Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
32 ervaringen (6 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
229 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1659 ervaringen (vandaag)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
55 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
52 ervaringen (2 weken geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
19 ervaringen (1 maand geleden)
7,0

Oudejans Keukendesign

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5158899 | Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Oudejans Keukendesign
Levering en montage van kwaliteitskeukens met merken als Nextline en Next125, Elementa en Selectiv, Art D Granito, Dekker, Miele inspirents partner, AEG, Zanussi.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Oudejans Keukendesign. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Hier ben ik thuis”
Door Mevr. E. G. op maandag 17 feb 2014 '14
Dat gevoel had ik bij Oudejans Keukens, je wordt er deskundig, meedenkend, vriendelijk, klantgericht en in alle eerlijkheid voorgelicht over de mogelijkheden. We kwamen bij Oudejans Keukens binnen voor een nieuwe oven en omdat het folie van onze kastdeurtjes los liet heeft Arno Oudejans onze keuken geïnspecteerd. De kwaliteit van onze 16-jaar oude keuken bleek nog prima en Arno concludeerde dat het spuiten van de deurtjes zeker de moeite waard was. I.s.m. Rood en Bakker zijn de deurtjes gespoten en vakkundig teruggeplaatst, compleet met nieuwe handgrepen. Op advies van Arno is een nieuwe achterwand geplaatst en onze keuken lijkt nu compleet nieuw. Onze complimenten voor de fantastische service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima Keukenbedrijf”
Door G & R op zaterdag 4 jan 2014 '14
Het was een verademing toen wij de eerste keer op bezoek kwamen na andere keukenbedrijven bezocht te hebben. Goede voorlichting met een goed ontwerp, prachtige tekeningen kregen wij. Dus opdracht verstrekt. De levering liep voorspoedig en de plaatsing vond onmiddellijk plaats. Een klein latje ontbrak maar werd snel geregeld. Verder geen beschadigingen of andere ongein. We hebben de nieuwste apparatuur van AEG en gebruiken die met plezier. AEG gaat niet met de tijd mee, een klokje loopt niet goed maar wordt nu snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,2
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
6,9
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Redelijk” score uit 11 ervaringen
“Dit zijn tenminste echte adviseurs!!”
Door Dennis en Maartje op zondag 12 jan 2014 '14
Na een aantal bezoeken aan de 'bekende keukenzaken' zijn we bij Oudejans Keukens een kijkje gaan nemen. Bij binnenkomst was meteen duidelijk dat we hier met specialisten te maken hadden i.p.v. opdringerige verkopers. We konden eerst even rustig rondkijken en daarna nam Arno meteen de tijd om naar onze wensen te luisteren. Door zijn ervaring was zijn eerste schets direct BINGO! Op ons gemak een vervolgafspraak gemaakt om zo verdere keuzes te kunnen maken en verdere idee├źn uit te werken. Geen rare kortingsacties en niet direct hoeven beslissen. Een keukenzaak waarbij je je op je gemak voelt. Ook de installateur van Oudejans Keukens deed het super. En het resultaat... het is een plaatje!!! En bovendien geweldige nazorg. Arno en Nel Oudejans, nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een tevreden klant”
Door Jan Wevers op donderdag 19 dec 2013 '13
Na andere ervaringen was ik gelukkig weer terug bij een kleinschalig bedrijf. Hier betekent dat; deskundig advies,goed overleg en betrokkenheid bij persoonlijke voorkeuren. Uiteindelijk een resultaat om ook zelf trots op te zijn!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Segers op maandag 27 feb 2012 '12
Bij de aanschaf van de keuken zijn wij erg prettig geholpen door Oudejans. Wij kregen goed advies en er was veel persoonlijke aandacht, in tegenstelling tot de grote keukenconcerns waarbij men dikwijls gebruik maakt van verkooptrucs. Na plaatsing van de keuken bleek er een technisch probleem met de oven te zijn. Oudejans heeft hiervoor een schappelijke oplossing geboden. Wij zijn dus erg tevreden over de service van Oudejans.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zowel pluspunten als verbeterpunten”
Door Wil op vrijdag 10 mei 2013 '13
Een van de pluspunten van Oudejans is de mooie showroom. Een van de verbeterpunten is echter de service van Oudejans als er iets mis is. Wij hebben veel problemen gehad met de spoelbak en de heer Oudejans blijkt dan ineens niet meer zo klantvriendelijk. Meneer Oudejans kon ons geen oplossing bieden en adviseerde ons om een nieuwe spoelbak te kopen bij Ikea. Zo gezegd zo gedaan en achteraf gezien hadden we de complete keuken bij Ikea moeten kopen. Wij bevelen Oudejans niet aan bij de mensen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede service”
Door AC op donderdag 25 okt 2012 '12
Wij hebben bij Oudejans een showroom keuken gekocht en zijn hierbij goed geholpen. Bij de bestelling van de eilandschouw is er door de leverancier een fout gemaakt, maar dit heeft meneer Oudejans direct opgelost. Al met al een goede service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super bedrijf!”
Door Hanneke op woensdag 3 okt 2012 '12
Zes jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken bij Oudejans aangeschaft. Wij hebben er nu nog steeds veel plezier van en zijn zeer tevreden. Onlangs is er een doffe plek op het ladeblok ontstaan. Na contact opgenomen te hebben met Oudejans hebben ze een nieuw voorfront besteld en geplaatst, wat een service! Wij zijn heel tevreden en vinden het een super bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 29 ervaringen
5,5
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 71 ervaringen
“Beter als Oudejans belt”
Door Pat op donderdag 12 sep 2013 '13
Wij hebben een keuken bij Oudejans aangeschaft en hebben hiervoor een aanbetaling moeten doen. Echter werden wij verzocht om nog meer te betalen, maar dit hebben wij geweigerd omdat ons huis nog niet klaar was. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een goede vakman. Achteraf bleek dat er een stukje van een keukendeurtje af was. Hiervoor contact opgenomen met Oudejans. Meneer Oudejans reageerde boos en was bang dat wij het laatste deel van de rekening niet zouden betalen. In de loop van de tijd is er nog een stukje van het deurtje afgevallen en is de kraan gaan lekken. Daarnaast moeten de deurtjes opnieuw bijgesteld worden, maar ik ben bang om hem te bellen. Wij hadden graag gezien dat Oudejans de klanten opbelt om na te vragen of alles naar wens is. Na de fijne ervaring in de winkel is dit dus een tegenvaller.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Erg behulpzaam”
Door Haaze op woensdag 24 apr 2013 '13
Op aanraden van een kennis zijn wij langs geweest bij Oudejans. De showroom was erg mooi en wij kregen goed persoonlijk advies. Al met al hadden we een goed gevoel en hebben we de keuken aangeschaft. Na plaatsing van de keuken waren er wat problemen, maar dit heeft Oudejans direct opgelost. Samengevat zijn wij erg positief over Oudejans!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door W.E. O op zaterdag 3 mrt 2012 '12
Voor de vervanging van onze 30 jaar oude keuken zijn wij vrijwel direct bij Oudejans terechtgekomen. De heer Oudejans neemt echt de tijd voor je. De keuken is ontworpen met behulp van een computer model, waarbij we onze wensen voor onderdelen zoals kastjes, bladen en apparatuur zelf aan konden geven. Oudejans kan ook zorgen voor de installatie van de keuken. Onze afzuigkap kwam uit de showroom en hebben wij gekregen voor 50% van de prijs. Na plaatsing bleek er een lampje kapot, maar de installateur heeft dit doorgegeven en Oudejans heeft nieuwe lampjes geregeld. Wij zijn erg tevreden over zowel de aankoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Vestiging Oudejans Keukendesign
aAlkmaar, Frieseweg 13, 1823 CA Alkmaar, tel 072 - 515 88 99
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland