Feedback
7,5

Wave Afzuigkappen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring met Wave Afzuigkappen en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Wave Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een Wave afzuigkap? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Juiste keuze”
Door Janneke op dinsdag 29 mei 2018
We hebben gekozen voor een wave afzuigkap. We hebben absoluut de juiste keuze gemaakt. Zowel qua uiterlijk als gebruik bevallen alle apparaten heel erg goed en zijn makkelijk en duidelijk in gebruik.
+4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Marnix op vrijdag 4 mei 2018
De afzuigkap is van WAVE. Alle apparatuur zijn we zeer tevreden over.
+1 bedankje
“Fraai maar onder de maat”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Afzuigkap van het merk Wave in combinatie met een plasmafilter van PlasmaMade is een waardeloze combi. Het plasmafilter van PlasmaMade voldoet aan geen enkele emissienormering en stoot veel te veel ozon uit in de woning. Met als gevolg gevaarlijke hoeveelheden giftig ozon in de woning, welke een ernstig gevaar vormen voor de gezondheid, onder meer longklachten en pijnlijke ogen. De firma PlasmaMade beschikt over geen enkele certificering of octrooi en vormt een ernstig gevaar voor de keukenbranche. Fabrikant Wave werkt zeer nauw samen met PlasmaMade, ze laten bijna al hun producten fabriceren in Italië, het design is fraai, maar de afzuigcapaciteit is ver onder de maat.
+12 bedankjes
“Probleemloos”
Door Peter op dinsdag 20 feb 2018
De afzuigkap is van Wave. Alle apparatuur bevalt tot nu toe prima en zijn probleemloos.
+1 bedankje