Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
83 ervaringen (2 weken geleden)
Barneveld (Gelderland)
205 ervaringen (6 dagen geleden)
Putten (Gelderland)
46 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
157 ervaringen (4 dagen geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (3 dagen geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (3 maanden geleden)
8,2

Trendvloeren

Score uit 16 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2145298 | Beusichemseweg 46b, 3997 MJ 't Goy
Gebruikersfoto
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Trendvloeren
Bij Trendvloeren, centraal gelegen in ‘t Goy, 5 km onder de stad Utrecht, vindt u de goedkoopste selectie houten vloeren van heel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Trendvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Eiken vloer”
Door Leonard op maandag 21 mrt 2016 '16
Wij hadden een rustiek eiken planken vloer gekocht bij Trendvloeren en zijn na 3 jaar zeer teleurgesteld over kwaliteit zowel als service. De vloer vertoonde een extreme werking waardoor planken over de gehele lengte zijn kromgetrokken. Toen we trendvloeren hierop aanspraken gaven ze geen enkele medewerking om de ontstane schade te beoordelen en gezamenlijk op te lossen. Er werd onmiddellijk naar lekkage gewezen en gezegd dat men daar geen verantwoordelijkheid voor had. Er is echter aangetoond dat van lekkage geen sprake was. Ook de door Trendvloeren aangeraden legger wenste niet mee te werken. Al met al een belabberde service, communicatie en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Eiken vloer”
Door C. Doornenbal op donderdag 5 jan 2017 '17
Fantastisch geholpen, heldere uitleg, antwoord op al je vragen. Ben zelf timmerman geweest, ze hebben verstand van zaken. Een aanrader, deze zaak! We hebben een prachtige eiken vloer gekocht, hij is dubbel gerookt en afgewerkt met white wash, we kunnen zo in een interieurtijdschrift!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 83 ervaringen
“Goed de voorwaarden lezen”
Door Peter Nitrauw op vrijdag 14 okt 2016 '16
Wij hebben dit jaar 2x een eiken vloer gekocht bij Trendvloeren. We zijn netjes geholpen en over de kwaliteit zijn we tevreden. Van misleiding, zoals door anderen genoemd, is geen sprake, als je maar goed leest wat de voorwaarden voor de prijzen zijn (logisch). De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Martijn uit Utrecht op woensdag 16 nov 2016 '16
Prima ervaring met Trendvloeren. Op een zaterdag wezen kijken voor een eikenhouten vloer. De juiste uitgezocht na slechts 2 weken was de vloer al gelegd door het aangewezen legbedrijf. Het ziet er nu erg mooi uit! En bij vragen op mails wordt zeer snel geantwoord. Klein puntje voor verbetering; bij het halen van de vloer werden de planken in de aanhanger geplaatst. Het regende echter een beetje, dus waren er enkele druppels op de planken terecht gekomen. Wel netjes het advies gekregen om deze er meteen even licht uit te schuren, maar het had mooi geweest als dit verplaatsen overdekt kon of wellicht standaard een afdekzeiltje meegeven.
FOTO VAN MARTIJN UIT UTRECHT
REACTIE VAN CINDY
Welke vloer/afwerking is dit? Erg mooi!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Frank de Jongh op maandag 21 nov 2016 '16
Bij het uitkiezen van de door ons gewenste vloer en de bijpassende ondervloer en de door ons gewenste kleur hard-wax-olie zijn we uitstekend en vriendelijk geadviseerd.Geen haast, geen druk, geen sturen in door adviseur gewenste bepaalde richting: echt ontzorgend! De bestelde houten planken (massief robuust eiken, werkend 18 cm breed, 2 cm dik, met knoesten en hier en daar een scheurtje, een bewuste keuze van ons), de ondervloer materialen en de olie, werden in één keer keurig op tijd en prettig gesorteerd geleverd. Een goede gebruikshandleiding voor het leggen, het gebruiken van de eveneens bestelde hard-wax-olie en het machinaal boenen van de vloeren hadden we bij de koop al ontvangen. De vloer was met het juiste en goede gereedschap (waaronder goede zaagmachines die ook onder elke gewenste hoek kunnen zagen) prima zelf te leggen met wat geduld en goed nadenken en meten. Het resultaat is prachtig. een warme levendige vloer, die we in de kleur "sand" in de olie hebben gezet. Die hard-wax-olie is van goede kwaliteit en geeft het gewenste resultaat. Ook heel goede after sales: we kwamen wat hard-wax-olie tekort. Gebeld met het bedrijf. Als service ontvingen we een dag later per pakket post een nieuw vol blik en heel fijn, ook een flinke fles onderhoud /reiniging /en bescherming middel. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden. De prijs / kwaliteit verhouding is prima!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbieding niet waargemaakt”
Door Rob op zondag 16 aug 2015 '15
Op internet een fantastische aanbieding gezien en meteen de auto ingestapt. Wat een misleiding! Een grenen vloer voor 7,50 euro maar dan moet er wel verplicht voor 12,50 aan ondervloer, plint en olie bijgekocht worden. Meteen aangegeven dat ik al een ondervloer heb en kregen we maar liefs 1 euro korting! M.a.w. dan kost een platte plint met wat olie 11,50 euro wat natuurlijk schandalig is en dus gewoon pure misleiding. Advies: eerst bellen voor je de auto instapt
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Aanbiedingen kloppen niet”
Door Reinier op woensdag 30 dec 2015 '15
Er gaat helaas veel mis bij Trendvloeren in 't Goy. Sowieso is er weinig keuze: alleen eiken planken, in 3 zogeheten 'sorteringen', met slechts 18 olie-kleuren. Ook zijn de aanbiedingen op de website misleidend: dumpprijzen, maar ter plekke blijkt dat er nog verplicht van alles bij komt, waardoor je totale vierkante meter-prijs weer nogal regulier wordt.
Echt vervelend was in ons geval de verkoper. Zeer negatief over andere winkels en zijn eigen klanten (die zouden bijvoorbeeld 'liegen'). Toen ik vervolgens (na dit te hebben geslikt) een bestelling á 3000 euro wilde plaatsen, liet hij me zo vaak niet uitpraten, dat ik beleefd vroeg me die ruimte wel te geven. Daarop viel hij triomfantelijk doodstil. Toen ik aangaf dat ik deze reactie vervelend vond, kreeg ik de wind van voren. Hij belde later nog twee keer waarin hij op hoge toon excuses eiste omdat ik het gesprek had afgekapt en ík dus onfatsoenlijk was! Ik heb nog nooit zo'n ontluisterende verkoopervaring gehad.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Thomas op woensdag 13 sep 2017 '17
Goede ervaring; Na het zien van de eikenvloer ( multiplank ) uit het pakket dacht ik dat er een kleuverschil in zat. Na contact met Bas vertelde dat ik gewoon de planken kon ruilen als nodig. De Vloer is gelegd en super strak en mooi! erg blij ook voor de service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,3
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 46 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 205 ervaringen
“Eiken parketvloer”
Door Chris op vrijdag 2 dec 2016 '16
Met onze zoektocht naar een eiken parketvloer zijn we bij trendvloeren terecht gekomen. Bas heeft ons erg goed geholpen en mee gedacht. De vloer ligt er prima in en zijn er blij mee! Na afloop heeft Bas ons na gebeld om te informeren hoe de vloer bevalt en of we nog vragen hebben over de vloer. Ik raad Trendvloeren zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Job Groot op zaterdag 19 nov 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het kiezen van de juiste vloer. Een oriëntatie bezoek mondde direct uit in aanschaf. Overzichtelijke keus, aantrekkelijke prijs en plezant advies deden ons overstag gaan. Wij zijn tevreden! De vloer is ook prachtig gelegd door plezierige vaklui met liefde voor hun werk.
FOTO VAN JOB GROOT
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door Walter van den Brink op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb twee keer een eiken vloer gekocht bij Trendvloeren in "t Goy (bij Houten). De prijs kwaliteitverhouding is prima en ik ben er prettig geholpen! Het is makkelijk bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Er is een ruime keuzemogelijkheid. Kortom een prima keuze voor een houten vloer!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door G.M. op vrijdag 23 dec 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij Trendvloeren. Door een aantal negatieve recenties op internet hadden wij wat twijfel echter werd deze twijfel meteen weggenomen bij Trendvloeren. Duidelijke uitleg over de vloer, ze denken mee, nemen hier de tijd voor. Inmiddels ligt de vloer er twee maanden in en zijn wij erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden”
Door P. De Graaf op woensdag 14 dec 2016 '16
De vloer ligt er lekker strak en mooi van kleur in. Het contact was prettig en kreeg goed advies over het aanbrengen, olien en onderhoud. Mooi was ook dat ik het boenmachientje meekreeg om de olie in te wrijven. Klasse. Kortom, ik ben tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gratis plint”
Door Hennie zumbrink op dinsdag 15 nov 2016 '16
In 2008 een mooie houten parketvloer gekocht. Nu in 2016 nog steeds heel veel plezier van. Maar we hadden nu door een kleine verbouwing een stukje plint nodig en zijn naar Trendvloeren terug gegaan. Geen probleem en kregen gewoon gratis een stuk plint. Geweldige service, echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Plezierig gevoel”
Door Daan op vrijdag 18 nov 2016 '16
In mei bij Trendvloeren een houten vloer gekocht. Na een kleine zoektocht bij Trendvloeren gekomen en na een aantal keer te hebben gekeken besloten om hier een bestelling te plaatsen. Bas en een oudere verkoper hebben ons zeer goed geholpen.
De vloer is keurig bij ons thuis gebracht en Bas hielp zelf ook mee met uitladen! Na verloop van tijd een mail mogen ontvangen met vragen over de vloer en of deze nog in goede staat verkeerd. Kortom keurige service en scherpe prijzen. Snap alle negatieve reacties niet... Heb er zelf een plezierig gevoel aan over gehouden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Grenen vloer”
Door Duijster op donderdag 16 jul 2015 '15
Twee maanden geleden een grenen vloer gekocht. Ik ben er tevreden over. Het is een no-nonsense bedrijf, geen dure woorden, geen moeilijke procedures, erg oplossingsgericht. Goede communicatie. Bas is een allervriendelijkste verkoper. Uiteindelijk zo tevreden, dat familie ook een vloer heeft gekocht. Zelf leggen, maar dat is ook best wel leuk.
FOTO VAN DUIJSTER
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Trendvloeren
at Goy, Beusichemseweg 46b, 3997 MJ 't Goy, tel 030 - 214 52 98
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Utrecht