Feedback
9,6

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB KeukenGroep een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid!Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.


Ervaringen
Er zijn 263 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren213 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Koers op woensdag 10 feb 2016 '16
We werden hartelijk ontvangen bij Adee Keukens, het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Helaas was er wel een moeizame onderhandeling over de uiteindelijke kosten. We hadden gehoopt dat een keuken kopen toch een leukere ervaring is, waarbij je minder hoeft te knokken voor je (bescheiden) wensen. Het gaat om een groot geldbedrag en je wilt er toch enig plezier aan beleven dit te gaan spenderen. Heb je geen heel groot budget dan kan men bij Adee je (wellicht onbedoeld) het gevoel geven dat je onrealistische verwachtingen hebt of dat je ergens niet helemaal serieus genomen wordt. Dit vonden we het enige minpuntje aan het proces van de aankoop. We begrijpen dat dit ook wel een beetje bij het 'spel' van verkopen hoort, er zijn vast genoeg mensen die hier zich prima bij voelen. We zijn inmiddels heel blij met onze keuken en de service lijkt tot nu toe goed (er moeten nog wat kleine zaken aangepast worden). De monteur communiceert helder, is vriendelijk en Adee is altijd goed per mail of telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Over het geheel genomen zijn wij redelijk tevreden over het aankoopproces en héél blij met de prachtige nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet serieus genomen”
Door Walter op zaterdag 19 okt 2013 '13
Na aanleiding van de positieve verhalen van kennissen en op Qasa.nl telefonisch, met moeite, een afspraak kunnen maken op een donderdagavond in augustus 2013. Het inleidend gesprek ging grotendeels over de verkoper zelf. Hij had vanaf dit weekend vakantie en ging in september trouwen... Na dit inleidende gesprek kwamen we uit bij de keuken. In het intro begon hij over een aanbetaling van de keuken. Ik wees hem erop dat er in hun magazine staat géén aanbetaling. Vervolgens hebben we aangegeven wat voor een keuken we wilden hebben. Meteen begon de verkoper te tekenen. Zo tekende hij onder de kookplaat 2 brede lades naast elkaar en 2 eronder. Toen hij klaar was heb ik hem onze tekening gegeven waarop 1 lade staat. Dan opeens vraagt de verkoper naar ons budget. Na het vertellen van ons budget verandert de houding van de verkoper plots en begint over showroom inbouwapparatuur, want nieuw was voor ons te duur. We hebben nog samen even door de showroom gelopen. Kregen op een gegeven moment een paar folders van keukens en inbouwapparatuur in onze handen geduwd met het advies om het rustig thuis te gaan uitzoeken. De tekeningen zou hij aanpassen en binnen een week per e-mail versturen. In september zou hij weer contact met ons opnemen voor een nieuwe afspraak. Na een week geen e-mail ontvangen. Na er achteraan gebeld te hebben, was de verkoper met wie wij hadden gesproken op vakantie. Zijn collega kon echter geen notities van onze afspraak vinden. Een dag later worden we gebeld dat de tekeningen waren gevonden en dat hij ze ging doormailen. In september zijn we niet teruggebeld. Inmiddels is het oktober en wou ik toch onze helaas negatieve ervaring met deze firma op Qasa.nl delen. Voor klantvriendelijkheid een dikke onvoldoende voor deze verkoper van deze vestiging.
REACTIE VAN ROEL EN DESIRE
Wij hebben dezelfde ervaring als hierboven. Niet serieus genomen en nooit geen tekening ontvangen. Bijzonder!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door H. Smit op vrijdag 4 apr 2014 '14
Zeer goed bedrijf, luisteren goed naar de wensen en doen niet meteen het duurste voorstel en laten je zelf beslissen. Zeer goede service bij de after sales. Alles is mogelijk bij hun geen gedoe, doen prima voorstellen voor inbouw apparatuur zeer veel keus.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken”
Door T. Hakvoort op vrijdag 5 dec 2014 '14
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij adee keukens, we zijn zeer goed en gezellig geholpen met warm brood en gebakken kip erbij ,goede uitleg overal van, de keuken is op tijd en correct geleverd er mankeert totaal niks aan, alles netjes afgewerkt tot in de details, een mankementje aan afwasmachine maar is direct opgelost ,ze waren niet de goedkoopste maar het is wel een aanrader goed bedrijf alles word opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door I.Luby op vrijdag 4 apr 2014 '14
Ik ben tevreden over de kwaliteit, de prijs, de klantvriendelijkheid, de service en de levering. Ik heb geen klachten. Ik zou iedere keukenkoper ADEE Keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“een echte aanrader !”
Door Fam. Mol op vrijdag 5 dec 2014 '14
via een tip van familie zijn wij bij Adee keukens in Rijssen terecht gekomen, wat ons bij binnenkomst gelijk al opviel was de klantvriendelijkheid het gevoel was goed. Wij hebben dankzij Erjan de Bruin een prachtige keuken gekocht, die helemaal naar onze wens is, niet alleen qua uiterlijk, maar ook praktisch is ingericht. Ook over de levering van de keuken, zijn wij meer dan tevreden, zelf toen door een tegenval in de bouw, de leverdatum niet haalbaar was, was het geen probleem om een nieuwe datum te plannen. De montage van de keuken is secuur en perfect verlopen. Kortom voor ons is Adee van begin tot het einde een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe ervaring”
Door C.A. 't Hart op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren op zoek naar een nieuwe kookplaat voor onze alleenstaande dochter. Graag tegen een gereduceerde prijs. Doordat dit wel de grootste maat 90 x 50 cm met 5 kookzones moest zijn, bleek dit een hele opgave. Adee keukens reageerde spontaan op mijn emailverzoek wat ik via ARDI keukens in Sint Annaland, Zeeland had verstuurd. Deze verstuurde mijn vraag via de DB groep,waarbij ook ADEE keukens is aangesloten. ADEE belde mij met een showroomaanbieding (prima nieuwe plaat met fabrieksgarantie) Prima prijs, nog in Spijkenisse thuisbezorgd ook! Bijzonder klantvriendelijke benadering en oplossingsgerichte aanpak wat betreft de levering. Geweldig dus voor onze dochter opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
FOTO VAN JAN HAGENBEEK
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door D Dijkstra op maandag 29 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen. Goede voorlichting, duidelijke offerte en prijsafspraak. Vervolgens goede afspraken omtrent betaling en plaatsing. Plaatsing door monteurs van Adee, welke zeer kundig en precies de keuken geplaatst hebben, inclusief aansluitingen van water en elektra! Kortom wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe keuken van Adee.
FOTO VAN D DIJKSTRA
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Zaak om langs te gaan”
Door Niels op donderdag 13 jul 2017 '17
Zeer goede ervaring met Adee keukens. Adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en komen met goede oplossingen en adviesen. Geen opdringende verkopers, maar zulk vrijblijvend advies dat je er ook vertrouwen in krijgt en graag daar een keuken afneemt. Opstelling in de showroom (Rijssen) is uitgebreid en overzichtelijk en bied genoeg inspiratie. Aflevering was netjes en correct. Bij ons ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen en Adee mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen. Kortom zeker een zaak om eens langs te gaan en te ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M.nijkamp op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wat opvalt is dat de gemaakte afspraken altijd worden na gekomen, en de monteurs terzake deskundig zijn
Reactie of foto toevoegen
“Ratings werden waargemaakt”
Door Edwin en Marieke op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Afgekomen op de hoge ratings zijn wij bij Adee keukens terecht gekomen. Adee keukens heeft het waar gemaakt. Er werd de tijd genomen om de keuken samen te stellen en mee gedacht over een snelle leverdatum. Zowel de aflevering van de keuken als de plaatsing gingen netjes, rustig en bekwaam. De paar opleverpunten werden snel en zonder problemen opgelost. Tevens werd een smetplint langs de korte zijde van het blad welke we vergeten waren te bestellen zonder meerprijs achteraf geleverd en geplaatst. De installatiemonteur van Adee keukens is een echte vakman, de keuken staat er superstrak bij. Adee keukens bedankt, afspraak is inderdaad afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door CL op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen door Adee. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles in 1 keer goed geleverd en zeer zorgvuldig geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve reacties op deze site”
Door Dirk en Petra op maandag 20 mei 2013 '13
Door positieve reacties op deze site zijn wij bij Adee terecht gekomen. Ook wij zijn erg tevreden met de aankoop en montage van onze nieuwe keuken. Keurig afgeleverd en netjes geïnstalleerd door eigen monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Karin Wieringa op donderdag 16 nov 2017 '17
Vanaf het begin proces om een keuken uit te zoeken tot aan het eind van het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Alles is in goed overleg gegaan, soms kwamen hun zelf ook met goeie ideeën over hoe je het beter zo kunt doen of niet. Ze werken zeer nauwkeurig, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN KARIN WIERINGA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Walter Beunk op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht. wij zijn hier zeer goed geholpen in tegen stelling tot andere concurrenten. Vandaar dat onze keuze ook hier op viel. Ze hebben vakwerk afgeleverd de keuken staat er strak bij. Ik beveel anderen aan gebruik te maken van deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen jullie aan”
Door Fam. ter Harmsel op dinsdag 18 aug 2015 '15
Vandaag de laatste afwerking van onze nieuwe keuken van AD keukens in Rijssen. Zeer klant vriendelijk en meedenkend .....en aardige monteurs die alles super hebben geplaatst. Even door de "rommel" heen kijken, maar dan staat er ook wat. Bedankt mensen, we hebben een top keuken en we bevelen jullie graag aan.
FOTO VAN FAM. TER HARMSEL
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door H. Dekker op vrijdag 9 feb 2018 '18
We zijn professioneel geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Er waren zeer veel mogelijkheden. Ook is de keuken netjes geplaatst. De communicatie via mail verloopt naar wens. Veel informatie gekregen. Echt een aanrader om naar ADEE keukens in Rijssen te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 '14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden!”
Door Linda op vrijdag 22 mrt 2013 '13
De keuken voor onze nieuwbouw woning is 2 weken geleden gebracht door Adee Keukens en inmiddels geplaatst. Het is een mooie keuken geworden, zoals we in goed overleg met Adee uitgezocht en getekend hadden. Bij Adee zijn de medewerkers heel klantvriendelijk, bij vragen kunnen we altijd bellen en ze kennen je persoonlijk. Eventuele klachten werden snel en probleemloos opgelost. Over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen omdat de keuken nog niet in gebruik is. Wij hebben er wel alle vertrouwen in dat dit goed is. Adee keukens raden wij zeker aan, in overleg wordt er een keuken getekend naar ieder budget en de service is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A en B op woensdag 22 mei 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De contacten die wij met de verkoper hebben gehad zijn heel prettig verlopen. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de ervaren, punctuele en vriendelijke monteur. Er zat helaas een vlek in het aanrecht waar het bedrijf van de aanrechtbladen voor terug moest komen. De contacten hierover verliepen goed en inmiddels is de vlek gelukkig verwijderd. Er is niets meer van te zien. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en raden iedereen aan een keuken bij Adee Keukens te kopen op basis van de vriendelijke en niet opdringerige bejegening, service en prijs /kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Arjan en Jantine van de Willige op maandag 21 mrt 2016 '16
Ruim 10 jaar geleden hebben wij ook al een keuken bij Adee Keukens gekocht. De ervaring was toen al super en daarom besloten we voor onze nieuwe woning opnieuw naar Adee Keukens te gaan. Erjan de Bruin heeft ons wederom super geholpen en we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. van Noort op dinsdag 26 jan 2016 '16
Een prima ervaring, van eerste ontvangst tot en met de oplevering. Super aardig, kennis van zaken. Ontwerp en onderhandeling prima. Vakkundige installatie, oog voor detail. Extra zaken als aftimmering, koof, etc. geen probleem. Ook een paar kleine dingetjes na oplevering (bijv. terugslagklep in afzuiger) werd zonder problemen netjes geïnstalleerd. Het resultaat is prima, degelijk, goed gedaan. Tevreden dus! Dus ga niet naar van die schreeuwers, gewoon broodjes eten bij Adee, dan komt alles goed :)
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Rene Rougoor op zaterdag 14 jan 2017 '17
Prima bedrijf komt haar afspraken na voor een eerlijke vooraf duidelijke prijs. Als er iets is wordt er naar een passende oplossing gezocht. En niet te vergeten de heerlijke soep en eigen gebakken brood.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Karen Roelofs op zaterdag 14 jan 2017 '17
Men is duidelijk, neemt de tijd en zoekt actief mee naar oplossingen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Geen druk om beslissingen te nemen. Ook de afspraak dat er niet onderhandelt wordt over de prijs, maar dat er een scherpe prijs uitkomt. Dat klopte volledig! Het scheelt een hoop gezeur en ergernis.
FOTO VAN KAREN ROELOFS
Keuken met barzit
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Niels op vrijdag 14 nov 2014 '14
Onze ervaringen bij Adee Keukens zijn uitermate positief te noemen. Vanaf dag één was duidelijkheid over het te wandelen traject. De keuken is volledig volgens afspraak geleverd dus de slogan 'afspraak is afspraak' is volledig terecht.
FOTO VAN NIELS
Front aanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door H Plas op woensdag 10 feb 2016 '16
Heel goed is alles verlopen alleen jammer dat het niet afgemaakt kan worden. we hebben de zij wand vroegtijdig doorgegeven. Plaatsing was super, pluim voor de monteur, verder kan ik iedereen het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende zaak en fijne samenwerking”
Door ben en ria nijland op maandag 7 apr 2014 '14
De kwaliteit en prijsverhouding krijg je volgens ons bij niemand zo. De levering was zelfs nog eerder dan afgesproken,net voor de levering moest er nog iets verandert worden en na een telefoontje was dat al geregeld. Met de verkoop van de keuken werdt er goed meegedacht en kon er van alles geregeld worden. De afwerking was heel precies en er is echt niets verkeerd gedaan en het is een super mooie keuken geworden nog mooier dan verwacht,ik raad daarom ook iedereen aan om bij ADEE een keuken te kopen,super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Arjan en Wendy op donderdag 24 sep 2015 '15
Wat een verademing was deze ervaring bij ADEE keukens. We zijn bij de aankook op een rustige, fijne en gezellige manier geholpen en geadviseerd, onder het genot van een bakje koffie met zelfgebakken krentebrood, waar vind je dat nou tegenwoordig nog. De plaatsing is echt heel goed gebeurd, de monteur was rustig en deed alles op een nette en keurige manier, waarbij er regelmatig wwerd opgeruimd, om zoedoende de overlast m.b.t. stof en rommel zoveel mogelijk te beperken. Het eindresultaat mag er zijn, we hebben een prachtige keuken precies wat we wilden en zijn op een hele fijne manier vanaf het begin geholpen. Aan dit bedrijf mogen er veel een voorbeeld aan nemen hoe het zou moeten gaan bij zo`n aanschaf, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Eijkelkamp op zaterdag 29 sep 2018 '18
goed en vriendelijk geholpen, dachten met ons mee, namen alle tijd voor ons om tot een mooi resultaat te komen, wij zijn helemaal tevreden. Wij hebben een mooie keuken hier gekocht!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak meer dan waargemaakt”
Door Hennie en Truus Janssen op zondag 15 jan 2017 '17
Toen wij in 2016 aan een nieuwe keuken toe waren zijn we nadat we op Qasa hadden gezien dat ze een geweldige beoordeling hadden naar Adee-keukens in Rijssen gegaan. We zagen daar een prachtige keuken. Op basis van deze keuken hebben we samen met Erjan de Bruin van Adee-keukens een ontwerp voor onze keuken gemaakt. Hij kwam met een paar goede tips die we graag in het ontwerp hebben gebruikt. Dit heeft er toe geleidt dat er na een paar maanden een geweldig mooie keuken bij ons is gemonteerd waar we zeer tevreden over zijn. Ook alle lof voor de monteurs (Jan Willem en Johan) die de keuken met grote vakmanschap hebben geplaatst. Wat ons betreft heeft Adee-keukens de leuze afspraak is afspraak meer dan waargemaakt. Wij kregen bij Adee-keukens een goed gevoel bij de hele gang van zaken wat ze helemaal hebben waargemaakt, waarvoor we ze zeer erkentelijk zijn.
FOTO VAN HENNIE EN TRUUS JANSSEN
Geweldig mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Esther (Utrecht) op dinsdag 20 feb 2018 '18
Door familie aangeraden, kwamen we bij Adee terecht. Meteen het eerste gesprek gaf vertrouwen: duidelijk, vriendelijk, direct, mooie keukens, goed in meedenken, advies gevend én een duidelijke en reële offerte. Vervolgens communiceerden de mensen van Adee - zowel op kantoor als in de montage - op een prettige manier, informeerden ons over de stand van zaken. Er werd eerst - weken vóór de plaatsing van de keuken - een ombouw en een verlaagd plafond gemaakt door de mensen van Adee, zodat 'onze' stucadoor en de schilder daarna alles in orde konden maken vóór plaatsing. Het monteren van de keuken gebeurde in twee dagen door uiterst vakkundige en vriendelijke mensen. Vanuit kantoor is er steeds even een telefoontje geweest of alles naar wens was en werd er buitengewoon adequaat gereageerd als dat nodig was. We zijn blij met de keuken zelf, maar minstens zo blij met de manier waarop we door de mensen van Adee zijn geholpen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Gelukt”
Door Harry van Beuzekom op donderdag 22 mrt 2018 '18
Keuken gekocht, verkoper Maarten Huigenbosch, lastig klusje omdat keukenblad gespaard diende te worden, maar uiteindelijk wel gelukt;
After sales: prima er moest een gat nog worden dichtgemaakt is ook gebeurd; Prettige digitale foto's; 2 kleine tips:
a. meet vooraf goed op hoe hoog het keukenblad moet zijn ergonomisch, nu kwamen we daar wat laat achter;
b. monteur boorde in een afvoerpijpje, was alleen en aan het eind van de dag; reageerde een beetje panisch> back up goed inregelen dus. Beveel Adee keukens van harte aan bij anderen!
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede ervaring”
Door Smit J.T. op maandag 7 apr 2014 '14
Adee was voor ons totaal onbekend, per toeval op het spoor gekomen. Direct een goed gevoel, prettig geholpen en een mooie keuken uitgezocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en een goede service. Zeer netjes geplaatst en kleine klachten prima opgelost. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Fam A. Dikkescheei op dinsdag 9 jun 2015 '15
Een zeer goed en deskundig advies door de heer De Bruin in een rustige informele setting werd voor ons tijd gemaakt. Er werd ons niks opgedrongen, advies gegeven en wij konden toen de keuze maken. Voor ons was het de eerste keer dat wij een nieuwe keuken kochten, dus totaal geen ervaring. Ook de samenwerking tussen Adee-keukens en de heer Berkel van het gelijknamige bedrijf Frits Berkel verliep vlekkeloos. Ook de complimenten aan de heer Berkel voor het zeer deskundige advies, zijn antwoorden op onze vragen. En de zeer professionele hulp van hem bij het demonteren van de oude keuken, de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de nieuwe keuken. Hulde aan beide firma's!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Bram de Vent op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. Zowel in het "verkooptraject" als bij de plaatsing en afhandeling zijn we erg goed geholpen! Er is zelfs later nog een monteur langs gekomen om de keuken plinten te monteren (dat kon bij de plaatsing nog niet omdat de vloer nog gelegd moest worden). Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe hoekkeuken”
Door Adriaan Morren op zaterdag 26 okt 2013 '13
Bij Adee keukens onze nieuwe keuken gekocht. Hiervoor (in ons oude huis) een keuken bij Paul Roescher gekocht, zijn we op zich ook goed geholpen, maar hier werd verder met ons meegekeken en gedacht. Nu hebben we een pracht van een keuken, geweldig om erin te werken en om er naar te kijken. We zijn goed geholpen en goed tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Adee, uitstekende keus!!”
Door Fam. Lankamp op dinsdag 8 apr 2014 '14
Wij hebben onze keuken bij Adee Keukens gekocht en zijn hier nog steeds heel tevreden over. Het uitzoeken, leveren en plaatsen is allemaal goed en soepel verlopen. We hebben enkele probleempjes na de tijd gehad maar deze zijn snel en goed verholpen. Service is ZO!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer de moeite waard”
Door Jan wieger pen op donderdag 18 mei 2017 '17
Prima keuken,zeer vakkundig geinstalleerd. Goed mee gedacht door de verkoper,dit vermeld ik omdat er een beperkte ruimte aanwezig is. Ff wat meer tijd voor tekening/schets genomen en een zeer prachtig resultaat. Mensen een keuken kopen bij Adee Keukens is zeer de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet volledig”
Door J.C.H. Heuzels op dinsdag 22 mei 2018 '18
Via de website kennis gemaakt met Adee Keukens in Rijssen. Meerdere gesprekken met verkoper Wiljan Jansen verliepen heel plezierig. Er werd duidelijk met ons meegedacht en ruim tijd voor ons genomen. De plaatsing van de keuken was exact op de afgesproken dagen en werd uitgevoerd door vriendelijke, zeer bekwame en meedenkende monteurs Johan en Gertjan. De keuken ziet er schitterend uit en voldoet volledig aan onze wensen. Wij kunnen Adee keukens voor de volle 100% bij een ieder adviseren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam Wessels op donderdag 25 jun 2015 '15
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf kleinschalig alle tijd eerlijk advies en prachtige keukens netjes en zorgvuldig geplaatst door hun eigen monteur. Wij zijn bij adee keukens terecht gekomen via internet de ervaringen van andere te lezen,nou daar is geen woord aan gelogen dus zoekt u een andere keuken dan bent u in Rijssen aan het juiste adres,
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Jansen op woensdag 9 apr 2014 '14
We hebben in 2008 een keuken bij Adee keukens in Rijssen gekocht. We zijn uitstekend geholpen, ook het plaatsen is geheel volgens wens en afspraak verlopen. Na een aantal jaren waren er wat probleempjes. Na 1 telefoontje zijn ook die keurig verholpen. Afgelopen jaar hebben we onze kraan vervangen door een "kokend water kraan", uiteraard ook weer via Adee keukens. We genieten iedere dag van onze keuken en hebben Adee keukens al bij meerdere vrienden aangeraden. Mochten we ooit toe zijn aan een nieuwe keuken dan gaan we zeker weer naar Adee keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Wederom zeer tevreden”
Door Ingrid Driessen op woensdag 10 jun 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken bij Adee gekocht (nu voor een ander huis, we zijn tussendoor verhuisd). En wederom zijn wij zeer tevreden. Ondanks dat het 10 jaar geleden was werden we nog herkend door bedrijfsleider, dat voelt gelijk goed. We hebben altijd fijn overleg gehad, er werd naar ons geluisterd. Alles is keurig verlopen. Ook het plaatsen ging heel netjes en vakkundig, een heel prettige monteur! Een eventuele volgende keer gaan we weer naar Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Met Adee in zee”
Door Dick Konijn op maandag 7 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is prima. We hebben niet gekozen voor een goedkopere keuken dus kwaliteit mag je ook wel verwachten. Prijs kwaliteit is wat ons betreft goed. Klantvriendelijkheid en service geven wij een 10! Bij Adee Rijssen heeft men geduld en het overleg is in een prettige sfeer verlopen. De levering is volgens afspraak verlopen. Een paar kleine klachten zijn binnen korte termijn naar behoren opgelost. Een tip voor andere kandidaat-kopers is om door te vragen bij wensen omtrent de keuken. Veel is mogelijk en daarom hebben wij een keuken laten plaatsen die niet standaard in de winkel staat opgesteld. We zouden zeggen: Ga met een gerust hart met Adee in zee!!! Afspraak is bij hun daadwerkelijk afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Top !”
Door Reterink JW op donderdag 12 jun 2014 '14
Voor onze bijkeuken kasten en werkblad uitgezocht bij AD keukens. Er werd volop meegedacht om tot een uitstekende oplossing te komen. Niets was teveel. We hebben eerder in 2008 onze keuken bij Adee gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Henri op zaterdag 15 jul 2017 '17
Perfect alles was aanwezig 1 ding van de wasbak er niet maar die had ik binnen een aanzienbare tijd binnen gewoon super de volgende keuken ga ik zeker weer naar adee
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenspraak”
Door Gerdi en Paulus op donderdag 6 mrt 2014 '14
Via via kwamen wij bij een zeer behulpzame Dirk Jan. Hij nam alle tijd, omdat wij precies wisten wat we wilden was dit erg prettig want het moest wel binnen een budget passen. Er werd zelfs een artikel aangeboden waar ze geen dealer van zijn. Dit alles voor een nette prijs. De installatie werd deskundig uitgevoerd, toen bleek dat er iets verkeerd was met het aanrechtblad werd dit gelijk opnieuw besteld en later keurig geïnstalleerd. Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Gelukkig bij Adee”
Door Familie Rook Enschede op woensdag 10 jun 2015 '15
Door goed rond te kijken en te informeren bij diverse "keukenboeren" zijn wij uiteindelijk(gelukkig) bij Adee Keukens terechtgekomen en hebben daar onze witte hoogglanskeuken gekocht. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst door een vakkundige, vriendelijke en meedenkende monteur. Zoals hij onze keuken heeft geplaatst, dat verdient een grote pluim. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, is helemaal op Adee van toepassing!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Rineke op woensdag 28 nov 2012 '12
Wij hebben 2 jaar geleden een keuken bij Adee keukens gekocht. Over de adviezen tijdens het kopen van de keuken en uiteraard de geplaatste keuken zijn we zeer tevreden. Adee keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Henk op woensdag 28 nov 2012 '12
Wij zijn erg tevreden met de keuken. De prijs/ kwaliteitverhouding is goed. Service is erg gewaardeerd. Levering is heel goed gegaan geen gezeur met naleveringen o.i.d. Alle klachten worden direkt behandeld.
Tips: Kijk wat bij jouw in huis past dan wordt er goed meegekeken. We raden iedereen aan om hier te kopen omdat dit ons goed bevallen is.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gerald Oude Nijhuis op donderdag 28 jan 2016 '16
We hebben pas een nieuwe keuken laten installeren door Adee en dat is goed verlopen in goed overleg met de verkoper en de monteurs. Paar aanpassingen na het koopcontract werden moeiteloos ingepast. Kleine zaken worden op korte termijn verholpen (er kan altijd iets mis gaan). Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door G.D. Haase op donderdag 29 nov 2012 '12
Wij zijn erg blij met onze keuken, een uitstekende kwaliteit. Adee is een bedrijf waar je van op aan kunt!
Ze komen hun afspraken na en hebben een prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima afgewerkte keuken”
Door F.W. op vrijdag 11 apr 2014 '14
Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
Reactie of foto toevoegen
“De volgende wordt ook een Adee keuken”
Door Ed op donderdag 29 nov 2012 '12
Een jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. toen was het nog AD keukens. Inmiddels staat de keuken al twee jaar en hij ziet er nog net zo mooi uit als toen we deze hebben gekocht. Ook na twee jaar werd alles netjes bijgesteld en een meer dan prima service geleverd.
Het is al met al een geweldige deal geweest. Naast een goede prijs/kwaliteitsverhouding, waar ik zelfs mijn eigen inbouw apparatuur kon inruilen, was ook de inbouw en service top. In 2 dagen tijd werd alles keurig netjes ingebouwd en schoon achter gelaten. Beide monteurs waren keurige vaklieden.
Adee is een bedrijf dat ik u absoluut kan aanraden.
mvrgr
E. Schuur
Reactie of foto toevoegen
“Goed en degelijk”
Door Alien Winkel op donderdag 11 jun 2015 '15
Wij waren op zoek naar een simpele hoekkeuken, daarvoor zijn we als eerste naar Adee Keukens gegaan. Hier bleef het bij want we werden goed geholpen en er werd naar onze wensen geluisterd! Wij hebben een goede, degelijke keuken voor een nette prijs! Ik zou Adee Keukens aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en prettig”
Door Rufus Schep op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Adee Keukens besteld. Vriendelijk en prettig verkoopgesprek waarin alle tijd voor ons werd genomen en de verkoper ons van goede adviezen bediende. De levering en installatie is vervolgens op correcte wijze gedaan. Het volledige proces is prettig en correct verlopen en ik kan Adee Keukens dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service en kwaliteit”
Door Martijn op donderdag 29 nov 2012 '12
Zeer goed ervaring met ADEE Keukens. Fijne hulp bij het uitzoeken en er is uiteindelijk een topkwaliteit keuken geleverd. Zelfs een jaar later nog prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Beloven=doen!”
Door Ria Gierveld-Lazoe op woensdag 13 aug 2014 '14
Adee Keukens Rijssen heeft als motto: altijd tevreden klanten, Daar hoor ik sinds kort ook bij, en met plezier. Ik zocht een nieuwe keuken en werd bij Adee zeer vriendelijk en correct geholpen. De keuken werd keurig op tijd geleverd en door ervaren, deskundige en hardwerkende medewerkers geplaatst. Voor vragen kon ik altijd bij hen terecht en het resultaat is fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Kippers op vrijdag 11 apr 2014 '14
We hebben een hele goede ervaring met Adee keukens. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en de aflevering is ook netjes. Ook als er iets is, Adee staat voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam Homan op donderdag 26 mrt 2015 '15
Van begin tot het eind zijn meer dan tevreden over ADEE keukens. Zowel de verkoper als de monteur hebben prima werk geleverd. Wij raden mensen aan die van plan zijn een nieuwe keuken te kopen om zeker ook bij ADEE keukens te gaan kijken.
Een minpuntje voor ons was dat de bedrijfswebsite zondags offline is.
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten goed”
Door Rob Wolters op zaterdag 11 aug 2018 '18
In alle opzichten goed, men neemt de tijd voor je, goede info, geven andere inzichten, afspraken worden conform hun slogan nagekomen. Vriendelijk personeel en professionele monteurs die op vakkundige wijze de keuken geplaatst hebben. We zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is ook echt afspraak”
Door inge op vrijdag 30 nov 2012 '12
De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend bij Sdee. Ze nemen de wensen van de klant als uitgangspunt en helpen je zo om een keuken naar eigen smaak te realiseren. Je weet bij Adee waar je aan toe bent. De servive is ook erg goed, de klant is koning. Bij adee is afspraak ook echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“aanrader”
Door Frank op vrijdag 30 nov 2012 '12
ADEE komt na wat ze beloven. Bovendien zijn ze superduidelijk en transparant. Geen gladde verkopers en geen handjeklap.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Anne op vrijdag 30 nov 2012 '12
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Maatvoering goed doorspreken en vastleggen
*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat de montage werkelijk uitstekend is
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet beter”
Door BF .Nijhof op donderdag 7 jul 2016 '16
Een 10 +. Kan niet beter!! Alles wat je vroeg ,kregen we een eerlijk antwoord op. Ideeën die je had werden serieus genomen,en er kwam een oplossing voor. Kortom wij zijn erg blij met onze keuken,en hebben veel positieve reacties gekregen! De monteur ,daar waren we erg blij mee.Het was een echte vakman! Zeer precies.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Henriette Roddenhof op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn super goed geholpen en geadviseerd. Na dat de keuken geplaatst is waren we meer als tevreden. Het was nog mooier dan wij hadden verwacht. Er werken fijne mensen en de monteurs hebben goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Functionele keuken voor een redelijke prijs”
Door Wilma Haase op vrijdag 30 nov 2012 '12
De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Bij het uitzoeken van de keuken wordt alle tijd genomen en als later toch nog iets anders moet worden, kan dat meestal ook nog wel. De levering en montage waren uitmuntend. De keukenplaatser kreeg alle tijd om zijn werk nauwkeurig uit te kunnen voeren. Alles gebeurde in goed overleg, bijvoorbeeld het plaatsen van nog wat meer spotjes en het afwerken van de bovenkant en de onderrand. Hiervoor heeft hij extra werk moeten verrichten zodat het goed en netjes was. We hebben klachten gehad over de oven, daar kon Adee niets aan doen, en toch hebben ze uiteindelijk gratis een duurdere uitvoering geleverd, zodat dat probleem ook opgelost was. Een tip voor andere mensen: let op het blad, dat dit van een goede kwaliteit is (duurdere) zodat de wasbak erin kan worden geplaatst en niet met opstaande rand erin komt. Dit kan nl. niet bij het goedkopere blad. (Is ons achteraf gezegd).
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Van den Noort op maandag 6 nov 2017 '17
We zijn prettig geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door fam.Kamphuis op dinsdag 28 mei 2013 '13
Wij zijn helemaal tevreden over Adee Keukens. De service, ook na een aantal jaren na plaatsing van de keuken, is helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken van aankoop tot nazorg”
Door Frank op zondag 2 dec 2012 '12
Mijn ervaring met Adee Keukens is ronduit positief. Vanaf het moment van het binnenlopen van de showroom in Rijssen werden wij goed behandeld en was er alle tijd voor uitleg en toelichting. Ook kregen we de nodige adviezen over goedkopere opties wat heeft geresulteerd in een mooi prijskaartje voor een schitterende keuken. Wij ontvinden op tijd de informatie voor de bouwonderneming en de levering en installatie verliep volgens plan. Er kwam één zeer klein gebrek aan het licht en dat is binnen enkele dagen verholpen zonder enig bezwaar of enige kosten. Een volgende keuken zou ik zeker opnieuw bij Adee Keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Ballast op zondag 14 feb 2016 '16
Via via bij AD uitgekomen.Waren op zoek naar een betrouwbaar adres,niet alleen op prijs. Voor ons heeft beide goed uitgepakt. Vanaf opdracht tot uitvoering is alles waargemaakt. Het technische team heeft vakwerk afgeleverd en heel netjes en vlot gewerkt. Dus petje af er valt niets meer toe te voegen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Adee levert kwaliteit”
Door G. van den Brink op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. In de winkel werden we goed geholpen; er werd niet geprobeerd ons iets aan te smeren, maar we kregen duidelijk advies over wat het beste bij ons past en hoe we onze keuken het beste konden inrichten. Door late oplevering van onze nieuwbouwwoning moesten we de levering van de keuken diverse malen uitstellen, maar dit was geen enkel probleem bij Adee Keukens. Service staat hoog in het vaandel! De installatie ging zeer voorspoedig en binnen twee dagen stond onze keuken er. En dat niet alleen, alles was ook aangesloten en werkte perfect! Nog elke dag genieten we van onze prachtige keuken! Adee Keukens levert uitstekende kwaliteit en denkt echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaringen met Adee Keukens”
Door J. en D. Leijnse op maandag 22 sep 2014 '14
Wij zijn in alle opzichten erg tevreden over Adee Keukens. Mooie showroom, ruime keus. Zeer vriendelijke ontvangst (met ter plekke versgebakken krentenbrood, maar dat was waarschijnlijk toeval!?) en prima advies. Wij bestelden een prachtige keuken tegen een zeer redelijke prijs. Erg duidelijke en complete offerte, stipte levering en vakkundige montage. Indien nodig neemt de adviseur telefonisch contact op: eindeloos ergens zelf achteraan bellen is hier niet nodig. Kortom, wij zijn blij met onze keuken en kunnen Adee Keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Erwin Kox op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Via reviews op internet een keuken uitgezocht bij Adee Keukens te Rijssen. Uiterst vriendelijk, prettig in de omgang en meedenkend werden we bekwaam geholpen. We hadden al gauw alle vertrouwen in Adee keukens. Plaatsing en montage keuken door vakbekwame en nette medewerker. Uiteindelijk prachtig afgeleverde keuken. Heel goede communicatie via telefoon en mail. Niets dan lof voor Adee Keukens (extra dank aan Wiljan, Johan en Roy). Afspraak is echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Adee een top keukenbedrijf !”
Door Fam.H.Morsink, Enter op zaterdag 16 aug 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over Adee, alles is perfect afgewerkt, ook de schouw is erg mooi geworden! In twee dagen zat de keuken erin, dat vonden we erg snel. Klantvriendelijkheid en service is ook erg goed, ze denken in alles met je mee. Kortom: voor iedereen aan te bevelen! Erjan en Jan Willem bedankt voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Adee Keukens, een 10!”
Door JA Dekker op maandag 14 apr 2014 '14
Na verschillende keukencentra te hebben bezocht, zijn we tijdens de kerstvakantie bij de firma Adee Keukens te Rijssen terecht gekomen. We hebben daar uiteindelijk onze keuken gekocht en naar volle tevredenheid. Dirk-Jan heeft ons goed geadviseerd en het hele verloop van bestellen en dergelijke ging perfect. Precies op de afgesproken datum werd de keuken bezorgd en geplaatst. Werkelijk alles ging goed! We zijn heel blij met het resultaat en bevelen Adee Keukens absoluut aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door asmit op woensdag 5 dec 2012 '12
Goede service, levering goed, klantvriendelijk, goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen”
Door Marcel op donderdag 6 dec 2012 '12
Prima kwaliteit van onze uitgekozen keuken én apparatuur. En dat natuurlijk in verhouding met de prijs stemt ons tevreden! De klantvriendelijkheid is goed, niet opdringerig maar zoals je die zelf ook graag zou verwachten. De levering is prima verlopen, alles is uitstekend geplaatst en ze gingen pas weg tot alles was aangesloten. Een keukenmonteur met gouden handjes die met je meedenkt om tot oplossingen te komen.
Een kraan die los zat werd later netjes opnieuw vastgezet en verder zijn we te spreken over het functioneren van alles. (2 maanden na plaatsing). Wij raden dit bedrijf zeker aan. Gezien de kwaliteit, de manier van plaatsing én de prijsverhouding geeft je dit gewoon vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken”
Door herman op maandag 27 okt 2014 '14
De voorlichting en klantvriendelijkheid waren prima. de levering van de keuken en plaatsen zijn volgens afspraak gegaan en zeer deskundig uitgevoerd. ook de onvolkomenheden werden direct goedgemaakt. A D keukens zijn voordelig,van hoogwaardige kwaliteit en ik raad iedereen aan een A D keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door R.P. ter Horst op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zeer correcte hulp en behandeling; vakkundige monteurs die alles schoon achterlaten en pas vertrekken als alle werkt.
Reactie of foto toevoegen
“tevreden over kwaliteit en service”
Door Harry van Oosterwijk 840034/7414 op maandag 28 jan 2013 '13
Wij hebben in juli 2008 'n keuken gekocht bij AD. Een vriendelijke verkoper (Erjan) stond ons te woord
We konden onze wensen kenbaar maken en werden zeer goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren. Na het derde bezoek hadden we alles in kaart en er werd een uitdraai gemaakt hoe de keuken er uit ging zien.
De levering klopte op het uur nauwkeurig en werd uitgevoerd door 'n nette monteur, die liefde had voor het vak. Vorige week hebben we gebeld, omdat de kraan lekte. Binnen 3 dagen kregen we de gevraagde onderdelen. Dat noem ik nog eens service. Kortom: Ik kan iedereen adviseren een keuken bij Adee te kopen. Wij zijn meer dan tevreden. Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Bert ten Brinke op zondag 18 mrt 2018 '18
Keuken incl apparatuur bij Adee keukens, netjes ingebouwd en afgeleverd, kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annemieke ter Weel op donderdag 19 jan 2017 '17
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen bij Adee Keukens Rijssen. Verkoper heeft goed met ons meegedacht en de keuken is netjes geplaatst. Alles is in één keer goed geplaatst en was compleet. De keuken is helemaal naar onze wens geworden. TOP!
FOTO VAN ANNEMIEKE TER WEEL
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Fam Haase op dinsdag 18 jul 2017 '17
We hebben goed advies gehad bij het uitzoeken van onze keuken. De keuken is perfect afgeleverd. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate professioneel”
Door Johan en Truus Haarman op vrijdag 12 jun 2015 '15
De prettige en behulpzame benadering in de showroom gaf bij ons de doorslag om met ADEE keukens in zee te gaan. Ook tijdens het vervolgtraject is alles uitermate professioneel, correct en prettig verlopen. Een extra compliment voor Jan Willem (monteur) die de plaatsing zeer vakbekwaam, rustig en met verstand van zaken heeft uitgevoerd en er geen haastwerk van gemaakt heeft. We zijn zeer tevreden met het resultaat en willen ADEE dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN JOHAN EN TRUUS HAARMAN
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken geplaatst”
Door g. op dinsdag 5 nov 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding is helemaal correct. Wij zijn bij Adee met alle vriendelijkheid en heel hartelijk ontvangen. Niets was té veel. We werden zelfs nog lekker getracteerd op zelfgebakken lekkernij dat op een van de keuekens werd klaar gemaakt. De levering is volgens plan verlopen. Ook de nalevering van een paar extra keukenkastjes verliep spoedig. Tot nu toe hebben wij geen klachten en voorzien dat ook niet.Dit oordeel ia gebaseerd op eerdere ervaringen met een keuken van Adee. Door een recente verhuizing moesten we weer een nieuwe keuken aanschaffen. Wij hebben geen moment getwijfeld om weer na Adee te gaan. Adee zullen wij altijd aanraden bij anderen om hun slogan "afspraak is afspraak" volledig wordt waar gemaakt. Voor een normaal budget kun je bij Adee een prachtige keuken kopen. De collectie van Adee is zeer breed. Aan after sales wordt veel aandacht aan besteed.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
FOTO VAN M FB
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door henk en marga op maandag 23 mei 2016 '16
Wij zijn prima geholpen en hebben een mooie keuken gekocht. Er is keus genoeg bij Adee. Keuken is geplaatst door zeer goede monteurs. Alles werd in overleg gedaan.Afspraak is afspraak bij Adee wordt zeker nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“super keuken”
Door j. smit op donderdag 31 jan 2013 '13
Erg goede ervaring met ADEE Keukens. perfecte hulp bij het uitzoeken, door AD (toen nog) ingemeten. Zelf geplaatst. Afhandeling was perfect. Extra afdekplankjes e.d. nabestellen geen probleem. Topkwaliteit keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 '15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens, Uitstekend!”
Door Familie Zennipman op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken worden er ideeën aangedragen maar er wordt ook goed naar je geluisterd in een ontspannen sfeer. Wij hebben een koker die bovenin in onze keuken zit over het hoofd gezien waardoor de tekening aangepast moest worden, dit was geen enkel probleem. Onze keuken werd in de verkeerde kleur geleverd hier werdt acuut actie op ondernomen en is naar tevredenheid opgelost! Onze keuken is klein met scheve muren, was daardoor moeilijk te monteren zoals de monteur zei " een uitdaging"
Maar de monteur was zeer deskundig, en de keuken kwam er zonder problemen goed in. De service bij Adee keukens is heel goed, voor reparatie is 1 telefoontje naar de winkel voldoende. Wij gaan evt. bij een nieuwe keuken zeker terug naar Adee keukens Rijssen!
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen geen negatief punt noemen”
Door Fam. Timmerman op donderdag 25 aug 2016 '16
We hebben onze keuken bij Adee gekocht, nadat we nog bij 2 andere zaken hebben gekeken. Bij één van de andere zaken werd de keuken bijna twee keer zo duur, terwijl we het materiaal van de kastjes niet eens zo mooi vonden. Wij vinden het ook belangrijk dat de keukenzaak een goede service heeft, daarom viel er ook een andere zaak af. Adee heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn prima geholpen bij Adee. De montage is vakkundig gebeurd door de monteurs. Een paar weken later hebben we Adee nog de mechanische ventilatie laten aftimmeren ( keurig!) waarvoor we niet hoefden te betalen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen geen negatief punt noemen: Complimenten voor Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen tevreden klanten”
Door Dick en Jo Wittenberg op maandag 9 feb 2015 '15
Adee's stelling "alleen tevreden klanten" gaat zeker voor ons op. Onze ervaring met Adee Keukens is van begin tot eind positief geweest. De voorlichting, het ontwerp en de installatie was perfect. Er is duidelijk een goede coordinatie in het team Adee.
Reactie of foto toevoegen
“prima ervaring”
Door Albert Brinks op donderdag 6 dec 2012 '12
We hebben hier onze keuken landelijke stijl gekocht. Tijdens het gesprek diverse tips gekregen wat ons erg heeft geholpen om de optimale indeling te krijgen. Men deed veel moeite om ons te helpen bij de keuzes, zonder in een bepaalde richting te sturen. De keuken is prima afgeleverd en geplaatst, keurige monteurs en netjes afgewerkt. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen , Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.