Feedback
9,6

Mood Keukens

Website: www.moodkeukens.nl "Fantastisch" score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.moodkeukens.nl | tel: 055-5791725 | Vlijtseweg 69, 7317 AD Apeldoorn
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.moodkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Mood Keukens
Moodkeukens van trendy, modern tot klassiek.

De ruim 850 m2 tellende showroom van Mood keukens is zowel van binnen als van buiten in een modern jasje gestoken en ook het keukenassortiment is helemaal van deze tijd. Of u nu droomt van een trendy kookeiland, een moderne- of juist klassieke keuken; bij Moodkeukens treft u alle stijlen aan en slaagt u gegarandeerd. Met de merken de merken o.a. Beda, Kulmann, zijn de ontwerp mogelijkheden onbeperkt zowel robuust als modern in elke kleur en maat. Inmiddels leveren wij 6 merken kwaliteit keukens, met ander woorden "voor ieder budget kunt u bij ons uw droomkeuken realiseren".

Loop gerust eens binnen In de ruim opgezette showroom en bekijk de (vele) opgestelde showkeukens, of kijk op www.moodkeukens.nl. Het enthousiaste team van Moodkeukens dient u desgewenst , onder het genot van een vers kopje koffie graag van een deskundig advies.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over Mood Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren26 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Prima bedrijf”
Door Henk op zondag 30 jul 2017 '17
Gesprek bij mood keukens ivm de aanschaf van een nieuwe keuken was prima. Persoonlijke aandacht. Goede voorlichting over de inbouwapparatuur. Bezoek aan huis om te maat te nemen en plaatsingsmogelijkheid te beoordelen. Goede en duidelijke tekening waar de aannemer mee aan de slag kon. Keuken werd op de afgesproken datum en tijdstip gebracht en geplaatst. De keuken was compleet en paste tot op de cm. Plaatsing door Michel perfect en rustig uitgevoerd. De door Siemens geleverde defecte koelkast werd door een nieuwe vervangen. Controle na plaatsing door Johan als prettig ervaren. Een enkel onderdeel (wandplaatje) werd nageleverd. conclusie: Prima bedrijf aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zo blij”
Door Sandra Koldenhof op vrijdag 7 apr 2017 '17
Johan, is echt super klantvriendelijk. Hij denkt met je mee. De keuken is helemaal naar wens en eigen ideeën gebouwd. Ook met de kleur is alles bespreekbaar. De deurknopjes in de showroom waren een ander model. Deze vond ik niet mooi, deze werden zonder problemen aangepast. En nu de keuken geplaatst is ben ik zo blij met de service en het resultaat! Mood keukens echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Superblij”
Door Bert en Marinka op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Onze Mood keuken gekocht via La Vie (ligt ernaast). Erg tevreden met het hele proces. Rutger komt vooraf zelf opmeten en naderhand ook zelf kijken na t eindresultaat. De keuken is geplaatst door 1 hardwerkende en zorgvuldige man. En het eindresultaat is geweldig. We zijn superblij met onze mooie, strakke Logic keuken. Dank je wel Mood en La Vie!
FOTO VAN MARINKA EN BERT
+ Toon extra foto van Marinka en Bert
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Harde werkers”
Door Ton Boerkamp op woensdag 7 dec 2016 '16
Inmiddels hebben wij al weer heel wat jaren een keuken van de mensen van Mood keukens. Nog steeds functioneert het allemaal prima. Nu overwegen we zelfs om niet de hele keuken aan te passen maar om de frontjes te vervangen. Ik heb begrepen dat je ook daarvoor bij MOOD keukens terecht kunt. Fijn bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedrijf met de beste recensies”
Door Joke & Lex Sonneveld op maandag 28 nov 2016 '16
We hebben er 2 jaar over gedaan om een keuken te kopen. Diverse keukenbedrijven bezocht en serieuze gesprekken gehad met de desbetreffende bedrijven. Geen enkel bedrijf gevonden waar we een goed gevoel bij hadden. Dit jaar via internet gezocht naar een Apeldoorns keuken bedrijf met de beste recensies. Dit bleek Mood keukens te zijn. Ons eerste contact was met Richard Broekhof. Hij heeft ons laten praten en uiteindelijk vroeg hij of hij een idee aan de hand mocht doen. Zo gezegd zo gedaan, 's-avonds vonden wij al een tekening in onze mailbox met de uitnodiging om de volgende dag om 10 uur onder genot van een kop koffie zijn voorstel te bespreken. Om een lang verhaal kort te maken, wij hebben met goede adviezen een keuken gekocht bij Mood keukens die zich ook nog eens gehouden heeft aan het budget dat wij beschikbaar hadden. Kennelijk toch een probleem bij veel bedrijven! Wij zijn heel erg blij met de aankoop die wij hebben gedaan en zeker heel tevreden over de wijze waarop de keuken is geplaatst. Richard, nog bedankt voor het idee en de wijze waarop je ons aan deze mooie keuken hebt geholpen. We zijn er elke dag nog blij mee! Nog één belangrijk puntje, het blijkt dat het zelden voorkomt dat een installatie voor 100% in orde is. Zo ook bij ons maar ...... zonder er één keer achter aan te bellen kregen we bericht dat de resterende werkzaamheden op een bepaalde dag werden afgemaakt. Hulde!
FOTO VAN JOKE & LEX SONNEVELD
Goed geadviseerde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top service”
Door Elmar & Lianne op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben medio 2016 een keuken bij Mood Keukens gekocht. Wat een topservice verleent dit bedrijf! Wij zijn geholpen door Johan den Ouden en dit is naar volle tevredenheid verlopen. Hij heeft goed meegedacht met het ontwerp en de vele keuzes die je moet maken bij het kiezen van een keuken. Ook nadien met enkele reparaties is de service uitstekend. Een klein krasje betekent voor Mood Keukens meteen vervanging van het betreffende onderdeel. Prettig vonden wij ook dat na het plaatsen van de keuken nog een bezoekje wordt gebracht om alles even te evalueren. Top!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Dieuwertje op dinsdag 2 aug 2016 '16
Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld bij La Vie keukens in Apeldoorn, en dat kan ik echt iedereen aanraden! De verkoper heeft samen met ons gekeken en gepuzzeld hoe we een keuken konden samenstellen die goed in ons budget paste, maar ook onze esthetische eisen haalt. Er werd super fijn meegedacht, en het contact was heel positief en correct. Ook het plaatsen verliep prima! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Nog mooier dan op de tekening”
Door Fam Besselsen op zaterdag 25 jun 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met de mooi geleverde keuken! Hij is in het echt nog mooier als op de tekening. Het plaatsen van de keuken ging in een dag en alles werkt prima. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM BESSELSEN
Houtlook keuken met composietblad
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Garrits op woensdag 15 jun 2016 '16
Wij hebben vorig jaar een prachtige keuken gekocht! In aanloop naar de definitieve aankoop zijn er zeer prettige gesprekken geweest! Er werd goed geluisterd, wensen werden vertaald naar mooie en haalbare tekeningen, kosten waren transparant en er werd vooral heel erg goed meegedacht! Zo ontstond voor ons de perfecte keuken waar we erg blij mee zijn! Na plaatsing waren er een aantal punten van aandacht maar daar werd meteen actie op ondernomen! Helemaal fijn! Mood-keukens bedankt!
FOTO VAN GARRITS
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mulderij op zondag 31 jan 2016 '16
in Apeldoorn enkele keukenzaken bezocht. Mood had direct een moderne en hoogwaardige uitstraling. In showroom ruim de tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een ontwerp. Niet opdringerig, en zeker meedenkend. Voor onze situatie was de prijs zeker prima, vergeleken met bijv. Voortman, Nolte, Kvik, maar ook budget select. Keuken is keurig volgens afspraak ingemeten en vervolgens compleet (op 2 afdekplaatjes na) en op tijd geleverd. Geplaatst door vriendelijke en vakkundige mensen. Na oplevering snel nog enkele restpuntjes afgehandeld. Ook belangrijk: niet betalen vooraf, maar na oplevering. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door fam. Nagelhout op zondag 27 dec 2015 '15
Nadat we diverse keukenleveranciers bezocht hadden, hebben we uiteindelijk een keuken gekocht bij Mood keukens. We hebben gekozen voor Mood, omdat zij een af fabriek handgeschilderde keuken konden leveren van het merk Beda. En dat voor een redelijke prijs. Wij zijn erg tevreden over Mood. Er werd goed meegedacht bij het samenstellen van de keuken en er viel goed te onderhandelen over de prijs. De keuken werd snel geleverd. Montage van de keuken werd vakkundig uitgevoerd. Daarvoor huurt Mood andere mensen in. Montage duurde 1,5 dag en beide dagen kwam Johan van Mood Keukens even langs. En een week na montage kwam Johan nogmaals langs om wat laatste dingen af te handelen en te checken of alles naar wens was. Deze service hebben wij erg gewaardeerd, super!!. Al met al zijn wij erg tevreden over Mood Keukens en kunnen we dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Logic Keuken”
Door Bob op maandag 21 dec 2015 '15
Een paar maanden geleden hebben wij een Logic keuken gekocht. Johan den Ouden is bij ons thuis geweest om de situatie in ogenschouw te nemen en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Een dag later had hij al een compositietekening gemaakt waarmee wij ons konden verenigen. Een aantal weken later is de keuken geinstalleerd door Michel en Gert. Prima werk geleverd. Mood keukens is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed in aftersale”
Door Linette en Jan Koster op woensdag 11 nov 2015 '15
goede persoonlijke begeleiding, Mee denken in het ontwerp. Afspraken worden goed na gekomen. 2 apparaten bleken niet tijdig leverbaar te zijn , er werd direct een goed alternatief aangeboden tegen dezelfde prijs. Ondanks dat het een complexe keuken was klopte alles en de montage door hun eigen monteur was super. nette afwerking en goede after sale.
Rutger en collega`s bedank.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet tevreden”
Door F vd Bijl op woensdag 11 nov 2015 '15
Ellenlang verkoopverhaal, veel gescheer en weinig wol. Veel gegoochel met cijfers, geen transparantie. Je hebt dan toch weer het idee dat je veel te veel betaalt, terwijl de kwaliteit niet hoger is dan elders. Levertijd langer dan afgesproken en zonder enig bericht vooraf niet compleet. Wij hebben de keuken gekocht en hij is inmiddels helemaal operationeel.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Rinus en Janneke Buitenhuis op donderdag 10 sep 2015 '15
In juni 2015 is onze luxe Logic keuken van Nolte netjes geplaatst. Door het goede advies en meedenken van Johan den Ouden en collega,die hier veel tijd voor uit trokken, hebben wij nu een mooie en vooral een goede kwaliteit keuken gekregen. Alles was goed besproken en geregeld. Na plaatsing kwam Johan kijken of alles naar wens was gegaan. Een klein dingetje werd snel en netjes opgelost. Mood Keukens Apeldoorn bied goede voorlichting,is klantvriendelijk en bied uitstekende Service.
Wij kunnen dit bedrijf dus zeker aanraden.
Rinus en Janneke Buitenhuis Vaassen
FOTO VAN RINUS EN JANNEKE BUITENHUIS
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door H. Slijkhuis op maandag 2 feb 2015 '15
Een paar maanden geleden hebben wij bij Mood Keukens een keuken van het merk Beda gekocht. Handpainting kastjes met een Belgisch hardstenen aanrechtblad en niet te vergeten een stoer Boretti gasfornuis. Wij zijn erg tevreden over Mood Keukens en zijn vanaf het begin bijzonder goed geholpen door Johan den Ouden. Hij gaf zeer goed advies, was absoluut niet opdringerig en had alle geduld daar wij nog al eens veranderd hebben van kleur en opstelling. Dit was werkelijk geen enkel probleem. 2 weken geleden is de keuken geplaatst en ook dit is allemaal zeer voorspoedig verlopen. Alles naar wens! De keuken is van prima kwaliteit en heeft een prachtige uitstraling.Wij zijn dan ook bijzonder blij met het eindresultaat en kunnen iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Strik op zaterdag 15 nov 2014 '14
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze droomkeuken voor een goede prijs. Er werd goed meegedacht in onze wens en er was erg veel mogelijk. Echter was er voor onze combi-oven een kast gekozen, waarvan achteraf bleek dat deze toch niet breed genoeg was. Maar ook hier heeft Mood meegedacht en bood een andere combi/magnetron aan. Ondanks dat we zelf de keuken hebben geplaatst, hebben we altijd hulp gekregen waar nodig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“aankoop keuken”
Door Wim en Ria Buitenhuis op dinsdag 11 nov 2014 '14
Aankoop luxe Logic keuken van Nolte, Johan den Ouden heeft ons goed en duidelijk voorgelicht. Wat opviel was de transparantie m.b.t. de prijzen van de diverse keukenonderdelen en de inbouwapparatuur. Afspraken, zoals plaatsing en levering zij prima. Montage werd keurig verzorgd, geen haastwerk en de nabehandeling voor kleine klachten zijn snel en goed opgelost. De prijs die we hebben betaald is in verhouding met de goede kwaliteit meer dan uitstekend. Zelfs in Duitsland kwam de offerte hoger uit. 11 november 2014 Wim en Ria Buitenhuis, Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Topkeuken voor eerlijke prijs!”
Door Joost Apeldoorn op zondag 12 okt 2014 '14
Vorige week is onze bij Mood Keukens gekochte keuken geplaatst. We zijn erg tevreden over de keuken en de manier waarop we het hele aankooptraject werden begeleid. Uitstekende service, goed meedenken én keurige montage. Ouderwets degelijke kwaliteit dus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Nagtegaal op vrijdag 3 okt 2014 '14
Wij hebben deze zomer bij Mood keukens een keuken van het merk Logic gekocht. Greeploze gelakte fronten en een betonlook blad van keramiek. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De verkopers beschikken over veel (praktische) kennis van de (on)mogelijkheden en denken goed mee. De prijs- kwaliteit is in onze ogen goed. De keuken is gemonteerd door Rene Vos, een kundig en vriendelijke vakman. Over de nazorg zijn we ook zeer tevreden. Van het fornuis (Falcon) was er iets met de branders, en er was een deurtje beschadigd tijdens transport. Alles netjes in orde gemaakt en gedurende de nazorg goed geïnformeerd over planning. We kunnen het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN NAGTEGAAL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Joost en Wina op woensdag 10 sep 2014 '14
In mei 2013 is onze keuken geplaatst door Mood keukens.Voordat we bij Mood de keuken hebben gekocht, natuurlijk ook andere zaken bezocht. De echte"klik" hadden we bij Johan den Ouden meteen. Rustig en vriendelijke werd naar onze wensen geluisterd waarna een prima advies werd gegeven. De keuken werd op de afgesproken datum geplaatst en mooi afgewerkt. Johan is de volgende dag komen kijken en vragen of alles naar wens is gegaan. Prima! Nu, 10-09-14 een probleempje met de handel van de kraan. Direct een afspraak gemaakt en de kraan is gerepareerd. Dat noemen wij Service. Wij genieten nog elke dag van onze mooie keuken.
FOTO VAN JOOST EN WINA
Strak en functioneel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“super”
Door Dianne op dinsdag 12 aug 2014 '14
Wij hebben super goede ervaringen met Moods. Klantcontact was uitstekend, er werd op een plezierige (niet opdringerige manier) meegedacht en we kregen goede adviezen waardoor we onze oorspronkelijke plannen hebben aangepast en waar we erg blij mee zijn. De plaatsing en afwerking verliepen zeer voorspoedig en conform afspraak. Kortom we zijn heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Absoluut een aanrader!”
Door Wim uit G. op maandag 30 jun 2014 '14
Bij het uitzoeken van een keuken werd uitgebreid de tijd genomen door de heer Den Ouden ons plan te ontwikkelen en concreet vorm te geven. De plaatsing van de keuken en de verdere afhandeling zijn door ons positief ervaren. Prettige mensen die de keuken plaatsten; ze gaven ons de ruimte om kleine aanpassingen te doen. Kortom, we zijn heel tevreden, we krijgen complimenten van vrienden en kennissen over de wijze waarop de keuken optimaal benut is en bevelen MOOD Keukens iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Maurice Bolsenbroek op zondag 8 jun 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over Mood Keukens. We zijn heel goed geholpen door eigenaar Johan den Ouden. al onze wensen werden toegepast in de drie D tekening en ook eventuele veranderingen waren geen probleem zolang de leveringsdatum nog niet was vastgesteld.
De uiteindelijke plaatsing werd gedaan door Rene Vos een door Moodkeukens zorgvuldig gekozen monteur. Die de keuken keurig en naar onze tevredenheid heeft geplaatst.
Een paar dagen na de plaatsing kwam Johan persoonlijk bij ons langs om te kijken of de keuken goed was geplaatst en of voor ons alles naar wens en tevredenheid was verlopen.
Kortom wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de klantvriendelijkheid en levering van Mood keukens.

Groeten, Maurice en Selma uit Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super service!!”
Door RmG op donderdag 5 jun 2014 '14
Wij hebben, onlangs onze keuken gekocht bij Mood keukens en waren vanaf het begin af aan zeer onder de indruk van de kennis en vakmanschap die de verkoper uitstraald. Na veel overleg en tips van de verkoper, hebben wij een mooie en praktische keuken samengesteld, die zelfs goedkoper is uitgevallen dan wij hadden gedacht... de montage ging soepel en georganiseerd.. al met al zijn wij super gelukkig met onze Beda keuken..en raden iedereen aan om bij Mood keukrns in Apeldoorn te gaan kijken....vakmanschap...
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“betrouwbaar en goed”
Door Hans op woensdag 28 mei 2014 '14
Voor onze jaren 30 woning waren wij op zoek naar een bijpassende keuken; authentieke uitstraling maar met alle moderne gemakken. Bij Mood zijn geslaagd. Kwaliteit is uitstekend, mooie materialen, op maat gemaakt en toch een scherpe prijs. Bij een andere zaak lag de prijs letterlijk twee keer zo hoog. Bij het plaatsen werd een fout gemaakt (knopje op verkeerde plek) waardoor er een deur opnieuw besteld moest worden. Dit werd keurig en snel opgelost. Betaling hoefde pas op de dag van levering, dat was ook erg prettig.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HANS
op maat gemaakt keukenblok
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden!”
Door N. Hansen op dinsdag 27 mei 2014 '14
Ik zou Mood Keukens in Apeldoorn bij iedereen aanraden. De persoonlijke benadering is erg goed. Het klikte eigenlijk direct. Verkoper Johan neemt alle tijd en geeft eerlijk advies. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Kortom: top service, oprechte aandacht, mooie keuken en goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goede kwaliteit”
Door Hans Licht op zaterdag 24 mei 2014 '14
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, daar waar er problemen waren, werden deze met grote spoed verholpen. De levering was volgens planning. Ben zo bij met de keuken dat u op, http://galerij.hanslicht.nl/#!album-1 kunt zien hoe de verbouwing ging en is verlopen. Verder heb verschillende mensen naar hun gestuurd en die waren zeer tevreden. Ook die kochten allemaal een keuken. Dus als u wilt zien klik dan op mijn site adresen ga naar galerij en u ziet hoe men een keuken inbouwt. Alles bij mekaar zeer professioneel.
FOTO VAN HANS LICHT
Onze keuken is klaar
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanrader wat betreft klantvriendelijkheid”
Door Esther van de Ven-Slagter op zaterdag 24 mei 2014 '14
Wij hadden meteen een goed gevoel bij de klantvriendelijkheid. De verkoper nam alle tijd om een goed beeld te krijgen van onze wensen en de mogelijkheden die bij ons budget pasten. Ook dacht hij mee om onze ruimte optimaal te benutten en zorgde zijn inlevingsvermogen en zijn ervaring er voor dat zijn ideeën erg welkom waren!
De verhouding tussen prijs en kwaliteit is erg goed. De levering en montage is soepel verlopen. Wij genieten erg van het eindresultaat !
FOTO VAN ESTHER VAN DE VEN-SLAGTER
Optimale benutting van relatief kleine ruimte.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Perfekt maatwerk”
Door H. Davelaar op vrijdag 4 okt 2013 '13
Kwalitatief goede keuken, uitstekende prijs en vriendelijke en behulpzame verkopers die wisten waar ze het over hadden. Levering perfect op tijd en geen klachten ergens over, Perfect opmeten van de keuken die plaatsing binnen 1 dag mogelijk maakte.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Adresgegevens Mood Keukens
aApeldoorn, Vlijtseweg 69, 7317 AD Apeldoorn, tel 055 - 579 17 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland