Feedback
9,7

Keukenwereld XXL

Website: www.keukenenbad.nl "Fantastisch" score uit 90 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenenbad.nl | tel: 0166-619310 | Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenenbad.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwereld XXL
Met meer dan 3000 m² keuken- en tegelbeleving kunnen wij u kennis laten maken met het nieuwste van het nieuwste op dit gebied. Juist door ons royale aanbod kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past. Dat is geen afweging maar een vorstelijke keuze!

Keukens. Vandaag de dag is de keuken een belangrijk element in uw woning. Maar welke keuken is voor u de juiste? Gebruikt u de keuken alleen om het eten te bereiden, of moet de keuken een verlengstuk worden van uw woonkamer? Zoekt u een minimalistische keuken, een moderne keuken of juist een handgemaakte keuken? Bij Keukenwereld XXL vindt u het grootste aanbod keukens. De keuken die perfect bij u past, zal er zeker tussen staan!

Deskundig. Keukenwereld XXL heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Onze deskundige adviseurs weten voor elke situatie een passende oplossing te vinden. We weten waarover we spreken, wat de nieuwste trends en beste producten zijn en hoe we de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie moeten vinden. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen door te spreken en geven u op basis hiervan eerlijk advies. Natuurlijk hoort een transparante prijsstelling hier ook bij, u weet precies wat u waarvoor betaalt.

Eigen montage. Onze deskundigheid gaat verder dan de advisering tijdens de aankoop van uw keuken. Ook het traject na de handtekening wordt geheel in eigen beheer gedaan. Zo werken onze eigen mensen de order uit, bestellen zij de keuken en wordt deze door eigen vakmensen geplaatst. Doordat wij beschikken over eigen montageteams – uniek in keukenland! – kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt, wat voor u wel net zo prettig is.

Hollandse prijsstelling. Met de instelling ‘doe maar gewoon’, weten wij samen met onze leveranciers de perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Want uw keuken hoeft niet duur te zijn... Bij Keukenwereld XXL berekenen we uw keuken compleet, en we maken er gewoon een Hollandse prijs van!
Gebruikerservaringen
Er zijn 90 gebruikerservaringen over Keukenwereld XXL. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren79 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Geen spijt”
Door Tristan F op vrijdag 19 mei 2017 '17
Het was even rijden maar hier hebben we geen spijt van gehad. Prettige showroom waar alles direct te zien is. Verkoopster nam ruim de tijd voor ons, zelfs een lekkere lunch gehad. Ook na deze dag nog telefonisch contact gehad over bepaalde keuzes. Keuken kon redelijk snel geleverd en geïnstalleerd worden. We hadden bij levering 1 probleem, de hoge kasten waren in de verkeerde kleur geleverd. Dit vanwege het in januari nog niet kunnen kiezen van de nieuwste kleurcode in het bestel programma. Gelukkig is dit professioneel en met urgentie na besteld en netjes vervangen. Hier hebben we als goedmaker nog een mooie wok pan aan over gehouden.
De keuken
De keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kopen was een feest”
Door Fam. Stam op zondag 30 apr 2017 '17
Ze zeggen wel eens dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, nou dat was het wel Keukenwereld XXL uit Poortvliet. Met veel geduld en deskundigheid van de adviseur hebben wij onze keuken daar gekocht. Het plaatsen van de keuken door Leendert en Arie werd met veel kundigheid gedaan. Het was een hele klus, maar ze hebben het uitstekend gedaan. Voor wat extra dingen deinsden ze niet terug. En zo hadden we na een paar dagen een geweldig mooie keuken staan, waar we iedere dag nog super blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Warm bad”
Door Kuin op maandag 17 apr 2017 '17
Na de 1e ervaring, die voelde als een warm bad is dit gevoel niet meer weggegaan, wat een super keukenzaak. zowel de gesprekken met de adviseur ( Kees Jelier ) waarbij onze wensen echt voorop stonden , tot de montage door Leendert ( wat een topper ) zijn we uitermate tevreden over het eindresultaat. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, ga zeker naar Keukenwereld XL !! Onze keuken is het pronkstuk van het huis geworden. Kees, Leendert bedankt
Uiterst tevreden met deze keuken
Uiterst tevreden met deze keuken
+ Toon extra foto van kuin
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door fam. van Gorsel op donderdag 13 apr 2017 '17
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ook zijn we heel tevreden over de service en het geduld dat voornamelijk Sandra met ons heeft gehad elke keer dat we weer iets wilden aanpassen aan het ontwerp. De koffie stond altijd klaar. Ook de service na plaatsing was prima! de kleinigheden die er waren zijn allemaal snel opgelost. Extra leuk was het dat Sandra zelf onze nieuwe keuken kwam bewonderen. We raden Keukenwereld XXL zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door D. Monfrooij op dinsdag 4 apr 2017 '17
We hebben een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en ook de installateurs waarmee ze samenwerken hebben heel mooi werk geleverd. Als je met plezier een keuken wilt kopen, dan raad ik dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meer dan zeer tevreden”
Door Wim van der Geest op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Showroom in Poortvliet bezocht na afspraak, zeer deskundige en rustige verkoper de Heer Pieter Vlot. Je voelt je direct op je gemak en daardoor opdracht gegeven voor de nieuwe keuken met Neff apparatuur. Top ontvangst en top afhandeling van de samenstelling van de keuken. Maar bij levering/montage gisteren en vandaag worden alle eerdere goede ervaringen nog eens overtroffen door de monteurs Leendert en Anton. Geweldige vak mensen, correct en zeer gedreven met de installatie van de keuken. Werkelijk een plaatje hebben ze ervan gemaakt!! Ook alles netjes opgeruimd, verpakkingen e.d. Meer dan zeer tevreden ben ik over dit bedrijf, Keukenwereld XXL te Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Andre Busch op zondag 5 mrt 2017 '17
Onze nieuwe keuken is een lang proces geweest. Keukenwereld XXL heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd om tot het gewenste resultaat te komen. De wijzigingen die we graag wilden werden steeds enthousiast ontvangen en verwerkt, ook wanneer we die later weer veranderden. Bepaalde dingen wilden we in eigen beheer doen, wat prima werd meegenomen in de planning. Het eindresultaat is na drie maanden nog steeds tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door Dennis en Mariëlla op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Goede service. Denken mee. Behulpzaam, maken het ondenkbare mogelijk en een fantastische montage! De keuken ziet er nog beter uit dan we konden dromen. Levertijd was ook helemaal niet lang. Toppers bij Keuken en Badwereld XXL!
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bijna alles kan”
Door Fam Bakker op woensdag 8 feb 2017 '17
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken, voorzien van veel gemakken. Zoals de vaatwasser op hoogte door deze boven een lade te plaatsen. Het heeft wat moeite gekost, maar wat een fantastisch technisch personeel, die het soms met veel moeite het toch voor elkaar kregen!!! Zeker een aanrader om op z'n minst eens te gaan kijken, bijna alles kan...
Blij met de keuken
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door C. van der Groef op dinsdag 31 jan 2017 '17
Vandaag 27-01-2017 is onze keuken opgeleverd. Superblij met het resultaat. In samenwerking met aannemer Jan Kees Schot (leidingwerk, stucwerk en verven) heeft Keuken en Badwereld een prachtige keuken neergezet. Leendert en Marko hebben de keuken geplaatst. Geweldige vaklui. Ik wil in deze ook Sandra Mieras bedanken voor het opmaken van onze offerte. Tijdens meerdere gesprekken (4) kwamen we tot het ideale plaatje. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Alles werd tot in detail besproken en je kreeg geen moment het gevoel dat er iets werd opgedrongen. Topbedrijf! ! Ik kan het iedereen aanraden.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van C. van der Groef
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Te spreken over de service”
Door van den Ouden op vrijdag 27 jan 2017 '17
Wij zijn te spreken over de service die het gehele team van Keuken & Badwereld heeft geleverd. De keuken staat nu ruim een maand en ook de laatste finishing touch (plaatsen nieuwe plint en afstellen kasten) verliep volgens afspraak. Top! Persoonlijk, dit vanwege het feit dat wij voor het eerst een keukenrenovatie hebben meegemaakt, zouden wij als leek toch de tip mee willen geven om te kijken naar een eigen team van loodgieters/elektriciens, dit maakt het communiceren richting de klant wellicht nog makkelijker.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Delcroix Marc op maandag 23 jan 2017 '17
Wij zijn eerder toevallig terecht gekomen bij " Keuken en Badwereld" toen we op meubeljacht waren bij Poortvliet. Toen we er wat rond gingen snuisteren vonden we allebei een bepaalde keuken erg mooi. Terug thuisgekomen hebben we onze stoute schoenen aangetrokken en zijn we alles beginnen opmeten en te plannen. Terug aangekomen bij Keuken en Badwereld werden we hartelijk ontvangen en hebben we zoveel mogelijk uitgelegd wat onze ideeen waren. Er werd ons perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat die kosten. Er was direct een vertrouwensband.
Ook werd de levering- en plaatsdatum perfect nageleefd. Bij het plaatsen was er een piepklein foutje, maar dat werd na een paar dagen piekfijn opgelost. Voor ons niets dan lof over de keuken.
Familie Delcroix, hartelijk dank voor uw vertrouwen in Keuken en Badwereld! Geniet van jullie keuken!
REACTIE VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door J.C.B.J. Schrauwen op zaterdag 21 jan 2017 '17
Over het geheel genomen erg tevreden. Jammer genoeg voldoet de afzuiginstallatie (met plasmafilter) voldoet niet geheel aan de verwachtingen. Nare geurtjes na het koken blijven helaas toch binnen hangen en niet zoals werd verondersteld een reukloze ruimte. Verder graag nog een advies hoe de glazen plaat van het gasfornuis het beste kan worden onderhouden (erg vlekkerig).
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Alle lof”
Door Familie van der Zande op vrijdag 13 jan 2017 '17
Wij hebben bij Keuken en Badwereld XXL de keuken gekocht. Alle lof over onze ervaring. Vanaf het begin van aankoop tot aan de aflevering geweldig geholpen. Alle tijd wordt voor je genomen. Veel dank aan Sandra en Pieter en de rest van het team. Ze hebben wel degelijk verstand van zaken. Service is top. Echt een aanrader.
Keuken met eiland XXL
Keuken met eiland XXL
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aankoopervaring”
Door Peter van den Berg op dinsdag 27 dec 2016 '16
De afgelopen week in alle rust onze maatwerk keuken samengesteld met Kees Jelier. Na 3 bezoeken waren we er uit en de keuken is besteld. We zijn prima geholpen en hebben geen concessies hoeven doen. Kees adviseerde ons goed en luisterde naar onze wensen. Binnenkort de oude keuken eruit en dan wordt het leidingwerk gedaan. We kijken uit naar het plaatsen maar hebben gezien alle positieve reacties alle vertrouwen in een goed eindresultaat!
Keukenontwerp
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede ervaringen”
Door P. van Deursen op woensdag 16 nov 2016 '16
We hebben goede ervaringen met de verkoopafdeling. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en zo een mooie nieuwe keuken samengesteld. Echter de service tijdens het plaatsen verdient eigenlijk 6 sterren. Monteurs Leendert en Arie zijn topvakmensen, die uiterst precies en netjes te werk gaan. Daarnaast prettig en correct in de omgang.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Aanrader”
Door J.J.T Bezemer op woensdag 9 nov 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies en het geduld om alles uit te zoeken is erg positief ervaren. Als iets niet zeker was werd het helemaal uitgezocht. Ook het plaatsen is erg goed verlopen. Wij raden het ook aan bij iedereen.
Foto's na oplevering door onze monteur!
REACTIE VAN SANDRA
Stukje maatwerk!
REACTIE VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nergens moeilijk over”
Door WP Feij op dinsdag 8 nov 2016 '16
Vriendelijke ontvangst en een begrijpende verkoper (Pieter Vlot). Zet alle wensen op papier in een rustige omgeving met lekkere koffie en koek. Tussentijds (2x)geeft hij voor het verder gaan het bedrag aan wat er tot dan op papier staat met de vraag of hij verder mag gaan. Op het eind is er dan geen vervelende verassing over het aankoop bedrag. Geen aanbetaling maar wel een super goede service achteraf en levering op geplande datum. Ze doen nergens moeilijk over. Als ik ooit nog eens een keuken wil aanschaffen ga ik weer naar Keuken en Badwereld
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel goed”
Door Pm pollie op dinsdag 18 okt 2016 '16
Super goeie ervaring niks op aan te merken we zijn vanaf het begin dat we bij keuken en badwereld goed geholpen paar keer terug en alles goed uitgezocht ook de afzuigkap waar ik over twijfelde en het plaatsen van de keuken was ook super vooral met de vaatwasser ook prima opgelost door leendert
Kookplaat koelkast en afzuiging
Kookplaat koelkast en afzuiging
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Jos van der Linde op donderdag 29 sep 2016 '16
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet. We zijn uitstekend geholpen, op onze ideëen werden goed gereageerd en we kregen zeer zinvolle aanpassingen terug. De keuken is helemaal naar onze zin en daar gaat het toch om. Ik zou iedereen aanbevelen Keuken en Badwereld te bezoeken als je een nieuwe keuken wil aanschaffen.
Driedubbele keukenkast
Driedubbele keukenkast
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een aanrader”
Door Al van Nispen op dinsdag 27 sep 2016 '16
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet ze hebben een afd bij Bouwman Potter.Wij zijn daar heel goed geholpen met iemand die goed weet waar ze over praat en goede tips aan draagde.Van het begin( keuken bestellen tot installatie met hak en boorwerk )was alles goed .ik vind het een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door Sjaak en Hannie de Bruijne op maandag 26 sep 2016 '16
Na de goede ervaring van onze dochter bij de aanschaf van een keuken bij Keuken en Badwereld zijn we zelf ook naar Poortvliet gegaan voor een nieuwe keuken. Geweldig geholpen door Sandra, soms bijgestaan door Pieter. Ze namen alle tijd voor een goed en praktisch ontwerp. Ze hebben veel keukens staan dus voorbeelden genoeg om te kijken wat je nu precies wilt. Ook de levering van de keuken verliep prima en de montage door Leendert (dezelfde monteur als bij onze dochter) verliep vlekkeloos. Het is precies geworden zoals we het in gedachten hadden. We kunnen het iedereen aanraden om voor een nieuwe keuken naar Poortvliet te gaan.
REACTIE VAN SANDRA
Keuken schitterend afgeleverd!
REACTIE VAN SANDRA
Bedankt Fam De Bruijn, voor het vertrouwen in Keuken en Badwereld!
REACTIE VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“No nonsense winkel”
Door Van Esbroeck op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben in januari 2016 onze keuken besteld. We zijn in totaal 3 keer langs geweest in de winkel om de juiste keuzes te maken en alle 3 de keren hebben we ruim de aandacht gehad en werd er goed meegedacht in het maken van de keuzes. De heer Vlot, die ons heeft geholpen, is zeer deskundig en heeft verstand van zijn vak! Eind mei 2016 was het zo ver en werd onze keuken geplaatst. De 2 mannen die de keuken hebben geplaatst zijn zeer netjes en nauwkeurig te werk gegaan en hebben erg hard gewerkt. Daarnaast waren zij zeer aardig en leuk in de omgang. De keuken is precies zoals we hem hebben wilden. En we zijn dan ook meer dan tevreden met alle service en kennis die Keuken en Badwereld ons te bieden heeft gehad. Het is een no-nonsense winkel. Geen mooie praatjes, maar gewoon duidelijkheid en degelijkheid. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Mooie nieuwe badkamer”
Door Wendy op donderdag 4 aug 2016 '16
Mooie nieuwe badkamer! Helaas niet in 1x helemaal goed, maar terugkomen voor de monteur was geen enkel probleem. Badkamer is geplaatst toen wij op vakantie waren. Het huis is netjes achtergelaten door de heren! Alles is nu geheel naar wens!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Fam. Van Wezel op zaterdag 30 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Keuken en Badwereld. Wij zijn bijzonder goed geholpen en tevreden over de gang van zaken. Alles was goed geregeld en de mensen waren zeer kundig en klantvriendelijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Mooi resultaat familie Wezel! Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf!
REACTIE VAN MARJOLEIN
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Gelijk goed geholpen”
Door Familie van Oostrum op maandag 11 jul 2016 '16
Al heel veel plezier gehad van een prachtige keuken! Vorig jaar waren we op zoek naar een keuken voor ons huis. We zijn naar Keuken en Badwereld gegaan in Poortvliet. Al vanaf het eerste moment werden we uitstekend geholpen door Pieter Vlot. Hij heeft duidelijk veel kennis van zaken en we hebben van hem veel uitleg gehad over de indeling de keuken, verschillende apparatuur, mogelijkheden enzovoort. Nadat hij onze wensen op en rijtje had gezet, is hij voor ons aan de slag gegaan en heeft een pracht van een keuken op papier gezet. Dit was de keuken die we in gedachten hadden. 6 maanden geleden is de keuken gezet en sinds we in ons huis wonen hebben we al heel veel plezier gehad van de keuken. Veel ruimte, heel praktisch ingedeeld en hij is prachtig om te zien. Kortom: we zijn heel tevreden over Keuken en Badwereld!
Dit is de keuken die we in gedachten hadden
Dit is de keuken die we in gedachten hadden
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Overweldigend resultaat”
Door Willeke van Belzen op zaterdag 9 jul 2016 '16
Deskundig advies door Pieter Vlot, fijne gesprekken met als eindresultaat een schitterende keuken met daaraan een bar/eetgedeelte voor lange avonden onder het genot van een hapje en een drankje! Je wordt geholpen en er worden adviezen gegeven maar vooral wordt er ook geluisterd naar jouw wensen en ideeën! Mijn advies is ga naar keuken en badwereld als je een overweldigend resultaat wilt behalen!
Keuken met donker blad en plafondspotjes
Keuken met donker blad en plafondspotjes
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keukenwereld XXL”
Door Gèrald en Eline Janssen op woensdag 29 jun 2016 '16
Super geholpen, luisteren goed naar je wensen en nemen alle tijd voor je! Al vonden we het moeilijk om van een stukje hout onze hele keuken uit te kiezen, we zijn erg tevreden met het schitterende resultaat! Bedankt, we zijn zo blij met onze prachtige keuken en genieten er elke dag van! De keuken vult precies onze style in huis aan..
Keuken passend bij de huisstijl
Keuken passend bij de huisstijl
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Kosteloze annulering”
Door helena op zaterdag 18 jun 2016 '16
Ik zag en was verkocht. Een showmodel keuken met watereiland. Kopen en gedaan. Na thuiskomst aan het indelen begonnen en het past niet in het geheel. Ruim 2 uur later gebeld en een lang gesprek, ik kon de getekende overeenkomst ongedaan krijgen. Wat een opluchting. Personeel was meer dan dat , menselijk en integer en super coulant. Een top zaak, met een klantvriendelijkheid van 10 +.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door heleen op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na 23 jaar eindelijk een nieuwe keuken. Vanaf het begin van aankoop tot aan de einde van oplevering geweldig geholpen. Denken echt met je mee en ook bij de montage van de keuken heel vakbekwame monteurs. Wij zijn super tevreden.
Wat is de keuken mooi geworden familie Giebels! Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Keuken en Badwereld. Hier doen wij het allemaal voor!!
REACTIE VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima”
Door fam. de waard op donderdag 31 mrt 2016 '16
We zochten een aantal kastjes, passend bij een bestaande kast en bureaus. Het verkooppersoneel deed zijn uiterste best met het zoeken/adviseren om iets te vinden wat aan onze verwachting zou voldoen. Nu daar zijn ze in geslaagd! De organisatorische afwikkeling verliep verder prima. Afspraken werden nagekomen. Een bijzondere pluim voor al het personeel waarmee we te maken hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer positieve ervaring”
Door Hans van Maldegem op vrijdag 25 mrt 2016 '16
Zeer positieve ervaring. Vanaf het moment van keuzebepaling, bespreking offerte, aankoop , levering en plaatsing , hebben wij uitzonderlijke vriendelijke vakmensen ontmoet. De keuken is een plaatje voor het oog , voldoet aan al onze wensen en is met zeer veel vakmanschap geplaatst.
Dank u wel voor uw positieve ervaring. Het resultaat mag er zijn!
REACTIE VAN SANDRA MIERAS
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Keurig en netjes gedaan”
Door j.w. Banks op maandag 7 mrt 2016 '16
Keurig geplaats , netjes afgewerkt! Goede uitleg op mijn vragen , alles word netjes afgevoerd in een woord geweldig Zal de keuken graag bij vrienden aanbevelen die er een kopen ga naar jullie !
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Linda Bolders op woensdag 17 feb 2016 '16
Ik heb mijn keuken gekocht bij Keuken en Badwereld in Poortvliet, tijdens de aankoop werd ik prima geadviseerd door de verkoper, ze nemen echt de tijd voor je! Keuken is op de afgesproken tijd geleverd en een vakman heeft de keuken in 2 dagen geplaatst. Ben super tevreden met mijn keuken.
Super tevreden met de keuken
Super tevreden met de keuken
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Super”
Door Michel de Ridder op zondag 31 jan 2016 '16
Een super ervaring. In showroom goed geholpen. Goed geprijsd ook een absolute aanrader als je een nieuwe keuken zoekt. Ook plaatsing van de keuken zonder problemen verlopen. Het was onze eerst keer om een keuken te kopen, je hoort de verhalen etc. Bij keuken en badwereld niets van waar. Hier wordt je nog echt als klant behandeld!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door JHM Witjes op donderdag 28 jan 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht en bij de verkoopgesprekken kregen wij al een gevoel van "dat is zeer vertrouwd". We zijn enkele keren terug geweest omdat we toch weer iets anders in de keuken geinstalleerd wilden hebben maar dat was allemaal geen probleem en men had alle tijd voor ons. De levering en montage geschiedde door prima vakmensen zo ook de toeleveranciers zoals installateur, stucadoor en schilder. Deze toeleveranciers werden door keuken en badwereld verzorgd zodat we ons daar geen zorgen over hoefden te maken. De keuken staat er nu volledig afgemonteerd en wij zijn uiterst tevreden over het gehele proces van bestellen tot leveren en monteren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ga zo door”
Door C.Arends op woensdag 27 jan 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht.. op een dinsdag naar Poortvliet gereden om eens te kijken naar een nieuwe keuken, helemaal niet de bedoeling om er al een te kopen, na een tijdje te hebben rond gelopen werden wij aangesproken door Peterjan of hij ons misschien kon helpen..en ja dat kon hij,, wij spraken onze voorkeur uit en daar ging hij mee aan de slag..na een uurtje of 4 liepen we naar buiten met de offerte voor een nieuwe keuken. Super geholpen. Het plaatsen van de keuken op de afgesproken datum door vakmensen van keuken en badwereld XL zelf, niets was teveel kortom een superzaak. Een week of 6 na plaatsing is Peterjan nog langs gekomen met bos bloemen en de vraag of alles naar wens is...ga zo door..
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Alle lof”
Door Martine de Bruijne op zaterdag 9 jan 2016 '16
Alle lof voor Keuken & Badwereld! In de zomer van 2014 begon mijn zoektocht naar een keuken voor in mijn nieuwbouwwoning. Al bij het rondkijken werden we meteen goed geholpen door Karel. En wat een uitzoek in de prachtige showroom! Helaas duurde de bouw wat langer dan gepland. Dat maakte wel dat ik op mijn gemak alle apparatuur, het blad, de grepen en de kraan kon uitzoeken. De service was daarbij geweldig. Karel had alle geduld. En het was geen probleem om bijvoorbeeld een stuk van de vloer mee te nemen om te kijken of de kleur van de keuken daar goed bij paste. Daarnaast kon goed nagedacht worden over de indeling van de keuken. Dat deze indeling ook via een computerprogramma werd vormgegeven maakte het nog beter om te zien of het de keuken werd die ik wilde. In december 2015 was het dan eindelijk zover: de keuken kon worden geplaatst. Mijn complimenten voor Leendert, een echte vakman, hij is zeer precies! De keuken is heel erg netjes gezet. Het is de keuken geworden waarvan ik droomde! Ik raad iedereen Keuken & Badwereld aan!
Keuken langs de wand
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Hier gaat het gebeuren”
Door Familie Beckers - Alblasserdam op zaterdag 9 jan 2016 '16
In het voorjaar reden wij naar Keuken en Badwereld Poortvliet om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij werden hartelijk ontvangen en hebben op ons gemak rondgekeken. De heer Pieter Vlot heeft ons uitvoerig geadviseerd. Dat was ook wel nodig want onze keuken is niet standaard. Het is een kleine ruimte die wij optimaal wilden benutten. De heer Vlot is een man vanuit de praktijk, dus weet uit ervaring wat er kan en niet kan worden gerealiseerd. Dat was wel heel fijn. Hij heeft ons fantastisch geholpen.Een groot fornuis, een spoeleiland, het kon allemaal worden gerealiseerd, zelfs in die kleine keuken. Het plaatsen van de keuken zou op ons verzoek in oktober plaats gaan vinden. Ook het plaatsen liep goed. Voor de monteurs Leendert en Coran was het een hele klus om de keuken met velen hoeken en randen te monteren, maar ook dit is geweldig gedaan. Een pluim voor deze heren. Keurig netjes gewerkt en ook weer meedenken over soms kleine dingen.. Het werkblad is van composiet en er is in het werk een mal gemaakt door de monteurs die naar de leverancier van de werkbladen is gebracht. Een paar weken later werd dit geplaatst. Zo precies en zo netjes weer. Alles is goed afgewerkt en netjes afgehandeld. Keuken en Badwereld Poortvliet is een aanrader! Ik hoor wel eens andere verhalen over leveranciers van keukens. We gaan lang genieten van deze keuken, maar mochten we in de toekomst ooit nog eens een keuken aanschaffen, dan gaat dit zeker weer bij Keuken en Badwereld Poortvliet gebeuren.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Keurig netjes”
Door C. De wilde op woensdag 16 dec 2015 '15
Een poosje geleden zijn we bij keuken en badwereld terecht gekomen omdat de keuken aan vervanging toe was. Samen met mijn dochter gingen we eens kijken wat we mooi vonden. Sandra heeft ons daar heel goed in geholpen, ondanks dat ze nog niet lang in de keukens werkt. Ze had een tekening en offerte gemaakt van een schitterende keuken. Twee dagen later zijn we terug gekomen om het in orde te maken. Vorige week is onze keuken geplaatst door Leendert. Deze doet z'n werk echt keurig netjes. Alles is in orde en ik kan weer heerlijk koken en bakken in m'n nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Familie Quist-Faasse op dinsdag 15 dec 2015 '15
Medio mei 2015 waren wij op zoek naar een keuken. Na diverse bedrijven bezocht te hebben kwamen we uit bij Keuken en Bad te Poortvliet en zagen de keuken, die wij voor ogen hadden, staan in de showroom. We werden te woord gestaan door een vriendelijke verkoper, die ons de eerste mogelijkheden liet zien. We namen alles ter kennisgeving aan en na enig beraad thuis zijn we terug gegaan om zaken te doen. Met verkoper de heer Peter- Jan Goedegebuure konden we naar genoegen onze wensen en mogelijkheden mede op financieel vlak duidelijk maken en invullen zoals we dit wensten. Nadat we de zaken afgerond hadden zijn we met een voldaan gevoel huiswaarts gegaan. Nu maar afwachten of de levertijd en plaatsing naar tevredenheid konden worden afgerond. Ook hier een compliment. We werden via de mail regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook op de dag van levering en plaatsing werden we door de monteurs netjes te woord gestaan en de montage was naar volle tevredenheid. De monteurs hadden zelfs een stofzuiger bij zodat na montage er voor ons niets meer schoon te maken was. Dan de afwikkeling. Na betaling werden we nog verrast met een bezoek van verkoper Peter-Jan met een prachtig boeket bloemen met de vraag of alles naar wens verlopen was. Dus al met al geweldig geholpen en dik tevreden. Wat ons beteft raden wij ieder die dit leest aan een bezoek te brengen bij Keuken en Bad te Poortvliet in het gebouw van Woonboulevard Poortvliet.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Keukenkasten”
Door Leen van Haaften op vrijdag 11 dec 2015 '15
We hadden voor onze vader en moeder keukenkasten nodig, en waren dan het voordeligst uit bij keuken ef badwereld. We werden zeer netjes geholpen door Pieter Vlot, die erg met ons meedacht. Zeker een aanrader! De aankoop is al geleverd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden”
Door berrevoets op donderdag 10 dec 2015 '15
Vandaag 10 dec zijn ze wezen kijken naar onze keuken die eind juni geplaatst is. Vooraf zijn we goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren, zodat de keus voor ons een stuk makkelijker was. Slleen de levering had misschien wat sneller gekund. De plaatsing was perfect en alles was in orde, wat niet altijd vanzelfsprekend is , wat je van deze en gene wel eens hoort. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keukenplaatsing”
Door pjvdheide op donderdag 26 nov 2015 '15
Vandaag, 26 november 2015 is onze keuken geplaatst, wij zijn meteen achter de computer gekropen om onze ervaring te delen. We willen graag een groot compliment geven aan Karel, de verkoper en Leendert en Coran, die vandaag en gisteren de keuken hebben gemonteerd. Vakkundige, vriendelijke mensen die prima overleggen en ook met complexere vraagstukken kunnen en willen omgaan. In ons geval ging het om aanpassingen bij het keukenraam. Comlimenten mensen, ook voor Bart de installateur voor electrisch, CV en water van installatietechniek Schot. Hartelijke groeten, Pieter en Karin van der Heide
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hoekkeuken”
Door Fam van den Berge op maandag 16 nov 2015 '15
We hebben in het voorjaar 2015 een hoekkeuken uitgezocht en bij Keuken en Badwereld. We hebben het naar onze eigen wens samengesteld en kregen goed advies en handige tips van de verkoper. Mooi is ook dat alles te zien is op een 3D tekening, zodat je echt een idee hebt hoe het er uit ziet. Mei 2015 was het zover en is de keuken geplaatst, we genieten iedere dag van onze mooie aankoop en de prijs viel alles mee.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uiteindelijk keurig opgelost”
Door Fam. Schijvenaars op zaterdag 7 nov 2015 '15
In 2013 keuken gekocht bij Keuken & Badwereld. Hadden toen geen klik met verkoper, maar gaande weg is het contact beter geworden. Keuken is in 2015 geleverd. Waren een aantal zaken niet wens. Deze zijn echter keurig opgelost door Keuken & Badwereld. We zouden het bedrijf zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel serieus”
Door Maja Vermaas op donderdag 29 okt 2015 '15
Ik heb contact opgenomen met Keuken en Badwereld naar aanleiding van een klacht. Wat ik goed vind, is dat ze de klacht serieus hebben genomen. Er is gezocht naar een oplossing. Ook de leverancier van het fornuis (Belling) is betrokken geweest bij de klacht/oplossing. Ik ben gehoord en gezien, niet alleen bij de aankoop van de keuken maar ook bij een klacht. Het heeft mij een respectvol gevoel gegeven. Super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden met keuken”
Door Melanie Keller en Roy Veldhoven op maandag 28 sep 2015 '15
Omdat we vrijwel alle meubels bij woonboulevard Poortvliet gekocht hebben zijn we bij Keuken en Badwereld in Poortvliet vrijblijvend gaan kijken naar een keuken. I.v.m. drukte moesten we een afspraak maken. Peter Jan was onze persoon waarmee we aan de praat raakte. Onder het genot van een kopje koffie en thee en een heerlijke verse, warme gevulde koek kwamen we tot een prijs en droomkeuken! Uit een grapje zeiden wij " trek de champagne maar open" en wat gebeurde er? ja hoor daar kwamen de glazen! Humor en echt service! Na 10 weken is de keuken geleverd en geplaatst door Keuken en Badwereld. De monteurs, Leendert & Julian, zijn echte vakmannen. Heel vriendelijk, rustig, netjes en betrouwbaar. Alles in overleg en montage met smaak en vakwerk. Wij willen Keuken en Badwereld in Poortvliet heel graag een pluim geven. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Dikke 10”
Door A.P.Buijs op woensdag 5 aug 2015 '15
Omdat we een beetje snel geleverd wilden hebben ,zijn we op een dag naar Keuken en Badwereld in Poortvliet gereden. Na een prima ontvangst zijn we met Peter Jan aan de praat geraakt. We hadden de hele dag ervoor uitgetrokken. Maar uiteindelijk waren we 's avonds om 21.00 uur helemaal klaar met het uitzoeken en bestelling en zijn het ook eens geworden over de prijs. Tussendoor kregen we ook nog dinerbonnen om in het restaurant van de woonboulevard te gaan eten. Echt service.Na 10 weken is de keuken geleverd en geplaatst door Keuken en Badwereld. De monteur , Leendert , is een echte vakman. Een rustig type , zonder praatjes. Nogmaals een echte vakman. Na 4 dagen was onze keuken , een flinke , naar volledige tevredenheid geplaatst. En een paar weken na plaatsing werden we keurig gebeld door de verkoper Peter Jan , of alles nog naar wens was. Dus daarom willen wij Keuken en Badwereld in Poortvliet heel graag een dikke 10 geven. Echt het hele proces van ontvangst tot de nazorg en interesse is echt geweldig. Een echte aanrader. Zelfs na bijna 7 maanden kwam Peter Jan langs om het met eigen ogen te zien en om foto's te maken. Ook kregen we nog een prachtig bouquet bloemen. Toppers!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam Redeker op zondag 19 jul 2015 '15
Wij hebben keuken gekocht bij Keuken en Badwereld na goed advies en prettig contact met verkoper. Keuken is inmiddels geplaatst en ziet er top uit, ook een compliment voor de kundige monteur. Al met al is Keuken en Badwereld zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Fantastisch”
Door Brenda & Bianca op dinsdag 14 jul 2015 '15
Afgelopen mei een keuken besteld en daarbij fantastisch geholpen door Pieter: duidelijk, veel hulp en eindelijk een zaak die meteen dé prijs zegt en niet met allerlei 'snelle beslisserskortingen' en 'ik overleg even met de manager-kortingen' komt. Ideaal en voor ons dé reden onze keuken daar te bestellen. Tel daar een mooie prijs bij op en we zijn om. Deze dagen werd de keuken gemonteerd door Leendert en Julian en we moeten zeggen: vakmensen die geweldig meedenken en met fijne oplossingen komen. Onze muren bleken niet 'goed' gestuct te zijn, maar dat werd met wat passen en meten geregeld. Alvast een stopcontactje zodat we tenminste koffie konden zetten: doen we even. Erg netjes gewerkt, netjes afgewerkt en prima service. Al met al zeer tevreden!
Hoe bevalt u keuken nu na een jaar gebruiken? En is de service goed van dit bedrijf? Gr Jan Wisse REACTIE VAN JAN WISSE
De keuken bevalt nog prima en de service is top. Paar keer een kleinigheidje gehad, wat snel werd verholpen. Nog steeds méér dan tevreden! REACTIE VAN BRENDA&BIANCA
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goed”
Door Fam. Van Loon op woensdag 8 jul 2015 '15
Verkoop en plaatsing van de keuken heel goed.alles prima afgewerkt en de service achteraf was uitstekend.compleet blad met achterwanden en vensterbanken vervangen zonder beschadigingen en alles weer keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Blij dat we dit gedaan hebben”
Door Marianne Heuvelman op maandag 22 jun 2015 '15
In 1 woord super! In de showroom zeer goed geholpen - verkoper had alle tijd om al onze wensen rustig te bespreken en op papier te zetten en had duidelijk verstand van zaken. Monteurs vriendelijk en bekwaam. Duidelijkheid over de prijzen en montagekosten, dit in tegenstelling tot veel andere keukenzaken! En ook niet onbelangrijk: onze keuken is volledig naar wens en duidelijk van goede kwaliteit! Wij moesten een aardig eindje rijden naar Poortvliet, maar zijn zeker blij dat we dit hebben gedaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door EPG Zomers op vrijdag 27 feb 2015 '15
Vanaf start tot einde top! Er wordt kwaliteit geleverd en de prijzen zijn prima. Altijd bereikbaar voor vragen tijdens de voorbereidingen en perfecte montage. Onze aanneemster die zelf in de keukenbusiness heeft gewerkt was erg onder de indruk en kreeg de smile niet meer van haar gezicht - ook eer van haar werk !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aan te raden”
Door Weijs op woensdag 11 feb 2015 '15
Ik heb te maken gehad met: Goede vakmensen die ook hun afspraken goed na kwamen. Levering van de keuken was op tijd en compleet. Geen beschadigingen/klachten aan de keuken. Prima monteur! Goede kwaliteit prijs verhouding. Bedrijf is aan te raden bij een ieder ander.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uitstekende service”
Door R.J. op vrijdag 6 feb 2015 '15
Het is een stukje rijden vanuit het Gooi, maar een heel mooie showroom en uitstekende service. Heb een showroom keuken gekocht voor een hele mooie prijs, ik hoefde niet aan te betalen, gewoon garantie op alles en keurig conform afspraak en in prima staat aangeleverd. Heel fijn bedrijf. Een echte aanrader..!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden zijn over onze aankoop”
Door Ad en Anita op woensdag 4 feb 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe keuken, kwamen we bij het ons al welbekende Keuken en Badwereld terecht. Hier ontmoetten we Karel van Dijke die alle tijd voor ons nam en in een gemoedelijke sfeer deskundige voorlichting gaf en zelfs de moeite nam om de volgende dag de situatie thuis ter plaatse te komen bekijken. Dezelfde dag kregen we een duidelijke offerte. De keuken werd netjes op de afgesproken datum afgeleverd. Het belangrijkste van een keuken, de montage, werd door Leendert in 't Veld enorm vakkundig en zeer netjes gedaan. Kortom kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn over onze aankoop bij Keuken en Badwereld, mede door Karel en Leendert.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door jjm Huijsmans op woensdag 4 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden de verkoopster was vriendelijk en gastvrij de levering en de montage was keurig op tijd en de service was buitengewoon de volgende aankoop is zeker weer bij jullie en raad iedereen aan om eens bij jullie binnen te lopen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“keuken”
Door a.a. story op vrijdag 12 dec 2014 '14
Na eerst zelf gekeken te hebben en een keuze te hebben gemaakt, hebben we de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe keuken te kopen. Na een afspraak te hebben gemaakt werden we netjes ontvangen en konden we onze wensen kenbaar maken. Door het duidelijke advies en de geweldige sfeer waar in werd gesproken met elkaar hebben we een nieuwe keuken gekocht. alle voorbereidende werkzaamheden hebben we uitbesteedt aan aangesloten bedrijven. Alles wat was afgesproken is nagekomen nogmaals onze dank.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een nieuwe keuken”
Door Rob en Monique Tunzi op dinsdag 9 dec 2014 '14
Op een dag zijn wij naar Keuken- en Badwereld gereden voor een nieuwe keuken. Wij werden daar te woord gestaan door een hele aardige verkoper, Peter - Jan. Niet te opdringerig en van lekkere appelflappen voorzien, gingen wij aan de slag. Na de lunch, ook aangeboden, gingen wij verder met uitzoeken, heel rustig en goed overwogen allemaal gingen wij naar huis met een goed gevoel en afwachten tot de nieuwe keuken zou komen. En dat we niet vooruit hoefden te betalen, verbaasden ons. Na 7 weken was het zover, alles verliep vlotjes en na 2 dagen was de keuken bijna af. Op een beschadiging van de servieskast en een plankje na. Na 4 weken is dat in de avonduren van Leen, die kennis van zaken heeft en heel precies is, verholpen. Wij hebben een hele goede ervaring gehad en zouden deze zaak ook aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“perfekte keuken”
Door ben polderman op zaterdag 6 dec 2014 '14
wij zijn wezen kijken bij keuken en badwereld. zagen daar een keuken staan die wij wilden hebben.hebben een afspraak gemaakt. rond de tafel gaan zitten daar onze wensen verteld de verkoper aan de slag gegaan alles gelijk mee uit tekenen. we zijn echt super goed geholpen! veel tips mee gekregen en die hebben we ook gebruikt. de keuken was op tijd niks beschadigt. de keuken is door een vakman! {Oom} gemonteerd echt op de mm. nauwkeurig. er was iets met montage beschadigd en werd gelijk nieuwe voor besteld en gemonteerd we hebben zelfs meer gekregen wat eigenlijk afgesproken was. zoals extra knopjes tl verlichting en mooie aanbiedingen. prijs kwaliteit is gewoon goed! onze motto is kost wat maar dan heb je ook wat! perfect geholpen perfecte keuken!
foto van uit kamer gezien met bar er ook op
foto van uit kamer gezien met bar er ook op
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“small is beautiful”
Door Ed Moller op vrijdag 5 dec 2014 '14
een ander huis gekocht en dus op zoek naar nieuwe badkamer & keuken. Op de terugweg van onze hele dag kijken en praten bij de bekende landelijke ketens was er geen goed gevoel. dus maar eens surfen op internet en daar kwamen we de uitstekende beoordeling van Keuken&badwereld uit Poortvliet tegen. Woonboulevard Poortvliet was ons reeds goed bevallen met de aankoop van onze slaapkamer. Nieuwe badkamer, toilet en keuken gekocht begeleid door enthousiast en betrokken verkoopteam. Levering en installatie werd uitstekend uitgevoerd, vragen onmiddellijk beantwoord en onze aanvullende wensen zijn probleemloos en snel opgevolgd.Er wordt door de hele organisatie helder gecommuniceerd waarbij alle afspraken worden nagekomen. Een ware verademing, de betrouwbaarheid en de persoonlijke benadering van deze organisatie vergeleken met de anonieme wereld van vele andere aanbieders.Voor ons alleen nog maar XXL Poortvliet en de koffie met appelflapje smaakt ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gewoon goed”
Door Richard op donderdag 4 dec 2014 '14
Een keuken bestellen bij Keuken en Badwereld is een waar genoegen. Vanaf de eerste keer de showroom binnenwandelen totdat de monteur na het werk de dicht doet, álle fases van het proces liepen geheel vlekkeloos (inclusief de voorbereidende werkzaamheden mbt leidingen, elektriciteit, stucen etc).
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“geweldig”
Door P. Nefs op vrijdag 21 nov 2014 '14
Keuken gekocht en laten plaatsen. Was geweldig ,monteur wat een vakman alles tot in de puntjes afgewerkt prima ervaring ,ook de aankoop in de showroom een deskundige en prettige ervaring!Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kan ik van hartenaanbevelen”
Door Nadine Pouw op donderdag 6 nov 2014 '14
Hoewel het niet naast de deur was vanuit Amersfoort, zijn we op basis van de recensies op Qasa naar Poortvliet gereden voor een keuken. Dat bleek een juiste keuze. De showroom bevat meer dan voldoende keukens in verschillende stijlen en prijsklassen en wij liepen tegen een originele keuken aan waar we direct voor vielen. Het verkoopgesprek werd vriendelijk en prettig geleid, en na 6 uur (!!, wel met versnaperingen) liepen we tevreden naar buiten met de order van onze keuken. In het traject tussen order en levering hebben we nog een aantal maal om aanpassingen gevraagd en steeds was KBW vriendelijk en flexibel. Over levering en montage van keukens hoor je veel horror verhalen en we vreesden dus met grote vrezen. Dat was gelukkig nergens voor nodig. Na 10 weken werd de keuken met veel zorg en beleid geplaatst en staat prachtig. Er bleek 1 onderdeurje verkeerd geleverd door de fabriek maar dat werd meteen door de monteur geregeld, wij hadden er geen omkijken naar. Na een aantal weken kregen we een verzoek voor servicebezoek, waarbij het deurtje verwisseld werd en evt vragen of problemen aangekaart konden worden. Onze afvoer maakte veel lawaai met doorloop van water, wat aan de leidingen lag, niet aan de keuken. Desondanks loste de monteur het binnen 2 minuten op. Recensies als deze bekeek ik altijd met argusogen, zo positief, dat was vast een valse recensie. Maar niets is minder waar. We zijn gewoon erg tevreden met de aankoop en levering bij/door KBW, en kunnen het dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Perfect”
Door P.m Wils op donderdag 30 okt 2014 '14
Nadat we bij verschillende keukenzaken al rond hadden gekeken, hebben we bij keuken en badwereld voor het eerst een tekening laten maken. Hier werd al meteen goed mee gedacht, en werden goeden adviezen gegeven. De tekening konden we gewoon mee nemen. Daarna in de winkel stap voor stap geholpen om alle keuzes te maken. Het beste werk dat geleverd is toch wel de levering en montage. Doordat eigen mensen dit doen werd dit met heel veel beleid en precisie gedaan. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Professionals met gevoel”
Door Rini Oerlemans op dinsdag 9 sep 2014 '14
Nog voor we één stap over de drempel hadden gezet bij Keuken & Badwereld in Poortvliet hadden we al een goed gevoel bij dit bedrijf. Dit naar aanleiding van een aantal recensies die we gelezen hadden op Qasa.nl en het raadplegen van de website van Keuken & Badwereld zelf. Via deze website vroegen we een catalogus aan die we een paar dagen later in de bus kregen. Daarna maakten we begin mei een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom in Poortvliet. Vanaf dat eerste bezoek is ons gevoel alleen maar beter geworden en werd het vertrouwen steeds groter. Keuken & Badwereld heeft een schitterende showroom die gelegen is in een enorme woonboulevard waar werkelijk alles is te vinden op het gebied van wonen. We werden vriendelijk welkom geheten door Karel van Dijke en onder het genot van een kopje koffie zetten we onze plannen en ideeën uiteen voor een nieuwe keuken. Karel luisterde heel goed naar onze wensen en maakte aan de hand daar van een eerste schets van de gewenste opstelling. Daarna nam hij ons mee de showroom in waar we ontelbare tips en adviezen kregen over keukens en apparatuur. Werkelijk niets was teveel gevraagd en als 'mogelijke klant' voelden ons fijn bij het feit dat er zo goed op onze wensen ingespeeld werd en dat Karel daar alle tijd van de wereld voor uittrok. Kortom, zéér klantvriendelijk. Zo konden we in alle rust alles bekijken, beoordelen en konden we keuzes maken. Ook onze inwendige mens kwam niets tekort!
Helemaal voldaan gingen we aan het eind van die dag op huis aan en kregen we een paar dagen later een heldere offerte in de mailbox waarop alle componenten gespecificeerd stonden. Naar aanleiding van deze offerte hebben we nogmaals een bezoek gebracht aan Keuken & Badwereld om de puntjes op de bekende 'i' te zetten, we wisten toen zeker dat we met dit bedrijf verder wilden. Ook tijdens dit tweede bezoek had Karel alle tijd voor ons en namen we de hele offerte door waarbij ook nu weer niets teveel was om nog wat meer in details te treden wat betreft de beoogde keuken en apparatuur. Aan het einde van dat bezoek gingen we 100% tevreden naar huis en brak er een tijd aan van wachten tot de nieuwe keuken geleverd en geïnstalleerd zou worden. Spannend!
Na een paar weken kregen we bericht dat er nog een monteur langs wilde komen om e.e.a. op te meten. Ook kregen we een leidingschema opgestuurd zodat we alle aansluitingen op de gewenste manier en plaats aan konden laten brengen. We kregen tijdig bericht dat de keuken eind augustus op een vrijdagmiddag geleverd zou worden. En eindelijk was het dan zover, er kwam die vrijdag een schitterende vrachtwagen voorrijden die de nieuwe keuken kwam brengen. Alle dozen werden met zorg naar binnen gebracht door de bezorgers. De hele levering ging soepel, alles was compleet en er was niets beschadigd. Diezelfde dag belde monteur Leendert in ’t Veld om te vragen of alles gelukt was en kondigde hij aan vanaf maandag present te zijn om de keuken te installeren. Deze installatie ging gepaard met veel vakbekwaamheid en zorgvuldigheid. Twee dagen later waren we in het gelukkige bezit gekomen van een prachtige keuken, helemaal naar onze zin en wensen geïnstalleerd en naar volle tevredenheid. Het gehele traject verliep precies volgens de planning die in goed overleg was gemaakt.
Lieve mensen van Keuken & Badwereld, heel erg bedankt voor alles! Voor alle tijd, alle geduld en begrip, alle aandacht, alle adviezen en voor al het meedenken, geen enkele afdeling waar we afspraken mee maakten uitgezonderd. Jullie zijn in staat om je te verplaatsen in het gevoel van de klant en dat weten jullie te vertalen naar prachtige oplossingen. We kunnen Keuken & Badwereld dan ook van harte en warm aanbevelen. Jullie zijn werkelijk professionals met gevoel!
Het eindresultaat
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Topbedrijf”
Door Anna op zaterdag 26 jul 2014 '14
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht. We zijn in de winkel vriendelijk te woord gestaan en hebben goed advies gekregen. Ik heb Keuken- en badwereld ervaren als een transparante organisatie, duidelijk in hun communicatie en tijd voor de klant. Ze dringen niets op en luisteren goed naar wat je vraagt. De levering was keurig op tijd. We hebben de keuken laten zetten, de monteur dacht met ons mee en ging netjes te werk. Alleen maar lof over deze organisatie en ik kan het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“uitstekend”
Door Bruijs op maandag 7 jul 2014 '14
Eindelijk eens een firma die doet wat ze beloven! Wij zijn keurig geholpen in de showroom. De levering was netjes volgens afspraak en de montage is goed en nauwkeurig uitgevoerd. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“badkamer meubel”
Door Nataly op woensdag 7 mei 2014 '14
Wij zijn super tevreden van onze nieuwe badkamer meubel! De service is ook uitstekend, het personeel geven veel tijd aan de klant, de sfeer is rustig en vriendelijk. Bedankt voor Karel van Dijke en andere sales personeel! De levering is ook perfect verlopen. Wij kunnen zeker deze winkel aan iedere mens aanraden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Service”
Door W.Rijnberg op dinsdag 8 apr 2014 '14
Wij zijn super tevreden, mooi afgewerkt, service heel snel en correct afgehandeld. De keuken is anderhalf jaar terug nieuw gezet. We hadden een paar weken terug een service vraag om het kastje opnieuw te stellen en een filter te vervangen, dit was allemaal geen enkel probleem.
Het resultaat
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Landelijke keuken”
Door Fam. Flikweert op vrijdag 28 mrt 2014 '14
Vandaag en gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst! Wij zijn heel tevreden! Goede service; behulpzaam, meedenkend en werken erg netjes en hard. Geen vraag is teveel. Je voelt je ook direct welkom en op je gemak bij het bedrijf/ personeel, dit in tegenstelling dat andere keukenbedrijven waar we eerder mee te maken hebben gehad. Kortom; een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R.W.Schmitz op vrijdag 24 jan 2014 '14
Zeer tevreden over over de kwaliteit. De prijs en de kwaliteit is goed. Wij zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid. De levering is zeer goed verlopen. Wij hadden geen klachten. De infra structuur van de keuken goed bekijken nadat het plan van de keuken goed is uitgevoerd, zodat tijdens de montage er geen onvoorziene obstakels ontstaan die de montage vertragen en extra kosten voor de uitvoerder zouden kunnen betekenen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede vak mensen”
Door Jan Foppele op vrijdag 24 jan 2014 '14
We zijn zeer tevreden. Fijne vakmensen over je vloer netjes en rustig. En bekwaam.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Dik voor elkaar!!”
Door Fam. in 't Veld op donderdag 9 jan 2014 '14
Een keurig bedrijf wat alle afspraken nakomt! Goede voorlichting waar ruim de tijd voor genomen word. Er is volop keuze in de schitterende showroom. Montage van onze keuken door ervaren vakman die het vak volkomen beheerst. Ook de nazorg is goed verzorgd. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“uitmuntend”
Door jvdm op maandag 23 dec 2013 '13
Na zomaar een paar uur te hebben rondgekeken in de prachtige showroom hebben we een afspraak gemaakt met Dhr. Klok. Onze opzet was om onze huidige badkamer aan te passen naar een rolstoeltoegangelijke en aangepaste badkamer. Gezien de huidige inrichting een behoorlijke uitdaging. Samen met de verkoper verschillende opties qua indeling bekeken waarbij rekening gehouden moest worden met de eisen van de WMO. Omdat we zelf al eerder hadden rondgekeken, en het goede advies waren we vrij snel tot de juiste keuzes gekomen qua indeling, tegels, toilet en andere artikelen. De prijs liet even op zich wachten omdat we alles uit wilden besteden aan Keuken en Badwereld. Binnen een week hadden we de offerte voor de verbouwing binnen en was het totaalplaatje compleet. Alles in 1 hand en dat voor een schappelijke prijs hebben wij akkoord gegeven en een week afgesproken. Een hele klus maar de monteurs werkten netjes, zeker de tegelzetter verdient een dikke pluim voor het vakwerk wat hij heeft afgeleverd. Zeker het meedenken ter plekke en wat extra kleine aanpassingen, zoals het gelijk meenemen van het infrezen van stopcontacten in de aanliggende slaapkamer, heeft er aan bijgedragen dat de badkamer, toilet en doucheruimte boven nog mooier zijn geworden dan waar we vanuit zijn gegaan. We kunnen Keuken en Badwereld dan ook aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“heel goede begeleiding”
Door Fam. Kolijn op vrijdag 20 dec 2013 '13
Heel goed, Goede ontvangst, goed nadenken met klant over de nieuwe keuken, Heel goed antwoord op onze vragen. Levering van keuken alles keurig op tijd. Montage is perfect, fijne samenwerking met monteur. Goed overleg over alles. Erg vriendelijk
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top advies”
Door Fam. van Houten op dinsdag 3 dec 2013 '13
Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken, badkamer en gastentoilet. Bij XXL Keuken en badwereld terecht gekomen na wat zoeken op internet. Zaterdag middag naar Poortvliet, wat een enorme oppervlakte en een keuze, ze hebben er werkelijk alles. Na wat rondkijken op de afdeling keuken en badkamers, werden we keurig door de gastvrouw ontvangen en zou een van de adviseurs halen. We werden te woord gestaan door dhr. Johan Klok. We begonnen met de keuken, wat een advies goede tips en zaken die het overdenken waard waren. Johan zijn advies, overdenk wat we besproken hebben en mag ik dan een afspraak maken voor komende zaterdag het liefst vroeg! De week erop waren wij ruim voor openingstijd aanwezig en werden met koffie en heerlijke warme amandelpunten ontvangen. Eerst hebben we de keuken door genomen, wat veranderingen en aanpassingen, toen de badkamer, weer een ruime keuze, muur tegels, vloertegels, sanitair, bad, douche, spiegels na alles afgestemd te hebben kwam er een functionele en fraaie badkamer uit. Als laatste het gasten toilet! Zelfde tegels als de badkamer en de keuze van de andere spullen was snel gekozen.
Johan heeft keurig de tekeningen en 3D overzichten gemaakt en opgestuurd zodat we thuis alles nog eens konden nazien. Wij zijn blij met het enorme goede advies de ruime tijd die ze nemen voor je en het absoluut meedenken en kijken er naar uit als de badkamer, keuken en toilet in Januari geplaatst gaat worden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“een keuken met vlag en wimpel!”
Door fam. T Dooge op dinsdag 29 okt 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijs-kwaliteit verhouding vonden we zeer goed. De levering is goed gegaan en de klantvriendelijkheid stelden we zeer op prijs. De problemen die we tegen kwamen zijn goed opgelost. We raden u dit bedrijf zeer aan omdat we in alle opzichten heel erg tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Open en eerlijk, vakkundig advies”
Door Ruud op zaterdag 19 okt 2013 '13
In de afgelopen maanden diverse malen bij Johan Klok geweest voor onze badkamer. Van de 3 partijen die we bezocht hebben springt keuken en badwereld er duidelijk bovenuit. Geen druk, eerlijk advies, maar wel recht door zee. Pluspunt is ook de aanpak. Men komt thuis voorbespreken/inventariseren. Daarna alle tijd als je terug in de showroom bent. Ook monteurs komen langs om eea vooraf te bekijken. Duidelijke offerte. Verder is de levensgrote 3D projectie ook prettig voor diegene die zich lastig kunnen oriënteren vanaf een platte tekening. Het feit dat we er een uur reistijd voor over hebben, zegt ook wel wat. We hebben veel vertrouwen in het eindresultaat, maar daar moeten we nog even op wachten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“keuken”
Door kitty lobbezoo op woensdag 25 sep 2013 '13
wij hebben pas een nieuwe keuken besteld en zijn goed geholpen door johan en hij gaf ons verschillende tips bij de aanschaf ook zijn ze klantvriendelijk hebben alle tijd voor je.Op de 3d foto zie je hoe het word. Nu afwachten hoe het bij het plaatsen van de keuken gaat maar daar hebben wij het volle vertrouwen in dat alles goed verloopt kees en Kitty
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Prima geregeld!”
Door Arco op woensdag 21 aug 2013 '13
Van advies en koop tot plaatsing alles prima geregeld!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eerlijk en transparantie bij xxl”
Door Jack op zaterdag 3 aug 2013 '13
Wij zijn voor onze nieuwe keuken bij Keuken en Badwereld XXL geweest, we zijn hier geholpen door Johan die ons goed wist te overtuigen van bepaalde keuze's. Er werd niet geschroomd om onze punten ter discussie te stellen. op diverse vlakken heeft dit mogen leiden tot een betere keuze. Na opdracht waren ze net zo vriendelijk als voor de verkoop. De levering en montage gingen goed. De monteur Gijs dacht goed mee, creatief en hoffelijk! Het grote verschil wat je merkt met andere keukenzaken is de klantgerichtheid. Ga hier zeker heen voor een advies. De rest volgt vanzelf! XXL waardering!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tot nu toe zeer tevreden”
Door Christine op vrijdag 26 jul 2013 '13
We hebben de afgelopen week met Keuken en Badwereld, dhr. Johan Klok, van oriënterend gesprek, via bespreking bij ons thuis, tot ontwerp, offerte en opdracht verstrekking samengewerkt. Als de ervaring tot nu toe maatgevend is voor het eindresultaat, dan kunnen we vol vertrouwen de verbouwing tegemoet zien. In November moet het gebeuren, dus daarna zullen wij vertellen hoe het afgelopen is.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig geholpen en zer goed naar de wensen van de klant geluisterd”
Door Theo & Lia op woensdag 19 jun 2013 '13
Kwalteit prijs verhouding goed, klantvriendelijkheid, levering en vragen na zelf een aanpassing te hebben doorgevoerd alsmede de hulp daarbij uitstekend, ook de mogelijkheid om bij de fabriek zelf een blad uit te kunnen kiezen heel fijn daar zo'n grote plaat toch anders overkomt als in de showroom een klein plaatje.
Tevens hebben wij een Belling oven gekocht, op een speciale dag hebben wij toen een uitnodiging gehad met een zeer goed uitleg van een vertegenwoordiger van ruim een half uur. Wij zouden Keuken en Badwereld in Poortvliet zeker, mede door de zeer goede klantvriendelijkheid bij anderen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Klasse”
Door Evert op woensdag 24 apr 2013 '13
Een nieuwe badkamer laten plaatsen. De mensen denken met hun vakbekwaamheid constant mee. Service is ver boven het gemiddelde. Kwaliteit is met een grote K Personeel is van ongekende klasse. Het bedrijf beveel ik aan door ongewoon knap werk te leveren voor een normale prijs. Met vriendelijke groeten, Evert Oosters.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Anita op zondag 21 apr 2013 '13
Een nieuwe keuken gekocht bij keuken en badwereld. Goed geholpen en alles naar wens.Goede waliteit/prijs. Alleen de achterwand kiezen was nog moeilijk. (daar hadden wij en de verkoper niet aan gedacht tijdens het kopen van de keuken)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“boven verwachting”
Door peter op donderdag 18 apr 2013 '13
Wij hebben vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij keuken en badwereld en dit is tot volle tevredenheid verlopen. Er werd meegedacht over de mogelijkheden die wij wilden en of dat wel of niet een goede optie was.
De levering is prima verlopen volgens afspraak, over de plaatsing kan ik niets zeggen( eigen beheer) maar er is wel diverse malen geinformeerd of alles naar wens was en of er klachten waren. Kortom wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van keuken en badwereld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“meer dan tevreden”
Door Yvonne op woensdag 17 apr 2013 '13
Wij hebben bij keuken en bad wereld onze landelijke keuken gekocht. Aller eerst werd er echt de tijd voor genomen om hem samen te stellen alle voors en tegens afgewogen.Daarna de levertijd besproken en zijn deze ook na gekomen.Wij hebben de keuken dan zelf geplaatst maar de jongen die de maten op kwam nemen deed dat normaal begreep ik ook deze was zeer vriendelijk en dacht erg mee heeft ons nog wat handige tips gegeven.Toen de keuken stond begon er een deurtje te werken, omdat het een natuurproduct betreft kun je dat niet tegen houden. Belde naar keuken en bad wereld werd gelijk een ander deurtje besteld en vervangen. Verder kregen we nog een kok cadeau omdat we de keuken met de pasen hadden gekocht dat was een aktie toen, die kwam bij ons thuis in de nieuwe keuken koken voor 10 personen was erg gezellig. We zijn zeer tevreden met de service en de nieuwe keuken. Ze hebben daarna ook nog zelf contact met ons gezocht om te vragen of we toch wel tevreden zijn.Volgende keer gaan wij weer naar keuken en badwereld zeker weten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Elly op donderdag 28 mrt 2013 '13
Wij hebben niets dan lof over onze ervaring , met het kopen en plaatsen van onze nieuwe keuken. Zeer vakkundig personeel die de keuken installeerde.De prijs in verhouding kwaliteit is heel goed, en alles is goed verlopen. Er was iets niet in orde met de gasplaat, en die is zonder problemen vervangen. Wij bevelen dan ook zeker deze keukenzaak aan !!! Niks dan lof erover !
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
Adresgegevens Keukenwereld XXL
aPoortvliet, Paasdijkweg 33, 4693 RE Poortvliet, tel 0166 - 61 93 10
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland