Feedback
9,2

't Vloerenhuis

Website: www.vloerenhuisputten.nl "Uitstekend" score uit 44 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.vloerenhuisputten.nl | tel: 0341-353772 | Engweg 57, 3882 AK Putten
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.vloerenhuisputten.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van 't Vloerenhuis
't Vloerenhuis is gespecialiseerd in parket en planken vloeren. Een specialiteit is het leggen van ambachtelijk tapis parket in visgraat en paneel-vloeren, maar ook de trendy verouderde vloeren worden door ons vakkundig gelegd. Uiteraard leveren wij ook de onderhoudsarme laminaat en PVC-vloeren en zijn onze vakmensen ervaren specialisten in traprenovatie met hout, laminaat of PVC. De parketteurs van ‘t Vloerenhuis zijn beëdigd tot Meester der Parketteurs. De Nederlandse vereniging Meester der Parketteurs rijkt deze titel uit aan parketteurs die voldoen aan de strenge eisen van de branchevereniging. EEn mooie titel waar wij trots op zijn, verkregen door bewezen en betrouwbare kwaliteiten.
Ervaringen
Er zijn 44 ervaringen over 't Vloerenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren34 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, offerte, planning, prijs, service
“Zeer snel”
Door Kees de Wit op maandag 4 sep 2017 '17
zeer snel gelegd en door professionele parketleggers neergelegd. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN KEES DE WIT
Resultaat van de vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Traprenovatie”
Door Bouwman op donderdag 24 aug 2017 '17
We hebben onze trap later renoveren door 't Vloerenhuis. Er zijn houten tredes aangebracht van hetzelfde hout als onze parketvloer. De trap bevindt zich in de woonkamer en is nu een echte blikvanger. 't Vloerenhuis heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en heeft mooi werk geleverd.
FOTO VAN BOUWMAN
Resultaat van de trap
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Mark van der Heijde op zaterdag 1 jul 2017 '17
't Vloerenhuis Putten heeft onze eikenhoutenvloer van meer dan 15 jaar oud vakkundig geschuurd, bijgewerkt en in de olie gezet. De huiskamer is er geweldig op vooruitgegaan en de vloer is als nieuw. Ook de service en klantvriendelijkheid van 't Vloerenhuis na de werkzaamheden is prima. Afspraak is afspraak. Ze zijn zonder probleem teruggekomen om een loslatend afwerkprofieltje opnieuw te verlijmen.
FOTO VAN MARK VAN DER HEIJDE
Geschuurde eikenhouten vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Bastiaan op vrijdag 23 jun 2017 '17
Voor mijn nieuwbouwwoning heb ik een pvc vloer laten leggen door 't Vloerenhuis. Vooral het leggen van een vloer vraagt toch wel de nodige expertise. Vandaar dat ik bewust voor een regionale zaak heb gekozen en niet voor welke willekeurige landelijke keten dan ook. In de winkel was een ruime keus aan vloeren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Moduleo vloer met een natuurlijke eiken uitstraling. De vloer is gelegd en ziet er prachtig uit. Alles is netjes afgewerkt, inclusief de plinten. De medewerkers, zowel tijdens het bezoek aan de winkel als tijdens het leggen, waren vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ze legde uit hoe het proces rond het leggen van een vloer er normaal gesproken uit ziet. Al met al kan ik 't Vloerenhuis zeker aanbevelen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN PIETER VAN ES
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Schitterend resultaat”
Door W Straatman op dinsdag 13 jun 2017 '17
In 2010 hebben wij onze eikenhouten vloer laten schuren en lakken door t Vloerenhuis Putten .....een super resultaat. Maar nu in 2017 wilden wij iets heel anders want de vloer was helemaal geel geworden wat normaal ook gebeurt bij een gelakte vloer. Maar wat wisten wij niet.....dus opnieuw naar Putten . Door opnieuw advies van t Vloerenhuis, de vloer laten schuren en voorzien van een olie........Iron mat. Wat een schitterend resultaat.....precies zoals wij de vloer wilden hebben en ook mooi afgestemd met de nieuwe meubelen. Dus voor iedereen die een mooie houten vloer wil hebben ga naar deze vakmensen in Putten. Een echte aanrader gr W Straatman
FOTO VAN W STRAATMAN
Vloer met Iron mat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Correct bedrijf”
Door J Dorland op zaterdag 3 jun 2017 '17
De houten vloer is geschuurd en behandeld.Het resultaat mag er zijn. Super mooi!! Ervaring: Correct, toegankelijk, goede service,vakwerk, behulpzaam, betrouwbaar.Een correct bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Korevaar op woensdag 22 feb 2017 '17
Verkoper neemt voldoende tijd, heeft voldoende keuze in zijn winkel en geeft een eerlijk advies. Wij hebben goede ervaringen met de leggers van de vloer. Zij gaan zeer net te werk en leveren een prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door W. Dijkstra op zaterdag 12 nov 2016 '16
Ruime keuze bij 't Vloerenhuis en goed door hen geadviseerd op basis van mijn wensen. Gekochte PVC vloer is prachtig en ligt er mooi strak in. Alle afspraken zijn keurig nagekomen door 't Vloerenhuis. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Stormbroek op zondag 30 okt 2016 '16
Wij hebben bij het vloerenhuis een eikenhouten visgraat vloer gekocht. Bij binnenkomst wordt je erg goed en vriendelijk ontvangen, de verkoper weet waar hij over praat en kan goed advies geven. Ook het plaatsen van de vloer is erg netjes en professioneel gedaan. Wij raden het vloerenhuis dan ook zeker aan.
FOTO VAN STORMBROEK
Eikenhouten visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettige sfeer”
Door Familie Aalvanger op zaterdag 29 okt 2016 '16
in het verleden hebben we een laminaatvloer gekocht en recent een pvc vloer. Beide vloeren zijn gelegd door Arthur, een van de vaste vloerenleggers. We hebben een prettige sfeer ervaren, mensen getroffen met vakkennis en welke meedenken in het vinden van creatieve oplossingen voor een mooi resultaat. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed en netjes”
Door L. v.d. Sanden op woensdag 26 okt 2016 '16
Wij hebben onze parketvloer door 't Vloerenhuis uit Putten laten schuren en in de vloerolie laten zetten. De parketvloer was 26 jaar oud, gelakt en nog niet eerder behandeld. Het resultaat is super. Wij zijn zeer te spreken over het deskundige advies dat wij vooraf kregen, de keuze in kleuren vloerolie en vervolgens de professionele uitvoering. Het was een echte vakman die naast de behandeling van de parketvloer ook nieuwe plinten heeft aangebracht. We zijn zeer tevreden. Je kon goede afspraken maken en er wordt zeer netjes gewerkt. Kortom een aanrader tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meerdere vloeren”
Door Van Leeuwen op donderdag 6 okt 2016 '16
Bij 't Vloerenhuis heb ik twee verschillende vloeren besteld, een eikenhouten parketvloer en een vinyl vloer. 't Vloerenhuis heeft zijn best gedaan om de door mij gewenste partij hout te krijgen. Met name een extra compliment voor de vloerenlegger: zowel de eikenhouten parketvloer als de vinyl vloer zijn heel strak gelegd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
REACTIE VAN PIETER VAN ES
detail foto van de vloer in de Hal
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Jurrian Elekan op maandag 26 sep 2016 '16
Eigenaar komt vakbekwaam en betrouwbaar over. Wat waren we blij toen de vloer lag, echt vakwerk! Na een paar maanden kierde de vloer dusdanig dat deze vervangen moest worden. Dit is na meerdere keren contact te hebben gezocht na een jaar eindelijk gebeurd, helaas is niet de volledige vloer vervangen waardoor we nu met kleur verschil zitten. Ook is de afwerking niet van hetzelfde niveau als oorspronkelijk. Zelden zulke slechte service ervaren. Wij hebben voor onze verbouwing bewust gekozen voor leveranciers uit Putten. Ik adviseer iedereen nog eens keer na te denken vooraf een vloer bij het Vloerenhuis te bestellen.
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“Betrouwbaar bedrijf”
Door Daniel Nijdam op zaterdag 27 feb 2016 '16
Bij het t Vloerenhuis Putten merkten we gelijk dat we met een betrouwbaar bedrijf te maken hadden, met vriendelijke mensen, en zeer hoge kwaliteit houten vloeren voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We waren op zoek naar een zeer brede eikenhouten vloer (26 cm) met weinig knoesten (1-bis sortering) en 6 mm toplaag. We zijn uitgekomen bij een Dennebos W07 vloer waar we ook de tint nog van hebben kunnen aanpassen. De vloer ligt erg netjes, langs deurkozijnen, trapkozijnen en verwarmingsbuizen heel mooi strak gezaagd, afgewerkt met plinten en deurmat. Vooral het hoge afwerkingsniveau maakt dat we super blij zijn met onze houten vloer! Op de bovenverdieping hebben we een laminaatvloer laten leggen van Douwes Dekker; vooral de echtheid van hout-uitstraling incl reliëf, lange planken en slijtvastheid vallen op!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Fam C. Boersma - Bussum op donderdag 25 feb 2016 '16
Gezien onze leeftijd besloten we ons huis in te ruilen voor een appartement, maar wilden geen fortuinen meer besteden aan een vloer. Op Qasa ervaringen gelezen over het Vloerenhuis dus daar advies gevraagd. Ettelijke keren kijken, vragen stellen en nog eens kijken kozen we uiteindelijk voor een goede kwaliteit lichte laminaatvloer, daarbij telkens geduldig en professioneel geasviseerd door dhr. Van Es. De vloer is intussen gelegd door een van de zeer kundige medewerkers van Het Vloerenhuis en het resultaat is schitterend! Wij bevelen dit prettige bedrijf in Putten van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Topklasse”
Door v/d Bruggen op dinsdag 16 feb 2016 '16
't Vloerenhuis heeft ons hele huis gedaan: een visgraatparketvloer beneden en boven brede planken. Wat een vakwerk, prachtig! Iedereen die voor het eerst in ons huis komt, maakt een positieve opmerking over de vloer. Verder is de service uitstekend. Uiteindelijk zijn we met deze zaak in zee gegaan, omdat de eigenaar zo goed kon vertellen waar het hout vandaan kwam, wat de mogelijkheden zijn bij vloerverwarming en omdat hij ons ruim de tijd gaf om te kiezen. Bij een andere partij waren we afgehaakt omdat die het normaal leek te vinden dat je voor zo'n grote aankoop maar een half uurtje uittrekt.

Ook over het proces zijn we tevreden. Toen onze bouw uitliep en de planning steeds verschoven moest worden, was de eigenaar flexibel. Het slechte nieuws dat de vloer nog te nat was om te kunnen beginnen, bracht hij op een prettige, begripvolle manier. En toen de vloer uiteindelijk gelegd werd, hadden we een paar weken prima mannen aan het werk. De parketteurs zijn aardig en beleefd. Bovendien betrekken ze je als klant in keuzes: we kunnen de rand zo doen of zo, wat vind jij het mooist? Meedenkende mannen die hun vak verstaan. Kortom: wij raden iedereen 't Vloerenhuis aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Ilvy van den Berg op donderdag 24 sep 2015 '15
Wat een geweldig, professioneel en passievol team van mensen! Onze rustiek eiken houten vloer is gelegd met een passie en perfectie, waar wij van te voren alleen van durfden te dromen. Alles precies volgens afspraak qua planning en ook geen onverwachte extra kosten. Wat een werk is er verricht binnen een aantal dagen, echt bijzonder om te zien. Wij zijn waanzinnig blij met het resultaat, waardoor wij zelfs hebben besloten om de zolderverdieping ook op deze manier te doen! Vol vertrouwen dat dat met dezelfde passie gelegd gaat worden, raden wij 't Vloerenhuis aan iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitbouw woonkamer”
Door Rein Tanis op dinsdag 1 sep 2015 '15
Wij hebben onze woonkamer uitgebouwd. Het parket van de bestaande woonkamer moest daarom worden aangeheeld naar het nieuwbouw deel. 't Vloerenhuis verzekerde mij dat je geen verschil zou zien tussen oud en nieuw parket. En ze hebben gelukkig gelijk gekregen. Het ligt het er heel netjes in. De werknemer die het heeft gelegd heeft dit heel vakkundig gedaan. Een harde werker die non stop een week lang gebuffeld heeft.
Nog te vermelden waard is dat op voorstel van mij ze de vloertegels in de keuken mooi met verstek hebben ingelijst in het parket.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen contact”
Door Frank soetens op zaterdag 11 jul 2015 '15
Als het goed gaat is er niks aan de hand met het Vloerenhuis. Maar als er iets fout gaat ben je 9 maanden bezig om een oplossing te krijgen ................... zo ga je echt niet met klanten om! Niet terug bellen,ik ben druk, ik ben ziek enz, enz.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Vakmensen”
Door Tineke Geurts op maandag 22 jun 2015 '15
De vloer is erg netjes gelegd met veel aandacht voor de afwerking. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Telefonisch zijn ze soms minder goed bereikbaar, dat is weleens lastig.
REACTIE VAN 'T VLOERENHUIS PIETER VAN ES
Hartelijk dank voor uw review en reactie. U heeft gelijk dat wij soms moeilijker bereikbaar zijn per telefoon. Wanneer wij klanten in de showroom hebben gaan deze voor. Wij zijn momenteel bezig om ons team uit te breiden waardoor wij ook hier weer beter en sneller bereikbaar zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hulpvaardig”
Door Brienesse op woensdag 10 jun 2015 '15
Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. De eigenaar heeft voor ons ook geregeld dat de oude vloer eruit werd gehaald en de firma voor de vloerverwarming erbij betrokken. Op deze manier lag alles bij t Vloerenhuis en had ik één aanspreekpunt wat prettig werkt wanneer je druk bent. De communicatie tussen winkel en werkvloer kon wellicht iets beter, zodat de parketteur beter wist wat hij aan zou treffen. alles ligt er prachtig in, zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Renovatie”
Door A. Dingemans op dinsdag 12 mei 2015 '15
In 2001 hebben wij bij het Vloerenhuis een mooie degelijke Robijnvloer gekocht. Deze vloer heeft na 14 jaar een totaal nieuwe en moderne uitstraling gekregen na de recent uitgevoerde renovatie door het Vloerenhuis. Het advies van het Vloerenhuis heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. De vloer is vakkundig geschuurd, gekleurd en daarna middels een matte lak afgewerkt. Het Vloerenhuis heeft ook onze trap gerenoveerd. Doordat de trap ook van Robijnhout gemaakt is, heeft de trap dezelfde behandeling gekregen daardoor is er een mooi geheel ontstaan. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Resultaat”
Door Ellen Berghuis - tbinnenbuitenhuys.nl op zaterdag 21 mrt 2015 '15
Uitstekende kwaliteit geleverd bij schuren en kleuren van onze eiken vloer in de hal, de keuken en de woonkamer. Enorm netjes en precies gewerkt. Resultaat geweldig mooi geworden !. Echte aanrader qua advies en prijs en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door fam. Schuurman op donderdag 19 mrt 2015 '15
Onze houten vloer is geschuurd en in de olie gezet. Tevens is de keukenvloer van laminaat voorzien. Er was een goed contact met zowel dhr. van Es als de uitvoerder. Het ziet er mooi uit. Goede vakmensen! Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ze doen wat ze beloven”
Door D.S. op vrijdag 28 nov 2014 '14
Oude vloer (gelijmd en gespijkerd) moest verwijderd worden, waarna er een nieuwe eiken visgraat gelegd werd.
Alle afspraken werden keurig nagekomen (zelfs dat het zo goed als stofvrij zou blijven). Ook qua planning was er geen enkele afwijking. Ongelofelijk vakwerk door een zeer gedreven vakman. Ik kan 't Vloerenhuis zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bijzonder”
Door Rob van den Berg op donderdag 16 okt 2014 '14
Het was bijzonder om de drie man van het vloerenhuis bij ons te hebben in Frankrijk, 1200 km van huis. Voor een offerte die veel lager was dan wat ik hier in Frankrijk geoffreerd kreeg, kwamen de mannen bij ons op bezoek, een paar dagen nadat de vloerdelen precies op schema waren afgeleverd. Er was een week gepland en de ander franse onderaannemers waren ook nieuwsgierig hoe het zou gaan, want " voor dat geld kan je niks verwachten" ... Het was in één woord geweldig, het werk werd zeer professioneel en nauwkeurig uitgevoerd, de fransen waren perplex, dit hadden ze nog nooit gezien, de week was niet nodig, in ruim drie dagen was de vloer klaar en we vinden het fantastisch, het is mooi en het kan niet beter.
Een grove visgraat, geschikt voor vloerverwarming, we hebben de fransen werkelijk een stukje "hollandse professionaliteit" laten zien, ze hebben het er nog over. Nogmaals bedankt, we genieten er elke dag van, met vriendelijke groet, ®ob van den Berg, Cessac Frankrijk
FOTO VAN ROB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“prachtige vloer”
Door Irma Boers op dinsdag 15 jul 2014 '14
Niets dan goeds over 't Vloerenhuis: er werd creatief ingegaan op mijn vraag naar een gelakte eiken vloer, die nergens meer te koop was. Pieter heeft deze voor mij weten te vinden, is bij mij langsgekomen om de plank te laten zien om deze vloer uit het buitenland te laten overbrengen. Alles ging naar afspraak. De vloer is heel professioneel gelegd. De vorige kraakte van alle kanten, nu blijft het muisstil. Het was bovendien gezellig. Een lage prijs voor een hoge kwaliteit. Alsnog bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echt Top klasse!”
Door R.Oosterbaan op zaterdag 5 jul 2014 '14
Wij kwamen toen wij aan het google waren voor een nieuwe laminaatvloer , terecht bij 't vloerenhuis in putten.
We werden op een zeer professionele manier geholpen en geadviseerd door Pieter.
We mochten zelfs twee planken meenemen naar huis om te kijken hoe wij het vonden, en of het bij de rest van onze meubels pasten.
Omdat we zo goed geïnformeerd waren, hebben we besloten om de vloer daar aan te kopen en te laten leggen.

De vloer kon al snel geleverd en gelegd worden,
Deze is door Arthur een zeer ervaren parketmeester gelegd.
Hij heeft er drie dagen aan gewerkt met een super strak resultaat.
Wij zijn super blij met de keuze voor het Vloerenhuis in putten.
Wij zijn echt Pietje precies en de afspraken zijn die gemaakt zijn zijn nagekomen.
Geen enkel puntje van kritiek !

Pieter en Arthur bedankt voor het eindresultaat!

Kortom:
Goede service,
Netjes gewerkt en mooi gelegd,
Betrouwbaar.
FOTO VAN R.OOSTERBAAN
Pracht vloer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfect opgeknapte eiken vloer”
Door Te Brake op maandag 24 mrt 2014 '14
Omdat ‘t Vloerenhuis sponsor van de korfbalclub is hebben wij onze eiken vloer door hun laten opknappen en gelijk in de keuken laminaat laten leggen. Dit is allemaal vakkundig gedaan, ze leveren goede service en ze houden zich aan de afspraken.We zijn er echt super geholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echte vaklui”
Door Mevr. D., Harderwijk op dinsdag 18 mrt 2014 '14
Omdat ’t Vloerenhuis al eerder bij familie had geleverd en men erg tevreden was hebben we onze laminaatvloer ook bij hun gekocht. Ook wij zijn heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. De vloer is netjes, snel en vakkundig gelegd door echte vakmannen. Toen bij het leggen bleek dat de plinten iets te kort waren werd dit euvel binnen de kortste keren opgelost. Onze nieuwe vloer is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles wordt voor je geregeld”
Door M. de H. op woensdag 12 mrt 2014 '14
We kenden 't Vloerenhuis al van goede berichten van kennissen en we hebben daarom onze vloer door hun laten leggen. Het prettige is dat alles voor je geregeld wordt en je er verder geen omkijken naar hebt. Voor de levering zijn ze nog even bij ons thuis wezen kijken of de ondervloer geschikt was, zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan. Ook bij het leggen ging alles in overleg en zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen ’t Vloerenhuis van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige traprenovatie”
Door Francy Neggers op zondag 9 mrt 2014 '14
Onze oude trap is als nieuw door traprenovatie met prachtig eikenhout. De vaklui van 't Vloerenhuis in Putten hebben met nauwkeurige precisie en aandacht voor detail tree voor tree voorzien van eikenhout met moderne witte stootborden en anti-slip-randje. Het is werkelijk een blikvanger in huis geworden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“t Vloerenhuis: fantastisch”
Door margreet van der vliet op donderdag 6 mrt 2014 '14
t Vloerenhuis heeft er aan mee geholpen dat mijn "hals over kop" verhuizing een succes werd! Binnen de kortste tijd werd mijn hele appartement voorzien van laminaat. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook van een prima kwaliteit, scherp van prijs, mooi gelegd door vriendelijk en vakkundig personeel. Kortom: alle lof !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtig werk!”
Door Wendy van Mourik op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hebben onze vloer laten renoveren dat wil zeggen laten schuren en laten behandelen met hard wax olie. Dit is ons erg goed bevallen, van de eerste benadering in de winkel tot de laatste olie-laag was super! Ook hebben ze ons een midweek in een vakantiepark bespaard, aangezien zij met de oplossing kwamen om een ladder van de voordeur naar de trap te leggen en we zo toch nog naar boven konden 's avonds! Onze vloer ziet er uit als nieuw! Ook de informatie die we kregen over wat wel en wat niet te doen nadat de vloer opnieuw in de olie zat was duidelijk en werd goed uitgelegd. We raden dan ook iedereen aan om bij 't Vloerenhuis in Putten een kijkje te nemen als je er over denkt je vloer op te laten knappen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Betrouwbaar bedrijf”
Door Oskam op zaterdag 18 jan 2014 '14
't Vloerenhuis is een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel. Ondanks dat het allemaal iets langer duurden dan de afspraak was ben ik zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Renovatie massief houten vloer”
Door C. op dinsdag 17 sep 2013 '13
Onlangs hebben wij onze massief houten vloer laten schuren en opnieuw laten afwerken.wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen T vloerenhuis is een aanrader voor het bewerken van vloeren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kwaliteit, flexibel en betrouwbaar!”
Door René op maandag 12 aug 2013 '13
Uitstekende ervaring met 't Vloerenhuis met het leveren en leggen van een PVC-vloer. Vriendelijk en gedegen advies, kennis van zaken en vertrouwd zijn belangrijke steekwoorden.
Afspraken worden nagekomen en restpunten zijn netjes in overleg (en snel) opgelost. Kortom, een betrouwbare partner om een perfecte vloer te regelen, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Keurig aangelegd”
Door Bernard-Paul op maandag 1 jul 2013 '13
t Vloerenhuis heeft bij ons een prachtige eiken vloer gelegd. Kwaliteit is echt top! Keurig aangelegd aan de bestaande vloer in de woonkamer. Ze maken echt het onderscheid door het vakwerk, nemen al het afval mee en letten op details. Plinten keurig geplaatst. Als presentje ook nog schoonmaakmiddel en onderhoudsolie.
Kortom top!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Kees op donderdag 27 jun 2013 '13
We werden zeer goed begeleid bij de keuze van de vloer en kregen alle tijd en gelegenheid om proefstukjes thuis uit te proberen. De levering verliep ook prima en we kregen een aantal handige tips voor het zelf leggen van de laminaatvloer. Deze ligt er dan ook super strak in en ligt zo vlak als het maar kan. Aanrader: het bedrijf doet wat het zegt en biedt ongevraagd veel service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door Franky op zondag 23 jun 2013 '13
Prima service prijs en kwaliteit. Bestelling via email loopt heel vlot. Ook het telefonisch contact. De levering verliep ook stipt en volgend afspraak. Wij raden deze zaak zeker aan. Tevreden vloerhuis klanten uit België
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Het Vloerenhuis doet het”
Door Ton Veenbrink op zondag 23 jun 2013 '13
In maart is de parkervloer geheel onderhanden genomen. Geschuurd, gelakt en er zijn nieuwe plinten geplaatst. Zowel bij de bestelling/het afspreken als het onderhoud heb ik een bijzonder bedrijf getroffen. Vriendelijke, harde en deskundige werkers. Geen verrassingen en een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een prima bedrijf en zeker aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede voorlichting”
Door Jeroen op zondag 23 jun 2013 '13
Nadat we een rondje parketbedrijven in de regio Amersfoort achter de rug hadden kwamen wij er achter dat er maar weinig bedrijven echt van hun vak afweten. Bij 't Vloerenhuis in Putten hadden wij direct een goede klik en kregen wij duidelijke uitleg over een houtenvloer in combinatie met onze vloerverwarming. Iets wat voor ons belangrijk is. De prijs van de vloer viel binnen ons budget, weer een meevaller! Wij hebben gekozen voor een Eiken houtenvloer van 22 cm breed met een bijzondere uitstraling Eiken Melina van Dennebos. De parketlegger die de vloer kwam leggen vertelde dat hij al ruim 20 jaar bij 't Vloerenhuis werkte en hij had zichtbaar plezier in zijn werk. De vloer is echt heel mooi gelegd, wij zijn meer dan tevreden! Na enkele weken besloten wij om ook een sierplint van 15 cm hoog te laten plaatsen, deze maakt het resultaat alleen maar mooier! Wij adviseren onze familie en vrienden allemaal om voor een vloer naar 't Vloerenhuis in Putten te gaan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“'t Vloerenhuis was de oplossing”
Door Jaap op zaterdag 22 jun 2013 '13
Onze bestaande eikenhouten vloer hadden wij eerst laten schuren en inkleuren/waxen door Parketservice Vermeer uit Enschede. Deze malafide persoon had daarbij onze vloer totaal vernield (schuurstrepen, groeven uitgekrabd, verkeerde kleur aangebracht). Met de handen in het haar hebben we toen 't Vloerenhuis uit Putten gebeld. Ondanks dat zij zeer druk waren hebben ze onze vloer binnen een week weer perfect in orde gemaakt. Vakmensen aan wie je je vloer kan overlaten. Fam. Geluk, Leusden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend vakwerk!”
Door Harry op woensdag 19 jun 2013 '13
't Vloerenhuis Putten heeft onze bestaande parketvloer opgeknapt waardoor hij nu weer járen meekan en er als nieuw uitziet. Prima vaklui, goede service en een eigenaar die met u meedenkt over de beste oplossing voor uw vloer. Ook over de laminaat die wij hebben laten leggen op de etagevloer zijn wij zeer tevreden. Wij willen 't Vloerenhuis in Putten dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens 't Vloerenhuis
aPutten, Engweg 57, 3882 AK Putten, tel 0341 - 35 37 72
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland