Feedback

Samsung WW71K5400WW

Vrijstaande wasmachine
1
€ 470,00 € 503,60
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
€ 497,00
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours.
Samsung WW71K5400WW wasmachine
1/13
Omschrijving Samsung WW71K5400WW
Kleding toevoegen terwijl de wasmachine al draait? Dat kan met de AddWash Samsung WW71K5400WW tot een trommeltemperatuur van 50 graden Celsius. Dankzij de EcoBubble-technologie zorgt hij bovendien ook op lagere temperaturen voor een schone was. Moeilijk verwijderbare vlekken pakt u aan met de handige Bubble Soak-optie. De Samsung WW71K5400WW is daarnaast stil, en ook heel zuinig. Eventuele problemen tijdens het wassen kunnen worden opgelost met de Smart Check-app. Hij heeft een capaciteit van zeven kilo.

Addwash
Met de AddWash functie kan snel en eenvoudig textiel worden toegevoegd als het wasprogramma al draait.
EcoBubble technologie
De EcoBubble technologie zet het wasmiddel om in schuim dat het textiel sneller binnendringt en vuil verwijdert. Met de EcoBubble technologie kan op lage temperaturen worden gewassen wat zorgt voor een lager energieverbruik en waardoor kleding beter beschermd blijft.
Delay End
Met Delay End kan worden opgegeven wanneer het wasprogramma binnen 19 uur moet zijn afgelopen.
Smart Check
Het Smart Check programma herkent en analyseert eventuele problemen met uw wasmachine automatisch en biedt oplossingen aan via een app die op een smartphone geïnstalleerd kan worden.
Bubble Soak-technologie
Met de Bubble Soak-technologie kunnen hardnekkige vlekken worden verwijderd met een druk op de knop. De kleding wordt geweekt in bubbels zodat vlekken loskomen van het textiel en worden verwijderd.
Crystal Gloss Design
Bij wasmachines met het Crystal Gloss Design is de voorkant van de machine licht gebogen voor een meer elegante uitstraling.
Eco Drum Clean
De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de wastrommel schoon blijft zonder gebruik van reinigingsmiddelen. De wasmachines geeft zelf na ongeveer 40 wasbeurten aan dat het Eco Drum Clean programma gedraaid moet worden.
Keramisch Verwarmingselement
Het keramische verwarmingselement voorkomen kalkvorming, waardoor het sneller kan opwarmen en minder energie nodig om een was te draaien.
Last Memory
De functie Last Memory onthoudt de laatst gebruikte instelling van de wasmachine zodat deze direct gebruikt kan worden, zelfs als de wasmachine tussendoor uitgeschakeld was.
Digital Inverter Motor
De Digital Inverter Motor is een koolborstelloze motor met een gunstige energie-efficiëntie. Dit type motor maakt gebruik van magneten waardoor deze stiller is en een langere levensduur heeft.
Diamond Drum Trommel
De Diamond Drum wasmachinetrommel heeft gladde randen in de vorm van diamanten en kleine watergaten zodat kleding niet blijft haken in de trommel.
Belangrijkste eigenschappen
  Addwash
  EcoBubble technologie
  Delay End
  Smart Check
  Bubble Soak-technologie
  Crystal Gloss Design
  Eco Drum Clean
  Keramisch Verwarmingselement
  Last Memory
  Digital Inverter Motor
  Diamond Drum Trommel
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 470,00
€ 470,00
onbekend
€ 497,00
€ 497,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 470,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 649,00
Laagste prijs ooit
€ 440,00
Huidige prijs ligt 7% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 33.60


Samsung WW71K5400WW
  Bezorgprijs vanaf € 470,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung WW71K5400WW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WW71K5400WW
Ean
8806088194165
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 470,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
64 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 64 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 74 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung WW71K5400WW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Samsung WW71K5400WW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Samsung