Feedback

Beko WTC 8733 XB0B

Vrijstaande wasmachine
Beko WTC 8733 XB0B wasmachine
1/2
Omschrijving Beko WTC 8733 XB0B
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en beschikt over 16 programma's.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 590,00
Laagste prijs ooit
€ 444,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 490.07


Beko WTC 8733 XB0B
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Beko WTC 8733 XB0B wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WTC 8733 XB0B
Ean
8690842032318
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
75 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 75 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Zwart
Deze machine is Zwart van kleur. Er zijn bijna geen zwarte wasmachines.
Geluidsniveau wassen
52 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 52 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 73 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
5 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Beko WTC 8733 XB0B wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Beko WTC 8733 XB0B
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Beko