Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
75 ervaringen (1 maand geleden)
Kampen (Overijssel)
67 ervaringen (1 maand geleden)
Barneveld (Gelderland)
189 ervaringen (6 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
132 ervaringen (3 dagen geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
149 ervaringen (6 dagen geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Leiderdorp (Zuid-Holland)
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
-
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
-
6,4

Stonecenter

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant & Zuid-Holland)
Gebruikersfoto: Bladen niet op maat
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Stonecenter
Bij StoneCenter kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Stonecenter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Goede afhandeling”
Door Fernand Maggen (Kinrooi, Belgie) op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Breda
Wij hebben een keukenblad uit Belgische blauwe hardsteen laten plaatsen door deze firma. Ze zijn dit thuis komen opmeten en plaatsen. Bij het plaatsen bleek dat de opening van de kookplaat niet groot genoeg was uitgefreesd. Dit werd door de plaatsers ter plaatse perfect opgelost. Zowel de opmeting als de plaatsers hebben dit perfect afgehandeld. Bij het plaatsen keken ze naar iedere millimeter zodat alles perfect zou passen wat ook gelukt is. Super vriendelijk en echte vakmensen, wij zijn zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Composieten keukenblad en rvs spoelbak”
Door Marc op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Breda
Garantie kennen ze hier niet en schade tijdens montage notabene door hun eigen monteurs veroorzaakt wordt niet vergoed. Ik raad aan hier zeker niet te kopen. Achteraf goede service gehad van een lokaal bedrijf voor de reparatie.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,8
Luxury Floors
Kampen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 67 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 149 ervaringen
“Bladen niet op maat”
Door Scholten op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Delft
Keukenblad gekocht snel geleverd 10 dagen . Bij de bestelling was het al meteen niet goed gegaan de verkoper, bleef maar diepte verkeerd opschrijven zeer slordig betreft de administratie daar! Helaas was de breedte nu wel goed de bewuste 57 cm maar hebben ze de breedte te kort gemaakt, alleen bij het plaatsen (zelf gedaan) was de breedte 1/2cm te kort daar kwamen we pas achter toen ons eigen blad wat we daar tegen aan moesten leggen niet even lang was. ook de uitsparing van de spoelbak is niet secuur gedaan. Klacht verteld uiteraard kunnen we het aanrechtblad terug brengen dan kijken ze hoe ze het gaan oplossen, wat denk je zelf loodgieter geweest alles staat en is gemonteerd ga weer niet 10 dagen zonder blad zitten en vertelde de dame er bij tja je moet het ook nameten als je iets hebt gekocht, mijn advies ga naar een bedrijf die de klant wel serieus neemt.
Bladen niet op maat
Bladen niet op maat
Beste mevrouw Scholten, Ik heb u namens Stonecenter te woord gestaan bij deze klacht. U vroeg om een oplossing. Deze heb ik u gegeven. Ik heb u een nieuw blad aangeboden. U had het blad al gemonteerd en wilde eerder een kostenvergoeding dan een oplossing, ofwel een nieuw blad. Ik heb daarna niets meer van u vernomen. Ik zie tot mijn verbazing deze review. REACTIE VAN SOHEYLA
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Stenen gebroken”
Door Francine Beerens op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Breda
Stonecenter, niet doen! Bijzonder klantonvriendelijk en onprofesioneel bedrijf.Had steenstrips besteld om een schouw te bekleden. Verkeerde prijs berekend, toen ik zei dat het niet klopte nieuwe offerte gemaakt.Thuis , bij bestelling via de webshop bleek deze offerte ook alweer niet te kloppen.Bij levering geen track en trace, hele dag vrij genomen, geen vrachtwagen te zien. Zelf weer bellen, zou de volgende dag komen.Later bij het plakken van de strips bleek meer dan de helft van de stenen gebroken, gebeld, ik zou terug gebeld worden maar niets. Gelukkig was het een schouw die ik ging beplakken en geen muur , aan de zijkanten moesten toch veel halve tegels verwerkt worden, maar het betekende wel extra uren werk voor de tegelzetter en ik heb veel kleine stukjes moeten gebruiken om net genoeg te hebben.Om bijna 300 km te moeten rijden voor een extra pak stenen die ik waarschijnlijk ook nog eens zou moeten betalen ging me wel iets te ver.Goedkoop is inderdaad duurkoop begrijp niet dat deze firma een zogenaamde award gekregen heeft.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Steph op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben een granieten aanrechtblad van stonecenter. Ik ben een hele moeilijke beslisser maar ze hadden in de showroom echt een engelengeduld met me. Met de juiste adviezen van hun een keuze gemaakt en nog steeds superblij. Alles zonder complicaties verlopen. Alles komen inmeten en op de dag van levering kleine aanpassingen gelijk gedaan. Topservice!!! Goede uitleg over alles en werd echt duidelijk gemaakt dat als er iets mocht zijn ik hun altijd mocht bellen. Ik kan er niks anders van maken dat ik zeeeer tevreden ben en mocht ik in de toekomst weer iets soortgelijks nodig hebben ik naar geen ander zou willen!! Dus ik vind Stonecenter zeker een grote aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrechtblad en wasbakken”
Door fam roozenburg op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Delft
Wij hebben ons aanrechtblad (composiet) en stenen wasbakken bij stonecenter gekocht en twee kranen. Wij zijn zeer tevreden super klant vriendelijk en dat voor een mooie prijs. Al met al dik tevreden. De jogens die het aantechtblad gaan door tot het helemaal af is.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“100 procent goed opleveren”
Door Rob op zondag 17 jan 2016 '16 | vestiging Delft
Wij hebben nu voor de tweede keer een aanrechtblad gekocht bij Stonecenter Delft. De eerst keer was in ons oude huis en omdat we toen niets hadden aan te merken zijn we uiteraard voor ons nieuwe aanrechtblad weer naar Stonecenter gegaan. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en we konden na de koop (speciaal voor ons gereserveerd) toch nog gewoon een andere keuze blad maken. De medewerkers willen echt dat je tevreden bent. Het nieuwe aanrechtblad bestond uit 7 stukken. Tijdens het plaatsen van het aanrechtblad waren er wel wat uitdagingen die opgelost moesten worden (muren toch minder mooi "haaks"). De technische medewerkers hebben hiervoor keer op keer oplossingen bedacht. Je ziet echt dat ze het 100% goed willen opleveren. En, we hadden niet het meest eenvoudige ontwerp. Achteraf hadden we toch nog een kleine aanpassing nodig en dat werd zonder problemen opgelost. Een medewerker kwam gewoon weer langs en wij wonen niet heel dicht bij Delft. Als ik weer eens een aanrechtblad nodig heb hoef ik niet na te denken waar ik die ga kopen. En de prijs die we overeengekomen waren was zeer zeker concurrerend. Iedereen die twijfelt over Stonecenter kan ik zeker adviseren om het gewoon te doen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Zwart granieten blad”
Door Crompvoets op woensdag 16 sep 2015 '15 | vestiging Delft
Aanrechtblad besteld incl. Plaatsen. Op de eerste afspraak kwamen ze niet opdagen. Voor de tweede afspraak, waar we zelf achteraan moesten bellen, kwam men 2 uur later. Het plaatsen ging slecht, er ontbrak een kraangat en ze hadden geen kit bij zich om het te dichten. Scheef geplaatst of gezaagd. De klacht werd niet in behandeling genomen. Zeer klantonvriendelijkheid ervaring en slechte kwaliteit geleverd: ernstig afgeraden met deze mensen in zee te gaan!
Wat ik bij deze zeer subjectieve review opmerk, wat totaal geen feit is, is dat u niet bij vermeld dat uw kasten krom en scheef stonden. Dit is bij het inmeten geconstateerd en aan u verteld. Helaas is na het plaatsen het blad gaan inzakken waardoor de scheve blad. De klacht werd serieus genomen maar u stuurde ons een blackmail over het slechte review plaatsen op alle sites! En werkte niet mee. REACTIE VAN SOHEYLA
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
9,4
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 132 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 75 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Frits Langerak op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Delft
Wij hebben een goede ervaring met de vestiging Delft voor een granieten aanrechtblad, rvs gootsteen en kraan. In eerste instantie was de concurrent goedkoper maar Stonecentre ging direkt in prijs zakken. Wij werden prettig geholpen en de levertijd na inmeten was 14 dagen. De plaatsing was zeer netjes en van de hoekopstelling was de naad nauwelijks te zien. Alles was netjes afgekit. Wij zijn danook erg tevreden met de service van Sonecentre Delft. De showroom vonden wij groot met een ruime keuze aan tegels en aanrechtbladen. De prijzen zijn zeer concurrerend.
Granieten aanrechtblad
Granieten aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Kwaliteit wijkt af”
Door JH op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Delft
Het geleverde keukenblad is niet de kwaliteit die in de showroom te zien is. De lijmverbindingen in de verdikte rand aan de voorkant zouden nagenoeg onzichtbaar moeten zijn maar deze wisselen van 0 tot 1 a 2mm. De spoelbak zou vlak ingebouwd worden maar is verdiept ingebouwd met een sterk wisselende schuine kant met veel kit wat in het zicht zit. Aan de smet plank waar geen schuine kant aan zou moeten zitten zit er wel. Vensterbanken welke aansluitend aan elkaar zitten zijn wisselend van dikte. Klachten zijn gemeld maar worden niet opgelost en er wordt ook niet op gereageerd. Kortom koop hier nooit wat! Ze zeggen goedkoop is duurkoop maar dat is werkelijk waar. Koop hier dus nooit nooit nooit nooit maar dan ook nooit wat.
Beste JH (heel erg onbekend voor ons), Ik ben toch benieuwd wie u bent? Deze klacht komt ons vooral niet bekend voor. En de undercover naam die u hebt gebruikt zegt genoeg over het feit dat deze tekst verzonnen is! Mocht er een klacht voorkomen bij Stonecenter dan wordt dit ook met alle zorg behandeld. Het zou prettig zijn als u uw originele naam opgeeft. REACTIE VAN SOHEYLA
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Uitstekend geadviseerd”
Door Hanneke van Heugten op dinsdag 24 jan 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben een composiet aanrechtblad gekocht bij Stonecenter. Wij zijn daarbij uitstekend geadviseerd. Men nam alle tijd. De man die het blad kwam opmeten en de mannen die het kwamen plaatsen waren vakmensen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Afshin op donderdag 19 nov 2015 '15 | vestiging Delft
Ik kan Stone Center absoluut aanraden. Wij hebben een zeer positieve ervaring met de medewerkers en service van Stone Center in Delft. Wij hebben onze vloer (marmer), badkamer (marmer) en keuken (graniet) + heel veel maatwerk voor vensterbanken en afwerkplaten die verwerkt zijn door hen op laten meten en laten plaatsen. Resultaat is erg professioneel en wij krijgen heel veel leuke reacties van vrienden en familie. Prijzen zijn erg scherp vergeleken met concurrenten. kwaliteit van de stenen is perfect. Kort samengevat, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door Kroese op donderdag 26 jun 2014 '14
“deze firma kan ik helaas niet aanraden. Wij hebben een aanrechtblad besteld dat weliswaar prima is ingemeten maar de klantvriendelijkheid is zeer onder de maat. Je moet vooraf flink aanbetalen en bij oplevering direct afrekenen. Het krijgen van een factuur of garantiebewijs is een hele toer: "dat doen wij nooit" Helaas maakte de monteur een beschadiging op de gloednieuwe gaskookplaat. Bij de bedrijfsleider van StoneCenter kreeg ik enkel discussie dat het niet hun schuld was en dat ze het blad al in beginsel niet wilde leveren wegens onze moeilijke facturatie vragen. Ik moest de plaat maar poetsen met een poetsmiddel. Geen normaal gesprek mee te voeren. Na indienen van formele klacht en aansprakelijk stelling niets meer van het bedrijf vernomen. wil je zaken doen met deze partij, zorg dat je een goede verzekering hebt. Maar bespaar jezelf de ellende en ga ergens anders heen.”
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
Vestigingen Stonecenter
aBreda (3 ervaringen), Spinveld 19, 4815 HR Breda, tel 076 - 515 56 69
bDelft (9 ervaringen), Einsteinweg 20, 2627 BN Delft, tel 015 - 257 49 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren