Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
200 ervaringen (2 weken geleden)
Nunspeet (Gelderland)
152 ervaringen (1 week geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
150 ervaringen (3 maanden geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (2 maanden geleden)
9,1

De PVC Vloeren Concurrent

Score uit 41 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-296323 | De Compagnie 49B, 1689 AG Zwaag
Gebruikersfoto: Fotocollage van de vloer
1 / 8
8 foto's
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 7,5


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De PVC Vloeren Concurrent
Leveren en plaatsen van pvc vloeren
Ervaringen
Er zijn 41 ervaringen over De PVC Vloeren Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren38 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 41 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Zeer content”
Door Chantal Beerepoot-Bakker op donderdag 1 dec 2016 '16
Zeer content, ruime keuze, keurig gelegd, prima service, scherpe prijs. Na onze keuze gemaakt te hebben qua mochten mochten wij het proefstuk meenemen naar huis om te kijken of het paste qua kleur. Daarna werd het proefstuk door het bedrijf bij ons thuis opgehaald. Afspraken en betaalwijze keurig nagekomen. Wij gaan zeker voor onze bedrijfsruimtes ook weer een PVC vloer door de PVC Vloeren Concurrent laten leggen.
FOTO VAN CHANTAL BEEREPOOT-BAKKER
Fotocollage van de vloer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door Edwin op zaterdag 17 jan 2015 '15
Wij hebben hier een pvc vloer besteld voor in onze woonkamer. De service is er top en de montage is ook super verlopen. Op de dag van plaatsen hebben ze gelijk de plinten gemonteerd en dit ziet er ook super goed uit. Al met al ben ik zeer te spreken over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 152 ervaringen
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
“Bent u op zoek naar een vloer? PVC Vloeren Concurrent is het adres!”
Door Mohammed el Gueriri op maandag 30 jun 2014 '14
In februari 2014 zijn wij bij de PVC Vloeren Concurrent geweest voor een nieuwe vloer. We hadden al meer dan 10 jaar een prachtige Metrflor PVC vloer op de begane grond liggen, maar sinds een paar jaar vertoonde deze vloer in onze keuken lichte bobbeltjes. We besloten toen om een nieuwe vloer te nemen en kwamen uit bij de PVC Vloeren Concurrent. Tijdens ons eerste bezoek we werden goed en duidelijk geholpen en mochten we een paar staaltjes mee om thuis te kijken hoe de vloer zou staan. Nadat we een keuze hadden gemaakt, kwam Marc van de PVC Concurrent begin maart bij ons thuis de vloer op meten. Tijdens dit bezoek constateerde Mark met meetapparatuur dat we een lekkage hadden in onze keukenvloer. Dit verklaarde ook meteen de bobbeltjes in de oude vloer. Een paar jaar geleden hadden we hier ook het bedrijf naar laten kijken dat deze vloer eerder had gelegd, maar destijds was de conclusie dat het geen abnormaal verschijnsel was. Toen begon het balletje te rollen: contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij en verschillende stappen nemen om de lekkage te laten opsporen en te repareren. In totaal duurde het drie maanden en met inzet van specialistische apparatuur was uiteindelijk het lek opgespoord en gerepareerd en de vloer voldoende droog om de nieuwe vloer te kunnen laten plaatsen door de PVC Vloeren Concurrent. Gedurende dit proces zijn we continue fantastisch geholpen door Marc en Amanda van de PVC Vloeren Concurrent met tips, adviezen en hun specialistische kennis. Eind juni heeft de PVC Vloeren Concurrent onze vloer kunnen plaatsen en het resultaat is fantastisch. We zijn zeer blij met de nieuwe vloer. Ons huis ziet er weer uit als nieuw!

Ik raad de PVC Concurrent van harte aan! Het zijn eerlijke behulpzame mensen. De prijs/kwaliteit verhouding van het geleverd product is zeer goed. Er wordt zeer netjes gewerkt en bij de PVC Vloeren Concurrent geldt afspraak=afspraak. Ik weet wel waar ik mijn volgende (PVC) vloer koop: de PVC Vloeren Concurrent.
FOTO VAN MOHAMMED EL GUERIRI
Onze nieuwe PVC vloer! Prachtig!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“prachtige vloer”
Door duijn op maandag 3 nov 2014 '14
Na een heel goed advies en uitgebreide informatie door Amanda, bij pvc vloerenconcurrent een pvc vloer met scheepsdek effect besteld en laten leggen op 26 sept.2014. Na een misverstand van onze kant waardoor voor hun de planning in de war liep hebben ze het perfect opgelost. na uitharden van de vloer is 60 m2 in ruim een middag gelegd. het is een plaatje geworden en we zijn er verschrikkelijk blij mee, de vloer ligt er perfect in, we kunnen dit bedrijf dus bij iedereen van harte aanbevelen.
FOTO VAN DUIJN
voer met scheepsdek effect
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanbevolen!”
Door Jan Willem Nieuwenhuizen op maandag 15 dec 2014 '14
Via internet dit bedrijf gevonden en dankzij de goede referenties maar eens gaan kijken. Ruime sortering in de zaak en prima advies. We kregen stalen mee naar huis zodat we tijd hadden om onze keuze te maken. Toen we weer terugkwamen om te bestellen goede prijs kunnen afspreken. Op een zaterdag is Mark bij ons komen kijken om onze oude vloer te beoordelen. De kurkvloer kon gelukkig blijven liggen, alleen de voegen hoefden geegaliseerd te worden + de overloop. De afgesproken legdatum moesten we helaas verschuiven door een overlijden. We hebben alle medewerking van Amanda gekregen. In september hebben Mark en Max de woonkamer/keuken, hal, trapen overloop gelegd en plinten aangebracht. In 3 dagen tijd is de boeg geegaliseerd en gelegd. Beneden click pvc en op de trap en overloop plak pvc. Het re sultaat is prachtig en we krijgen veel complimenten. Ook later hebben ze nog aanvullend werk netjes afgehandeld. We raden dan ook iedereen de pvcvloerenconcurrent aan. Bedankt Amanda, Mark en Max.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Gaaf”
Door Remko op dinsdag 23 dec 2014 '14
In eerste instantie wilden we een tegelvloer met houtmotief. Per toeval kwamen we op een pvc- vloer terecht en hebben hier een prima adres voor gevonden dichtbij huis. Na enige twijfel over kleuren hebben we nu een prachtige vloer gekregen. Service en begeleiding vanuit pvc vloeren concurrent is zeer prettig en goed geregeld. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service, goede prijs”
Door Ingrid op donderdag 7 aug 2014 '14
Vanaf het eerste contact zijn wij door de mensen van de PVC vloerenconcurrent goed geholpen met onze keuze, met goede adviezen en de levering van de vloer voor een goede prijs. Wij hebben ervoor gekozen de vloer zelf te leggen en wij zijn goed op weg geholpen doordat ze zelf de vloer komen leveren en dan laten zien hoe het moet, waar je op moet letten en waar je het best kunt beginnen. Het resultaat is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakwerk”
Door Fjm steltenpool op dinsdag 17 jun 2014 '14
Mark en zijn team heeft weer een stukje vakwerk geleverd vooral de trap is een plaatje.
FOTO VAN FJM STELTENPOOL
Is het geen plaatje
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 150 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 200 ervaringen
“Super pvc”
Door Jan op maandag 16 jun 2014 '14
Uitstekende service bij PVC-Concurrent met kwaliteitsprodukten. Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN JAN
Entree machinekamer motorschip
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“uitstekend”
Door Nel Hoexum op dinsdag 24 jun 2014 '14
De vloer ligt er super strak in, ondanks een klein hoogte verschil in de vloer. Mark heeft dit heel professioneel opgelost.Ook de 2 treden naar een andere ruimte is heel mooi gedaan met een aluminium strip afgewerkt. Echt een aanrader,goeie service en klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“goede service”
Door Ronald Reus op maandag 10 nov 2014 '14
Wij zijn eerst bij de winkel geweest met een zeer breed assortiment. En zeer vakundig geholpen.de dag van de levering ging zeer vlot en heel vakkundig geleverd.en zeer vriendelijke vloeren leggers. Wij zijn zeer tevreden met onze pvc vloer.
FOTO VAN RONALD REUS
onze pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne vloer voor honden”
Door JV op woensdag 17 dec 2014 '14
pvc click. Type Quickstep ESC009. Voor mij is het belangrijk dat mijn honden er goed op kunnen lopen en spelen.
Met de hond langs geweest om de vloer te testen. Niets van uitglijden of onstabiel lopen gezien. Hond liep er goed op, was rustig aan het scharrelen en vond hem ook prettig liggen. daarbij is de vloer verder ook ideaal, mooi om te zien. Wij zelf zijn ook blij met de vloer. Een aanrader, fijne mensen, goed contact. Alles duidelijk. Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door G. Jansen op dinsdag 18 nov 2014 '14
Twijfel tussen PCV- of laminaat vloer. Goede en zeer duidelijke uitleg gehad onder het genot van een kopje koffie. iteindelijk laminaat vloer gekocht. Prijs / kwaliteitverhouding is prima ! Snelle en correcte levering, werd netjes in huis afgeleverd. Nabestelling van plinten was ook vlot geregeld. Alleen jammer dat er in de winkel niet betaald kan worden via PIN.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Buijs op zondag 7 dec 2014 '14
Prima bedrijf met groot assortiment , klantvriendelijk. Levering op afgesproken tijd. Keurig gelegd. Zijn meer dan tevreden. Kortom een prachtig vloer. Ik kan nog wel een heel verhaal gaan schrijven, maar goed is goed. En Daar hoef je niets meer aan toe te voegen, naar mijn idee!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Schitterend Wat een kunstwerk”
Door Diana de Gast op zondag 8 dec 2013 '13
Wij zijn enorm tevreden! Vanaf ons 1e bezoek aan de showroom tot en met de oplevering van de vloer is alles voortreffelijk verlopen. De communicatie is uitstekend. We werden steeds goed geïnformeerd m.b.t. de stand van zaken. Het eindresultaat is werkelijk een kunstwerk geworden; absoluut een knap staaltje vakmanschap (met ervaring). We kunnen de "PVC Vloeren Concurrent" aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Hans op zaterdag 21 dec 2013 '13
na verbouwing van keuken en aanleg van vloerverwarming hebben we PVC Concurrent laten egaliseren en een PVC vloer laten leggen. Prachtig eindresultaat. Zeer tevreden over het advies, de offerte en de service. Hier heb je nog echt gevoel dat je klant bent en er alles aan doen om je tevreden te stellen. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 200 ervaringen
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
“SUPER vloer!!!”
Door M. van der Hoeden op donderdag 23 jan 2014 '14
Wij zijn super blij en tevreden over de PVCvloerenconcurrent! Een familie bedrijf, wat het allemaal erg persoonlijk maakt! Altijd snelle reactie en antwoord op mail en telefoon! Beter dan van die grote onpersoonlijke bedrijven! Man van de familie heeft al ruim 25 jaar ervaring en dat merk je in het resultaat! Dat mag er wezen! Goede planning en levering! Gewoon top! Een aanrader! Zoek je een mooie vloer, dan zou ik zeker gaan kijken in de ruime showroom in Zwaag. Daar zijn wij via het zoeken op het internet opgekomen! Voordeel is namelijk dat er daar grote stalen liggen en te zien zijn! Want een juiste vloer uitzoeken is erg lastig van kleine vierkantjes! En een grote staal heb je ook nog eens via hen binnen een paar dagen thuis bezorgd!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“perfect”
Door Klaas Busker op dinsdag 4 feb 2014 '14
Zeer tevreden goed overleg geweest en prachtige vloer neergelegd binnen een paar dagen. Top wij zijn zeer maar dan ook zeer tevreden. Na een paar dagen 1 plint was omhoog gekomen werd zonder pardon gerepareerd. Top als we straks boven nodig hebben gaan we zeker weer naar pvc vloerenconcurrent. Ook aangeraden bij vrienden van ons. De prijs viel ons alles mee
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Lisa P op zondag 9 feb 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over pvc vloeren concurrent. Het contact is heel ontspannen en erg vriendelijk. Er wordt goed meegedacht en rekening gehouden met de klant. Opties worden aangeboden, maar niet geforceerd. Ook de levering gaat soepel, duurt niet te lang en gaat ook ontspannen. Het resultaat is ook super! Wij hebben een prachtige waltonvloer en heerlijk traptapijt! En de prijs is ook erg gunstig! Wij hebben geen klachten gehad, maar bij voorbaat werd al aangegeven, dat als er iets is, dan horen ze het graag en zullen ze zonder twijfel terugkomen om er naar te kijken. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Een prima keus geweestI”
Door Truus op maandag 24 feb 2014 '14
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden zowel in de winkel als tijdens het leggen bij ons in huis prima en vakkundig kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“prima ervaring”
Door joopria op vrijdag 14 mrt 2014 '14
Zeer klantvriendelijk geen moeite is teveel. Voor dit bedrijf gekozen vanwege de goede recensies welke volkomen waargemaakt werden. Ook prima ervaring met service verlening na de legperiode.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door H. Karremans op woensdag 9 apr 2014 '14
Wij hadden een goed gevoel bij de PVC Vloeren Concurrent. En dat bleek te kloppen bij het plaatsen van de vloer. Het is fijn als er afspraken worden nagekomen.De goede voorbereiding, het zorgvuldig prepareren van de vloer en het uiteindelijke resultaat stemden ons zeer tevreden. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“mooie vloer zonder problemen”
Door G Dupon op vrijdag 18 apr 2014 '14
Het is een mooie vloer zonder problemen. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is goed. Tevreden over klantvriendelijkheid en de service. De levering is prima verlopen. Geen klachten gehad. Als tip: geef goed aan waar en of u vloer verwarming heeft. Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ze goed spul leveren en meer dan 20 jaar vakmanschap hebben.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Weijers op vrijdag 2 mei 2014 '14
Erg goede ervaring bij PVC vloerenconcurrent. Vriendelijk te woord gestaan in de showroom en ook door de mensen die kwamen leggen. De vloer ligt er prachtig strak in. Keurig afgewerkt, erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“mooi resultaat en goede service”
Door Ron op zondag 11 mei 2014 '14
Wij zijn erg blij met het resultaat. De vloer ziet er heel mooi en 'echt' uit. Ook verloopt de communicatie heel vlot en prettig met duidelijke adviezen. Amanda en haar collega's zijn erg behulpzaam en flexibel, b.v. als het gaat om het kort lenen van stalen.
FOTO VAN RON
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooi”
Door S. de L op zaterdag 31 mei 2014 '14
We zijn tevreden over de kwaliteit en vinden de prijs goed in verhouding daarvan. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service, daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. De levering was prima in orde. Om bovenstaande redenen vinden wij dit bedrijf een aanrader
FOTO VAN S. DE L
huiskamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hulpvaardig/vriendelijk”
Door M spruijt op zondag 8 jun 2014 '14
We hebben een easy click pvc vloer gekocht
Het doet zijn naam eer aan het leggen is makkelijker dan met laminaat
Je kan twee kanten opleggen,
Handig was ook om veel stroken thuis uit te leggen
thuis is het licht anders dan in de winkel.
Kon allemaal mee geen probleem.
Prijs was oke ,levertijd kort.
52vierkante meter in ruim een dag gelegd.
Dus prima voor elkaar zou ik zeggen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch”
Door M.Grootveld op woensdag 11 jun 2014 '14
Klantvriendelijkheid en Service staan bovenaan bij PVC Vloeren Concurrent.
De adviezen zijn zeer professioneel.
PVC vloeren zijn niet van echt te onderscheiden.
Het eindresultaat was verbluffend.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Pieter op dinsdag 17 sep 2013 '13
Wij zij zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde produkt. De vloer is mooi geplaatst en ziet er goed uit. Een Pvc vloer aanschaffen blijft een uitgaven, maar dan heb je wel wat moois. De klantvriendelijkheid en de service is meer dan uitstekend. Later leveren, geen probleem, alles kon in overleg. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Ze hebben mooie producten voor een goede prijs, de levering en service is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Kang en Tonny op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij zijn meer dan tevreden over de PVC concurrent. Goede kwaliteit-prijsverhouding. Vooral een goede service, begeleiding. Ze denken met je mee. Complimenten en aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Plavuizen vloer vervangen door PVC vloer”
Door Anita op maandag 16 sep 2013 '13
Bij de eerste ontmoeting met het bedrijf klikte het meteen. Goede voorlichting, geen opdringerigheid en werden niet meteen geacht om de vloer aan te schaffen. Na de gemaakte offerte besloten om de PVC vloer te nemen en te laten leggen. Qua prijs ligt het bedrijf lager dan de andere waar we geweest waren. Gekozen voor de M-flor authenthiek mocha. Op de afgesproken dag kwamen er drie man sterk om eerst te egaliseren. Wat een vakmensen en zo bijzonder netjes gewerkt. Zeer vriendelijk en deskundig. Na 2 dagen werd de vloer gelegd(voor het drogen.Echt deze mensen weten wat ze doen !!! Wat een stel vaklui.. Dus voor ons een dikke 10. Op hun eigen site stonden ook heel veel positieve reviews.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Heleen op donderdag 19 sep 2013 '13
Wij zijn erg blij, dat we voor deze vloer hebben gekozen. De communicatie met het bedrijf was super. De heren die de vloer hebben gelegd, hebben het zo mooi en vakkundig gedaan, geweldig! Het eindresultaat was nog mooier dan verwacht. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede en snel voor de beste prijs.”
Door Peter op maandag 23 sep 2013 '13
We hebben gekozen uit 3 aanbieders. naast dat ze de meest scherpe prijs aanboden, gaven ze ook het beste advies. Ondervloer (plavuis) eerst schuren daarna met primer behandelen. Zodat egaline goed hecht en geen naaddoorslag geeft. Eigenaar zelf legt de vloer met perfectie en goed inzicht, jarenlange ervaring zie je terug. Heb meer goede berichten gehoord uit onze kennissenkring. Een echte aanrader dus. Tip. Vraag om de prijs naar beneden af te ronden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door R.H. Prosper op maandag 4 nov 2013 '13
Zijn zeer goed te spreken over service en begeleiding bij aanschaf. Wordt door ons warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“uitstekend!”
