Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
29 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
229 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1660 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
Poortvliet (Zeeland)
106 ervaringen (2 weken geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
265 ervaringen (eergisteren)
Goes (Zeeland)
230 ervaringen (3 dagen geleden)
8,2

Top Keukens Lisse

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0252-221217 | Heereweg 380, 2161 DE Lisse
Gebruikersfoto: Foto van de keuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Top Keukens Lisse
Top Keukens Lisse Home en Lifestyle.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Top Keukens Lisse. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Complete keuken”
Door C.K. op zaterdag 30 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken compleet met alle apparatuur aangeschaft. Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht om al onze wensen te kunnen realiseren, door de beperkte ruimte was dat best een uitdaging. Er was veel keuze in materialen. Heel blij met de adviezen (het dekton aanrechtblad is mooi, hygiënisch en onderhoudsvrij). Kortom: communicatie, koop en installatie verliep zoals wij wensten.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettig”
Door Etienne en Ellen op woensdag 20 sep 2017 '17
Prettige sfeer en personeel met de juiste expertise . Zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mooie ruime showroom, met veel keus! Ook de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 265 ervaringen
9,3
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 19 ervaringen
“Uitstekend”
Door Joris op woensdag 20 sep 2017 '17
Na uitstekend advies en keuze uit heel veel mooie en luxe keukens heb ik afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij Top Keukens Lisse. De 3D tekening in combinatie met een aantal goede gesprekken hebben de doorslag gegeven. Levering was keurig op tijd en de keuken kon zelfs nog even worden opgeslagen, totdat de verbouwing gereed was. Volgend jaar gaan we de badkamer verbouwen, hiervoor ga ik zeker terug!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wensen perfect vertaald”
Door Giampaolo op donderdag 9 nov 2017 '17
Alle ideeën die wij hadden hebben we samen met Top Keukens kunnen verwerken in onze keuken! Een plek in ons huis waar we veel zijn moest op-en-top passen in ons nieuwe huis. De vertaling van 'ons' idee naar het eindresultaat welke door Top Keukens Lisse is perfect gelukt. Wij genieten dagelijks van onze keuken en hebben een uiterst prettige ervaring met Top Keukens Lisse. Afspraak is afspraak en prijs kwaliteit verhouding is 'Top'. Nogmaals bedankt voor alles!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jachthaven Jonkman op dinsdag 12 sep 2017 '17
zowel zakelijk als prive al jaren Lang. Klant .vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook na aflevering nog steeds de zelfde goeie service .
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken 6 jaar oud”
Door P. Bakker op zaterdag 18 nov 2017 '17
Inmiddels is het al weer 6 jaar geleden dat we een nieuwe keuken hebben uitgezocht. We zijn er elke dag nog super blij mee. Super fijn geholpen door Top Keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Van Iterson op dinsdag 19 sep 2017 '17
Vreselijk slechte klantenservice. Onvriendelijk, grote mond en verwijten maken naar de afnemer. Waarom ga je zo met je klanten om? Zulke slechte publiciteit. De keuken in prachtig, alleen komen wij er nooit meer.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet aan beloftes gehouden”
Door lelieveld op dinsdag 4 jul 2017 '17
Keuken gekocht, toen de koop eenmaal getekend was werd het drama...niet terugbellen bij vragen etc. Keuken geleverd: verkeerde kleur (roze ipv wit), kasten te kort, aanrecht niet te gebruiken omdat het niet tegen water kon, afzuigkap verkeerd. Onvriendelijk te woord gestaan en niet goed naar oplossingen gezocht. Niet aan beloftes gehouden en dat voor 16.000 euro: 1 groot drama!

Aanvulling 18 september 2017: De keuken is in zijn geheel teruggenomen door het bedrijf en het geld is teruggestort aan de klant.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
7,5
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“Uitstekend”
Door A. Lijdens op maandag 20 nov 2017 '17
Het aankoopproces was zeer prettig en in onze ogen zeer deskundig. De keuken is exact op tijd geleverd , terwijl wij tussentijds de datum nog iets hadden verschoven. De monteur was bij het inmeten en het plaatsen uiterst correct en heeft uitstekend werk geleverd . Werkelijk een Topkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door suzanne kleine deters op donderdag 14 dec 2017 '17
we hebben een geweldige keuken gevonden en zijn zeer goed geholpen. ook toen niet alles compleet was werd dit gelijk opgepakt!
FOTO VAN SUZANNE KLEINE DETERS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hoekkeuken met bar”
Door Edwin op dinsdag 12 sep 2017 '17
Hoekkeuken met bargedeelte gekocht. Met name de kennis van het toepassen van echt hout in combinatie met wit hoogglans sprak ons erg aan en is heel goed uitgepakt. Verder alles correct en professioneel geleverd en geïnstalleerd. En direct een scherpe prijs zonder alle onderhandelingen zoals bij andere leveranciers het geval was.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top zaak”
Door Rob Verhoogt op dinsdag 12 sep 2017 '17
Super geholpen en geadviseerd. Keuken compleet met alle apparatuur aangeschaft. Op tijd geleverd en bij het plaatsen bleek er een kast verkeerd te zijn gemaakt. Dit is binnen een dag opgelost en daardoor de keuken geheel klaar binnen zeer korte tijd. Tevens een badkamer meubel aangeschaft en uitstekende kwaliteit, lekker zwaar en degelijk uitgevoerd. Top zaak!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Hans op woensdag 20 sep 2017 '17
Twee keukens gekocht voor woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Goed meegedacht met de indeling en over geschikte apparatuur, goed voorbereid en op tijd en degelijk afgeleverd. Vriendeljke, flexibele adviseurs met ervaring die je uitstekend helpen met een niet alledaagse aanschaf. Mooie prijs en mooi resultaat waar we nog elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2 badkamers gekocht”
Door Reinoud hagen op woensdag 4 feb 2015 '15
Wij hebben 2 badkamers gekocht bij top keukens in Lisse en onze ervaring was zeer positief. Super service uitstekend advies. Klant vriendelijke service en erg probleem oplossend ook de installatie is prima verlopen en klachten werden snel en keurig opgelost. Wij zouden dit bedrijf zeker aan raden en zouden in de toekomst weer bij hun kopen.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Uiteindelijk niet gekocht”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Twee keer bij Top Keukens geweest en uiteindelijk niet de keuken gekocht. De adviseur had zich de tweede keer niet zo goed voorbereid, en wij voelden dat wij alleen maar de concessies moesten doen. Onze voorkeuren leken niet naar wens verwerkt te kunnen worden in de offerte. Verder prettige zaak met vriendelijke mensen. Gelukkig zijn er veel bedrijven, dus wij hebben verder gekeken.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
Vestiging Top Keukens Lisse
aLisse, Heereweg 380, 2161 DE Lisse, tel 0252 - 22 12 17
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland