Feedback
9,7

Roukens en van Gaalen Keukens

www.roukensvangaalenkeukens.nl | tel: 0488-764036 | De Vlasman 22a, 6669 ND Dodewaard
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.roukensvangaalenkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Roukens en van Gaalen Keukens
Roukens en van Gaalen KEUKENS staat voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken. Onze filosofie: een topkwaliteit maatwerk keuken is voor iedereen weggelegd.

Altijd een passende keuken.
Aparte afmetingen? Een bijzondere kleur? Afwijkende kastindeling? Bij Roukens en van Gaalen KEUKENS zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. De foto’s op deze site tonen slechts een greep uit de vele modellen en opties. Of je nu een kunststof, houten of HPL keuken zoekt, afgewerkt in hoogglans, beits of lak: wij maken jouw/uw keuken op maat.

100% Nederlands kwaliteits fabrikaat
Wij maken alle keukens in ons eigen land. Daardoor kunnen wij elk keukenmeubel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij werken met een modern machinepark en ervaren vakmensen.

Een begrip in maatwerk keukens
Roukens en van Gaalen KEUKENS staat niet alleen voor maatwerk, maar ook en vooral voor kwaliteit. Onze keukens staan erom bekend dat ze jarenlang meegaan.

Let op: de showroom is alleen op afspraak geopend.
Ervaringen
Er zijn 39 ervaringen over Roukens en van Gaalen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren36 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 39 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, offerte, prijs, service
“Je weet waar je aan toe bent”
Door Esther op dinsdag 6 jun 2017 '17
Na wat tekeningen bij andere keukenleveranciers die elke keer weer met dezelfde onbevredigende indeling kwamen toch contact opgenomen met Erik. Gelukkig kwam Erik aan huis en kwam met een heel ander inzicht en dat voelde gelijk goed. Ik wist dat ik een zwarte keuken wilde maar qua materialen was ik erg besluiteloos, ik maak niet makkelijk een keuze maar daarbij zat ik midden in een verbouwing en de tegels van keukenvloer etc moesten ook bepaald worden. Daardoor vond ik het erg lastig een voorstelling te maken van het geheel. Keuzes die ik had gemaakt veranderde nogal eens maar Erik bleef altijd rustig en gaf me advies en dat inzicht weer. Nog nooit zo een geduldige en vriendelijke man met kennis van zaken meegemaakt en hij heeft wat met me te stellen gehad!! Hij heeft een enorm gevoel voor kleur en detail, een verademing! Omdat hij thuis was geweest wist hij wat de smaak van ons wasen en kon ons daardoor ook beter adviseren. Ook de vaste prijs is prettig. Weten waar je aan toe bent en hij is een man van z'n woord. Mocht je nog twijfels hebben, niet doen.je wordt zeker niet teleurgesteld! Ik ben helemaal blij met m'n keuken en verloop van keuze tot koop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uniek”
Door Gijsbert & Erika Vroegindeweij op vrijdag 12 mei 2017 '17
Deze prachtige keuken gekocht bij Roukens & van Gaalen. Erik dacht goed mee en wist precies wat wij bedoelde! Je voelt jezelf al snel op je gemak omdat er geen 'gladde' verkooppraatjes aan de praat komen. Dat maakt Roukens & van Gaalen een unieke keukenspecialist!
FOTO VAN GIJSBERT & ERIKA VROEGINDEWEIJ
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Landelijke leefkeuken”
Door Lisa op vrijdag 21 apr 2017 '17
We wonen nu bijna een jaar in ons huis, veel verbouwd, waaronder ook de keuken. We hebben er voor gekozen om een landelijke leefkeuken te nemen. Via via zijn we bij Roukens en van Gaalen terecht gekomen en wat zijn we hier blij mee. Nu we bijna een jaar in het huis wonen zijn wij nog steeds verliefd op de keuken. we hebben al verschillende vrienden Roukens en van Gaalen aangeraden, en ook zij zijn in zee gegaan met dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 11 maart 2016: Wauw, onze keuken is klaar en is echt een plaatje geworden. Erg goede service, Erik die je altijd kan bellen voor vragen en denk goed mee. De monteur, aardige en spontane man. Zeker een bedrijf waar ik vrienden heen zal sturen wanneer zij opzoek zijn naar een keuken!
FOTO VAN LISA
Verliefd op deze keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Leuk en goed geholpen”
Door Fam. Noojer op zaterdag 3 dec 2016 '16
We zijn ontzettend leuk en goed geholpen door Erik. Hij nam ruim de tijd en kwam bij ons aan huis kijken hoe we de keuken het meest praktisch konden indelen. Eingelijk was alles mogelijk. Ook de service achteraf was goed. Erik gaat duidelijk voor een tevreden klant. Wij zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN FAM. NOOJER
Praktische keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door G Hazeleger op vrijdag 4 nov 2016 '16
Onze ervaring met Roukens en van Gaalen keukens is zeer goed. Ondanks een fout wat ze overigens zeer netjes hebben opgelost is de plaatsing van de keuken goed verlopen. De communicatie was ook goed voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goede gevoel is uitgekomen”
Door Bert en Claudine Booman op woensdag 28 sep 2016 '16
Nadat we al enige keukenzaken hadden bezocht, was het bij Roukens en van Gaalen meteen duidelijk. Dit voelde meteen goed. En dat gevoel is helemaal uit gekomen. Heel wat bezoekjes en veel nieuwe ideeën en tekeningen later is er een prachtige keuken gemaakt. De deurtjes zijn gemaakt van oude wagondelen. Idee van Erik. De planken hebben we zelf uitgezocht. En wat is het mooi geworden. Elke dag genieten wij met volle teugen van onze schitterende en praktische keuken.
FOTO VAN BERT EN CLAUDINE BOOMAN
Keuken met deuren van wagondelen
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Onze droomkeuken....”
Door Marco en Jolanda Heijkamp (Heijkamp Interieur) op woensdag 7 sep 2016 '16
We zochten een landelijke keuken in de Hoffz style. Lang heb we gezocht naar een mooie houten kleur die niet te geel was. Omdat we zelf een interieurzaak hebben, zijn we best kritisch wat betreft de kleurcombinaties. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Jaco adviseerde deze prachtige sfeervolle BEDA keuken. We zijn super enthousiast over het passende advies en het mooie eind resultaat! Helemaal onze stijl. Het is trouwens een zeer gebruiksvriendelijke keuken wat betreft de afwerking van het hout. Ook het composieten werkblad is in dit opzicht ideaal in onderhoud. Onze accessoires van Hoffz uit onze eigen winkel maakt het totaal plaatje helemaal af! Veel succes met jullie mooie zaak!
FOTO VAN MARCO EN JOLANDA HEIJKAMP (HEIJKAMP INTERIEUR)
Beda Keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Arnold en Marja Borys op donderdag 25 aug 2016 '16
Absolute aanrader! Een dikke tien voor klantvriendelijkheid en professionaliteit!

Begin dit jaar zijn wij begonnen met ons te oriënteren op een nieuw aan te schaffen keuken. Met behulp van de site van Qasa.nl maakten we afspraken bij diverse van de beter beoordeelde keukenzaken waaronder Roukens & van Gaalen. We zijn overal goed geadviseerd maar het grote pluspunt van Roukens & van Gaalen Keukens vonden wij het bezoek dat zij vooraf brengen bij je thuis om de situatie op te nemen. In ons geval was dat erg prettig want wij wilden graag een wat grotere keuken met meer werkruimte (te realiseren door uitbreiding naar de kamer). Een paar dingen stonden vast: hoogglans wit, strak en greeploos. Globaal wisten we welke apparaten we graag wilden. Maar hoe alles te realiseren en in te delen dàt was voor ons een enorme puzzel. Gelukkig heeft Jaco ons in dat opzicht door zijn deskundigheid en ervaring prachtige ideeën aan de hand gedaan. Hij heeft heel wat afgemeten en gezocht naar oplossingen voordat we tevreden waren met het resultaat zoals hij dat schetste op papier. Uiteindelijk volgden diverse 3D tekeningen waaruit de definitieve keuze werd gemaakt. Vervolgens brachten we enkele bezoeken aan de mooie showroom in Dodewaard waar we door Jaco en Erik hartelijk werden ontvangen met koffie, thee, iets lekkers erbij en heerlijke broodjes. Daar werd de uiteindelijke keuze gemaakt qua kleuren en materialen en de handtekening gezet. In mei j.l. werd de keuken geplaatst door een super veelzijdige monteur (Geurt van Lagen). Dat was een hele klus maar hij heeft hem geklaard! Het werd nog mooier dan we voor ogen hadden. We hebben de keuken nu een aantal maanden in gebruik en kunnen wel zeggen dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. We zijn er heel erg blij mee en hopen er nog veel jaren plezier aan te mogen beleven. We bevelen Roukens & van Gaalen van harte aan!!!
FOTO VAN ARNOLD EN MARJA BORYS
Keuken greeploos wit
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door fam mj van Beek op donderdag 12 mei 2016 '16
Het is een prachtige keuken geworden en alles was mogelijk, goede service. Helemaal naar onze wensen! echt een aanrader. En alles paste mooi, vriendelijk personeel. goede prijs kwaliteit verhouding. We zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FAM MJ VAN BEEK
Keuken in meerdere delen
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Veel dank”
Door Berto en Rhodé op donderdag 21 apr 2016 '16
Roukens en van Gaalen keukens heeft bij ons een schitterende landelijke keuken geleverd. Van design tot montage, alles is goed geregeld bij Roukens en van Gaalen. Met goede adviezen en service onderscheidt Roukens en van Gaalen zich. We zijn super blij met onze keuken, we bevelen Roukens en van Gaalen van harte aan. Hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Prachtige ambachtelijke keuken”
Door Van Klompenburg op donderdag 21 apr 2016 '16
We zijn zeer tevreden over Roukens en van Gaalen Keukens! In de showroom voelde het direct als een "thuiskomen", het stijltje wat we zochten konden we compleet vinden bij Erik van Gaalen! Erik gaf ons deskundig advies maar vooral; hij "snapte" onze wensen voor de keuken die we in ons droomplaatje voor ogen hadden! We genieten dagelijks van onze prachtige, stoere en eigentijdse keuken! Top service!! Bedankt Roukens en van Gaalen!
FOTO VAN VAN KLOMPENBURG
Ambachtelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Felicia Broekhuisen op maandag 18 apr 2016 '16
Wij zijn uitstekend geholpen bij Roukens en van Gaalen keukens. Er wordt op een prettige manier met je meegedacht over de locatie van de keuken, materialen etc! Ook het installeren van de keuken door Bert van Dam was een plezierige ervaring daar alles op een rustige manier uitgevoerd werd! Kortom wij kunnen Roukens en van Gaalen keukens zeker aanbevelen niet alleen op internet maar ook aan onze vrienden!
FOTO VAN FELICIA BROEKHUISEN
Keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam. de Gelder op donderdag 3 mrt 2016 '16
Wij zijn erg tevreden met de geleverde keuken. In de levering is er wel iets fout gegaan, maar dit is probleemloos opgelost. Er staat een prachtige keuken waar we nog een tijd van hopen te genieten. Wat ons betreft dus een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Pluspunt”
Door familie H op dinsdag 1 mrt 2016 '16
Het grote pluspunt van v Gaalen keukens vinden wij het geduld wat Erik heeft. Wij vonden het bij deze keuken lastig om de juiste opstelling te vinden. Erik heeft best vaak een nieuwe opstelling getekend met veel geduld. Wij zijn voor de 2e keer geslaagd bij v Gaalen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door Walter en Marina op dinsdag 9 feb 2016 '16
We kwamen langs om ons te oriënteren op een keuken en waren eerst bij andere keukenverkopers geweest. Wat een verademing om iemand te treffen die met je mee denkt, binnen budget blijft en goede service levert! Vol vertrouwen liepen we de showroom uit en nu een half jaar na de plaatsing zijn we nog steeds elke dag blij met onze mooie, originele keuken!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Aarten op maandag 8 feb 2016 '16
Ook in Nunspeet staat een keuken van Erik van Gaalen. Ook al is het niet naast de deur toch kwam Erik bij ons thuis kijken. Samen met hem hebben we gekeken naar de meest geschikte keukenopstelling. Erik kwam met het fantastische idee om vaateiland te plaatsen, hier genieten wij nog dagelijks van! Ook de keuze in de showroom was reuze..Erik nam ruim de tijd om onze wensen te verwerken, daarom hebben we nu een keuken die helemaal bij ons past! Ook over de verdere afhandeling (plaatsen e.d) zijn wij erg tevreden! Bedankt...
FOTO VAN FAM AARTEN
Genieten van het vaateiland
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Contact verliep erg goed”
Door fam Snoei op donderdag 5 nov 2015 '15
Dagelijks genieten we enorm van onze keuken. Eric kwam aan en al snel was duidelijk hoe onze droomkeuken er zou zien. Het resultaat is boven verwachting! Het contact met Eric verliep heel goed, hij denkt echt mee en kwam met slimme en verrassende verbeteringen op onze ideeen. We bevelen Roukens en van Gaalen echt aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top service!”
Door Robert van Os op dinsdag 27 okt 2015 '15
Na eerst allerlei grote keukenzaken bezocht te hebben kwamen we terecht bij Roukens en van Gaalen keukens terecht. Tijdens een fijn kennismakingsgesprek klikte het gelijk en kon het bedrijf aan al onze wensen wat betreft de keuken voldoen. De beslissing was daarom snel gemaakt. We kozen voor Roukens en van Gaalen. En we zijn zeker niet teleurgesteld. De keuken is prachtig geworden. Ook zijn we erg tevreden over het plaatsen van de keuken. We hebben hem nu een tijdje in gebruik en kunnen dus zeggen dat het met de kwaliteit ook wel goed zit. Kortom: een echte aanrader!
FOTO VAN ROBERT VAN OS
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige hoekkeuken”
Door Johan op dinsdag 20 okt 2015 '15
wij hebben een prachtige hoekkeuken gekocht. en ze hebben alles geregeld voor ons. (en oh wat waren wij wel eens lastig)maar telkens weer krijgen we een nieuwe tekening. en toen we de keuken gingen zetten bleek ook dat echt alles erbij zat van boutje ringetje tot koelkast.
SUPER!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Eelco en Sharon op dinsdag 26 mei 2015 '15
Bij Van Gaalen keukens zijn wij erg goed geholpen, onze ideeën en zijn ervaringen/uitwerkingen hebben ons tot een prachtige keuken gebracht.
Wij zijn zeer erg tevreden over de klantvriendelijkheid & service, die hij ons geboden heeft. Een echte aanrader voor uw droomkeuken!
REACTIE VAN ERIK
Beste Eelco en Sharon, bedankt voor jullie reactie en fijn dat het opgelost is met de vaatwasser! Groet Erik
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Roukens en van Gaalen Keukens”
Door Bram en Marian van Eckeveld op vrijdag 27 mrt 2015 '15
Erik is bij ons in huis geweest om samen met ons te bepalen welke keukenopstelling het best bij ons past.Vervolgens hebben we in een rustige omgeving onze keuze kunnen maken.Koffie met wat lekkers ontbrak niet! Daarna ontvingen we per mail de tekening en offerte. En tenslotte maakten we een laatste afspraak voor de 'puntjes op de i' waarna Erik zijn uiterste best heeft gedaan om ons precies te kunnen leveren wat we het liefs wilden! Kortom:rust,duidelijkheid,creativiteit en gastvrijheid zijn belangrijke items tijdens het uitzoeken van een keuken en die vind je bij Erik van Gaalen Keukens!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Van horen zeggen”
Door Fam. D.J. Bouwman op donderdag 5 feb 2015 '15
Van "horen zeggen" zijn we, na diverse leveranciers bezocht te hebben, bij Van Gaalen Keukens terecht gekomen. Onze eerste indruk was een luisterend oor naar onze wensen en niet een verkoper die omzet wil maken. De rust en tijd die uitgestraalt werd tijdens het eerste gesprek wekte direct vertrouwen. Rekening houdend met de mogelijkheden op diverse terreinen is er een duidelijke offerte op tafel gekomen. Eventuele aanpassingen waren geen probleem en er werd constructief meegedacht om tot een heel mooi produkt te komen. Het nakomen van afspraken en de flexibiliteit daarin zijn erg gewaardeerd. Ook de afwerking op het einde was super. Wij raden een ieder aan om zeker tijd vrij te maken voor afspraak bij Van Gaalen Keukens, want als het op prijs en tijd aankomt, krijgt men daar zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“zeer goede service en klantvriendelijke benadering”
Door Meijerink op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben een behoorlijk afwijkende keukenwens gehad. Wilden een oud houten keuken met robuust strak blad. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om de keukenkastjes helemaal goed te krijgen omdat er wat problemen waren met het geleverde hout. Echter, de benadering van Erik maakte dat we geen seconde wakker hebben gelegen over de vraag of het goed zou komen. Klant gerichter dan Erik vindt je ze niet snel. Top!
FOTO VAN MEIJERINK
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“landelijke stijl keuken, bijkeuken, bad en slaapkamermeubel”
Door A van den Brink op dinsdag 20 jan 2015 '15
Erik heeft ons super goed geholpen,goed advies aan huis, alles met heel veel zorg geregeld. Offerte was duidelijk, levering en plaatsen helemaal op en top! Prijs en kwaliteit verhouding is erg goed. Wij hebben ook bij andere keukenleveranciers gekeken, maar bij van Gaalen waren we het voordeligst uit. Wij zijn erg blij met onze keuken/meubels, en zouden een keuken, bad/slaapkamermeubel bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN A VAN DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top”
Door Mascha op maandag 12 jan 2015 '15
Erik van Gaalen heb ons super geholpen met onze landelijke keuken zo blij mee geniet er elke dag van! Hij neemt echt de tijd en fenkt mee! Wij zijn zeer tevreden en hebben nog steeds contact ook fijn! Groetjes Mascha en Gerben nunspeet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betrokkenheid en service”
Door Fam. T.S. van Steenbergen op woensdag 12 mrt 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid en de manier waarop Erik heeft meegedacht. Ook is een pluspunt dat Erik op locatie komt zodat hij een beter advies kan geven.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed en vakkundig advies”
Door M. Huibers, Opheusden op woensdag 5 mrt 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken hebben we ons georiënteerd bij meerdere keukenleveranciers en mede door de klantvriendelijkheid en het goede advies hebben we onze keuken bij Erik van Gaalen gekocht. Hij neemt je eigen ideeën mee in het uiteindelijke ontwerp en geeft je goed en vakkundig advies op alle punten. De levering en de plaatsing zijn prima verlopen en de keuken is helemaal naar onze zin.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen gladde verkooppraatjes”
Door Fam. Huibers op donderdag 20 feb 2014 '14
Mijn ouders hadden in het verleden ook een keuken bij Erik van Gaalen gekocht en zijn nog steeds zeer tevreden. Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning hebben we ons nog wel georiënteerd bij andere keukenzaken, maar dan merk je pas het verschil. Erik heeft geen gladde verkooppraatjes maar een klantvriendelijke benadering en hij denkt met je mee, je voelt gewoon dat het goed zit. Daarnaast kwam hij prijstechnisch gezien ook nog eens als beste uit de bus.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alle tijd voor je”
Door M. van Asselt op dinsdag 18 feb 2014 '14
Omdat ik Erik van Galen Keukens ken vanuit de familie heb ik me daar georiënteerd voor mijn nieuwe keuken. Het hele traject is uitstekend verlopen, er is alle tijd voor je en wat ik erg belangrijk vind, er wordt goed meegedacht. De klantvriendelijkheid en service zijn prima en de levering is vlekkeloos verlopen. Dagelijks heb ik heel veel plezier van mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Thuis advies op maat”
Door Familie De Bruin op dinsdag 11 feb 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken hebben we o.a. ook contact opgenomen met Erik van Gaalen. Wat ik heel prettig vond is dat hij aan huis komt zodat je thuis op je gemak alles uit kunt zoeken. Hij denkt met je mee en geeft goede adviezen. De levering is prima verlopen en over de service en klantvriendelijkheid hebben we niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Erik & Trude Visscher op dinsdag 3 dec 2013 '13
Wij hebben april 2013 een keuken gekocht, voor onze nieuwe, bestaande woning. En we zijn echt over alle aspecten zeer tevreden. We werden heel fijn, vakkundig, (absoluut niet opdringerig) geadviseerd om. De contacten verliepen prima, zo ook de levering. We hebben de keuken zelf geplaatst, waarna Erik na een aantal weken het eind resultaat nog kwam bewonderen. We hebben veel plezier van onze aankoop, en kunnen Erik van Gaalen dan ook echt aanbevelen, zeker ook de prijs/kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Gerrit en Gerrine op vrijdag 23 aug 2013 '13
Mijn man en ik hadden zelf een ontwerp gemaakt voor onze keuken maar waren daar niet helemaal tevreden over. Erik zou langskomen en met ons meedenken. Tot onze grote verassing veranderde hij de opstelling volledig waardoor het veel ruimtelijker oogde, meer lades geplaatst konden worden en er geen ruimte verloren ging. Hij hoefde niet veel stalen te laten zien, begreep precies wat wij wilden qua kleur en materiaal. Mijn man heeft de keuken zelf zonder problemen geplaatst. Hoewel je vaak negatieve verhalen hoort rondom het aanschaffen van een keuken hebben we hier een zeer positief verhaal. Alle afspraken zijn nagekomen, alle materialen keurig op tijd geleverd en daarnaast het gezellige persoonlijke contact, geeft net dat beetje extra! Zeker ook omdat Erik aan huis komt, hij de ruimte kan zien, de sfeer en de stijl van het huis kan proeven kan hij echt een keuken op maat aanbevelen. Hij heeft hier goed inzicht in! In ons huis staat nu een prachtige, greeploze, hoogglans witte keuken met zwart granieten blad. De vaatwasser en koelkast zijn op hoogte, en bijna overal zitten lade's. Elke dag genieten wij hier van!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“landelijke keuken”
Door Catharina op dinsdag 20 aug 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Erik bekijkt de ruimte thuis, helpt mee zoeken naar mogelijkheden, let op lichtval, zoekt naar symmetrie en niet onbelangrijk; naar bruikbaarheid!
Dan komt hij met een (vrijblijvend) voorstel en prijs en dan komt er in overleg een ontwerp. Wij hebben verschillende offertes opgevraagd en Erik was echt de goedkoopste. En wat ons een goed gevoel gaf; het was een eerlijke prijs, waar niet over onderhandeld hoefde te worden. Verder was het heel fijn dat je één aanspreekpunt hebt. Alles is volgens afspraak verlopen. Twee weken van te voren werden we nog gebeld om te vragen of we nog helemaal tevreden waren, want dan ging de bestelling definitief de deur uit. De levering verliep vloeiend evenals het plaatsen. Heel bijzonder dat alles klopte en we niet tegen ongewenste verrassingen zijn aangelopen. Ook nu wij hem enkele weken in gebruik hebben, genieten we er nog elke dag van. Dit is écht kwaliteit, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een prachtige keuken om van te genieten”
Door L. Soeters op vrijdag 2 aug 2013 '13
Op een hele correcte en deskundige wijze heeft Eric ons een prachtige keuken verkocht. Al onze wensen werden gerealiseerd. De voorbereidingen en het advies werd door hem met grote deskundigheid verricht. Ook de prijstechnische onderhandelingen verliepen naar wens. De plaatsing werd door vakkundige mensen gedaan, waardoor onze keuken werkelijk een plaatje is geworden! We genieten dagelijks van het indrukwekkende resultaat en zullen op elke mogelijke manier reclame maken voor Erik en zijn bedrijf. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ouderwetse service!”
Door John & Jobine van der Geer op maandag 29 jul 2013 '13
Erik van Gaalen heeft ons perfect begeleid bij de keuze voor een keuken in onze aangekocht huis. Hij heeft tijd noch moeite gespaard om ons aan huis te adviseren. Hij kwam dus bij ons thuis en hoefden wij niet naar hem toe.Dat is zijn kracht!Hij was ook aanwezig bij de levering en plaatsing v.d.keuken. Helemaal naar onze zin.De service na de levering was ook prima; enkele onjuistheden werden direct zonder problemen opgelost. Heel fijn geregeld allemaal. We kunnen Erik van Gaalen echt aanbevelen ook mede de prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit/service staan voorop en de prijs is een leuke meevaller! Ga zo door Erik!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“design keuken”
Door Gerdine op zaterdag 27 jul 2013 '13
Goed advies, goede begeleiding, uitstekende prijs en montage de kern woorden voor het realiseren van onze droomkeuken. Erik verdiend daarom deze aanbeveling omdat we super tevreden zijn met onze keuken. niets is te veel gevraagd. Mvr. de Kievid
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Persoonlijke service”
Door Carlo op donderdag 25 jul 2013 '13
Erik van Gaalen Keukens heeft bij ons een prachtige landelijke keuken geleverd voor onze nieuwbouwwoning. Het is een persoonlijk ontwerp geworden waarbij Erik ons heeft geholpen de juiste keuzes te maken. Ook is hij benaderbaar bij vragen en begeleidt hij het proces van A tot Z, zonder opdringerig te zijn. Daarom verdient hij een aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“betrokken en betrouwbaar”
Door joost op donderdag 25 jul 2013 '13
we hebben vorig jaar de keuken laten ontwerpen. onze wensen waren:
-dik stenen blad
-goed apparatuur
-strak design keuken( passend bij woning)

we zijn in gesprek geraakt met Erik en hebben al onze wensen waar kunnen maken, zelfs (vanwege de bouwconstructie van ons huis)een maat-kast is voor ons gemaakt, betrokken en veel aandacht bij de plaatsing gaf ons een gerust en betrouwbaar gevoel. de keuken is naar boven verwachting geleverd uitstekende kwaliteit, prijs en design zijn de kenmerken voor dit bedrijf. een echte aanrader. groeten Joost
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Persoonlijke aandacht en service!”
Door Johan op woensdag 24 jul 2013 '13
Wij zijn erg tevreden over Erik van Gaalen Keukens, de persoonlijke aandacht en dat er op locatie gekeken word hoe de situatie is was een groot voordeel. Ook de kwaliteit en afwerking van de keuken zijn we erg tevreden over. Wij hebben voor een hoogglans witte keuken gekozen, met een granieten blad. Is erg mooi, en de prijs viel ons mee. Klachten hadden we niet, Zeker de moeite waard als je een kwaliteit keuken wil hebben, en de prijs ook belangrijk is. Een aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Roukens en van Gaalen Keukens
aShowroom Dodewaard (geopend op afspraak), De Vlasman 22a, 6669 ND Dodewaard, tel 0488 - 76 40 36
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland