingen ook helemaal top en we hebben 4 jaar genoten van de keuken. Maar nu is ons huis dus verkocht en wordt ons nieuwe huis op dit moment gebouwd en uiteraard is de nieuwe keuken weer bij keukenvision gekocht. We zaten weer net zo ongedwongen aan tafel bij 'onze' verkoper van 4 jaar geleden en het was meteen weer gezellig! We zijn heel benieuwd naar het resultaat wat we begin 2015 gaan zien! Absolute aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Suzan op woensdag 28 mei 2014 '14 | vestiging Naaldwijk
Vier maanden geleden hebben we een keuken besteld bij Keukenvision in Naaldwijk. We zijn goed geadviseerd en hebben onze plannen hier en daar wat bijgesteld omdat dit tijdens het adviesgesprek beter leek. Hiervan hebben we geen spijt gehad! De keuken is sinds vorige week helemaal klaar. Leverings- en plaatsingstermijn kwamen goed overeen met wat ons tevoren beloofd is.
Al met al zijn wij zeer tevreden over het advies en de service die wij gekregen hebben.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Claudia en Stefan op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Erg blij met onze keuken! In Dordrecht zijn we heel goed geholpen en wist de verkoper onze wensen te vertalen in een 3D tekening die precies aansloot bij wat wij in gedachten hadden. Ook de levering en montage verliep erg vakbekwaam. Toen een monteur wat later nog een nalevering kwam verzorgen is nog is heel de keuken nagelopen en waar nodig na gesteld. Top service!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer Goed”
Door E. op woensdag 4 jan 2012 '12
Wij zij zeer vriendelijk geholpen zonder enige verkoopverplichting. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. De mensen zijn verbaasd wanneer ze horen hoeveel wij betaald hebben en welke service wij gekregen hebben. Eerder bij mandemakers geweest. zeer agressieve verkoop en (kleine lettertjes) de keuken wordt alleen neergezet. Bij keukenvision wordt de keuken ook geplaatst en aangesloten. De levering was op tijd en de monteurs zijn tot 's avond laat doorgegaan om de keuken helemaal aangesloten en wel, af te leveren. De vaatwasser was aangesloten op een manier dat je geen mens meer kon verstaan. Men is teruggekomen en heeft dit euvel z.s.m. vakkundig opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan vanwege de vriendelijke, vrijblijvende verkooptechniek, het meedenken op een normale manier, de wijze waarop de keuken is geplaatst en de prijs in verhouding tot de kwaliteit. De kwaliteit is top ! wat ook leuk is dat je al je wensen gelijk in drie D meekrijgt. Dan zie je veel meer voor je wat mogelijk is. Daarna kun je alles nog naar wens aanpassen en heeft de verkoper zeer zeker ook nog goede ideeën. Het lijkt misschien of ik aandelen heb maar ik ben oprecht een zeer enthousiast klant. Mede misschien door de manier waarop we eerder bij mandemakerskeukens zijn geholpen want dit was echt vreselijk. Veel succes, Vriendelijke groet, E. de Rooij
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door B. Langenberg op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Voor de 3e keer een keuken bij Keukenvision te Dordrecht gekocht. Vanwege de goede ervaringen terug gegaan. Ik ben enorm goed geholpen door David Ten Hoeve. Bij het uitzoeken van de keuken en het maken van de tekeningen. De bezorging van de keuken verliep keurig en zonder enig probleem. De keuken is geplaatst en ik ben meer dan tevreden. Slechts 1 klein probleempje ondervonden, maar ook dat werd snel verholpen. Al met al kan ik Keukenvision zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onder druk zetten + klacht goed opgepakt”
Door Raymond op dinsdag 14 apr 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Hier gekomen via het nieuwbouw project. Aan de telefoon al aangegeven dat ik ergens anders mijn keuken wou halen. Toch op hun advies een afspraak gemaakt zodat ze wat ideeën konden laten zien. ( had ik hier maar nooit op ingegaan...). Leuke keuken laten ontwerpen maar zoals ik bij binnenkomst al aangaf wilden wij ook nog langs gaan bij een andere keukenboer. De man probeerde ons toch te laten tekenen en nogmaals moest ik aangeven dat wij nog verder wilden kijken. ( en financiering wilden afwachten.) Enige dagen later hebben wij getekend bij de concurrent die kon dezelfdensoort keuken leveren voor 20% minder! De vestiging van Naaldwijk netjes een email gestuurd dat wij onze keuken ergens anders hadden gekocht. En bedankt voor hun diensten. Helaas vandaag een "dreig" email gehad. Dat ik een contract heb getekend en dat ze "het" uit handen zouden geven als ik niet snel akkoord gaf!( nogmaals.. Ik heb geen contract getekend bij dit bedrijf) wel heb ik na deze "dreig" email mijn nieuwe buren gewaarschuwd voor dit bedrijf! diverse nieuwe buren gaven ook aan slechte ervaringen te hebben met vestiging Naaldwijk.

