Feedback
9,6

Adee Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB Keukens een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze bestellers en de administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Artic Keukens (Utrecht)
Arma Keukens (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.


Ervaringen
Er zijn 275 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren224 ervaringen
4 sterren48 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 '19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijfscultuur”
Door fam. Nijhof op woensdag 6 feb 2019 '19
Wij vonden onze mooie keuken na wat zoeken uiteindelijk bij Adee. De reviews zijn zeer goed. Maar het was echter niet alleen de keuken, maar ook de bedrijfscultuur die binnen dit bedrijf heerst, dat ons over de streep trok. Het gevoel en ervaring dat hier niet gemanipuleerd wordt, dat er met eerlijke prijzen wordt gerekend, de transparantie, vriendelijkheid in de contacten en dat er goed wordt meegedacht in de wensen en mogelijkheden. Het maximaal haalbare in de ontwerpfase is uiteindelijk geworden tot een mooie en praktische keuken. Voor de installateur wordt een duidelijke tekening meegeleverd. Bij de plaatsing werd zeer netjes gewerkt. Met een deel van het aanrechtblad ging het door een ongelukje helaas even fout. Maar binnen een week was het nieuw bestelde deel binnen én geplaatst. Top service. Afspraak is afspraak is bij Adee geen loze kreet. Adee keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van der Veen op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf de afspraak in de showroom tot aan het plaatsen en de service daarna. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Walter Beunk op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht. wij zijn hier zeer goed geholpen in tegen stelling tot andere concurrenten. Vandaar dat onze keuze ook hier op viel. Ze hebben vakwerk afgeleverd de keuken staat er strak bij. Ik beveel anderen aan gebruik te maken van deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sjors van Leeuwen op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keuken aangeschaft bij adee keukens. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste service alles tot in de puntjes geregeld en zeer professioneel zonder de menselijke factor te verliezen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam. Gent uit Rijssen op woensdag 18 apr 2018 '18
Een keuken gekocht en veel kunnen regelen en een uitstekende service . Dit is de tweede keuken die we hier hebben gekocht. Dat zegt genoeg toch?
FOTO VAN FAM. GENT UIT RIJSSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Meenhuis op dinsdag 6 feb 2018 '18
Zeer tevreden over het eindresultaat. Goede tips bij de aanschaf. Er werd echt met ons meegedacht door verkoper. Zeer ervaren en vakkundige monteur. De service na afloop is ook na volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrijm”
Door Fam. Karman op donderdag 7 sep 2017 '17
Keukens kijken daar en hier
Deden wij met veel plezier.
Kwamen terecht bij Adee
Wat viel dat ons reuze mee.
Geholpen door een meedenkend man
Hadden wij al snel een heel goed plan.
De plaatsing keurig net
In een dag de keuken gezet.
Iets vergeten, de service perfect
Bij ons hebben zij vertrouwen gewekt.
FOTO VAN FAM. KARMAN
Witte keuken met zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals gedacht”
Door Fam. Schooten op donderdag 6 jul 2017 '17
Beste mensen van AD Keukens, Het is geworden zoals wij het in gedachten hadden. Bedankt voor de correcte levering (100%) en de goede service. Ook dit mag gezegd worden, meestal hoor je niets als het goed is. Ga zo door.
FOTO VAN FAM. SCHOOTEN
Keuken in drie delen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim en Elly Lankamp op zaterdag 10 jun 2017 '17
Zeer tevreden! Wij werden hartelijk ontvangen met lekkere koffie, verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en ook de service was top, nadat er een klein dingetje was misgegaan. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken, dankzij Adee Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam Altena op vrijdag 12 mei 2017 '17
Alles is perfect gelopen van begin tot het eind echt een aanrader om hier een keuken te kopen! Goede service en fijne medewerkers. Deze mensen denken echt met je mee en adviseren goed. Mooie showroom en goede prijs/kwaliteit verhouding, Dus al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het graag aan”
Door Gerrit van Wijk op donderdag 2 feb 2017 '17
Bij ADEE keukens hebben we een prachtige keuken uitgezocht met veel apparatuur. We werden zeer goed geadviseerd zonder dat het opdringerig was. De keuken is door vakkundige medewerkers geplaatst. Het was een tamelijk complexe keuken en ondanks dat de mureEn niet helemaal haaks waren is hij keurig geïnstalleerd. Bij het plaatsen bleken enkele apparaten defecten te hebben. Deze zijn keurig gemaakt.Behalve dat er een mooie keuken is geleverd, is er een prima service door ADEE geboden. Wij bevelen ADEE keukens graag aan.
FOTO VAN GERRIT VAN WIJK
Complexe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Bram de Vent op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. Zowel in het "verkooptraject" als bij de plaatsing en afhandeling zijn we erg goed geholpen! Er is zelfs later nog een monteur langs gekomen om de keuken plinten te monteren (dat kon bij de plaatsing nog niet omdat de vloer nog gelegd moest worden). Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam Albers op dinsdag 13 dec 2016 '16
Zeker een aanrader, we zijn erg tevreden over de service zowel tijdens het bestellen als bij het plaatsen. Ze nemen overal netjes de tijd voor en afspraken worden gewoon nagekomen zonder moeilijk te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Jurgen & Dianne op donderdag 6 okt 2016 '16
Samengevat: Creatief, meedenkend & servicegericht! Adee Keukens heeft uitstekend meegedacht met de inrichting van onze nieuwe keuken. Met de creatieve oplossing bedacht door Erjan de Bruin hebben we een mooie en speelse keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Paar kleine schoonheidsfoutjes zijn achteraf verholpen, kortom Adee keukens kent ook een goede service! Wij zijn er tevreden en zouden het bedrijven een ieder aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen geen negatief punt noemen”
Door Fam. Timmerman op donderdag 25 aug 2016 '16
We hebben onze keuken bij Adee gekocht, nadat we nog bij 2 andere zaken hebben gekeken. Bij één van de andere zaken werd de keuken bijna twee keer zo duur, terwijl we het materiaal van de kastjes niet eens zo mooi vonden. Wij vinden het ook belangrijk dat de keukenzaak een goede service heeft, daarom viel er ook een andere zaak af. Adee heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn prima geholpen bij Adee. De montage is vakkundig gebeurd door de monteurs. Een paar weken later hebben we Adee nog de mechanische ventilatie laten aftimmeren ( keurig!) waarvoor we niet hoefden te betalen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen geen negatief punt noemen: Complimenten voor Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 '16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Denken prettig mee”
Door Freddy Keurhorst op vrijdag 15 jul 2016 '16
Bij Adee Keukens een nieuwe keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Uitstekende kwaliteit, prima service en snel en perfect geïnstalleerd. Men denkt op een prettige manier mee met de klant en is niet opdringerig (zoals helaas bij teveel keukenbedrijven).
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Borkent op vrijdag 15 jul 2016 '16
Erg tevreden over de keuken en de service .De jongens werkte erg netjes en lieten de keuken keurig achter .Ook tijdens de aankoop zelf werden we goed voorgelicht door de mensen van Adee keukens uit Rijssen
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Jeroen op vrijdag 1 jul 2016 '16
Normaal gesproken schrijf ik geen ervaringen maar als een bedrijf echt slecht levert of juist het tegenovergestelde dan maak ik graag een uitzondering om andere consumenten op de hoogte te stellen. Bij Adee keukens zijn we echt ontzettend goed geholpen, de keuken is heel netjes geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat. Bij het bezoek aan de showroom werden we ook erg netjes te woord gestaan en kwamen ze met hele transparante prijzen. Gelukkig geen koehandel en opdringerige verkopers wat al een verademing was. Dit wil overigens niet zeggen dat alles direct in 1 keer goed ging bij het plaatsen van de keuken, zo was een frontje verkeerd geleverd, we mistten een inlegplankje en waren wij onder de veronderstelling dat we bij een kastje een apothekerskastje hadden gekozen en niet gewoon een kast met standaard legplankjes (zoals achteraf wel op de op de offerte stond en wij zelf overheen hadden gekeken). Adee heeft alle restpunten netjes en vakkundig opgelost waarbij niet alleen afspraak = afspraak is (waar ze zelf graag mee adverteren) maar ook nog een stapje extra hebben gedaan. Ze hebben kosteloos het kastje omgebouwd en ook heeft de monteur nog een probleem met de kraan opgelost die we zelf hadden geïnstalleerd. Grote klasse van Adee en ik kan iedereen Adee van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede service! Groeten, Fam. Van der Voort uit Amersfoort
Reactie of foto toevoegen
“Montage geslaagd op kromme muur”
Door M.Smits op zaterdag 28 mei 2016 '16
Prima service, goed gemonteerd en afgewerkt en de koof goed aangepast op een kromme muur. Keuken werkt soepel maar nog weinig gebruikt omdat ik er nog niet woon. Vriendelijk en prettig geholpen door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Van mij ook een hoge score”
Door Melita Mertens op donderdag 31 mrt 2016 '16
Ik heb een mooie keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen. Ik kwam hier terecht, via internet. Dit bedrijf viel op omdat zij heel hoog scoren in de reviews. Een goede reden om met dit bedrijf in zee te gaan. En ja, ook van mij krijgen ze een hoge score! Wat een fijne ervaring. Echt super goed, van het begin t/m de levering en de nazorg. Het kan eigenlijk niet beter. Dank jullie wel voor deze service. En voor alle lezers: koop met een gerust hart hier je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Koers op woensdag 10 feb 2016 '16
We werden hartelijk ontvangen bij Adee Keukens, het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Helaas was er wel een moeizame onderhandeling over de uiteindelijke kosten. We hadden gehoopt dat een keuken kopen toch een leukere ervaring is, waarbij je minder hoeft te knokken voor je (bescheiden) wensen. Het gaat om een groot geldbedrag en je wilt er toch enig plezier aan beleven dit te gaan spenderen. Heb je geen heel groot budget dan kan men bij Adee je (wellicht onbedoeld) het gevoel geven dat je onrealistische verwachtingen hebt of dat je ergens niet helemaal serieus genomen wordt. Dit vonden we het enige minpuntje aan het proces van de aankoop. We begrijpen dat dit ook wel een beetje bij het 'spel' van verkopen hoort, er zijn vast genoeg mensen die hier zich prima bij voelen. We zijn inmiddels heel blij met onze keuken en de service lijkt tot nu toe goed (er moeten nog wat kleine zaken aangepast worden). De monteur communiceert helder, is vriendelijk en Adee is altijd goed per mail of telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Over het geheel genomen zijn wij redelijk tevreden over het aankoopproces en héél blij met de prachtige nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door wendy op vrijdag 6 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We hebben een goede service ervaren, Adee komt afspraken na en is helder in prijs en service. Bij problemen word direct een oplossing gezocht. Keuken is netjes gemonteerd en afgewerkt zoals wij dat graag wouden.
Reactie of foto toevoegen
“Coordinatie”
Door Eugelink op maandag 2 nov 2015 '15
Prima service....echt...afspraak is afspraak!! Problemen werden opgelost.
We zijn erg blij met onze keuken. Vooral dat adee keukens alle werkzaamheden heeft gecoordineerd !
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ooms op dinsdag 27 okt 2015 '15
Echt een aanrader! We hebben bij hun een keuken gekocht en ze hebben een super service en zijn erg klantvriendelijk. Alles is heel soepel verlopen. Ze denken ook met je mee of komen met een ander idee/oplossing. We kunnen alleen maar positief zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige mensen”
Door jan kuipers op vrijdag 16 okt 2015 '15
door deskundige mensen ben ik behandeld en zeer goede service en ze hebben zeer netjes werk gemaakt ,het kast deurtje was beschadigd door ze hebben netjes 3 weken later nieuw deurtje geplaats zeer goede service
Reactie of foto toevoegen
“Verhalen kloppen”
Door Fa. Achterkamp op vrijdag 28 aug 2015 '15
In mei hebben wij onze nieuwe keuken gekregen. Echt een super keuken! In principe maakte het mij niet uit waar we een keuken zouden kopen, maar Mijn man wilde er per se een van Adee Keukens. Volgens de verhalen en reviews zou het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf zijn en tevens zou er uitstekende service worden geboden. Zoals gezegd staat de keuken nu en van bovenstaande is geen woord teveel gezegd. Echt een topbedrijf met integere, betrouwbare werknemers! Afspraken worden echt nagekomen. Bij ons moest nog een extra kast worden gemaakt die aanvankelijk voor eigen rekening zou komen. Na plaatsing van de keuken werden we gebeld door Adee met de mededeling dat zij de kosten van de kast op zich namen als wij een lekkere taart langs zouden brengen. Nou, geen probleem natuurlijk... Kortom Adee levert echt kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Adee levert kwaliteit”
Door G. van den Brink op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. In de winkel werden we goed geholpen; er werd niet geprobeerd ons iets aan te smeren, maar we kregen duidelijk advies over wat het beste bij ons past en hoe we onze keuken het beste konden inrichten. Door late oplevering van onze nieuwbouwwoning moesten we de levering van de keuken diverse malen uitstellen, maar dit was geen enkel probleem bij Adee Keukens. Service staat hoog in het vaandel! De installatie ging zeer voorspoedig en binnen twee dagen stond onze keuken er. En dat niet alleen, alles was ook aangesloten en werkte perfect! Nog elke dag genieten we van onze prachtige keuken! Adee Keukens levert uitstekende kwaliteit en denkt echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken”
Door Averesch op woensdag 11 mrt 2015 '15
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij Adee, die in januari geplaatst is. Goed ontvangen in de zaak en men heeft veel showroom, dus eigenlijk kun je alles wat je uitzoekt ook in een van de showroomkeukens bekijken. De verkoper heeft verstand van zaken en alles is duidelijk en gladjes verlopen. Ook het plaatsen vd keuken gebeurde volgens afspraak en zeer vakkundig, klassemonteur. De extra service vond ik nog wel dat wij kort voor de tijd de bestelde vaatwasser toch nog af konden zeggen, omdat we toch nog een goede vaatwasser hadden, deze is ook zonder problemen door de monteur in de bestelde keuken geplaatst. Voor een volgende keuken, al weet ik zeker dat deze lang mee gaat, loop ik hier weer binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens, Uitstekend!”
Door Familie Zennipman op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken worden er ideeën aangedragen maar er wordt ook goed naar je geluisterd in een ontspannen sfeer. Wij hebben een koker die bovenin in onze keuken zit over het hoofd gezien waardoor de tekening aangepast moest worden, dit was geen enkel probleem. Onze keuken werd in de verkeerde kleur geleverd hier werdt acuut actie op ondernomen en is naar tevredenheid opgelost! Onze keuken is klein met scheve muren, was daardoor moeilijk te monteren zoals de monteur zei " een uitdaging"
Maar de monteur was zeer deskundig, en de keuken kwam er zonder problemen goed in. De service bij Adee keukens is heel goed, voor reparatie is 1 telefoontje naar de winkel voldoende. Wij gaan evt. bij een nieuwe keuken zeker terug naar Adee keukens Rijssen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mijke op zaterdag 27 sep 2014 '14
Een mooie keuken voor een prima service. De levering was niet direct helemaal juist maar werd met volle tevredenheid opgelost. Er zaten namelijk de verkeerde handgrepen bij en het waren er ook niet voldoende. Dit is goed opgelost en wij hebben er ook geen last van gehad. Het personeel is vriendelijk en wil graag een goed product en een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marcel Cents op zaterdag 13 sep 2014 '14
Via Qasa.nl zijn wij bij Adee keukens gekomen. Wij zijn heel tevreden over klantvriendelijkheid van de verkopers. De verkoper vertelde ons dat de service bij Adee keukens verder ging eigenlijk normaal is. Dat is natuurlijk goed om te horen. Alles is naar wens verlopen. Daarover zijn we ook enkele keren gebeld. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens: een aanrader!”
Door Jan en Ria op dinsdag 2 sep 2014 '14
Via Qasa.nl zijn we bij een (voor ons tot dat moment totaal onbekende) keukenleverancier Adee keukens in Rijssen terechtgekomen. Direct na binnenkomst: wat een verademing. Geen opdringerige verkopers met mooie praatjes. We konden in alle rust rondkijken. Voor ons stond het al gauw vast: hier gaan we mee verder, wat een aanbod en (niet onbelangrijk voor ons) dit voelt goed. In het vervolggesprek werd het goede gevoel alleen maar meer bevestigd. Er was alle tijd voor ons, er werd met ons mee gedacht en we kregen heel goede adviezen. Onze keuken is een aantal maanden geleden geleverd en geplaatst. Het hele traject is probleemloos verlopen. Wat zijn we blij met het eindresultaat. Onze complimenten voor Erjan en Jan Willem! We kunnen en zullen iedereen Adee keukens aanraden!

Aanvulling ontvangen op 9 februari 2018: Kraan van onze 4 jaar geleden aangeschafte keuken bij Adee lekte en is na 1 x poging tot herstel gewoon door een geheel nieuwe kraan vervangen door Adee en dat zonder kosten. De monteur heeft ook nog op eigen initiatief een keukendeurtje bijgesteld (stond ietwat scheef). Uitstekende klantgerichte service door mensen met hart voor de zaak. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Adee een top keukenbedrijf !”
Door Fam.H.Morsink, Enter op zaterdag 16 aug 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over Adee, alles is perfect afgewerkt, ook de schouw is erg mooi geworden! In twee dagen zat de keuken erin, dat vonden we erg snel. Klantvriendelijkheid en service is ook erg goed, ze denken in alles met je mee. Kortom: voor iedereen aan te bevelen! Erjan en Jan Willem bedankt voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Prima afgewerkte keuken”
Door F.W. op vrijdag 11 apr 2014 '14
Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken voor betaalbare prijs”
Door vd Duin op woensdag 9 apr 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Adee Keukens gekocht omdat Adee bekend staat voor goede service. Wij hebben een prachtige en luxe keuken voor een betaalbare prijs als je vergelijkt met andere keukenzaken. Alles is verder goed verlopen,de levering de plaatsing etc. Er waren wat problemen met het stenen werkblad maar die zijn ook netjes opgelost door een specialist. Wij raden Adee echt aan. Er is goede service, advies en voor elk budget een keuken te koop.
FOTO VAN VD DUIN
Reactie of foto toevoegen
“Adee, uitstekende keus!!”
Door Fam. Lankamp op dinsdag 8 apr 2014 '14
Wij hebben onze keuken bij Adee Keukens gekocht en zijn hier nog steeds heel tevreden over. Het uitzoeken, leveren en plaatsen is allemaal goed en soepel verlopen. We hebben enkele probleempjes na de tijd gehad maar deze zijn snel en goed verholpen. Service is ZO!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door KH op maandag 7 apr 2014 '14
Goede service en vriendelijke medewerkers. Plaatsing van de keuken binnen 2 dagen gebeurd. Er was 1 kastje gevallen tijdens het transport en hier wordt binnenkort een nieuwe voor geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede ervaring”
Door Smit J.T. op maandag 7 apr 2014 '14
Adee was voor ons totaal onbekend, per toeval op het spoor gekomen. Direct een goed gevoel, prettig geholpen en een mooie keuken uitgezocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en een goede service. Zeer netjes geplaatst en kleine klachten prima opgelost. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door I.Luby op vrijdag 4 apr 2014 '14
Ik ben tevreden over de kwaliteit, de prijs, de klantvriendelijkheid, de service en de levering. Ik heb geen klachten. Ik zou iedere keukenkoper ADEE Keukens aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door H. Smit op vrijdag 4 apr 2014 '14
Zeer goed bedrijf, luisteren goed naar de wensen en doen niet meteen het duurste voorstel en laten je zelf beslissen. Zeer goede service bij de after sales. Alles is mogelijk bij hun geen gedoe, doen prima voorstellen voor inbouw apparatuur zeer veel keus.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door J van Dijk op vrijdag 4 apr 2014 '14
Adee keukens levert een goede prijs kwaliteit keuken, zijn klantvriendelijk en een uitstekende service. Een correcte levering en geen enkele klacht. Het plaatsen van de keuken is uitgevoerd door nette vakbekwame monteurs. Deze keuken leverancier raden wij aan voor zijn klantvriendelijkheid, komen de afspraken na, een goede service en gemotiveerde medewerkers, één woord een "UITSTEKEND"
Reactie of foto toevoegen
“zeer aanbevolen”
Door G.J.Paalman op donderdag 20 mrt 2014 '14
Goed advies, prima keus, actief meedenken, prijsbewust, geven ook aan waarop nog bespaard kan worden. Perfecte plaatsing, goede service tot nu toe. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 '14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens Rijssen, nog nooit zo goed geholpen!!”
Door Vj Vorst op maandag 3 feb 2014 '14
Ben erg tevreden over de kwaliteit van Adee keukens in Rijssen. De prijs verhouding tot kwaliteit is erg goed, je krijgt niet alleen de keuken incl inbouwen, maar ook de rand gebeuren bv. Kolf afzuiger. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Wordt goed naar je geluisterd en neemt goed de tijd. De levering is perfect gelopen, nog eerder dan de planning was, top!! Wij zouden Adee keukens aan andere mensen zeker aanraden. We waren erg teleurgesteld in andere keukenboeren en kwamen door een reclame blad, Adee keukens tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe keuken”
Door A.J. Hams op zondag 24 nov 2013 '13
Onze ervaring met ADEE is uitstekend ze kwamen klantvriendelijk over en met goede voorwaarden. Dit deed ons besluiten om hier ons keuken te kopen. Hier hebben we geen spijt van gehad de levering en het plaatsen van de keuken verliepen goed, ondanks wat mankementjes wat ze zelf ontdekt hadden, hebben ze gelijk actie ondernomen. Onze keuken ziet er tip top uit. We kunnen niet anders zeggen dat de service goed is en ze doen wat ze zeggen. ADEE keukens is voor ons en anderen een echte aanrader. Hun motto klopt.
Reactie of foto toevoegen
“afspraak is afspraak”
Door JWM op dinsdag 19 nov 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Adee keukens raden wij aan, omdat de service en klantvriendelijkheid uitstekend is en vooral "afspraak is afspraak" voor ons doorslaggevend was. De levering en plaatsing is dan ook prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede service”
Door Frank Hulleman op dinsdag 22 okt 2013 '13
In november 2005 hebben wij bij À-D keukens in Rijssen een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het begin hebben wij het personeel van À-D als zeer professioneel ervaren. Dit geld voor het advies , de begeleiding maar vooral voor de deskundige montage. We hebben erg veel positieve reacties van onze kennissen kring gekregen. Nu na 8 jaar begon het lakwerk van het deurtje van de vaatwasser los te raken. Geen probleem volgens À-D wordt vervangen onder garantie. Een fantastische service. Dit mag worden vermeld. Fam. Hulleman Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Met Adee in zee”
Door Dick Konijn op maandag 7 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is prima. We hebben niet gekozen voor een goedkopere keuken dus kwaliteit mag je ook wel verwachten. Prijs kwaliteit is wat ons betreft goed. Klantvriendelijkheid en service geven wij een 10! Bij Adee Rijssen heeft men geduld en het overleg is in een prettige sfeer verlopen. De levering is volgens afspraak verlopen. Een paar kleine klachten zijn binnen korte termijn naar behoren opgelost. Een tip voor andere kandidaat-kopers is om door te vragen bij wensen omtrent de keuken. Veel is mogelijk en daarom hebben wij een keuken laten plaatsen die niet standaard in de winkel staat opgesteld. We zouden zeggen: Ga met een gerust hart met Adee in zee!!! Afspraak is bij hun daadwerkelijk afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Hans op maandag 23 sep 2013 '13
Wij hebben in 2009 onze nieuwe woning laten bouwen en zijn bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken niet over één nacht ijs gegaan. We zijn bij vier a vijf keukenzaken een offerte wezen opvragen waarbij gelijk al duidelijk werd dat er een redelijk prijsverschil tussen de onderlinge keukenzaken zat. Wat voor ons heel belangrijk is geweest in de besluitvorming is het serviceniveau wanneer de keuken eenmaal is verkocht en er een gebrek is geconstateerd. Adee keukens was niet het goedkoopst maar de ervaringen van anderen wat betreft de service hebben voor ons de doorslag gegeven. Laat ik vooropstellen dat de prijs gewoon concurrerend was.

Uiteindelijk is de keuken perfect naar wens geplaatst zoals afgesproken en was alles exact zoals afgesproken met Adee Keukens. Nu, bijna vier jaar later hadden we een paar kleine dingen waar we Adee keukens om hulp hebben gevraagd. Er zat een kraan los en een reservoir van het zeeppompje was bij de schroefdraad afgebroken. Dit hebben wij voorgelegd bij Adee en een week later is de monteur die onze keuken destijds heeft gemonteerd geweest en heeft de kraan vakkundig vastgezet. Geen rekening van gezien! Tevens konden wij kosteloos een Nieuw reservoir ophalen om de oude te vervangen! Dit is voor ons nogmaals de bevestiging dat we destijds de juiste keuze hebben gemaakt en dat Adee Keukens hun woord nakomen en een uitstekende service hebben! Dus, kijk niet altijd naar die ene keukenzaak die een paar honderd of misschien wel duizend euro goedkoper is maar een goede service is ons veel meer waard!
Reactie of foto toevoegen
“Weinig tot geen klachten”
Door Andre en Marianne 1340141 op maandag 23 sep 2013 '13
Wij zijn tevreden over de kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is oké. We zijn ook tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. De levering is prima verlopen. We hebben weinig tot geen klachten, alleen de rommel van het installeren van de keuken mag meer opgeruimd worden, dat hebben we doorgegeven dus daar gaat men in de toekomst aan werken. Nog een tip: als je een koof laat bouwen moet je vragen of het van hout is en geverfd moet worden of van het materiaal waar de keuken van is gemaakt. Wij zouden dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service gedurende het gehele traject.”
Door Hans en Christine op woensdag 11 sep 2013 '13
Zeer goede inventarisatie, onze wensen werden duidelijk op papier en tekening gezet. Top advisering.
Ook het plaatsen van de keuken verliep uitstekend. De nazorg en service is ook erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling”
Door marc op maandag 3 jun 2013 '13
Bent u tevreden over de kwaliteit? Normaal. Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Normaal. Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Uitstekend. Is de levering goed verlopen? Goed. Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Uitstekend. Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Altijd eerst controleren op de haaksheid van de betreffende ruimte. Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ik adviseer ze altijd wel bij m'n klanten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door fam.Kamphuis op dinsdag 28 mei 2013 '13
Wij zijn helemaal tevreden over Adee Keukens. De service, ook na een aantal jaren na plaatsing van de keuken, is helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Niek en Harriët op vrijdag 24 mei 2013 '13
We werden vanaf het begin goed geholpen! We konden eerlijk zijn over de prijs en hadden er direct een goed gevoel bij! De mogelijkheden waren super divers. Er werd goed meegedacht. De service was super! We hebben de keuken zelf geplaatst. Tijdens het plaatsen ontdekten we 2 lichte beschadigingen bij 2 keuken kastjes. Opgebeld en we kregen zonder twijfel voor allebei een nieuwe! Echt fijn! We genieten nu enorm van onze keuken!! Adee, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A en B op woensdag 22 mei 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De contacten die wij met de verkoper hebben gehad zijn heel prettig verlopen. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de ervaren, punctuele en vriendelijke monteur. Er zat helaas een vlek in het aanrecht waar het bedrijf van de aanrechtbladen voor terug moest komen. De contacten hierover verliepen goed en inmiddels is de vlek gelukkig verwijderd. Er is niets meer van te zien. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en raden iedereen aan een keuken bij Adee Keukens te kopen op basis van de vriendelijke en niet opdringerige bejegening, service en prijs /kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden!”
Door Linda op vrijdag 22 mrt 2013 '13
De keuken voor onze nieuwbouw woning is 2 weken geleden gebracht door Adee Keukens en inmiddels geplaatst. Het is een mooie keuken geworden, zoals we in goed overleg met Adee uitgezocht en getekend hadden. Bij Adee zijn de medewerkers heel klantvriendelijk, bij vragen kunnen we altijd bellen en ze kennen je persoonlijk. Eventuele klachten werden snel en probleemloos opgelost. Over de kwaliteit kunnen we nog niet veel zeggen omdat de keuken nog niet in gebruik is. Wij hebben er wel alle vertrouwen in dat dit goed is. Adee keukens raden wij zeker aan, in overleg wordt er een keuken getekend naar ieder budget en de service is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Allinde op donderdag 21 feb 2013 '13
We zijn heel tevreden hoe we geholpen zij bij Adee. Er werd alle tijd voor ons genomen en goed met ons meegedacht. De levering verliep op rolletjes en de service achteraf is uitstekend. We hebben nu een kwalitatief goede keuken voor een scherpe prijs. We zijn er super blij mee en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken plaatsen”
Door van Elst op zondag 17 feb 2013 '13
Prima aflevering en verder uitstekend in service. Zijn erg tevreden met de keuken. Bij aflevering was afwas machine deur iets beschadigd dit werd uiteraard gelijk geregeld door Adee Keukens met de fabrikant en de volgende dag werd de deur vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“prima keukenzaak”
Door Jan op zaterdag 16 feb 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is prima ook in verhouding tot de prijs. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering en de plaatsing van de keuken is prima verlopen. Klachten hadden wij daarom niet, m.a.w. een prima zaak om een keuken te kopen. We zouden er zo weer naar toe gaan
Reactie of foto toevoegen
“zeer goed”
Door janny en henk op vrijdag 15 feb 2013 '13
ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de keuken. de prijs is goed vergeleken met de kwaliteit. ja ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid. de levering is goed verlopen. er waren weinig klachten. nee geen tips. ik zal het bedrijf aanraden ze zijn erg klantvriendelijk en goede service je wordt goed begeleid met een keuze voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden”
Door Leidie op vrijdag 15 feb 2013 '13
Goed behandeld hele goede service zeer aan te bevelen wij zijn een dankbare klant zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door erik op woensdag 6 feb 2013 '13
De kwaliteit is goed prijs in verhouding kwaliteit is goed klantvriendelijkheid en service is uit stekend de levering is goed verlopen klachten worden goed opgelost Adee is een goed bedrijf alles wordt goed geregeld en problemen worden snel opgelost
Reactie of foto toevoegen
“tevreden over kwaliteit en service”
Door Harry van Oosterwijk 840034/7414 op maandag 28 jan 2013 '13
Wij hebben in juli 2008 'n keuken gekocht bij AD. Een vriendelijke verkoper (Erjan) stond ons te woord
We konden onze wensen kenbaar maken en werden zeer goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren. Na het derde bezoek hadden we alles in kaart en er werd een uitdraai gemaakt hoe de keuken er uit ging zien.
De levering klopte op het uur nauwkeurig en werd uitgevoerd door 'n nette monteur, die liefde had voor het vak. Vorige week hebben we gebeld, omdat de kraan lekte. Binnen 3 dagen kregen we de gevraagde onderdelen. Dat noem ik nog eens service. Kortom: Ik kan iedereen adviseren een keuken bij Adee te kopen. Wij zijn meer dan tevreden. Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Rob op woensdag 19 dec 2012 '12
Wij mijn vrouw en ik waren op zoek naar een keuken, we hadden zelf een tekening gemaakt hoe we het in wilden delen. Tijdens onze rondgang zagen we een mooie keuken en die is het uiteindelijk geworden. Bij Adee keukens hebben ze geen opdringerige verkopers, u kunt eerst rustig rondlopen. Omstreeks 09.30 uur waren we er, en rond 15.30 uur gingen we weer weg en hebben we de keuken gekocht. De verkoper en een stageloper dachten met ons mee en we hebben het nog iets aangepast in overleg. De levering van de keuken is zeer goed verlopen, de monteur kon gelijk beginnen met het werk. We hadden nog een aantal klachten en die zijn direct en na behoren opgelost. Een tip waar u op moet letten bij een keuken is de inbouwapparatuur, bijvoorbeeld een koelkast (opletten dat hij niet te ondiep is) Neem een 1,5 literfles mee en kijk of hij er recht in kan liggen. We hebben het zelf gedaan met een 2 literfles van de LIDL en een dienblad, ivm de hapjes voor een verjaardag je moet dan toch ook de spullen kwijt kunnen. We zouden u dit bedrijf aanraden omdat ze naar de klant luisteren en klantvriendelijk zijn en een zeer goede service verlenen na het plaatsen. We hebben meegedaan aan een klantvriendelijkheids onderzoek, en dit bedrijf heeft van ons voor alle vragen een 10 gekregen. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Doen!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Hermien op dinsdag 18 dec 2012 '12
Prima kwaliteit. Goede prijs. Zeer klantvriendelijk en prima service. Levering correct. Geen klachten.
Een klasse keuken. Secuur afgewerkt. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal top”
Door hilde op maandag 10 dec 2012 '12
kwaliteit: uitstekend
prijs: goed
klantvriendelijkheid: supper, is nergens better
service: komen alle afspraken na
levering: correct
klachten: is in goede harmonie opgelost
tips: nee je kunt je aan de verkoper over laten
aanraden: ja, ik ben helemaal tevreden met zoiets ben je zelf altijd al druk en denk je niet overal aan en dat hoeft bij adee ook niet want er word met je mee gedacht en tips gegeven. zoals ik zei tips, t word niet aangedrongen zoals bij sommigen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Johan op vrijdag 7 dec 2012 '12
Goede kwaliteit. Goede service. Een goede afhandeling van de klachten. Zijn ook zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door asmit op woensdag 5 dec 2012 '12
Goede service, levering goed, klantvriendelijk, goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Adee heeft het 100% correct uitgevoerd”
Door Jan op woensdag 5 dec 2012 '12
Onze ervaring is goed. Prijs/kwaliteitverhouding is redelijk goed. Service is uitstekend. Levering is goed
Klachten/vragen worden goed opgelost. Let goed op maatvoering bij nieuwbouw dan kan Adee hier op inspringen. Ik raad dit bedrijf aan vanwege de kwaliteit van leveren en de bedrijfsleider.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Anne op vrijdag 30 nov 2012 '12
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Maatvoering goed doorspreken en vastleggen
*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat de montage werkelijk uitstekend is
Reactie of foto toevoegen
“goed en nauwkeurig”
Door Marga op vrijdag 30 nov 2012 '12
Vooral de service sprak ons erg aan men komt na wat er is beloofd, De klacht die wij hadden is snel opgelost, er wordt echt alles aan gedaan om je tevreden te houden. Niet alleen verkopen maar ook de service is bij dit bedrijf belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met Adee”
Door Albert Schipper op vrijdag 30 nov 2012 '12
Goede service bij het oplossen van problemen. De volgende dag had ik al de benodigde artikelen om de kraan aan te sluiten.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door G.D. Haase op donderdag 29 nov 2012 '12
Wij zijn erg blij met onze keuken, een uitstekende kwaliteit. Adee is een bedrijf waar je van op aan kunt!
Ze komen hun afspraken na en hebben een prima service.
Reactie of foto toevoegen
“De volgende wordt ook een Adee keuken”
Door Ed op donderdag 29 nov 2012 '12
Een jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. toen was het nog AD keukens. Inmiddels staat de keuken al twee jaar en hij ziet er nog net zo mooi uit als toen we deze hebben gekocht. Ook na twee jaar werd alles netjes bijgesteld en een meer dan prima service geleverd.
Het is al met al een geweldige deal geweest. Naast een goede prijs/kwaliteitsverhouding, waar ik zelfs mijn eigen inbouw apparatuur kon inruilen, was ook de inbouw en service top. In 2 dagen tijd werd alles keurig netjes ingebouwd en schoon achter gelaten. Beide monteurs waren keurige vaklieden.
Adee is een bedrijf dat ik u absoluut kan aanraden.
mvrgr
E. Schuur
Reactie of foto toevoegen
“Top service en kwaliteit”
Door Martijn op donderdag 29 nov 2012 '12
Zeer goed ervaring met ADEE Keukens. Fijne hulp bij het uitzoeken en er is uiteindelijk een topkwaliteit keuken geleverd. Zelfs een jaar later nog prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Henk op woensdag 28 nov 2012 '12
Wij zijn erg tevreden met de keuken. De prijs/ kwaliteitverhouding is goed. Service is erg gewaardeerd. Levering is heel goed gegaan geen gezeur met naleveringen o.i.d. Alle klachten worden direkt behandeld.
Tips: Kijk wat bij jouw in huis past dan wordt er goed meegekeken. We raden iedereen aan om hier te kopen omdat dit ons goed bevallen is.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Eikelboom op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Onze eerste indruk vanaf de showroom met verse groentesoep en een broodje tot de oplevering van de keuken was in 1 woord: TOP. De keuken werd keurig op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst en alles werd zeer keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op woensdag 1 mei 2019 '19
We zijn zeer tevreden over het hele proces van uitdenken, realiseren, aanschaffen en installeren van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt afspraken na”
Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Voortman op vrijdag 25 jan 2019 '19
Wij zijn super geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De verkoper dacht goed mee en gaf goede adviezen. De monteur werkte erg netjes en heeft alles perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 '19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door CL op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen door Adee. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles in 1 keer goed geleverd en zeer zorgvuldig geplaatst. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door M.nijkamp op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wat opvalt is dat de gemaakte afspraken altijd worden na gekomen, en de monteurs terzake deskundig zijn
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
FOTO VAN M FB
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen , Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.