Door Baukje op maandag 16 sep 2013 '13
Ik ben zeer tevreden over PVC concurrent. Allereerst hoe we zijn geholpen in de winkel. Heel goed. Opmeten, ook goed. Ik had 1 week nog gevraagd, of er in de keuken ook PVC gelegd kon worden, dat was helemaal geen probleem, en kon allemaal nog! Het leggen was ook heel netjes gedaan. Als enige minpuntje heb ik, dat de leg afspraak goed vastgelegd moet worden. Want dat werd nu in ene 1 dag later. Maar voor de rest ben ik zeer tevreden,en zal dit ook aanraden bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“PVC vloeren op slechte plavuizen”
Door Daisy op woensdag 18 sep 2013 '13
Van de zomer ons eerste koophuis gekocht. Waarvan we door een keuring wisten dat de vloer dramatisch was. Parket eruit gesloopt toen bleek dat er nog een plavuizen vloer onderlag met dikke voegen.... Daarnaast hoogte verschil tussen serre en woonkamer van aantal cm. Al met al een lastig karwei. PVC Vloeren Concurrent heeft vloer beoordeeld en daarna veel nagedacht over het probleem en het opgelost moest worden. Uiteindelijk hele vloer gelijk en prachtige pvc vloer op. Wat een verschil zeg! Echt een prachtige vloer over de woonkamer, keuken, serre en hal. Tegen een prijs die ons meer dan 100% mee viel. Zijn super tevreden en dat voor een prima prijs. Wij zijn een super tevreden klant en raden het aan iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Marmoleum”
Door Willy Piet op maandag 23 sep 2013 '13
Via mijn zoon die zeer tevreden was kwam ook ik terecht bij de PVC Vloeren Concurrent. In Assendelft bij het Novilon Paviljoen een keuze gemaakt voor het marmoleum dat ik wilde en dat via de mail bij de PVC Vloeren Concurrent besteld. Op maandag kwamen zij de vloer egaliseren en op woensdag de vloer leggen.
Er zat een zeer moeilijk stuk in om te leggen maar dat heeft Marc op zeer vakkundige wijze opgelost.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kan de PVC Vloeren Concurrent van harte aanbevelen, de heren werken zeer correct en snel ruimen alles netjes op en leveren vakwerk voor een scherpe prijs. Elke dag stap ik weer blij door mijn huis op mijn nieuwe vloerbedekking.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Jan op maandag 16 sep 2013 '13
Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Klantvriendelijk, goede kwaliteit van materiaal en het leggen ervan. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“zeer tevreden over pvc vloer”
Door Joyce op maandag 16 sep 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de PVC Vloeren Concurrent. Wat ons aanspreekt is de vriendelijke manier van verkoop: deskundig, groot assortiment (wat kiezen moeilijk maakt maar er is alle geduld). Je krijgt hier goed en eerlijk advies en de keuze wordt aan de klant gelaten, er wordt niets opgedrongen. Wat ook fijn was is dat we planken mee naar huis mochten nemen zodat we goed konden kijken wat past bij het huis. De lijnen zijn kort wat het contact makkelijk en toegankelijk maakt. Het egaliseren is netjes en schoon gegaan, evenals het leggen. Sterk punt is dat het mooi strak gelegd wordt met oog voor detail en dat al het afval meegenomen wordt. Wij hebben vloerverwarming en de PVC vloer voelt zeer comfortabel aan, het onderhoud is eenvoudig: gewoon met water dweilen. Vrienden en familie raden wij zeker aan bij de PVC Vloeren Concurrent een kijkje te nemen als ze een vloer zoeken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig”
Door Brenda op dinsdag 17 sep 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en service van PVC Vloeren Concurrent. De vloer is van goede kwaliteit en is zeer netjes (en toch snel) gelegd. Verder was het goed betaalbaar, de prijs viel ons mee in vergelijking met andere aanbieders. We zijn er heel blij mee en we kunnen PVC Vloeren Concurrent met vertrouwen aan anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Dick van Oostveen op woensdag 9 okt 2013 '13
De PVC vloeren concurrent heeft met mij een project opgezet voor 30 appartementen in Haarlem. Uiteindelijk hebben 15 appartementen voor een PVC vloer gekozen.
Deze score kon gehaald worden vanwege;
- de persoonlijke benadering
- het grote assortiment
- de wijze van voorlichting geven
- geen druk uitoefenen
- duidelijke afspraken
- flexibel
- vakbekwaam en hard werkend
- een luisterend oor bij een "problemen"
- de wil hebben om problemen opgelost te krijgen
- naast dit alles een zeer scherpe markt prijsstelling.
Kortom; "een aanrader"
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Vestiging De PVC Vloeren Concurrent
aZwaag, De Compagnie 49B, 1689 AG Zwaag, tel 0229 - 29 63 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland