Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
53 ervaringen (6 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
210 ervaringen (eergisteren)
6 vestigingen
1586 ervaringen (eergisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
165 ervaringen (gisteren)
Son (Noord-Brabant)
28 ervaringen (2 weken geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
18 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
523 ervaringen (4 dagen geleden)
6,7

Weeteling Keukens

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0228-515837 | Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek
Gebruikersfoto: Showroomkeuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Weeteling Keukens
Al meer dan drie decennia een vertrouwd adres. Liefde voor het keukenvak, vakmanschap, initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Weeteling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Onterrecht in rekening brengen van kosten”
Door jan feitsma op zondag 16 aug 2015 '15
Eind juli kwamen wij langs Weeteling Keukens voor advies met een filmpje van onze keukenkraan welke vreemde geluiden maakte en weinig koud water gaf (bij heetwater geen probleem). De verkoopster gaf aan dat het kwam omdat de kraan verkalkt was en wij beter voor een nieuwe kraan konden kijken daar de kraan al ruim 7 jaar oud was. Naar aanleiding van dit advies hebben wij een nieuwe kraan besteld. Deze kraan kwam verlaat pas na twee weken binnen omdat de verkoopster de bestelling verkeerd had geplaatst. Op 6 augustus hebben wij de kraan betaald en opgehaald, wij zouden deze kraan in eerste instantie zelf installeren. Achteraf leek dat geen goed idee dus heb ik telefonisch gevraagd of jullie monteur dit wilde doen. De monteur is op 12 augustus langs geweest om de kraan te installeren. Hij zag direct (binnen 1 minuut ) wat het probleem was, de [koude] kraan in het gootsteenkastje was niet volledig opengedraaid. De monteur gaf aan dat het zoiets knulligs was dat hij hiervoor niet zou gaan rekenen. ( monteur was een ZZP’r dus zou hiervoor geen factuur sturen naar Weeteling Keukens ) Wij vonden dit bijzonder coulant en klantvriendelijk van de monteur. Afgelopen zaterdag wilde ik de kraan weer terug brengen aangezien deze achteraf door het onvakkundige advies van de verkoopster ten onrechte was besteld. Nu blijkt dat men nog nooit van enige coulance of service hebben gehoord. En willen mij de rekening presenteren van ruim € 60,- voor het terugzenden van de kraan en de kosten van de monteur ad € 60,-. Op de factuur staat als omschrijving de-montage en montage, dit is nooit uitgevoerd doorde monteur omdat dit niet noodzakelijk was. Hier ben ik het absoluut niet mee eens, de monteur berekent Weeteling Keukens ook geen uren, de verzendkosten kunnen nooit een bedrag van ruim € 60,- bedragen. Maximaal € 10,= zou normaal zijn. Ik heb de kraan daarvoor niet bij jullie achtergelaten maar weer opgehaald. Iedere willekeurige bouwmarkt of internet winkel heeft meer service dan Weetelings Keukens, snap niet dat men nog kan voortbestaan in deze maatschappij met Twitter/Facebook en alle andere media mogelijkheden waar je op positieve manier naar voren kan komen ( maar ook op een negatieve manier…)
REACTIE VAN YOLANDA POSTHUMUS
Beste meneer Feitsma
Ik lees een recensie van u, die behoorlijk negatief is. Incorrect staat er boven , maar het hele verhaal wat U geplaatst heeft is onterecht/c.q. incorrect, want wij hebben dit naar behoren opgelost. U heeft dit bericht gelijk geplaatst, maar is vlak daarna opgelost, dus zou ik het correct vinden als U deze recensie eraf haalt
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nog niet geleverd zoals besteld”
Door Theo op maandag 30 mrt 2015 '15
Na tien maanden is onze keuken nog niet zoals wij hem hebben besteld er mist nog een deurtje die al 5x verkeerd is geleverd en het ligt altijd aan een ander, verkeerd geleverde koel vries combinatie no Frost besteld maar kwamen er zelf achter dat het een gewone was maar ze zeggen dan ook niet dat ze een andere hebben geleverd na veel problemen toch een no Frost gekregen maar niet van harte, kortom veel beloven maar niets nakomen en op mails word al helemaal niet gereageerd, ze reageerden wel op mails toen we bezig waren om een keuken te kopen en zijn ze heel vriendelijk maar dat is dan waarschijnlijk schijn. Wij hebben er dus slechte ervaring mee en komen daar nooit meer terug voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 210 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 51 ervaringen
“Moeizaam”
Door Ron op dinsdag 28 jul 2015 '15
De hele installatie van de keuken verliep uiterst moeizaam. Veel discussie met de monteur, beschadigingen tijdens de installatie, verkeerde apparatuur en spullen geleverd uit de showroom. Communicatie met het bedrijf verloopt erg lastig en door de vele wisselingen van personeel worden afspraken niet nagekomen of vergeten. De keuken is niet geleverd zoals op tekening (contract) omdat men de bestelling bij de leverancier (Schmidt) niet goed had gedaan. Tot op heden nog steeds 7 deur fronten niet goed en beschadigde lichtlijsten. De aangeboden nieuwe fronten waren beschadigd dus hebben we niet geaccepteerd. Omdat men totaal niet zoekt naar oplosssingen en het zo lang heeft geduurd (2 jaar!) zijn de maten ook niet meer leverbaar, oplossen is dus haast onmogelijk. We hebben tot aan de Geschillencommissie moeten gaan om dingen vlot te trekken. Nog steeds een aantal zaken niet opgelost. We hebben geen andere keus om te accepteren dat de keuken niet is zoals we overeengekomen waren.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Binnen een jaar na plaatsing van de keuken gingen de ondeugdelijk gemonteerde lichtlijsten defect. Ze scheurden op de hoeken omdat ze handmatig haaks gemaakt waren en niet vanuit de fabriek geleverd (gezaagd en gespoten). Na een melding van deze klacht wilde men ons in eerste instantie niet eens helpen omdat ik eerder een kritische beoordeling had geplaatst op deze review site. Dhr Weeteling wilde ons niet te woord staan alleen onder de voorwaarde dat ik deze recensie zou verwijderen.... dit riekt naar chantage. Ik heb hun erop gewezen dat er nog garantie op de keuken zat en men verplicht is een oplossing te bieden. Hij wilde echter niet meewerken. Gelukkig was een van de medewerkers wel bereid om ons te helpen en ik heb haar gevraagd of het mogelijk was de bestaande, handgezaagde lichtlijsten, te vervangen voor 'af-fabiek' gezaagde, gemonteerde en gespoten lichtlijsten. (Er was ons inmiddels geadviseerd dat deze sterker zouden zijn en beter afgewerkt). Na veel gepraat, gemail en gedoe hebben we uiteindelijk voorgesteld het prijsverschil tussen de defecte en de nieuwe (af-fabriek) lichtlijsten te betalen om de impasse te doorbreken. Weer een onprofessionele houding van Weeteling keukens die gelukkig door een persoonlijke inbreng van een van de medewerkers toch, weliswaar moeizaam, is opgelost.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Slecht gegaan”
Door Peter op dinsdag 22 dec 2015 '15
Slechte ervaring! onvakkundig geïnstalleerd (deuren niet afgehangen, gasslang die lekt, gootsteenafvoer onlogisch gemonteerd. Slechte alternatieven geboden. Beschadigingen niet hersteld. Ondanks altijd correct te zijn gebleven, geen reacties meer ontvangen. Ontevreden uit elkaar gegaan! Een gemiste kans voor een ondernemen met een ontevreden klant. Service! service!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Ziet er puik uit”
Door A.Kliphuis op dinsdag 13 dec 2016 '16
We hebben de keuken gelift voorzien van nieuwe deuren en van diverse nieuwe apparatuur. We kregen zeer goede voorlichting wat er mogelijk was en de Heer Klaas Weeteling kwam met voorstellen om sommige plaatsen waar twee deuren zaten om er een van te maken. Er waren na gereed komen wat kleine dingen die op juiste manier door de Firma Weeteling zijn op gelost. Wij zijn blij met onze gerenoveerde keuken het zit er puik uit. Fam .Kliphuis
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ze weten waarover ze praten”
Door martien&hellen Bakker op zondag 15 feb 2015 '15
wij zijn zeer tevreden over weeteling keukens ze hebben zelf de keuken een jaar voor ons opgeslagen. De montage is uitstekend, vriendelijk en snel verlopen. Wij prijzen hun geduld en service. Voor ons is Weeteling Keukens zijn naam meer dan waard, en al 40 jaar in West-Friesland aanwezig. Voor alle vragen en advies voor de keuken is dit rustig en met een prettige sfeer verlopen. De keuken ziet er uit als in de showroom. ze weten waarover ze praten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Meer dan tevreden klant”
Door Harry Bot op dinsdag 12 mei 2015 '15
Na een deskundig advies heb ik een mooie keuken gekocht voor mijn huis bij Weeteling keukens, na de afgesproken leverdatum is de keuken keurig geinstalleerd naar wens zonder enige klacht, er was een wandje tekort en deze is binnen zeer afzienbare keurig vervangen voor de juiste maat, kortom een meer als tevreden klant welke in het verleden daar al een keuken naar tevredenheid heeft gekocht en het in de toekomst weer zal doen,
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Volgens verwachting”
Door Frank de Reus op vrijdag 18 aug 2017 '17
Na aanschaf van een showroomkeuken is deze keuken afgelopen maand geplaatst. Alle besproken wijzigingen zijn netjes verwerkt en uitgevoerd en afspraken zijn keurig nagekomen . Er zijn zelfs duurdere apparaten geplaatst. De montage van de keuken werd uitgevoerd door een zeer vakkundige monteur(Ron). Het eindresultaat is volledig volgens verwachting en we hebben de aankoop, montage en communicatie bij Weeteling Keukens als zeer positief ervaren.
FOTO VAN FRANK DE REUS
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 523 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1586 ervaringen
“Restyling keuken”
Door fam. Steltenpool op zaterdag 2 sep 2017 '17
Omdat onze keukenkastjes nog in prima staat waren, maar de deurtjes hier en daar wat ouderdomskwaaltjes hadden (keuken is 21 jaar oud), waren wij -toch nog wel enigszins twijfelend- op zoek naar een andere keuken. Na een gesprek (en huisbezoek) van de heer Weeteling, kwam de heer Weeteling met een -voor ons- geweldige tip om de keuken te restylen. Door middel van het vervangen van alle frontjes/deurtjes kreeg onze keuken een totaal andere look. Onze keuken ziet er geweldig uit en is helemaal naar onze zin. We zijn heel deskundig geadviseerd en uitermate goed geholpen door het personeel van Weeteling keukens. De uitvoering is gedaan door een monteur met gouden handen. Onze complimenten aan het personeel van Weeteling keukens te Grootebroek.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Roel en Tiny Ensing op maandag 23 jan 2017 '17
In december 2016 is er bij ons door Weeteling Keukens een prachtige keuken geplaatst die volledig aan onze wensen voldoet en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Alle kleine onverwachte dingen die zich tijdens het plaatsen voordeden werden vakkundig opgelost door de monteur, wij zijn daar zeer tevreden over. De planning werd goed aangehouden en de onderaannemers werden goed aangestuurd. Wij kunnen Weeteling Keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Positief bericht”
Door meijer op woensdag 25 nov 2015 '15
Wij hébben een keuken aangeschaft Bij de firma weeteling keukens. wij zijn prima geholpen door Marc weeteling en heeft het tot in de puntjes goed geregeld en wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.. Nogmaals Marc harstikke bedankt. postitief nieuws mag ook wel eens gezegd worden. Met vriendelijke groet. Familie Meijer
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima tevreden.”
Door Fam. Bakker op zondag 24 aug 2014 '14
In april een keuken uitgezocht bij Weeteling keukens, we zijn er twee keer geweest voor we alles goed doorgesproken hadden. Levering zou begin juli zijn. Prima op tijd werd de keuken geleverd. De monteur was vakbekwaam en vriendelijk. Helaas was de afzuigkap er nog niet bij. Weeteling heeft zijn best gedaan het type afzuigkap zo spoedig mogelijk te leveren. Dit lukte en binnen een week werd ook deze geleverd en geplaatst. Omdat we een achterwand in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad wilde, was ons verteld dat die ingemeten zou worden als de keuken geplaatst was. En deze week was het zover, de achterwand is geplaatst en ook deze monteur was zeer vakbekwaam. Het is een plaatje geworden, precies zo als wij het wilden. Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Slechte service”
Door Mark Mazereeuw op zaterdag 28 dec 2013 '13
Wij hebben nog steeds problemen met onze keuken. Vier jaar na aanschaf zijn we nog steeds bezig om de keuken goed te laten functioneren.
- Weeteling keukens belooft terug te bellen maar dat doen ze niet binnen de afgesproken termijnen.
- Onze scharnieren van de klepkasten zijn al twee keer stuk gegaan in totaal zijn we ruim twee jaar bezig geweest om dit op te losse. Nu is het eindelijk geregeld maar alleen omdat wij er zelf achteraan zijn gegaan.
- Vervolgens kreeg de vaatwasser problemen (Fagor) het water liep niet meer weg. Uiteindelijk heeft een monteur de vaatwasser naar voren geplaatst want het probleem lag aan het sluiten van de deur. Deze sloot niet goed genoeg. Het resultaat was een vaatwasser dat 2 cm naar voren stak in verhouding met de rest van de keukenkasten. Geen fraai gezicht. We hebben hem uiteindelijk zelf weer iets terug geplaatst en geborgd zodat hij niet meer naar achter kan schuiven. Roestplekken in de opbergrekken van de vaatwasser. Op de vraag wat we er aan konden doen zei de monteur dat we het met tipp-ex moesten insmeren. Dit hebben we uiteraard niet gedaan.
- Onze koelkast (Fagor) maakt een raar geluid maar dat vinden ze bij Weeteling normaal, terwijl wij het alleen bij onze koelkast horen. Gasten vragen ons of we duiven houden, dat zegt genoeg.
- Nu is binnen vier jaar onze Siemens inductie kookplaat kapot gegaan. De monteur van Siemens heeft er naar gekeken en nu blijkt dat er geen type sticker op het apparaat zit. Een reparatie is niet mogelijk. Mijn vermoeden is dat wij nooit de inductie kookplaat hebben gekregen die voor ons besteld zou worden. Of niet het type wat voor ons nieuw is besteld. Bij Weeteling in het systeem staat namelijk een ander type als dat bij ons in de koopovereenkomst staat. Ook is het heel bijzonder dat er geen sticker op het apparaat zit. De boekjes hebben we wel maar ook hier is de extra sticker niet ingeplakt. Van alle andere apparaten is dit wel gedaan (keuken is geplaatst door Weeteling).
Na 6 weken heen en weer bellen heb ik besloten om zelf een nieuwe inductie kookplaat te kopen.
Weeteling kon maximaal 40% korting geven op de adviesprijs dus zelf een plaat bestellen is voor ons de beste en goedkoopste optie. Weeteling wil geen cent meebetalen. En je kunt ons niet vertellen dat ze een hogere inkoopprijs hebben dan de internetshops. Voor ons nooit geen keuken meer bij Weeteling vandaan. We hebben niet bespaart op deze keuken, het is het geld helaas niet waard geweest. Mijn advies koop hier geen keuken.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Prima keuken en prima service!”
Door Fam. Swier op vrijdag 2 mei 2014 '14
Wij zijn verbaasd over de bovengenoemde negatieve ervaringen met Weeteling Keukens en wij kunnen ons hierin beslist niet vinden! Na gesprekken met Suzanne Weeteling, waarin onze wensen werden afgezet tegen de mogelijkheden en waarin zij met veel originele ideeën kwam, hebben we een keuken geplaatst gekregen, die volledig aan onze wensen voldoet.
(N.B.: dit is inmiddels onze 3e keuken van Weeteling). Alle onverwachte zaken die zich tijdens het plaatsen voordeden, werden enthousiast en deskundig opgelost en de planning werd perfect aangehouden. Kortom: wij kunnen Weeteling van harte aanbevelen!!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Een ramp!”
Door Deborah op woensdag 19 jun 2013 '13
Eind 2012 kochten wij met een goed gevoel een prachtige Nolte keuken bij Weeteling keukens. De prijs-kwaliteit verhouding leek ons erg goed, de verkoper kwam erg klantvriendelijk over en het bedrijf leek ons betrouwbaar, maar niets bleek minder waar te zijn. De leverdatum werd tot 2 keer toe verplaatst en toen de keuken eindelijk geleverd werd bleken er verschillende onderdelen te missen, er werd verkeerde apparatuur geleverd en het aanrechtblad was verkeerd gezaagd. Tot op heden (ruim een half jaar na het bestellen van de keuken) ontbreken er nog onderdelen. Het ontbreekt dit bedrijf ook aan communicatievaardigheden: Op mails word nooit gereageerd en aan de telefoon wordt van alles en nog wat beloofd maar niet nagekomen. Tevens ontvangen wij regelmatig onterecht rekeningen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
Vestiging Weeteling Keukens
aGrootebroek, Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek, tel 0228 - 51 58 37
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland