Feedback
9,6

Tieleman Keukens

Website: www.tielemankeukens.nl "Fantastisch" score uit 143 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.tielemankeukens.nl | tel: 0187-602555 | Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis
1 / 107
107 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Gebruikerservaringen
Er zijn 143 gebruikerservaringen over Tieleman Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren112 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Schitterende keuken”
Door fam. Huisman op zaterdag 1 okt 2016 '16
Het is even geleden (eind maart) dat we bij jullie geweest zijn om een keuken uit te zoeken. Vorige week is onze keuken geplaatst. Het is een schitterende keuken zie bijgaande foto's We zijn er heel blij mee. Ook de losse koelkast is keurig ingebouwd en staat er heel goed in. Het is geheel jou ontwerp. Wij vonden het fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. Complimenten voor jou, maar ook voor de monteurs en de verdere begeleiding. Geheel volgens planning en nette mensen. Wil je de complimenten ook doorgeven aan de monteurs hun namen ben ik vergeten maar dat weten jullie wel. Met vriendelijke groeten, fam. Huisman
Met complimenten voor de monteurs
Met complimenten voor de monteurs
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Dik tevreden”
Door fam. Vlam op donderdag 4 mei 2017 '17
Vandaag is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe keuken. We zijn dik tevreden over de plaatsing en nazorg. Met name waren we zeer gelukkig met de door u opgegeven "afbouw specialist " Johan Koert. Hij heeft alles prima op elkaar afgestemd en de werkzaamheden op tijd en zonder onderbreking uitgevoerd.(dat hoor je wel eens anders)' Ik kan niet anders zeggen dat alles met veel vakmanschap tot in de puntjes is afgewerkt. Onze dank
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 '15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 '15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Perfecte keuze”
Door Jeroen op maandag 12 okt 2015 '15
Het gesprek zelf met de verkoopadviseur (Nico) was al uitermate prettig. Qua prijs ben je misschien elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Als ik een punt van kritiek zou moeten noemen dan is het dat een probleem met de kookplaat vrijwel direct na oplevering via de fabrikant wordt opgelost. Het is een keuze, maar dit hoort naar mijn mening bij nazorg en dan wil ik met Tieleman van doen hebben en niet met de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kwaliteit staat bij Tieleman hoog in het vaandel”
Door Marjolein op dinsdag 2 sep 2014 '14
We hebben bij Tieleman een compleet nieuwe keuken gekocht met vernieuwd plafond en vloer. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen. Gedurende de 3 keer dat we de verkoper hebben gesproken zijn we heel plezierig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht om onze wensen te realiseren. De offerte was duidelijk en volledig. De levering van de keuken was compleet en onbeschadigd. Alle onderdelen werden in de verpakking geleverd en zijn ter plekke uitgepakt. De planning werd ons van tevoren toegestuurd en alle werkzaamheden (in ons geval sloop, stucwerk, vloer leggen, montage) zijn volgens planning uitgevoerd, d. w. z. voldoende tijd om een goede kwaliteit af te leveren. Na voltooiing van de verbouwing was er geen nalevering: de keuken kon direct in gebruik worden genomen. Er werd netjes gewerkt en de oude keuken en het bouwafval werden meegenomen. De samenwerking tussen Tieleman en de door hen aangedragen aannemer was goed geregeld. Je betaalt wat meer dan bij sommige andere keukenzaken, maar de kwaliteit is prima in orde en je kunt met een gerust hart alle werkzaamheden aan Tieleman overlaten.
Onze nieuwe trots
Onze nieuwe trots
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Top service”
Door Familie Van der Linden op zondag 20 jul 2014 '14
10 jaar geleden hebben we onze Eggersmann keuken bij Tieleman gekocht. Mijn vrouw had een ontwerp gemaakt en in overleg met de verkoper, die ons uitstekend adviseerde, werd het ontwerp definitief gemaakt en de keuken besteld en geplaatst, dit alles tot onze volle tevredenheid. Omdat er in de loop der jaren een kleine verkleuring was ontstaan die we niet zo mooi vonden zijn we onlangs weer bij Tieleman langsgegaan om te kijken of daar iets aan gedaan kon worden. Onze vraag werd direct opgepakt, er werden andere frontjes geplaatst en onze keuken ziet er nu weer als nieuw uit. Wat wij nooit hadden verwacht is dat Tieleman dit kosteloos voor ons zou doen, deze service is echt ongekend.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ervaring”
Door Fam. Buijs op maandag 18 jul 2016 '16
Vanwege de vele goede reviews op deze site en eerdere positieve ervaringen van bekenden hadden wij goede verwachtingen van Tieleman Keukens. Deze hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

We hadden een prachtige keuken ontworpen, met alles erop en eraan. Vanwege (1) het matige advies, (2) de gebrekkige service en (3) het niet nakomen van afspraken is het eindresultaat helaas niet helemaal naar tevredenheid. We hebben echter we met name het proces als zeer vervelend ervaren. Dat zou naar onze mening niet moeten bij een keuken van de hoge prijs die wij betaalden (maanden vooruit betaald vanwege het toen nog grote vertrouwen). De punten waarop het bij ons mis ging:

- Er moest een koof geplaatst worden voor de buizen van de afzuigkap. Volgens Tieleman maakte het niet uit of zij het deden of onze aannemer, maar later bleken de kosten hiervoor wel op de rekening van Tieleman te staan. We hebben hier zelf iets over moeten zeggen en hebben maar een deel van de kosten terug gekregen.

- Tieleman is meerdere malen komen meten, omdat wij nog bezig waren met het verbouwen van de keukenruimte. Toen de muren nog gestukt moesten worden, is er voor het laatst iemand geweest voor de keuken definitief besteld werd. Na het stuken bleek dat het blad te lang was en wilde men de kosten voor het verkorten op onze rekening zetten, terwijl wij expliciet hadden aangegeven dat er nog gestukt moest worden.

- De afzuigkappen zouden op een bepaalde hoogte geplaatst worden, maar dit bleek vanuit de constructie van de kap ten tijde van de plaatsing niet mogelijk (ze hangen nu lager). Hierin zijn wij verkeerd geadviseerd en ondanks herhaaldelijk vragen hoe dit opgelost gaat worden, hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Ze laten ons er dus gewoon mee zitten.

- Na het plaatsen van het blad bleef er een kier tussen het blad en de muur, waarvoor wij zelf om een oplossing hebben moeten vragen. In eerste instantie werd gezegd dat het normaal gesproken met tegelwerk of een achterplaat vanzelf verdwijnt en dat het onze eigen keuze is geweest dit niet te doen. Volgens de adviseur kon het prima zonder en ons is nooit iets over een mogelijke kier verteld. Verder was het stuitend dat de monteur na plaatsing meldde dat hij voor het plaatsen gezien had dat er niet geheel haaks gestukt was en dat er dus een kier zou ontstaan. Omdat hij echter "geen zin had in ruzie met de stukadoor" heeft hij dit niet gemeld en is de keuken gewoon geplaatst. Het is uiteindelijk dichtgekit met witte kit (met een te dikke laag, die wij vervolgens zelf weer moesten overschilderen omdat het er niet uit zag).

- Nog een verkeerd advies betreft de wasbak: deze hebben wij net als het blad van graniet laten maken. We konden kiezen om deze in verstek te laten maken, wat een paar honderd euro extra zou kosten. Ons is verteld dat het water daarin "iets makkelijker" wegloopt. We besloten in overleg met de adviseur dit niet te doen omdat het we in verstek ook niet mooier vonden. Nu blijkt het water in onze wasbak zo slecht weg te lopen dat er altijd een laagje water in blijft staan. Dat is dus niet wat ons verteld is in de winkel en het is in onze ogen onhygiënisch.

Gezien de vele positieve ervaringen van anderen willen we graag geloven dat Tieleman een heel goed bedrijf is. Helaas hebben wij een andere ervaring. Wat ons het meest gestoord heeft in het hele proces is dat verschillende medewerkers zich er herhaaldelijk makkelijk van af leken te willen maken. We moesten overal zelf achteraan, vaak meerdere keren bellen om iets op te lossen en kregen geen of slechte oplossingen aangeboden. We stuitten hierbij regelmatig op onbegrip en communicatie vanuit Tieleman die ronduit slecht of zelfs helemaal afwezig was. We hebben ook nooit excuses gekregen, waar deze in onze ogen op hun plek geweest zouden zijn. Het leek ons goed dit te delen zodat Tieleman bij anderen hopelijk de scherpte heeft om een betere ervaring te bieden.
Reactie of foto toevoegen +64 bedankjes
“Bedankje”
Door De Man op maandag 29 jul 2013 '13
De familie de Man wil Tieleman Keukens bedanken voor de correcte wijze van het plaatsen van onze keuken. Het vakkundige personeel die alle aanpassingen met je bespreekt voor zij over gaan met het aan brengen van het onderdeel. Wij zijn er heel blij mee dat we gekozen hebben voor Tieleman keukens wat een fijne zaak! Nogmaals bedankt namens de fam de Man.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Wereldklasse”
Door Henk op woensdag 24 jul 2013 '13
Ruim vier jaar geleden hebben wij een nieuw appartement gekocht, de project ontwikkelaar promote Teileman Keukens, moet zeggen we waren niet zo blij want over het algemeen wat zo project ontwikkelaar aanbeveeld is voor hun eigen zak en niet voor de klant. Maar gezien het feit dat wij ervaring hebben met het kopen van nieuwe keukens doordat in de afgelopen jaren regelmatig zijn verhuisd en steeds een nieuwe keuken moesten kopen hebben we ervaring, dus met argwaan togen we met zijn vieren naar MIddelharnis op vrijdagmiddag. We hadden geen afspraak wilde alleen maar kijken, het begon al bij de receptie die ons uitnodigde om een heerlijk kopje koffie te nemen in het restaurant, eenmaal daar aangekomen zeiden wij tegn elkaar dit gaat ons veel geld kosten want die showroom zag er niet zo uit als bij andere keukenboeren, maar we hebben ons vergist in een heel fijn gesprek met de heer Nico Paasse kwamen we er achter dat daar een z.g. Tieleman sfeer heerste niets moet alles kan, hoef niet perse duur te kosten, op het eind vat gesprek werd er niet gedramd of we wilde tekenen nee Nico gaf de hand en zij denk er over na heb je vragen kan je mij altijd bellen. Moet helaas dit verhaal wat kort houden maar de keuken is geplaatst zoals wij dat hadden gedacht maar ook heel vriendelijk voor ons budget. Over de service afdeling die onder leiding staat van Andre en ja je heb ze af en toe nodig ook na een paar jaar, Als er wat aan de hand is je belt Andre en hij maak je weer blij, Tieleman neem je keuken zorgden weer over, en dan komt de monteur in dit geval was dat Leo lacht eens maak het stelt gelijk weer alle deurtjes af en gaat dat weg en zeg de keuken is weer op Tieleman kwaliteit. Tieleman jullie hebben een wereld zaak ga zo door, en tot slot ik vind het heel knap dat die mijnheer Tieleman het voor elkaar heeft gekregen zo goed team op poten te zetten super.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“vakmanschap”
Door Wilgenhof op woensdag 19 mrt 2014 '14
Omdat Siematic bij het project betrokken was ben ik allereerst daar wezen kijken en op aanraden van zowel de interieur adviseuse als een relatie die in de aannemerij zit ben ik ook bij Tieleman langs geweest. Wat me bij Tieleman het meest opviel was de vakkennis van het personeel, ze weten precies waar ze het over hebben en staan je met raad en daad ter zijde. Ook een groot pluspunt is de zeer uitgebreide showroom, er is van alles te zien en te beleven. De klantvriendelijkheid en de vakmanschap zijn uitstekend en ook de plaatsing werd vakkundig gedaan, kortom, ik ben een uitermate tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Inderdaad...EEN FEEST!!!!”
Door fam. Dekker, het Arsenaal 21 op dinsdag 14 aug 2012 '12
Tot heden is de aankoop van onze nieuwe keuken naar volle tevredenheid verlopen.Voor de ontvangst, de deskundigheid van de verkoper en de genoten maaltijden niets dan lof.
Op ontspannen wijze zijn we met twee bezoeken tot onze keuze gekomen. Het is de reis naar het keukeneiland dubbel en dwars waard geweest.
Jammer dat we nu nog tot het einde van het tweede kwartaal 2013 op de oplevering van ons appartement moeten wachten.
Als ook dande levering en de plaatsing zo gladjes verlopen zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“De slogan klopt!”
Door A. Bennaars op zondag 26 okt 2014 '14
Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij fantastisch geadviseerd door Katalin. Nadat Leo twee keer thuis langs is geweest om de boel in ogenschouw te nemen en alles na te meten, kwamen Martijn en Arjan de keuken plaatsen. Wij hebben alle medewerkers van Tieleman als vakkundige, nette, hard werkende mensen ervaren. Alles is volgens planning verlopen en het resultaat mag er zijn. De keuken is precies geworden zoals we hadden verwacht. Wij kunnen beamen dat een keuken kopen bij Tieleman inderdaad een feest is. Tieleman straalt klasse uit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nieuw huis, nieuwe keuken”
Door John en Annemieke op zondag 29 jul 2012 '12
Door de aannemer van ons nieuwbouwproject was Tieleman Keukens uitgezocht als keuken leverancier. Je bent uiteraard niet verplicht om hier de keuken te kopen, maar omdat zij over alle bouwtekeningen beschikken, zijn wij uit praktisch oogpunt bij Tieleman Keukens gaan kijken. Verder is Tieleman Keukens gevestigd in de eigen woonplaats wat een bezoek nog makkelijker maakte. De uitstraling van de winkel is bijzonder prettig en de ontvangst uiterst vriendelijk. Er is veel keuze voor uiteenlopende budgetten. Wij kwamen zelf met een plaatje, voor de opstelling. Er werd goed meegedacht, maar ook naar ons geluisterd; we zijn niet boven ons budget gekomen en krijgen straks de keuken zoals wij die voor ogen hebben.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aangeraden”
Door Klaas 76 op zaterdag 28 jul 2012 '12
Ik ben uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken. Adviseur nam alle tijd om uit te zoeken welke keuken bij mij past. Ik heb Tieleman Keukens bij meerdere gelegenheden aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“GEEN opdringerige verkoop”
Door Jessica (56) op vrijdag 27 jul 2012 '12
Wij kunnen enkel een oordeel geven over de verkoop daar onze woning nog opgeleverd moet worden en dus ook de keuken nog geplaatst moet worden. Wel zijn wij meerdere keren langs geweest om tekeningen te laten maken en elke keer weer werden wij even rustig en relaxed ontvangen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en zullen niet aandringen om dezelfde dag nog te kopen. Nu hebben wij na een aantal bezoeken gekocht echter we zijn uitgenodigd voor een gesprek vlak voor de keuken besteld moet worden om alles nog eens door te nemen (wellicht zijn we in sommige zaken wel van gedachten veranderd) en ook te kijken naar alle maten van de keuken. Al met al positieve ervaringen! Overigens ook een erg mooie showroom en op zaterdag ook erg lekkere hapjes!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klantvriendelijkheid en service zijn super”
Door Yoka Kreft op maandag 31 mrt 2014 '14
Op familiebezoek naar Middelharnis rijden we altijd langs de showroom van Tieleman en voor onze nieuwe keuken besloten we om daar eens naar binnen te gaan. We hadden zelf een ontwerp op papier gezet, maar uiteindelijk hebben we toch volmondig voor het ontwerp van Tieleman gekozen, dat overigens totaal anders was dan het onze. Helaas ontbrak bij de plaatsing de glazen achterwand, in de fabriek in Italië had men de opdracht hiervoor niet goed verwerkt en omdat de bouwvak er net tussen viel hebben we daar een paar maanden op moeten wachten. Een klein minpuntje is het aanrechtblad, we wilden absoluut geen glanzend blad en inmiddels zijn we gelukkig aan de nadelen van het gekozen gezoet granieten aanrechtblad gewend. Het was ons wel verteld, maar achteraf gezien hadden we het prettig gevonden als ons nog duidelijker was gezegd dat je hier echt alles op ziet, zelfs een fles water laat een kring achter. Onlangs zijn we nog even in Middelharnis langs geweest met de foto’s en we kregen weer een heerlijke lunch aangeboden, wat een verwennerij, het restaurant alleen al is een omweg waard.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“De perfekte keuken”
Door Jelle op donderdag 15 aug 2013 '13
Ik wil George en de rest van de Tieleman-organisatie bedanken voor de mooie keuken, de perfekte plaatsing en service. Gisteren op de namiddag kwam monteur Jasper nog even langs om te vragen of er mogelijk nog op- en aanmerkingen waren. Hij heeft enkele kleine puntjes verbeterd en nog enige uitleg gegeven omtrent het gasfornuis. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 '16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
REACTIE VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 '16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 '15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Beloofd is waargemaakt”
Door C.H. Wesselius op woensdag 14 okt 2015 '15
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Tieleman!
Het ontwerp, de kwaliteit en vooral ook jullie service is prima! Jullie zijn vakkundig, vriendelijk en meedenkend en alles wat beloofd is hebben jullie gedaan, heel hartelijk bedankt daarvoor!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 '15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complimenten”
Door Fam. op t Hof op dinsdag 24 feb 2015 '15
Na het plaatsen van onze geweldige keuken, door vakmensen die zeer netjes en professioneel te werk gaan.
Toen eenmaal de keuken geplaatst was, kwamen wij er achter dat een kastdeur niet efficiënt geopend kon worden.
Contact opgenomen met Robert Deurloo, hij zou voor een oplossing zorgen. Na een paar telefoon contacten met Robert Deurloo gehad te hebben, door zijn inzet en Tieleman Keukens heeft Robert er toch voor gezorgd dat wij een nieuwe boven kastjes krijgen. Robert verdient een dikke pluim voor zijn goede service! Wij raden iedereen die een nieuwe keuken zoeken om eens bij Tieleman Keukens te gaan kijken, en ervaar het zelf!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Reparatie”
Door Arnold Cazander op donderdag 27 nov 2014 '14
2,5 jaar na het plaatsen van onze keuken 'liepen' de naden van het metalen keukenblok niet meer loodrecht. Eén e-mail naar Tieleman en een paar dagen later meldde de monteur zich om de reparatie tot volle tevredenheid uit te voeren. Kosteloos! Het beeld dat Tieleman Keukens in de markt neerzet klopt helemaal met de werkelijkheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig gemonteerde Snaidero Ola 20 keuken”
Door Rinus Bol Raap op donderdag 15 mei 2014 '14
Na lang wachten (in onze beleving in elk geval) was het dan zover. De Tieleman wagen kwam voorrijden met onze nieuwe keuken. De heren Joop en Johan hadden 3 dagen nodig om deze mooie keuken te plaatsen, en het resultaat was er dan ook naar. Keuken is zeer mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Ook de afzuigkap afvoer naar buiten is zeer mooi weggewerkt met een perfect passende koof (hulde). Hierbij nogmaals dank aan Joop en Johan voor hun montage werk, en Tieleman verkopers voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Bijgevoegd zijn nog wat foto's van onze nieuwe keuken.
Snaidero Ola 20
Snaidero Ola 20
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vlakbij huis”
Door Jerry de Mul op dinsdag 13 mei 2014 '14
Alhoewel we vlakbij de showroom van Tieleman wonen hebben we toch stad en land afgelopen om onze nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk zijn we vlakbij huis geslaagd. Wat betreft de klantvriendelijkheid en de service bij Tieleman, alles is tot in de puntjes geregeld, ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken. Bij de montage zag de monteur dat er een lade licht beschadigd was, hij riep mij er bij en liet het zien, en bestelde gelijk een nieuwe. Voordeel bij Tieleman is het zeer uitgebreide assortiment in alle prijsklassen, je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het. Ook bijzonder om te zien vond ik het Tieleman museum, hier worden onderdelen van de geleverde keukens jarenlang bewaard.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Je wordt er als koning behandeld”
Door Theo Voorend op woensdag 16 apr 2014 '14
We wonen in de buurt, kennen enkele medewerkers persoonlijk en onze kinderen hebben er ook al een keuken gehaald dus voor ons was de keuze voor Tieleman snel gemaakt. We zijn nog wel bij een andere keukenleverancier wezen kijken, maar dat bleef bij kijken. Het is erg prettig om zaken met ze te doen, je hebt niet alleen een ruime keuze, maar de klantvriendelijkheid is top en je krijgt er echt het gevoel dat de klant koning is, er is hun niets te veel. Bij het ontwerp van de keuken pakken ze je eigen inbreng en wensen goed op en zijn ze creatief in het bedenken van oplossingen. Over de monteurs die de keuken hebben geplaatst ook niets dan lof, we werden nauw bij de afwerking betrokken en hadden regelmatig overleg tijdens de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Monteurs zijn echte vaklui”
Door Familie J., Barendrecht op woensdag 12 mrt 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers geweest en omdat de ouwe baas een kennis van mijn moeder is zijn we ook bij Tieleman in Middelharnis wezen kijken. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed en in eerste instantie zijn alle afspraken nagekomen. Nadat we de keuken echt in gebruik hadden genomen merkten we dat de verlichting niet optimaal was. We hebben doorgegeven dat er twee lampjes bij moesten komen. Bij de montage was gebleken dat er laatjes verkeerd geleverd waren en ook dat de plint niet helemaal goed was. De bedoeling was dat dit in een keer opgelost zou worden maar dit is helaas niet goed gecommuniceerd. De afspraak is nu dat dit in mei voor elkaar gaat komen, zodat de keuken dan echt af is. De monteurs zijn overigens nette jongens die meedenken en ter plekke advies geven. Ze wijzen je op de voor- maar ook op de nadelen van een bepaalde oplossing, het zijn echte vaklui die precies weten waar ze mee bezig zijn. Volgens Hr Tieleman moet een keuken kopen een feest zijn,dat klopt ,maar het is een nog groter feest om als kookliefhebbers in onze nieuwe keuken te koken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Fam. Hoogerwerf op woensdag 11 dec 2013 '13
Onze eerste keuken hebben we rond 1970 bij Tieleman gekocht, en omdat de service toen en door de jaren heen uitstekend was zijn we voor onze nieuwe keuken weer bij Tieleman wezen kijken. We werden er vriendelijk ontvangen en de adviseur heeft een goed plan voor ons gemaakt waar we meteen voor vielen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en ook weer uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Tieleman. Kortom, het is helemaal goed.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alleen maar goede berichten”
Door Familie L.J. Los, Ridderkerk op woensdag 27 nov 2013 '13
Voor de nieuwe keuken hoorden we van onze buren en kennissen alleen maar goede berichten over Tieleman en die kunnen we nu, nadat de keuken is geleverd, voor 100 % beamen. Je wordt er op een prettige manier geholpen, de klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en, wat ik ook erg belangrijk vind, de installatie van de keuken werd gedaan door nette jongens. Tieleman is gewoon meer dan prima.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een feestje was het”
Door Fam. R.M. Gagliardi op dinsdag 19 nov 2013 '13
Bij de voorbereidingen voor ons nieuwe 55+-appartement kwamen wij voor de keuken via mond tot mond reclame bij Tieleman uit. "Een keuken kopen moet een feestje zijn" las ik op de website en je denkt: gaan we dat echt meemaken? Een bezoek aan de prachtige zaak liet ons veel zien, ook ver buiten ons budget. Adviseur Michael Dollimore hielp ons geweldig en binnen ons budget een Keller keuken gekocht met goede apparatuur. Er moesten in ons appartement eerst 3 stopcontacten verplaatst worden in een dragende muur van gewapend beton. Deze klus werd gedaan door een elektricien, weer zo'n vriendelijke man. Bijna aan het eind kwamen we even kijken en zagen stofwolken beton, damschijven uitgezaagd beton, dik betonijzer en gruis, het zag er niet uit. Na afloop werd alles brandschoon opgeruimd, geen beton stof of gruis meer, het was keurig netjes allemaal! Daar word je dan toch een beetje stil van. Wat een bedrijf! Johan, Joop en later Michel hebben de keuken geïnstalleerd. Ook nu weer, heel precies werkende mannen, zeer vriendelijk en ook ongevraagd goede informatie verstrekkend over de keuken, de apparatuur en het onderhoud daarvan. Johan loste tussen neus en lippen door ook even een probleem op met de warmwater druk en halverwege de tweede dag was alles aangesloten en gedemonstreerd. Ook nu werd aan het eind alles weer opgeruimd, gestofzuigd en geveegd. Wij mochten niets doen. Ongelooflijk! Dan staat die keuken daar, op een haar na helemaal af, de lampjes aan boven het prachtige blad en dan sta je toch heel trots te glunderen. Een feestje was het, we hebben het mee mogen maken!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Hoge verwachtingen worden overtroffen”
Door Pat J. Belgie op vrijdag 26 jul 2013 '13
We moeten zeggen dat de Nederlandse efficientie ons bevestigd heeft wat er zovelen over Tieleman zeggen..de top en dat zal ik aan mijn patienten ook doorvertellen. Alles is hier naar wens verlopen en het geleverd product en kwaliteit bevestigt dus wat er zovelen over Tieleman zeggen en schrijven... Voor George een dikke pluim op je hoed om dit project zo goed ingevuld te hebben en ook al zijn er verschillende zittijden voor nodig geweest , het eindresultaat is gewoon fantastisch. Jullie hebben zeker overtuigde kopers die heel erg blij zijn met alles.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
feestkeuken
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Het kopen van een keuken moet een feestje zijn!!”
Door Rinus, bouwnr. 29 de nieuwe gooye op zondag 29 jul 2012 '12
Hierbij mijn ervaring met het kopen van een woning voor onze nieuwbouwwoning in Dirksland. We zijn bij Tieleman terecht gekomen door de samenwerking in nieuwbouwproject. Na de ingetekende keuken op een aantal plaatsen te hebben vergeleken zijn we uiteindelijk toch bij Tieleman uitgekomen. Wat ons opviel bij Tieleman is de inhoudelijke kennis van de verkopers en de grote keuze die er is in de showroom. De 3D tekening i.c.m. De vele showroommodellen geven een goed beeld van de daadwerkelijke aankoop. Daarnaast kan Tieleman keukens ook goed concurreren met collegabedrijven als het gaat om de prijs. Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de sfeer tijdens de aankoop. Het kopen van de keuken was gewoon een feest!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“kopen nieuw bouwkeuken”
Door Carol bouwnummer 100 hooghe hes op woensdag 25 jul 2012 '12
Kwaliteit van de keuken is goed, prijs kwaliteit verhouden is ook ok. Was fijn om de keuken te kopen. Er werd genoeg tijd uitgetrokken om al je wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarnaast werd je direct geinformeerd hoeveel het meer werk zou kosten. Levering verliep goed. Ik had een kleine klacht en deze werd snel verholpen. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden en ik verwacht dat misschien over 10/15 jaar dat ik waarschijnlijk bij dit bedrijf terugkom om een nieuwe keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“100% tevreden”
Door Simone #3 op woensdag 25 jul 2012 '12
De aannemer van ons nieuwbouwproject had Tielemans uitgezocht als leverancier. Wij waren uiteraard niet verplicht om hier onze keuken te kopen, maar omdat zij ook over alle bouwtekeningen beschikten, zijn wij uit praktisch oogpunt toch bij Tielemans gaan kijken, ook al was het even rijden voor ons (zo'n 50 minuten). Wij hebben hier geen spijt van en zijn ook niet meer bij andere keukenleveranciers geweest.
De uitstraling van de winkel is bijzonder prettig en de ontvangst uiterst vriendelijk. Er is veel keuze voor uiteenlopende budgetten. Wij zijn goed geholpen, er werd goed meegedacht, maar ook naar ons geluisterd; we zijn niet boven ons budget gekomen en hebben de keuken zoals wij die voor ogen hadden. Ook het personeel dat de keuken kwam plaatsen zijn wij erg tevreden over. Ook de nazorg en nalevering verliep erg soepel. Wij zouden Tielemans zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Renovatie”
Door Gerrit op donderdag 10 mei 2012 '12
Deskundig en gemotiveerd personeel. Aandacht ter plaatse van de directeur zelf is als prima ervaren. Uitstekende nazorg. Een witte raaf in deze branche.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 '16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Jordi Smit op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze keuken van Tieleman Keukens. Zelfs na de plaatsing bleef het contact erg goed voor enkele servicepuntjes. Nu genieten wij dagelijks nog meer van de allerlekkerste maaltijden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Topbedrijf!”
Door Linda op donderdag 26 jul 2012 '12
Wat een fijne organisatie om zaken mee te doen. Ik had een plaatje in mijn hoofd, voor de keuken, en dit is met behulp van Tieleman helemaal in orde gekomen. Toen ik later de opstelling toch nog iets wilde wijzigen, werd dit zonder morren geregeld!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Veeleisende klant”
Door Diny en Pieter van der Meijden op zondag 10 jan 2016 '16
Nadat wij reeds in 2011 een super ervaring met het Tieleman team hadden gehad, hebben wij als veeleisende klant geen moment getwijfeld in onze nieuwe woning wederom met Tieleman in zee te gaan. Hetzelfde team, bestaande uit George Spuy (verkoop) en Cornee en Richard (plaatsing), hebben weer een uitstekende prestatie geleverd. De keuken is zowel functioneel als qua uitstraling geweldig. Ook André van after sales heeft tezamen met de andere Tieleman teamleden de geconstateerde probleempjes voortvarend en uitstekend opgelost. De door Tieleman ingezette onderaannemer Onno voor het plaatsen van het glas tegen de wanden (in plaats van tegelwerk) pastte binnen de kwaliteitsnormen van Tieleman. Wederom zijn wij blij dat er nog dergelijke kwaliteit in Nederland kan worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Geweldige”
Door Roel Veldkamp op donderdag 5 feb 2015 '15
Wat een geweldige keukenzaak is dit. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen. Vakmensen die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken. Wij zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken. prachtig en keurig opgeleverd. Kortom Tieleman keukens heeft twee mensen blij gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Mooi opgeknapt”
Door L Koornneef op zaterdag 22 nov 2014 '14
Onze keuken was aan een opknapbeurt toe, maar het aanrechtblad en de apparatuur wilden we behouden. Verkoper langs geweest om mogelijkheden door te nemen en was geen probleem. Offerte op laten maken en even langs geweest om wat keuzes te maken en de bestelling definitief te maken. De weken daarna hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Er kwam weer iemand langs om de punten door te nemen en werden zonder kostenverhoging opgelost. een paar weken voor de plaatsing kwam er nog iemand langs voor de definitieve controle op maten en volledigheid. Een toen werd de keuken vervangen. Uit de kunst ! Vriendelijke en meedenkende monteurs die duidelijk lieten merken kennis van zaken te hebben. De werkzaamheden verliepen volgens plan en duurden zoals vooraf aangegeven. Ziet er heel netjes uit en wij genieten er nog elke dag van. Een aanrader hoor 'Tieleman keukens' !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“teleurgesteld”
Door van veen op vrijdag 27 jul 2012 '12
mooie hout fineer eggersmann keuken uitgezocht,ongeveer een jaar geleden. helaas is de keuken begin dec.2011 geleverd met verschillende kleuren deurtjes en dat is tot op heden (aug. 2012) nog niet opgelost.hout gaat nu vervangen worden heb ik begrepen,maar wat moeten we nu dan uitzoeken?
deze keer liep de communicatie met Tieleman niet optimaal, moest iedere keer zelf bellen om iedereen wakker te houden, ben het zat.
Nu lijkt er schot in de zaak maar nu is iedereen met vakantie. ben erg benieuwd wanneer we een keuken naar onze zin hebben...
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Keuken”
Door Den Haan op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik wil zowel Robbert Deurloo als Tieleman Keukens hartelijk danken voor mijn nieuwe keuken. Vanaf het verkooptraject tot en met de daadwerkelijke montage (Bennie en Johan): een en al professionaliteit. Ik zal Tieleman Keukens absoluut aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Vincent den Haan
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes geregeld”
Door Marc Koppelman op maandag 6 jul 2015 '15
Mijn ouders hadden vroeger al eens een keuken bij Tieleman gekocht en toen ik op mezelf ging besloot ik ook bij hun een keuken aan te schaffen. En de afhandeling en service tijdens het ontwerpen en plaatsen van de keuken zijn prima, alles werd netjes geregeld en toen er naderhand de afzuigkap moest worden verplaatst ivm andere werkzaamheden kwam de monteur dit ook nog doen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakkundig personeel”
Door Martijn de Vries op vrijdag 31 jan 2014 '14
Over mijn nieuwe keuken van Tieleman kan ik niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Het is een nette winkel met kwaliteit keukens en de mensen die er werken hebben er echt verstand van en geven je een goed advies.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een feest.”
Door J. Houtman op maandag 9 dec 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Tieleman Keukens in Middelharnis bleek, in de ruimste zin van het woord, inderdaad een feest te zijn en daarmee overeen te komen met de slogan van haar directeur de heer Jan Tieleman. Niet alleen het kopen van de keuken maar ook het eraan uitvoering geven waren voor ons een kennismaking met het uitmuntende vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een perfecte service van Tieleman Keukens. Waarbij met betrekking tot het geven van service nog vermeld dient te worden dat Tieleman Keukens zich hierin niet beperkt zag tot het noodzakelijke. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende keuken welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Tieleman Keukens, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers, in het bijzonder vanuit hun betrokkenheid Nico, André, Eric, Niels en Jasper, en haar producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 '13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Volledige tevredenheid”
Door Wendy op maandag 15 jul 2013 '13
Hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij keukencentrum tieleman, naar volledige tevredenheid over de manier waarop wij zijn geholpen. Konden in de avonduren langskomen wat ook al heel prettig was met het oog op werk overdag en zo konden we in alle rust ons laten adviseren en rondkijken. We hadden wel een bepaald beeld van hoe dat we het wilde maar hadden helemaal geen idee wat de mogelijkheden waren, maar hadden een goede verkoper die daar precies op in speelde en goed advies gaf. En konden door de 3D tekening een heel Goed beeld kregen hoe dat het er uit kwam te zien. En doordat er genoeg staat van prachtige voorbeelden in de showroom hadden we al snel het gevoel dat we op de goede plaats zaten. Service en plaatsen word daardoor ook heel professioneel daar vertrouw ik op en verheug me op het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 '16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“After sales ook goed”
Door Den B. op woensdag 14 mei 2014 '14
Op aanraden van familie die in het verleden goede ervaringen heeft gehad met de aanschaf van een nieuwe keuken bij Tieleman zijn we ook bij hun wezen kijken. Het betere gevoel in de showroom gaf uiteindelijk de doorslag om voor Tieleman te kiezen. Over de klantvriendelijkheid, de service en de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden.
Bij de levering waren wel wat kleine dingetjes maar die werden direct opgelost, kortom, ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fam Goedegebuure”
Door Niels en Jojanneke op maandag 6 aug 2012 '12
Wij zijn uitstekend geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.
We zijn meerdere keren terug gekomen om het een en ander nog te veranderen. Alles was en is mogelijk. Prima service en prachtige showroom.
De lunch is ook heerlijk.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige winkel”
Door Annemieke op zondag 29 jul 2012 '12
Ik heb onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en een keuken bij Tieleman besteld. Omdat ik het nog erg lastig vond om de stijl te kiezen die het beste bij mijn huis past, ben ik al een aantal keren terug geweest. Er wordt voldoende tijd uitgetrokken om alle opties te bekijken en er wordt goed meegedacht. Ik vind het fijn dat de mogelijkheid bestaat om nog dingen aan te passen. In de winkel zelf is genoeg te zien, ideeen te over. Met de prijs is niet veel te doen, maar ik vind het belangrijk dat ik voor die prijs een goede service krijg. Tot nu toe is dit wel het geval. De keuken is nog niet geleverd, aangezien het huis nog niet gebouwd is. Wel ken ik diverse mensen die ook een keuken bij Tieleman gekocht hebben, en daarvan hoor ik alleen maar positieve reacties. Ik zou Tieleman zeker aanraden bij anderen. Sterker nog, ik heb het al diverse malen gedaan. Ik kijk uit naar de plaatsing van mijn eigen keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Arnoud op maandag 30 nov 2015 '15
Al vanaf het eerste dag werd ik geweldig geholpen door het team van Tielemans Keukens. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend. Mijn nieuwe keuken is prachtig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastishe goede service”
Door Helmut en An van Roijen op woensdag 14 okt 2015 '15
Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken inI Holland te kopen We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland
Tot een vriend ons vertelde over Tielemans. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tielemans geen problem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heft de keuken geplaats. Ik heb nog nooit zulk fantastishe goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand
Iedereen bedankt voor de heel geode medewerking
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 '16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Stop met zoeken!”
Door Lau Mijnders op woensdag 6 nov 2013 '13
Op zoek naar een keuken? Allerlei keukenzaken aan het aflopen? Stop er maar mee en maak gebruik van onze ervaringen (want wij hebben dat allemaal al achter de rug). Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een keuken bij Tieleman keukens en daarvan hebben we nog geen seconde spijt gehad. Integendeel: nog elke dag prijzen we ons gelukkig met deze beslissing. Bij Tieleman is je droomkeuken misschien niet de allergoedkoopste, maar het prijsverschil met stuntbedrijven (50% korting etc.!!!) bleek uiteindelijk te verwaarlozen. Bij de aankoop kun je je dus volledig richten op dat waar het uiteindelijk om gaat: je keuken (indeling, kleuren, materialen, grepen ....genoeg om over na te denken). Daarbij werden wij door verkoper Ad voorzien van praktische adviezen, zonder dat we daarbij het gevoel kregen dat ons iets werd aangesmeerd. De keuken werd geplaatst door twee rustige, zéér vakbekwame en uiterst precies te week gaande heren (Niels en Ben: super!!). Een ladefront met een minimale beschadiging (wij hadden het niet gezien)wordt direct vervangen. Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons is dat tot op heden helemaal gelukt. Vandaag ontvingen we een mooi boeket bloemen: Veel plezier met uw Tieleman keuken. En dat hebben we nu al en ongetwijfeld nog een hele tijd hierna. Fam. Mijnders, Oudemolen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze trots de nieuwe keuken”
Door Theo en Annelies Goes op woensdag 25 sep 2013 '13
Deze week ontvingen wij van de firma Tieleman een prachtig boeket bloemen met daarbij de gelukwensen met onze nieuwe keuken. We willen Tieleman Keukens hartelijk bedanken! En ook hartelijk bedankt voor de fantastische service. We zijn heel erg blij met het geheel, onze keuken is een juweel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“super zaak”
Door Saskia en Jeffrey op maandag 1 nov 2010 '10
Onze keuken wordt waarschijnlijk een Tieleman. Echt een super zaak! Super goed geholpen en prima qua prijs. We doen het monteren van de keuken wel zelf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn zaken doen”
Door Cor op dinsdag 13 aug 2013 '13
Vanaf het bezoek aan de Tieleman vestiging in Middelharnis tot en met de plaatsing van de keuken en het leggen van de keukenvloer is er niets fout gegaan. Hele capabele mensen. Het feit dat Tieleman alles deed, stukadoren, vloeren leggen, loodgieterswerk, elektrisch en het plaatsen van de keuken, vonden we een verademing. We zijn bijzonder blij met onze nieuwe keuken. Mede door ons enthousiasme en het feit dat men een mooi eind resultaat heeft gezien heeft ertoe geleid dat ook vrienden van ons inmiddels een keuken bij Tieleman hebben gekocht. Wat ons betreft is Tieleman een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken voor nieuw kantoor”
Door Annemarie Egberts op vrijdag 27 feb 2015 '15
Ik had de moeilijke, maar enorm leuke opdracht om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwe kantoor. Een moeilijke taak, want het moest een keuken worden die volledig zou matchen bij onze nieuwe moderne en creatieve werkomgeving en ook nog geschikt moest zijn voor gebruik door 80 man medewerkers. Met behulp van de zeer professionele en bekwame Dennis en dankzij de prachtige beleving van de showroom, was de keuze eigenlijk snel gemaakt en hebben wij als bedrijf inmiddels heel veel plezier van de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 '16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super fijn geholpen vanaf het eerste bezoek in de showroom”
Door Maikl Brendan Boers op maandag 8 dec 2014 '14
Super fijn, netjes en goed geholpen. Bij Tieleman staat de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel. Je word er keurig geholpen en op een juiste manier begeleid in het kopen van een keuken. Ik als starter vond het erg fijn dat de verkopers je ook juiste tips geven bij het uitkiezen van bepaalde producten. Bij Tieleman word je geholpen zoals het overal zou moeten gaan. Ook het plaatsen van de keuken gebeurd allemaal keurig volgens afspraak. De keukenmonteurs zijn gemotiveerd,kundig enthousiast en gaan op een relaxte manier te werk. Ik heb geen moment spijt van mijn aankoop gehad en ben erg blij met het resultaat. Ik wens alle medewerkers van Tieleman veel succes in de toekomst en ik zal er zeker nog eens terug komen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Service heel goed”
Door Chantal van 't Hof op dinsdag 5 aug 2014 '14
Omdat we via via alleen maar goede verhalen over Tieleman hadden gehoord en we niet zo van prijsvechters houden zijn wij niet eerst naar andere zaken gegaan maar direct naar Middelharnis. Uit eigen ervaring kan ik nu ook zeggen dat het een goed adres is, ze hebben ons uitstekend geadviseerd en alle afspraken zijn volgens plan nagekomen. Bij de montage bemerkten de monteurs dat er een deurtje beschadigd was, zij hebben ons dit direct gezegd en ervoor gezorgd dat er een ander deurtje kwam. Verder is alles probleemloos verlopen en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 '14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen prijsvechter”
Door Pim van Keulen op dinsdag 22 jul 2014 '14
We hebben ons voor onze nieuwe keuken op Internet en via bezoeken aan allerlei showrooms heel goed georienteerd en voor Tieleman gekozen. Alhoewel we van onze eigen klanten, die daar in de buurt wonen, hoorden dat Tieleman nogal duur zou zijn is dat onze ervaring beslist niet. Het is geen zaak die met zogenaamde kortingen om je oren slaat, wij hebben Tieleman leren kennen als een solide en betrouwbaar bedrijf, en je weet gewoon dat het daar goed zit. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, de levering en de plaatsing van de keuken en kunnen iedereen aanraden daar een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Daar gaat het goed”
Door Jolande B. op woensdag 9 jul 2014 '14
Via de website hebben we Tieleman keukens gevonden en gelijk bij ons eerste bezoek hadden we er een goed gevoel bij. We zijn niet meer bij een andere zaak wezen kijken en vol vertrouwen met hun in zee gegaan. Dat vertrouwen hebben ze op alle fronten waargemaakt, de klantvriendelijkheid en de service, allemaal uitstekend. Ook de elektricien en de stukadoor die via hun waren ingeschakeld hebben uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“So far so good”
Door Irene op vrijdag 27 jul 2012 '12
In ieder geval doet Tieleman zijn best om het motto waar te maken: het is leuk om bij T een keuken te bedenken en samen te stellen. En ook na het kopen is het leuk om er nog eens rond te wandelen; er staan zoveel mooie dingen...
Over de levering heb ik wel wat minder feestelijke ervaringen, zaken kloppen niet, je moet erachter aan bellen, te weinig alertheid en overleg tijdens plaatsing zodat we nu met een onkost zitten om de zaken in orde te brengen...
Even afhankelijk van hoe het nu opgelost zal worden, zal ik T aanbevelen bij anderen, maar vooralsnog is het nog overwegend positief. (verder ben ik natuurlijk benieuwd of dit bericht nu integraal wordt geplaatst, gezien de voorwaarden van quasa)
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Goed gevoel”
Door Alja op maandag 4 mrt 2013 '13
Vorig jaar keuken gekocht, nog niet geleverd dus dat moet nog blijken, maar zeker goed gevoel gekregen bij de koop. leverancier via de voorkeur projectontwikkelaar, nergens anders geweest, 2e afspraak keuken gekocht. goed gevoel, eerlijk contact, goed meedenken, niks opdringen, niet het typische verkoopverhaal dat we bijv. bij de badkamerzaken wel tegenkwamen, waarin heel erg gestuurd wordt en zeker niet geluisterd wordt naar wat de klant wil.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg klantvriendelijk”
Door Karin Karman op donderdag 17 jul 2014 '14
Gelijk vanaf ons eerste bezoek werden we bij Tieleman zeer klantvriendelijk behandeld. I.v.m. de door ons gewenste kleur wilden we een paar keer van merk veranderen, maar dat was geen enkel probleem, alles werd opnieuw uitgerekend en daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Erg leuk was ook dat we duidelijke tekeningen kregen en zelfs een boekje met foto's van hoe de keuken zou gaan worden. De levering en de plaatsing zijn perfect en volgens de planning verlopen, we hebben daarover geen enkele klacht gehad. De keuken is inmiddels alweer een tijdje in gebruik en bevalt prima. We zitten nu alleen nog te wachten op een afspraak voor het nalopen van de keuken en ook moeten we nog een factuur krijgen. Gezien onze ervaringen kunnen we Tieleman zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Feest”
Door Bosma op maandag 14 okt 2013 '13
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het hele aankoopproces en installatie van de keuken. De keuken is vakkundig geplaatst. Er komt nog iemand van Bokwerk voor het inmeten van de achterwand. Wij waren ook blij verrast met de vandaag ontvangen bloemenbon van Tieleman Keukens. Voor ons was het kopen van deze keuken inderdaad een feest.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantvriendelijk en vakwerk”
Door Jack op maandag 3 nov 2014 '14
Een duidelijke offerte, de aankoop, het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, alle aanpassingen voor water/elektriciteit, het nieuwe stucwerk, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, plus de perfecte afwerking, werkelijk alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook het probleem oplossend vermogen is zeer goed. Alle medewerkers hebben veel betrokkenheid en zijn gemotiveerd om er een perfecte keuken van te maken. De Tieleman slogan "Het kopen van een keuken moet een feest zijn", is tot in de perfectie uitgevoerd. En bij ons is het ook een feest gebleven. Als geen ander weten wij dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom een dikke 10 voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“2e keuken zegt genoeg”
Door Fam van Putten op maandag 8 jun 2015 '15
We hebben een gehele witte keuken gekocht met zwarte design combistoom oven,schuine afzuigkap,gasstel en inbouw vriezer koelkast en vaatwasser,en quooker.Dit is de 2e keuken die we bij Tieleman kopen,dus dat zegt genoeg.We zijn uitstekend geholpen en de monteurs waren ook uitstekend.Ik zou het iedereen aanraden om naar Tieleman te gaan, voor iedereen is er een keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 '16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
Prachtige Tieleman keuken
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer goed”
Door Familie R. Deul op zaterdag 2 feb 2013 '13
Sinds medio augustus 2009, zijn wij in het bezit van een keuken, geleverd door de firma Tieleman. De manier waarop wij als klant door u firma zijn behandeld wil ik betitelen als "Zeer Goed". De afgelopen 3 jaar zijn er wat kleine probleempjes voorgevallen en na een telefoontje was er op korte termijn, altijd een oplossing. De manier waarop de contacten binnen jullie organisatie worden opgevolgd verdient een pluim. Wij willen dan ook het gehele team van de firma Tieleman bedanken voor deze geleverde service. Van horen zeggen was het bekend, maar wij hebben het aan de lijven mogen ondervinden en dat mag ook wel eens gezegd worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Fam van Splunter op zondag 3 mei 2015 '15
Wij hebben 7 jaar geleden een keuken laten plaatsen naar volle tevredenheid Als er daarna iets aan de hand is betreffende de keuken[voeg/kraan die lekt/demper die eraf valt van de deurtjes] wordt er niet moeilijk gedaan en gewoon gerepareerd Pas nog en dat na 7 jaar Geweldig en relax als een firma er zo mee omgaat onze volgende keuken zullen we zeker weer bij de fam Tieleman aanschaffen Waar vind je dit nog!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Helemaal super”
Door Fredriksz op vrijdag 28 apr 2017 '17
Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!
Vakkundig afgewerkte keuken
Vakkundig afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aankooptraject”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 '16
We hebben verschillende keukenzaken bezocht en Tieleman Keukens sprong er bovenuit voor wat betreft kennis en klantvriendelijkheid. Het ontwerp werd gemaakt door Robbert Deurloo, die ons ook steeds te woord stond en ons op ons gemak stelde. Geduldig heeft hij naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een droomkeuken. Hij stond open voor onze vragen en gaf raad waar nodig. Eigenlijk precies zoals wij als klant geholpen willen worden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Erg mooie keuken”
Door Vishal Kallan op dinsdag 23 dec 2014 '14
Vanaf het moment dat we een keuken wilden kopen zijn we bij Tieleman Keukens goed geholpen. In de showroom was er een behulpzame verkoper die al onze vragen beantwoordde en goed naar onze wensen luisterde. Bij veel leveranciers wordt er een tekening voor je neus gemaakt, waardoor het op een geven moment een lange en saaie zit is. Bij Tieleman Keukens kregen we een gratis lunch, waarna de verkoper aan de slag ging met de tekening. Een goed moment voor de verkoper om zijn werk ongestoord te doen en voor ons als kopers om alles eens even te bespreken, zonder dat een derde persoon mee luistert. Na akkoord van de keuken is alles op tijd en netjes geplaatst in de keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, tot op heden zijn er nog geen klachten, wel hadden we na aankoop nog enkele vragen. Deze zijn allemaal snel beantwoord. Al met al zouden wij Tieleman Keukens zeker aanraden. De communicatie verliep goed en we zijn erg blij met de keuken die nu in onze woning staat.
Foto van geplaatste Keuken
Foto van geplaatste Keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“totaal ontzorgd”
Door fam. H. van der Poel op dinsdag 25 nov 2014 '14
Tieleman maakt zijn belofte van "totaal ontzorgd"een keuken te plaatsen helemaal waar.Vanaf het allereerste contact met verkoper Robbert Deurloo tot het plaatsen van de laatste radiator is alles uiterst prettig en efficient verlopen. De verkoper begreep goed wat wij wilden en droeg ook slimme oplossingen aan en alle mensen die betrokken waren bij het voorbereidende werk en bij het plaatsen van de keuken deden hun werk rustig en heel zorgvuldig.Het resultaat is een prachtige keuken. wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“in 1 woord geweldig”
Door Dennis en Petra op maandag 17 nov 2014 '14
Geweldige service en keurige montage van onze nieuwe keuken. Personeel erg klantvriendelijk en denken ook zeker met de klant mee. Dit zijn ook precies de redenen dat we voor Tieleman keukens hebben gekozen.
Het resultaat
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klasse!”
Door J.A.C. Hoogesteger op woensdag 5 nov 2014 '14
Het gehele traject is zeer goed verlopen. Goede voorlichting en zeer klantvriendelijke en begripvolle medewerkers gesproken. De montage is door zeer vakbekwame monteurs gedaan. Er kwam 1 kast met een kras uit de doos, kunnen de monteurs niets aan doen, maar deze wordt vervangen. Prima service dus. Ook de aannemers die sloop-, Electra- en stukadoorswerk hebben verricht waren zeer vakbekwaam. Wij bevelen Tieleman aan iedereen van ganser harte aan. Niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de service. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Tot slot, ook de onderaannemers hanteerden juiste prijzen. ook zij hebben goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakkundige begeleiding”
Door mark coby op zaterdag 27 jul 2013 '13
De vakkundige begeleiding tijdens de aankoop van onze keuken, het tussentijds bewaken van de opleverdatum van onze woning, de tijdige bestelling van de keuken, het plaatsen en installeren van de keuken door specialisten en de uitstekende nazorg, c.q. service. In één woord: top. Voor ons was het kopen van een keuken inderdaad een feest. Onze hartelijke dank aan alle medewerkers van Keukencentrum Tieleman.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles is goed”
Door Mevr. R., Stellendam op woensdag 9 jul 2014 '14
Mijn dochter heeft een jaar geleden bij Tieleman een keuken gekocht en ik heb alleen maar goede verhalen van haar gehoord over hoe het allemaal is verlopen. Daarom ben ik voor mijn nieuwe keuken ook naar hun gegaan. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat Tieleman zonder meer aan te raden is, ook bij mij is alles van het begin tot de eindmontage prima gegaan, ik heb geen enkele klacht gehad en ben heel tevreden over mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Absoluut geen spijt ervan”
Door Marc van Eekelen op donderdag 17 mrt 2016 '16
Bij het zoeken naar een keukenleverancier hebben wij gebruik gemaakt van de ervaringen die gedeeld worden op internet. Door de vele aanbevelingen hebben wij besloten om een afspraak te maken bij Tieleman Keukens. En daar hebben wij tot op heden absoluut geen spijt van. Tieleman heeft een enorm uitgebreide en mooi ingerichte showroom en de verkopers bleken heel goed in staat om onze ideeën om te zetten in een droomkeuken. Tot op heden dus super tevreden. We verheugen ons nu al op het toekomstig gebruik van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend”
Door Familie Gerritse op woensdag 4 jun 2014 '14
Omdat onze hulp in een uitzending van Business Class Tieleman Keukens had gezien en daar enthousiast over vertelde zijn we naar Middelharnis getogen. We waren onder de indruk van het bedrijf, de goede presentatie van het assortiment en de prettige ontvangst, en hebben ons goede gevoel gevolgd en bij Tieleman onze nieuwe keuken uitgekozen. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we heel tevreden, ze hebben de slogan: Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat was het bij ons ook. Bij de levering bleek een deurtje beschadigd, en dat moet nog vervangen worden, maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Wij kunnen Tieleman van harte aanraden, vooral ook voor de goede adviezen en het meedenken, het was allemaal uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel erg goed”
Door edith op zondag 6 mrt 2016 '16
Na een vervelende ervaring elders bij Tieleman keukens terecht gekomen. Wat een verademing, wat een kennis en wat een service. Top! Een regelrechte aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Service op keuken van Tieleman”
Door Janneke Wiegel van der Veer op woensdag 2 mrt 2016 '16
Na 8 jaar was mijn keuken aan een onderhoudsbeurt toe, je kent dat wel. De laden rollen niet meer zo soepel en de kraan gaat een beetje lekken. Een lampje van de oven gaat kapot,kleine dingen. Alles loopt nu weer op rolletjes.en weer licht in mijn oven. Bedankt voor de service, helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“keuken aangeschaft via woningbouw”
Door diana op woensdag 27 mrt 2013 '13
klantvriendelijkheid was groot, voorlichting prima in orde. de rest moet ik nog gaan ervaren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klant is Koning”
Door Familie Den Hartog op vrijdag 20 dec 2013 '13
Mijn man had al eerder een keuken van Tieleman gehad en omdat zijn ervaringen goed waren zijn we voor onze nieuwe keuken weer naar Tieleman gegaan. Ze nemen er de tijd voor je, er wordt geen druk op je uitgeoefend, je krijgt vakkundig advies en je voelt je er welkom. De montage wordt door nette en kundige jongens gedaan die met je meedenken. Service, levering, kwaliteit, alles was perfect.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis, Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland