Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
33 ervaringen (3 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
57 ervaringen (eergisteren)
Haarlem (Noord-Holland)
231 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1692 ervaringen (gisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
56 ervaringen (3 weken geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
545 ervaringen (gisteren)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
135 ervaringen (1 maand geleden)
2 vestigingen (Noord-Holland)
30 ervaringen (1 week geleden)
7,7

Versani

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 072-5280892 | Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Versani
Versani is een megastore van 4000m² waar u verwarmingen, sanitair, tegels en keukens in alle prijsklassen kunt vinden. Zo kiest u de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, stijl, kleur, materiaal, vorm en functie
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Versani. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1 ervaring
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: betaling, prijs, service
“Niet tevreden met installatie”
Door Jeroen van Grol op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Onlangs bij Versani Alkmaar een keuken, een badkamer, een toilet en een wastafelmeubel gekocht. De installatie van de keuken is een drama. Last but not least: Versani eist dat ik eerst mijn laatste betaling (€500,–) moet voldoen alvorens men de tekortkomingen/gebreken verhelpt. De omgekeerde wereld. Gebruikelijk en afgesproken is natuurlijk dat een laatste betaling pas door de klant wordt voldaan als alles correct en compleet wordt opgeleverd. Wordt vervolgd.
Reactie of foto toevoegen +64 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Francis Polle op vrijdag 12 jan 2018 '18
ik werd erg goed geholpen bij het uitzoeken, ik wist wel wat ik wilde, en verder was het prima afspreken wanneer de keuken zou komen, ik raad dit bedrijf regelmatig aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
5,5
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 71 ervaringen
9,8
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 231 ervaringen
“Losse aankoop heetwaterkraan”
Door Jan Konijn op donderdag 11 jan 2018 '18
Ik heb mij bij Versani laten adviseren over een Franke heetwaterkraan met plintboiler. Zij hebben ook de installatie verzorgd, is zeer goed uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geleverde keuken”
Door N.Th Tamis op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goede keukens voor een redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Levering prima verzorgd”
Door C.G.M. Kos op maandag 22 jan 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht, een badkamermeubel met kranen en een spiegel, een inloopdouchewand en douchegarnituur, twee inbouw toiletpotten en een urinoir met toebehoren, een fonteintje met kraan, keuken met cooker en inductiekookplaat en afzuigkap, tegels voor de kamer-, hal- en toiletvloer, tegels voor de badkamervloer en tegels voor de wanden in het toilet en de badkamer. Alles is prima verzorgd geleverd. Een minpunt is dat ik de vloertegels, de wandtegels en badkamervloertegels in een nog ongeopende verpakking niet kan retourneren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanpassing fronten in bestaande keuken”
Door Bart olthof op vrijdag 12 jan 2018 '18
Redelijk geholpen, keukenkastjes sluiten nog steeds niet goed, met name de twee draaikasten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dankbaar”
Door Hans Bult Borgers op donderdag 11 jan 2018 '18
Ons ervaring was bijzonder plezierig. Vooral waren de vaklui zeer vakkundig. Wij hebben een uitgebreide keuken en badkamer gekocht. Het gehele trajekt vanaf ons eerste bezoek was verrassend goed. Wij zijn alle betrokkene van Versani erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door nico schoenmaker op vrijdag 12 jan 2018 '18
Zeer goed geholpen zowel met keuken als de badkamer en toilet. duidelijke afspraken en prijzen. zeer goede service 2 kleine problemen gehad met keuken en badkamer is zeer goed en snel door ze opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
8,9
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 30 ervaringen
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 33 ervaringen
“Gewaardeerd”
Door Theo. Röling op vrijdag 12 jan 2018 '18
Altijd klaar voor advies. Zeer gewaardeerd. Opmerking: de koolstoffilters voor de Bosch afzuigkap zijn bij dat bedrijf moeilijk te krijgen. Zoeken moeilijk, foto's toesturen enz. maar nog geen filters ontvangen. Kunnen jullie hiervoor zorgen?
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken”
Door C.Rijpkema op vrijdag 12 jan 2018 '18
opdracht was: vervanging badkamer, toilet en nieuwe keuken. Levering op tijd en correct. ; goed verlopen. Achteraf gezien had ik me zelf wat beter moeten informeren, dwz de afzuiging /wasemkap voldoet niet echt aan mijn verwachting
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Showroomkeuken”
Door Margret Zoon op zondag 14 jan 2018 '18
Wij kochten een showroomkeuken waar we nog steeds zeer blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestiging Versani
Website: versani.nl
aAlkmaar, Zijperstraat 34, 1823 CX Alkmaar, tel 072 - 528 08 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland