Feedback

Whirlpool FSCR 90420

Vrijstaande wasmachine
1
€ 578,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
€ 578,00
Levertijd onbekend. Betaling: .
Goedkoopste!
Whirlpool FSCR 90420 wasmachine
Omschrijving Whirlpool FSCR 90420
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 578,00 door Bol.com . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 9 kg en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.

Hot Finish
De HotFinish optie vermindert kreukvorming zodat wasgoed gemakkelijker kan worden gestreken.
ZEN Technology
Bij de ZEN-technologie is de motor direct op de trommel gemonteerd, wat zorgt voor minder trillingen en minder geluid.
FreshCare
De FreshCare optie zorgt ervoor dat de wastrommel na het einde van het wasprogramma in beweging blijft zodat het wasgoed frisser blijft.
Wave Motion
De WaveMotion technologie zorgt voor een meer gelijkmatige verdeling van het wasgoed in de trommel. De trommelbeweging wordt aangepast met behulp van metingen in de trommel door de 6th SENSE sensoren van Whirlpool.
SteamCare
SteamCare verwijdert geurtjes en vermindert kreukels in het wasgoed met behulp van stoom.
SoftMove
Bij de SoftMove technologie worden de bewegingen van de wastrommel zachter gemaakt en afgestemd op het soort textiel dat wordt gewassen. Hierdoor worden kleur en vorm van het wasgoed beter beschermd.
6th SENSE technologie
Met behulp van sensoren die de lading in de wastrommel meten, past de 6th SENSE technologie automatisch het waterverbruik, het energieverbruik en de duur van het wasprogramma aan.
Colour 15
Het Colour 15 programma zorgt voor een betere bescherming van kleuren en van het wasgoed. Met dit programma kan de was op 15 graden Celsius worden gedraaid, met hetzelfde resultaat als een was die op 40 graden Celsius wordt gedraaid.
Belangrijkste eigenschappen
  Hot Finish
  ZEN Technology
  FreshCare
  Wave Motion
  SteamCare
  SoftMove
  6th SENSE technologie
  Colour 15
  Onderbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 578,00
€ 578,00
onbekend
€ 578,00
€ 578,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 578,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 649,00
Laagste prijs ooit
€ 416,00
Momenteel wordt de Whirlpool FSCR 90420 aangeboden voor € 578,00 door Bol.com. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Whirlpool FSCR 90420
  Bezorgprijs vanaf € 578,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Whirlpool FSCR 90420 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
FSCR 90420
Ean
8003437262395
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 578,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
85 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 85 kilo is deze wasmachine een stuk zwaarder dan bijna alle andere apparaten.
Kleur
Zilver
De kleur van deze wasmachine is Zilver. Zilverkleurige wasmachines komen af en toe voor.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 49 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
69 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 69 dB is deze wasmachine een stuk stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Whirlpool FSCR 90420 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Whirlpool FSCR 90420
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Whirlpool