Feedback
9,5

Kex Keuken Expert Volendam

Website: www.kexvolendam.nl "Fantastisch" score uit 23 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.kexvolendam.nl | tel: 0299-412190 | Julianaweg 137a, 1131 DH Volendam
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kexvolendam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kex Keuken Expert Volendam
Kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijs. Onze keukens laten je hart sneller kloppen.

Verbaas je over onze edele materialen, verfijnde designs, functionele finesses en buitengewoon vernuft. Val van de ene verbazing in de andere. Met honderden combinatiemogelijkheden heffen we alle beperkingen op. Je stelt je droomkeuken samen naar eigen wens en prijs.

Alles kan. Samen komen we er altijd uit.

Onze keukens komen rechtstreeks uit Duitse productie, zonder tussenpersonen. Dat merk je wanneer je ons prijsvoorstel ziet. Naast de ongelofelijk scherpe prijzen, zijn al onze keukens van gecertificeerde topkwaliteit. Bij KEX Volendam koop je daarom altijd een A-kwaliteit keuken tegen een B-prijs.

Kom eens langs in onze showroom en ontdek dat er meer mogelijk is op keukengebied voor minder geld. Wij en onze koffie staan voor je klaar.

Unieke service van Kex Keukens. Wij bieden u tijdens de periode van de werkzaamheden voor montage van uw keuken, een mobiele noodkeuken aan. Bestaande uit een koelkast, 2-pits elektrische kookplaats, een spoelbak en een kraan.
Gebruikerservaringen
Er zijn 23 gebruikerservaringen over Kex Keuken Expert Volendam. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren20 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 23 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Hoogglans keuken”
Door Tony Janssen op maandag 15 mei 2017 '17
Onlangs is de nieuwe witte hoogglans keuken met zwart composiet keukenblad geplaatst door NH montage. Jur Kramer heeft ons geholpen met het ontwerp van de keuken. Regelmatig teruggeweest. Iedere keer maakte Jur tijd voor ons vrij. Meer dan dik tevreden over de persoonlijke benadering en gedegen advies. Helemaal top dat we een noodkeuken mochten lenen. Echt een uitkomst. We zijn helemaal tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. Ook de montage door NH montage echt super.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wamr bad”
Door Theo en Gré op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Na eerst elders ldeeën op te hebben gedaan, liepen we bij Kex binnen, dat voelde gelijk als een warm bad. Geen opdringerige verkopers, maar eerlijk advies. We werden door Jur van de Kamer geholpen, en die heeft voor ons een prachtige keuken ontworpen. De keuken is inmiddels geplaatst door NH montage (dikke 10), en naar alle tevredenheid in gebruik. De kwaliteit is top en ook over de prijs waren we dik tevreden. Helemaal top mannen, zo hoort het.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gewoon goed”
Door Simon en Marianne op zondag 19 mrt 2017 '17
Wij waren al bekend met kex keukens dus waarom zou je naar een andere keuken bedrijf gaan als je altijd netjes en supergoed word geholpen. Onze verkoper de heer Kees Kwakman is een topper die op elke vraag een antwoord en oplossing heeft . Kex Keukens Expert Volendam gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gemoedelijk”
Door Anna op maandag 6 mrt 2017 '17
Wij zijn door kees kwakman geholpen bij kex. Heel erg gemoedelijk en er werd me niets opgedrongen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik ben erg tevreden over de goede service en mijn prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk en uitstekend advies”
Door Frank en Liesbeth vd Oord op zaterdag 25 feb 2017 '17
keuken gekocht bij Jur vd Kamer heel vriendelijk en uitstekend advies neemt alle tijd. Perfect ingemeten door Kees. De installateur Dennis heeft perfect werk geleverd ziet er prachtig uit. Wij zijn heeeeeel tevreden TOP bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kex Keuken Expert Volendam”
Door Fam. Overmars op maandag 30 jan 2017 '17
Na een bezoek aan de showroom van Kex Keukens waar we alle keukens rustig hadden bekeken hebben we een afspraak gemaakt om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Voor de afspraak uit waren de maten al opgenomen dus we konden direct plaats nemen aan tafel waar we op een groot scherm al konden zien hoe onze keuken eruit ging zien. Eerst werd in grove lijnen de keuken in beeld gezet en daarna werden alle details goed uitgewerkt. Wat hier uit kwam was echt geweldig en voor ons de perfecte keuken. Onze ervaringen met het team van Kex Keukens zijn niets dan goeds dus ze krijgen van ons een dikke 10. De keuken is al geleverd en inmiddels ook geplaatst.Een plaatje
Plaatje van een keuken
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klasse geholpen”
Door Fam butter op dinsdag 20 dec 2016 '16
Na slechte ervaring elders, zijn we naar kex gegaan, klasse geholpen!!! Tekening is voor ons getekend, en na goedkeuring opgemeten en besteld, na precies de aangegeven levertijd, een datum voor plaatsing gemaakt, en niets dan lof!!! Na anderhalve dag stond hij erin!! Zeer kundige monteur overigens, en wat een plaatje! In het echt nog mooier!! Zeer tevreden en een echte eyecatcher tot in de kleinste detail!
Keukenzijkant
Keukenzijkant
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerst even bij Kex kijken”
Door Jan en Astrid Molenaar op woensdag 24 aug 2016 '16
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken, haddden meteen een goed gevoel dat we bij Kex binnenkwamen. Heel vriendelijk en konden eerst eens rustig rond kijken. Nou de keuze is zeer ruim, hele mooie kwaliteitskeukens. Aan te passen naar je eigen wensen, en dat werd een schitterend eind resultaat. Met de expertise van Kees Kwakman zijn wij heel erg tevreden over onze erge mooie keuken kwa indeling en alles bijpassend. Werd door een vakman (dennis) erin gezet, helemaal top. Echt een aanrader als u besluit om een nieuwe keuken te nemen eerst even bij Kex te gaan kijken, verder hoeft u niet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel fijn”
Door J. Veerman op donderdag 21 jul 2016 '16
Begin januari 2016 een luxe keuken besteld. Niet alleen heel fijn geholpen tijdens het ontwerpen van onze droomkeuken. Ook over de uitvoering is niets te klagen. Je hoort altijd horror-verhalen als je aan een nieuwe keuken moet. Ik wil bij deze, Kees en zijn team van Kex keukens Volendam enorm bedanken voor de hele fijne service en afhandeling. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Het is iedere dag weer genieten in onze nieuwe keuken en hebben van niets spijt gekregen. Gewoon heel fijn! Dikke 10 mannen!
Keuken met fijne service
Keuken met fijne service
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Laura op dinsdag 12 jul 2016 '16
Wij waren op zoek naar een bijzondere keuken met kook eiland. Ons nieuwbouw huis zorgde voor een bijzondere inrichting van de keuken, namelijk een T indeling. De kop als kastenwand en het lange gedeelte als eiland. Bij kex zijn we daarbij bijzonder goed geadviseerd en geholpen door Kees om de keuken te realiseren. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo zit er een vaatwasser , quooker, groot gasfornuis, vriezer , grote koelkast, oven en in het eiland een afvalsysteem zodat alles netjes weggewerkt is. Tijdens de gesprekken wordt er een mooie impressie gemaakt van de keuken en geeft alles goed weer. Je kon rustig de tijd nemen, hoefde niet gelijk te tekenen en zelfs toen we de keuken rond hadden en nog iets wilde aanpassen, was dat mogelijk. Zeer prettig en zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. Guijt op zondag 12 jun 2016 '16
In oktober 2015 hebben wij een keuken uitgezocht bij Kex. Wij zijn zeer vriendelijk en zeer goed geholpen door Kees Kwakman en hij heeft een hele goede kennis van zaken. Bij de samenstelling van de keuken heeft hij goede en praktische adviezen gegeven. Ook bij het definitieve inmeten van de keuken zijn ze meerdere keren langs geweest en meegedacht. Begin juni is de keuken vakkundig geplaatst door NH keukenmontage inclusief de aansluiting van alle apparatuur. Dit is een grandioos bedrijf. Alleen maar lof. Kortom: wij zijn heel tevreden over Kex Keuken Expert Volendam en deze zaak is zeker een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top gegaan”
Door fam. Justus op zondag 29 mei 2016 '16
Eind 2015 keuken gekocht bij KEX Keukens te Volendam. Fijne winkel, geen gladde verkopers, maar in ons geval een vriendelijke Jur die ons hielp een mooie keuken samen te stellen. In feb 2016 is de keuken geplaatst door NH Keukenmontage uit Purmerend. Een topbedrijf!! Hebben wij ook ingeschakeld voor het voorwerk. Heel tevreden over het resultaat. De keuken is zoals we hoopten. Enige dat we zouden kunnen zeggen is dat we een beetje interesse achteraf leuk hadden gevonden. Dus een telefoontje: hoe bevalt de keuken? is de koelkastdeur nu wel goed? hoe is het afgelopen met de vaatwasser die niet goed sloot? Nazorg dus. Dat zou onze goede ervaring met KEX helemaal af hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken aangeschaft”
Door R. Franke op dinsdag 17 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs een nieuwbouw huis gekocht en daardoor al lang daarvoor een keuken moeten aanschaffen. Op dat moment heb je nog weinig idee wat je precies wil of wat er allemaal mogelijk is. Jur vd Kamer was hierbij zeer behulpzaam, gaf goede adviezen en hielp ons zeer goed. Juist door alleen maar mogelijkheden te geven en de keus aan ons te laten. Heel prettig contact en de keuken zijn we nu zeer tevreden mee!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden over prijs en kwaliteit”
Door Jacquelien en Niels op maandag 18 apr 2016 '16
Begin 2015 meerdere keukenzaken bezocht waar Jur van Kamer veruit het prettigst was om mee te werken. Goede en oprechte adviezen en een leuk gesprek. Keuken is inmiddels geplaatst en zijn er zeer tevreden over! Bij levering van keuken waren overeengekomen afwasmachine en koelkast niet leverbaar, waar direct op gereageerd werd door Jur. Inmiddels ook 2 storingen gehad die snel en vakkundig zijn opgelost. Al met al een hele prettige ervaring en zeer tevreden over prijs en kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Tineke op zondag 27 mrt 2016 '16
Na slechte ervaringen in toonzalen van enkele landelijke bedrijven waar ik geen antwoord kreeg op mijn vragen over materialen en merken maar direct op vrij opdringerige toon een huisbezoek werd aangeboden"was het een verademing dat bij dit bedrijf direct ruim de tijd werd genomen om alles te laten zien wat mogelijk was.Ook in latere gesprekken werd goed meegedacht en niets opgedrongen.Verdere afspraken verliepen probleemloos,ook toen Pelgrim vlak voor de levering het liet afweten.Zowel de Heer van de Kamer als zijn collega's zorgden ervoor dat ik,via een ander merk kookplaat,toch op de afgesproken tijd een goed functionnerende keuken had. Ook de door hen verzorgde monteur,Dennis Pronk,leverde puik en net werk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed gedaan”
Door Mevr. M. Tuijp op woensdag 27 jan 2016 '16
Ik heb een hele nieuwe keuken gekocht bij Kex Keukens. Wij zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen door Jur. De afspraken die gemaakt zijn werden keurig opgevolgd en de keuken is heel vakkundig geplaatst. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede begeleiding gehad”
Door Johan en Janita Bontenbal op woensdag 23 dec 2015 '15
Medio september gingen wij voor een keuken kijken bij KEX Volendam. De ontvangst was heel vriendelijk en werden meteen goed begeleid. Nadat we verteld hadden wat we ongeveer wilden werden wij door Jur op bepaalde punten goed geadviseerd. Dit leidde tot een hele mooie keuken voor ons. Dus ons advies is koop een keuken bij KEX want het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Alles is afgeleverd binnen de afgesproken tijd en perfect geïnstalleerd en geregeld. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door H de Boer op donderdag 26 nov 2015 '15
In 2012 kochten we een supermooie keuken voor een heel gewone eengezinswoning bij Kex Volendam. De afweging voor de koop maakten we tussen een drietal keukencentra waarbij alle ervaringen werden gewogen. Vooraf hadden we bij ieder van deze drie aangegeven op grond van alle info een keuze te maken. Bij een "groot keukenwarenhuis" leidde dat tot uitspraken als "dit aanbod moet ik overleggen met mijn baas (en liet ons een kwartier wachten) en na terugkomst: dit bod geldt alleen vandaag! Nee dus! Bij Kex hielp Jur ons. Vakmanschap, goede voorlichting en prima adviezen. De gekozen keuken is perfect geplaatst en de na-service (vraagjes) beantwoordde Jur alsof we een nieuwe klant voor hem waren. En op grond van onze prijsvergelijking was Kex beslist niet duurder dan alle "keukenboeren" die zogenaamde superaanbiedingen hebben. Al met al: na drie jaren nog steeds erg lovend over Kex.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niks negatiefs over kwijt”
Door Nico Sier op donderdag 12 nov 2015 '15
Heb een keuken gekocht bij Kex Keukens Volendam, waar ze met 37 model keukens meer dan genoeg keuzes hebben. Als keuken-adviseur had ik gigantische goede hulp van meneer Jur van de Kamer. Ik zag al een model keuken die zo goed als bijna klaar was om zo in men huis te plaatsen maar moest toch iets aangepast worden en daar is Jur heel handig in. Ik kan er niks slechts over kwijt, dit was een hele prettige samen werking om mijn schitterende keuken werkelijkheid te maken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plezierig”
Door Marcel Springorum op woensdag 28 okt 2015 '15
Eerder, op bezoek bij Carré Wonen, hadden wij al eens prettig kennisgemaakt. Toen wij ons 2e helft van 2014 oriënteerden op een nieuwe keuken, kwamen we daardoor in Volendam. We kwamen terecht bij Jur. Wij hadden toen al ideeën maar veel wisten wij ook nog niet. We wilden er de tijd voor nemen en hadden geen haast. Jur ook niet. Hij gaf prima adviezen zonder opdringerig te zijn. De prettige begeleiding maakte dat we voor Kex als leverancier kozen. Het leidde tot een weloverwogen keuze van de keuken met alles erop en eraan.
Begin 2015 was het tijd voor de montage. Die werd gedaan door NH Keukenmontage. Dit bedrijf deed eerder ook het voorwerk. Nermin van NH werkte heel erg netjes en dacht ook nog mee tijdens de montage om het hier en daar nog mooier te maken. Je hoort wel eens verhalen over wat er mis kan gaan bij de aanschaf en plaatsing van een keuken maar daar hadden wij geen last van. Alles was prima in orde, het resultaat mocht er zijn! We zijn zeer tevreden over hoe wij bij Kex tot een goede keuze konden komen (ook nog voor een plezierige prijs) en over de montage van de keuken. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden over eindresultaat”
Door Mieke op vrijdag 26 jun 2015 '15
Ik heb ruim drie maanden geleden een keuken gekocht bij Kex. Uitstekende service, goede voorlichting, vriendelijk personeel en niet geheel onbelangrijk bijzonder mooie keukens. Het personeel was heel behulpzaam bij het toelichten van alle mogelijkheden en informatie over de apparatuur en uiteindelijk zijn wij heel tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft een aanrader om hier eens een kijkje te nemen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service”
Door Rene Ploeger op zaterdag 11 jan 2014 '14
Na diverse keuken centrums bezocht te hebben, kwamen we via een kozijnen boer terecht bij KEX keukens. Jur begreep wat wij wilde en gaf ons uitstekend advies. De sfeer was goed. Nadat de keuken was geïnstalleerd, hadden we nog een aantal kleine puntjes die opgelost moesten worden. Ik kan niet anders zeggen dat alle punten, tot aan een ander merk vriezer aan toe, geweldig werd geregeld. Alle punten worden opgelost zonder enige discussie. Topwinkel met uitstekende service, dat zie je tegenwoordig niet veel meer.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Hans van Delft op zaterdag 26 okt 2013 '13
Op aanraden van vrienden kwamen wij bij kex keukens Volendam terecht.Na rustig rondgekeken te hebben vertelden wij verkoper jur wat voor ons de ideale droomkeuken zou zijn. Ter plekke werd daar onze droom gerealiseerd. Geen moeite was te veel en nadat er voor beide partijen een goede prijs was afgesproken werd er een datum afgesproken voor de gratis plaatsing. Tussentijds werd er tot op de millimeter nauwkeurig door jur nagemeten en contact onderhouden. De keuken werd in twee dagen door een top vakman geplaatst bij wie ook geen moeite te veel was. Voor iedereen die er tegenop ziet ga naar kex en laat je overtuigen!! Voor ons is en blijft dit een top bedrijf die tot het eind garant blijft staan voor het eindproduct. Hans en Alie van Delft.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
Adresgegevens Kex Keuken Expert Volendam
aVolendam, Julianaweg 137a, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 41 21 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland