Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
29 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
229 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1660 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (2 weken geleden)
Poortvliet (Zeeland)
106 ervaringen (2 weken geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
265 ervaringen (eergisteren)
Goes (Zeeland)
230 ervaringen (3 dagen geleden)
8,6

Transparant Keukens

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Zomerdijk 34 B, 3143 CT Maassluis
Gebruikersfoto: Lange keuken
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Transparant Keukens
Transparant Keukens. Verkoop van complete kwaliteit keukens. Complete montage mogelijk. Transparant komt op afspraak bij u thuis, zowel in de ochtend, middag en avond. Vervanging van apparatuur. Transparant streeft naar 100% tevredenheid. Normale Transparante verkoop, u mag een keuken kopen, u moet niets!
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Transparant Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Service moet beter”
Door Maurice op woensdag 4 jan 2017 '17
De kwaliteit van de keuken is goed en na een verkeerde berekening van dhr. van Son is een goede oplossing gevonden door de monteur. Bij overblijvende restpunten moet je bij dhr. van Son een hele lange adem hebben. Er wordt veel beloofd echter weinig gedaan. Het is niet overdreven als je meer dan een half jaar op uitvoering van het beloofde werk moet wachten... Zonde, service moet echt beter!
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Beste Maurice, Ik heb geen idee wie je bent, bel me even op, dit vind ik bijzonder jammer. Uiteraard wil ik dit uit de wereld hebben. Groet. Transparant Keukens
REACTIE VAN MAURICE
Inmiddels zijn ook de laatste zaken op correcte wijze afgehandeld. Dhr. van Son heeft aangegeven inmiddels twee werknemers aangenomen te hebben om de nazorg en service te verbeteren.
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Beste Maurice, Gelukkig hebben we zeer weinig tot geen service, echter duurde de service achteraf te lang. Zodra het serviceonderdeel binnen is, wordt het binnen een week opgelost. Transparant gaat verder met service dan anderen. Denk aan de VW die kapot ging door eigen schuld (bron AEG) ik zorgde ervoor dat AEG 50% retour stortte en Transparant de andere 50%. Welke keukenzaak zou dat doen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door Floris Derksen op maandag 13 nov 2017 '17
Alles helemaal top geregeld! Zeer scherpe prijs en alles ziet er super netjes uit :). Een plintje en balkje moeten nog vervangen worden. Dit gebeurd volgende week en ik hoef hier zelf niet achteraan te gaan. Ze kwamen er zelf mee. Top dus!
FOTO VAN FLORIS DERKSEN
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 29 ervaringen
9,5
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 55 ervaringen
“Tevreden”
Door Sacha Oskam op woensdag 13 jul 2016 '16
Ik ben zeer tevreden, ik heb een schitterende keuken voor een mooie prijs! Je moet soms wat geduld hebben, maar na mijn idee is dit logisch omdat hij alleen is! Ik ben onwijs blij en ik zou echt een keuken bij hem kopen!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Echt transparant”
Door Desiree op woensdag 30 nov 2016 '16
Goede service, geen gladde praatjes zoals bij concurente met acties als "gratis plaatsen, halve prijs enz." Echt transparant dus.. We hebben een goede prijs voor de keuken betaald. Uitstekend geplaatst. Zeer tevreden over de keuken.
FOTO VAN DESIREE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Sabine op vrijdag 29 jul 2016 '16
Hele mooie keuken voor heel veel minder geld dan bij een andere keuken leverancier! Altijd netjes geholpen en zelfs na ruim 3 jaar regelt hij nog het een en ander terwijl de garantie al verlopen is. Top J.P.! Dank je wel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vaatwasser van onze keuken”
Door Esther van Loenen op woensdag 10 aug 2016 '16
Een paar jaar geleden een hele mooie keuken voor een hele mooie prijs gekocht bij Transparant Keukens. Daar zijn wij heel tevreden over en de keuken is nog steeds heel mooi en naar ons zin is. Helaas heeft onze vaatwasser het na de garantie periode begeven. Transparant Keukens heeft voor ons bemiddeld en heeft voor een bizarre goede prijs een nieuwe zeer goede vaatwasser geregeld en....... deze wordt kosteloos ingebouwd!! SUPER!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldige ervaring”
Door John Heijboer op maandag 13 nov 2017 '17
Echt een geweldige ervaring gehad met Transparant keukens. John Patrick is een kennishebber en werkt zich 10 slagen in de rondte om je zo goed mogelijk te helpen en de juiste keuken voor je te bedenken. Kwaliteit materiaal voor een redelijke prijs ook!
In de week van de montage hebben we ook een top tijd gehad met zijn monteur die altijd de tijd nam om vragen te beantwoorden en binnen de aangegeven tijd de keuken gereed had en netjes alles achter liet.
FOTO VAN JOHN HEIJBOER
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Offerte niet afgegeven”
Door Hans op vrijdag 23 okt 2015 '15
Komt zijn afspraken niet na, geeft aan b.v.vandaag offerte te sturen maar helaas moet erover nabellen, niet echt transparant. laatste offerte geen lose prijzen meer jammer, tip voor transperant keukens zorg dat je je afspraken nakomt en echt transparant blijft we geloven zeker in de kwaliteit.
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Beste Hans, wat vind ik dit jammer. In ons laatste gesprek gaf u aan bij Transparant te willen kopen. Ik pas dan de offerte (die heel duidelijk en Transparant is) aan naar een een voorlopige opdracht, zonder stuks prijzen, wel een eindprijs. Later bleek dat u nog extra, extra, extra korting wilde, en daar ging ik niet in mee. Dat kan en mag toch. U wilde kopen! Ik begrijp uw reactie dan ook niet.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 54 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 537 ervaringen
“Tevreden met de keuken”
Door Fam Visser op vrijdag 15 jul 2016 '16
Wij hebben onze keuken via Transparant Keukens gekocht en zijn zeer tevreden met wat we nu hebben staan! Afspraak gemaakt voor een 1e gesprek en een heel duidelijk verhaal hoe er gewerkt wordt, overtuigd van de kwaliteit van het materiaal en uiteindelijk een scherpe prijs! De nieuwe showroom locatie aan de Waterweg hebben we ook nog bezocht en dit bevestigde onze keuze voor Transparant keuken wederom.(duidelijke uitleg, overtuigd van de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden die wij voor ogen hadden ) Je moet soms wat geduld hebben met de offerte en evt. aanpassingen maar het moeten wachten is het meer dan waard geweest. De keuken is binnen 3 dagen geïnstalleerd door een zeer vriendelijke, accurate en zeer goede monteur (bedankt Remco!) Kortom: ik zou een ieder een keuken via Transparant keukens aanbevelen: PRIJS, KWALITEIT en deskundigheid!!
FOTO VAN FAM VISSER
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij met eindresultaat”
Door Daniel den Daas op donderdag 14 dec 2017 '17
Wat een verademing om zaken te doen met Transparant Keukens. Veel keukenboeren die niet transparant zijn en bijvoorbeeld alleen totaalprijzen geven. Als je dan de typenummers er bij zoekt op het internet moet je dan haast wel een godsvermogen voor de keukenkasten en het aanrechtblad betalen. Zo niet bij Transparant. De internetprijzen worden er al bij vermeldt en die kloppen ook gewoon. Veelal gaat Transparant hier nog weer onder zitten. De showroom zelf is klein, maar zo'n beetje alles zit er in en daarnaast is er ook gewoon heel veel mogelijk. Voor een kleine meerprijs (+/- 5-10%) heb je een premium keuken ipv de Basic. Ik zou hier zeker naar informeren, want wat ons betreft was dit het meer dan waard! Montage is ook super verlopen en ondanks het vele verschuiven (nieuwbouwhuis) werd er iedere keer weer meegepuzzeld om het toch weer in te plannen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en bevelen Transparant Keukens dan ook van harte aan! Wel 1 punt van aandacht: Je moet soms zelf achter dingen aan blijven jagen, omdat de zaken erg goed lopen wordt nog wel eens wat vergeten. Maar voor deze prijs en kwaliteit was dit het ons het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Wouter Spaans op donderdag 1 sep 2016 '16
Enkele jaren geleden een keuken gekocht bij Transparant keukens. Er werd zeer goed meegedacht over keuze van materialen en apparatuur en over de indeling van de keuken. Op een plezierige en niet opdringerige manier. Erg prettig. Ik hield al veel van koken. Mijn plezier is sindsdien alleen maar groter geworden. Een door een ongelukje (vallend koksmes) beschadigd ladefront werd kosteloos vervangen. Terwijl het toch mijn eigen schuld was. Waar zie je dat tegenwoordig nog, zo'n service. Top.

Eerdere ervaring ontvangen op 31 augustus 2016: 2 jaar geleden een hoogglans keuken gekocht, waarbij wij op een zeer prettige manier zijn geholpen. Ook het plaatsen van onze keuken verliep vlekkeloos. Tevens een goede serviceverlening om onze keuken Tip Top te houden. Echt een prima bedrijf.
FOTO VAN WOUTER SPAANS
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Offerte wordt niet uitgeleverd”
Door dhr. Evendijk op zondag 17 mei 2015 '15
Na een duidelijke offerte voor een extra werkblad wilden wij de aanbieding accepteren en hebben dat telefonisch meegedeeld. Er is vijf keer beloofd om langs te komen en terug te bellen, maar dit is keer op keer niet gebeurd. Ondertussen een andere leverancier gevonden die wel wil leveren ...

Naschrift Qasa 10 december 2015: door de reviewer en door het bedrijf is aan Qasa bevestigd dat in eerste instantie een complete keuken door het bedrijf aan de reviewer naar tevredenheid is geleverd.
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Geachte heer Evendijk, uw ouders hebben een keuken gekocht naar volle tevredenheid, wat jammer dat u dat nooit heeft geschreven. Na een jaar hebben uw ouders ook een droger aangeschaft, de offerte voor het werkblad is door samenloop van omstandigheden niet bij uw moeder terecht gekomen. Jammer dat u dit doet.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
Vestiging Transparant Keukens
aMaassluis (showroom uitsluitend op afspraak), Zomerdijk 34 B, 3143 CT Maassluis, mob 06 28 04 52 48
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland