Feedback
8,8

Smits Keukens

Website: www.smitskeukens.nl "Prima" score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.smitskeukens.nl | 2 vestigingen (Noord-Holland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.smitskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Smits Keukens
Smits Keukens adviseert, inspireert en realiseert al ruim 50 jaar op hoog niveau en staat garant voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, proberen wij samen met u de ideale keuken samen te stellen. In een uitvoerig gesprek nemen wij uw keukenwensen met u door, vrijblijvend, dus zonder verplichtingen, maar wel verantwoord en gedegen.

Onze verkoop(st)ers zijn zeer deskundig en zeker niet opdringerig. Zij volgen de trends in de keukenbranche nauwkeurig, passen het assortiment moeiteloos aan als de wens van de consument veranderd.

U kunt rekenen op een vakkundige installatie door onze eigen monteurs. Wij nemen alle zorgen op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of de planning van de loodgieter, electromonteur, stucadoor of tegelzetter. Smits keukens regelt het voor u: "van slopen tot koken".


Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Smits Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Top”
Door Carina Tuin op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Uitgeest
Goede adviezen van Daan gekregen bij het uitzoeken van de keuken wat betreft apparatuur, opstelling en materialen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Afspraken met slopers, timmerman, elektricien en stukadoor werden goed nagekomen en vragen per mail werden direct beantwoord. Monteurs André en Bas een groot compliment wat betreft hun vakmanschap en samenwerking. Ze hadden in 1 dag de keuken geplaatst, helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door Lida Vahl op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Haarlem
Prettige meedenkende onderbouwde advisering van Mathieu in de winkel voor een prachtige, maar ook prijstechnisch aantrekkelijke keuken. Bij de plaatsing merk je hoe prettig het is om met een klein persoonlijk werkend bedrijf met vakmensen te maken te hebben; kortom een aanrader!
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij met de keuken”
Door Marjolijn op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Haarlem
Wij zijn alweer een paar maanden erg blij met onze nieuwe keuken. Ik werd enorm goed geholpen door Mathieu bij het uitzoeken van de keuken. Ook heel fijn: de afsluitdop van de gootsteen was zoekgeraakt en we hebben gratis een nieuwe gekregen! Fijne service!!
Keuken via Smits
Keuken via Smits
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Nel Bak op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Uitgeest
'Van slopen tot koken'. We zijn meer dan tevreden over de manier waarop we zijn geholpen. Vanaf het vakkundig meedenken met het uitkiezen van de keuken door Daan (die een vrouw blijkt te zijn) en haar gegeven adviezen. Maar ook de strakke planning (waardoor we slechts een goede week hoefden te 'kamperen' in huis), tot de deskundigheid en keurige werkwijze van alle werklui die we over de vloer kregen. Van ons een grote pluim voor het hele team, hartelijk dank! Wij zullen Smits zeker aanbevelen bij potentiële keukenkopers.
REACTIE VAN NEL BAK
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanraden”
Door Fam de Waal op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Haarlem
Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken. Hij past precies bij mijn wensen, mogelijkheden en mijn budget. Dit is te danken aan de fijne samenwerking met de keuken specialist van Smits keukens. Vooral de goede communicatie en hun vakkundig advies heb ik zeer op prijs gesteld. Ik vond het heel fijn dat ze met flexibele oplossingen kwamen voor een ruimte met beperkingen. Ook de montage is soepel verlopen zonder tegenvallers of problemen en een snelle levering zoals van tevoren overeengekomen. Kortom, ik kan iedereen Smits keukens aanraden!
Keuken van Smits
Keuken van Smits
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nee bestaat niet”
Door Erwin Zaremba op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Haarlem
Wij hebben een schitterende keuken gekocht bij Smits Haarlem. Het plaatsen op de afgesproken datum liep door het uitlopen van de aannemer volledig mis. Maar dan kom je er achter waarom Smits keukens zo'n goede naam heeft. Ondanks een zeer volle agenda van de monteur werd er soepel geschoven binnen de planning en werd de keuken alsnog binnen korte tijd geplaatst. Een kleine beschadiging van een deurtje, deze werd gelijk opnieuw besteld en keurig geplaatst ondanks dat de keuken al een paar dagen stond. Het woord NEE of KAN NIET bestaat bij Smits niet. Kortom perfect meegedacht bij het ontwerp en de service kon niet beter. Wij zijn super tevreden. En oh ja, de keuken is echt perfect!
Keuken van Smits
Keuken van Smits
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service”
Door Fam Pruim op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Haarlem
Na 8 jaar , en zonder bon is onze draai carrousel zonder kosten gerepareerd. We zijn onder de indruk van dergelijke service. Zonder twijfel zullen wij onze volgende keuken weer bij Smits kopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ontwerp stak er bovenuit”
Door Jaap en Monique Stuijt op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Wij hebben een aantal keukencentra bezocht, maar het ontwerp van Rene Schellevis stak er met kop en schouders boven uit. Een geweldig ontwerp. De afspraken en de installatie van onze nieuwe keuken was prima geregeld. Alles volgens afspraak . Geweldige service en scherpe prijs. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Aanrader”
Door G.M. Goedhart- van Ewijk op woensdag 26 okt 2016 '16 | vestiging Haarlem
13 jaar geleden keuken laten plaatsen, goed geadviseerd, men werkt met onderaannemers, waardoor alles keurig en geheel volgens tijdschema werd uitgevoerd. Dermate tevreden dat we ook een nieuwe badkamer lieten plaatsen. Nu, 13 jaar later problemen met fineer van keukendeurtjes. Nieuwe deurtjes noodzakelijk, ook deze operatie weer correct en naar tevredenheid uitgevoerd! Kortom, Smits Keukens een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Richard Korthout op dinsdag 25 okt 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Wij zijn na een een lange zoektocht bij alle grote ketens terechtgekomen bij Smits keukens in Uitgeest, en dit bleek een schot in de roos. Wat een verademing zeg ! Geen "alleen vandaag 70% korting op de apparatuur" maar een rustige realistische benadering met aandacht voor onze wensen.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor het van slopen tot koken concept wat men aanbiedt, en hebben wij behalve een nieuwe keuken ook direct de woonkamer aan laten pakken met nieuw stucwerk, elektra en een nieuwe vloer. Smits werkt met een aantal zeer goede vakkundige onderaannemers waardoor alles perfect op elkaar afgestemd is. Kortom, een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door John en Linda Brands op zaterdag 22 okt 2016 '16 | vestiging Uitgeest
In februari begonnen met oriënteren voor een nieuwe keuken. Na bij een aantal keukenzaken gekeken te hebben kwamen we bij Smits keukens terecht. En dat is ons goed bevallen, goede en duidelijke adviezen van Esther. Zeker wat betreft de indeling van de nieuwe keuken de lengte en hoogte van het aanrechtblad, de indeling van de kastenwand met de inbouwapparatuur plek voor de vaatwasser etc etc. Echt goed meedenken prima. En wat ons erg aansprak was het van slopen tot koken concept. Het was niet alleen het plaatsen van de keuken, maar ook loodgieterswerk vloerverwarming cv ketel verplaatsen vloeren tegelen en stukadoors werk. Kortom een pittige klus maar echt goed uitgevoerd door een team van hele goede vakmensen. We zijn erg tevreden met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Jesper Rodenburg op maandag 18 jul 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Erg tevreden over de geleverde dienst en service! Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Een hele mooie keuken. Van hoofd --> naar papier --> naar de daadwerkelijke keuken. Elke processtap is prima verlopen en we hebben hier nog jaren plezier aan!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. Madiol op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Haarlem
Onze ervaring met Smits' Keukens is naar volle tevredenheid verlopen. We werden heel prettig geholpen door Matthieu en overal had hij een oplossing voor. De nieuwe keuken staat er schitterend bij en wij genieten er volop van. Aan kastruimte geen gebrek, ook door een eiland te plaatsen als afscheiding van de keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Waargemaakt”
Door Fam. Helmerhorst op woensdag 22 jun 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Top! Op zoek naar een landelijk keuken en gevonden bij Smits Keukens. Esther en Rene waren erg vriendelijk en hebben ons goede adviezen gegeven. Vlotte levering en plaatsing door vakmensen. Van slopen tot koken, een aanrader!
Landelijke keuken met natuurstenen blad
Landelijke keuken met natuurstenen blad
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg tevreden over de keuken”
Door Johan Bronsveld op vrijdag 13 mei 2016 '16 | vestiging Haarlem
We zijn erg tevreden over de keuken. Mathieu Schols is een prettige verkoper. Heldere voorlichting en een heel vriendelijke en niet-opdringerige benadering. Kleine veranderingen en wijzigingen in de planning werden soepel verwerkt. Elk contact was zeer plezierig. De monteurs deden hun werk prima. Gewoon aardige mannen. En het eindresultaat is precies wat we wilden.
Witte keuken met zwart aanrechtblad
Witte keuken met zwart aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Wat een verademing”
Door Saskia op woensdag 4 mei 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Wat een verademing ... Bij Smits keukens hoef je nl niet al je "onderhandelings-skills" uit de kast te trekken. Hoe bijzonder heb ik dit ervaren. Na een uitgebreid en serieus gesprek met Ester, kregen wij een hele scherpe en transparante offerte. Aangezien wij ook "geshopt" hadden bij een paar concurrenten, was deze werkwijze echt bewonderenswaardig. Een keuken kopen kan dus ook zonder 'addertje onder het gras', en/of 'als u nu koopt, krijgt u korting...'
Bij Smits krijg je die nl al meteen! Top dus. Onze eerste offerte was nog net iets te hoog voor ons budget, daardoor ging Ester meteen meedenken en kwam met andere opties en/of keuzes. Onderhandelen doen ze bij Smits dus niet, en terecht want je krijg gewoon meteen een eerlijke offerte. Uiteindelijk is onze prachtige keuken helemaal naar wens ontworpen en gemonteerd. Ook super leuke en nette mannen die komen monteren. Eind conclusie; fijn bedrijf! Een kwalitatieve 'no-nonsense' keukenzaak met lieve en leuke mensen, zonder verkooptrucks! Wij zijn erg blij met het hele traject en genieten elke dag van onze prachtige keuken! Bedankt!
Greeploze hoogglans keuken met kookeiland
Greeploze hoogglans keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Van slopen tot koken”
Door fam. aan de Kerk op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Mede door de goede en duidelijke uitleg van Rene, hebben wij via Smits "van slopen tot koken" gedaan. Oude keuken eruit, muur doorgebroken, verlaagd plafond laten plaatsen in voormalig slaapkamer en daarin de nieuwe keuken! Kortom best wel veel werk wat heel netjes werd uitgevoerd. Het zijn allemaal top vaklui die weten wat zij doen. Alles werd door Smits netjes op elkaar afgestemd. We maken nu 2 maanden gebruik van onze keuken en hebben nog steeds elke dag van "wow"! Smits keukens, bedankt voor de goede service!
Rechte keuken
Rechte keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede service gehad”
Door Fam. Jansen, Heemskerk op zaterdag 16 apr 2016 '16 | vestiging Uitgeest
4 jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Smits keukens in Uitgeest. Alles volgens plan geplaatst en geïnstalleerd. Nu begon de kraan te lekken. Gemeld bij Smits keuken . Door de leverancier werd een nieuw binnenstuk geleverd. Zelf gemonteerd, maar de kraan bleef lekken. Gemeld bij Smits keukens en geen gezeur, er werd een nieuwe kraan besteld en is ondertussen gemonteerd. Klasse !!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Eyecatcher”
Door Hamming op donderdag 31 mrt 2016 '16 | vestiging Haarlem
Prachtige houten keuken gekocht met keramiek blad! Mathieu heeft ons super goed geholpen bij de aanschaf van onze keuken. Hij heeft onze wensen vertaald in een prachtig design. Door zijn advies heb ik nu een eiland met dubbele kastruimte ipv een bar. Ruimte die wij als gezin goed konden gebruiken. Hij dacht goed mee in oplossingen en was duidelijk en direct op een prettige manier. Hij heeft niet om ons budget gevraagd (bewust) en pas nadat ontwerp klaar was gingen we kijken of het binnen ons budget paste. Gelukkig hoefden we alleen maar voor een ander merk apparatuur te kiezen om in de buurt van ons budget te komen. We krijgen veel complimenten over onze keuken en het is de eyecatcher van ons huis geworden!
Houten keuken met keramiek blad
Houten keuken met keramiek blad
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door ron clots op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Haarlem
mijn ervaring met dit bedrijf is grandioos! Er wordt prima door mijnheer Mathieu Schols een overzicht gemaakt van de indeling en evt verandert hij dat is totaal geen probleem. dus wij zijn zeer tevreden over de prijs en het gebodene
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima gegaan”
Door Tiny Half-Kuijt op donderdag 17 mrt 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Een keuken uitgezocht, eind 2015. Erg goed geslaagd en tevreden over de gang van zaken.Alles naar mijn zin, kleur en blad prachtig. Ik vind het zelf een stoere keuken. Geen vervelende opdringerige verkooptechniek, alles verliep soepel. Met steun van mijn familie heb ik het toch maar geflikt. Zeer prettige werklui over de vloer, André en Bas doen hun werk uitstekend. En bijna allemaal Uitgeesters, dat is vertrouwd.De afwerking en de service daarna was prima. Ik ben heel tevreden en maak wel reclame hoor. Bedankt voor de prettige samenwerking en nu genieten. Groeten Tiny Half
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uiterst tevreden met resultaat”
Door fam veldhuis op vrijdag 4 mrt 2016 '16 | vestiging Uitgeest
Eind nov keuken uitgezocht en samen met Rene bekeken wat de mogelijkheden waren. Werden prima geholpen met onze vragen en waren er snel uit wat we wel en niet wilde. 1 feb kwamen al vroeg de heren de keuken bezorgen en eind van de dag zat de keuken er zo goed als in. Alles klopte. Volgende dag nog wat kleine dingen en de week erop de achterwand. Waar we heel erg blij mee zijn. Wil de monteurs Andre en Bas een compliment geven voor de keurige plaatsing en afwerking. Top! Al met al zijn wij uiterst tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Keuken in 3 kleuren”
Door Anja Bastiaanse op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Uitgeest
De ontvangst bij Smits keukens is erg vriendelijk. Ze willen je graag helpen en te woord staan. Het lijkt dat ze met je meedenken. Later blijkt dat deze vriendelijkheid stopt zodra er een handtekening is gezet. Leveringsdatum klopt niet ( 6 weken te vroeg!) wordt wel gervaagd of je wil betalen, want ze zijn geen bank! Dan blijkt levering neit mogelijk, keuken is niet kompleet en hebben geen mensen om te leveren/plaatsen. Antwoord dan komt u hem maar zelf halen! Vervolgens staat de leverancier voor het verkeerde adres! Is niet de kleur die in de winkel getoond is. Ja, dat kan is het antwoord, komt omdat het hout is. Wij moeten niet zeuren is het antwoord. Nu zijn wij 7 maanden na plaatsing, aan de inrichting van de keukenkastjes missen nog onderdelen, (verkeerd besteld) en zitten wij met een onpraktische keukenindeling met 3 verschillende kleuren deuren. Elke communicatie moet van onze kant komen, nemen totaal geen initiatief tot communicatie en oplossingen.Mijn advies koop nooit een keuken bij Smits keukens!
Fronten keukenkastjes
Fronten keukenkastjes
Eind juni is dan eindelijk het verschil opgelost met de drie kleuren van de ladefronten. Helaas pas 10 maanden na plaatsing van de keuken en vele mails en telefonische contacten zijn hier aan vooraf gegaan. Nazorg is absoluut beneden de maat. Verdere problemen zijn niet naar tevredenheid opgelost. REACTIE VAN ANJA BASTIAANSE
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Mark van Goethem op zaterdag 5 dec 2015 '15 | vestiging Uitgeest
Dit najaar een keuken gekocht bij Smits keukens in Uitgeest. Zeer goed geholpen door zowel Esther als Rene. Alle tijd werd genomen voor het uitkiezen van de keuken en niet hinderlijk gebeld of ik nog interesse had in hun keukens. Na meerdere afspraken gekomen tot een leuk ontwerp en goed om te zien dat zij er ook de nodige moeite insteken. Esther zocht bewust of er een ander mooi composiet werkblad was om onder een bepaald prijsniveau te blijven. Uiteindelijk wel een ander composietblad gekozen die ik gewoonweg iets mooier vond. Korte directe lijnen en dat werkt erg makkelijk. Rene komt persoonlijk inmeten en het feit dat hij ook komt kijken tijdens de montage toont ook wel hun betrokkenheid. De montage ging nagenoeg perfect. In een dag stond de keuken. Alle kasten en blad compleet en onbeschadigd. De afzuigkap echter, deze kwam al beschadigd uit de doos, moest later vervangen worden. Maar dit was buiten ieders schuld aangezien de apparatuur pas bij de klant uitgepakt wordt. Kortom een tevreden klant. Korte lijnen, transparante prijzen ( geen nu of nooit korting etc). Als ik toch een puntje van kritiek mag geven is dat ik het wel opmerkelijk vond dat de aansluitingen van de keuken op de muur niet gekit werden. Elke hoek werd keurig met siliconenkit gedaan maar de aansluitingen op de muur werden niet gekit met acrylaatkit. Tot tweemaal toe gevraagd aan de monteur maar dat deed hij niet ( wel siliconen maar geen acrylaat??). Vreemd want een keuken is pas echt af als de aansluitingen ook gekit zijn. Nu is het voor mij geen probleem om een strakke acrylaatvoeg te maken maar ik kan mij voorstellen dat er voldoende klanten zijn die daar moeite mee hebben. Buiten dit puntje van kritiek zou ik bekenden met keukenwensen zeker adviseren om eens bij Smits Keukens te kijken.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Erg blij met keuken maar moeizaam gegaan”
Door Groot op maandag 23 nov 2015 '15 | vestiging Uitgeest
Nu zijn wij erg blij met onze keuken maar het heeft even geduurd en ook is Smits meerdere afspraken niet nagekomen. De monteur die de keuken kwam installeren had geen idee wat hij deed, stond vaker zijn achterhoofd te krabben en verwilderd om zich heen te kijken dan dat hij echt bezig was. Tijdens het plaatsen heeft hij een zijpaneel verzaagd die eigenlijk keurig op maat was en dus hebben we een aantal weken met een gat in de keuken gezeten, en de oven en afzuigkap kwamen ook later (oven zelfs bijna twee maanden later). Ook is de keuken twee cm lager dan wij hebben afgesproken. Ik heb dit telefonisch overlegd en het helaas niet vast laten zetten op papier dus we hadden geen poot om op te staan.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door Hanny op dinsdag 22 sep 2015 '15 | vestiging Uitgeest
Wij zijn goed geslaagd bij Smits Keukens en zijn heel tevreden met het eindresultaat. We hebben gekozen voor het totaalpakket van slopen tot koken en dat is ons goed bevallen. Geen gestress. De loodgieter, de electriciën, de stucadoor, de keukensteller, de tegelzetter, allemaal vriendelijke deskundige mensen. Zijn allemaal ZZP'ers. Ze werken onderling goed met elkaar samen. Heel tevreden met deze mensen. We zijn ook tevreden met de keuken zelf, alles is in orde. We zijn blij met het eindresultaat.
Keuken van Smits keukens
Keuken van Smits keukens
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Adresgegevens Smits Keukens
aHaarlem (10 ervaringen), Rijksstraatweg 586, 2026 RB Haarlem, tel 023 - 537 21 81
bUitgeest (16 ervaringen), Geesterweg 10, 1911 NB Uitgeest, tel 0251 - 31 18 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland