Feedback
7,5

Aart van de Pol Badkamers en Tegels

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel)


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Aart van de Pol Badkamers en Tegels
Aart van de Pol Badkamers heeft een grote showroom met een uitgebreid assortiment. U heeft er de keuze uit veel A-merken, zoals Geberit, Grohe en Sealskin. Naast A-merken biedt het ook het Baden+ huismerk met een goede prijs/kwaliteit verhouding aan
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Aart van de Pol Badkamers en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Fam. van der Wal op woensdag 5 jul 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben badkamer garnituren gekocht bij Aart van der Pol in Hengelo. Na montage bleek er een hoekje van de wastafelkast beschadigd te zijn, of hij beschadigd geleverd is of bij montage beschadigd is weet ik niet, maar er werd helemaal niet moeilijk gedaan en nog de zelfde dag kosteloos een nieuwe kast. Daarom wil ik Aart van der Pol uit Hengelo ontzettend bedanken voor de zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Machiel van Dam op woensdag 2 dec 2015 '15 | vestiging Bathmen
Montage kon worden gedaan binnen door ons gewenste korte termijn. Zeer vakkundige en vriendelijke medewerkers (Berko en Stephan zijn toppers). 'S morgens eerst even koffie en dan bespreken overlegpunten. Binnen afgesproken termijn klaar en zeer tevreden over resultaat voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Aart van de Pol Badkamers en Tegels
aBathmen (1 ervaring), Deventerweg 6, 7437 BJ Bathmen, tel 0570 - 54 44 41
bHengelo OV (1 ervaring), Wegtersweg 5-11, 7556 BP Hengelo OV, tel 074 - 249 10 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.