Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (6 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (5 dagen geleden)
Kesteren (Gelderland)
290 ervaringen (6 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
455 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1721 ervaringen (vandaag)
Genemuiden (Overijssel)
28 ervaringen (1 week geleden)
Dodewaard (Gelderland)
39 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
202 ervaringen (3 dagen geleden)
7,4

Van der Stad

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 024-3773942 | Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen
Gebruikersfoto: Keuken met precisie geplaatst
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Stad
Betaalbare luxe en een eerlijk advies
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Van der Stad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Peter op donderdag 15 feb 2018 '18
Goed en vakkundig geholpen in de winkel. Een paar keer contact gehad met het voorbereiden van het leidingwerk, ook toen werden we op een prettige manier te woord gestaan. De monteur die de keuken kwam plaatsen had verstand van zaken en werkte erg netjes.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Van Keeken op woensdag 7 feb 2018 '18
Een paar jaar geleden hebben wij onze keuken op laten pimpen door Van der Stad met een nieuw keukenblad en nieuw apparatuur. We waren toen al erg tevreden over het meedenken van het personeel. Nu hebben we een appartement gekocht en toen we besloten hadden om de keuken te vernieuwen hoefden we niet lang na te denken over waar we naar toe zouden gaan. Ook nu weer zijn we fijn geholpen waardoor de koop snel gesloten was. We hadden zelf mensen ingehuurd om de keuken te plaatsen en zij werden van harte uitgenodigd door het personeel van Van der Stad om de tekeningen met hen door te nemen. Verder hadden we nogal pech met een ernstige lekkage in de keuken maar Van der Stad vond het geen punt om de keuken langer in opslag te houden. Al met al zijn we zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,3
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
9,6
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 28 ervaringen
“Fijn geholpen”
Door Yvonne Jeurissen op woensdag 12 mrt 2014 '14
Op aanraden van mijn broer een keuken gekocht bij van der Stad. Wij zijn goed geholpen en alles verliep zoals verwacht. Wij zijn blij.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Gaan ervan genieten”
Door Hans Houterman op vrijdag 16 feb 2018 '18
Afgelopen december keuken gekocht bij vd Stad, en geen spijt. Fantastisch geholpen door Dh de Jong, als adviseur. In alle rust rond gekeken welke mogelijkheden vd Stad ons te bieden had. Er werden verschillende adviezen gegeven, waar we ook erg veel van opgestoken hebben. Levering keurig op tijd, plaatsen zeer correct op de afgesproken datum. Plaatsen door extern bedrijf, helemaal niets mis mee. Indien u een keuken zoekt kunt u naar onze mening met een gerust hart hier naar binnen stappen. Hopelijk gaan we van deze keuken lang genieten in het appartement.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Smits op maandag 4 dec 2017 '17
Wij zijn bij meerdere keukenzaken geweest, maar nergens werden wij zo goed geholpen als bij van der Stad. Het aanbod is zeer ruim en er wordt echt met je mee gedacht. Onze adviseur(de heer de Jong) heeft ruim de tijd voor ons genomen en er werd totaal niet gepusht in tegenstelling tot andere keukenzaken. Wij hebben aangegeven rustig na te willen denken over het aanbod en dat werd ook gerespecteerd, zonder dat we daarna gestalkt of iets dergelijks werken. Uiteindelijk hebben wij de keuken besteld en is deze ook geheel volgens afspraak geleverd. Wij kozen ervoor om deze zelf te plaatsen, maar tijdens het plaatsen hadden wij toch nog enkele vragen. Onze adviseur heeft ons hierbij wederom geholpen waarbij weer ruim de tijd werd genomen om ons te woord te staan. Al met al een super ervaring bij Van der Stad, ik kan deze zaak echt iedereen adviseren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door Nikki op zaterdag 23 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken bij hun gekocht. We hadden al bij andere zaken gekeken en daar was het heel opdringerig. Bij van der stad was dat totaal niet bij van der stad zijn we goed geholpen en personeel die er verstand van hebben en alles in 1 x kompleet ik heb al een aantal mensen daar heen gestuurd en die hebben daar ook een keuken gekocht en daar is ook alles super gegegaan dus een heb je een keuken nodig voor een goede prijs en goede uitleg en totaal niet opdringerig ga dan naar van der stad in Nijmegen Gr fam Timmermans Haalderen,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tegenvaller”
Door Zeeland op dinsdag 21 jan 2014 '14
Was tot voor kort erg tevreden over onze keuken. Maar helaas nu laat de folie van een paar keukendeurtjes los! Oplossing gevraagd bij van der Stad, eventueel alle fronten vervangen dus hoge kosten. Koop dus nooit meer een keuken met folie. Had meer verwacht van van der Stad!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Vertrouwd adres”
Door Siep Hania op maandag 9 okt 2017 '17
Na diverse orienterende bezoeken aan andere keukenzaken ben ik bij vd Stadt in Nijmegen terecht gekomen.Het advies wat ik kreeg van Victor was praktisch en bruikbaar afgestemd op mijn wensen en budget.Hier wordt overduidelijk meegedacht vanuit hun jarenlange ervaring was te merken.Heel vriendelijk en behulpzaam.De levering liep zonder enig probleem ook het plaatsen van de keuken werd met preciesie uitgevoerd door Danny die vanuit ervaring werkte dat was te zien.Al met al wanneer ik weer een keuken nodig zou hebben is dit voor mij een vertrouwd adres.Aanrader dus!
FOTO VAN SIEP HANIA
Keuken met precisie geplaatst
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1721 ervaringen
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Zou er volgende keer weer naar toe gaan”
Door Van Straaten op vrijdag 3 nov 2017 '17
Op aanraden van een vriend naar Van der Stad gegaan voor een keuken. Daar stond precies de keuken die we wilden in de showroom. Medewerker Michel heeft vervolgens met ons doorgenomen welke aanpassingen mooi en verstandig zouden zijn in ons geval. Hij dacht erg goed mee en durfde ook ideeën uit ons hoofd te praten waarvan hij uit ervaring wist dat ze niet handig zouden zijn. Ook de monteur heeft keurig werk geleverd en uiteindelijk hebben we een fantastische keuken waar we zeer tevreden over zijn. Na een paar maanden gebruik wilden we toch de bestekbak in een andere lade (met andere maat) en ook dat werd netjes opgelost.
Daarnaast hebben we een badkamer op de sanitairafdeling gekocht. Ook hier zochten de medewerkers net zo lang tot ze hadden gevonden wat we mooi vonden. Een medewerker was wat bot toen we dachten dat iets niet geleverd was, maar dat is uiteindelijk uitgepraat. Omdat ik dit wat klantonvriendelijk vond geef ik 4 sterren, de rest van de Van der Stad-ervaring verdient er gewoon 5 en ik zou er een volgende keer zeker weer naar toe gaan.
FOTO VAN VAN STRAATEN
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Esther op zondag 4 feb 2018 '18
In tegenstelling tot andere keuken keten zoals de mandemakersgroep voelt de sfeer bij van de stad eerlijk en ontspannen. Het personeel is niet opdringerig maar denkt juist goed met je mee over de mogelijkheden binnen jouw budget. Mijn vriend en ik hebben het als zeer fijn ervaren dat wij ruimte kregen om na te denken over het aanbod dat ons gedaan werd en dat wij serieus genomen werden in onze wens. Er werd met ons mee gedacht en gezocht naar eventueel goedkopere opties vanuit de outlet. Ook de levertijd was snel (in tegenstelling tot wat ons elders werd wijsgemaakt). De persoonlijke aandacht en de oprechtheid van het personeel heeft ons doen besluiten zowel de keuken als de badkamer af te nemen bij van de stad. Zonder spijt want de prijs kwaliteit verhouding is top. Echt een aanrader.

Aanvulling ontvangen op 7 februari 2018: Ja de aankoop is geleverd. Dit is erg goed bevallen. Wij hadden ons huis nog niet dusdanig af om de keuken te kunnen plaatsen, waardoor wij van Vd stad alle ruimte kregen om de keuken net zo lang in hun magazijn te laten als dat wij dachten dat nodig was.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tegels niet retour”
Door M.Cornelissen op zaterdag 5 dec 2015 '15
Begeleiding bij de aankoop is goed. Alleen de 5 pakken teveel door hun bestelde muur en vloertegels kunnen niet retour. Het is hun best verkopende tegel werd bij de bestelling verteld. Zij meten in hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Alleen dus veel teveel. Nu voel je je toch behoorlijk genept.
Inderdaad laat bij ons ook folie van de bij van der stad gekochte keuken los.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed verlopen”
Door Jansen op woensdag 3 jun 2015 '15
sinds kort een keuken van van der Stad. Alles goed verlopen. Deskundig geholpen in een mooie grote showroom. Ook de monteurs waren vriendelijk en correct. Ik zou zeker mijn volgende keuken daar gaan kopen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goede service”
Door Debby op donderdag 6 jul 2017 '17
Goede service en mooie kwaliteit keukens. Goed geholpen door de verkoper, en ook de externe monteur heeft de keuken netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ruilen”
Door Hugo Klapmuts op donderdag 24 aug 2017 '17
Badkamer gekocht bij Van der Stad. De twee beugels van 80 cm om handdoeken aan te hangen blijken iets te lang. Vervolgens weigert het personeel om die om te ruilen voor twee kortere. En dat ook nog op een zeer botte, onvriendelijke manier. Niet te geloven! Je koopt een badkamer à 3000 euro en twee handdoekbeugels kunnen niet geruild worden. Ergo, de service en vriendelijkheid bij Van der Stad houdt op zodra de rekening is betaald. Ikea bood uitkomst. 'Kunnen we het handdoekrek eventueel ruilen?' 'Maar natuurlijk, meneer!'
REACTIE VAN HENDRIKS
de heer Klapmuts, niet zijn echte naam, kocht bij ons twee 6- delige accessoires sets. de handdoekrekken maakten deel uit van de set en konden daarom niet geruild worden. Er is begrip dat de heer Klapmuts dat jammer vond maar het verhaal is wel uit zijn context getrokken. ook bij Ikea ruilt men geen onderdelen van een set om.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Klapmuts is wel mijn eigen naam. Ik zou het verhaal uit de context hebben gehaald, maar welke context dan? Dat wordt niet duidelijk. Het blijft hoe dan ook heel vreemd dat twee eenvoudige artikelen, als onderdeeltjes van een complete badkamer à 3000 euro, niet kunnen worden geruild.
REACTIE VAN HUGO KLAPMUTS
Wat ik verder nog niet eens heb vermeld, is dat een medewerker van Van der Stad alle maten van de onderdelen van de badkamer uitgebreid op zijn computer heeft berekend. Hij heeft dus blijkbaar niet gezien - of niet gezegd - dat de beugels die hij ons verkocht helemaal niet pasten! Hoe zouden wij dat zelf van tevoren moeten weten? Van der Stad berekent immers wat past en wat niet.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door Tako de Roest op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn goed geholpen en hebben exact wat wij willen. Geen dwingende verkopers zoals wij bij andere zaken wel hebben meegemaakt.
FOTO VAN TAKO DE ROEST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Harry Brinker op zaterdag 16 sep 2017 '17
Op aanraden van vrienden zijn wij voor de inrichting van onze nieuw te bouwen woning bij van der Stad gaan winkelen. In eerste instantie zijn we gaan kijken voor een keuken en zijn daarbij geweldig geholpen door de medewerker. Meedenken met de tekening in de hand en zinvolle suggesties. De koop was snel gesloten. Vanwege de goede ervaring hebben we besloten tevens het sanitair voor toilet en badkamer bij van der Stad aan te schaffen. Opnieuw goed en terzake deskundig advies. Dan ook maar de tegelvloer voor de woning zelf uitgezocht. In de hele samenhang ook een aantrekkelijke prijs berekend. Als service levert van de Stad ook de mogelijkheid gebruik te maken van installateur en tegellegger. Ook hiermee waren wij zeer tevreden. Betrokken mensen die in het werk, zoals het plaatsen van de keuken, zich flexibel opstellen. Goed advies en goede service voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 290 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 455 ervaringen
“Slechte communicatie over keuken”
Door Bosman op maandag 12 okt 2015 '15
Na het eerste gesprek een goed gevoel en meteen gekocht. Dit hadden wij beter niet kunnen doen. Werken met een externe montageploegen, communicatie slecht. moet overal achteraan bellen. wordt slecht gereageerd op de mail. verkopen gaat snel, maar problemen oplossen de te langer!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer slechte ervaring”
Door Bert op woensdag 3 apr 2013 '13
Wij dachten bij van der Stad aan het juiste adres te zijn. Niet goedkoop maar we wilden alles "professioneel" laten installeren. Dat is erg tegengevallen. Tijdens de verkoopgesprekken kan alles en doen ze hun best maar als de koop gesloten is moet je het zelf maar uitzoeken. Slecht advies m.b.t. leidingwerk waardoor we zelf alsnog een elektricien en andere installateur hebben moeten inhuren om dit op te lossen met veel rotzooi en kosten tot gevolg. Van der Stad had de houding van "zoek dat lekker zelf uit". Ik zal iedereen afraden om een keuken bij van der Stad aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“Blij met keuken”
Door Patricia Rehe op woensdag 20 sep 2017 '17
Twee weken geleden is onze nieuwe keuken gemonteerd en gisteren zijn de laatste zaken afgewerkt. van het eerste gesprektoon aan de eindafwerking is alles perfect verlopen. de keukenverkoper nam alle tijd voor ons , en wilde ook niet zoals je vaak hoort de keuken gelijk verkopen. er zat geen enkele druk op en ook alle afspraken werden nagekomen. wij zijn blij met onze nieuwe keuken van van der stad.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Van der Stad
Website: www.vd-stad.nl
aNijmegen, Energieweg 5, 6541 CW Nijmegen, tel 024 - 377 39 42
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.