Naschrift ontvangen op 12 mei 2015: (mede) na aanleiding van deze ervaring is er contact geweest met keukenvision en is er met iemand van het kantoor langs gekomen bij ons thuis. Deze betreurde de gang van zaken en heeft excuses aangeboden. Na een gezellig gesprek zijn wij tevreden uit elkaar gegaan en zijn de problemen goed opgepakt en verbeterd. Graag zouden wij zien dat ook dit bij de ervaring er bij word geschreven zodat mensen ook kunnen zien dat de keukenvison de klacht goed opgepakt heeft.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“The place to be”
Door Rijk en Jannie Vogelaar op dinsdag 8 nov 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
In het verleden zijn wij vaak voorbij en langs Keuken Vision gelopen en gereden en dit voorjaar toen wij de plannen aan het uitrollen waren voor de totale verbouw van onze woonkamer na een telefonische afspraak bij Keuken Vision door Eugene Vroonland op een perfecte manier geholpen en geadviseerd dit alles zonder het gevoel te krijgen van enige dwang tot koop. Prachtig plan gemaakt voor een kookeiland met alle voorzieningen, uiteindelijk deze keuken gekocht na een goede realistische offerte in verhouding met de kwaliteit van de keuken en apparatuur. Wij hebben gekozen voor een totaal uitvoering van het installatiewerk door Keuken Vision in een hand, in september van dit jaar is de keuken geplaatst naar alle tevredenheId door Frans van der Weijde. Keuken Vison Naaldwijk is dan ook the place to be als het gaat om een keuken met stijl.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prachtig”
Door Bea Heijstek op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring is zeer goed, wij hebben al 2 keukens gekocht bij Keukenvision. De 2e is afgelopen maart in ons nieuwe huis geplaatst, het is een prachtige keuken door kundige monteurs geplaatst. De verkoper heeft ons goed geholpen en een praktische opstelling voor ons gemaakt. Service is ook snel en goed. Al met al een zeer tevreden klant een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Je merkt het aan alles”
Door Frank Verbrugge op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Eindelijk een keukenzaak waar je goed wordt geholpen, met je wordt meegedacht, en waar ze niet continu achter je aan rennen. Wij zijn geholpen door de keukenadviseur David ten Hoeve. In één woord: Geweldig! Hele goede adviezen meegekregen. Ons belang stond bovenaan en niet het belang van Keukenvision, dat merkte je aan alles. De service was uitstekend. We hebben na ondertekening van de overeenkomst alsnog meerdere keren kleine wijzigingen in de keuken laten toepassen. Dit was geen enkel probleem. En zelfs toen de keuken al geleverd was bij het magazijn van Keukenvision hebben we nog een inbouwapparaat kunnen wijzigen naar een iets ander model. Niets was teveel gevraagd, alles werd opgepakt. Wij kunnen Keukenvision aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jeffrey Koch op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wat een mooie zaak en wat een keuze, onze adviseur (Gerben) was een jonge jongen maar was voor ons een verkoper zoals je hem wenst, rustig (geen gepush), gaf goede tips, een goede luisteraar en gaf ons gewoon vertrouwen. We waren vastberaden niet te tekenen maar om daarna nog naar andere keukenzaken te gaan maar door het vertrouwen dat Gerben ons gaf zijn we direct met keukenVision in zee gegaan. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super tevreden”
Door Roel & Thereèse op zondag 8 mei 2016 '16 | vestiging Bunnik
Bij Keukenvision in Bunnik zijn we enthousiast en vakkundig geholpen door Hans Snel. Hij neemt de tijd voor je in de persoonlijke gesprekken en voelt aan wat qua budget past bij de wensen. Hij heeft altijd tijd om je vragen te beantwoorden (telefonisch en per mail) en hij komt zijn afspraken na. Het plaatsen van de keuken verliep goed. Een paar kleine schoonheidsfoutjes, deze werden netjes en tijdig hersteld. Super tevreden dus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verkoper verstaat zijn vak”
Door Ivonne van Os op woensdag 2 nov 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn zeer goed geholpen bij Keukenvision Naaldwijk door Lodewijk. Een verkoper die zijn vak verstaat. Heeft veel kennis in huis en speelt ook meteen in op onze wensen. Hij snapt onze stijl, onze budgetwensen, etc. Er was ook ruimte om samen even te overleggen, terwijl de verkoper het een en ander in de computer uitwerkt. Het eerste bezoek duurde totaal 5 uur, maar dan hadden we ook wel alle keuze-elementen doorgenomen. Thuis hebben we voor onszelf nog wat nagekeken en keuzes gemaakt, binnen een week was de keuken gekocht. De open calculatie die KeukenVision toepast sprak ons ook erg aan. Niet het onderhandelen achteraf, maar meteen open zijn in de korting die toegepast wordt. De keuken moet nog geplaatst worden. Dan zullen we even een update geven.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed gedaan”
Door Johan Companjen op dinsdag 19 mei 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Keukenvision, Dordecht. Door de verkoper, David ten Hoeve, zeer goed geadviseerd. Nam alle tijd, deed suggesties, gaf tips, raadde dingen af etc. Nu, na bijna anderhalf jaar wonen in ons nieuwe huis, merken we elke dag weer hoe goed we geadviseerd zijn. De keuken past perfect. Alles is goed georganiseerd. David ten Hoeve nam alle tijd en dat heeft zich voor ons uitbetaald in een fantastische keuken.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Adresgegevens Keukenvision
aBunnik (2 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 870 03 34
bDordrecht (8 ervaringen), Kamerlingh Onnesweg 25, 3316 GK Dordrecht, tel 078 - 618 38 88
cNaaldwijk (5 ervaringen), Warmoezenierstraat 9, Meubel Boulevard Naaldwijk, 2671 ZP Naaldwijk, tel 0174 - 62 70 08
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens