Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
7,1

Tinnemans Keukens

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0475-566050 | Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tinnemans Keukens
Tinnemans Keukens: uitgeroepen tot de beste keukenzaak van Nederland
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Tinnemans Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: garantie, montage, planning, service
“Niet tevreden”
Door Cisca op dinsdag 31 jan 2017 '17
Je wordt er met een cruise schip binnengehaalt en als je ondertekend hebt kun je met een roeibootje naar buiten peddelen. Nooit meer Tinnemans en een waarschuwing voor toekomstige kopers. Voordat de keuken geleverd wordt de gehele som betalen, anders komen ze niet . Dit spreekt voor zich. De buit binnen en verder niets.

Aanvulling ontvangen op 31 januari 2017: De keuken was niet compleet en niet goed afgewerkt, de koelkast was kapot en dit heeft 4 maanden , met heel veel boze mailes en telefoontjes geduurd , dat de keuken compleet was en de koelkast gerepareerd
De afwerking laat te wensen over..
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Deskundige uitvoering”
Door Niek Duijkers op vrijdag 31 mrt 2017 '17
De vriendelijke en deskundige verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren over hoe en wat mogelijk was. De montage werd deskundig en conform afspraak uitgevoerd met oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complimenten”
Door Fam. Evers op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Onze complimenten aan Tinnemans keukens. Vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken geweldig. Henk bedankt voor de goede begeleiding en de creatieve oplossingen. Ook de monteurs Frank en Pim bedankt voor het mooie resultaat, jullie hebben super gewerkt. Wij genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klachtafhandeling”
Door Erik op zaterdag 3 sep 2016 '16
Van aankoopproces tot levering en klachtafhandeling één grote teleurstelling. Fouten van de verkoper werden rechtstreeks aan ons doorbelast, terwijl er door ons gedetailleerde foto's zijn smeekte van onze wensen. Beloftes werden keer op keer gebroken en kennis en kunde waren ver te zoeken. Duurder blijkt niet altijd beter helaas. Nadat het geld binnen is tel je als klant niet meer mee. Het heeft 3 maanden geduurd na plaatsing voordat de keuken ongeveer was zoals het had moeten zijn. Maar bij elk bezoek van de monteurs ging er wel weer iets stuk. Na de laatste keer waarbij een kastje beschadigd werd hebben we het er maar bij laten zitten. Reactie op onze zeer uitgebreide klacht (4 pagina's) was dat ze er van zouden leren voor de volgende keer maar dat men met ons niet in discussie ging. Nooit hebben ze ook maar 1x sorry gezegd voor alle fouten die gemaakt zijn. Blijf hier weg. Gelukkig hebben we al diverse vrienden en collega's kunnen behoeden voor deze firma.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Anita van Geneijgen op donderdag 30 mrt 2017 '17
Goed en vakkundig geholpen, keuken plaatsen perfect gegaan. Alleen pech gehad met de fronten, leverancier heeft contact gezocht met ons, en is perfect verholpen. En daar kan Tinnemans niks aan doen, Zij zijn ook afhankelijk vd leveranciers
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Chris van Baal op donderdag 30 mrt 2017 '17
Dit is inmiddels al de tweede keuken van Tinnemans keukens. Goede service en afspraak is afspraak. Het is niet voor niets dat wij voor onze tweede keuken zijn terug gekomen bij Tinnemans. Wij zijn zeer professioneel geholpen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen spijt gehad”
Door Ine op donderdag 30 mrt 2017 '17
Voor de levering en plaatsing van een keuken in mijn nieuwbouwhuis, heb ik voor Tinnemans gekozen in plaats van voor de keukenleverancier die aan het nieuwbouwproject verbonden was. Dit omdat ik een goed gevoel had bij Tinnemans. Ik heb er geen spijt van gehad! gedurende het hele proces ben ik steeds opnieuw met deskundigheid, klantvriendelijkheid, dienstbaarheid en accuraatheid benaderd. Ik kon steeds terecht met al mijn vragen en werd dan meteen en op een rustige manier geholpen. Dit gedurende het hele proces: van oriëntering tot en met daadwerkelijke plaatsing. Ik ben ook heel tevreden over het gebruik van de keuken. Kortom: ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ruud Jacobs op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Na het bezoek aan de mooie grote showroom waar we vriendelijk ontvangen en zeer goed en duidelijk voorgelicht werden hebben wij besloten om met Tinnemans keukens in zee te gaan. We zijn heel blij met onze keuken. Zeer tevreden over de montage die zelfs een foutje van ons hebben opgelost. Ruud Jacobs
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Probleem met combimagnetron”
Door Audry op woensdag 15 nov 2017 '17
In 2014 een keuken gekocht bij Tinnemans 3 weken geleden door de monteur een grote scheur ontdekt in de roestvrijstalen bodem van de combimagnetron. Tinnemans per e-mail aansprakelijk gesteld voor kosteloos vervang. (Verkoper is volgens de wet aansprakelijk voor kosteloos vervang van een ondeugdelijk produkt, dat binnen de levenstermijn defect gaat) Inmiddels is de fabrikant van de combimagnetron Constructa akkoord gegaan met kosteloos vervang. Van keukenbedrijf Tinnemans geen enkele reactie mogen ontvangen ( de fabrikant heeft ook geen contact gehad met Tinnemans) ik vind dit absoluut service van niks van Tinnemans! En dan noemen ze zichzelf "beste keukenzaak van Nederland". Belachelijk!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen medewerking gehad”
Door Verscheijden op donderdag 30 mrt 2017 '17
Wij hadden apparatuur gekocht om de keuken op te knappen. Daarna werd het plan gewijzigd en wilden we enkele dingen ruilen (de apparatuur die we nodig hadden, was duurder dan de apparatuur die we hadden aangeschaft) Door Tinnemans totaal geen medewerking. Geen overleg mogelijk.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Niet tevreden over serviceafhandeling”
Door Peter op zaterdag 1 apr 2017 '17
Ovenruit al na één keer bakken kapot gesprongen, dit valt niet onder de garantie. Hierbij helemaal geen hulp gehad van Tinnemans, we hebben zelf alles moeten regelen waardoor het erg lang heeft geduurd voordat er een nieuwe ruit in stond. De keuken was verder wel prima.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geheel naar wens”
Door Leon Damen op vrijdag 31 mrt 2017 '17
De keuken is geheel naar wens uitgevoerd en conform afspraak geplaatst. We ervaren dagelijks het gemak van de gedegen apparatuur en de goede constructie van het geheel. We raden Tinnemans Keukens ook aan andere potentiële kopers aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima aankoop van keuken”
Door wijntjens op vrijdag 13 dec 2013 '13
Wij hebben onze nieuwe keuken, gekocht bij Tinnemans, vandaag officieel opgeleverd gekregen. Dit naar alle tevredenheid! Goed advies in de orienterende fase met een goede mix van praktische tips en eerlijkheid. Daarna een strakke planning, dit in goed overleg met installatiebedrijf Derikx.En dan de uitvoering.Het waarmaken wat is beloofd! Vakbekwame montage en goede wisselwerking met installateur heeft ons ontzorgd. Met als resultaat een prachtige keuken waar we trots op zijn! Complimenten! Bijzondere waardering voor Vera die ons prima heeft geadviseerd! Marianne en leo wijntjens, maastricht.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Geweldig”
Door Laheij op zondag 7 apr 2013 '13
Mijn ervaring met Tinnenmanskeuken is uitstekend Geweldig ontvangst. Zaak heeft een goede uitstraling en verkoper die ons geholpen heeft goed geholpen met al onze wensen in ons budget kunnen verwezenlijken. Montage in eigenbeheer kwamen hun afspraken na. Kortom het vertrouwen wat wij hebben gehad in Tinnenmanskeuken is helemaal uitgekomen Bedankt allemaal. Wij kunnen Tinnenmanskeuken aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
Vestiging Tinnemans Keukens
aIttervoort, Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort, tel 0475 - 56 60 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg