Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
28 ervaringen (4 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (gisteren)
Haarlem (Noord-Holland)
226 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1624 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
172 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
257 ervaringen (1 week geleden)
Poortvliet (Zeeland)
104 ervaringen (2 weken geleden)
Goes (Zeeland)
225 ervaringen (3 dagen geleden)
8,5

Koolschijn SieMatic Huis Delft

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2517171 | Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft
Gebruikersfoto: Onze huidige keuken
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koolschijn SieMatic Huis Delft
SieMatic keukens, badkamers en tegels
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Koolschijn SieMatic Huis Delft. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Fam. Harskamp op zondag 12 jun 2016 '16
Van eerste verkoopgesprek tot en met plaatsing zijn we 100% tevreden. Koolschijn werkt met diverse aannemers. Op de aannemer die Koolschijn ons aanraadde was ook al niets aan te merken: vriendelijk, accuraat, hij en zijn collega hebben echt vakwerk afgeleverd. Wij zullen zowel Koolschijn als de aannemer bij iedereen die zijn badkamer wil vernieuwen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam Maartense op maandag 28 sep 2015 '15
Koolschijn is een topbedrijf die een naam hoog te houden hebben. Dat blijkt ook uit onze ervaringen. We benaderden Koolschijn voor aanschaf en plaatsing van 2 badkamers en besloten tijdens dat proces om ook onze keuken bij Koolschijn te bestellen, en die bij een grote keukenboer af te bestellen. Koolschijn en haar onderaannemrs hebben echt fantastisch werk afgeleverd en constant meegedacht over onze wensen. Ook service achteraf bij problemen (door ons zelf veroorzaakt) was perfect. Koolschijn is in onze ogen een aanrader voor keukens en badkamers - lokaal bedrijf. Misschien iets duurder maar dan ben je er ook zeker van dat je goed geholpen wordt. WE prijzen ons nog iedere dag gelukkig dat we deze keuze gemaakt hebben.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
8,9
ASWA Keukens
4 vestigingen (o.a. Noord-Brabant)
“Prima” score uit 34 ervaringen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Heel erg tevreden ermee”
Door E. van Hees-Sodl op woensdag 16 nov 2016 '16
Uitstekend advies en prima service. We zijn uitstekend geholpen door Bert van Rijn (heeft ons al geholpen bij ons eerste keuken en de badkamer). We zijn voor ons tweede keuken bij verschillende bedrijven geweest en de offertes waren veel hoger als bij Koolschijn. Ons nieuwe keuken heeft heel veel nieuwe technische snufjes, dus het liep niet alles zo perfect als bij een standaard keuken. Uiteindelijk werd alles zonder problemen verholpen en perfect afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden met ons Bora inductie kookplaat en afzuiging en natuurlijk ook met de rest van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Eric op dinsdag 29 dec 2015 '15
Uitstekend geholpen door verkoper Bert van Rijn. Is geduldig en neemt alle tijd voor je. Kunnen veel keukenbedrijven een voorbeeld aan nemen. Geen aanbetaling noodzakelijk en komen het tijdens de bouw opmeten. De keuken moet nog geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een zeer tevreden klant”
Door Moll op donderdag 14 aug 2014 '14
Voor de renovatie van onze zeer oude keuken (Bruynzeel, Piet Zwart, 1964) hebben wij uiterst deskundig en vriendelijk advies gekregen. In het begin hadden wij geen idee hoe dit aan te pakken. Na eerst bij verschillende andere zaken inlichtingen te hebben ingewonnen, kwamen wij op advies van familie terecht bij de firma Koolschijn in Delft. De Heer Mark van Beek stelde ons vele vragen en liet ons daarna uitgebreid verschillende mogelijkheden zien. Gezamenlijk zijn wij tot een zeer mooie en kostenbewuste oplossing gekomen, waarbij gelijk een schets werd gemaakt zodat wij konden zien hoe het uiteindelijke resultaat zou worden.Aangezien deze aanpak ons zo goed beviel hebben wij tegelijkertijd de hele gang en het toilet gerenoveerd. De installatie van alle onderdelen, het leggen van de vloer- en wandtegels, verleggen van alle leidingen, plus de afwerking van wanden is uitgevoerd door zeer bekwame onderaannemers van de fa. Koolschijn.
Alle communicatie over en weer verliep uitstekend. Wij hebben een zeer positieve ervaring met de fa. Koolschijn. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“dramatische montage en slechte communicatie met de klant”
Door Liesbeth op donderdag 10 apr 2014 '14
wat een slecht communicatie met de klant! In de verkoopfase zijn ze vriendelijk en denken goed mee, als eenmaal de centjes binnen zijn zal het ze verder een worst wezen. Ons is verteld dat de montage 2 dagen zou duren. Op de dag dat de montage startte kwam er 1 monteur ipv 2 die vertelde dat zijn maat ziek was. Dit was hij overigens al een paar dagen. De 2 dagen die ervoor stonden zouden minimaal 4 dagen worden. Koolschijn even vergeten aan de klant te communiceren. Contact opgenomen en gevraagd om een oplossing. De keuken wordt gewoon netjes gemonteerd en het zou allemaal goed komen, duurde alleen wat langer. Totaal geen begrip voor de klant die ook een planning heeft. Ook geen begrip dat ik verontwaardigd was dat ik hierover niet geïnformeerd werd. ook hebben we een issue gehad overeen kastenwand die anders op de definitieve tekening stond dan we hadden afgesproken. Na heel veel gedoe is dit uiteindelijk opgelost. Zeer slechte klachten afhandeling dus en ook nog eens minachtend naar de klant!
Reactie of foto toevoegen +42 bedankjes
“Prima service”
Door Maurice op donderdag 24 apr 2014 '14
Koolschijn staat in Delft en omstreken bekend als een zeer degelijk bedrijf, waar service en kwaliteit voorop staan. 20 jaar geleden ben ik op die basis bij dit bedrijf terecht gekomen op mijn zoektocht naar een keuken en een badkamer. Sindsdien (na verhuizingen) heb ik 3 badkamers en 3 keukens bij hun gekocht. Het advies in de showroom was heel duidelijk en zeker niet alleen gericht op ' verkopen', maar er werd heel goed meegedacht met onze wensen. Dankzij goede relaties van Koolschijn hebben we altijd vakmensen in huis gehad die alles kwamen installeren. Als er al iets was, werd alles direct en netjes opgelost.Laatst was er iets met onze cooker-kraan. Met een belletje naar Koolschijn was alles geregeld; zij namen contact op met Cooker en wij hebben nu een nieuwe kraan (ondanks dat de garantie al verlopen was). Ik ga voorlopig niet verhuizen, maar als ik weer iets nieuws nodig heb, ga ik vast en zeker terug naar deze goede zaak. Ik kan me dan ook niets voorstellen bij de kritiek van de mevrouw die klaagt over service en communicatie, integendeel!
FOTO VAN MAURICE
Onze huidige keuken
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Corrie op woensdag 30 apr 2014 '14
De ervaring van het kopen van een keuken bij de firma Koolschijn die een vorige klant heeft geplaatst is niet de onze. Wij hebben naar volle tevredenheid al twee keer een keuken gekocht en laatst ook een badkamer bij Koolschijn. In de showroom zijn wij op zeer correcte en vriendelijke manier geholpen door de heer Van Rijn. Hij heeft voor ons alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens de werkzaamheden kwam de heer Van Rijn kijken of alles naar wens verliep.Voor wat betreft de plaatsing van dit alles heeft het bedrijf Wiegel uitstekend werk geleverd. Als er iets is met de apparatuur of wat dan ook is de heer Van Rijn of de heer Wiegel altijd bereid om belangeloos langs te komen om te zorgen dat het in orde komt, ook buiten garantietijd.
FOTO VAN CORRIE
SieMatic keuken Koolschijn
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 80 ervaringen
7,6
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Uitstekend advies en goede service”
Door Uschi en Ton op maandag 19 mei 2014 '14
Wij waren erg tevreden over de voorstellen van Koolschijn over de herinrichting van de keuken en bijkeuken na een grote verbouwing. Deze adviezen waren niet alleen kostenbewust maar ook vaktechnisch up-to-date en waardevol (stoomoven). Daarnaast konden bijna alle mogelijkheden en indelingen in de uitgebreide showroom worden bekeken. Na het bestellen van de Siematic-keuken gebeurde het plaatsen eveneens door Koolschijn op een precieze manier en dit kunnen we iedereen aanraden. Met het eindresultaat zijn we nog steeds gelukkig en enkele kleine onvolkomenheden die ons soms pas na weken opvielen werden zonder problemen vlot verholpen. Kortom een goede en positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
Vestiging Koolschijn SieMatic Huis Delft
aDelft, Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft, tel 015 - 251 71 71
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland