Feedback
9,6

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB KeukenGroep een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid!Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.


Ervaringen
Er zijn 270 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren220 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Eerlijk en betrouwbaar”
Door GJ Tijhuis op vrijdag 13 jan 2017 '17
Het is een zaak met heel veel keuze, je kunt alles bij elkaar zoeken zoals jij het graag hebben wil. Er wordt je niet zomaar wat aangepraat. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Goede afspraken en goede levering. Is er iets even een belletje of een mail en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 '17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 '16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie Vlieg te Ootmarsum op maandag 6 feb 2017 '17
Adee is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze doen inderdaad wat ze beloven. Wij hebben een op maat gemaakte Residentic keuken met massief eiken fronten besteld en geleverd gekregen. Alles klopt, werkt, en is keurig afgewerkt. We zijn getipt door hen over Falcon Fornuizen en onze keus is daar inderdaad op gevallen. Dit prachtige robuuste fornuis is een echte blikvanger in de keuken en zowel de ovens, gril als gasfornuis werken naar verwachting. Ook prijstechnisch is dit fornuis aantrekkelijk. Verder is de keuken praktisch ingedeeld. We krijgen veel complimenten over de keuken en zijn er erg blij mee. Kleine verbeterpuntjes: De hoeken van de spoelbak hadden iets meer afgerond mogen zijn en de servieskast net een paar cm dieper voor grote schalen. Verder viel de opbergruimte wat tegen. Daar moeten we wel aan toevoegen dat we kleiner zijn gaan wonen en wij gewoon veel keukenspullen hebben. Eten en drinken is voor ons nu eenmaal genieten. Daar draagt deze keuken zeker aan bij
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rikkering op zondag 6 apr 2014 '14
We zijn erg tevreden over Adee, ze zijn klantvriendelijk en denken erg goed mee over oplossingen. En het over het te besteden budget wordt goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Rorije op donderdag 13 jul 2017 '17
Prachtig eindresultaat, fijne mensen om mee te werken en super monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door fam. Schutmaat op zaterdag 17 jun 2017 '17
We zijn heel hartelijk en warm ontvangen. De eerste keer hadden we geen afspraak, maar er is wel tijd voor ons ingeruimd. Steeds kwamen we een stapje verder en kregen we onze droomkeuken in beeld. Uiteindelijk hebben we de keuken naar onze wensen besteld. Na afloop is er een paar keer gevraagd hoe de ervaringen waren. Heel klantvriendelijk en meedenkend!
Reactie of foto toevoegen
“Naar onze zin”
Door Fam van de Maat op vrijdag 14 jul 2017 '17
De keuken die we gekocht hebben is helemaal naar onze zin. We zijn er erg blij mee. En hij bevalt ons heel goed. We zijn goed geholpen en zouden Adee keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verrassingen”
Door Michiel op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Goed aanbod, mooie prijsstelling. oog voor detail. Geen verrassingen achteraf. Paar kleine dingen. Deuren werden meermalen niet goed geleverd door fabriek (werd wel kostenloos aangepast). Installateur was erg kundig. Enig puntje: hij was ook docent. Wat niet erg is, maar een klant is geen leerling.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door KH op maandag 7 apr 2014 '14
Goede service en vriendelijke medewerkers. Plaatsing van de keuken binnen 2 dagen gebeurd. Er was 1 kastje gevallen tijdens het transport en hier wordt binnenkort een nieuwe voor geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over eindresultaat”
Door Fam Beunk op maandag 16 nov 2015 '15
Bij ons eerste bezoek in de showroom zijn we (zonder opdringen) goed opweg geholpen. Ons tweede bezoek hebben we kunnen afsluiten met een goede koopovereenkomst. De keuken is netjes thuis bezorgd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. We zijn tevreden met het eindresultaat en de nazorg die door Adee verleend wordt.
FOTO VAN FAM BEUNK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Niek en Harriët op vrijdag 24 mei 2013 '13
We werden vanaf het begin goed geholpen! We konden eerlijk zijn over de prijs en hadden er direct een goed gevoel bij! De mogelijkheden waren super divers. Er werd goed meegedacht. De service was super! We hebben de keuken zelf geplaatst. Tijdens het plaatsen ontdekten we 2 lichte beschadigingen bij 2 keuken kastjes. Opgebeld en we kregen zonder twijfel voor allebei een nieuwe! Echt fijn! We genieten nu enorm van onze keuken!! Adee, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken voor betaalbare prijs”
Door vd Duin op woensdag 9 apr 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Adee Keukens gekocht omdat Adee bekend staat voor goede service. Wij hebben een prachtige en luxe keuken voor een betaalbare prijs als je vergelijkt met andere keukenzaken. Alles is verder goed verlopen,de levering de plaatsing etc. Er waren wat problemen met het stenen werkblad maar die zijn ook netjes opgelost door een specialist. Wij raden Adee echt aan. Er is goede service, advies en voor elk budget een keuken te koop.
FOTO VAN VD DUIN
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee met de mogelijkheden”
Door Johan Gerritsen op maandag 30 jan 2017 '17
Adee denkt mee met de mogelijkheden die je hebt om veranderingen toe te passen. Bv. andere indeling/meer lades. En laat dit in de showroom zien zodat je een beeld krijgt. Ook werden foto's getoond van keukens die al geplaatst waren zodat je kon zien hoe het er in het echt uit ziet. Je krijgt zo een beter beeld. Overleg verliep over en weer prettig. De keuken is geleverd zoals afgesproken,alles was compleet. Alleen bleek bij het plaatsen de spoelbak verkeerd te zitten. ADEE heeft deze fout direct toegegeven, en een nieuw blad besteld.( 2 weken levertijd, wij konden de keuken wel gebruiken).
Reactie of foto toevoegen
“goed en nauwkeurig”
Door Marga op vrijdag 30 nov 2012 '12
Vooral de service sprak ons erg aan men komt na wat er is beloofd, De klacht die wij hadden is snel opgelost, er wordt echt alles aan gedaan om je tevreden te houden. Niet alleen verkopen maar ook de service is bij dit bedrijf belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met Adee”
Door Albert Schipper op vrijdag 30 nov 2012 '12
Goede service bij het oplossen van problemen. De volgende dag had ik al de benodigde artikelen om de kraan aan te sluiten.
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Harm op vrijdag 30 nov 2012 '12
De kwaliteit van de keuken is goed.
De prijs in verhouding tot de kwaliteit is tot onze tevredenheid,en ze voldeden naar onze wensen.
De mensen van Adee Keukens zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee voor een praktische opstelling van de keuken.
De levering van de keuken is goed verlopen.
We hadden een klein probleempje met de afzuigkap maar dat is direkt opgelost.
We kunnen dit bedrijf aanraden want afspraak is afspraak en die komen ze ook echt na.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met m'n keuken”
Door Methorst, R.G. op dinsdag 17 dec 2013 '13
Sinds 3 weken maak ik gebruik van de nieuwe keuken, met veel plezier. Zowel in de showroom als bij het plaatsen thuis zijn wij goed geholpen. De mensen waren vriendelijk. Op dit moment kan ik zeggen dat de prijs goed is in verhouding met de kwaliteit. De kwaliteit zal zich in de toekomst moeten waarmaken. Mocht iemand mij vragen waar ze hun keuken moeten gaan kopen zal ik zeker Adee aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door hans op zondag 2 dec 2012 '12
mijn keuken hebben ze netjes geinstalleerd bij adee keukens
wij zijn zeer er zeer tevreden over de volgende keukens word weer een adee keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Erwin op zondag 2 dec 2012 '12
Wij hebben het als zeer prettig ervaren om onze keuken door adee keukens te laten plaatsen. De voorlichting was prima. Ook de montage werd vakkundig uitgevoerd. Bij onze levering was één fout kastdeurtje maar het werd snel vervangen door een goede. Ook het telefonisch en mail contact verliep goed. Al met al raden wij adee keukens aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Brinkman op vrijdag 29 jan 2016 '16
We hebben een keuken incl apparatuur gekocht. Onze ervaring is goed. Er waren eerst wat misverstanden maar die zijn goed gekomen. De monteur zijn we heel te vreden over. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd. We zouden het zeker aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Adee heeft het 100% correct uitgevoerd”
Door Jan op woensdag 5 dec 2012 '12
Onze ervaring is goed. Prijs/kwaliteitverhouding is redelijk goed. Service is uitstekend. Levering is goed
Klachten/vragen worden goed opgelost. Let goed op maatvoering bij nieuwbouw dan kan Adee hier op inspringen. Ik raad dit bedrijf aan vanwege de kwaliteit van leveren en de bedrijfsleider.
Reactie of foto toevoegen
“Weer naar Adee”
Door N. Hovenier op zondag 3 nov 2013 '13
Ca. 5 jaar geleden onze keuken gekocht bij AD in Rijssen. Via een bekende terecht gekomen maar zeer goed en uitgebreid geholpen. Nu willen we onze keuken uitbreiden en wederom naar Adee gegaan. Dat zegt genoegd lijkt ons.
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door marc op maandag 3 jun 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Normaal. Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Normaal. Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Uitstekend. Is de levering goed verlopen? Goed. Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Uitstekend. Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Altijd eerst controleren op de haaksheid van de betreffende ruimte. Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ik adviseer ze altijd wel bij m'n klanten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door wendy op vrijdag 6 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We hebben een goede service ervaren, Adee komt afspraken na en is helder in prijs en service. Bij problemen word direct een oplossing gezocht. Keuken is netjes gemonteerd en afgewerkt zoals wij dat graag wouden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H. op de Woerd op zondag 24 dec 2017 '17
Er zijn korte lijnen, waardoor communicatie goed verloopt, iets wat anno 2017 nog wel eens misgaat bij bedrijven. Altijd handig als er iets verkeerd gaat of als je met vragen zit. Opvallend positief vond ik de montage. De montage van de keuken verliep goed, geen haastwerk, netjes werkend, monteurs met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Er gaan altijd wel dingen mis bij het plaatsen van een keuken (dat kan niet anders), maar ADEE loste dat snel en adequaat op. Verkoopproces is helder, je weet goed waar je aan begint. Ook hier werd goed meegedacht daar ik een probleem had met de plek waar de afzuigkap moest komen. Ongevraagd zocht de verkoper hier een goede oplossing voor. Een bezoek aan ADEE is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mijke op zaterdag 27 sep 2014 '14
Een mooie keuken voor een prima service. De levering was niet direct helemaal juist maar werd met volle tevredenheid opgelost. Er zaten namelijk de verkeerde handgrepen bij en het waren er ook niet voldoende. Dit is goed opgelost en wij hebben er ook geen last van gehad. Het personeel is vriendelijk en wil graag een goed product en een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gerrit en Janny van Eerde op woensdag 1 feb 2017 '17
Onze bedoeling was om meerdere keukencentra te bezoeken. Het bleef echter bij een bezoek en wel bij Adee keukens in Rijssen. We werden heel professioneel geholpen door de heer Boertje. Hij heeft in alle rust onze bedoelingen goed begrepen. Ook het visueel maken van onze keuze, die wij van de heer Boertje mochten ontvangen via de mail, vonden we uitstekend. Ook nu de keuken is geplaatst, zijn we erg tevreden. Kortom Adee keukens is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Johan op vrijdag 7 dec 2012 '12
Goede kwaliteit. Goede service. Een goede afhandeling van de klachten. Zijn ook zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf is aanbevelenswaardig”
Door Fam. Hammink, Almelo op vrijdag 17 jul 2015 '15
De behandeling in de showroom was prettig. We werden goed voorgelicht in de keuze van onze nieuwe keuken. Afspraken werden goed nagekomen, en de aflevering en plaatsing waren perfect. Afspraak was afspraak. Al met al goede ervaring met dit bedrijf, en aanbevelenswaardig.
FOTO VAN FAM. HAMMINK, ALMELO
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en duidelijke afspraken”
Door Karin op zondag 9 dec 2012 '12
Ik heb mijn keuken bij Adee gekocht. Prima advies en er werd meegedacht over de opstelling / mogelijkheden waarbij gelijk rekening werd gehouden met mijn budget. Levering en plaatsing was volgens afspraak. Communicatie is duidelijk en helder. Ik ben zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“tevreden klant”
Door Diny op maandag 10 dec 2012 '12
Geen overdreven verkooptactiek.
Klachten zijn binnen een week verholpen.
Levering/kwaliteit goed.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken”
Door r van denberg op zaterdag 16 feb 2013 '13
ik ben tevreden over de keuken en zit er prima uit, ze helpen goed als er problemen zijn en lossen dit snel op. de prijs is redelijk, kan altijd minder en een kleine korting is altijd fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Bart en Corina van Kleef, Ochten op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben inmiddels de derde keuken bij ADEE keukens gekocht en zijn We zijn erg tevreden over het deskundige advies en de persoonlijke benadering. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst. Een kleine beschadiging van een van de kastdeurtjes - die tijdens het transport is opgelopen - werd zonder problemen opgelost. Wij raden iedereen ADEE- keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Offenberg op zondag 22 jun 2014 '14
Via internet hebben we tussen Kerst en Nieuwjaar 2013 een bezoek gebracht aan de showroom van AD keukens in Rijssen.
Klantvriendelijk werden we ontvangen en op een plezierige wijze zijn we tot afspraken kunnen komen. Eind april kwam Willem-Jan ,als deskundige vakman,de keuken plaatsen.De granieten achterwanden kwamen zoals afgesproken enkele weken later. Helaas door een maatfout werd de keuken enkele weken later opgeleverd. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geplaatst”
Door rinie op maandag 25 feb 2013 '13
Goed geplaatst alleen jammer dat hij buiten had gestaan in regen was erg vies van de regen, ondanks plastic wat er om heen zat.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Familie Lobbert op dinsdag 18 okt 2016 '16
Tevreden met het eindresultaat. Goed geholpen en mooie keuken. Netjes geplaatst, echter wel even een aantal opleverpuntjes, hier achteraan gemoeten, uiteindelijk netjes opgelost. Minder, minimale uitleg apparatuur, daarnaast problemen met afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig tot geen klachten”
Door Andre en Marianne 1340141 op maandag 23 sep 2013 '13
Wij zijn tevreden over de kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is oké. We zijn ook tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. De levering is prima verlopen. We hebben weinig tot geen klachten, alleen de rommel van het installeren van de keuken mag meer opgeruimd worden, dat hebben we doorgegeven dus daar gaat men in de toekomst aan werken. Nog een tip: als je een koof laat bouwen moet je vragen of het van hout is en geverfd moet worden of van het materiaal waar de keuken van is gemaakt. Wij zouden dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier kijken”
Door I De Jong en P Schaadt op donderdag 12 nov 2015 '15
Komen de afspraak na. keuken monteurs werken zorgvuldig, ik zou iedereen die een keuken zoekt altijd even bij Adee keukens gaan kijken. er wordt goed met je mee gedacht hoe je de keuken wilt hebben.
FOTO VAN I DE JONG EN P SCHAADT
Reactie of foto toevoegen
“Montage geslaagd op kromme muur”
Door M.Smits op zaterdag 28 mei 2016 '16
Prima service, goed gemonteerd en afgewerkt en de koof goed aangepast op een kromme muur. Keuken werkt soepel maar nog weinig gebruikt omdat ik er nog niet woon. Vriendelijk en prettig geholpen door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim voor montage”
Door Oltwater op donderdag 3 sep 2015 '15
keuken gekocht bij Adee keukens, zeer goed geholpen en geadviseerd. Er werd ons toegezegd dat als er problemen zijn het altijd wordt opgelost en wij moeten zeggen dat dit met 110 procent is gebeurt. Er waren wat puntjes, maar ik hoorde van veel mensen die een keuken kochten dat het nooit in een keer goed gaat, bij ons dus ook maar het is keurig opgelost. Wij willen vooral de monteur Jan Willem een dikke pluim geven top. Wij zouden Adee keukens zeker aanraden je wordt heel goed behandelt en ze zijn vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Bianca semmekrot op zondag 6 sep 2015 '15
Prettige verkoper en ook de installateur was vakkundig en prettig.
Vooral de reactie Vh bedrijf toen ze kwamen installeren maar de muren nog te nat waren: " geen probleem, we maken gewoon een nieuwe afspraak". Kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marcel Cents op zaterdag 13 sep 2014 '14
Via Qasa.nl zijn wij bij Adee keukens gekomen. Wij zijn heel tevreden over klantvriendelijkheid van de verkopers. De verkoper vertelde ons dat de service bij Adee keukens verder ging eigenlijk normaal is. Dat is natuurlijk goed om te horen. Alles is naar wens verlopen. Daarover zijn we ook enkele keren gebeld. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door H. Smit op vrijdag 4 apr 2014 '14
Zeer goed bedrijf, luisteren goed naar de wensen en doen niet meteen het duurste voorstel en laten je zelf beslissen. Zeer goede service bij de after sales. Alles is mogelijk bij hun geen gedoe, doen prima voorstellen voor inbouw apparatuur zeer veel keus.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken”
Door T. Hakvoort op vrijdag 5 dec 2014 '14
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij adee keukens, we zijn zeer goed en gezellig geholpen met warm brood en gebakken kip erbij ,goede uitleg overal van, de keuken is op tijd en correct geleverd er mankeert totaal niks aan, alles netjes afgewerkt tot in de details, een mankementje aan afwasmachine maar is direct opgelost ,ze waren niet de goedkoopste maar het is wel een aanrader goed bedrijf alles word opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door I.Luby op vrijdag 4 apr 2014 '14
Ik ben tevreden over de kwaliteit, de prijs, de klantvriendelijkheid, de service en de levering. Ik heb geen klachten. Ik zou iedere keukenkoper ADEE Keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“een echte aanrader !”
Door Fam. Mol op vrijdag 5 dec 2014 '14
via een tip van familie zijn wij bij Adee keukens in Rijssen terecht gekomen, wat ons bij binnenkomst gelijk al opviel was de klantvriendelijkheid het gevoel was goed. Wij hebben dankzij Erjan de Bruin een prachtige keuken gekocht, die helemaal naar onze wens is, niet alleen qua uiterlijk, maar ook praktisch is ingericht. Ook over de levering van de keuken, zijn wij meer dan tevreden, zelf toen door een tegenval in de bouw, de leverdatum niet haalbaar was, was het geen probleem om een nieuwe datum te plannen. De montage van de keuken is secuur en perfect verlopen. Kortom voor ons is Adee van begin tot het einde een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe ervaring”
Door C.A. 't Hart op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren op zoek naar een nieuwe kookplaat voor onze alleenstaande dochter. Graag tegen een gereduceerde prijs. Doordat dit wel de grootste maat 90 x 50 cm met 5 kookzones moest zijn, bleek dit een hele opgave. Adee keukens reageerde spontaan op mijn emailverzoek wat ik via ARDI keukens in Sint Annaland, Zeeland had verstuurd. Deze verstuurde mijn vraag via de DB groep,waarbij ook ADEE keukens is aangesloten. ADEE belde mij met een showroomaanbieding (prima nieuwe plaat met fabrieksgarantie) Prima prijs, nog in Spijkenisse thuisbezorgd ook! Bijzonder klantvriendelijke benadering en oplossingsgerichte aanpak wat betreft de levering. Geweldig dus voor onze dochter opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
FOTO VAN JAN HAGENBEEK
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door D Dijkstra op maandag 29 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen. Goede voorlichting, duidelijke offerte en prijsafspraak. Vervolgens goede afspraken omtrent betaling en plaatsing. Plaatsing door monteurs van Adee, welke zeer kundig en precies de keuken geplaatst hebben, inclusief aansluitingen van water en elektra! Kortom wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe keuken van Adee.
FOTO VAN D DIJKSTRA
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Zaak om langs te gaan”
Door Niels op donderdag 13 jul 2017 '17
Zeer goede ervaring met Adee keukens. Adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en komen met goede oplossingen en adviesen. Geen opdringende verkopers, maar zulk vrijblijvend advies dat je er ook vertrouwen in krijgt en graag daar een keuken afneemt. Opstelling in de showroom (Rijssen) is uitgebreid en overzichtelijk en bied genoeg inspiratie. Aflevering was netjes en correct. Bij ons ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen en Adee mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen. Kortom zeker een zaak om eens langs te gaan en te ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M.nijkamp op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wat opvalt is dat de gemaakte afspraken altijd worden na gekomen, en de monteurs terzake deskundig zijn
Reactie of foto toevoegen
“Ratings werden waargemaakt”
Door Edwin en Marieke op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Afgekomen op de hoge ratings zijn wij bij Adee keukens terecht gekomen. Adee keukens heeft het waar gemaakt. Er werd de tijd genomen om de keuken samen te stellen en mee gedacht over een snelle leverdatum. Zowel de aflevering van de keuken als de plaatsing gingen netjes, rustig en bekwaam. De paar opleverpunten werden snel en zonder problemen opgelost. Tevens werd een smetplint langs de korte zijde van het blad welke we vergeten waren te bestellen zonder meerprijs achteraf geleverd en geplaatst. De installatiemonteur van Adee keukens is een echte vakman, de keuken staat er superstrak bij. Adee keukens bedankt, afspraak is inderdaad afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door CL op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen door Adee. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles in 1 keer goed geleverd en zeer zorgvuldig geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve reacties op deze site”
Door Dirk en Petra op maandag 20 mei 2013 '13
Door positieve reacties op deze site zijn wij bij Adee terecht gekomen. Ook wij zijn erg tevreden met de aankoop en montage van onze nieuwe keuken. Keurig afgeleverd en netjes geïnstalleerd door eigen monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Karin Wieringa op donderdag 16 nov 2017 '17
Vanaf het begin proces om een keuken uit te zoeken tot aan het eind van het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Alles is in goed overleg gegaan, soms kwamen hun zelf ook met goeie ideeën over hoe je het beter zo kunt doen of niet. Ze werken zeer nauwkeurig, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN KARIN WIERINGA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Walter Beunk op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht. wij zijn hier zeer goed geholpen in tegen stelling tot andere concurrenten. Vandaar dat onze keuze ook hier op viel. Ze hebben vakwerk afgeleverd de keuken staat er strak bij. Ik beveel anderen aan gebruik te maken van deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen jullie aan”
Door Fam. ter Harmsel op dinsdag 18 aug 2015 '15
Vandaag de laatste afwerking van onze nieuwe keuken van AD keukens in Rijssen. Zeer klant vriendelijk en meedenkend .....en aardige monteurs die alles super hebben geplaatst. Even door de "rommel" heen kijken, maar dan staat er ook wat. Bedankt mensen, we hebben een top keuken en we bevelen jullie graag aan.
FOTO VAN FAM. TER HARMSEL
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door H. Dekker op vrijdag 9 feb 2018 '18
We zijn professioneel geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Er waren zeer veel mogelijkheden. Ook is de keuken netjes geplaatst. De communicatie via mail verloopt naar wens. Veel informatie gekregen. Echt een aanrader om naar ADEE keukens in Rijssen te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 '14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden!”
Door Linda op vrijdag 22 mrt 2013 '13
De keuken voor onze nieuwbouw woning is 2 weken geleden gebracht door Adee Keukens en inmiddels geplaatst. Het is een mooie keuken geworden, zoals we in goed overleg met Adee uitgezocht en getekend hadden. Bij Adee zijn de medewerkers heel klantvriendelijk, bij vragen kunnen we altijd bellen en ze kennen je persoonlijk. Eventuele klachten werden snel en probleemloos opgelost. Over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen omdat de keuken nog niet in gebruik is. Wij hebben er wel alle vertrouwen in dat dit goed is. Adee keukens raden wij zeker aan, in overleg wordt er een keuken getekend naar ieder budget en de service is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A en B op woensdag 22 mei 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De contacten die wij met de verkoper hebben gehad zijn heel prettig verlopen. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de ervaren, punctuele en vriendelijke monteur. Er zat helaas een vlek in het aanrecht waar het bedrijf van de aanrechtbladen voor terug moest komen. De contacten hierover verliepen goed en inmiddels is de vlek gelukkig verwijderd. Er is niets meer van te zien. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en raden iedereen aan een keuken bij Adee Keukens te kopen op basis van de vriendelijke en niet opdringerige bejegening, service en prijs /kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Arjan en Jantine van de Willige op maandag 21 mrt 2016 '16
Ruim 10 jaar geleden hebben wij ook al een keuken bij Adee Keukens gekocht. De ervaring was toen al super en daarom besloten we voor onze nieuwe woning opnieuw naar Adee Keukens te gaan. Erjan de Bruin heeft ons wederom super geholpen en we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. van Noort op dinsdag 26 jan 2016 '16
Een prima ervaring, van eerste ontvangst tot en met de oplevering. Super aardig, kennis van zaken. Ontwerp en onderhandeling prima. Vakkundige installatie, oog voor detail. Extra zaken als aftimmering, koof, etc. geen probleem. Ook een paar kleine dingetjes na oplevering (bijv. terugslagklep in afzuiger) werd zonder problemen netjes geïnstalleerd. Het resultaat is prima, degelijk, goed gedaan. Tevreden dus! Dus ga niet naar van die schreeuwers, gewoon broodjes eten bij Adee, dan komt alles goed :)
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Rene Rougoor op zaterdag 14 jan 2017 '17
Prima bedrijf komt haar afspraken na voor een eerlijke vooraf duidelijke prijs. Als er iets is wordt er naar een passende oplossing gezocht. En niet te vergeten de heerlijke soep en eigen gebakken brood.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Karen Roelofs op zaterdag 14 jan 2017 '17
Men is duidelijk, neemt de tijd en zoekt actief mee naar oplossingen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Geen druk om beslissingen te nemen. Ook de afspraak dat er niet onderhandelt wordt over de prijs, maar dat er een scherpe prijs uitkomt. Dat klopte volledig! Het scheelt een hoop gezeur en ergernis.
FOTO VAN KAREN ROELOFS
Keuken met barzit
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Niels op vrijdag 14 nov 2014 '14
Onze ervaringen bij Adee Keukens zijn uitermate positief te noemen. Vanaf dag één was duidelijkheid over het te wandelen traject. De keuken is volledig volgens afspraak geleverd dus de slogan 'afspraak is afspraak' is volledig terecht.
FOTO VAN NIELS
Front aanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door H Plas op woensdag 10 feb 2016 '16
Heel goed is alles verlopen alleen jammer dat het niet afgemaakt kan worden. we hebben de zij wand vroegtijdig doorgegeven. Plaatsing was super, pluim voor de monteur, verder kan ik iedereen het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende zaak en fijne samenwerking”
Door ben en ria nijland op maandag 7 apr 2014 '14
De kwaliteit en prijsverhouding krijg je volgens ons bij niemand zo. De levering was zelfs nog eerder dan afgesproken,net voor de levering moest er nog iets verandert worden en na een telefoontje was dat al geregeld. Met de verkoop van de keuken werdt er goed meegedacht en kon er van alles geregeld worden. De afwerking was heel precies en er is echt niets verkeerd gedaan en het is een super mooie keuken geworden nog mooier dan verwacht,ik raad daarom ook iedereen aan om bij ADEE een keuken te kopen,super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Arjan en Wendy op donderdag 24 sep 2015 '15
Wat een verademing was deze ervaring bij ADEE keukens. We zijn bij de aankook op een rustige, fijne en gezellige manier geholpen en geadviseerd, onder het genot van een bakje koffie met zelfgebakken krentebrood, waar vind je dat nou tegenwoordig nog. De plaatsing is echt heel goed gebeurd, de monteur was rustig en deed alles op een nette en keurige manier, waarbij er regelmatig wwerd opgeruimd, om zoedoende de overlast m.b.t. stof en rommel zoveel mogelijk te beperken. Het eindresultaat mag er zijn, we hebben een prachtige keuken precies wat we wilden en zijn op een hele fijne manier vanaf het begin geholpen. Aan dit bedrijf mogen er veel een voorbeeld aan nemen hoe het zou moeten gaan bij zo`n aanschaf, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Eijkelkamp op zaterdag 29 sep 2018 '18
goed en vriendelijk geholpen, dachten met ons mee, namen alle tijd voor ons om tot een mooi resultaat te komen, wij zijn helemaal tevreden. Wij hebben een mooie keuken hier gekocht!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak meer dan waargemaakt”
Door Hennie en Truus Janssen op zondag 15 jan 2017 '17
Toen wij in 2016 aan een nieuwe keuken toe waren zijn we nadat we op Qasa hadden gezien dat ze een geweldige beoordeling hadden naar Adee-keukens in Rijssen gegaan. We zagen daar een prachtige keuken. Op basis van deze keuken hebben we samen met Erjan de Bruin van Adee-keukens een ontwerp voor onze keuken gemaakt. Hij kwam met een paar goede tips die we graag in het ontwerp hebben gebruikt. Dit heeft er toe geleidt dat er na een paar maanden een geweldig mooie keuken bij ons is gemonteerd waar we zeer tevreden over zijn. Ook alle lof voor de monteurs (Jan Willem en Johan) die de keuken met grote vakmanschap hebben geplaatst. Wat ons betreft heeft Adee-keukens de leuze afspraak is afspraak meer dan waargemaakt. Wij kregen bij Adee-keukens een goed gevoel bij de hele gang van zaken wat ze helemaal hebben waargemaakt, waarvoor we ze zeer erkentelijk zijn.
FOTO VAN HENNIE EN TRUUS JANSSEN
Geweldig mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Esther (Utrecht) op dinsdag 20 feb 2018 '18
Door familie aangeraden, kwamen we bij Adee terecht. Meteen het eerste gesprek gaf vertrouwen: duidelijk, vriendelijk, direct, mooie keukens, goed in meedenken, advies gevend én een duidelijke en reële offerte. Vervolgens communiceerden de mensen van Adee - zowel op kantoor als in de montage - op een prettige manier, informeerden ons over de stand van zaken. Er werd eerst - weken vóór de plaatsing van de keuken - een ombouw en een verlaagd plafond gemaakt door de mensen van Adee, zodat 'onze' stucadoor en de schilder daarna alles in orde konden maken vóór plaatsing. Het monteren van de keuken gebeurde in twee dagen door uiterst vakkundige en vriendelijke mensen. Vanuit kantoor is er steeds even een telefoontje geweest of alles naar wens was en werd er buitengewoon adequaat gereageerd als dat nodig was. We zijn blij met de keuken zelf, maar minstens zo blij met de manier waarop we door de mensen van Adee zijn geholpen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Gelukt”
Door Harry van Beuzekom op donderdag 22 mrt 2018 '18
Keuken gekocht, verkoper Maarten Huigenbosch, lastig klusje omdat keukenblad gespaard diende te worden, maar uiteindelijk wel gelukt;
After sales: prima er moest een gat nog worden dichtgemaakt is ook gebeurd; Prettige digitale foto's; 2 kleine tips:
a. meet vooraf goed op hoe hoog het keukenblad moet zijn ergonomisch, nu kwamen we daar wat laat achter;
b. monteur boorde in een afvoerpijpje, was alleen en aan het eind van de dag; reageerde een beetje panisch> back up goed inregelen dus. Beveel Adee keukens van harte aan bij anderen!
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede ervaring”
Door Smit J.T. op maandag 7 apr 2014 '14
Adee was voor ons totaal onbekend, per toeval op het spoor gekomen. Direct een goed gevoel, prettig geholpen en een mooie keuken uitgezocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en een goede service. Zeer netjes geplaatst en kleine klachten prima opgelost. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Fam A. Dikkescheei op dinsdag 9 jun 2015 '15
Een zeer goed en deskundig advies door de heer De Bruin in een rustige informele setting werd voor ons tijd gemaakt. Er werd ons niks opgedrongen, advies gegeven en wij konden toen de keuze maken. Voor ons was het de eerste keer dat wij een nieuwe keuken kochten, dus totaal geen ervaring. Ook de samenwerking tussen Adee-keukens en de heer Berkel van het gelijknamige bedrijf Frits Berkel verliep vlekkeloos. Ook de complimenten aan de heer Berkel voor het zeer deskundige advies, zijn antwoorden op onze vragen. En de zeer professionele hulp van hem bij het demonteren van de oude keuken, de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de nieuwe keuken. Hulde aan beide firma's!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Bram de Vent op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. Zowel in het "verkooptraject" als bij de plaatsing en afhandeling zijn we erg goed geholpen! Er is zelfs later nog een monteur langs gekomen om de keuken plinten te monteren (dat kon bij de plaatsing nog niet omdat de vloer nog gelegd moest worden). Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe hoekkeuken”
Door Adriaan Morren op zaterdag 26 okt 2013 '13
Bij Adee keukens onze nieuwe keuken gekocht. Hiervoor (in ons oude huis) een keuken bij Paul Roescher gekocht, zijn we op zich ook goed geholpen, maar hier werd verder met ons meegekeken en gedacht. Nu hebben we een pracht van een keuken, geweldig om erin te werken en om er naar te kijken. We zijn goed geholpen en goed tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Adee, uitstekende keus!!”
Door Fam. Lankamp op dinsdag 8 apr 2014 '14
Wij hebben onze keuken bij Adee Keukens gekocht en zijn hier nog steeds heel tevreden over. Het uitzoeken, leveren en plaatsen is allemaal goed en soepel verlopen. We hebben enkele probleempjes na de tijd gehad maar deze zijn snel en goed verholpen. Service is ZO!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer de moeite waard”
Door Jan wieger pen op donderdag 18 mei 2017 '17
Prima keuken,zeer vakkundig geinstalleerd. Goed mee gedacht door de verkoper,dit vermeld ik omdat er een beperkte ruimte aanwezig is. Ff wat meer tijd voor tekening/schets genomen en een zeer prachtig resultaat. Mensen een keuken kopen bij Adee Keukens is zeer de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet volledig”
Door J.C.H. Heuzels op dinsdag 22 mei 2018 '18
Via de website kennis gemaakt met Adee Keukens in Rijssen. Meerdere gesprekken met verkoper Wiljan Jansen verliepen heel plezierig. Er werd duidelijk met ons meegedacht en ruim tijd voor ons genomen. De plaatsing van de keuken was exact op de afgesproken dagen en werd uitgevoerd door vriendelijke, zeer bekwame en meedenkende monteurs Johan en Gertjan. De keuken ziet er schitterend uit en voldoet volledig aan onze wensen. Wij kunnen Adee keukens voor de volle 100% bij een ieder adviseren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam Wessels op donderdag 25 jun 2015 '15
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf kleinschalig alle tijd eerlijk advies en prachtige keukens netjes en zorgvuldig geplaatst door hun eigen monteur. Wij zijn bij adee keukens terecht gekomen via internet de ervaringen van andere te lezen,nou daar is geen woord aan gelogen dus zoekt u een andere keuken dan bent u in Rijssen aan het juiste adres,
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt afspraken na”
Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Jansen op woensdag 9 apr 2014 '14
We hebben in 2008 een keuken bij Adee keukens in Rijssen gekocht. We zijn uitstekend geholpen, ook het plaatsen is geheel volgens wens en afspraak verlopen. Na een aantal jaren waren er wat probleempjes. Na 1 telefoontje zijn ook die keurig verholpen. Afgelopen jaar hebben we onze kraan vervangen door een "kokend water kraan", uiteraard ook weer via Adee keukens. We genieten iedere dag van onze keuken en hebben Adee keukens al bij meerdere vrienden aangeraden. Mochten we ooit toe zijn aan een nieuwe keuken dan gaan we zeker weer naar Adee keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Wederom zeer tevreden”
Door Ingrid Driessen op woensdag 10 jun 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken bij Adee gekocht (nu voor een ander huis, we zijn tussendoor verhuisd). En wederom zijn wij zeer tevreden. Ondanks dat het 10 jaar geleden was werden we nog herkend door bedrijfsleider, dat voelt gelijk goed. We hebben altijd fijn overleg gehad, er werd naar ons geluisterd. Alles is keurig verlopen. Ook het plaatsen ging heel netjes en vakkundig, een heel prettige monteur! Een eventuele volgende keer gaan we weer naar Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Met Adee in zee”
Door Dick Konijn op maandag 7 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is prima. We hebben niet gekozen voor een goedkopere keuken dus kwaliteit mag je ook wel verwachten. Prijs kwaliteit is wat ons betreft goed. Klantvriendelijkheid en service geven wij een 10! Bij Adee Rijssen heeft men geduld en het overleg is in een prettige sfeer verlopen. De levering is volgens afspraak verlopen. Een paar kleine klachten zijn binnen korte termijn naar behoren opgelost. Een tip voor andere kandidaat-kopers is om door te vragen bij wensen omtrent de keuken. Veel is mogelijk en daarom hebben wij een keuken laten plaatsen die niet standaard in de winkel staat opgesteld. We zouden zeggen: Ga met een gerust hart met Adee in zee!!! Afspraak is bij hun daadwerkelijk afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Top !”
Door Reterink JW op donderdag 12 jun 2014 '14
Voor onze bijkeuken kasten en werkblad uitgezocht bij AD keukens. Er werd volop meegedacht om tot een uitstekende oplossing te komen. Niets was teveel. We hebben eerder in 2008 onze keuken bij Adee gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van der Veen op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf de afspraak in de showroom tot aan het plaatsen en de service daarna. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Henri op zaterdag 15 jul 2017 '17
Perfect alles was aanwezig 1 ding van de wasbak er niet maar die had ik binnen een aanzienbare tijd binnen gewoon super de volgende keuken ga ik zeker weer naar adee
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige samenspraak”
Door Gerdi en Paulus op donderdag 6 mrt 2014 '14
Via via kwamen wij bij een zeer behulpzame Dirk Jan. Hij nam alle tijd, omdat wij precies wisten wat we wilden was dit erg prettig want het moest wel binnen een budget passen. Er werd zelfs een artikel aangeboden waar ze geen dealer van zijn. Dit alles voor een nette prijs. De installatie werd deskundig uitgevoerd, toen bleek dat er iets verkeerd was met het aanrechtblad werd dit gelijk opnieuw besteld en later keurig geïnstalleerd. Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen , Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.