Feedback

Whirlpool AWO/D 7224

Vrijstaande wasmachine
1
€ 439,00
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
Whirlpool AWO/D 7224 wasmachine
Omschrijving Whirlpool AWO/D 7224
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 439,00 door Bol.com . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 7 kg en beschikt over 14 programma's.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 439,00
€ 439,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 439,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 482,07
Laagste prijs ooit
€ 312,31
Momenteel wordt de Whirlpool AWO/D 7224 aangeboden voor € 439,00 door Bol.com. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Whirlpool AWO/D 7224
  Bezorgprijs vanaf € 439,00
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool AWO/D 7224 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
AWO/D 7224
Ean
8003437446856
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 439,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
72 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 72 kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 58 dB en is bij het wassen wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 78 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een wasmachine met koolborstelmotor maakt gebruik van koolborstels om de motorenergie over te brengen op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines zonder koolborstelmotor aangeboden. Een wasmachine met koolborstelmotor biedt als voordeel dat deze gemiddeld iets goedkoper is. Nadelen van een koolborstelmotor zijn het iets hogere geluidsniveau en de wat grotere onderhoudsgevoeligheid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool AWO/D 7224 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Whirlpool AWO/D 7224
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Whirlpool