Feedback

Whirlpool FSCR 70421

Vrijstaande wasmachine
Whirlpool FSCR 70421 wasmachine
Omschrijving Whirlpool FSCR 70421
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 7 kg .

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 599,00
Laagste prijs ooit
€ 399,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 478.50


Whirlpool FSCR 70421
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool FSCR 70421 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
FSCR 70421
Ean
8003437261251
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
77 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 77 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 49 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
69 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 69 dB is deze wasmachine een stuk stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool FSCR 70421 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Whirlpool FSCR 70421
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Whirlpool