Feedback
9,6

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB KeukenGroep een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid!Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.


Ervaringen
Er zijn 270 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren220 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt afspraken na”
Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hidde Huidekoper op zondag 27 mei 2018 '18
Zeer tevreden over Adee keukens. Waren van plan keuken te kopen in Duitsland, maar daar al te volle agenda's en kwamen bij Adee terecht. Prettig geholpen met goede transparantie over opties, kwaliteit en prijs, en flexibel over aanpassingen. Keuken werd professioneel en vlot geplaatst. Goede nazorg. Zoals gezegd: zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en kast”
Door B.D.Lohuis op woensdag 18 apr 2018 '18
Keuken en kast bij Adee gekocht.Super de kwaliteit en prijsverhouding en het advies van de verkoper dacht met de klanten mee,niet opdringend.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede behandeling”
Door Fam. Jansen of Lorkeers - Nijverdal op donderdag 25 jan 2018 '18
Vorig jaar tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken min of meer toevallig bij ADEE in Rijssen terecht gekomen. We werden hartelijk ontvangen en de verkoper wist duidelijk waar hij het over had. Hoewel wij zelf al een vrij duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken kon de verkoper ons toch nog wat tips geven over dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We hebben zelf de apparatuur (koelkast, combi-oven en kookplaat) elders aangeschaft. ADEE heeft n.a.v. de maten van de apparatuur de inbouwkasten op maat geleverd. Alles paste perfect! We hadden besloten de keuken zelf te plaatsen. Voor ADEE was dit geen enkel probleem. We mochten zelfs een beroep op ze doen in het geval we tegen problemen opliepen. Gelukkig was dit niet nodig. De keuken werd keurig op de afgesproken dag geleverd waarna we in 2 dagen het geheel thuis geplaatst hebben. We zijn erg tevreden over de behandeling door ADEE en de kwaliteit van hun geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze”
Door GJ Kamperman op dinsdag 23 jan 2018 '18
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij Adee keukens in Rijssen uitgekomen. Ruime keus in verschillende kwaliteiten keukens en apparatuur. Verkoper neemt de tijd om te adviseren en een keukenplan uit te werken dat past bij de persoonlijke wensen en situatie. Dit plan wordt thuis nagemeten door een vertegenwoordiger van het bedrijf. De montage van de keuken is goed en professioneel uitgevoerd. Ook na de installatie wordt er contact gezocht om te horen of alles naar wens is en/of men nog iets kan betekenen. We zijn blij met onze keuze voor Adee.
FOTO VAN GJ KAMPERMAN
+ Toon extra foto van GJ Kamperman
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Van den Noort op maandag 6 nov 2017 '17
We zijn prettig geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam Altena op vrijdag 12 mei 2017 '17
Alles is perfect gelopen van begin tot het eind echt een aanrader om hier een keuken te kopen! Goede service en fijne medewerkers. Deze mensen denken echt met je mee en adviseren goed. Mooie showroom en goede prijs/kwaliteit verhouding, Dus al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
FOTO VAN JAN HAGENBEEK
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 '16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen geen negatief punt noemen”
Door Fam. Timmerman op donderdag 25 aug 2016 '16
We hebben onze keuken bij Adee gekocht, nadat we nog bij 2 andere zaken hebben gekeken. Bij één van de andere zaken werd de keuken bijna twee keer zo duur, terwijl we het materiaal van de kastjes niet eens zo mooi vonden. Wij vinden het ook belangrijk dat de keukenzaak een goede service heeft, daarom viel er ook een andere zaak af. Adee heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn prima geholpen bij Adee. De montage is vakkundig gebeurd door de monteurs. Een paar weken later hebben we Adee nog de mechanische ventilatie laten aftimmeren ( keurig!) waarvoor we niet hoefden te betalen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen geen negatief punt noemen: Complimenten voor Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Denken prettig mee”
Door Freddy Keurhorst op vrijdag 15 jul 2016 '16
Bij Adee Keukens een nieuwe keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Uitstekende kwaliteit, prima service en snel en perfect geïnstalleerd. Men denkt op een prettige manier mee met de klant en is niet opdringerig (zoals helaas bij teveel keukenbedrijven).
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 '15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Verhalen kloppen”
Door Fa. Achterkamp op vrijdag 28 aug 2015 '15
In mei hebben wij onze nieuwe keuken gekregen. Echt een super keuken! In principe maakte het mij niet uit waar we een keuken zouden kopen, maar Mijn man wilde er per se een van Adee Keukens. Volgens de verhalen en reviews zou het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf zijn en tevens zou er uitstekende service worden geboden. Zoals gezegd staat de keuken nu en van bovenstaande is geen woord teveel gezegd. Echt een topbedrijf met integere, betrouwbare werknemers! Afspraken worden echt nagekomen. Bij ons moest nog een extra kast worden gemaakt die aanvankelijk voor eigen rekening zou komen. Na plaatsing van de keuken werden we gebeld door Adee met de mededeling dat zij de kosten van de kast op zich namen als wij een lekkere taart langs zouden brengen. Nou, geen probleem natuurlijk... Kortom Adee levert echt kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door M. ten Asbroek op vrijdag 14 aug 2015 '15
We waren op zoek naar een keuken, en een betrouwbare (degelijke) leverancier. We laten niet zo vaak in ons leven een nieuwe keuken inbouwen, dus we zochten mensen met vakkennis die meedenken vanuit onze beleving. Niet klantgericht, maar vanuit de klant. We waren nog niet helemaal uit de inrichting en hoopten op inzicht en uitleg over de mogelijkheden in onze situatie. Dhr. M. H. van Adee uit Rijssen reikte ons vlot maar zeer geduldig en deskundig in korte tijd alle aandachtspunten aan en maakte beeldend in een 3D tekening hoe onze nieuwe keuken eruit zou kunnen gaan zien. Hij hielp ons keuzes te maken door neutraal te vertellen over de verschillen en de kwaliteiten van het aanbod. In een middag besloten we dat dit het moest worden. Daarna was er nog ruim voldoende tijd om ons eventueel te bedenken. Er kon tot lang na de opdracht nog gevraagd worden om bv. andere fronten, of een andere kraan, of toch wel een vensterbank te plaatsen van hetzelfde materiaal als het aanrechtblad. Steeds was er goed overleg met de monteurs over allerhande zaken die zich voordeden. (waar mogen de nieuwe spullen tijdelijk staan, etc.) Zowel de ontvangst in de winkel, waar we alle tijd kregen om de showmodellen van binnen en van buiten te bekijken, ook met de adviseur, als het contact met de monteurs en het keurige werk dat ze leverden (altijd heel netjes en verzorgd), en het samenwerken met het installatiebedrijf, maken dat we zeer tevreden zijn. Adee voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Adee levert kwaliteit”
Door G. van den Brink op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. In de winkel werden we goed geholpen; er werd niet geprobeerd ons iets aan te smeren, maar we kregen duidelijk advies over wat het beste bij ons past en hoe we onze keuken het beste konden inrichten. Door late oplevering van onze nieuwbouwwoning moesten we de levering van de keuken diverse malen uitstellen, maar dit was geen enkel probleem bij Adee Keukens. Service staat hoog in het vaandel! De installatie ging zeer voorspoedig en binnen twee dagen stond onze keuken er. En dat niet alleen, alles was ook aangesloten en werkte perfect! Nog elke dag genieten we van onze prachtige keuken! Adee Keukens levert uitstekende kwaliteit en denkt echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken”
Door herman op maandag 27 okt 2014 '14
De voorlichting en klantvriendelijkheid waren prima. de levering van de keuken en plaatsen zijn volgens afspraak gegaan en zeer deskundig uitgevoerd. ook de onvolkomenheden werden direct goedgemaakt. A D keukens zijn voordelig,van hoogwaardige kwaliteit en ik raad iedereen aan een A D keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima afgewerkte keuken”
Door F.W. op vrijdag 11 apr 2014 '14
Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede ervaring”
Door Smit J.T. op maandag 7 apr 2014 '14
Adee was voor ons totaal onbekend, per toeval op het spoor gekomen. Direct een goed gevoel, prettig geholpen en een mooie keuken uitgezocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en een goede service. Zeer netjes geplaatst en kleine klachten prima opgelost. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende zaak en fijne samenwerking”
Door ben en ria nijland op maandag 7 apr 2014 '14
De kwaliteit en prijsverhouding krijg je volgens ons bij niemand zo. De levering was zelfs nog eerder dan afgesproken,net voor de levering moest er nog iets verandert worden en na een telefoontje was dat al geregeld. Met de verkoop van de keuken werdt er goed meegedacht en kon er van alles geregeld worden. De afwerking was heel precies en er is echt niets verkeerd gedaan en het is een super mooie keuken geworden nog mooier dan verwacht,ik raad daarom ook iedereen aan om bij ADEE een keuken te kopen,super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door I.Luby op vrijdag 4 apr 2014 '14
Ik ben tevreden over de kwaliteit, de prijs, de klantvriendelijkheid, de service en de levering. Ik heb geen klachten. Ik zou iedere keukenkoper ADEE Keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door J van Dijk op vrijdag 4 apr 2014 '14
Adee keukens levert een goede prijs kwaliteit keuken, zijn klantvriendelijk en een uitstekende service. Een correcte levering en geen enkele klacht. Het plaatsen van de keuken is uitgevoerd door nette vakbekwame monteurs. Deze keuken leverancier raden wij aan voor zijn klantvriendelijkheid, komen de afspraken na, een goede service en gemotiveerde medewerkers, één woord een "UITSTEKEND"
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens Rijssen, nog nooit zo goed geholpen!!”
Door Vj Vorst op maandag 3 feb 2014 '14
Ben erg tevreden over de kwaliteit van Adee keukens in Rijssen. De prijs verhouding tot kwaliteit is erg goed, je krijgt niet alleen de keuken incl inbouwen, maar ook de rand gebeuren bv. Kolf afzuiger. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Wordt goed naar je geluisterd en neemt goed de tijd. De levering is perfect gelopen, nog eerder dan de planning was, top!! Wij zouden Adee keukens aan andere mensen zeker aanraden. We waren erg teleurgesteld in andere keukenboeren en kwamen door een reclame blad, Adee keukens tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met m'n keuken”
Door Methorst, R.G. op dinsdag 17 dec 2013 '13
Sinds 3 weken maak ik gebruik van de nieuwe keuken, met veel plezier. Zowel in de showroom als bij het plaatsen thuis zijn wij goed geholpen. De mensen waren vriendelijk. Op dit moment kan ik zeggen dat de prijs goed is in verhouding met de kwaliteit. De kwaliteit zal zich in de toekomst moeten waarmaken. Mocht iemand mij vragen waar ze hun keuken moeten gaan kopen zal ik zeker Adee aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken geplaatst”
Door g. op dinsdag 5 nov 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding is helemaal correct. Wij zijn bij Adee met alle vriendelijkheid en heel hartelijk ontvangen. Niets was té veel. We werden zelfs nog lekker getracteerd op zelfgebakken lekkernij dat op een van de keuekens werd klaar gemaakt. De levering is volgens plan verlopen. Ook de nalevering van een paar extra keukenkastjes verliep spoedig. Tot nu toe hebben wij geen klachten en voorzien dat ook niet.Dit oordeel ia gebaseerd op eerdere ervaringen met een keuken van Adee. Door een recente verhuizing moesten we weer een nieuwe keuken aanschaffen. Wij hebben geen moment getwijfeld om weer na Adee te gaan. Adee zullen wij altijd aanraden bij anderen om hun slogan "afspraak is afspraak" volledig wordt waar gemaakt. Voor een normaal budget kun je bij Adee een prachtige keuken kopen. De collectie van Adee is zeer breed. Aan after sales wordt veel aandacht aan besteed.
Reactie of foto toevoegen
“Met Adee in zee”
Door Dick Konijn op maandag 7 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is prima. We hebben niet gekozen voor een goedkopere keuken dus kwaliteit mag je ook wel verwachten. Prijs kwaliteit is wat ons betreft goed. Klantvriendelijkheid en service geven wij een 10! Bij Adee Rijssen heeft men geduld en het overleg is in een prettige sfeer verlopen. De levering is volgens afspraak verlopen. Een paar kleine klachten zijn binnen korte termijn naar behoren opgelost. Een tip voor andere kandidaat-kopers is om door te vragen bij wensen omtrent de keuken. Veel is mogelijk en daarom hebben wij een keuken laten plaatsen die niet standaard in de winkel staat opgesteld. We zouden zeggen: Ga met een gerust hart met Adee in zee!!! Afspraak is bij hun daadwerkelijk afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig tot geen klachten”
Door Andre en Marianne 1340141 op maandag 23 sep 2013 '13
Wij zijn tevreden over de kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is oké. We zijn ook tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. De levering is prima verlopen. We hebben weinig tot geen klachten, alleen de rommel van het installeren van de keuken mag meer opgeruimd worden, dat hebben we doorgegeven dus daar gaat men in de toekomst aan werken. Nog een tip: als je een koof laat bouwen moet je vragen of het van hout is en geverfd moet worden of van het materiaal waar de keuken van is gemaakt. Wij zouden dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door marc op maandag 3 jun 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Normaal. Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Normaal. Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Uitstekend. Is de levering goed verlopen? Goed. Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Uitstekend. Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Altijd eerst controleren op de haaksheid van de betreffende ruimte. Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ik adviseer ze altijd wel bij m'n klanten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A en B op woensdag 22 mei 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De contacten die wij met de verkoper hebben gehad zijn heel prettig verlopen. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de ervaren, punctuele en vriendelijke monteur. Er zat helaas een vlek in het aanrecht waar het bedrijf van de aanrechtbladen voor terug moest komen. De contacten hierover verliepen goed en inmiddels is de vlek gelukkig verwijderd. Er is niets meer van te zien. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en raden iedereen aan een keuken bij Adee Keukens te kopen op basis van de vriendelijke en niet opdringerige bejegening, service en prijs /kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden!”
Door Linda op vrijdag 22 mrt 2013 '13
De keuken voor onze nieuwbouw woning is 2 weken geleden gebracht door Adee Keukens en inmiddels geplaatst. Het is een mooie keuken geworden, zoals we in goed overleg met Adee uitgezocht en getekend hadden. Bij Adee zijn de medewerkers heel klantvriendelijk, bij vragen kunnen we altijd bellen en ze kennen je persoonlijk. Eventuele klachten werden snel en probleemloos opgelost. Over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen omdat de keuken nog niet in gebruik is. Wij hebben er wel alle vertrouwen in dat dit goed is. Adee keukens raden wij zeker aan, in overleg wordt er een keuken getekend naar ieder budget en de service is goed.
Reactie of foto toevoegen
“tevreden klant”
Door Henk op woensdag 27 feb 2013 '13
Over de kwaliteit, prijs, klantvriendelijkheid en servic zijn wij tevreden. Onze klachten werden op een prettige manier opgelost en naar tevredenheid. Een tip: Wees duidelijk in de communicatie en met de afspraken. Tussen het kopen en plaatsen zit meestal aardig wat tijd, je kunt dingen gewoon weer vergeten zijn. We vinden dit bedrijf een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“was naar wens”
Door Johan op donderdag 21 feb 2013 '13
We zijn tevreden over de kwaliteit We hebben voor een redelijke prijs een degelijke keuken. Er is alle aandacht aan geschonken om een keuken te leveren die aan onze wensen voldeed.De keuken is op tijd geleverd volgens afspraak en voldoet naar wens.We adviseren een groot gasstel aan te schaffen dat werkt gemakkelijker met de pannen.Bij aanschaf van een nieuwe keuken zou ik zeker dit bedrijf aanraden,ook gezien het goede advies dat gegeven word.
Reactie of foto toevoegen
“prima keukenzaak”
Door Jan op zaterdag 16 feb 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is prima ook in verhouding tot de prijs. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering en de plaatsing van de keuken is prima verlopen. Klachten hadden wij daarom niet, m.a.w. een prima zaak om een keuken te kopen. We zouden er zo weer naar toe gaan
Reactie of foto toevoegen
“zeer goed”
Door janny en henk op vrijdag 15 feb 2013 '13
ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de keuken. de prijs is goed vergeleken met de kwaliteit. ja ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid. de levering is goed verlopen. er waren weinig klachten. nee geen tips. ik zal het bedrijf aanraden ze zijn erg klantvriendelijk en goede service je wordt goed begeleid met een keuze voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Herman op vrijdag 15 feb 2013 '13
Hebben samen met de verkoper een nieuw plan gemaakt voor een verbouwde grotere keuken. Zijn diverse keren terug geweest om de plannen te wijzigen/bekijken. Mochten staaltjes meenemen voor kleur bepaling thuis en info over kwaliteit/werkervaring keukenblad. Onze ideeën werden ter harte genomen en in het bestaande plan ingebouwd en passend gemaakt. Prijs/kwaliteit is prima. De klantvriendelijkheid ook bij de andere verkopers die af en toe goede tips gaven sprak ons erg aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, super kwaliteit”
Door Huzen op vrijdag 15 feb 2013 '13
Fijn geholpen bij AD Keukens, luisteren goed naar wat je wilt en passen hierop de tekening aan. Je krijgt direct de definitieve prijs en dus geen ellelange onderhandeling erg prettig. Keuken bevalt erg goed, kwaliteit blijft erg mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door erik op woensdag 6 feb 2013 '13
De kwaliteit is goed prijs in verhouding kwaliteit is goed klantvriendelijkheid en service is uit stekend de levering is goed verlopen klachten worden goed opgelost Adee is een goed bedrijf alles wordt goed geregeld en problemen worden snel opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Hermien op dinsdag 18 dec 2012 '12
Prima kwaliteit. Goede prijs. Zeer klantvriendelijk en prima service. Levering correct. Geen klachten.
Een klasse keuken. Secuur afgewerkt. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal top”
Door hilde op maandag 10 dec 2012 '12
kwaliteit: uitstekend
prijs: goed
klantvriendelijkheid: supper, is nergens better
service: komen alle afspraken na
levering: correct
klachten: is in goede harmonie opgelost
tips: nee je kunt je aan de verkoper over laten
aanraden: ja, ik ben helemaal tevreden met zoiets ben je zelf altijd al druk en denk je niet overal aan en dat hoeft bij adee ook niet want er word met je mee gedacht en tips gegeven. zoals ik zei tips, t word niet aangedrongen zoals bij sommigen.
Reactie of foto toevoegen
“tevreden klant”
Door Diny op maandag 10 dec 2012 '12
Geen overdreven verkooptactiek.
Klachten zijn binnen een week verholpen.
Levering/kwaliteit goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Johan op vrijdag 7 dec 2012 '12
Goede kwaliteit. Goede service. Een goede afhandeling van de klachten. Zijn ook zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen”
Door Marcel op donderdag 6 dec 2012 '12
Prima kwaliteit van onze uitgekozen keuken én apparatuur. En dat natuurlijk in verhouding met de prijs stemt ons tevreden! De klantvriendelijkheid is goed, niet opdringerig maar zoals je die zelf ook graag zou verwachten. De levering is prima verlopen, alles is uitstekend geplaatst en ze gingen pas weg tot alles was aangesloten. Een keukenmonteur met gouden handjes die met je meedenkt om tot oplossingen te komen.
Een kraan die los zat werd later netjes opnieuw vastgezet en verder zijn we te spreken over het functioneren van alles. (2 maanden na plaatsing). Wij raden dit bedrijf zeker aan. Gezien de kwaliteit, de manier van plaatsing én de prijsverhouding geeft je dit gewoon vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door asmit op woensdag 5 dec 2012 '12
Goede service, levering goed, klantvriendelijk, goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Adee heeft het 100% correct uitgevoerd”
Door Jan op woensdag 5 dec 2012 '12
Onze ervaring is goed. Prijs/kwaliteitverhouding is redelijk goed. Service is uitstekend. Levering is goed
Klachten/vragen worden goed opgelost. Let goed op maatvoering bij nieuwbouw dan kan Adee hier op inspringen. Ik raad dit bedrijf aan vanwege de kwaliteit van leveren en de bedrijfsleider.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is ook echt afspraak”
Door inge op vrijdag 30 nov 2012 '12
De kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend bij Sdee. Ze nemen de wensen van de klant als uitgangspunt en helpen je zo om een keuken naar eigen smaak te realiseren. Je weet bij Adee waar je aan toe bent. De servive is ook erg goed, de klant is koning. Bij adee is afspraak ook echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Anne op vrijdag 30 nov 2012 '12
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Maatvoering goed doorspreken en vastleggen
*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat de montage werkelijk uitstekend is
Reactie of foto toevoegen
“Functionele keuken voor een redelijke prijs”
Door Wilma Haase op vrijdag 30 nov 2012 '12
De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Bij het uitzoeken van de keuken wordt alle tijd genomen en als later toch nog iets anders moet worden, kan dat meestal ook nog wel. De levering en montage waren uitmuntend. De keukenplaatser kreeg alle tijd om zijn werk nauwkeurig uit te kunnen voeren. Alles gebeurde in goed overleg, bijvoorbeeld het plaatsen van nog wat meer spotjes en het afwerken van de bovenkant en de onderrand. Hiervoor heeft hij extra werk moeten verrichten zodat het goed en netjes was. We hebben klachten gehad over de oven, daar kon Adee niets aan doen, en toch hebben ze uiteindelijk gratis een duurdere uitvoering geleverd, zodat dat probleem ook opgelost was. Een tip voor andere mensen: let op het blad, dat dit van een goede kwaliteit is (duurdere) zodat de wasbak erin kan worden geplaatst en niet met opstaande rand erin komt. Dit kan nl. niet bij het goedkopere blad. (Is ons achteraf gezegd).
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Harm op vrijdag 30 nov 2012 '12
De kwaliteit van de keuken is goed.
De prijs in verhouding tot de kwaliteit is tot onze tevredenheid,en ze voldeden naar onze wensen.
De mensen van Adee Keukens zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee voor een praktische opstelling van de keuken.
De levering van de keuken is goed verlopen.
We hadden een klein probleempje met de afzuigkap maar dat is direkt opgelost.
We kunnen dit bedrijf aanraden want afspraak is afspraak en die komen ze ook echt na.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door G.D. Haase op donderdag 29 nov 2012 '12
Wij zijn erg blij met onze keuken, een uitstekende kwaliteit. Adee is een bedrijf waar je van op aan kunt!
Ze komen hun afspraken na en hebben een prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijfscultuur”
Door fam. Nijhof op woensdag 6 feb 2019 '19
Wij vonden onze mooie keuken na wat zoeken uiteindelijk bij Adee. De reviews zijn zeer goed. Maar het was echter niet alleen de keuken, maar ook de bedrijfscultuur die binnen dit bedrijf heerst, dat ons over de streep trok. Het gevoel en ervaring dat hier niet gemanipuleerd wordt, dat er met eerlijke prijzen wordt gerekend, de transparantie, vriendelijkheid in de contacten en dat er goed wordt meegedacht in de wensen en mogelijkheden. Het maximaal haalbare in de ontwerpfase is uiteindelijk geworden tot een mooie en praktische keuken. Voor de installateur wordt een duidelijke tekening meegeleverd. Bij de plaatsing werd zeer netjes gewerkt. Met een deel van het aanrechtblad ging het door een ongelukje helaas even fout. Maar binnen een week was het nieuw bestelde deel binnen én geplaatst. Top service. Afspraak is afspraak is bij Adee geen loze kreet. Adee keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Voortman op vrijdag 25 jan 2019 '19
Wij zijn super geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De verkoper dacht goed mee en gaf goede adviezen. De monteur werkte erg netjes en heeft alles perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 '19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van der Veen op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf de afspraak in de showroom tot aan het plaatsen en de service daarna. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Walter Beunk op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht. wij zijn hier zeer goed geholpen in tegen stelling tot andere concurrenten. Vandaar dat onze keuze ook hier op viel. Ze hebben vakwerk afgeleverd de keuken staat er strak bij. Ik beveel anderen aan gebruik te maken van deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door CL op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen door Adee. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles in 1 keer goed geleverd en zeer zorgvuldig geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M.nijkamp op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wat opvalt is dat de gemaakte afspraken altijd worden na gekomen, en de monteurs terzake deskundig zijn
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
FOTO VAN M FB
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Ninon Molenaar op dinsdag 8 jan 2019 '19
Heb een keuken gekocht. Adee was (gelukkig) flexibel toen datum van oplevering alsmaar werd uitgesteld. De keuken is netjes geleverd en de dagen erna gemonteerd door zeer aardige en kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door D Dijkstra op maandag 29 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen. Goede voorlichting, duidelijke offerte en prijsafspraak. Vervolgens goede afspraken omtrent betaling en plaatsing. Plaatsing door monteurs van Adee, welke zeer kundig en precies de keuken geplaatst hebben, inclusief aansluitingen van water en elektra! Kortom wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe keuken van Adee.
FOTO VAN D DIJKSTRA
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Larissa krebbers op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Met het uitzoeken van onze keuken had de verkooper veel goede adviezen en alle tijd voor ons. Hij liet ons alles goed zien wat allemaal mogelijk was. Hierdoor hebben wij onze droomkeuken gerealiseerd. De keuken is zeer vakkundig geplaatst door het zeer vriendelijke monteurs! De boile van de kokendwaterkraan was kapot met de keuken erin zetten, dit was een fabrieksfout. En er ontbraken nog 2 handvaten. Dit heeft Adee keukens zeer goed opgelost. Enkele weken na het plaatsen van de keuken hebben ze nog contact met ons opgenomen of wij nog steeds tevreden waren met onze keuken. En dat zijn wij zeker!!
FOTO VAN LARISSA KREBBERS
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie Jager op maandag 15 okt 2018 '18
Prima advies, keurige levering en goede after sales. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een heel net en eerlijk bedrijf”
Door Fam Huitema. Apeldoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18
Na het bezoeken van vele keuken bedrijven kwamen we bij Adee keukens uit. Waar de andere bedrijven ons dwongen om direct te beslissen kregen we bij Adee alle ruimte om in rust te oriënteren. Dirk-Jan heeft ons op professionele wijze daarin geholpen. Adee is een heel net en eerlijk bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de verkopers maar ook voor de monteurs. Zonder te hoeven onderhandelen krijg je een keuken voor een goede prijs. Levering en montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met de keuken. We kunnen Adee zéér aanbevelen.
FOTO VAN FAM HUITEMA. APELDOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Eijkelkamp op zaterdag 29 sep 2018 '18
goed en vriendelijk geholpen, dachten met ons mee, namen alle tijd voor ons om tot een mooi resultaat te komen, wij zijn helemaal tevreden. Wij hebben een mooie keuken hier gekocht!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sjors van Leeuwen op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keuken aangeschaft bij adee keukens. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste service alles tot in de puntjes geregeld en zeer professioneel zonder de menselijke factor te verliezen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten goed”
Door Rob Wolters op zaterdag 11 aug 2018 '18
In alle opzichten goed, men neemt de tijd voor je, goede info, geven andere inzichten, afspraken worden conform hun slogan nagekomen. Vriendelijk personeel en professionele monteurs die op vakkundige wijze de keuken geplaatst hebben. We zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Nijhuis op vrijdag 13 jul 2018 '18
Op aanraden van vrienden zijn wij in gesprek gegaan me Adee keukens om te praten over een nieuwe keuken. Vanaf het begin een goed gevoel gehad en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd over de keuzes en kosten die worden gemaakt je praat met een keukenadviseur ipv een keukenverkoper. Onderhandelen is niet nodig want daar zijn ze ook helder in, gewon niet mogelijk ze communiceren een vaste prijs is het te duur? dan andere keuzes maken heel erg helder en top wat mij betreft. De plaatsing ging goed/super er wordt netjes gewerkt en achteraf wordt alles netjes opgeruimd. Geen enkele fout gemaakt en alles paste perfect. Ik heb dit wel eens anders mee gemaakt. Normaal vul ik geen beoordelingen maar dit heeft Adee keukens zeker wel verdiend echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zou het zo nog een keer doen”
Door Jelle Katsman op donderdag 24 mei 2018 '18
We zijn na verschillende zaken bekeken te hebben bij Adee terecht gekomen. Van het voortraject, wat door Dirk-Jan (die jongen verdiend een promotie) begeleid werd, tot en met de afhandelingen door de andere medewerkers en installateurs van Adee, zeer goed begeleid en advies gekregen. Met als resultaat onze droomkeuken. Het is dat je (als het goed is) niet zo vaak een keuken koopt, maar we zouden em zo nog een keer bij Adee kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet volledig”
Door J.C.H. Heuzels op dinsdag 22 mei 2018 '18
Via de website kennis gemaakt met Adee Keukens in Rijssen. Meerdere gesprekken met verkoper Wiljan Jansen verliepen heel plezierig. Er werd duidelijk met ons meegedacht en ruim tijd voor ons genomen. De plaatsing van de keuken was exact op de afgesproken dagen en werd uitgevoerd door vriendelijke, zeer bekwame en meedenkende monteurs Johan en Gertjan. De keuken ziet er schitterend uit en voldoet volledig aan onze wensen. Wij kunnen Adee keukens voor de volle 100% bij een ieder adviseren
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam. Gent uit Rijssen op woensdag 18 apr 2018 '18
Een keuken gekocht en veel kunnen regelen en een uitstekende service . Dit is de tweede keuken die we hier hebben gekocht. Dat zegt genoeg toch?
FOTO VAN FAM. GENT UIT RIJSSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en prettig”
Door Rufus Schep op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Adee Keukens besteld. Vriendelijk en prettig verkoopgesprek waarin alle tijd voor ons werd genomen en de verkoper ons van goede adviezen bediende. De levering en installatie is vervolgens op correcte wijze gedaan. Het volledige proces is prettig en correct verlopen en ik kan Adee Keukens dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verrassingen”
Door Michiel op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Goed aanbod, mooie prijsstelling. oog voor detail. Geen verrassingen achteraf. Paar kleine dingen. Deuren werden meermalen niet goed geleverd door fabriek (werd wel kostenloos aangepast). Installateur was erg kundig. Enig puntje: hij was ook docent. Wat niet erg is, maar een klant is geen leerling.
Reactie of foto toevoegen
“Gelukt”
Door Harry van Beuzekom op donderdag 22 mrt 2018 '18
Keuken gekocht, verkoper Maarten Huigenbosch, lastig klusje omdat keukenblad gespaard diende te worden, maar uiteindelijk wel gelukt;
After sales: prima er moest een gat nog worden dichtgemaakt is ook gebeurd; Prettige digitale foto's; 2 kleine tips:
a. meet vooraf goed op hoe hoog het keukenblad moet zijn ergonomisch, nu kwamen we daar wat laat achter;
b. monteur boorde in een afvoerpijpje, was alleen en aan het eind van de dag; reageerde een beetje panisch> back up goed inregelen dus. Beveel Adee keukens van harte aan bij anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Bert ten Brinke op zondag 18 mrt 2018 '18
Keuken incl apparatuur bij Adee keukens, netjes ingebouwd en afgeleverd, kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Erwin Kox op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Via reviews op internet een keuken uitgezocht bij Adee Keukens te Rijssen. Uiterst vriendelijk, prettig in de omgang en meedenkend werden we bekwaam geholpen. We hadden al gauw alle vertrouwen in Adee keukens. Plaatsing en montage keuken door vakbekwame en nette medewerker. Uiteindelijk prachtig afgeleverde keuken. Heel goede communicatie via telefoon en mail. Niets dan lof voor Adee Keukens (extra dank aan Wiljan, Johan en Roy). Afspraak is echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Henriette Roddenhof op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn super goed geholpen en geadviseerd. Na dat de keuken geplaatst is waren we meer als tevreden. Het was nog mooier dan wij hadden verwacht. Er werken fijne mensen en de monteurs hebben goed werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door Erwin en Rianne Strokap op maandag 26 feb 2018 '18
Bij het ontwerpen en plaatsen van de keuken zijn wij vakkundig geholpen en maakt Adee Keukens de slogan 'afspraak is afspraak' waar!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Esther (Utrecht) op dinsdag 20 feb 2018 '18
Door familie aangeraden, kwamen we bij Adee terecht. Meteen het eerste gesprek gaf vertrouwen: duidelijk, vriendelijk, direct, mooie keukens, goed in meedenken, advies gevend én een duidelijke en reële offerte. Vervolgens communiceerden de mensen van Adee - zowel op kantoor als in de montage - op een prettige manier, informeerden ons over de stand van zaken. Er werd eerst - weken vóór de plaatsing van de keuken - een ombouw en een verlaagd plafond gemaakt door de mensen van Adee, zodat 'onze' stucadoor en de schilder daarna alles in orde konden maken vóór plaatsing. Het monteren van de keuken gebeurde in twee dagen door uiterst vakkundige en vriendelijke mensen. Vanuit kantoor is er steeds even een telefoontje geweest of alles naar wens was en werd er buitengewoon adequaat gereageerd als dat nodig was. We zijn blij met de keuken zelf, maar minstens zo blij met de manier waarop we door de mensen van Adee zijn geholpen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door H. Dekker op vrijdag 9 feb 2018 '18
We zijn professioneel geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Er waren zeer veel mogelijkheden. Ook is de keuken netjes geplaatst. De communicatie via mail verloopt naar wens. Veel informatie gekregen. Echt een aanrader om naar ADEE keukens in Rijssen te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Meenhuis op dinsdag 6 feb 2018 '18
Zeer tevreden over het eindresultaat. Goede tips bij de aanschaf. Er werd echt met ons meegedacht door verkoper. Zeer ervaren en vakkundige monteur. De service na afloop is ook na volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H. op de Woerd op zondag 24 dec 2017 '17
Er zijn korte lijnen, waardoor communicatie goed verloopt, iets wat anno 2017 nog wel eens misgaat bij bedrijven. Altijd handig als er iets verkeerd gaat of als je met vragen zit. Opvallend positief vond ik de montage. De montage van de keuken verliep goed, geen haastwerk, netjes werkend, monteurs met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Er gaan altijd wel dingen mis bij het plaatsen van een keuken (dat kan niet anders), maar ADEE loste dat snel en adequaat op. Verkoopproces is helder, je weet goed waar je aan begint. Ook hier werd goed meegedacht daar ik een probleem had met de plek waar de afzuigkap moest komen. Ongevraagd zocht de verkoper hier een goede oplossing voor. Een bezoek aan ADEE is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Karin Wieringa op donderdag 16 nov 2017 '17
Vanaf het begin proces om een keuken uit te zoeken tot aan het eind van het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Alles is in goed overleg gegaan, soms kwamen hun zelf ook met goeie ideeën over hoe je het beter zo kunt doen of niet. Ze werken zeer nauwkeurig, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN KARIN WIERINGA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door C. Tromp op donderdag 2 nov 2017 '17
Deskundige, vriendelijke monteur ! Medewerkers denken met je mee voor opties en oplossingen. Keuken is geheel naar onze zin en met veel precisie geplaatst. Adee Keukens is een echte aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 '17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door R.P. ter Horst op vrijdag 13 okt 2017 '17
Zeer correcte hulp en behandeling; vakkundige monteurs die alles schoon achterlaten en pas vertrekken als alle werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Hellen van Manen op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij zijn na een jaar nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken. Onze keuken is vrij klein en toch zit er alles in wat we willen. Zonder dat het er volgebouwd uit ziet. Prima advies dus en vlotte plaatsing. Ook de nazorg is prima. Heel attent vind ik dat we een jaar later nog gebeld worden om te horen of we nog steeds tevreden zijn. Dit is een zaak die echt gaat voor tevreden klanten, niet alleen voor veel keukens verkopen!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrijm”
Door Fam. Karman op donderdag 7 sep 2017 '17
Keukens kijken daar en hier
Deden wij met veel plezier.
Kwamen terecht bij Adee
Wat viel dat ons reuze mee.
Geholpen door een meedenkend man
Hadden wij al snel een heel goed plan.
De plaatsing keurig net
In een dag de keuken gezet.
Iets vergeten, de service perfect
Bij ons hebben zij vertrouwen gewekt.
FOTO VAN FAM. KARMAN
Witte keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M. Duteweert op donderdag 7 sep 2017 '17
Onlangs een keuken gekocht bij ADEE in Rijssen. Als zeer positief ervaren. Er was veel tijd bij het uitzoeken en aankoop van de keuken. Toen we later nog aanpassingen wilden, werd dat zonder problemen geaccepteerd. Het plaatsen van de keuken gebeurde bijzonder zorgvuldig. We zijn helemaal tevreden met onze kwalitatief goede en mooie keuken. We kunnen ADEE in Rijssen iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen , Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.